IHNEĎ K DISPOZÍCII - samostatné 4 izbové rodinné domy s tepelným čerpadlom, šatníkom a priestranným
Ponúkame na predaj priestranný samostatný 4 izbový rodinný dom so zastavanou plochou 160m2, úžitková plocha domu je 121m2 s krytou terasou na veľkorysom pozemku o výmere 750m2 v pôvodnej časti obce Michal na Ostrove. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944960773. Výborné dispozičné riešenie: zádverie, priestranná vstupná chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou spojená s obývacou izbou a vstupom na terasu, komora, samostatné WC, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC, dve detské izby a spálňa so šatníkom. Dom je postavaný z tehly, zateplený, plastové okná s izolačným troj-sklom, sedlová strecha, kde v podkroví je možnosť dobudovania odkladacieho priestoru. Kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje tepelné čerpadlo - nízke náklady na bývanie. Rodinný dom je napojený na elektrinu, žumpu - príprava na napojenie kanalizácie v budúcnu a vlastná studňa s čerpadlom. Príprava na vonkajšie žalúzie, klimatizáciu a alarm. Na pozemku je možnosť výstavby garáže. Súčasťou domu je oplotenie z troch strán bariérovými plotom z prednej strany bude murovaný plot vrátenia brány. Parkovacie miesta a prístupový chodník zo zámkovej dlažby. Cena domu v stave HOLODOM od 244 900 eur Možnosť dokončenia do ŠTANDARDU v cene 17 000 eur *štandard neobsahuje kuchynskú linku a svietidlá Dom je skolaudovaný a ihneď k dispozícii. Dom je aktuálne v stave holodomu. Možnosť financovania hypotekárnym úverom s ktorým Vám radi pomôžeme. Fotografie domu sú z rovnakého dokončeného projektu. Cena je vrátanie odmeny pre RK. Obec Michal na Ostrove poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: zastávky MHD, škôlka, škola, potraviny, pošta, vlaková zastávka. Veľmi dobré napojenie na obchvat D4/R7 a prístup do Bratislavy alebo Dunajskej Stredy.
Michal na Ostrove
244 900 €
Dvojgeneračný dom Hamuliakovo
Realitná kancelária BOND Reality ponúka na prenájom slnečný dvojgeneračný rodinný dom v Hamuliakove. Pozemok má veľkosť 657m2, z toho zastavaná plocha domu je 137m2. DOM: Rodinný dom s úžitkovou plochou 231m2 bol skolaudovaný v roku 2007 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2020. Hlavná časť pozostáva zo štyroch obytných miestností, kuchyne, kúpeľne s wc + jedného samostatného wc a dvoch šatníkov. Súčasťou domu je samostatný 2-izbový byt. Vo dvore za elektrickou bránou je plocha na parkovanie dvoch áut. Okolo domu sa nachádza slnečná záhrada s parkovou úpravou a automatickou závlahou. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Poschodový rodinný dom má na prízemí 2- izbový byt so vstupnou chodbou, kúpeľňou s wc, kuchyňou spojenou s obývačkou s výstupom na priestrannú terasu a spálňou. 4- izbový byt sa rozkladá na dvoch podlažiach. Na prízemí je vstupná chodba, obývačka s krbom a výstupom na terasu, kuchyňa a wc. Na hornom poschodí sú tri samostatné izby, 2 x šatník a veľká kúpeľňa s wc. Vo fotodokumentácii je priložený pôdorys. STAV DOMU: Kvalitný tehlový zateplený rodinný dom je napojený na elektrinu, plyn, vodu a kanalizáciu, plus má vlastnú studňu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom Buderus. Vo všetkých izbách je klimatizácia. V dome sú použité výlučne kvalitné materiály. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v pokojnej časti obce Hamuliakovo. - V pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť - pošta, základná škola, materská škola, ihriská, veterinár a iné. - Možnosť športového vyžitia: viacúčelová športová hala, zimný štadión, squashová hala, cyklotrasa na Dunajskej hrádzi - Výborné podmienky na oddych a relax. - Veľká výhoda je dostupnosť novej rýchlostnej cesty R7 s dostupnosťou do BA do 15 minút. CENA: 1630€/mes. s energiami + vratná kaucia 3000€. ODPORÚČAM OBHLIADKU © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Hamuliakovo
1 630 €/mes.
