RE01021375 Byt / 3-izbový (Prenájom)
Ponúkame na prenájom zrekonštruovaný 3-izbový byt v Jelšovom. Výmera bytu je 71 m2, nachádza sa na druhom poschodí. Byt sa prenajíma zariadený vrátane spotrebičov. Dispozične pozostáva z priestrannej chodby, kuchyne s balkónom, troch izieb, kúpeľne a WC. K bytu prislúcha špajza a pivnica. Byt je situovaný v tichej časti mesta. V blízkosti sa nachádza škôlka a obchod. Byt je k dispozícii od 1.5.2024. Viac info v realitnej kancelárii.
Považská Bystrica
600 €/mes.
RE01021374 Byt / 2-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj 2 - izbový byt na Lánskej. Celková výmera bytu je 59 m2, nachádza sa na 3. poschodí. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, plastové okná, bezpečnostné dvere, murované jadro, dlažba a plávajúca podlaha... . K bytu prislúcha balkón a priestranná murovaná pivnica. Bytový dom je situovaný v tichej časti sídliska. V blízkosti je škola, škôlka, nemocnica, pekáreň, obchody... . Viac informácií v RK.
Považská Bystrica
105 000 €
RK01021372 Byt / 3-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj 3 - izbový byt v obci Plevník - Drienové. Byt má výmeru 66 m2, nachádza sa na 1. poschodí tehlového bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby zo vstupom do kuchyne, dvoch izieb (jedna s balkónom), špajze/kumbálu, kúpeľne a samostatného WC. Výhodou bytu je vlastné plynové kúrenie a ohrev vody. K bytu prislúcha priestranná pivnica, vlastné parkovacie miesto/pozemok na garáž a časť záhrady (podiel na pozemku). Odporúčam. Viac informácií v RK.
Plevník - Drienové
137 000 €
RE01021371 Byt / 2-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj 2 - izbový byt v Kolónii. Celková výmera bytu je 49 m2, nachádza sa na 4. poschodí tehlového bytového domu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, plastové okná, nové rozvody odpadu, vody a elektriky, murované jadro, bezpečnostné dvere, plávajúca podlaha, dlažba, interiérové dvere... . Predáva čiastočne zariadený. K bytu prislúcha balkón a pivnica. Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou. Situovaný je v tichej časti v blízkosti parku. Viac informácií v RK.
Považská Bystrica
107 900 €
RE01021368 Byt / 1-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj krásny, priestranný 1 - izbový byt o výmere 40 m2. Nachádza sa na 6. poschodí. Byt prešiel pred dvoma rokmi kompletnou, vkusnou rekonštrukciou - nové rozvody elektriky, vody aj odpadu, murované jadro, kvalitná Quick - step podlaha, bezpečnostné dvere. Kuchynská linka ako aj ostatný nábytok bol robený na mieru. K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou. Situovaný je v tichej časti sídliska. Odporúčam vidieť. Viac info a cena na vyžiadanie v RK.
Považská Bystrica
93 900 €
RE01021367 Byt / 3-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj slnečný 3 - izbový byt na Lánskej. Byt má výmeru 65 m2, nachádza sa na 9. poschodí bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstupom do šatníka/kumbálu, kuchyne s východom na loggiu, špajze, obývacej izby, spálne a detskej izby. V byte sú vymenené plastové okná, inak je byt v pôvodnom stave, čo umožňuje novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. K bytu prislúcha pivnica. Situovaný je na J/V. Odporúčam. Viac informácií a cena v RK.
Považská Bystrica
119 900 €
RE01021366 Byt / 3-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj slnečný 3 - izbový byt na sídlisku Rozkvet. Byt má výmeru 64 m2 a nachádza sa na 4. poschodí bytového domu, ktorý sa aktuálne zatepluje. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstupom do šatníka/kumbálu, kuchyne s východom na loggiu, špajze, obývacej izby, spálne a detskej izby. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, plávajúca podlaha, vymenená kuchynská linka. Jadro bytu je pôvodné. Byt je situovaný na okraji sídliska s pekným výhľadom. Viac informácií v RK.
