Mercedes znak amg 5.5 a 6.3
Ponukam na predaj znak Amg, vhodny pre Mercedes. Bud 5.5 AMG alebo 6.3 AMG. Napis je bud cierny alebo strieborny. Cierne su plastove, strieborne su kovove. Znaky su uplne nove, este zabalene. Kazdy je uplne novy, mam zopar kusov znakov. Dlzka znaku je 16,5 cm. Vhodny do exterieru napr. Zadna kapota resp. Dvere alebo blatniky. Cena za 1ks je 12 eur. Cena za 2ks je 24 eur. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv, Mi a PO. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
12 €
4motion znak na VW
Ponukam na predaj znaky 4 motion pre VW. Znaky su uplne nove, mam len zopar kusov. NAPIS BUD CERVENY ALEBO CIERNY. Napis / znak je samolepiaci / 3d nalepka. Bud cierny leskly alebo pochromovany / strieborny, Na zadnej strane je lepiaca folia, takze drzi naozaj dobre. Dlzka znaku 4-motion je 11 cm. Cena 14 eur za kus. Vhodne na vw golf, passat, transporter, jetta, tiguan, touareg, Multivan, Transporter atd. Znak su vhodne do exterieru. Mam aj ine znaky na vw. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Mi alebo TV, ci PO. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
14 €
Cupra napis na kufor
Ponukam na predaj znaky Cupra vhodne pre Seat. Znaky su uplne nove, mam zopar kusov, nalepovacie. Su kovove, samolepiace, zabalene. Bud cierny leskly alebo chromovy / strieborny. Na zadnej strane je lepiaca folia, takze drzi naozaj velmi dobre. Pismena sa daju aj roztiahnut viac od seba. Cena 20 eur je za 1 napis CUPRA. Na seat Formentor, Leon, Ibiza, toledo, altea, ateca, arona atd. Znaky su vhodne na exterier na zadne piate dvere / zadna kapota / kufor. V ponuke aj lepiace znaky, aj do prednej masky a stredove krytky FR. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv, Mi alebo v Po. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
20 €
Quattro cierny predny znak nacvakavaci
Ponukam na predaj znak Quattro, vhodny pre Audi. Je uplne novy, zabaleny, mam zopar kusov. Napis je plastovy, velmi kvalitny, cierny. Montuje sa do prednej masky, bez srobovania, len sa nacvakne na masku. Vyska znaku quattro je 1,0 cm a sirka je 6,7. Sirka zadneho uchytenia je 4,9 cm. Cena 10 eur je za kus. V ponuke komplet znaky Sline na Audi. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou na dobierku. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
10 €
4MATIC znaky na Mercedes
Ponukam na predaj znaky 4matic, vhodny pre Mercedes. Znaky su uplne nove, este zabalene. Kazdy napis uplne novy, mam zopar kusov znakov. Znak je 3d, strieborny, plastovy, samolepiaci. Je potiahnuty ochrannou foliou. Vyska znaku 4 je 3,3 cm a znaku matic je 1,9 cm. Vhodny do interieru napr. Palubovka spolujazdca, aj do exterieru napr. Na blatniky alebo kufor. Cena 14 eur je za komplet znak 4matic. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
14 €
Sline cierny znak na volant audi
Ponukam na predaj znak s-line, vhodny pre znacku audi. Je uplne novy, mam zopar kusov. V ponuke komplet znaky s line na audi Znak je plastovy, kvalitny. Kazdy je potiahnuty este tenkou ochrannou foliou, vid foto. Nalepuje sa na spodnu cast volantu, je este zabaleny. Vyska znaku sline je 1 cm vysoky a 2,4 cm siroky. Cena 5 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode v ke alebo v mi. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
5 €
BMW cierne leskle znaky X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7
Ponukam na predaj znaky X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7 a GT vhodne na BMW. Znaky su uplne nove, este zabalene + potiahnute foliou. V ponuke tiez komplet znaky M na BMW. Napis je plastovy, cierny leskly, samolepiaci. Garantujem kvalitu. Vyska znakov je 3,2 cm. Cena 17 eur je za jeden komplet znak napr. Gt alebo x3, x5 alebo x6 atd. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Mozny aj osobny odber v KE, TV alebo MI. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
17 €
Mix amg mercedes a performance bmw nalepky
Ponukam na predaj 3d nalepky performance a amg, vhodne pre bmw a mercedes. Kazdy znak je uplne novy, este zabaleny, mam zopar kusov. Bud cierne alebo strieborne prevedenie. Kazda nalepka je este zvlast potiahnuta ochrannou foliou. Nalepuje sa na obvod hlinikovych diskov, na kolesa, na elektrony. Vyska znaku je 0,7 cm a 9 cm je dlhy. Cena za komplet seriu 4 ks napr. Performance je 12 eur. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
12 €
Znaky v8 biturbo strieborne na mercedes
Ponukam na predaj znak V8biturbo pre mercedes. Znaky su uplne nove, este zabalene. Kazdy napis je uplne novy, mam zopar znakov. Znak je strieborny, plastovy, samolepiaci. Je potiahnuty ochrannou foliou. Vyska znaku v8 je 2,3 cm a znaku biturbo je 1,3 cm. Vhodny do interieru napr. Palubovka spolujazdca, aj do exterieru napr. Na blatniky. Cena 17 eur je za komplet znak V8biturbo. Cena 30 eur je za 2 komplet znaky V8biturbo. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke alebo v Mi. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