Dvojgeneračný dom Hamuliakovo
Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj slnečný dvojgeneračný rodinný dom v Hamuliakove. Pozemok má veľkosť 657m2, z toho zastavaná plocha domu je 137m2. DOM: Rodinný dom s úžitkovou plochou 231m2 bol skolaudovaný v roku 2007 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2020. Hlavná časť pozostáva zo štyroch obytných miestností, kuchyne, kúpeľne s wc + jedného samostatného wc a dvoch šatníkov. Súčasťou domu je samostatný 2-izbový byt. Vo dvore za elektrickou bránou je plocha na parkovanie dvoch áut. Okolo domu sa nachádza slnečná záhrada s parkovou úpravou a automatickou závlahou. Mesačné náklady sú 250€. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Poschodový rodinný dom má na prízemí 2- izbový byt so vstupnou chodbou, kúpeľňou s wc, kuchyňou spojenou s obývačkou s výstupom na priestrannú terasu a spálňou. 4- izbový byt sa rozkladá na dvoch podlažiach. Na prízemí je vstupná chodba, obývačka s krbom a výstupom na terasu, kuchyňa a wc. Na hornom poschodí sú tri samostatné izby, 2 x šatník a veľká kúpeľňa s wc. Vo fotodokumentácii je priložený pôdorys. STAV DOMU: Kvalitný tehlový zateplený rodinný dom je napojený na elektrinu, plyn, vodu a kanalizáciu, plus má vlastnú studňu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom Buderus. Vo všetkých izbách je klimatizácia. V dome sú použité výlučne kvalitné materiály. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v pokojnej časti obce Hamuliakovo. - V pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť - pošta, základná škola, materská škola, ihriská, veterinár a iné. - Možnosť športového vyžitia: viacúčelová športová hala, zimný štadión, squashová hala, cyklotrasa na Dunajskej hrádzi - Výborné podmienky na oddych a relax. - Veľká výhoda je dostupnosť novej rýchlostnej cesty R7 s dostupnosťou do BA do 15 minút. ODPORÚČAM OBHLIADKU © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Hamuliakovo
459 000 €
6-izbový rodinný dom, Podunajské Biskupice
Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj slnečný 6-izboý rodinný dom na ulici 8.mája v Podunajských Biskupiciach. Pozemok má veľkosť 601m2. DOM: Rodinný dom s úžitkovou plochou 241,85m2 bol skolaudovaný v roku 1974 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2005, pozostáva zo šiestich obytných miestností, kuchyne, dvoch kúpeľní, šatníka, skladu, technickej miestnosti a pivnice. Vo dvore za elektrickou bránou je plocha na parkovanie dvoch áut. Samostatná murovaná garáž s výmerou 47,58m2. Okolo domu sa nachádza slnečná záhrada s parkovou úpravou a jazierkom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1.NP: - predsieň - chodba - pracovňa - kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou - sklad so vstupom do pivničného priestoru - kuchyňa so vstupom na terasu - priestranná obývačka 2.NP: - chodba - 3 samostatné izby - šatník - kúpeľňa s vírivou vaňou, sprchovým kútom a toaletou Vo fotodokumentácii je priložený pôdorys. STAV DOMU: Kvalitný tehlový zateplený rodinný dom je napojený na elektrinu, vodu a kanalizáciu. Kúrenie je podlahové elektrické, s ovládaním v každej miestnosti. V dome sú na prízemí plastové okná, na poschodí drevo-hliník. Dom je napojený na alarm a kamerový systém. LOKALITA: Výborná a tichá lokalita uprostred Podunajských Biskupíc s kompletnou občianskou vybavenosťou. ODPORÚČAM OBHLIADKU 0905 718 373 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
dohodou
4-izbový rodinný dom, Malacky
