Moderný 1 izbový byt s pavlačou v centre mesta
Moderný 1 izbový byt s vysokými stropmi v centre mesta, ul. V. Tvrdého. Byt o výmere 41m2 má otvorenú dispozíciu - obývačku moderne prepojenú s kuchyňou a vlastné kúrenie, nachádza sa na 2.p. zrekonštruovaného bytového domu s novým výťahom. Byt je kompletne zariadený novým nábytkom a má nízke mesačne náklady - 75 eur. Je slnečný, otočený na JV. Do bytu sa vchádza originálne cez pavlač s pekným výhľadom. Na chodbe je technická miestnosť a k bytu patrí pivnica. Parkovanie na rezidentskú kartu. Byt sa ideálne hodí na investíciu. Pre viac informácií ma, prosím, kontaktujte. Cena energií: 75 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
129 000 €
Rodinný dom Mojš
Moderná novostavba rodinného domu - bungalov v obľúbenej lokalite, samostanej obci v tichej štvrti nových rodinných domov. Dom je pekne presvetlený, má dobrú orientáciu - terasa a záhrada sú orientované na JZ. Dom je postavený z klasických overených materiálov - murivo Ytong, zateplenie polystyrénom 15cm, strecha plech Blachotrapez, kvalitné plastové okná 3-sklo zn.Veka, vykurovanie elektrické podlahové tepelným čerpadlom Daikin. Dom má praktickú dispozíciu - je zložený z priestrannej dennej časti - kuchyňa s komorou a obývačka s východom na terasu a do záhrady, 3 spálne ( z toho 2 s východom na terasu), technická miestnosť, chodba, 2 kúpeľne s WC, terasa o výmere 40m2, úložný priestor pod strechou. Spálňa rodičov je vybavená šatníkom a vlastnou kúpeľňou. Na základe použitých materiálov a systému kúrenia je predpoklad nízkých prevádzkových nákladov - energetická trieda A0. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (okrem plynu). Dom je dokončený, skolaudovaný, pripravený k nasťahovaniu. V cene je aj montáž kuchynskej linky, ktorú si klient môže vybrať podľa vlastnej predstavy. Možná aj výmena za byt + doplatok. ODPORÚČAM!
Mojš
369 900 €
Garážový box v Žiline
Ponúkame Vám na predaj malé objekty, garáže Žilina, Hliny. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 12 000 €
Žilina-Hliny
12 000 €
Garáž Hliny
Ponúkame Vám na predaj samostatnú garáž/garážový box, ktorý sa nachádza vo Veľkogarážach na Hlinách. Nachádza sa na 1. poschodí /7 . Garážový box je samostatne uzatvárateľný a uzamykateľný, rozmery 5,3 m x 2,45 m. Výška garážového boxu je 1,90 m. Disponuje novou prerobenou bránou, elektrickou zásuvkou a osvetlením. Budova Veľkogaráží je vybavená bezpečnostnou 24 h strážnou službou. Vjazd do parkovacieho domu je vybavený rampou prostredníctvom čipovej karty. Pre užívateľov garáží je k dispozícii osobný výťah. Garážový box je k dispozícii. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0903 442 185. Cena: 11 000 € jednorázový poplatok pre RK je 150,-Eur.
