REB.sk Predaj Budova pri Slavíne, 657 m2, Staré mesto, BA I.
REB.sk ponúka na predaj 4 - podlažnú budovu v TOP lokalite priamo pod Slavínom s nádherným výhľadom a veľkorysími dispozíciami jednotlivých podlaží. Budova má celkovú plochu 657 m2 a pozemok s celkovou rozlohou 404 m2. Zastavaná plocha je budovy je 251 m2 Nehnuteľnosť je využiteľná ako sídlo spoločnosti, privátna klinika, hotel, prestavba na bytový dom resp. rodinnú vilu atď. LOKALITA: Lokalita na hradnom kopci ponúka tiché a príjemné bývanie aj pre náročnejších klientov a výbornú dostupnosť do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat. Veľkou výsadou je aj atraktívne okolie lokality. Horský park ponúka možnosti na rôzne športové a iné voľnočasové aktivity, je miestnom odpočinku a pokojných prechádzok. Ďalej občianska vybavenosť a rýchla dostupnosť do centra mesta sú veľkým benefitom. Info o cene v RK. Kontaktná osoba: Ing. Martin Ilavský 0903 780 810, ilavsky@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
REB.sk na predaj 3 izbový byt 66 m2, pôvodný stav, Iľjušinova ul, BA V
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB-REAL PARTNERS. Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Petržalke, Iľjušinova ulica. Byt je v úplne pôvodnom stave. Byt má úžitkovú plochu 64,44 m2 , zasklenná loggia , pivnica 1,30 m2. Byt sa nachádza na 6 poschodí v 12. poschodovom bytovom dome s výťahom. Na poschodí sú len 4 byty. Bytový dom prešiel rekonštrukciou spoločných rozvodov, vchodu s bezpečnostnými dverami, schránkami, výťahom, elektrickým vrátnikom aj zateplením. Kamerový systém v celom bytovom dome. 2 výťahy 1 nákladný a 1 osobný. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Výborné riešená dispozícia pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, 2 nepriechodných izieb, 1 obývacej mistnosti, kúpeľne s vaňou, samostatným WC, kuchyne, loggie. LOKALITA: - tichá lokalita plná zelene - výborná občianska vybavenosť v priamom okolí - Petržalská tržnica, Petržalská plaváreň, Petržalka Bowling Center, tenisové kurty - Lidl, TESCO Extra, kaviarne, reštaurácie, pošta, banka, lekáreň - materská škola, základné a umelecké školy, detské ihrisko hneď oproti bytovému domu - výborné napojenie na hlavný ťah Cena v RK. Rýchlo a bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, 0904 003 308, email: info@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava V - Petržalka
dohodou
Slnečný rodinný dom na okraji lesa pre vaše bývanie
Exkluzívne ponúkame na predaj dvojgeneračný rodinný dom s veľkým potenciálom podkrovia v Marianke na Lesnej ul. Veľkou výhodou je tichá lokalita priamo pri lese, čo je dnes vzácne. Rodinný dom sa nachádza na pozemku o výmere 515 m2. Prízemie: predsieň, obývacia izba, 2 x kúpeľňa spolu z WC, kuchyňa, technická miestnosť, 3 x spálňa o výmere 125 m2 + terasa o výmere 23 m2. Podkrovie v stave prípravy: elektrika, voda,odpad,kanalizácia 3x, dispozičné rišenie je možné podľa potrieb klienta o výmere 98 m2. Podlahové vykurovanie riadi elektrokotol Protherm Raja 11kW alebo krb BEF optim 7kW. V prípade potreby je možnosť využiť fínsku saunu pre regeneráciu a detox priamo v dome. Parkovanie je možné v garáži s vchodom priamo do domu alebo za bránou pred hlavným vchodom, na diaľkové ovládanie alebo pred domom ktorý je na konci ulice ktorá je neprejazdná. Dom je čiastočne podpivničený o výmere 21 m2. Kompletná príprava na tepelné čerpadlo a klimatizáciu. Dom má všetky IS – elektrina 400 W, externé napojenie na elektrocentrálu, obecná voda, zberná 8 m3 nádoba na dažďovú vodu, kanalizácia, automatické zavlažovanie pozemku. Lokalita: Tichá lokalita poskytuje pokojné bývanie na úpätí Malých Karpát len na skok od hlavného mesta. Marianka je lokalita zasadená do srdca prírody, čo z nej robí vyhľadávané miesto na turistiku a aktívny oddych, okrem toho je najstarším pútnickým miestom na Slovensku, je známa aj množstvom ďalších zaujímavostí, nedotknutou prírodou, lesmi a pamiatkami. V obci je vybudovaná kompletná občianska vybavenosť. Výhodou je veľmi dobrá dopravná dostupnosť do Bratislavy. Nová cena v RK. Hypotekárny úver možný, s ktorým Vám radi pomôžeme ZADARMO (poradenstvo – výber najvhodnejšieho produktu a banky). Pre bližšie informácie a obhliadky nás môžete kontaktovať na 0905 299 388 alebo mailom hronsky@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Marianka
dohodou
REB.sk ponúka na predaj 3 izb. byt na ul. Na Hrebienku v Starom Meste
REB. sk ponúka na predaj 3 izbový byt v pôvodnom stave na ul. Na Hrebienku v Starom Meste Byt je útulný, slnečný a tichý, nachádza sa na zvýšenom prízemí (úroveň 1. poschodia) z 8. p., byt je tehlový, výťah. Výmera 86,78 m2 z toho byt 75,78 m2, pivnica 1,50 m2, loggia 11 m2. Byt je v pôvodnom stave bez kuchynskej linky. V izbách sú pôvodné drevené parkety, kuchyňa, kúpeľňa a WC dlažba, chodba plávajúca podlaha, drevené okná, vonkajšie žalúzie. Orientácia východ. Bytový dom je kolaudovaný v r. 1968 po čiastočnej rekonštrukcií, nový výťah. Mesačné náklady správcovi 220,-€/ 2 osoby vrátane fondu opráv. Lokalita: byt má dobrú polohu, tiché prostredie, dobre parkovanie, dobré spojenie autom, ako aj MHD. Info o cene v RK. Hypotekárny úver je možný, s ktorým Vám radi pomôžeme zadarmo (poradenstvo - výber najvhodnejšieho produktu a banky). Pre bližšie informácie a obhliadky nás môžete kontaktovať na 0918 777 774 alebo mailom menharova@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
REB.sk ponúka na predaj stavebný pozemok v pokojnej časti v Jarovciach
Exkluzívne ponúkame na predaj pekný stavebný pozemok v tichej časti Jaroviec na ul. Trnková, veľkou výhodou je pokojná lokalita s dokončenou výstavbou. Pozemok má výmeru 605 m2. Na pozemku sa nachádza záhradná chatka o výmere 38 m2 - čiastočne podpivničená (12 m2) a murovaná garáž o vý mere 25 m2. IS – elektrina 400 W, vŕtaná studňa 8 m s pitnou vodou, optika. Cena 363 000 €. Bližšie info v RK. Hypotekárny úver je možný, s ktorým Vám radi pomôžeme zadarmo (poradenstvo - výber najvhodnejšieho produktu a banky). © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava V - Jarovce
363 000 €
REB.sk Predaj 6 izb. vila v smere na Devín,400 m2,pozemok 800 m2,BA IV