Rodinný dom s dvojgarážou. Realitná kancelária BOND Reality ponúka exkluzívne na predaj novostavbu slnečného 4-izbového rodinného domu v Malackách, časť Padzelek. Pozemok má veľkosť 387m2 , z toho zastavaná plocha domu je 141m2, zastavaná plocha garáže je 47m2. DOM: Súčasťou domu so štyrmi obytnými miestnosťami je zimná záhrada. K predávanej nehnuteľnosti patrí veľkorysá dvojgaráž. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Rodinný dom pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch obytných miestností, kuchyne s komorou, kúpeľne, jedného samostatného wc a technickej miestnosti. Z obývačky je vstup do zimnej záhrady. Súčasťou obývačky je krb. Vo fotodokumentácii je priložený pôdorys. STAV DOMU: Kvalitný rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2010, je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie je podlahové teplovodné, zabezpečené plynovým kotlom. K dispozícii je klimatizácia. Pri stavbe boli použité výlučne kvalitné materiály. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v jednej z najlepších častí mesta Malacky. Ideálne bývanie vďaka kombinácii slepej ulice končiacej lesom, blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a zároveň neďalekého výjazdu na diaľnicu. ODPORÚČAM OBHLIADKU © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Malacky
399 000 €
3- izbový byt, tehla, parkovanie, Šamorín
BOND Reality ponúka na predaj 3-izbový byt s loggiou na Veternej ulici v Šamoríne BYTOVÝ DOM - 4 poschodia - 1 podzemné podlažie - 3 byty na poschodí - tehlová stavba - kolaudácia 2002 - rekonštrukcia 2017 - spoločná miestnosť na bicykle BYT - 3-izbový - 2/4 poschodie s loggiou - úžitková plocha byt 91,63 m2 + loggia 5,76 m2 - vodné podlahové kúrenie a ohrev vody plynovým kotlom Protherm - optický internet - mesačné náklady 202€ Dispozícia: - priestranná chodba, veľkorysá obývačka s výstupom na zasklenú loggiu, 2x samostatná izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc, komora. Vo fotodokumentácii je priložený pôdorys. LOKALITA:. - V pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť - pošta, základná škola, škôlky, ihriská, zdravotné stredisko a iné. - V blízkosti multifunkčný rezort pre šport a relax X – bionic sphere a dunajská hrádza - Veľká výhoda je dostupnosť novej rýchlostnej cesty R7 s dostupnosťou do BA cca 15 minút. Cena garážového parkovacieho státia je 15 000 EUR. Viac info a obhliadky: 0905 718 373 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Šamorín
174 000 €
Aj investične, 2-izb. apartmán Petržalka
BOND Reality ponúka na predaj 2-izbový apartmán s možnosťou trvalého pobytu na ulici Údernícka v Petržalke. BYTOVÝ DOM - kolaudácia 2014 - 5 poschodí - energetický certifikát B - vlastná trafostanica BYT - 2 izbový - čiastočne zariadený - zvýšené prízemie - plocha bytu 39,34m2 - vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, - bezpečnostné vstupné dvere Vo fotodokumentácii je priložený pôdorys. OKOLIE: V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Potraviny, lekáreň, škola, škôlka, detské ihriská, zastávka MHD, železničná stanica, nákupná pasáž Vienna Gate, kúpalisko Matadorka 3 min., blízko je Aupark. Výhodou je tiež výborná dostupnosť do centra mesta, na diaľničný obchvat alebo na hrádzu/cyklotrasu, blízkosť hraníc s Rakúskom, Viac info a obhliadky: 0905 718 373 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Bratislava V - Petržalka
150 000 €
Veľmi pekný 2 izbový byt v novostavbe v Stupave
