Hala na prenájom : 400 m2 - v južnej časti mesta
Ponúkame na prenájom skladovacie priestory, s výmerou 400 m2. Situované sú v podnikateľskom parku s dobrým prístupom na rýchlostnú komunikáciu - vonkajší mestský okruh. Ideálny, priamy vstup do objektu - na úrovni cesty, bez rampy. V areáli je možnosť stravovania pre zamestnancov a krátkodobého ubytovania. Cena prenájmu : 1602 EUR/mes, bez médií (podľa stavu merača - voda, elektrika) + DPH. Bez vykurovania. Voľné ihneď. Nájomné 42,00€ bez DPH/m2/rok, t.j. 3,50€ bez DPH/m2/mesiac + média (podľa stavu merača - elektrina), PS - prevádzkové služby (0,50€ bez DPH m2/mesiac).
Košice IV - Juh
1 602 €/mes.
SNÍVATE O PODNIKANÍ V GASTRE ? PONÚKAME ODSTÚPENIE PREVÁDZKY V ŠIRŠOM CENTRE
SNÍVATE O PODNIKANÍ V GASTRE – ZAUJÍMATE SA O ZDRAVÚ VÝŽIVU A FITNESS ? TOTO JE VYNIKAJCA PRIÍLEŽITOSŤ ! Ponúkame odstúpenie prevádzky v skvelej lokalite komplexu Cassovar, v širšom centre Košíc. Obchodné priestory s výmerou 68 m2, sú situované v novostavbe na prízemí – v tesnej blízkosti budovy Cassovaru, s priamym prístupom zvonka a celoplošným presklením prednej časti prevádzky. Hlavné výhody obchodných priestorov : Výborná lokalita. Zriadená prevádzka bez zbytočných administratívnych komplikácií. Zariadená predajňa na mieru zahŕňa : Kompletné, štýlové zariadenie prevádzky : linka, skrine, výdajný pult, predeľovacie rebrované panely . 1x chladnička, 1x chladnička s mrazničkou, 2x chladiaca vitrína, 3x drez, 2x mixér, 1x extra nádoba na mixér, kuchynské zariadenie - príbory, riad, poháre, nástroje 1x bezpečnostná kamera, 1x klimatizácia, 1x pc zostava s ekasou a tlačiarňou, 1x tlačiareň + skener, 1x wifi router + wifi extender, 1x vysávač, 1x svetelný banner 1x vybavenie šatne, 3x stôl + stoličky, 1x gauč + stolík, 1x barový stôl, 1x paravan, 8x regál Interiér prevádzky je v stave novostavby - s novými sádrovými stierkami, podhľadmi s LED osvetlením , rozvodmi vody a elektriny, kvalitnou keramickou podlahou. K dispozícii je príručný sklad, šatňa, miestnosť pre upratovačku, WC. Náklady na prevádzku zahŕňajú nájomné za priestor, dodávku teplej a studenej vody, stočné, elektrinu a kúrenie - sú : 850 eur/mesiac Priestory sú v prevádzke s možnosťou pokračovania v činnosti so zameraním na zdravú výživu, obchodu, služieb a podobne. Odstupné za prevádzku, vrátane kompletného vybavenia a zariadenia, je : 20 000 eur.
Košice I - Staré Mesto
20 000 €
Obchodné priestory 72 m2 - v OC na Sekčove
Ponúkame na prenájom obchodné priestory - 72 m2 v OC, na sídlisku Sekčov. Situované sú na prízemí s priamym vstupom z chodníka. Veľká vitrína / presklenená predná časť so vstupom. V miestnosti je k dsipozícii, prívod a odtok vody Priestory sú vhodné na predajňu, služby, kanceláriu s priamym kontaktom, gastroprevádzku a podobne. Cena penájmu : 750 Euro/mes., bez energií.
Prešov
750 €/mes.
Kancelárske priestory v centre mesta 104 m2 s balkónom
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v centre mesta, situované na 1. poschodí, v modernizovanej budove. Kancelária s výmerou 104 m2, je vo vysokom štandarde, plne klimatizovaná, keramická podlaha, kazetový strop, neónové stropné osvetlenie, klimatizácia, internet. Moderný interiér s preskleneným priečkami. K dispozícii je vlastná kuchynka. Benefitom je balkón, smerujúci na Puškinovu ulicu. Reprezentatívne spoločné priestory – chodby a schodištia, 2x výťah, z toho jeden bezbariérový. Pestré možnosti kvalitného stravovania v budove aj jej blízkosti. Veľmi výhodná poloha – v blízkosti železničná a autobusová stanica, zastávky MHD. Cena prenájmu : 1560 eur/mesiac (15 Euro/m2/rok – vrátane energií a internetu, bez DPH ).
