Mercedes znak amg 5.5 a 6.3
Ponukam na predaj znak Amg, vhodny pre Mercedes. Bud 5.5 AMG alebo 6.3 AMG. Napis je bud cierny alebo strieborny. Cierne su plastove, strieborne su kovove. Znaky su uplne nove, este zabalene. Kazdy je uplne novy, mam zopar kusov znakov. Dlzka znaku je 16,5 cm. Vhodny do exterieru napr. Zadna kapota resp. Dvere alebo blatniky. Cena za 1ks je 12 eur. Cena za 2ks je 24 eur. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv, Mi a PO. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
12 €
4motion znak na VW
Ponukam na predaj znaky 4 motion pre VW. Znaky su uplne nove, mam len zopar kusov. NAPIS BUD CERVENY ALEBO CIERNY. Napis / znak je samolepiaci / 3d nalepka. Bud cierny leskly alebo pochromovany / strieborny, Na zadnej strane je lepiaca folia, takze drzi naozaj dobre. Dlzka znaku 4-motion je 11 cm. Cena 14 eur za kus. Vhodne na vw golf, passat, transporter, jetta, tiguan, touareg, Multivan, Transporter atd. Znak su vhodne do exterieru. Mam aj ine znaky na vw. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Mi alebo TV, ci PO. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
14 €
Cupra napis na kufor
Ponukam na predaj znaky Cupra vhodne pre Seat. Znaky su uplne nove, mam zopar kusov, nalepovacie. Su kovove, samolepiace, zabalene. Bud cierny leskly alebo chromovy / strieborny. Na zadnej strane je lepiaca folia, takze drzi naozaj velmi dobre. Pismena sa daju aj roztiahnut viac od seba. Cena 20 eur je za 1 napis CUPRA. Na seat Formentor, Leon, Ibiza, toledo, altea, ateca, arona atd. Znaky su vhodne na exterier na zadne piate dvere / zadna kapota / kufor. V ponuke aj lepiace znaky, aj do prednej masky a stredove krytky FR. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv, Mi alebo v Po. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
20 €
MERCEDES ZADNA HVIEZDA cierny leskly znak
Ponukam na predaj znak hviezdu pre znacku Mercedes. Znaky su uplne nove, este zabalene vo folii. Je plastovy, kvalitny, cierny, leskly. Znak na zadny kufor / zadne dvere / zadnu kapotu. Ma priemer 8,3cm. Popripade iny rozmer. Cena 20 eur je za kus. V PONUKE AJ PREDNE ZNAKY, 4matic, AMG atd. V pripade seriozneho zaujmu zabezpecim aj inu velkost alebo strieborny. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v KE, MI, TV alebo v PO. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1928 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
20 €
Mercedes hviezda predny cierny leskly znak
Ponukam na predaj znak kruh s hviezdou pre znacku mercedes. Znaky su uplne nove, este zabalene vo folii a krabici. Je plastovy, kvalitny, cierny, leskly. Znak na prednu masku / do prednej mriezky ma priemer 18,5 cm. Popripade iny rozmer. Cena 30 eur je za kus. V pripade seriozneho zaujmu zabezpecim aj inu velkost alebo strieborny. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v ke, mi, tv alebo v po. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1928 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
30 €
Nissan znaky xtrail a qashqai
Ponukam na predaj znaky xtrail a qashqai, vhodne pre znacku nissan. Kazdy je uplne novy, este zabaleny. Znak je plastovy, pochromovany, kvalitny, 3d nalepka. Lepi sa na zadne kufrove dvere resp. Na kufor. Vyska napisu qashqai je 2,5 cm a sirka 19 cm. Vyska napisu xtrail je 3 cm a sirka 19 cm. Cena 17 eur je za napis xtrail alebo qashqai Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou Mozny osobny odber v ke alebo v mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
17 €
AUDI Tfsi strieborne znaky
Ponukam na predaj znak tfsi, vhodny pre audi. 30tfsi , 35tfsi , 40tfsi , 45tfsi , 50tfsi Kazdy je uplne novy, este zabaleny, mam zopar kusov. Napis je plastovy, samolepiaci, pochromovany, strieborny. Vhodny do exterieru na zadne dvere resp. Kufor. Cena je 20 eur napr. za znak 30TFSI Vyska znaku je 2 cm. Znaky: 30 tfsi, 35 tfsi, 40 tfsi, 45 tfsi, 50 tfsi V ponuke komplet znaky sline na audi. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne v ke alebo v mi. Klikni na mp1982 pod inzeratom pre dalsie moju ponuku.