Realitná kancelária ponúka na predaj veľmi pekný 2 izbový byt v projekt NOEMIS v Stupave. Výmera bytu je 52,9m2 + 3,1m2 balkón. Byt sa nachádza na 3/5 podlaží a je orientovaný na východ. Byt sa predáva ako holobyt, v cene je zahrnutý poukaz v hodnote 3 000€ na kuchynskú linku od výrobcu ORESI Kuchyne. Kolaudácia je náplánovaná na jún 2024. K bytu je možnosť dokúpiť parovacie miesto v podzemnej garáži v cene 10 000€. K parkovaciemu miestu ke aj pivničná kobka ako bonus. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Je to jedinečná príležitosť kúpiť krásny byt za skvelú cenu, neváhajte a kontaktujte ma, dohodneme si obhliadku. Cena bytu je 139 000€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kvalitný obchodný a právny servis. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Stupava
139 000 €
4 izbový rodinný dom | bungalov na predaj v Limbachu, krásnej a tichej lokalite pod Malými Karpatmi
Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom - bungalov v Limbachu, vo veľmi peknej a lukratívnej lokalite na bývanie. Pozemok má rozlohu 613m2 a úžitková plocha domu je 140m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2016 a je napojený na všetky inžinierske siete. Dispozícia rodinného domu: vstupná chodba prepojená s garážou a technickou miestnosťou s plynovým kotlom, tri spálne (jedna spálňa má vlastný šatník), dve kúpeľne, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, špajza, detská izba a pracovňa. Na podlahách sú keramické dlažby, dom má podlahové kúrenie napojené na plynový kotol, plastové okná s elektrickými exteriérovými žalúziami, v obývačke krb na drevo, plne vybavená kuchynská linka s el. spotrebičmi a kvalitná sanita v kúpeľniach. V jednej kúpeľni je sprchovací kút, v druhej kúpeľni je vaňa. Z obývacej miestnosti je výstup na terasu do zelenej záhrady. Záhrada je udržiavaná a vysadená. Lokalita je veľmi tichá a vybudovaná. Vhodné pre veľmi náročného klienta, okolie dáva pozemku pocit súkromia. Limbach je obec pri Pezinku, pod úpätím Malých Karpát. Je to obec známa rozsiahlymi vinohradmi a krásnou prírodou. Vzdialenosť do Bratislavy je 10 km, 5 minút chôdze je zastávka MHD, 10 min chôdze je škola, škôlka, potraviny Terno, obecný úrad, kostol. Cena nehnuteľnosti 469 000€ vrátane odmeny pre RK. Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Bližšie info v RK.
Limbach
469 000 €
Praktický 1 izbový byt s lodžiou po rekonštrukcii v DNV, Milana Marečka
Ponúkame na predaj slnečný 1 izbový byt s lodžiou situovaný v mestskej časti Devínska Nová Ves na ul. Milana Marečka. Nachádza sa na 11 poschodí obnoveného obytného domu v stabilizovanej zástavbe. Byt má celkovú výmeru 43,5 m2, z toho lodžia 3,5 m2. Je výborne dispozične riešený, orientovaný na východ s krásnymi výhľadmi na okolie. Pozostáva z veľkej izby s výstupom na lodžiu, samostatnej kuchyne, kúpeľne s vaňou, samostatného WC a vstupnej chodby. Byt bol komplet rekonštruovaný vrátane rozvodov elektriny, vody, odpadov, interiérových dverí, podláh, okien, sanity. Poskytuje pokojné bývanie v Devínskej Novej Vsi s výbornou dostupnosťou do mesta ( MHD ) ako aj na diaľnicu, V okolí kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, obchody ( TERNO, LIDL atď.) Devínska Nová Ves ponúka aj mnoho voľnočasových aktivít ( SANDBERG, okolie rieky MORAVA, cykloturistika aj smerom do Rakúska ). Byt je okamžite kúpou voľný. Cena bytu je 129 990,- EUR.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
129 990 €
Čarovný 3 izb. byt s terasou v mestskej časti Nové Mesto, Odborárska ul.