Košice I - Staré Mesto
1 560 €/mes.
Kancelárske priestory v centre mesta 58 m2 s terasou
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v centre mesta, situované na 1. poschodí, v modernizovanej budove. Kancelária vo výmere 58 m2, je vo vysokom štandarde, plne klimatizovaná, keramická podlaha, kazetový strop, neónové stropné osvetlenie, klimatizácia, internet. Benefitom je výstup na veľkú terasu smerujúcu do vnútrobloku - s možnosťou sedenia. Reprezentatívne spoločné priestory – chodby a schodištia, 2x výťah, z toho jeden bezbariérový. Pestré možnosti kvalitného stravovania v budove aj jej blízkosti. Veľmi výhodná poloha – v blízkosti železničná a autobusová stanica, zastávky MHD. Cena prenájmu : 870 eur/mesiac (15 Euro/m2/rok – vrátane energií a internetu, bez DPH ).
Košice I - Staré Mesto
870 €/mes.
Exkluzívne kancelárske priestory - 20 m2 - v centre mesta
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v centre mesta, situované na 2. poschodí, v modernizovanej budove. Kancelária s výmerou 20,56 m2, je vo vysokom štandarde, plne klimatizovaná, keramická podlaha, kazetový strop, neónové stropné osvetlenie, klimatizácia, internet. Výhľad - okná smerom na Puškinovu ulicu. Reprezentatívne spoločné priestory – chodby a schodištia, 2x výťah, z toho jeden bezbariérový. Pestré možnosti kvalitného stravovania v budove aj jej blízkosti. Veľmi výhodná poloha – v blízkosti železničná a autobusová stanica, zastávky MHD. Cena prenájmu : 288 eur/mesiac (14 Euro/m2/rok – vrátane energií a internetu, bez DPH ).
Košice I - Staré Mesto
288 €/mes.
Reprezentatívne kancelárie - 53 m2 v centre mesta
Ponúkame na prenájom atraktívne kancelárske priestory : 53 m2, v historickej a kompletne, rekonštruovanej, budove na ulici Alžbetinej ulici v Košiciach. K dispozícii sú 2 spojené kancelárie s výmerami : 23 m2 a 30 m2. Situované na 2.poschodí, v budove s výťahom. Miestnosti sú priestranné, s vysokými stropami - 3,7 m, nadrozmernými dvojkrídlovými dverami, orientované do vnútorného, dvorového átria. Navyše obidve miestnosti majú aj vlastné dvere na vonkajšiu chodbu. Bonusom je praktický, kuchynský kútik s linkou, oddelený polovičnou priečkou od kancelárskeho priestoru. Dispozičné riešenie poschodí je krídlové : dverami uzatvorené pravé a ľavé krídlo. V miestnostiach je riešená štruktúrovaná kabeláž. Toalety na jednotlivých krídlach sú spoločné, na chodbe. Prístup je : 24/7. V prípade záujmu, je možné zabezpečiť aj parkovanie vo dvore vedľa objektu. Cena prenájmu : 580/mesiac, vrátane energií ( 420 eur nájomné + 160 eur zálohy na energie ). Nájomné je oslobodené od DPH. Priestory sú ihneď voľné.
Košice I - Staré Mesto
580 €/mes.
Reprezentatívne kancelárie - 49 m2 v centre mesta - s výhľadom na Hlavnú ulicu
Ponúkame na prenájom atraktívne kancelárske priestory, v historickej a kompletne, rekonštruovanej, budove na ulici Alžbetinej ulici v Košiciach. K dispozícii sú 2 spojené kancelárie s výmerami : 20 m2 a 29 m2. Situované na 1.poschodí, v budove s výťahom. Miestnosti sú priestranné, s vysokými stropami - 3,7 m, nadrozmernými dvojkrídlovými dverami a atraktívnym výhľadom na Dóm Sv. Alžbety a Hlavnú ulicu. Navyše obidve miestnosti majú aj vlastné dvere na vonkajšiu chodbu. Bonusom je praktický, kuchynský kútik, zakomponovaný v uzavretej skrini. Dispozičné riešenie poschodí je krídlové : dverami uzatvorené pravé a ľavé krídlo. V miestnostiach je riešená štruktúrovaná kabeláž. Toalety na jednotlivých krídlach sú spoločné, na chodbe. Prístup je : 24/7. V prípade záujmu, je možné zabezpečiť aj parkovanie vo dvore vedľa objektu. Cena prenájmu, 608/mesiac, vrátane energií ( 460 eur nájomné + 148 eur zálohy na energie ). Nájomné je oslobodené od DPH. Priestory sú ihneď voľné.