Žilina-Hliny
11 000 €
Rodinný dom Vila Hôrky NOVOSTAVBA
Ponúkame Vám NA PREDAJ NOVOSTAVBU rodinného domu - Vilu Hôrky. Objekt rodinného domu je murovaná zateplená dvojpodlažná stavba pozostávajúca z dvoch nadzemných podlaží. I NP o výmere úžitkovej plochy 71,14 m2 a II NP o výmere úžitkovej plochy 74,73 m2 a z úžitkovej strešnej terasy o výmere 60 m2 s výsuvnou pergolou a bočným vonkajším schodiskom. Dom je situovaný na slnečnom rovinatom pozemku o výmere 512 m2 s orientáciou JV vo veľmi dobrej, novovzniknutej lokalite s vynikajúcim prístupom, na skok od centra mesta. Vila disponuje štýlovým moderným oplotením, dvomi parkovacími plochami s prestrešením a úložným domčekom na náradie. Vila má krásne výhľady a výborných susedov. Vila je postavená z tvárnic Ytong (300mm), zateplená (200mm), so zatepleným strešným plášťom. Vila sa predáva v štádiu holodom, s dokončenou fasádou, oplotením, terénnymi úpravami, parkovacími plochami a záhradným domčekom. Interiér je možné dokončiť podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Vila disponuje hliníkovými oknami a hliníkovými vstupnými dverami so svetlíkom. Okná majú predprípravu na vonkajšie žalúzie. IS siete -t.j. voda, elektrina sú na pozemku, odpad je riešený žumpou. Na pozemku sa nachádza aj 2x záchytná šachta na dažďovú vodu. Dispozičné riešenie I NP: veľkorysé vstupné priestory so šatníkom, technická miestnosť (priestor pre kotol, sklad, malé wc s umývadlom, práčku a sušičku), kuchyňa, jedáleň a obývací priestor ako spoločný priestor v náväznosti na južnú terasu s krásnymi výhľadmi. V obývacej časti je plánovaný krb (predpríprava je zrealizovaná). Z prízemia vedie jednoramenné schodisko na horné podlažie (IINP) Na 2 NP sa nachádza rodičovská spálňa s balkónom a šatníkom, 2 izby a veľká kúpeľňa. V kúpeľni je plánovaná vaňa, sprchový kút, dvojumývadlo a wc. Na tomto podlaží je situovaný vstup na vonkajšie schodisko, ktoré vedie na pochôdznu terasu s pergolou. Z terasy sú krásne panoramatické výhľady. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Cena domu v stave popísanom vyššie je 455.000,-EUR. Výstavba bude ukončená 07/2024 . Pre viac informácií, prípadne obhliadky, nás kontaktujte na tel.: 0903 442 185.
Hôrky
455 000 €
Stavebný pozemok v Lietavskej Svinnej
Ponúkame Vám na predaj slnečný stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu v lokalite Lietavská Svinná. Pozemok sa nachádza v blízkosti lesa a novostavby rodinného domu. Terén je svahovitý, južne orientovaný, v tichej lokalite mimo hlavnej cesty a krásnom prírodnom prostredí. Výmera pozemku je 2260 m2, je obdĺžnikového tvaru so šírkou cca 40 m. Pozemok je určený podľa Územno-plánovacej informácie na výstavbu rodinného domu. K pozemku vedie sčasti spevnená prístupová cesta. Z inžinierskych sietí sú k dispozícii (nie sú na pozemku) elektrina, voda (studňa), odpad by bol riešený žumpou. Z pozemku sú krásne výhľady na okolitú prírodu. K dispozícii je ÚPI, Geometrický plán. Cena je 80 €/m2. V prípade záujmu o viac informácií nás kontaktujte na tel.č. 0903 442 185.
Lietavská Svinná - Babkov
180 800 €
Tehlový rodinný dom v Lietave
Ponúkame na predaj EXKLUZÍVNE IBA U NÁS tehlový rodinný dom v obci Lietava pri Žiline (12 min. autom do centra mesta), priamo v centre obce s výbornou JZ orientáciou a výhľadom na hrad Lietava. Jednopodlažný dom o zastavanej ploche 80 m2 + prístavba 30 m2 sa nachádza na pozemku o výmere 595 m2. Dom je napojený na všetky IS, kúrenie je plynové (v dome je starší plynový kotol ), elektrina, voda aj kanalizácia. V celom dome sú vymenené plastové okná, murovaná kúpeľňa. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 priestranných obytných miestností, priestrannej kuchyne, špajze a kúpeľne s WC s oknom. Prístavbu tvoria úložné priestory, 1 x wc a miestnosť s plynovým kotlom. Strecha je sedlová, krytina škridľa. Možnosť dobudovania podkrovia. Príslušenstvo domu tvorí aj drobná stavba (tehlové steny, drevo). Pozemok je oplotený s udržiavanou záhradou. Kúpou voľný. K dispozícii máme v kúpnej cene zahrnutý aj vyhotovený znalecký posudok na sumu 128.000,-Eur. Do e-mailu vieme poslať pôdorys aj viac fotografií zvnútra. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na Tel.č.: 0903 442 185. Cena 129 900 €.