17 €
Cupra znaky na seat
Ponukam na predaj znaky cupra vhodne pre seat. V ponuke aj lepiace znaky, aj do prednej masky a stredove krytky fr. Znaky su uplne nove, mam len zopar kusov, nalepovacie. Su kovove, samolepiace, zabalene, vid foto. Na zadnej strane je lepiaca folia, takze drzi naozaj velmi dobre. Napis cupra rozmer: Vyska je 2 cm resp. V znaku sachovnice vyska 3 cm Dlzka znaku je 13 cm Sachovnica cupra rozmer: Vyska je cca 2,5 cm Dlzka znaku je cca 8 cm Cena 10 eur je za jeden znak. CENA 12 EUR JE ZA ,,CUPRA,, SROBOVACI DO MASKY, NEMAM HO NAFOTENY. Na seat leon, ibiza, toledo, altea, ateca, arona atd. Znaky su vhodne na exterier napr. Blatniky alebo dvere ci zadna kapota, aj interier napr. Palubovka. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v ke alebo v mi. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
10 €
Quattro velky cerveny znak na prednu masku
Ponukam na predaj znak quattro, vhodny pre znacku .Audi. Je uplne novy, strieborny po obvode a vnutro cervene. Znak je kovovy, kvalitny, je este zabaleny. Montuje sa do prednej masky / mriezky. Znak quattro je 42 cm dlhy. Balenie obsahuje: znak quattro, sroby, matice v podobe kridelok. Cena 39 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode v .Mi alebo v .Ke. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,vsetky inzeraty,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
39 €
superb a octavia znaky na skodu
Ponukam na predaj znaky OCTAVIA a SUPERB pre znacku Skoda.. Su uplne nove, mam len par znakov, este su zabalene. Napis je OCTAVIA je plastovy, pochromovany, strieborny, samolepiaci / 3d nalepka. Napis je SUPERB je kovovy, pochromovany, strieborny, samolepiaci / 3d nalepka. Na zadnej strane je lepiaca folia, takze znak drzi naozaj dobre. Vyska napisov je 2,2 cm. Cena 17 eur je za napis bud OCTAVIA alebo SUPERB. Znaky su vhodne do exterieru. Mam aj ine znaky na Skoda napr. VRS/RS atd. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne v Mi alebo v Ke. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
17 €
MIX V6 znakov cierne strieborne
Ponukam na predaj znaky V6. Znaky su uplne nove, mam zopar kusov. Napis V6 je plastovy, samolepiaci. Bud cierny leskly alebo strieborny leskly. Na zadnej strane je lepiaca folia. Vyska znaku je 2,5 cm. Cena 7 eur je za znak V6. Vhodne na audi, vw, seat, skoda, bmw, mercedes atd. Znaky su vhodne do exterieru napr. blatniky alebo kufor / piate dvere. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Mi alebo v TV. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
7 €
BGNR unisex siltovka siva a modra
Ponukam na predaj uplne novu siltovku. Vhodna ako damska aj panska. Napis je vysivany. BUD SIVA ALEBO MODRA. Univerzalna velkost, perfektne tvarovana. Nastavitelna velkost obvodu. GARANTUJEM KVALITU A SPOKOJNOST, PERFEKTNE SEDI NA KAZDEJ HLAVE. Poslem na dobierku alebo si ho mozete prebrat osobne po dohode. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky. Klikni na MP1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
20 €
MIX znak mercedes ML55 A E320
Ponukam na predaj znaky ML 55 a E 320, vhodny pre Mercedes. Znaky su uplne nove, este zabalene. Mam zopar kusov znakov. Kazdy napis je potiahnuty ochrannou foliou. Znak je 3d, plastovy, samolepiaci, farba cierna alebo strieborna. CIERNY alebo STRIEBORNY / CHROMOVY. Vyska znaku je 2,3 cm. Vhodny do exterieru kufor / na piate dvere. Cena 20 eur je za 1 komplet znak bud E320 alebo ML55. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Mozny aj osobny odber v KE, MI alebo TV. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
20 €
GT Sport nacvakavaci znak do masky
Ponukam na predaj znak GTsport , vhodny pre VW na prednu masku. Kazdy je uplne novy, zabaleny, chromovany, mam zopar kusov. Znaky su velmi kvalitne, nacvakavacie / napichovacie. Farba: cierno-strieborne prevedenie. Znak Rline sa napichuje / nacvakava / do prednej masky - na mriezku. Vyska znaku GT sport je 3,2 cm a 5,5 cm dlhy, presne ako ma byt. V ponuke aj komplet znaky Rline na Volkswagen. Vhodny pre golf, polo, touran, touareg, tiguan, passat, Taigo, Transporter, Caravelle atd. Cena 20 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou Poslem na dobierku alebo si ho mozte prebrat osobne. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
20 €
MIX V10 znakov NA AUDI
Ponukam na predaj znaky V10 vhodne pre Audi. Su uplne nove, mam zopar kusov. Znak je plastovy, samolepiaci - nalepovaci. Bud cierne leskle alebo strieborne leskle prevedenie. Vhodny do interieru aj exterieru. Vyska znakov V10 je 2 cm. Cena 12 eur je za 1ks V10. Pri odbere 2 a viac kusov je cena 10 eur za 1 znak. V ponuke aj komplet znaky S, Sline, RS atd. na Audi. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pod inzeratom pre dalsie moju ponuku.