Ponúkame na predaj útulný 3 izbový byt situovaný v tehlovom obnovenom dome na ul. Odborárska, mestská časť Nové Mesto. Nachádza sa na 2/2 poschodí. Byt je dvojpodlažný ( mezanín ). Dispozícia: - spodné podlažie tvorí vstupná chodba, veľká obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou, spálňa, kúpeľňa s WC a vybavená sprchovacím kútom - vrchné podlažie tvorí výstup na veľkú terasu 16 m2 s úžasným výhľadom a samostatnú časť ako úložný priestor. Byt je skolaudovaný ako 3 izbový pričom vrchné poschodie je momentálne s otvorenou dispozíciou. Kuchyňa komplet vybavená vstavanými spotrebičmi, bezpečnostné vchodové dvere ADLO. Byt je zariadený. Kúrenie je podlahové - elektrické s možnosťou regulácie v každej miestnosti. Oblasť poskytuje pokojné bývanie v stabilizovanej lokalite s výbornou dostupnosťou či už do mesta alebo mimo Bratislavu. Blízkosť MHD ( električka, autobus ). K bytu prislúcha aj vonkajšie parkovacie miesto za poplatok obci ročne 156 EUR. Byt má nízke prevádzkové náklady ( 150 EUR/ mesiac ), vrátane elektriny. Kúpou okamžite voľný, cena vrátane odmeny pre RK je 285.000,- EUR.
Bratislava III - Nové Mesto
285 000 €
Novostavba 2 izb. bytu s lodžiou a parkovaním
Ponúkame na predaj novostavbu - 2 izbový byt s lodžiou v Bratislave v mestskej časti Trnávka v projekte Brick Park. Ide o veľmi atraktívny projekt nízko podlažnej zástavby - kondomínium, v čiastočne uzavretom a súkromnom areály, nachádzajúci sa na ul. Vrútocká. Byt: Nehnuteľnosť je orientovaná na juh do zelenej záhrady. Celková výmera bytu je 61,2 m2, z toho byt 54,9 m2 a lodžia 6,3 m2. Nachádza sa na 1 poschodí, resp. 2 nadzemnom podlaží. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchyňou s výstupom na lodžiu, spálne, kúpeľne s veľkým sprchovým kútom, dvojitým umývadlom, kombinovaným WC s bidetom, ďalším samostatným WC. Je komplet vybavený vrátane kuchynskej linky vybavenej vstavanými spotrebičmi, klimatizácie Daikin ( vonkajšia jednotka na streche domu ), skrine, 2 x TV s pripojením cez Telekom, elektrické vonkajšie žalúzie a veľa iného. Byt má nízke prevádzkové náklady. Komplex: Objekt je postavený z pálenej tehly so železobetónovými stropmi, okná plastové, kúrenie podlahové teplovodné elektrické. Okolie: Veľmi pekný projekt v mestskej časti Ružinov Trnávka v absolútne tichej a pokojnej lokalite so stabilizovanou zástavbou. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, v okolí MHD ( autobus, trolejbus ), školy. škôlky, OC AVION, letisko. Cena bytu je 289.000,- EUR. K bytu možnosť dokúpiť garážové státie v suteréne domu. Byt je bez tiarch a kúpou okamžite voľný.