Lietava
129 900 €
2 izbový veľkometrážny byt Hliny V
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový veľkometrážny byt v Žiline na Hlinách V. Byt sa nachádza vo výbornej loklaite s dostatkom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt je slnečný, v zateplenom bytovom dome,slušnom vchode, orientovaný V-Z, má 1 x balkón, 1 x lóggiu, pivnicu, murovanú špajzu v kuchyni, v bytovom dome je nový výťah a menené stúpačky. Byt o výmere 70 m2 je v pôvodnom, zachovalom stave, vhodný na rekonštrukciu. V byte sú vymenené okná-plastové Slovaktual, v izbách sú pôvodné parkety, jadro je pôvodné-umakartové. Kuchynská linka je tiež pôvodná. Nové vstupné bezpečnostné dvere Adlo s viacbodovým uzamykaním. Nachádza sa na 5. poschodí z 8 s výťahom. Cena 139 900 € Tel.: 0903 442 185
Žilina-Hliny
139 900 €
Rodinný dom Svederník
NA PREDAJ rodinný dom – bungalov - 5-ročná novostavba vo Svederníku len 13 km od Žiliny EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!!. Dom je osadený na rovinatom, upravenom a zeleňou vysadenom pozemku o výmere 495m2. Dom sa nachádza v novovybudovanej štvrti rodinných domov, mimo hlavnej cesty. Domček je napojený na všetky IS siete, v dome je elektrické podlahové vykurovanie, kanalizácia, voda, optika, internet. Dom je postavený z pálenej tehly, strecha je sedlová, strešná krytina plech. Okná sú plastové-3-oj sklo, vchodové dvere hliníkové, komín, krb, oplotenie. Pred domom sú 2 parkovacie miesta, vo dvore sú 2 parkovacie miesta, prístrešok na auto o výmere 3 x 5,5 m, záhradný domček o výmere 3m x 3m, terasa vybavená prestrešením z mliečneho skla spolu s osvetlením-hliníkovou pergolou o výmere 3m x 6m na západ, z obývačky sa vychádza na terasu. Domček o výmere podlahovej plochy 91,86 m2 dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC s oknom, obývačky prepojenej s jedálňou a kuchyňou s výstupom na terasu, a z oddychovej časti, ktorá pozostáva z troch samostatných spální a kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom a wc. Kuchynská linka je nová vrátane spotrebičov(11/2021), v celom dome sú nové vstavané skrine (v každej izbe, v spálni 2x 11/2021). Orientácia Západ - terasa, obývačka, 2 x spálňa, a Východ- 1 x spálňa, kúpeľňa, samostatné WC, vstup, kuchyňa. V dome je ešte pod strechou veľký úložný pochôdzny priestor. Rozmer domu 8,5m x 13m. V záhrade je studňa, ovocné stromy, kry, okrasné dreviny a rastliny. Dom je v slepej ulici. Záhrada je upravená, zazimovaná. V blízkosti autobusová zastávka 5 min., kultúrny dom, Jednota, škôlka... Dom sa predáva za cenu 339.000,-EUR. Uvoľnenie domu-dohodou. V prípade záujmu o obhliadku nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0903 442 185.