Považská Bystrica
109 000 €
RK01021361 Pozemok / Záhrada (Predaj)
Ponúkame na predaj pekný, slnečný pozemok na Dráhach. Výmera pozemku je 984 m2 a v zmysle územného plánu je na ňom možná výstavba 3 - podlažného objektu s rozmermi 8m x 10m. Na pozemku stojí rozostavaná chatka o rozmeroch 4m x 5m. IS - vlastná studňa, elektrika je dovedená do chatky. Pozemok je situovaný na okraji rekreačnej oblasti, vhodný na rekreáciu aj na trvalé bývanie. Cez okraj pozemku tečie potôčik. Viac informácií a cena v RK. Odporúčam.
Považská Bystrica
dohodou
RE01021364 Dom / Rodinný dom (Predaj)
Ponúkame na predaj menší rodinný dom v tichej časti, na okraji obce Klobušice. Dom prešiel postupne kompletnou rekonštrukciou. Prislúcha k nemu slnečný, rovinatý pozemok o celkovej výmere 620 m2. Časť tohto pozemku o výmere 200 m2 sa nachádza oproti domu. Možnosť využiť ako ihrisko, záhradku alebo na ňom vybudovať garáž/dielňu. Prízemie dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, kuchyne prepojenej s obývacou izbou, kúpeľne a samostatného WC. Podkrovie tvorí jedna priestranná izba, priestor pre menší šatník a povala. Dom je sčasti podpivničený, pivnica je prístupná z domu. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom. Na lokálne vykurovanie slúži piecka umiestnená v obývacej izbe. Zdrojom vody je vodovod a odpad je riešený kanalizáciou. Na pozemku stojí hospodárska budova, ktorej časť tvorí garáž. Pozemok je veľmi pekne upravený s viacerými premyslenými vychytávkami. Energetický certifikát nebol predložený. Treba vidieť. Určite odporúčam. Viac info a cena v RK.
Klobušice
dohodou
RE01021362 Byt / 2-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj priestranný, slnečný 2 - izbový byt na sídlisku Rozkvet. Výmera bytu je 61 m2, nachádza sa na 7. poschodí. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s východom na loggiu, dvoch priestranných izieb, kúpeľne, samostatného WC a kumbálu/šatníka. V byte sú plastové okná, inak je byt v neprerobenom, veľmi zachovalom a udržiavanom stave. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, je zateplený vrátane strechy. Je veľmi dobre situovaný na okraji sídliska, cca 5 min. peši do mesta. V blízkosti lekári, obchody, pizzéria, škôlka, zastávka MHD... . Odporúčam! Viac informácií a cena v RK
Považská Bystrica
dohodou
RE01021360 Dom / Rodinný dom (Predaj)
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Domaniža. Situovaný je v tichšej časti obce v bočnej ulici, stojí na pozemku o výmere 480 m2. Je postavený z tehly, kolaudovaný bol v roku 1991. Prízemie domu dispozične pozostáva zo vstupnej verandy, chodby, obývacej izby s krbom a východom na balkón/terasu, kuchyne, špajze a kúpeľne s WC. Z chodby vedie drevené schodisko na poschodie, ktoré pozostáva z troch izieb (z toho dve s balkónom) a WC. Suterén domu tvorí kotolňa, práčovňa, špajza a letná kuchyňa z ktorej je možné prejsť do garáže a tiež na dvor/záhradu. IS - rozvody elektriky sú medené, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, zdrojom vody je obecný vodovod a odpad je riešený žumpou. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, bezpečnostné vstupné dvere, euro-okná, plávajúca podlaha v obývacej izbe, časť interiérových dverí. Okrem domu je na pozemku aj ďalšia stavba (garáž/dielňa) a bazén. K dispozícii je aj pivnica, ktorá je prístupná z dvora. Obec Domaniža má výbornú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, lekár, lekáreň, obchody, reštaurácia... .) Viac informácií Vám radi poskytneme v RK.