REB.sk Vám exkluzívne ponúka na predaj modernú, veľkoryso riešenú vilu s veľkým potenciálom, v prekrásnej lukratívnej lokalite Bratislavy, smerom na Devín. Je obklopená prírodou a na pokojnom mieste so súkromnou cestou, úchvatným výhľadom a pár minút od centra mesta. Trojpodlažná vila so 440 metrami úžitkovej plochy a s piatimi parkovacími miestami je úžasným miestom na bývanie pre veľkú rodinu. Momentálne sú využívané dve nadzemné podlažia. Prízemie je v štádiu prípravy na saunový svet s veľkým vnútorným bazénom (predpríprava) a východom do záhrady. Súčasťou prízemia je aj vysoký priestranný prístrešok na autá. Dalšie súkromné parkovacie miesta sú z boku prízemia domu. Na druhom poschodí Vás očarí veľký otvorený priestor s galériou, kde je obývacia a spoločenská časť s jedálňou a kuchynskou linkou, s východom na veľkú terasu, kde si môžete vychutnávať rannú kávu či večernú grilovačku. Obývacia miestnosť disponuje vysokými stropmi, je krásne presvetlená a z priestrannej terasy je nádherný výhľad na les a okolitú prírodu. Lukratívne miesto poskytuje absolútne súkromie a ticho. Spoločenská miestnosť je zariadená vzácnym rustikálnym nábytkom, dvomi sedacími súpravami, velkým televízorom a jedálenskými stolmi so stoličkami. Kuchyňa je vybavená značkovými spotrebičmi, chladničkou a v praktickej miestnosti (komore) sa nachádza mraznička a veľa úložného priestoru. Na poschodí je taktiež samostatná toaleta a samostatná kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a umývadlom. Vedľa nej je hosťovská izba so šatníkom, stolom a posteľou. Na vrchnom poschodí sú tri zariadené spálne s posteľami, dve spálne s vlastnou kúpeľňou a toaletou. Každá izba v dome má svoj vlastný balkón s očarujúcim výhľadom. Lokalita: Občianska vybavenosť v blízkosti (škola, škôlka, potraviny, autobusové spoje, reštauračné zariadenia, fitnes, masáže, podniky, kaviarne, obchody..) Všetky inžinierske siete. Pozemok má 800 m2. Kontaktná osoba: 0903 780 810 alebo píšte na ilavsky@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava IV - Karlova Ves
849 000 €
REB.sk Predaj modernej administratívnej budovy v Bratislave, okres II
REB.sk v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj modernú administratívnu budovu v zaujímavej lokalite Bratislavy, okres II. Objekt má na prízemí priestor vhodný ako showroom a preto je ideálny ako moderné sídlo spoločnosti, ktorá predáva produkty, ktoré vyžadujú reprezentatívne prezentačné priestory. Zvyšná časť budovy poskytuje dostatok kancelárskych priestorov na administratívne zázemie, rokovacie priestory a archív. Budova a priľahlý pozemok poskytujú nadštandardné možnosti parkovania. Celý objekt je postavený z nadštandardných a kvalitných materiálov, interiér je v luxusnom štandarde a je veľmi zachovalý. Zastavaná plocha : 182 m2 Celková plocha : 728 m2 Pozemok: 485 m2 Objekt má 4 nadzemné podlažia. Na nadzemných podlažiach sú situované kancelárske priestory a vstupné priestory s výťahom. Časť prvého podlažia obráteného do ulice je celopološne presklená a z bočnej strany má veľké priemyselné vráta umožňujúce vjazd automobilov alebo iných nadrozmerných objektov - vhodné na showroom a pod. Objekt je napojený na vodovodnú, elektrickú, plynovodnú, telefónnu sieť a sieť verejnej káblovej televízie. Disponuje s veľmi dobrou dopravnou dostupnosťou k hlavným dopravným smerov v rámci hl. mesta. Pre viac informácií a obhliadky volajte Ing. Martin Ilavský alebo ilavsky@reb.sk
Bratislava II - Ružinov
849 000 €
REB.sk, Predaj 4 izbový dom, RD 243 m2 , 744 m2 pozemok, Trnava
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS. REB.sk Vám ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový RD s veľkým pozemkom v Trnave. Jedná sa o samostatne stojaci RD, poschodový , celý podpivničený, s obytným podkrovím. Dom sa predáva bez nábytku. Parkovanie pre 3 autá vedľa domu a ďalšie 2 autá sa dajú ešte parkovať pred domom. ZP je 89 m2, OP je 243 m2, pozemok 744 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: 1 PP: 72,6 m2: 2 x odvetraná komora, práčovňa, kotolňa , schodisko 1 NP: 88,83 m2: vstupná chodba s roldorom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, obývacia časť prepojená s kuchyňou, komora, schodisko 2 NP: 81,38 m2: spálňa, 2 x izba, kúpeľňa s vaňou a WC, chodba, loggia, balkón a šatník VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: Tento dom osloví tiež presvetlením dennej časti domu, komfortné prostredie v obývačke dotvára vstavaný krb. Dom je navrhnutý ako nízkoenergetický s takmer nulovou potrebou energie, čo prinesie výrazné úspory na vykurovaní a klimatizácii. V dome je nový plynový kotol. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. V celom dome je podlahové vykurovanie, v izbách laminátová podlaha, inde dlažba. Okná sú kvalitné hliníkové ktoré odpudzujú slnko. Okná majú aj žalúzie a sieťky proti hmyzu. Na vrchnom podlaží je aj klimatizácia. Z obývačky je východ na terasu - záhradu. Podkrovie je pochôdzne, čiže sa dá využiť ako ďalší odkladací priestor. Kuchyňa je komplet vybavená spotrebičmi ako je chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, umývačka riadu. Predpríprava na alarm. Na pozemku sa nachádza veľmi veľa ovocných stromov ako sú marhule, čerešne, slivky, jablone, orech, josta, figy, stĺpové jablká. Na terase je aj záhradný krb s grilom. V podkroví sú Velux okná s clonami. LOKALITA: Trnava je prekrásne mesto s ešte krajšou architektúrou. Nie nadarmo sa o nej hovorí ako o Malom Ríme. Jej 10 kostolov však iba dotvára pokojný život v jednom z najkrajších miest Slovenska. Ak si chcete oddýchnuť od hluku a zhonu veľkomesta, Trnava je pre Vás ako stvorená. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, príjemné a pokojné bývanie so slušnými majiteľmi domov. Do centra mesta, železničnej, autobusovej stanice i nemocnice je len pár minút peši a je aj dobrý prístup na diaľnicu. V tesnej blízkosti sú škôlka, škola, plaváreň, obchod, mhd, krčma, tesco, kaufland, 15 min, peši do centra mesta, 3 min. autom na obchvat. INFO O CENE V RK. Rýchlo a bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 00421 904 00 33 08. © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Trnava
dohodou
REB.sk Predaj 3 izbový dom, ZP 94 m2, 355 m2 pozemok, Miloslavov
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS s.r.o. Ponúkame na predaj 3 izbové domy. Domy s veľkorysými výmerami sa nachádzajú v novo vzniknutej lokalite v obci Miloslavov. ZP: 94 m2 ÚP: 72 m2 Pozemok: 355 m2 K tomu 2 parkovacie miesta pred domom Užite si luxus bývania vo vlastnom dome za skvelú cenu s výbornou dostupnosťou do BA. Možnosť kúpy RD ako holodom , prípadne možnosť dokončenia RD do štandardu. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, vľavo 2 izby, samostatné WC a kúpelňa, vpravo priestranná obývacia časť spojená s kuchyňou. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE: • dom je z brúsenej tehly 30 cm, zateplenie polystyrén 15 cm, strešná krytina Bramac • 6 komorové plastové okná s izolačným 3 sklom, zvonku antracit, zvnútra biele, sádrokartónové stropy • v obývacej miestnosti je komín • v podkroví je možnosť úložného priestoru • predpríprava na klimatizáciu, alarm, internet • elektrické podlahové vykurovanie Devi, v každej miestnosti je termostat, ohrev vody 120 l bojlerom • dom je napojený na verejný vodovod, elektrinu a kanalizáciu V lokalite je optický kábel od firmy T-COM. Obhliadky možné denne. LOKALITA: Kompletná občianska vybavenosť, potraviny Billa, 101 drogéria, pekáreň, polícia. Cena od 204.900,-eur Kontaktná osoba: Michaela Rokašová 0904 003 308, email: info@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Miloslavov
204 900 €
REB.sk Predaj 3 izbový dom, ZP 94 m2, 355 m2 pozemok, Miloslavov