Svederník
339 000 €
Kúpim 2 izbový byt v Žiline
Súrne kúpime 2 izbový byt, môže byť aj v pôvodnom stave na Hájiku, Vlčincoch, Solinkách alebo Hlinách. T: 0903 442 185, e-mail.: sugarova@customreal.sk
Žilina
dohodou
Garáž Hliny
Ponúkame Vám na predaj samostatnú garáž/garážový box, ktorý sa nachádza vo Veľkogarážach na Hlinách. Nachádza sa na 2. poschodí /7 . Garážový box je samostatne uzatvárateľný a uzamykateľný, rozmery 5,3 m x 2,45 m. Výška garážového boxu je 1,90 m. Disponuje novou prerobenou bránou, elektrickou zásuvkou a osvetlením. Budova Veľkogaráží je vybavená bezpečnostnou 24 h strážnou službou. Vjazd do parkovacieho domu je vybavený rampou prostredníctvom čipovej karty. Pre užívateľov garáží je k dispozícii osobný výťah. Garážový box je k dispozícii. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0903 442 185. Cena: 10 500 EUR.
Žilina-Hliny
10 500 €
Garáž Hliny
Ponúkame Vám na predaj samostatnú garáž/garážový box, ktorý sa nachádza vo Veľkogarážach na Hlinách. Nachádza sa na 1. poschodí /7 . Garážový box je samostatne uzatvárateľný a uzamykateľný, rozmery 5,3 m x 2,45 m. Výška garážového boxu je 1,90 m. Disponuje novou prerobenou bránou, elektrickou zásuvkou a osvetlením. Budova Veľkogaráží je vybavená bezpečnostnou 24 h strážnou službou. Vjazd do parkovacieho domu je vybavený rampou prostredníctvom čipovej karty. Pre užívateľov garáží je k dispozícii osobný výťah. Garážový box je k dispozícii. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0903 442 185. Cena: 11 000 €.
Žilina-Hliny
11 000 €
Garáž Hliny
Ponúkame Vám na predaj samostatnú garáž/garážový box, ktorý sa nachádza vo Veľkogarážach na Hlinách. Nachádza sa na 1. poschodí /7 . Garážový box je samostatne uzatvárateľný a uzamykateľný, rozmery 5,3 m x 2,45 m. Výška garážového boxu je 1,90 m. Disponuje novou prerobenou bránou, elektrickou zásuvkou a osvetlením. Budova Veľkogaráží je vybavená bezpečnostnou 24 h strážnou službou. Vjazd do parkovacieho domu je vybavený rampou prostredníctvom čipovej karty. Pre užívateľov garáží je k dispozícii osobný výťah. Garážový box je k dispozícii. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0903 442 185. Cena: 11 500 € .
Žilina-Hliny
11 500 €
Rodinný dom Bôrik
Priestranný 2 - podlažný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite - mestskej časi Bôrik, dispozíciu ktorého tvorí kuchyňa, komora, 6 nepriechodných zieb, 2 kúpeľne s WC, 2 pivnice, práčovňa, garáž. Dom je zrekonštruovaný, zariadený nábytkom aj vybavený elektrospotrebičmi. K domu patrí okrasná záhrada s vonkajším krbom. Cena je bez energií, záloha na energie je 200 €/mesiac/4 osoby. Provízia pre RK je 200 EUR jednorázovo.
Žilina-Bôrik
1 200 €/mes.
1 izbový byt s 2 balkónmi, Hliny 5 - IBA U NÁS
Ponúkame exluzívne na predaj 1 izbový byt s 2 balkónmi, Hliny 5. Výmera bytu je 36 m2. Piate poschodie. V bytovom dome je výťah. Byt je v pôvodnom stave, iba okná sú plastové, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastnej predstavy. Výborná lokalita. Kompletná občianska vybavenosť. Zeleň. V blízkosti je zdravotné stredisko, školy, obchody, udržiavané detské ihrisko, park Ľudovíta Štúra. Viac informácií: 0903886498.