Košice I - Staré Mesto
608 €/mes.
Priestranná kancelária - 32 m2 - v BC na Severe
Ponúkame na prenájom priestrannú kanceláriu s výmerou 32 m2. Situovaná je na 2. poschodí, v malom biznis centre na Severe. Miestnosť je po rekonštrukcii, má obdlžníkový tvar, je klimatizovaná a veľmi dobre presvetlená. Pracovné prostredie je tiché, na poschodí sú len 3 firmy. Toalety sa nachádzajú na spoločnej chodbe. V blízkosti objektu sa nachádzajú dobré možnosti stravovania, zastávky MHD. Parkovanie voľné je možné na verejnom parkovisku, alebo za poplatok v areáli biznis centra. Cena prenájmu : 345 eur/mesiac, vrátane energií, bez DPH. Kanceláriu je možné prepojiť s vedľajšou kanceláriou s výmerou 34 m2 - spoločnými dverami. Cena prenájmu : 372 eur/mes, vrátane energií, bez DPH. Obidve kancelárie sú voľné.
Košice I - Sever
345 €/mes.
Atraktívny rodinný dom s 5 bytovými jednotkami v Sátoralujhely
Ponúkame na predaj atraktívny rodinný dom, s 5 bytovými jednotkami, v tichej rezidenčnej lokalite mestečka - Sátoraljaújhely. Je to jedinečné mestečko, rozdelené hranicou medzi dvomi štátmi - Slovenskom a Maďarskom. Dom je ako stvorený na veľkorysé bývanie, s množstvom izieb a pritom má aj veľký potenciál na podnikanie v turistickom ruchu, pretože sa nachádza v blízkosti Zemplínskeho zážitkového parku. Jeho celková obytná plocha je : 250 m2, je dvojpodlažný - s vnútorným dvorom, s možnosťou parkovania až troch áut a záhradou, ktorá je vhodná na pestovanie zeleniny a ovocia. Rozľahlý pozemok má výmeru : 696 m2 a je upravený v kaskádovom štýle. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – všetky steny boli zbavené starej omietky a nahradili ich nové omietky, alebo v niektorých miestnostiach sadrokartónové stierky. Interiér bol čiastočne modernizovaný, niektoré izby majú zachovaný meštiansky charakter bývania s 3,5 m vysokými stropmi a pôvodnými vysokými dverami. Okná v celom dome sú vymenené za plastové, ako aj terasové dvere. Na streche je nová krytina - keramická škridla, vútorný dvor je vydláždený kvalitnou dlažbou zn. Bramac. Kúrenie v dome je ústredné, zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, v jednej z izieb je inštalovaná štýlová, kachľová pec. Dom zároveň disponuje 5 komínmi, ktoré umožňujú aj alternatívne formy kúrenia. Pozemok je mierne svahovitý - v spodnej časti rovný, s prístupom z ulice do vnútorného dvoru domu, v hornej časti sa nachádza záhrada s terasou, oddychovou zónou a vonkajším grilom. Na pozemku je aj praktický malý skleník, určený na pestovanie zeleniny pre potreby domácej kuchyne. Mestská časť - v ktorej sa dom nachádza je atraktívna, blízko centra a s dobrou dostupnosťou k turisticky zaujímavým lokalitám, zároveň je to tiché miesto, bez rušivých vonkajších vplyvov. Dom je bezpečný - chránený od ulice hrubými múrmi a vstupnou bránou. Z pozemku je pekný výhľad na mesto a obľúbenú oddychovú zónu, s novým, skleneným mostom - Sátorhegy. Rozmery miestností : 1. apartmán kuchyňa : 10,34 m2, izba : 19,34 m2. kúpeľňa : 4,46 m2 2. apartmán kuchyňa, obývačka v jednom priestore : 20,98 m2, kúpeľňa : 3,49 m2 3. apartmán kuchyňa jedáleň : 11,09 m2, spálňa : 59 m2, kúpeľňa : 10,47 m2, WC : 2,46 m2 4. apartmán obývačka, kuchyňa, jedáleň : 21,58 m2, izba : 26,68 m2, izba : 12,66 m2, kúpeľňa : 4,62 m2 5. apartmán kuchyňa s halou: 19,68 m2, obývačka: 22,76 m2, izba :11,81 m2, izba : 13,18 m2, kúpeľňa : 5,41 m2 Cena domu, vrátane realitného servisu, prípravy a advokátom priravených a overených kúpnych zmlúv je : 225000 eur.