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS s.r.o. Ponúkame na predaj 3 izbové domy. Domy s veľkorysými výmerami sa nachádzajú v novo vzniknutej lokalite v obci Miloslavov. ZP: 94 m2 ÚP: 72 m2 Pozemok: 355 m2 K tomu 2 parkovacie miesta pred domom Užite si luxus bývania vo vlastnom dome za skvelú cenu s výbornou dostupnosťou do BA. Možnosť kúpy RD ako holodom , prípadne možnosť dokončenia RD do štandardu. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, vľavo 2 izby, samostatné WC a kúpelňa, vpravo priestranná obývacia časť spojená s kuchyňou. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE: • dom je z brúsenej tehly 30 cm, zateplenie polystyrén 15 cm, strešná krytina Bramac • 6 komorové plastové okná s izolačným 3 sklom, zvonku antracit, zvnútra biele, sádrokartónové stropy • v obývacej miestnosti je komín • v podkroví je možnosť úložného priestoru • predpríprava na klimatizáciu, alarm, internet • elektrické podlahové vykurovanie Devi, v každej miestnosti je termostat, ohrev vody 120 l bojlerom • dom je napojený na verejný vodovod, elektrinu a kanalizáciu V lokalite je optický kábel od firmy T-COM. Obhliadky možné denne. LOKALITA: Kompletná občianska vybavenosť, potraviny Billa, 101 drogéria, pekáreň, polícia. Cena od 204.900,-eur Kontaktná osoba: Michaela Rokašová 0904 003 308, email: info@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Miloslavov
204 900 €
REB.sk Predaj 3 izbový dom, ZP 94 m2, 355 m2 pozemok, Miloslavov
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS s.r.o. Ponúkame na predaj 3 izbové domy. Domy s veľkorysými výmerami sa nachádzajú v novo vzniknutej lokalite v obci Miloslavov. ZP: 94 m2 ÚP: 72 m2 Pozemok: 355 m2 K tomu 2 parkovacie miesta pred domom Užite si luxus bývania vo vlastnom dome za skvelú cenu s výbornou dostupnosťou do BA. Možnosť kúpy RD ako holodom , prípadne možnosť dokončenia RD do štandardu. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, vľavo 2 izby, samostatné WC a kúpelňa, vpravo priestranná obývacia časť spojená s kuchyňou. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE: • dom je z brúsenej tehly 30 cm, zateplenie polystyrén 15 cm, strešná krytina Bramac • 6 komorové plastové okná s izolačným 3 sklom, zvonku antracit, zvnútra biele, sádrokartónové stropy • v obývacej miestnosti je komín • v podkroví je možnosť úložného priestoru • predpríprava na klimatizáciu, alarm, internet • elektrické podlahové vykurovanie Devi, v každej miestnosti je termostat, ohrev vody 120 l bojlerom • dom je napojený na verejný vodovod, elektrinu a kanalizáciu V lokalite je optický kábel od firmy T-COM. Obhliadky možné denne. LOKALITA: Kompletná občianska vybavenosť, potraviny Billa, 101 drogéria, pekáreň, polícia. Cena od 204.900,-eur Kontaktná osoba: Michaela Rokašová 0904 003 308, email: info@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Miloslavov
204 900 €
REB.sk Predaj Budova pri Slavíne, 657 m2, Staré mesto, BA I.
REB.sk ponúka na predaj 4 - podlažnú budovu v TOP lokalite priamo pod Slavínom s nádherným výhľadom a veľkorysími dispozíciami jednotlivých podlaží. Budova má celkovú plochu 657 m2 a pozemok s celkovou rozlohou 404 m2. Zastavaná plocha je budovy je 251 m2 Nehnuteľnosť je využiteľná ako sídlo spoločnosti, privátna klinika, hotel, prestavba na bytový dom resp. rodinnú vilu atď. LOKALITA: Lokalita na hradnom kopci ponúka tiché a príjemné bývanie aj pre náročnejších klientov a výbornú dostupnosť do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat. Veľkou výsadou je aj atraktívne okolie lokality. Horský park ponúka možnosti na rôzne športové a iné voľnočasové aktivity, je miestnom odpočinku a pokojných prechádzok. Ďalej občianska vybavenosť a rýchla dostupnosť do centra mesta sú veľkým benefitom. Info o cene v RK. Kontaktná osoba: Ing. Martin Ilavský 0903 780 810, ilavsky@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
REB.sk na predaj 3 izbový byt 66 m2, pôvodný stav, Iľjušinova ul, BA V
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB-REAL PARTNERS. Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Petržalke, Iľjušinova ulica. Byt je v úplne pôvodnom stave. Byt má úžitkovú plochu 64,44 m2 , zasklenná loggia , pivnica 1,30 m2. Byt sa nachádza na 6 poschodí v 12. poschodovom bytovom dome s výťahom. Na poschodí sú len 4 byty. Bytový dom prešiel rekonštrukciou spoločných rozvodov, vchodu s bezpečnostnými dverami, schránkami, výťahom, elektrickým vrátnikom aj zateplením. Kamerový systém v celom bytovom dome. 2 výťahy 1 nákladný a 1 osobný. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Výborné riešená dispozícia pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, 2 nepriechodných izieb, 1 obývacej mistnosti, kúpeľne s vaňou, samostatným WC, kuchyne, loggie. LOKALITA: - tichá lokalita plná zelene - výborná občianska vybavenosť v priamom okolí - Petržalská tržnica, Petržalská plaváreň, Petržalka Bowling Center, tenisové kurty - Lidl, TESCO Extra, kaviarne, reštaurácie, pošta, banka, lekáreň - materská škola, základné a umelecké školy, detské ihrisko hneď oproti bytovému domu - výborné napojenie na hlavný ťah Cena v RK. Rýchlo a bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, 0904 003 308, email: info@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava V - Petržalka
dohodou
REB.sk Prenájom 3 izbový byt, 120 m2, Rusovce, zariadený
KLIENT NEPLATÍ PROVÍZIU RK. REB.sk ponúka na prenájom 3 izbový byt v novostavbe rodinného domu, Balkánska ulica, Rusovce. Výmera bytu je 120 m2 + balkón pozdĺž celého bytu. Byt sa nachádza v podkroví a má samostatný vstup. Je kompletne zariadený. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, vpravo WC, vedľa kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a práčkou. Vedľa sú 2 samostatné spálne a na konci chodby sa nachádza priestranná obývacia časť spojená s kuchyňou. Tá je komplet vybavená spotrebičmi ako umývačka riadu, sklo keramická varná doska, elektrická rúra. VYBAVENIE: V byte sú plastové okná a vonkajšie žalúzie, laminátová podlaha, podlahové vykurovanie. LOKALITA: Z lokality je veľmi dobé napojenie do centra mesta, na diaľničný obchvat ako i k hraničnému prechodu. V blízkosti školy, škôlky atď. Byt je voľný ihneď. Podmienka žiadne zvieratá. Cena: 1.000 eur + 100 eur energie. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, 0904003308, email: info@reb.sk Cena energií: 100 Euro / mesiac
Bratislava V - Rusovce
1 000 €/mes.
Jedinečná ponuka rekreačná chata - Dobrá voda v lese pri Trnave
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS. Predáme chatu v lokalite Dobrá Voda - blízko Trnavy. Zastavaná plocha: 33 m2, Celková plocha: 30,29 m2, pozemok: 214 m2. Chata aj pozemok pod chatou je v osobnom vlastníctve. Je tam elektrina, voda zo studne,vlastná žumpa. Vonkajšia terasa prekrytá strechou. Teplá a studená voda / elektrický boiler/, krbové kachle. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba s kuchyňou, spálňa s 2 poschodovými posteľami, terasa. LOKALITA: Obec Dobrá Voda je vzdialená 30 km od Trnavy a 80 km od Bratislavy. V chatovej oblasti sa nachádza kúpalisko, v blízkosti sa dajú robiť výlety na zrúcaninu Dobrovodského hradu, kláštor Katarínka. Treba vidieť. Len vážny záujemcovia. Cena: 45.000,- Eur Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 0904 00 33 08. © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene.