Žilina-Hliny
105 000 €
Kancelária centrum mesta
Kancelária v zrekonštruovanej historickej budove priamo v centre mesta, budova disponuje vlastným parkoviskom. Cena je bez energií, záloha na energie je 80 €/mesiac, k cene treba pripočítať DPH. Cena parkovacieho miesta je 60 EUR + DPH. Provízia pre RK je 150 EUR/jednorázovo.
Žilina
265 €/mes.
2 - izbový byt s garážovým státim novostavba Vlčince
Priestranný 2-izbový byt v novostavbe s 2 lodžiami. Byt je kompletne zariadený nábytkom a vybavený elektrospotrebičmi. Cena je vrátane energií a vyhradeného parkovacieho miesta v garáži. Byt je k dispozícii ihneď. Provízia pre RK je 200 €/ jednorázovo.
Žilina-Vlčince
700 €/mes.
Rodinný dom v krásnom prostredí - Kolárovice
Ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom v okrajovej časti obce Kolárovice. Je postavený na pozemku o rozlohe 5473 m2. V dome je obytné prízemie, kde sú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC, kumbál a výstup na povalu, ktorú možno ďalej využiť. Do domu je privedená pitná voda a trojfázový elektrický rozvod, odpad je riešený žumpou. Dom je čiastočne zrekonštruovaný, po celý čas udržiavaný. Celý je odizolovaný voči vlhkosti. Sú v ňom plastové okná, drevené podlahy. Kúrenie je lokálne (piecka), ohrev teplej vody cez elektrický bojler. Na pozemku sa nachádza šopa. K domu vedie prístupová cesta. Dom možno využiť na rekreačné účely, v blízkosti je turistická a športová oblasť Makov, ale aj na trvalé bývanie. Krásne romantické prostredie. Viac informácií v realitnej kancelárii: 0903886498.
Kolárovice
dohodou
Predáme pozemok v Rajeckých Tepliciach s malou chatkou
Predáme pozemok o výmere 492 m2 v kúpeľnom mestečku Rajecké Teplice s malou chatkou. Pozemok je takmer štvorcový, svahovitý, prístupný z Hornej ulice, výhľady z pozemku na Slnečné skaly sú úchvatné. Pozemok je možné pripojiť na verejnú kanalizáciu, vodu, plyn. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa s technológiou čerpania vody a prípojky elektriny. Pozemok je možné zastavať zo 75 % obytným a/alebo rekreačným objektom pre ubytovacie služby s maximálne dvomi nadzemnými podlažiami + podkrovie. Chatka z roku 1980 je murovaná, prízemná s rozmermi 5,4x4,1 m, s dreveným nízkym krovom a pozinkovanou stanovou strechou. Je napojená na vodovod, elektrinu, kanalizáciu, má 1 izbu s malou kuchynskou linkou a drezom, WC. K predaju nehnuteľností máme výhradné zastúpenie. Cena 137.500 EUR vrátane provízie. Kontakt CUSTOM.real, s.r.o., Petr Růžička, 0903442162, ruzicka@customreal.sk
Rajecké Teplice
137 500 €
Penzión Terchová
Rodinný penzión v rázovitej obci Terchová - v blízkosti známeho rekreačného strediska Vrátna s výbornými podmienkami pre turistiku, lyžovanie, bicyklovanie a takisto s množstvom kultúrnych a športových akcií. Stavba postavená v r. 2006 je 2-podlažná, zložená zo štyroch 2-posteľových izieb s prísteľkami, vybavených kuchynským kútom, kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou, jednej 4-posteľovej izby s tým istým vybavením, 1 apartmánu s kuchynskou linkou, spoločenskej miestnosti s východom do záhrady, kotolne s novým plynovým kotlom, vyhrievanej lyžiarne a miestnosti na odkladanie bicyklov. Niektoré z izieb majú balkón s posedením. Penzión disponuje centrálnym plynovým kúrením, parkovacou plochou pre 3 vozidlá v rámci pozemku (parkovanie je možné aj na ulici pred penziónom), záhradným posedením, v každej miestnosti je pripojenie na internet. Penzión je funkčný, dosahuje výbornú obsadenosť počas celého roka, bez nutnosti rekonštrukcie je možné pokračovať v jeho prevádzke. Predáva sa aj so zariadením (ako je na fotografich). Nakoľko je nehnuteľnosť vedená ako dom, je možné financovať kúpu aj z hypotekárneho úveru.