Maďarsko
225 000 €
Priestranný, rekonštruovaný 3 izbový byt v centre mesta na Tatranskej
Ponúkame na prenájom kompletne rekonštruovaný, exkluzívny 3 izbový byt s klimatizáciou a výmerou 77 m2. Bola v ňom zmenená dispozícia - obývačka je spojená s kuchyňou. Situovaný je na 4. poschodí, v modernizovanom obytnom dome, v centre mesta, na ulici Tatranskej. V obývačke je moderná sedacia súprava a veľkoplošná TV. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi - jej súčasťou je aj jedálenský stôl so stoličkami. V prvej spálni je vstavaná šatníkové skriňa, v druhej nábytková zostava a dve postele. - ďalšie zariadené môže byť dodané podľa požiadaviek a potrieb nájomníka. V kúpeľni je klasická vaňa s umývadlom a práčka. WC je samostatné. Byt má 2 loggie - orientované na východ a západ, s výstupmi z kuchyne a spálne. Všetky izby sú klimatizované s výkonnou klimatizačnou jednotkou. Poloha bytu je veľmi výhodná - s veľmi dobrou dostupnosťou do centre mesta, bizniscentrá - na Žriedlovej a Letnej, Technickej univerzity Lekárskej fakulty UK. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť. Cena prenájmu : 850 Eur/mesiac - vrátane médií. Byt je voľný od 1. mája 2024.
Košice I - Staré Mesto
850 €/mes.
Ponúkame na predaj sedliacky dom - v obci Pácin
Ponúkame na predaj sedliacky dom - v maďarskej obci Pácin, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti slovenských hraníc. Výmera pozemku, na ktorom je tehlový dom postavený, predstavuje : 2322 m2. Dom s obytnou plochou 85 m2, disponuje 2 izbami, kuchyňou, kúpeľňou. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami, v každej izbe aj vykurovacím telesom na pevné palivo. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Dom je v pôvodnom stave, okná sú vymenené za plastové. Je v ňom zavedená elektrina a plyn. Interiér je v pôvodnom stave, v obývačke je pôvodný štýlový strop, s drevenými obkladmi a priznanými drevenými trámamami. Sedlová strecha je v prednej časti pokrytá keramickou škridlou, v zadnej hospodárskej časti zasa eternitom. Súčasťou stavby je hospodárska časť s úžitkovou plochou 85 m2. V dvorovej časti pozemku stojí praktická, letná kuchyňka. Na hranici pozemku z ulice, sú postavené dve priestranné, plechové garáže. Na záhrade sú rodiace dreviny - prevažne jablone. Dom sa nachádza v tichej časti obce. Je vhodný na rekreačné, ale aj trvalé bývanie. Parkovanie je bezproblémové na dvore. Obec Pacín je veľmi zaujímavá svojou polohou s hraničným priechodom na Slovensko, je v ne j škôlka, základná škola, obvodný lekár, lekáreň, pošta, pekný kaštieľ, pekné miesta na oddych pri dvoch rybníkoch. Cena domu s pozemkom, vrátane realitného servisu a advokátom autorizovaných zmlúv je : 37000 eur.
Maďarsko
37 000 €
Kompaktné obchodné priestory - 37 m2 v OC na Terase
Ponúkame na prenájom kompaktné obchodné priestory, s výmerou : 37 m2, vo frekventovanom obchodnom centre na Terase. Situované sú na prízemí, s priamym vstupom z chodníka. Interiér bol kompletne rekonštruovaný pred 10 - timi rokmi, bola v ňom inštalované nová keramická podlaha, sadrokartónové steny, kazetový strop a kazetové neónové osvetlenie, disponuje vlastným WC. Cena prenájmu : 557 eur/mesiac, (15 eur/m2/mesiac) + DPH. Priestory sú voľné.
Košice II - Západ
557 €/mes.
Nové obchodné priestory - 200 m2, v Džungli
Ponúkame na prenájom novorekonštruované obchodné priestory s výmerou : 200 m2, v Džungli. Situované sú na prízemí malej, podnikateľskej budovy s priamym vstupom z chodníka. Pozostávajú z dvoch väčších miestností a zázemia. Interiér prešiel kompletnou rekonštrukciou : nové sádrové stierky, rozvody elektriny, podlaha s teplovodým vykurovaním, dokončuje sa strop a osvetlenie, kúpeľňa a WC. K dispozícii bude aj príručný sklad. Kúrenie v miestnostiach je zabezpečené úsporným kotlom na plyn. Priestory majú 2 vstupy - hlavný z ulice a zásobovací z dvorovej časti objektu. Po dohode je možné zabezpečiť parkovanie 2-5 vozidiel v uzavretom dvore. Priestory budú pripravené na prenájom do konca marca 2024. Ich výhodou je poloha na dobre viditeľnom mieste, s bezplatným parkovaním na ulici v bezprostrednej blízkosti budovy. Cena prenájmu : 2000 eur/mesiac, bez médií.