Domaniža
dohodou
RE01021334 Pozemok / Záhrada (Predaj)
Hľadáte príjemné, pokojné miesto na výstavbu chaty alebo chalupy? Tak možno práve Vás by mohol zaujímať slnečný pozemok v krásnom horskom prostredí Hornej Marikovej. Pozemok má výmeru 450m2, od hlavnej cesty je vzdialený do 10 min. peši. Je prístupný aj autom 4 x 4, prístupová cesta je lesná, kamenistá. Stavby v okolí sa využívajú na rekreáciu. Možnosť elektrickej prípojky, odsúhlasený SSD. Okolitá príroda ponúka široké možnosti turistiky, cyklistiky. Cca 10 km je vzdialený lyžiarsky vlek SKI Ráztoka. Na svoje si určite prídu aj hubári. Viac informácií Vám radi poskytneme v realitnej kancelárii.
Horná Mariková
24 900 €
RE01021318 Pozemok / Stavebný pozemok (Predaj)
Ponúkame na predaj slnečný, rovinatý pozemok o výmere 1.612 m2, ktorý sa nachádza cca 1 km od mesta Trnava. Pozemok je územným plánom mesta určený na výstavbu rodinného domu. Rozmery pozemku sú 20 x 81 m. IS - elektrika, vlastná studňa. Na pozemku sa nachádza záhradná chata so súpisným číslom a montovaná hala. Pozemok je z väčšej časti spevnený a celý oplotený. Viac informácii Vám rady poskytneme v RK.
Trnava
dohodou
RK01021269 Rekreačný objekt / Chata (Predaj)
Ponúkame na predaj trojpodlažnú chatu/rodinný dom v peknom horskom prostredí v Hornej Marikovej, neďaleko vleku SKI Ráztoka. Stojí na pozemku o výmere 639 m2, na liste vlastníctva je nehnuteľnosť vedená ako rodinný dom. Prízemie dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej so spoločenskou miestnosťou s krbom a murovanou pecou, kúpeľne a WC. Z chodby vedie do podkrovia drevené schodisko, kde sa nachádzajú tri izby. Chata je celá podpivničená (kotolňa, skladové a pivničné priestory). Ústredné vykurovanie ako i ohrev vody je zabezpečený kotlom na tuhé palivo - drevoplyn. Zdrojom vody je vlastná studňa, odpad je riešený vlastnou žumpou. Prístupová cesta je asfaltová, posledných cca 200 m je cesta spevnená. . Okolitá príroda ponúka možnosti turistiky, cyklistiky či lyžovania, no na svoje si prídu aj hubári a včelári. Cena nehnuteľnosti je 220 000€. Energetický certifikát nebol predložený. Viac informácii Vám poskytneme v RK.
Horná Mariková
195 000 €
RE0603301 Komerčné / Kancelárske priestory (Prenájom)
Ponúkame na prenájom slnečnú kanceláriu o výmere 20,5m2, ktorá sa nachádza na 5.poschodí v širšom centre mesta. Cena prenájmu je 175,-€ (+energie+DPH). V prípade záujmu možnosť parkovania v areáli. Viac info v RK.
Považská Bystrica
175 €/mes.
RK01031330 Komerčné / Administratívne priestory (Prenájom)
Ponúkame na prenájom administratívny priestor o výmere 67,4m2. Nachádza sa na prízemí polyfunkčnej budovy v centre mesta. K priestoru prislúcha spoločné WC a kuchynka na chodbe. Viac informácii a cena v RK.
Považská Bystrica
dohodou
RE01021339 Pozemok / Orná pôda (Predaj)
Ponúkame na predaj slnečný, rovinatý pozemok o výmere 1268 m2 v obci Horný Lieskov. Pozemok je určený na výstavbu RD, vedie k nemu obecná spevnená cesta. IS - elektrika, internet na hranici pozemku, voda v prístupovej ceste. Plyn je v riešení. Pozemok je situovaný na okraji obce, v novej štvrti. Viac informácii v RK.