Terchová
378 000 €
Slnečný 2 izbový byt s pekným výhľadom, Hájik
Slnečný 2-izbový byt o výmere 53 m2 s veľkým balkónom, Hájik. Štvrté poschodie. Novšia časť sídliska, v byte je murované jadro, plastové okná, dlažba v chodbe a v kuchyni, plávajúce podlahy v izbách, vymenená kuchynská linka. Súčasťou bytu je pivničná kója. Okolo bytového domu je veľa udržiavanej zelene. Z bytu je pekný výhľad. Parkovanie pri dome. Dobrá lokalita, v blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a právneho servisu. Viac informácií v realitnej kancelárii: 0903886498.
Žilina
143 000 €
Novostavba RD Rajecké Teplice
Ponúkame Vám na predaj budúcu novostavbu rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite Rajecké Teplice. Jedná sa o dvojdom s identickými bytovými jednotkami. Každá polovica dvojdomu je postavená na pozemku o výmere 250 m2 vrátane zastavanej plochy domom a parkovania pri 3 autá, takže ostáva priestor na čiastočne prestrešenú terasu a menšiu záhradku. Na prízemí sa nachádza hlavný obytný priestor s jedálňou a kuchyňou s východom na terasu, zádverie, WC, kúpelňa, technická miestnosť, na poschodí 3 spálne, šatník, kúpelňa s WC a balkón. Dom bude dodaný v štádiu skolaudovaný holodom, aktuálne sa začali na stavbe zemné práce. Podrobnejšie informácie, pôdorysy, rezy zašleme na vyžiadanie mailom, príp. osobne v realitnej kancelárii. Cena 320.000,-EUR je za polovicu dvojdomu s pozemkom 250 m2, možný odpočet DPH.
Rajecké Teplice
320 000 €
2 - izbový byt s garážovým státim v novostavbe Hájik
Pekný 2-izbový byt v novostavbe na sídlisku Hájik, dispozíciu ktorého tvorí obývačka s kuchynským kútom a špajzou s východom na balkón, spálňa, kúpeľňa, WC, chodba so šatníkovou skriňou. Byt je kompletne zariadený novým nábytkom aj vstavanými elektrospotrebičmi (indukčná el.platńa, el.rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka, televízor, práčka). Byt disponuje balkónom, pivnicou a krytým garážovým státim priamo v bytovom dome. Byt je k dispozícii ihneď. Cena je vrátane energií, parkovania, optického internetu Orange a televízie Orange. Provízia pre RK je 200,- EUR jednorázovo.
Žilina-Hájik
680 €/mes.
2 izbový byt v centre mesta
Na predaj kompletne zrekonštruovaný 2+1 byt s franczúzskym balkónom o výmere 56m2 v centre mesta. Byt sa nachádza na 1.p. bez výťahu. Byt je slnečný, prešiel kompletnou rekonštrukciou, má vlastné kúrenie a nízke mesačné náklady. Fotka je ilustračná. Pre viac informácii ma neváhajte kontakovať.