Košice I - Džungľa
2 000 €/mes.
Reprezentatívne kancelárske priestory s výmerou 248 m2 na Hlavnej
Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelársko - obchodné priestory, s celkovou výmerou : 245 m2, v historickej budove na Hlavnej ulici v Košiciach. Situované sú na 1.poschodí, klimatizované, prístupné po vútornom schodišti. Pozostávajú z troch veľkých miestností, každá : 65 m2, jedna s výmerou : 25 m2, štyri úložné miestnosti : po 6,5 m2. Priestory majú sociálne zázemie. Miestnosti sú priestranné, s vysokými stropmi, dvojkrídlovými dverami medzi miestnostiami v interiéri, okná s výhľadom na Hlavnú ulicu. Cena prenájmu : 3026 Eur/mesiac, plus energie a služby ( 689 eur/mes.,) bez DPH.
Košice I - Staré Mesto
3 715 €/mes.
Reprezentatívne kancelárie 235 m2 v centre mesta
Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory, v celkovej výmere 235 m2, nachádzajúce sa v podkroví ( II. NP ) historickej budovy, v centre mesta - na Vrátnej ulici. Priestory sú po celkovej rekonštrukcii, majú samostatné hygienické zariadenie, kuchynku, sú klimatizované. Jedná sa o celé poschodie, so samostatným vstupom (cez vstupný priestor na II. NP. Navrhovaná cena nájmu: Mesačné nájomné 2.289,20 Eur / bez DPH  Služby o teplo 450,00 € / mesačne / bez DPH o elektrická energia na základe odpočtu na samostatnom merači spotreby o vodné, stočné 3 € / mesačne / osoba bez DPH o odvádzanie zrážkovej vody 8 € / mesačne / bez DPH  1 x ročné vyúčtovanie spotreby médií (teplo, elektrická energia, vodné, stočné a odvádzanie zrážkovej vody).  K priestoru je možné prenajať parkovacie miesto - 70 Eur / mesačne / bez DPH.  Depozit (finančná zábezpeka) vo výške 10260 € splatný do 7 dní po podpise nájomnej zmluvy.  1-mesačná výpovedná lehota.
Košice I - Staré Mesto
2 289 €/mes.
Reprezenatívne priestory - 87 m2 v centre mesta
Ponúkame na predaj reprezentatívne, nebytové priestory - s výmerou : 87 m2, v centre mesta. Situované sú na prízemí historickej budovy, na Pešej zóne - v blízkosti OC Urban. Priestory pozostávajú z troch miestností. Vstupná miestnosť - priamo z chodníka je s vitrínou, v zadnej časti je príručný sklad, a WC. Predná strana, je presklená - vstupnými dverami a vitrínou. Zásobovací vstup je zo zadnej - dvorovej časti budovy. Priestory sú vhodné na predajňu, gastroprevádzku - fastfood, kanceláriu a podobne Cena : 306 000 eur, bez DPH.
Košice I - Staré Mesto
306 000 €
Rekonštruované priestory : 62 m2, vhodné na služby v OC na Terase
Ponúkame na prenájom rekonštruované priestory s celkovou výmerou : 62 m2, v OC na Terase, vhodné na služby. Klimatizované priestory pozostávajú z hlavnej miestnosti a zázemia, recepcia, šatňa, denná miestnosť, 2 x WC. Situované sú na poschodí - prístupné sú po troch schodištiach. Interiér je po kompletnej rekonštrukcii : kazetové podhľady, stropné kazetové svietidlá, keramická dlažba, klimatizácia, zabezpečovacie zariadenie, vlastný elektromer, možnosť označenia prevádzky LED boxom. Obchodné centrum je plne obsadené, s vysoko frekventovanou návštevnosťou. Parkovanie je možné - bezplatné na parkovisku pri objekte. Cena prenájmu : 12 Eur/m2/mesiac, bez médií a DPH.
Košice II - Západ
744 €/mes.