Horný Lieskov
73 544 €
RK01021344 Dom / Rodinný dom (Predaj)
Ponúkame na predaj novostavbu veľmi prakticky a zaujímavo dispozične riešeného rodinného domu v Beluši. Dom stojí na slnečnom, rovinatom pozemku o celkovej výmere 856 m2, je celý oplotený. Dom je dvojpodlažný, 1.NP dispozičné pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s krbom prepojenej barovým pultom s kuchyňou, špajze/skladu, jednej izby - spálne, technickej miestnosti, priestrannej kúpeľne a samostatného WC. Z obývacej izby je cez presklenú stenu východ na uzatvorenú terasu s prípravou na podlahové vykurovanie. Na 2.NP vedie atypické schodisko, ktoré je situované v zadnej časti obývacej izby. Poschodie pozostáva z priestrannej chodby, štyroch izieb (z toho jedna izba so šatníkom), samostatného šatníka, kúpeľne a priestoru na samostatné WC. Zdrojom vody je obecný vodovod, k dispozícii je aj vlastná studňa s hĺbkou 18m. Podlahové vykurovanie (samostatne 1.NP a 2.NP) a ohrev vody sú zabezpečené plynovým kotlom. Odpad je riešený žumpou (7m3). Na pozemku sa nachádza osvetlené jazierko s vodopádom. Veľkou výhodou je, že k domu je okrem prístupu z bočnej ulice prístup aj priamo z hlavnej cesty po vlastnom moste. Na pozemku sa nachádzajú ešte ďalšie stavby a to dvoj-garáž (so vstupom do domu), hospodárska budova/sklad, skleník a altánok. Objekt je vhodný aj na podnikanie, prípadne kombináciu bývania s podnikaním, s dobrou dostupnosťou na D1. Energetický certifikát nebol predložený. Viac informácii a info o cene Vám rady poskytneme v realitnej kancelárii.
Beluša
dohodou
RE01021351 Byt / 2-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj priestranný, slnečný 2 - izbový byt o výmere 64 m2 na Lánskej ulici. Nachádza sa na 1/2 poschodí tehlového bytového domu. Byt pozostáva z veľkej vstupnej haly, kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne, samostatného WC a špajze. Byt prešiel vkusnou rekonštrukciou, plastové okná, plávajúca podlaha, komplet nové rozvody vody a kúrenia, nové rozvody elektriky (okrem spálne), stierky, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, zrekonštruovaná kúpeľňa a WC, elektrický krb v obývacej izbe, bezpečnostné vchodové dvere.. V byte je vlastné plynové kúrenie a ohrev vody. Byt sa predáva zariadený. Prislúchajú k nemu aj dve pivnice spolu o výmere cca 5 m2. Výhodou sú veľmi nízke náklady na bývanie. ODPORÚČAM VIDIEŤ!
Považská Bystrica
113 900 €
RK0602325 Byt / 1-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj slnečný, útulny 1-izbový byt na sídlisku Stred v Považskej Bystrici. Byt o rozlohe 37m2 sa nachádza na 1.poschodí a je v pôvodnom stave, čo umožňuje novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s výstupom na balkón, spálne, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. V okolí sa nachádza výborná občianská vybavenosť - MŠ, ZŠ, ihrisko, potraviny, fitness centrum, neďaleko pošta, lekáreň, rôzne obchody.. Byt sa predáva nezariadený a kúpou bude voľný ihneď. Viac info v RK.