Dobrá Voda
45 000 €
REB.sk, Predaj 4 izbový dom, RD 243 m2 , 744 m2 pozemok, Trnava
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS. REB.sk Vám ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový RD s veľkým pozemkom v Trnave. Jedná sa o samostatne stojaci RD, poschodový , celý podpivničený, s obytným podkrovím. Dom sa predáva bez nábytku. Parkovanie pre 3 autá vedľa domu a ďalšie 2 autá sa dajú ešte parkovať pred domom. ZP je 89 m2, OP je 243 m2, pozemok 744 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: 1 PP: 72,6 m2: 2 x odvetraná komora, práčovňa, kotolňa , schodisko 1 NP: 88,83 m2: vstupná chodba s roldorom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, obývacia časť prepojená s kuchyňou, komora, schodisko 2 NP: 81,38 m2: spálňa, 2 x izba, kúpeľňa s vaňou a WC, chodba, loggia, balkón a šatník VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: Tento dom osloví tiež presvetlením dennej časti domu, komfortné prostredie v obývačke dotvára vstavaný krb. Dom je navrhnutý ako nízkoenergetický s takmer nulovou potrebou energie, čo prinesie výrazné úspory na vykurovaní a klimatizácii. V dome je nový plynový kotol. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. V celom dome je podlahové vykurovanie, v izbách laminátová podlaha, inde dlažba. Okná sú kvalitné hliníkové ktoré odpudzujú slnko. Okná majú aj žalúzie a sieťky proti hmyzu. Na vrchnom podlaží je aj klimatizácia. Z obývačky je východ na terasu - záhradu. Podkrovie je pochôdzne, čiže sa dá využiť ako ďalší odkladací priestor. Kuchyňa je komplet vybavená spotrebičmi ako je chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, umývačka riadu. Predpríprava na alarm. Na pozemku sa nachádza veľmi veľa ovocných stromov ako sú marhule, čerešne, slivky, jablone, orech, josta, figy, stĺpové jablká. Na terase je aj záhradný krb s grilom. V podkroví sú Velux okná s clonami. LOKALITA: Trnava je prekrásne mesto s ešte krajšou architektúrou. Nie nadarmo sa o nej hovorí ako o Malom Ríme. Jej 10 kostolov však iba dotvára pokojný život v jednom z najkrajších miest Slovenska. Ak si chcete oddýchnuť od hluku a zhonu veľkomesta, Trnava je pre Vás ako stvorená. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, príjemné a pokojné bývanie so slušnými majiteľmi domov. Do centra mesta, železničnej, autobusovej stanice i nemocnice je len pár minút peši a je aj dobrý prístup na diaľnicu. V tesnej blízkosti sú škôlka, škola, plaváreň, obchod, mhd, krčma, tesco, kaufland, 15 min, peši do centra mesta, 3 min. autom na obchvat. INFO O CENE V RK. Rýchlo a bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 00421 904 00 33 08. © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Trnava
dohodou
REB.sk Predaj nádherný pozemok tichá lokalita Devín, 544 m2
REB.sk ponúka na predaj nádherný stavbený pozemok v tichej lokalite obce Devín. Pozemok má výmeru 544 m2. Pozemok je pripojený na vodu, elektrinu, odpad je riešený formou žumpy. Na pozemku sa dá postaviť klasický rodinný dom. Zastavanosť 0,22 % a 1+1 podlažie. Kontaktná osoba: 0903 780 810 alebo píšte na ilavsky@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava IV - Devín
dohodou
Predaj moderný 5 izbový dom 265 m2, pozemok 953 m2, bazén,Vrakuňa
REB.sk ponúka na predaj priestranný, moderný dvojpodlažný RD s krásnou záhradou a exteriérovým bazénom v Lokalite Bratislava II, Vrakuňa. Nehnuteľnosť je svojou dispozíciou, veľkosťou a modernou nadčasovou architektúrou určená na pokojné rodinné bývanie v tichom prostredí. Rozloha domu: 265 m2 Pozemok: 953 m2 Bazén: 9 x 4 x 1,6 m3 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1NP: vstupná chodba so šatníkom, priestranná obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchynskou časťou. Vedľa kuchyne sa nachádza aj tzv. služobná miestnosť s veľkým roldorom. Ďalej je na prízemí pracovňa, šatník, spálňa a kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom. 2.NP: otvorená galéria, 2 samostatné detské izby a priestranná kúpelňa. Z galérie je výstup na terasu. ŠTANDARD: Vyšší štandard domu dotvára vysokokvalitná nemecká kuchyňa zn. Leicht ktorá je vybavená komplet spotrebičmi zn. Siemens. Kuchynská doska je z kameniny. V obývačke je krb na drevo, ktorý navodí veľmi príjemnú atmosféru a tiež zaujímavé betónové podhľady. Sedacia súprava je zn. Natuzzi. V celom dome sú veľkoplošné hliníkové okná doplnené hliníkovými exteriérovými žalúziami na diaľkové ovládanie. Dvere sú dyhované drevené do obložkových zárubní. V celom dome je podlahové vykurovanie a klimatizácia. Neprekonateľnú kvalitu zvuku, futuristický dizajn a moderné technológie – dotvára exteriérové aj interiérové ozvučenie zn. Bang & Olufsen. Na chodbe, v kúpeľniach, v obývačke ja kuchyni je dlažba, v izbách sú drevenné parkety. V dome je nadčsový nábytok vyhotovený na mieru. V dome je vlastný plynový kotol, centrálny vysávač. K dispozícii je priestranná 3 garáž. Ďalšie 2 autá sa dajú parkovať pred domom. Bazén je vyhrievaný s proti prúdom a presklením. Trávnik na pozemku je zavlažovaný automatickým podzemným zavlažovacím systémom s tryskami. Upravená záhrada - okrasné dreviny a kríky, trávnatá plocha. VÝHODY: - RD napojený na alarm - naozaj priestranný a veľmi dobre dispozične riešený - vyhrievaný bazén s proti prúdom - 5 parkovacích miest LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza na súkromnej ulici v zástavbe rodinných domov - poskytuje súkromie a je vo výbornej dostupnosti do centra mesta. Z lokality je výborné dopravné napojenie na D1 ako aj dobrá dostupnosť do centra mesta. V blízkom okolí je nový Lesopark Vrakuňa, rýchle napojenie na diaľnicu, či nákupné strediská Avion a Ikea. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová,email: info@reb.sk, 0904 00 33 08. © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB-REAL PARTNERS.