Košice II - Šaca
20 €
Mix VW Touareg a Touran znakov
Ponukam na predaj znaky Touareg a Touran, vhodne pre VW. Bud strieborny alebo cierny. Kazdy napis je uplne novy, este zabaleny. Znak je plastovy, strieborny, kvalitny, 3d nalepka. Lepi sa na zadne kufrove dvere resp. Na kufor. Vyska znakov je 2,5 cm Cena 17 eur je za 1 napis. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou Mozny osobny odber v Ke, Tv a Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
17 €
1.9 TDi znak strieborny na audi
Ponukam na predaj znaky 1.9tdi vhodny pre znacku audi. Su uplne nove, mam zopar kusov. Znak je plastovy, pochromovany, strieborny, samolepiaci - nalepovaci. Je este zabaleny, potiahnuty foliou, vid foto. Vhodny do exterieru. Vyska znaku 1.9 tdi je 2,4 cm Cena 20 eur je za 1 komplet znak. V ponuke aj komplet znaky sline na audi a ine. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode.
Košice II - Šaca
20 €
Sline znak na volant pre audi
Ponukam na predaj znak s-line, vhodny pre znacku audi. Je uplne novy, mam viac kusov. V ponuke komplet znaky s line na audi Znak je plastovy, kvalitny. Nalepuje sa na spodnu cast volantu, je este zabaleny. Vyska znaku sline je 1 cm vysoky a 2,4 cm siroky. Cena 5 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode.
Košice II - Šaca
5 €
Fr stredove krytky na seat
Ponukam na predaj streove kryty fr vhodne pre seat. V ponuke aj lepiace znaky a znaky do prednej masky fr na seat Krytky su uplne nove, mam viac kusov. Puklicky su plastove, este zabalene a potiahnute ochrannou foliou, vid foto. Rozmer: vonkajsi 60 mm, dalsi rozmer vid foto. Mam aj 56 mm krytky fr. Cena 5 eur je za kus. Cena pri 4 kusoch je 18 eur. Vhodne na seat leon, ibiza, altea, toledo, cordoba atd. Krytky sa vkladaju do strednej casti elektronov resp. Hlinikovych diskov. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode v ke alebo v mi.
Košice II - Šaca
5 €
Sline znak na prednu masku vhodny pre audi
Ponukam na predaj znak s-line, vhodny pre znacku Audi. Je uplne novy, zabaleny, mam zopar kusov. Znak je plastovy, kvalitny. Montuje sa do prednej masky, bez srobovania, len sa napichne. Vyska znaku s-line je 1,5 cm a sirka je 7,2 cm.. Cena 10 eur je za kus. V ponuke komplet znaky sline na audi Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou na dobierku. Da sa vyzdvihnut aj osobne v Ke alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
10 €
AJ crossbody taska
Ponukam na predaj uplne novu tasku, organizer Armani. Taska je nova, este zabalena, cierna, kozena, panska. Znak aj na taske je kovovy. Zapinanie je na zips. Ma ramienko, takze sa tiez vyuziva ako plecniak, ci panska kabelka, crossbody. Ramienko je polohovatelne, nastavitelna dlzka. Je vhodna ako pansky doplnok. Velmi kvalitne spracovanie. Inzerat plati do zmazania. Tasku si mozete prebrat osobne alebo poslem na dobierku. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv, Mi alebo v Po. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
39 €
Audi sline privesok na kluce, klucenka
Ponukam na predaj s-line privesky, uplne nove, este su zabalene. Privesky sline su vhodne ako klucenky. Klucenka je zliatinova, kovova. Privesok je dlhy 7,7 cm a siroky 1,7 cm. Cena 10 eur je za kus. V ponuke komplet znaky s-line na audi Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Tovar je mozne poslat na dobierku alebo si ho viete prevzat aj osobne. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam 1.Triedou.