Košice II - Šaca
10 €
crossbody taska ladvinka
Ponukam na predaj uplne novu tasku, organizer. Taska je nova, este zabalena, cierna, kozena, panska. Znak aj na taske je kovovy. Zapinanie je na zips - 3X priehradka na zips. Rozmer: Vyska je cca 18cm a dlzka cca 30cm. Ma ramienko, takze sa tiez vyuziva ako plecniak, ci panska kabelka, crossbody. Ramienko je polohovatelne, nastavitelna dlzka. Je vhodna ako pansky doplnok, ladvinka. Velmi kvalitne spracovanie. Inzerat plati do zmazania. Tasku si mozete prebrat osobne alebo poslem na dobierku. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
49 €
Audi znaky
Ponukam na predaj znaky S3 S4 S5 S6 S7 S8 na prednu masku, napichovaci, vhodny pre Audi. Kazdy napis je uplne novy, zabaleny, mam zopar kusov. Znak je Abs plast, velmi kvalitny, cierny na ciernom podklade. Vhodne aj pre aj pre A3 A4 A5 A6 A7 A8 masky. Montuje sa do prednej masky (mriezky) / napichuje sa. Balenie obsahuje znak + spony. Vyska znaku je 2,3 cm vysoky a 6,3 cm siroky. Mam aj lepiace na zadne dvere / kufor. V ponuke aj komplet znaky Sline na Audi. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou na dobierku. Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
16 €
kozeny naramok na ruku
Ponukam na predaj novy unisex naramok . Unisex je vhodny ako damsky aj pansky. Novy, este je zabaleny. Naramok na ruku je kozeny kombinovany s kovovymi napismi. Dlzka je 26 cm a sirka v najsirsej casti je 1,0 cm. Je mozne ho zapnut na akukolvek velku, ci malu ruku. Zapinanie na 5 roznych poloh. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Tovar si mozete prebrat osobne, viem ho poslat aj na dobierku. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Klikni na ,,mp1982,, pod inzeratom pre dalsiu moju ponuku.
Košice II - Šaca
10 €
Naramok na ruku emblem kridla
Ponukam na predaj uplne novy pansky naramok. Zabalene je este v ochrannej folii. Je kozeny, cierny a strieborne kovove doplnky. V ponuke mam aj ine naramky diesel, viem poslat foto mailom. Dlzka naramku je 23,5 cm Sirka naramku je 1,6 cm V najsirsej casti je naramok siroky 3,3 cm Poslem na dobierku alebo si ho mozete prebrat osobne po dohode. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
10 €
Rline strieborny kovovy znak na volant VW
Ponukam na predaj novy znak Rline do volantu, vhodny pre znacku VW. Znak je uplne novy, kovovy, kvalitny, este zabaleny. Nalepuje sa a zaroven zaklada na spodnu cast volantu. Sirka znaku R-line je 3,4 cm v najsirsej casti. V najuzsej casti je 2,5 cm. Vyska znaku je 1,3 cm. V PONUKE KOMPLET ZNAKY R-LINE AJ STREDOVE KRYTKY RLINE NA VW. Cena 10 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne. Klikni na MP1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
10 €
sline cierne znaky leskle aj matne
Ponukam na predaj znak Sline, vhodny pre znacku Audi. Kazdy uplne novy, mam zopar kusov. Znak S line je kovovy, velmi kvalitny, zo zadu lepiaca folia. Lepia sa bud na blatnik alebo na dvere alebo na palubovku, su lepiace znaky. BUD CIERNE LESKLE ALEBO CIERNE MATNE. V ponuke aj dalsie znaky na Audi napr. predny Sline alebo Quattro. Cena 5 eur je za kus. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Mozny aj osobny odber bud v Ke alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom
Košice II - Šaca
5 €
unisex naramok
Ponukam na predaj novy unisex naramok este zabaleny. Unisex je vhodny ako damsky aj pansky. Prava koza, cierna. Platnicka je strieborna, kovova. Naramok na ruku je kozeny s kovovou platnickou v strede. Zatvaranie je kovove, odnimatelne. Dlzka je 20 cm a sirka platnicky je 1,2 cm. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Tovar si mozete prebrat osobne, viem ho poslat aj na dobierku. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Klikni na mp1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