Bratislava II - Vrakuňa
848 000 €
REB.sk Predaj Rekreačný dom, 125 m2 , pozemok 374 m2, 3 x parkovanie
REB.sk ponúka na predaj 3 izbový Rekreačný dom - chatu v lokalite Senec, Slnečné jazerá v blízkosti jazera. Podlahová plocha domu je 111,34 m2 , prestrešená terasa 32 m2, ZP 80 m2, pozemok 374 m2. Na pozemku sa nachádza aj záhradná chatka o výmere 10 m2. Na dvore je parkovisko zo zámkovej dlažby pre 3 autá. V roku 2022 prebehla komplet rekonštrukcia. Rekreačný dom sa dá využívať aj celoročne. Predáva sa kompletne zariadený. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1NP: vstupná chodba, kúpelňa, priestranná obývacia časť prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Kuchynská linka je komplet vybavená spotrebičmi ako je elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklo keramická varná doska, mikrovlnka. Z obývačky je vstup na terasu. 2NP: 2 samostatné izby, kúpelňa so sprchovacím kútom a WC. VYBAVENIE: Drevenné veľkoplošné okná s 3 sklom, podlahové vykurovanie, keramické dlažby a vinylové plávajúce podlahy v izbách, klimatizácia v každej miestnosti. kamerový systém, vlastná studňa, automatická závlaha na záhrade, satelit, internet. LOKALITA: Slnečné jazerá sa nachádzajú v Senci, priamo v rekreačnej oblasti Slnečných jazier - juh, len 50 - 100 metrov od vodnej hladiny. Slnečné jazerá patria medzi najnavštevovanejšie letné destinácie na Slovensku. Navštevujú ich hostia zo Slovenska i zo zahraničia. Doprajte si ideálnu dovolenku pri vode aj Vy. Môžete si tu vyskúšať kúpanie, vodné športy, rybárčenie a rôzne doplnkové a športové aktivity. Info o cene v RK. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová 0904 003 308, email: info@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Senec
dohodou
REB.sk Nájom 6 izb. vila v smere na Devín,400 m2,pozemok 800 m2,BA IV
REB.sk Vám exkluzívne ponúka na prenájom modernú, veľkoryso riešenú vilu s veľkým potenciálom, v prekrásnej lukratívnej lokalite Bratislavy, smerom na Devín. Je obklopená prírodou a na pokojnom mieste so súkromnou cestou, úchvatným výhľadom a pár minút od centra mesta. Trojpodlažná vila so 440 metrami úžitkovej plochy a s piatimi parkovacími miestami je úžasným miestom na bývanie pre veľkú rodinu. Momentálne sú využívané dve nadzemné podlažia. Prízemie je v štádiu prípravy na saunový svet s veľkým vnútorným bazénom (predpríprava) a východom do záhrady. Súčasťou prízemia je aj vysoký priestranný prístrešok na autá. Ďalšie súkromné parkovacie miesta sú z boku prízemia domu. Na druhom poschodí Vás očarí veľký otvorený priestor s galériou, kde je obývacia a spoločenská časť s jedálňou a kuchynskou linkou, s východom na veľkú terasu, kde si môžete vychutnávať rannú kávu či večernú grilovačku. Obývacia miestnosť disponuje vysokými stropmi, je krásne presvetlená a z priestrannej terasy je nádherný výhľad na les a okolitú prírodu. Lukratívne miesto poskytuje absolútne súkromie a ticho. Spoločenská miestnosť je zariadená vzácnym rustikálnym nábytkom, dvomi sedacími súpravami, veľkým televízorom a jedálenskými stolmi so stoličkami. Kuchyňa je vybavená značkovými spotrebičmi, chladničkou a v praktickej miestnosti (komore) sa nachádza mraznička a veľa úložného priestoru. Na poschodí je taktiež samostatná toaleta a samostatná kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a umývadlom. Vedľa nej je hosťovská izba so šatníkom, stolom a posteľou. Na vrchnom poschodí sú tri zariadené spálne s posteľami, dve spálne s vlastnou kúpeľňou a toaletou. Každá izba v dome má svoj vlastný balkón s očarujúcim výhľadom. Lokalita: Občianska vybavenosť v blízkosti (škola, škôlka, potraviny, autobusové spoje, reštauračné zariadenia, fitnes, masáže, podniky, kaviarne, obchody..) Všetky inžinierske siete. Pozemok má 800 m2. Cena: 3.500 Eur + Energie 300,-Eur Kontaktná osoba: 0903 780 810 alebo píšte na ilavsky@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS. Cena energií: 300 Euro / mesiac
Bratislava IV - Karlova Ves
3 500 €/mes.
REB.sk, Predaj 4 izbový byt, 96 m2, Devínska Nová Ves
REB.sk ponúka na predaj 4 izbový byt v Devínskej Novej Vsi. Byt má úžitkovú plochu 96,15 m2 + 3,21 m2 balkón. Nachádza sa na 3NP/4NP. Byt sa predáva v prevedení štandard okrem kuchynskej linky. K bytu sa dá dokúpiť parkovacie miesto vnútorné alebo vonkajšie a pivničná kobka. K dispozícii vnútorný komunitný wellness s priestranným bazénom a fitness len pre obyvateľov bytov. https://www.bytysandberg.sk/ VÝHODY: -projekt s unikátnym charakterom, luxusné bývanie za rozumnú cenu -malá komunita ľudí - komorné bývanie -zaujímavý exteriér - originálna architektúra -unikátne dispozície -privátny wellness -možnosť dokončenia bytu do štandardu podľa vizualizácií alebo podľa vlastného výberu ŠTANDARD: Hliníkové okenné rámy so zvukovo i tepelne-izolačným trojsklom. Okná budú pre vyšší komfort opatrené markízami alebo exteriérovými hliníkovými elektrickými roletami. Vchodové dvere ADLO spĺňajú bezpečnostné a protipožiarne kritériá, zatiaľ čo interiérové dvere sú plné dvere s voštinovou výplňou a sú zasadené v obložkovej zárubni. Každá stena a strop budú opatrené príslušnou vrstvou sádrovej omietky s dvojitým náterom bielej farby. Obytné priestory zútulní laminátová podlaha s možnosťou výberu z viacerých farebných odtieňov. V kúpeľniach a WC položíme keramickú dlažbu podľa farebného odtieňa, aký si zvolíte a steny obložíme keramickým obkladom v miestach so zvýšeným stykom s vodou. Steny medzi jednotlivými bytovými jednotkami sú tvorené akustickými 250 mm tehlami, ktoré zabezpečia absolútne súkromie a vnútorné deliace priečky bytov pozostávajú z pálenej tehly s vysokou nepriezvučnosťou. Balkóny budú opatrené keramickou dlažbou s protišmykovou úpravou. Vaše predzáhradky budú spríjemnené prvotriednym rolovaným trávovým kobercom. Pripravíme pre Vás kompletné inštalácie pre kúpeľne a WC vrátane pripojenia predmetov zdravotechniky. V priestore určenom pre kuchynskú linku sú pripravené rozvody teplej aj studenej vody a samozrejme kanalizácie a v neposlednom rade priestor pre individuálnu inštaláciu uhlíkového digestora. Príprava na práčku je podľa PD plánovaná v kúpeľni. Na terasách a v predzáhradkách Vaše bývanie vybavíme exteriérovým nezamŕzajúcim ventilom. Pre tepelný komfort Vášho bývania pripravíme kompletné rozvody pre interiérové chladenie. Klimatizačné jednotky nie sú súčasťou štandardného vybavenia. Pre maximalizáciu efektivity a úspornosti vykurovania a ohrevu teplej vody inštalujeme systém dvojice tepelných čerpadiel vzduch – voda. Pre estetický vzhľad vášho nového bývania bez radiátorov rozvedieme podlahové kúrenie. Zdravý a čerstvý vzduch v obytných miestnostiach je zabezpečený centrálnym vetraním s rekuperáciou, ktorá vám zoptimalizuje vlhkosť a odvedie nadbytočný CO2. FINANCOVANIE: 1. časť Rezervačný poplatok 5.000 eur 2. časť Doplatok do 15 % z kúpnej ceny 3. časť 85 % po právoplatnej kolaudácii LOKALITA: Devínska Nová Ves , nachádzajúca sa na západnom zelenom okraji hlavného mesta, zasadená do povodia rieky Moravy, predstavuje nespočetné množstvo príležitostí na pokojné bývanie a bohatú tapisériu spoločenských, kultúrnych a športových aktivít. Devínska Nová Ves ponúka rôzne cyklotrasy vhodné pre každého, od rodín s deťmi až po náročnejších jazdcov. Priame autobusové spojenie ale aj rýchla dostupnosť do centra pomocou železničnej stanice, ktorú denne spokojne využíva množstvo obyvateľov. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 0904 00 33 08.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