Žilina
152 000 €
Moderný 1 izbový byt s pavlačou v centre mesta
Moderný 1 izbový byt s vysokými stropmi v centre mesta, ul. V. Tvrdého. Byt o výmere 41m2 má otvorenú dispozíciu - obývačku moderne prepojenú s kuchyňou a vlastné kúrenie, nachádza sa na 2.p. zrekonštruovaného bytového domu s novým výťahom. Byt je kompletne zariadený novým nábytkom a má nízke mesačne náklady - 75 eur. Je slnečný, otočený na JV. Do bytu sa vchádza originálne cez pavlač s pekným výhľadom. Na chodbe je technická miestnosť a k bytu patrí pivnica. Parkovanie na rezidentskú kartu. Byt sa ideálne hodí na investíciu. Pre viac informácií ma, prosím, kontaktujte. Cena energií: 75 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
129 000 €
3 - izbový byt Vlčince II
Veľký 3-izbový byt, ktorý prešiel novou kvalitnou rekonštrukciou, sa nachádza v príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt je zložený z kuchyne so špajzou, 3 nepriechodných izieb, z ktorých 2 disponujú lodžiou s pekným výhľadom do parku. Ďalší balkón sa nachádza v kuchyni. V byte je samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC, v chodbe je priestranný šatník. Byt je čiastočne zariadený - kuchynská linka so sporákom, chladničkou a mikrovlnnou rúrou, práčka, sušička, v 1 izbe je skriňa. Cena je vrátane energií pre 2 osoby. Pri bytovom dome je bezplatná parkovacia zóna. Byt je k dipozícii ihneď. Provízia pre RK 200,- EUR/jednorázovo.
Žilina-Vlčince
785 €/mes.
4 - izbový byt s lodžiou Vlčince III
Slnečný, priestranný 4-izbový byt na Vlčincoch vo vyhľadávanej lokalite. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v slušnom zateplenom paneláku, je zrekonštruovaný - murované jadro (kúpeľňa spojená s WC), plastové okná so žalúziami, nové rádiatory a omietky, plávajúca podlhaha v 1 izbe, v 3 izbách parkety, nové interiérové dvere, nové rozvody vody a plynu. Byt má výbornú dispozíciu - je zložený zo vstupnej chodby, kuchyne, 4 nepriechodných izieb, veľká obývačka disponuje lodžiou s orientáciou na západ, kúpeľne s WC. Orientácia bytu je V-Z. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, výborné bývanie pre rodiny s deťmi.
Žilina-Vlčince
182 000 €
Pekný 2 izbový byt s balkónom, Vlčince ARBOREUM
Moderný 2 izbový byt s veľkým balkónom, Vlčince ARBOREUM. Prvé poschodie. V byte je kuchyňa spojená s obývačkou a samostatná izba, z ktorej je výstup na balkón. Samostatná veľká kúpelňa a samostatné WC s umývadlom. Byt je zariadený a v súčasnosti je prenajatý. Možno v prenájme pokračovat, byt je vhodný aj ako investícia. K bytu patrí pivnica. Dobrá lokalita. Kompletná občianska vybavenosť. Blízko na vodné dielo. Viac informácií: 0903886498.
Žilina-Vlčince
145 000 €
Moderný 2 izbový byt v novostavbe, centrum mesta
Pekný priestranný byt 2+KK o výmere 68 m2 s veľkým balkónom o výmere 4 m2 a so špajzou v tehlovej novostavbe, 10 minút chôdzou do centra mesta. Zaujímavá dispozícia bytu. Vstavaná skriňa v chodbe. Druhé poschodie. Výťah. Bezbariérový prístup. Byt je vhodný aj ako investícia. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady. K bytu možno dokúpiť parkovacie miesto. Viac informácií a dohodnutie obhliadky: 0903886498.
Žilina-Staré mesto
167 000 €
Kancelársky priestor s parkovacím miestom v centre mesta
Kancelársky priestor na 2.NP v zrekonštruovanej polyfunkčnej budove v blízkosti autobus.nástupišťa a žel.stanice, zložený z 1 vstupnej miestnosti s kuchynským kútom, 1 priestrannej miestnosti o výmere 30m2, príručného skladu, vlastného soc.zariadenia. Cena je bez energií , záloha na energie je 150 €/mesiac a v prípade záujmu cena1 parkovacieho miesta na parkovisku pri budove je 50 €/mesiac. Majiteľ nie je platca DPH. Provízia pre RK je 150 € jednorázovo.
Žilina-Staré mesto
300 €/mes.
1 2 3 4