Považská Bystrica
dohodou
RK0602397 Dom / Rodinný dom (Predaj)
Hľadáte únik od rušného mesta no zároveň nechcete dochádzať denne 30 či 50km do práce? Neďaleko Považskej Bystrice, v obci Záskalie, ktorá je vzdialená necelých 9km, sa nachádza miesto kde nájdete oddych, pokoj a krásne výhľady na okolité hory a skaly Manínskej a Kostoleckej tiesňavy s čiastočným výhľadom aj na Bosmany. Starší rodinný dom (súčasť dvojdomu), ktorý stojí na rovinatých, slnečných pozemkoch o celkovej výmere 983m2 je v pôvodnom, no zachovalom stave, čo umožňuje novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. 1.NP dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchynského kúta, kúpeľne, WC, 3 priestranných izieb a schodišťa, ktoré vedieť na 2.NP/povalu a do pivnice. 2.NP je aktuálne nevyužívané, no celé pochôdzne. Dom je celý podpivničený, s vlastnou garážou a technickou časťou. IS - dom je napojený na elektrinu, voda je zabezpečená z miestneho rezervoáru, odpad je riešený žumpou. Prístupová cesta je tiež predmetom predaja (spoluvlastnícky podiel 1/2 o výmere 118m2). Okolitá príroda ponúka široké možnosti cyklistiky, turistiky, hubárčenia či otužovania.. Viac info o nehnuteľnosti v RK. Maklér odporúča !
Záskalie
79 900 €
RE01021321 Dom / Rodinný dom (Predaj)
Ponúkame na predaj väčší rodinný dom v Hornom Moštenci. Dom leží na slnečnom pozemku o výmere 1.064 m2, skolaudovaný bol v roku 1970. Prízemie domu pozostáva z dvoch obytných miestností, špajze, kotolne a pivničných/skladových priestorov. 1. poschodie pozostáva z troch izieb, kuchyne, väčšieho otvoreného priestoru, kúpeľne a špajze. Podkrovie tvorí povalový priestor. Vykurovanie v dome je ústredné, kombinované, zabezpečené plynovým kotlom a kotlom na tuhé palivo. Zdrojom vody je obecný vodovod. Dom prešiel postupne čiastočnou rekonštrukciou - strecha - škridla, plastové okná, čiastočné zateplenie... . Dom je situovaný v tichej časti. Na predmetnú nehnuteľnosť nebol vyhotovený energetický certifikát. Viac informácií a cenu Vám rady poskytneme v realitnej kancelárii.
Považská Bystrica
114 900 €
RE01021338 Byt / 3-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj 3 - izbový byt o výmere 64 m2 na Lánskej. Nachádza sa na 4.p., dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kuchyne s východom na loggiu, špajze, troch izieb, kúpeľne a samostatného WC. V byte sú vymenené plastové okná, inak je byt v pôvodnom, zachovalom stave. K bytu prislúcha latková pivnica. Viac informácii v RK.
Považská Bystrica
129 000 €
RE01021319 Pozemok / Stavebný pozemok (Predaj)
Ponúkame na predaj krásny slnečný pozemok o celkovej výmere 4.579 m2 v Upohlave. Časť pozemku o výmere 1.409 m2 je určených na výstavbu. IS - el. stĺp je na pozemku, voda - potrebné vyvŕtať vlastnú studňu. V pláne obce je vybudovanie obecného vodovodu - momentálne v riešení. Pozemok je vhodný aj ako investícia - možnosť osadenia 2 - 3 rodinných domov. Viac informácii v realitnej kancelárii.
Udiča
164 844 €
RE01021348 Byt / 3-izbový (Predaj)
Ponúkame na predaj slnečný, priestranný 3-izbový byt na sídlisku SNP. Nachádza sa na 5. poschodí zatepleného bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, detskej izby, obývacej izby s výstupom na loggiu a spálne. Byt je v pôvodnom, veľmi zachovalom a udržiavanom stave. K bytu prislúcha loggia o výmere cca 8m2 a pivnica cca 10 m2. Viac informácií a cena v RK.