Košice II - Šaca
10 €
Gti strieborny lepiaci znak na VW
Ponukam na predaj znak GTI, vhodny pre znacku Volkswagen. Je uplne novy, mam zopar kusov. Znaky su plastove, strieborne, velmi kvalitne, lepiace. Potiahnuty a zabaleny ochrannou foliou. Lepi sa na kufrove dvere / kufor. Cena 9 eur je za znak. Mam aj do prednej masky srobovaci za 12 eur. Inzerat plati do zmazania. Bud poslem na dobierku alebo sa da vyzdvihnut aj osobne po dohode. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
9 €
Audi quattro 3d znak lepiaci
Ponukam na predaj znak quattro, vhodny pre znacku audi. Je uplne novy, mam zopar kusov. Znak je lepiaci - samolepiaci, zo zadu je lepiaca folia, 3d nalepka. Farba cierno strieborny. Vhodny do interieru aj exterieru, napr. Na palubovku, na kufor, kapotu alebo na blatniky. Vyska znaku je 1,8 cm a sirka je 9,4 cm. Cena 10 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode v ke alebo v mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
10 €
crossbody taska bez napisu
Ponukam na predaj uplne novu tasku, organizer s trikolorou. Trikolora modra, biela, cervena. Unisex - vhodna ako damska aj panska. Je nova, este zabalena, kozena. Taska ma odkladacie priehradky na mobil, kluce, doklady atd. Prve zapinanie je na magnetky, dalsie je na zips. Zapinanie na zips je aj zo zadu. Taska ma ramienko, takze sa tiez vyuziva ako plecniak, ci panska kabelka, crossbody. Ramienko je polohovatelne, dlzka je nastavitelna. Je vhodna ako pansky doplnok. Velmi kvalitne spracovanie. Rozmer: vyska 26 x sirka 24 x hrubka 2 az 5 cm, kedze ma po obvode zips. Posielam aj do ciech. Inzerat plati az do zmazania. Tasku si mozete prebrat osobne alebo poslem. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny osobny odber v Ke , TV alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
25 €
Fr cerveno cierne kridelka na seat
Ponuka na predaj fr kridelka na blatniky na seat. Znaky su uplne nove, este zabalene. Mam zopar kusov fr znakov. Znak je zliatinovy, samolepiaci - zo zadu lepiaca folia. Kridelka su cervene s ciernym lemom dookola. Sirka krideliek je 1,8 cm a 14,8 cm su dlhe. Vhodne do exterieru, na blatniky na leon, ibiza atd. V ponuke komplet znaky fr na seat.. Cena 16 eur je za 2 ks t.J. Jedno balenie. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne v ke alebo v mi. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom
Košice II - Šaca
16 €
Vw stredove krytky rozmer 56, 60, 65, 70, 76 mm
Ponukam na predaj stredove kryty vw na Volkswagen. Krytky su uplne nove, mam viac kusov. Puklicky su plastove, este zabalene a potiahnute ochrannou foliou, vid foto. Rozmer: vonkajsi 60 mm je cena 18 eur za 4 kusy. Pasuju hlavne na original vw kolesa. MINIMALNY ODBER 2 KS - CENA ZA 1 KS JE 5 EUR. CENA ZA 4 KUSY JE 18 EUR. Cena za balenie pri rozmere 65 mm (vnutorny rozmer 56 mm) je 18 eur za 4 kusy. V ponuke aj v rozmere 55 mm v cene 18 eur. V ponuke aj 70 mm a 76 mm vw stredy elektronov v cene 18 eur za 4 kusy. Vhodne na touareg, golf, passat, touran, polo, jetta, caddy atd. Krytky sa vkladaju do strednej casti elektronov resp. Hlinikovych diskov. V ponuke aj lepiace znaky a znaky do prednej masky R a Rline. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
4 €
Alpina cierne znaky na bmw
Ponukam na predaj znak alpina, vhodny pre znacku bmw. Je uplne novy,cierny, este zabaleny, mam len jednu sadu. Znak je zliatinovy, velmi kvalitny, cierny. Montuje sa bud do prednej masky alebo sa lepi na kufor. Vyska znaku je 2,5 cm vysoky a 13 cm siroky. Cena 12 eur je za lepiaci znak alpina. Cena 14 eur je za srobovaci na prednu masku. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v ke alebo v mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
12 €
MIX BMW Performance 74mm 82 mm ZNAKY NA KAPOTU
Ponukam na predaj znaky na kapotu na BMW. Krytky / znaky su uplne nove, mam viac kusov. Prevedenie je 50. vyrocie BMW Performance ... Puklicky su plastove, este zabalene a potiahnute ochrannou foliou, vid foto. Cena za 1 kus je 10e. Kazdy znak na kapotu je nacvakavaci / napichovaci. ROZMER: priemer vonkajsi je 74 mm alebo 82 mm. Cena za znak na prednu ci zadnu kapotu / masku je 10 eur. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. MOZNY OSOBNY ODBER V KE , TV ALEBO V MI. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
10 €
3d znak opc line alebo opc na opel
Ponukam na predaj znak opc line alebo opc, vhodny pre opel. Foto opc na poslednej fotke. Znaky su uplne nove, este zabalene, pochromovane, nalepovacie = samolepiaci - zo zadu lepiaca folia vid foto. Su vhodne na opel astra, insignia, vectra, mokka, corsa, meriva atd. Mam viac kusov znakov. Vyska znaku opc line je 3,2 cm a 8,2 cm siroky. Vhodny do interieru aj exterieru, na blatniky atd. Cena 8 eur je za kovovy opc Cena 10 eur je za kovovy opc line Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode.