Historická budova s reštauráciou v centre Košíc
Ponúkame na predaj historickú budovu a ikonickú reštauráciu, umiestnenú v srdci Košíc, na Kováčskej ulici. 12 Apoštolov reziduje v historickom mestskom dome, z ranného 14. storočia. Charakteristický pôvab pôvodného meštianskeho domu je výrazne obnovený v interiéri reštaurácie, kde sa starostlivo reštaurovali všetky miestnosti aj pôvodný nábytok. Olejomaľby dvanástich apoštolov zdobia steny, secesné svetlíky pridávajú eleganciu a vitráže spolu s dobovými svietidlami vytvárajú autentickú atmosféru. Reštaurácia, ktorá sa môže pýšiť hodnotnými starožitnosťami a kvalitným servisom, ponúka nezabudnuteľný zážitok od roku 1910. Klimatizované prostredie poskytuje pohodlie návštevníkom, ktorí môžu vychutnať gastronomické lahôdky v jedinečnom historickom prostredí. Výnimočná dispozícia reštaurácie - zahŕňa prízemie, kde sa nachádza hlavný reštauračný priestor, štýlový salónik, dobre vybavená kuchyňa a zázemie. Kapacita - viac ako 70 miest poskytuje dostatok miesta aj núročných hostí. V zadnej časti reštaurácie sa nachádza tichý dvor, ktorý ponúka príjemné a nerušené posedenie. Podzemné priestory s klenutými stropmi, boli vytvorené ako Rímska pivnica, vytvárajúca autentický a pôsobivý priestor vhodný pre súkromné podujatia. Tieto priestory pridávajú k celkovej atraktivite reštaurácie a sú ľahko prispôsobitľné podľa potreby klienta. V podkrovných priestoroch je možnosť vybudovania 5 apartmánov, čo zvyšuje flexibilitu využitia a hospodársku výnosnosť tohto historického objektu. Výhody tejto reštaurácie zahŕňajú jej ideálnu polohu priamo v centre mesta - v jeho zábavnej zóne. S kompletným vybavením, zariadením a stabilnou klientelou je táto reštaurácia skvelou investíciou. Možnosť parkovania pred reštauráciou alebo na blízkom veľkom parkovisku pridáva pohodlie pre návštevníkov. Exkluzívna poloha a potenciál domu, je bezpochyby optimálnou voľbu pre investora so skúsenosťami v prevádzkovaní podobných zariadení, ktorý hľadá príležitosť výrazne prispieť k gastronomickej scéne a historickej hodnote mesta Košice.
Košice I - Staré Mesto
1 500 000 €
Exkluzívny panoramatický 2 izbový byt s výmerou 75 m2 - v Bansku ( Bulharsko )
Exkluzívny panoramatický 2 izbový byt, s výmerou 75 m2, v 4* dovolenkovom komplexe Dream, v Bansku ( Bulharsko), s nádherným, ničím nerušeným výhľadom, na horu Pirin. 4* komplex Dream, je dobre známy medzi bulharskými a zahraničnými turistami, ponúka SPA centrum, krytý bazén, saunu, reštauráciu, recepciu, lyžiareň, zelené plochy, bezpečnosť a údržbu, len 5 minút od stanice lanovky. Priamo pri areáli sa nachádza bezplatné parkovisko, ktoré poskytuje parkovacie miesta v susedstve aj v hlavnej sezóne. Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 6 – tich, s výťahom. Pozostáva z priestrannej obývacej izby s výhľadom na hory, s jedálenským kútom a otvorenou kuchyňou, spálne s francúzskymi oknami, ktoré vedú na balkón, s nádherným výhľadom z manželskej postele, na hory - pohorie Pirin. Lokálne kúrenie a ohrev vody a doplnková možnosť vykurovania a ohrevu vody na elektrinu, v závislosti od preferencií nového majiteľa. Vlastné meranie spotreby a platba za vodu a elektrinu. Byt má kúpeľňu s WC, je kompletne zariadený a vybavený, pripravený na okamžité použitie alebo prenájom. Nejnuteľnosť je vo vlastníctve súkromnej osoby, bez tiarch. 5. poschodie zo 6. Cena bytu je 75 000 eur, vrátane realitného servisu.
Bulharsko
75 000 €
0bchodné priestory 537 m2 - v obchodnom centre na Furči
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v obchodnom centre s celkovou výmerou : 537 m2. Priestory pozostávajú z veľkej otvorenej predajne a zázemia - kancelária, príručné sklady a WC pre zamestnancov. Situované sú na 1.poschodí - prístupné po samostatnom schodišti. Priestory sú po rekonsštrukcii : keramická podlaha, stropné kazetové osvetlenie, klimatizácia, vlastný výmenník, chladiace boxy, nakladacia rampa, vlastný elektrorozvádzač, podružné meranie vody. Obchodné centrum je plne obsadené s vysoko frekventovanou návštevnosťou. Parkovanie je možné - bezplatné na parkovisku pri objekte. Cena prenájmu : 10 Eur/m2/mesiac, bez médií a DPH.
Košice III - Dargovských Hrdinov
5 370 €/mes.