399 000 €
REB.sk, Predaj 3 izbový byt, 122 m2, Devínska Nová Ves
REB.sk ponúka na predaj novostavbu - 3 izbový byt v Devínskej Novej Vsi. Byt má úžitkovú plochu 106,97 m2 + 15,10 m2 balkón. Nachádza sa na 4NP/4NP. Byt sa predáva v prevedení štandard okrem kuchynskej linky. K bytu sa dá dokúpiť parkovacie miesto a pivničná kobka. K dispozícii vnútorný komunitný wellness s priestranným bazénom a fitness len pre obyvateľov bytov. https://www.bytysandberg.sk/ VÝHODY: -projekt s unikátnym charakterom, luxusné bývanie za rozumnú cenu -malá komunita ľudí - komorné bývanie -zaujímavý exteriér - originálna architektúra -unikátne dispozície -privátny wellness -možnosť dokončenia bytu do štandardu podľa vizualizácií alebo podľa vlastného výberu ŠTANDARD: Hliníkové okenné rámy so zvukovo i tepelne-izolačným trojsklom. Okná budú pre vyšší komfort opatrené markízami alebo exteriérovými hliníkovými elektrickými roletami. Vchodové dvere ADLO spĺňajú bezpečnostné a protipožiarne kritériá, zatiaľ čo interiérové dvere sú plné dvere s voštinovou výplňou a sú zasadené v obložkovej zárubni. Každá stena a strop budú opatrené príslušnou vrstvou sádrovej omietky s dvojitým náterom bielej farby. Obytné priestory zútulní laminátová podlaha s možnosťou výberu z viacerých farebných odtieňov. V kúpeľniach a WC položíme keramickú dlažbu podľa farebného odtieňa, aký si zvolíte a steny obložíme keramickým obkladom v miestach so zvýšeným stykom s vodou. Steny medzi jednotlivými bytovými jednotkami sú tvorené akustickými 250 mm tehlami, ktoré zabezpečia absolútne súkromie a vnútorné deliace priečky bytov pozostávajú z pálenej tehly s vysokou nepriezvučnosťou. Balkóny budú opatrené keramickou dlažbou s protišmykovou úpravou. Vaše predzáhradky budú spríjemnené prvotriednym rolovaným trávovým kobercom. Pripravíme pre Vás kompletné inštalácie pre kúpeľne a WC vrátane pripojenia predmetov zdravotechniky. V priestore určenom pre kuchynskú linku sú pripravené rozvody teplej aj studenej vody a samozrejme kanalizácie a v neposlednom rade priestor pre individuálnu inštaláciu uhlíkového digestora. Príprava na práčku je podľa PD plánovaná v kúpeľni. Na terasách a v predzáhradkách Vaše bývanie vybavíme exteriérovým nezamŕzajúcim ventilom. Pre tepelný komfort Vášho bývania pripravíme kompletné rozvody pre interiérové chladenie. Klimatizačné jednotky nie sú súčasťou štandardného vybavenia. Pre maximalizáciu efektivity a úspornosti vykurovania a ohrevu teplej vody inštalujeme systém dvojice tepelných čerpadiel vzduch – voda. Pre estetický vzhľad vášho nového bývania bez radiátorov rozvedieme podlahové kúrenie. Zdravý a čerstvý vzduch v obytných miestnostiach je zabezpečený centrálnym vetraním s rekuperáciou, ktorá vám zoptimalizuje vlhkosť a odvedie nadbytočný CO2. FINANCOVANIE: 1. časť Rezervačný poplatok 5.000 eur 2. časť Doplatok do 15 % z kúpnej ceny 3. časť 85 % po právoplatnej kolaudácii LOKALITA: Devínska Nová Ves , nachádzajúca sa na západnom zelenom okraji hlavného mesta, zasadená do povodia rieky Moravy, predstavuje nespočetné množstvo príležitostí na pokojné bývanie a bohatú tapisériu spoločenských, kultúrnych a športových aktivít. Devínska Nová Ves ponúka rôzne cyklotrasy vhodné pre každého, od rodín s deťmi až po náročnejších jazdcov. Priame autobusové spojenie ale aj rýchla dostupnosť do centra pomocou železničnej stanice, ktorú denne spokojne využíva množstvo obyvateľov. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 0904 00 33 08.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
549 800 €
REB.sk, Predaj 2 izbový byt, 56 m2, Devínska Nová Ves
REB.sk ponúka na predaj novostavbu - 2 izbový byt v Devínskej Novej Vsi. Byt má úžitkovú plochu 56,53m2 + 4,55 m2 balkón. Nachádza sa na 2NP/4NP. Byt sa predáva v prevedení štandard okrem kuchynskej linky. K bytu sa dá dokúpiť parkovacie miesto vnútorné alebo vonkajšie a pivničná kobka. K dispozícii vnútorný komunitný wellness s priestranným bazénom a fitness len pre obyvateľov bytov. https://www.bytysandberg.sk/ VÝHODY: -projekt s unikátnym charakterom, luxusné bývanie za rozumnú cenu -malá komunita ľudí - komorné bývanie -zaujímavý exteriér - originálna architektúra -unikátne dispozície -privátny wellness -možnosť dokončenia bytu do štandardu podľa vizualizácií alebo podľa vlastného výberu ŠTANDARD: Hliníkové okenné rámy so zvukovo i tepelne-izolačným trojsklom. Okná budú pre vyšší komfort opatrené markízami alebo exteriérovými hliníkovými elektrickými roletami. Vchodové dvere ADLO spĺňajú bezpečnostné a protipožiarne kritériá, zatiaľ čo interiérové dvere sú plné dvere s voštinovou výplňou a sú zasadené v obložkovej zárubni. Každá stena a strop budú opatrené príslušnou vrstvou sádrovej omietky s dvojitým náterom bielej farby. Obytné priestory zútulní laminátová podlaha s možnosťou výberu z viacerých farebných odtieňov. V kúpeľniach a WC položíme keramickú dlažbu podľa farebného odtieňa, aký si zvolíte a steny obložíme keramickým obkladom v miestach so zvýšeným stykom s vodou. Steny medzi jednotlivými bytovými jednotkami sú tvorené akustickými 250 mm tehlami, ktoré zabezpečia absolútne súkromie a vnútorné deliace priečky bytov pozostávajú z pálenej tehly s vysokou nepriezvučnosťou. Balkóny budú opatrené keramickou dlažbou s protišmykovou úpravou. Vaše predzáhradky budú spríjemnené prvotriednym rolovaným trávovým kobercom. Pripravíme pre Vás kompletné inštalácie pre kúpeľne a WC vrátane pripojenia predmetov zdravotechniky. V priestore určenom pre kuchynskú linku sú pripravené rozvody teplej aj studenej vody a samozrejme kanalizácie a v neposlednom rade priestor pre individuálnu inštaláciu uhlíkového digestora. Príprava na práčku je podľa PD plánovaná v kúpeľni. Na terasách a v predzáhradkách Vaše bývanie vybavíme exteriérovým nezamŕzajúcim ventilom. Pre tepelný komfort Vášho bývania pripravíme kompletné rozvody pre interiérové chladenie. Klimatizačné jednotky nie sú súčasťou štandardného vybavenia. Pre maximalizáciu efektivity a úspornosti vykurovania a ohrevu teplej vody inštalujeme systém dvojice tepelných čerpadiel vzduch – voda. Pre estetický vzhľad vášho nového bývania bez radiátorov rozvedieme podlahové kúrenie. Zdravý a čerstvý vzduch v obytných miestnostiach je zabezpečený centrálnym vetraním s rekuperáciou, ktorá vám zoptimalizuje vlhkosť a odvedie nadbytočný CO2. FINANCOVANIE: 1. časť Rezervačný poplatok 5.000 eur 2. časť Doplatok do 15 % z kúpnej ceny 3. časť 85 % po právoplatnej kolaudácii LOKALITA: Devínska Nová Ves , nachádzajúca sa na západnom zelenom okraji hlavného mesta, zasadená do povodia rieky Moravy, predstavuje nespočetné množstvo príležitostí na pokojné bývanie a bohatú tapisériu spoločenských, kultúrnych a športových aktivít. Devínska Nová Ves ponúka rôzne cyklotrasy vhodné pre každého, od rodín s deťmi až po náročnejších jazdcov. Priame autobusové spojenie ale aj rýchla dostupnosť do centra pomocou železničnej stanice, ktorú denne spokojne využíva množstvo obyvateľov. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 0904 00 33 08.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