17 €
Fr znak na Seat nalepovaci
Ponukam na predaj znak FR vhodny pre Seat. V ponuke aj lepiace znaky, aj do prednej masky a stredove krytky FR . Znaky su uplne nove, mam zopar kusov, nalepovacie. Su kovove, samolepiace, 3D nalepka, vid foto. Kazdy napis FR je zabaleny. Na zadnej strane je lepiaca folia, takze drzi naozaj velmi dobre. Vyska znaku fr je 3,5 cm vysoky a 6,8 cm siroky. Cena 5 eur je za kus. Na seat leon, ibiza, toledo, altea, ateca, arona atd. Znaky su vhodne na exterier napr. Blatniky, kufor, dvere ci zadna kapota, aj interier napr. Palubovka. V ponuke aj predny srobovaci znak za 10 eur. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou Mozny aj osobny odber v Ke, Tv alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
5 €
4motion kridelka znaky na vw
Ponuka na predaj 4 motion kridelka na blatniky a dvere. Znaky su uplne nove, este zabalene, su 3d. Mam len jednu sadu. Znak je plastovy, pochromovany, samolepiaci - zo zadu folia. Vhodny do exterieru, na blatniky a dvere na volkswagen tiguan, touareg, touran, transporter atd. Rozmer: hrubsieho kridelka na blatniky - dlzka 15,5 cm a vyska je 4,5 cm Rozmer: tensieho kridelka na dvere - dlzka 18 cm a vyska je 1,8 cm V ponuke komplet znaky rline na volkswagen Cena 39 eur je za komplet sadu. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny osobny odber v ke alebo v mi alebo poslem. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
39 €
mercedes privesok na kluce
Ponukam na predaj Mercedes privesky. Mam len zopar kusov, su uplne nove, este zabalene. Privesky Mercedes, klucenky. Klucenka je zliatinova, kovova, pochromovana, strieborna. Privesok priemer privesku je 3,5 cm. Cena 7 eur je za kus. V PONUKE AJ INE DOPLNKY NA MERCEDES. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky. Tovar je mozne poslat na dobierku alebo si ho viete prebrat aj osobne po dohode.. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Klikni na MP1982 pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom.
Košice II - Šaca
7 €
Gti kridelka na vw biele, cierne, cervene
Ponuka na predaj gti kridelka na blatniky. Znaky su uplne nove, este zabalene. Mam viac kusov gti znakov. Znak je zliatinovy, pochromovany, samolepiaci - lepiaca folia zo zadu, vid foto. Su cierne, cervene aj biele. Vyska znaku gti je 1,8 cm a 14,8 cm siroky. Vhodny do exterieru, na blatniky vid foto. V ponuke komplet znaky r-line na volkswagen Cena 16 eur je za 2 ks t.J. Jedno balenie. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom
Košice II - Šaca
16 €
Nismo kridelka na nissan
Ponuka na predaj nismo kridelka na blatniky nissan. Znaky su uplne nove, este zabalene. Znak je zliatinovy, pochromovany, samolepiaci. Vhodny do exterieru, na blatniky na juke, gtr, x-trail, qashqai, navara, leaf, micra atd. V ponuke komplet znaky nismo. Cena 16 eur je za 2 ks t.J. Jedno balenie. Inzerat plati do zmazania. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne po dohode. Klikni na ,,mp1982,, pre dalsiu moju ponuku pod inzeratom
Košice II - Šaca
16 €
BMW 45 MM znaky do volantu
Ponukam na predaj znaky na volant BMW. V ponuke aj ine znaky na BMW. Mam zopar kusov. Vsetky su nove, zabalene, vid foto. Kazdy znak je lepiaci / nalepka / samolepka. Zo zadnej strany je lepiaca folia. ROZMER: priemer je 45 mm. Cena nalepky je 5 eur / kus. Rozmer znakov je presne ako original. Inzerat plati do zmazania. Posielam na dobierku alebo mozny aj osobny odber. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v Ke, TV alebo v Mi. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.
Košice II - Šaca
5 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10