Košice II - Šaca
8 €
Kridelka R pre VW R-line cervene aj cierne
Ponuka na predaj R line cierne kridelka na blatniky. Znaky su uplne nove, este zabalene. Mam zopar kusov. Kazdy znak je kovovy, pochromovany, samolepiaci - zo zadu folia. Vhodny do exterieru, na blatniky na volkswagen Golf, Passat, jetta, polo, Tiguan, Touran atd. Rozmer: dlzka 14,7 cm a vyska je 1,8 cm V ponuke komplet znaky R line a Rline na Volkswagen. Cena 16 eur je spolu za 2 ks t.j. jedno balenie. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
16 €
OZ 56 mm a 60 mm stredove strieborne krytky kolies
Ponukam na predaj stredove kryty OZ. Krytky su uplne nove, mam viac kusov. Farba strieborna. Puklicky su plastove, este zabalene a potiahnute ochrannou foliou. Rozmer: vonkajsi vonkajsi 60 mm a vnutorny je 56 mm. alebo Vonkajsi vonkajsi 56 mm a vnutorny je 52 mm. Krytky sa vkladaju do strednej casti na elektrony resp. Hlinikove disky. Cena 18 eur je za 4 kusy. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode v MI alebo v ke. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
18 €
4motion znak na vw
Ponukam na predaj znaky 4motion pre vw. Znaky su uplne nove, mam zopar kusov. Znak je plastovy, pochromovany, strieborny, samolepiaci / 3d nalepka. Na zadnej strane je lepiaca folia, takze drzi naozaj dobre. Znaky su rozmerovo presne ako original. Vyska napisu motion je 1,4 cm. Cena 14 eur. Vhodne na vw golf, passat, transporter, jetta, tiguan, touareg atd. Znak su vhodne do exterieru. Mam aj ine znaky na vw. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne v mi alebo v ke. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
14 €
Bmw m cierne 45x15 mm znaky na blatniky
Ponukam na predaj nove znaky m vhodne na bmw. Cierna trikolora, vid foto. Znak je uplne novy, mam zopar kusov. Kazdy znak je zliatinovy, samolepiaci / nalepka, este zabaleny. Vyska znaku bmw m je 1,5 cm a sirka je 4,5 cm. Idealne na blatniky. Garantujem kvalitu. Cena za kus je 9 eur. Inzerat plati do zmazania. Posielam na dobierku alebo mozny aj osobny odber. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny osobny odber v ke alebo v mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
9 €
Audi tfsi cierne znaky
Ponukam na predaj znak tfsi, vhodny pre audi. 30tfsi , 35tfsi , 40tfsi , 45tfsi , 50tfsi Kazdy je uplne novy, este zabaleny, mam par kusov. Napis je plastovy, samolepiaci, cierny. Vhodny do exterieru na zadne dvere resp. Kufor. Vyska znaku je 2 cm a sirka je 17 cm. Znaky: 30 tfsi, 35 tfsi, 40 tfsi, 45 tfsi, 50 tfsi V ponuke komplet znaky sline na audi. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne v ke alebo v mi. Klikni na mp1982 pod inzeratom pre dalsie moju ponuku.
Košice II - Šaca
20 €
Bmw znaky 316d 318d 320d 325d 330d 335d
Ponukam na predaj znaky vhodne na BMW. Znaky k dispozicii 316d 318d 320d 325d 330d 335d samolepiaci. Kazdy je novy, zabaleny. V ponuke aj ine cierne znaky na bmw. Kazdy napis je uplne novy, zabaleny. Lepia sa zadne dvere, na kufor. Napis je plastovy, cierny, samolepiaci. Cena 20 eur je za 1 komplet znak napr. 320d. Vyska kazdeho znaku je 2 cm. Inzerat plati do zmazania. Posielam na dobierku alebo mozny aj osobny odber. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v KE alebo v MI. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
20 €
Bmw m power privesok na kluce
Ponukam na predaj bmw m privesky, uplne nove, este su zabalene. Privesky, klucenky bmw m. Klucenka je zliatinova, kovova. Privesok je dlhy 7 cm a siroky 2 cm. Cena 7 eur je za kus. V ponuke aj ine znak bmw m. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Tovar je mozne poslat na dobierku alebo si ho viete prevzat aj osobne. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
7 €
Rline r znak cerveny do prednej masky vw
Ponukam na predaj znak r-line, vhodny pre znacku vw. Vhodny pre golf, jetta, polo, tiguan, touareg, passat atd. Je uplne novy, mam viac kusov Znak je zliatinovy, velmi kvalitny. Montuje sa do prednej masky, je este zabaleny. Vyska znaku r line je 3,0 cm a 5,5 cm siroky. V ponuke komplet znaky r-line na volkswagen Cena 10 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Poslem na dobierku alebo si ho mozte prebrat osobne. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Klikni na mp1982 pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
10 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10