255 000 €
REB.sk, Predaj 4 izbový byt, 106 m2, Devínska Nová Ves
REB.sk ponúka na predaj novostavbu - 4 izbový byt v Devínskej Novej Vsi. Byt má úžitkovú plochu 93,33 m2 + 12,79 m2 balkón. Nachádza sa na 1NP/4NP. Byt sa predáva v prevedení štandard okrem kuchynskej linky. K bytu sa dá dokúpiť parkovacie miesto a pivničná kobka. K dispozícii vnútorný komunitný wellness s priestranným bazénom a fitness len pre obyvateľov bytov. https://www.bytysandberg.sk/ VÝHODY: -projekt s unikátnym charakterom, luxusné bývanie za rozumnú cenu -malá komunita ľudí - komorné bývanie -zaujímavý exteriér - originálna architektúra -unikátne dispozície -privátny wellness -možnosť dokončenia bytu do štandardu podľa vizualizácií alebo podľa vlastného výberu ŠTANDARD: Hliníkové okenné rámy so zvukovo i tepelne-izolačným trojsklom. Okná budú pre vyšší komfort opatrené markízami alebo exteriérovými hliníkovými elektrickými roletami. Vchodové dvere ADLO spĺňajú bezpečnostné a protipožiarne kritériá, zatiaľ čo interiérové dvere sú plné dvere s voštinovou výplňou a sú zasadené v obložkovej zárubni. Každá stena a strop budú opatrené príslušnou vrstvou sádrovej omietky s dvojitým náterom bielej farby. Obytné priestory zútulní laminátová podlaha s možnosťou výberu z viacerých farebných odtieňov. V kúpeľniach a WC položíme keramickú dlažbu podľa farebného odtieňa, aký si zvolíte a steny obložíme keramickým obkladom v miestach so zvýšeným stykom s vodou. Steny medzi jednotlivými bytovými jednotkami sú tvorené akustickými 250 mm tehlami, ktoré zabezpečia absolútne súkromie a vnútorné deliace priečky bytov pozostávajú z pálenej tehly s vysokou nepriezvučnosťou. Balkóny budú opatrené keramickou dlažbou s protišmykovou úpravou. Vaše predzáhradky budú spríjemnené prvotriednym rolovaným trávovým kobercom. Pripravíme pre Vás kompletné inštalácie pre kúpeľne a WC vrátane pripojenia predmetov zdravotechniky. V priestore určenom pre kuchynskú linku sú pripravené rozvody teplej aj studenej vody a samozrejme kanalizácie a v neposlednom rade priestor pre individuálnu inštaláciu uhlíkového digestora. Príprava na práčku je podľa PD plánovaná v kúpeľni. Na terasách a v predzáhradkách Vaše bývanie vybavíme exteriérovým nezamŕzajúcim ventilom. Pre tepelný komfort Vášho bývania pripravíme kompletné rozvody pre interiérové chladenie. Klimatizačné jednotky nie sú súčasťou štandardného vybavenia. Pre maximalizáciu efektivity a úspornosti vykurovania a ohrevu teplej vody inštalujeme systém dvojice tepelných čerpadiel vzduch – voda. Pre estetický vzhľad vášho nového bývania bez radiátorov rozvedieme podlahové kúrenie. Zdravý a čerstvý vzduch v obytných miestnostiach je zabezpečený centrálnym vetraním s rekuperáciou, ktorá vám zoptimalizuje vlhkosť a odvedie nadbytočný CO2. FINANCOVANIE: 1. časť Rezervačný poplatok 5.000 eur 2. časť Doplatok do 15 % z kúpnej ceny 3. časť 85 % po právoplatnej kolaudácii LOKALITA: Devínska Nová Ves , nachádzajúca sa na západnom zelenom okraji hlavného mesta, zasadená do povodia rieky Moravy, predstavuje nespočetné množstvo príležitostí na pokojné bývanie a bohatú tapisériu spoločenských, kultúrnych a športových aktivít. Devínska Nová Ves ponúka rôzne cyklotrasy vhodné pre každého, od rodín s deťmi až po náročnejších jazdcov. Priame autobusové spojenie ale aj rýchla dostupnosť do centra pomocou železničnej stanice, ktorú denne spokojne využíva množstvo obyvateľov. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 0904 00 33 08.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
446 900 €
REB.sk, Predaj 3 izbový byt, 96 m2, Devínska Nová Ves
REB.sk ponúka na predaj novostavbu - 3 izbový byt v Devínskej Novej Vsi. Byt má úžitkovú plochu 90,61 m2 + 5,81 m2 balkón. Nachádza sa na 1NP/4NP. Byt sa predáva v prevedení štandard okrem kuchynskej linky. K bytu sa dá dokúpiť parkovacie miesto a pivničná kobka. K dispozícii vnútorný komunitný wellness s priestranným bazénom a fitness len pre obyvateľov bytov. https://www.bytysandberg.sk/ VÝHODY: -projekt s unikátnym charakterom, luxusné bývanie za rozumnú cenu -malá komunita ľudí - komorné bývanie -zaujímavý exteriér - originálna architektúra -unikátne dispozície -privátny wellness -možnosť dokončenia bytu do štandardu podľa vizualizácií alebo podľa vlastného výberu ŠTANDARD: Hliníkové okenné rámy so zvukovo i tepelne-izolačným trojsklom. Okná budú pre vyšší komfort opatrené markízami alebo exteriérovými hliníkovými elektrickými roletami. Vchodové dvere ADLO spĺňajú bezpečnostné a protipožiarne kritériá, zatiaľ čo interiérové dvere sú plné dvere s voštinovou výplňou a sú zasadené v obložkovej zárubni. Každá stena a strop budú opatrené príslušnou vrstvou sádrovej omietky s dvojitým náterom bielej farby. Obytné priestory zútulní laminátová podlaha s možnosťou výberu z viacerých farebných odtieňov. V kúpeľniach a WC položíme keramickú dlažbu podľa farebného odtieňa, aký si zvolíte a steny obložíme keramickým obkladom v miestach so zvýšeným stykom s vodou. Steny medzi jednotlivými bytovými jednotkami sú tvorené akustickými 250 mm tehlami, ktoré zabezpečia absolútne súkromie a vnútorné deliace priečky bytov pozostávajú z pálenej tehly s vysokou nepriezvučnosťou. Balkóny budú opatrené keramickou dlažbou s protišmykovou úpravou. Vaše predzáhradky budú spríjemnené prvotriednym rolovaným trávovým kobercom. Pripravíme pre Vás kompletné inštalácie pre kúpeľne a WC vrátane pripojenia predmetov zdravotechniky. V priestore určenom pre kuchynskú linku sú pripravené rozvody teplej aj studenej vody a samozrejme kanalizácie a v neposlednom rade priestor pre individuálnu inštaláciu uhlíkového digestora. Príprava na práčku je podľa PD plánovaná v kúpeľni. Na terasách a v predzáhradkách Vaše bývanie vybavíme exteriérovým nezamŕzajúcim ventilom. Pre tepelný komfort Vášho bývania pripravíme kompletné rozvody pre interiérové chladenie. Klimatizačné jednotky nie sú súčasťou štandardného vybavenia. Pre maximalizáciu efektivity a úspornosti vykurovania a ohrevu teplej vody inštalujeme systém dvojice tepelných čerpadiel vzduch – voda. Pre estetický vzhľad vášho nového bývania bez radiátorov rozvedieme podlahové kúrenie. Zdravý a čerstvý vzduch v obytných miestnostiach je zabezpečený centrálnym vetraním s rekuperáciou, ktorá vám zoptimalizuje vlhkosť a odvedie nadbytočný CO2. FINANCOVANIE: 1. časť Rezervačný poplatok 5.000 eur 2. časť Doplatok do 15 % z kúpnej ceny 3. časť 85 % po právoplatnej kolaudácii LOKALITA: Devínska Nová Ves , nachádzajúca sa na západnom zelenom okraji hlavného mesta, zasadená do povodia rieky Moravy, predstavuje nespočetné množstvo príležitostí na pokojné bývanie a bohatú tapisériu spoločenských, kultúrnych a športových aktivít. Devínska Nová Ves ponúka rôzne cyklotrasy vhodné pre každého, od rodín s deťmi až po náročnejších jazdcov. Priame autobusové spojenie ale aj rýchla dostupnosť do centra pomocou železničnej stanice, ktorú denne spokojne využíva množstvo obyvateľov. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 0904 00 33 08.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