Považská Bystrica
118 900 €
RK0602324 Byt / 4-izbový (Predaj)
Snívate o bezstarostnom bývaní v priestrannom byte s vlastným parkovaním, no túžite aj po pozemku, kde si môžete vychutnať kávu s priateľmi či nechať vyblázniť deti? V tom prípade Vám ponúkame na predaj veľkorysý, presvetlený 4-izbový byt v strojárenskej štvrti, ktorý má celkovú výmeru 131m2 (+balkón a loggia). Rozloha samotného bytu je 116m2, pivnica má výmeru 15m2. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, odkiaľ je vstup na loggiu (cca 5m2), spálne s vlastným šatníkom (okno v šatníku), detskej izby, pracovne a kúpeľne s WC, odkiaľ je vstup na balkón (cca 2m2). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - kastlové okná (renovované), plastové okná, medená elektrika, podlahy-renovované parkety v obývacej izbe, pracovni a detskej izbe, epoxidová podlaha v kuchyni, v izbách plávajúca podlaha, v kúpeľni a na chodbe dlažba, kuchynská linka na mieru vr. spotrebičov. Vykurovanie je zabezpečené novým kvalitným plynový kotlom (radiátory), v kúpeľni je podlahové kúrenie a radiátor. Ohrev vody - plyn. kotol. Predáva sa čiastočne zariadený. Byt bude voľný po dohode s majiteľom. V prípade záujmu je možnosť dokúpiť garáž s montážnou jamou a oplotený pozemok o výmere 115 m. V okolí sa nachádza slušná občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, SŠ, MHD, ŽSR, potraviny, lekáreň, doktori, bankomat, fitness centrum, kaderníctvo.. Viac info a cena v RK.
Považská Bystrica
229 000 €
RE0602380 Byt / 2-izbový (Predaj)
Hľadáte bývanie v centre mesta, no bez balkóna to nemá zmysel? Nemáte chuť na rekonštrukcie? Tak Vám ponúkame predaj slnečný 2-izbový byt na sídl. Stred, ktorý má výmeru 66 m2 a nachádza sa na 2. poschodí. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kde bol vytvorený šatník, obývacej izby s výstupom na balkón, spálne (predelenej priečkou, kde vznikla aj ďalšia menšia izba/sklad/pracovňa), kuchyne so špajzou a kúpeľne s WC. Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2020 - murované jadro, kuchyňa na mieru (nové rozvody elektriky, vody, odpadov), interiérové dvere, bezpečnostné dvere, znižované stropy, plávajúca podlaha v izbách a na chodbe, dlažba v kúpeľni a v kuchyni. Prislúcha k nemu pivnica v suteréne bytového domu, ktorého v tomto roku čaká kompletná obnova (zateplenie, strecha, balkóny). V okolí sa vzhľadom na lokalitu nachádza výborná občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, MHD, potraviny, rôzne obchody, pošta, hromadné garáže, neďaleko ŽSR, privádzač na D1, na skok do prírody - na Kalváriu.. Voľný bude po dohode s majiteľom a predáva sa čiastočne zariadený. Viac info o nehnuteľnosti v RK. Maklér odporúča !!
Považská Bystrica
118 000 €
RK01021302 Pozemok / Záhrada (Predaj)
Ponúkame na predaj slnečný pozemok o výmere 1.418m2 v Považskej Teplej. Pozemok je o rozmeroch cca 20x67m a územným plánom mesta je určený na výstavbu rodinného domu. Možnosť napojenia na IS - elektrika, vodovod, plyn. Časť pozemku v súčasnosti tvoria ovocné stromy. Viac info o nehnuteľnosti a cene v RK.
Považská Bystrica
dohodou
REZERVOVANÝ !!! RE01021355 Byt / 3-izbový (Predaj)
REZERVOVANÝ !!! Hľadáte byt v panelovej bytovke, v tichej lokalite a zároveň blízko centra mesta? Byt, ktorý si môžete prerobiť podľa Vašich predstáv? Potom Vás možno zaujme ponuka 3 - izbového bytu o celkovej výmere 70m2, ktorý svojím pôdorysom ponúka aj možnosť zmeny dispozičného riešenia. Byt sa nachádza na 1. poschodí zatepleného bytového domu. Disponuje dvoma balkónmi. Prislúcha k nemu aj pivnica o výmere cca 4 m2. Viac informácií Vám radi poskytneme v realitnej kancelárii.
Považská Bystrica
129 900 €
RE01021356 - Garáž ul. Kukučínova - Predaj
Ponúkame na predaj garáž na ul. Kukučínovej. Garáž je murovaná, suchá, o výmere 20 m2. Je veľmi dobre prístupná. Viac info v RK.
Považská Bystrica
16 900 €
1 2