Kancelárske priestory - 14 m2 v centre mesta
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v centre mesta, situované na 3. poschodí, v modernizovanej budove. Kancelária vo výmere 14 m2, je vo vysokom štandarde, plne klimatizovaná, keramická podlaha, kazetový strop, neónové stropné osvetlenie, klimatizácia, internet. Výhľad - okná smerom na Puškinovu ulicu. Reprezentatívne spoločné priestory – chodby a schodištia, 2x výťah, z toho jeden bezbariérový. Pestré možnosti kvalitného stravovania v budove aj jej blízkosti. Veľmi výhodná poloha – v blízkosti železničná a autobusová stanica, zastávky MHD. Cena prenájmu : 207 eur/mesiac, (15 Euro/m2/rok – vrátane energií a internetu, bez DPH ).
Košice I - Staré Mesto
207 €/mes.
Atraktívne kancelárie v Zlatom kríži - na Alžbetinej
Ponúkame na prenájom atraktívne kancelárske priestory v historickej a kompletne, rekonštruo - vanej, budove na ulici Alžbetinej v Košiciach. K dispozícii sú samostatné kancelárie aj možnosť spojenia viacerých miestností do jedného celku. Výmery voľných priestorov : 15, 18, 23, 25, 27, 29, 30, 32 m2. Samostatné : 29, 32, 25, 27 m2 na 1.poschodí, 31 m2 na 2.poschodí. Spojené : 3 miestnosti : 15,17, 34 - spolu : 67,10 m2 - na 2.poschodí. 2 miestnosti : 29,23 - spolu : 52,80 m2 - na 2.poschodí Cena prenájmu, za : m2/mesiac : 12,16 eur/m2 - vrátane energií. Situované sú na 1 a 2 poschodí - v budove je výťah. Miestnosti sú priestranné s vysokými stropami - 3,7 m, nadrozmernými dvojkrídlovými dverami a oknami prevažne na Alžbetinu ulicu. Dispozičné riešenie poschodí je krídlové : dverami uzatvorené pravé a ľavé krídlo. V miestnostiach je riešená štruktúrovaná kabeláž. Toalety na jednotlivých krídlach sú spoločné, na chodbe. Prístup je : 24/7. V prípade záujmu je možné zabezpečiť aj parkovanie vo dvore vedľa objektu. Nájomné je oslobodené od DPH.
Košice I - Staré Mesto
355 €/mes.
Upravené priestory v OC na Furči, s výmerou : 170 m2
Ponúkame na prenájom upravené priestory v OC na Furči, s celkovou výmerou : 170 m2, vhodné na obchod a služby. Priestory pozostávajú z veľkej miestností a zázemia, príručný sklad a WC pre zamestnancov. Situované sú na prízemí - prístupné po samostatnom schodišti. Intreriér je po rekonštrukcii : kazetové podhľady, stropné kazetové svietidlá, keramická dlažba, klimatizácia, vlastný elektromer, možnosť označenia prevádzky LED boxom. Obchodné centrum je plne obsadené, s vysoko frekventovanou návštevnosťou. Parkovanie je možné - bezplatné na parkovisku pri objekte. Cena prenájmu : 10 Eur/m2/mesiac, bez médií a DPH. Vlastnosti
Košice III - Dargovských Hrdinov
1 700 €/mes.
Obchodné priestory - 390 m2, vo frekventovanom OC na Furči
Ponúkame na prenájom obchodné priestory, v obchodnom centre, s celkovou výmerou : 390 m2. Priestory pozostávajú z veľkej otvorenej predajne a zázemia - kancelária, príručný sklad a WC pre zamestnancov, denná miestnosť. Situované sú na 1.poschodí - prístupné po samostatnom schodišti. Interiér je po rekonštrukcii : kazetové podhľady, stropné kazetové svietidlá, keramická dlažba, klimatizácia, vstupné zasúvacie dvere s fotobunkou, tepelná clona, rolovacia mreža, zabezpečovacie zariadenie, vlastný elektromer, možnosť označenia prevádzky LED boxom. Obchodné centrum je plne obsadené s vysoko frekventovanou návštevnosťou. Parkovanie je možné - bezplatné na parkovisku pri objekte. Cena prenájmu : 10 Eur/m2/mesiac, bez médií a DPH.
Košice III - Dargovských Hrdinov
3 900 €/mes.