359 957 €
REB.sk ponúka na predaj stavebný pozemok v Jarovciach
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Jarovciach na ul. Chotárna. Pozemok o výmere 770 m2 z toho 601 m2 (19,12x31,43), 170 m2 (42,47x4) prístupová cesta. Všetky inžinierske siete sú dostupné pri pozemku. Prístup je z asfaltovej cesty. UPI – pozemok je situovaný v zóne Jarovce – sever a je určený pre funkčné využitie málopodlažnej zástavby obytného územia, slúžiace pre umiestnenie rodinných domov rôznych typov a k nim prislúchajúce nevyhnutné zariadenia, ako aj zariadenia občianskej vybavenosti. Cena 346 500 €. Dohoda možná. Bližšie info v RK. Hypotekárny úver je možný, s ktorým Vám radi pomôžeme zadarmo (poradenstvo - výber najvhodnejšieho produktu a banky). © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava V - Jarovce
369 900 €
REB.sk ponúka na predaj stavebný pozemok v Jarovciach
Pozemok o výmere 930 m2 (18,46x50,39). Všetky inžinierske siete sú dostupné pri pozemku. Prístup je z asfaltovej cesty. UPI – pozemok je situovaný v zóne Jarovce – sever a je určený pre funkčné využitie málopodlažnej zástavby obytného územia, slúžiace pre umiestnenie rodinných domov rôznych typov a k nim prislúchajúce nevyhnutné zariadenia, ako aj zariadenia občianskej vybavenosti. Cena 418 500 €. Dohoda možná. Bližšie info v RK. Hypotekárny úver je možný, s ktorým Vám radi pomôžeme zadarmo (poradenstvo - výber najvhodnejšieho produktu a banky). © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Bratislava V - Jarovce
418 500 €
Obchodné priestory na predaj
EXKLUZÍVNE V PONUKE. Ponúkame na predaj obchodné priestory na prekrásnom pozemku so zeleňou. Súčasťou objektu sú aj priestory vhodné na skladovanie, parkovacie miesta a garáž. Budova bola postavená v roku 2005 na pozemku s rozlohou 1643 m2. Nachádza v tichej okrajovej časti obce Liptovská Sielnica. Budova je postavená ako jednopodlažná s veľkorysým podkrovím s valbovou strechou. Je napojená na verejný vodovod, elektrinu, kanalizáciu a plyn. Zastavaná plocha je 327 m2, celková úžitková plocha s využitím podkrovia je 383 m2, čistá plocha prízemia je 143 m2, možnosť prestavby podkrovia s už pripraveným prívodom na vodu, odpad a pripojením na energie. Podkrovie disponuje s rozlohou cca 150 m2. Budova je postavená z pálenej tehly hrúbka 44 cm , plastové okná s vonkajšími elektrickými žalúziami, monolitický strop, tesársky krov, strešná krytina pálená škridla , štukové omietky. V priľahlých  miestnostiach sú parkety, v obchodných častiach keramická dlažba, ústredné kúrenie s plynovým kotlom, podlahové kúrenie v kombinácii s radiátormi a krbom. Samozrejmosťou sú rozvody internetu, TV aj zabezpečovacie zariadenie. K dispozícii kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi / chladnička, mraznička, umývačka/ sporák, digestor, nerezové umývadlo. Kúpeľňa s vaňou , umývadlom, bidetom, 2x WC , sprchovým kútom, pračkou aj sušičkou. Zo zadnej časti domu je samostatný vstup do technickej miestnosti aj do garáže. Za budovou sú k dispozícii ďalšie príležitostné skladové priestory. Pozemok je oplotený so zavlažovaním a množstvom okrasných stromov. Budova s pozemkom nemá žiadnych priamych susedov. V objekte je nainštalovaný kamerový systém s možnosťou pripojenia až 16 kamier na pult centralizovanej ochrany. Cena 440,000, Euro. Kontaktná osoba: Ing. Roman Škop, 0907 716 711 alebo píšte na skop@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Liptovská Sielnica
440 000 €
Prenájom luxusný 4 izbový byt, 118 m2 , Staré mesto, BAI
KLIENT NEPLATÍ PROVÍZIU RK. Ponúkame na prenájom luxusný 4 izbový byt v jednej z najprestížnejšej lokalite v Bratislave. Byt bol navrhnutý s dôrazom na detail a kvalitu. Byt má úžitkovú plochu 118 m2. Nachádza sa na 6./6.poschodí. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, tak ako je vidieť na fotografiách. K bytu prislúcha 1 parkovacie miesto v podzemnej garáži. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, 3 spálne, obývacia časť prepojená s kuchyňou, 2 kúpeľne a samostatné WC. Byt sa prenajíma v prevedení vyšší štandard: • Plne klimatizovaný • Podlahové kúrenie v celom byte • Na mieru vyrobená kuchyňa s najmodernejšími zariadeniami Miele • Optický kábel v každom byte • Telefón s interkomunikačným zariadením v rámci budovy a oznamovacím zariadením • Komplex stráži 24 hodín denne bezpečnostná služba a kamery, vstup bez kľúča Lokalita: Lokalita vďaka svojej lukratívnej polohe v centre mesta, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Na dosah sa nachádza historické centrum, obchodné domy, banky, materské, základné a stredné školy, hlavná stanica, zastávky MHD ako aj množstvo reštaurácií a kaviarní. Vhodné pre náročného klienta. Cena: 2.250,-Eur + E. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 00421 904 00 33 08. © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS. We offer for rent a luxurious 4-room apartment in one of the most prestigious locations in Bratislava. The apartment was designed with an emphasis on detail and quality. The apartment has a usable area of ​​118 m2. It is located on the 6th/6th floor. The apartment is rented partially furnished, as can be seen in the photos. The apartment includes 1 parking space in the underground garage. Layout solution: entrance hall, 3 bedrooms, living room connected to the kitchen, 2 bathrooms and a separate toilet. The apartment is rented in a higher standard version: • Fully air-conditioned • Underfloor heating throughout the apartment • Custom-made kitchen with state-of-the-art Miele appliances • Optical cable in every apartment • Telephone with intercommunication device within the building and notification device • The complex is guarded 24 hours a day by security service and cameras, keyless entry Location: Thanks to its lucrative location in the city center, the location has complete civic amenities. Within easy reach is the historic center, department stores, banks, kindergartens, primary and secondary schools, the main station, public transport stops as well as many restaurants and cafes. Price: EUR 2,250 + E. Contact person: Michaela Rokašová, email: info@reb.sk, 00421 904 00 33 08.
Bratislava I - Staré Mesto
2 250 €/mes.
REB.sk zabehnutý multifunkčný rekreačný areál Kuchyňa na predaj
REB.sk ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení majiteľa zabehnutý multifunkčný rekreačný v obci Kuchyňa. Areál má celkovú plochu 5 403 m2. Nachádza sa v nádhernom prostredí blízko lesa a jazera. Na pozemku sa nachádza menší 3 izbový rodinný dom s úžitkovou plocha cca 90 m2, menšia budova, ktorá slúži ako výdajňa športových potrieb, ďalšia budova v ktorej sú šatne a sociálne zariadenia. Areál má 3 studňe, je tu možnosť pripojenia na obecný vodovod, 2 veľké žumpy a čističku odpadových vôd. Areál sa momentálne využíva prevažne ako kemping. Areál je možné využiť aj na rôzne iné účely ako napr. výstavbu rekreačných chát. Pre viac informácií kontaktujte Ing. Martin Ilavský, 0903 780 810, ilavsky@reb.sk © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotky sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.
Kuchyňa
849 000 €
1 2