Unikátny 3 izbový byt s výmerou 75 m2 v centre mesta
Ponúkame na predaj unikátny 3 izbový byt s výmerou 75 m2, v historickej budove na Hlavnej ulici v Košiciach. Situovaný je na 5 podlaží kompletne rekonštruovanej budovy s výťahom, so vstupom z ulice. Izby sú veľké a svetlé. Spálňa s výmerou viac ako 17 m2 detská izba sú orientované na vedľajšiu ulicu. Obývačka je spojená s kuchyňou, so vstavanými spotrebičmi a celkovou výmerou : 26,34 m2. V kúpeľni je vaňa. WC je samostatné. Predsieň s výmerou takmer 11 m2, poskytuje dostatok úložného priestoru. K bytu je možné dokúpiť pivnicu v dome, alebo aj nezastrešené parkovacie miesto vo dvore domu za 25 000 Eur. Cena bytu, vrátane realitného servisu a zmlúv autorizovaných advokátom je : 275 500 Eur.
Košice I - Staré Mesto
275 500 €
Obchodná a gastoprevádzka - 85 m2 v centre mesta
Ponúkame na predaj nebytové priestory - s výmerou 85 m2, v centre mesta. Situované sú na prízemí historickej budovy, v jej dvorovej časti, na Pešej zóne - v blízkosti OC Urban. Priestory pozostávajú z dvoch veľkých miestností, vstupnej z chodníka : 25 m2 a vedľajšej : 26 m2. V ich bočnej ň časti sú 2 príručné sklady : 12 + 9 m2 a 2xWC. Zásobovací vstup je z prednej - dvorovej časti budovy. Priestory sú vhodné na gastroprevádzku - fastfood, vináreň a podobne. Cena : 255 000 eur, bez DPH.
Košice I - Staré Mesto
255 000 €
Atraktívny podkrovný 2 izbový byt s výmerou 68 m2 na Hlavnej ulici
Ponúkame na predaj unikátny 2 izbový, podkrovný byt s výmerou takmer 68 m2, v historickej budove na Hlavnej ulici v Košiciach. Situovaný je na 5 podlaží kompletne rekonštruovanej budovy, so vstupom z dvora. Izby sú veľké a svetlé. Spálňa s výmerou : 13,29 m2 je orientová na Hlavnú ulicu. Obývačka je spojená s kychyňou, so vstavanými spotrebičmi a celkovou výmerou : 23,89 m2. Kúpeľňa so sprchovacím kútom je spojená s WC. Priestranná chodba s výmerou 12,39 m2 poskytuje dostatok úložného priestoru. Byt je klimatizovaný a je možné k nemu dokúpiť nezastrešené parkovacie miesto vo dvore domu za 25 000 Eur. Cena bytu, vrátane realitného servisu a zmlúv autorizovaných advokátom je : 205 000 Eur.
Košice I - Staré Mesto
205 000 €
Obchodné priestory 75 m2 v OC na Sekčove
Ponúkame na prenájom obchodné priestory s výmerou : 75 m2, v OC na Sekčove, v Prešove. Situované sú na prízemí - vo vnútornej pasáži. Sú po kompletnej úprave interiéru. Vhodné sú na predajňu so sortimentom pre domácnosť, doplnky, ako aj office na finančné služby. Priestor je presklený s vchodom z pasáže. Poloha objektu je výhodná - v jeho bezprostrednej blízkosti je obytná časť sídliska, hypermarkety, yastávka MHD, pohodlné parkovanie. Cena prenájmu : 750 Eur/mesiac, bez médií.
Prešov
750 €/mes.
Rekonštruované priestory - 141 m2 na obchod a gastro
Ponúkame na prenájom rekonštruované priestory, s celkovou výmerou : 141 m2. Situované sú na 1. poschodí, vo frekventovanom OC na Terase a sú vhodné na obchod aj služby. Priestranné priestory vznikli spojením dvoch priestorov - vedľa seba, prepojených dverami. Sú čerstvo rekonštruované. V jednom s výmerou - 63,3 m2, je umývadlo a veľká otvorená plocha s keramickou dlažbou, kazetovým stropom a kazetovým osvetlením. Vedľajší priestor -78 m2, má 2 x WC, pôvodne v ňom bola gastroprevádzka. V zázemí je možnosť varenia - s prípojkou plynu. Z priestorov, zozadu - cez schodisko, je možnosť prístupu k nakladacej rampe. K dispozícii je praktický, malý, tovarový výťah. V miestnostiach je na podlahe keramická dlažba, stropné závesné osvetlenie, vlastný elektromer a plynomer, možnosť označenia prevádzky LED boxom. Cena prenájmu : 10,00 eur/m²/mesiac, bez DPH + energie. Obchodné centrum je plne obsadené, s vysoko frekventovanou návštevnosťou. 1. poschodie je prístupné po troch schodištiach. Parkovanie je možné - bezplatné na parkovisku pri objekte.
Košice II - Západ
1 413 €/mes.
1 2