Bratislava II - Ružinov
289 000 €
Útulný dvojpodlažný 4 izbový dom na Trnávke - Mokráň Záhon
Na predaj veľmi pekný 4 izbový domček stojaci v mestskej časti Ružinov - Trnávka v časti Mokráň Záhon so samostatným vstupom cez posuvnú elektrickú bránu v blízkosti nákupného centra AVION a IKEA a napojenia na diaľnicu. Objekt je skolaudovaný a postavený na oplotenom pozemku s celkovou výmerou 394 m2. Zastavaná plocha je 69 m2. Úžitková plocha je 138 m2. Skolaudovaný je v roku 2008. - postavený z kvádrov - zateplenie minerálna vlna - sedlová strecha s pálenou škridlou ( zateplenie ) - plastové okná so sieťkami proti hmyzu - drevené interiérové dvere - teplovodné - radiátory - elektrický kotol - k dispozícii trojfázový prúd s napätím 400 V - čistička odpadových vôd - studňa s pitnou vodou ( rozbor vody akreditovaným ústavom ) Dom má dve nadzemné podlažia a je čiastočne podpivničený. Prízemie pozostáva s obývacej izby vybavenej krbom s rozvodom tepla prieduchmi do podkrovia a s výstupom na prestrešenú terasu vybavenú sedením a vírivkou, kuchyňa s kuchynskou linku s prístupom do zimnej záhrady, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, špajza a schody na prvé poschodie Poschodie má tri samostatné a nepriechodné izby, kúpeľňu vybavená vaňou a WC. Na pozemku sú dve prekryté parkovacie státia za elektrickou bránou a domček na záhradné potreby a dielňa. Záhrada upravená okrasnými rastlinami. Mesačné náklady na energie sú len 130 eur. Internet riešený od DIGI TV. Objekt je na katastri vedený ako záhradná chata, má pridelené súpisné číslo, vlastníci tam majú vedený aj trvalý pobyt. V uvedenej lokalite sa nachádza materská škôlka, obyvatelia majú prístup k jazeru Zlaté piesky. Je bez tiarch a kúpou voľný. Cena vrátane odmeny pre RK je 345.000,- EUR.
Bratislava II - Ružinov
345 000 €
2 izbový byt s lodžiou v top lokalite Ružinova
Ponúkame na predaj 2 izbový byt s veľkou lodžiou nachádzajúci sa v mestskej časti Ružinov Trávniky - Astrová ul. v zateplenom a obnovenom dome na 3/7 poschodí. Má južnú orientáciu s lodžiou po celej dĺžke bytu orientovanou do tichej a zelenej časti sídliska. Celková výmera bytu vrátane lodžie je 52,56 m2. Je výborne dispozične riešený, pozostáva z veľkej obývacej izby s výstupom na lodžiu, samostatnej kuchyne s výstupom na lodžiu, menšej spálne, vstupnej chodby, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt je v pôvodnom veľmi slušnom stave s vymenenými oknami a vchodovými dverami. Ideálny pre pokojné bývanie v srdci Ružinova s kvalitnou občianskou vybavenosťou ( poliklinika, nemocnica, obchody, OC Retro, školy, škôlky, MHD električka - autobus ). Je bez tiarch a kúpou voľný. Cena je 199.000 eur vrátane odmeny pre RK.
Bratislava II - Ružinov
199 000 €
Praktický 4 izbový rodinný dom na Trnávke, Bulharská ul.
Predaj - 4 izbový rodinný dom situovaný v mestskej časti Ružinov - Trnávka na ul. Bulharská. Stojí na pozemku s celkovou výmerou 264 m2. Dom je dvojpodlažný so zastavanou plochou 87 m2 a úžitkovou plochou 140 m2 + úložný priestor podkrovie 30 m2. Bol skolaudovaný v roku 2002, postavený je z klasických materiálov, tvárnice YTONG hrúbky 38 mm, strecha sedlová BRAMAC, okná drevené EURO, vykurovanie radiátory, ohrev vody plynový kotol závesný. Je výborne dispozične riešený na prízemí sa nachádza vstupná chodba so schodmi vedúcimi na poschodie, veľká obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou s výstupom na záhradu, technická miestnosť s kotlom, kúpeľňa so sprchou a WC. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné a nepriechodné izby, pričom jedna má výstup do podkrovia s úložným priestorom, veľká kúpeľňa vybavená sprchovacím kútom, vaňou, WC, bidetom, dvomi umývadlami. Pozemok využívaný ako okrasná ale aj funkčná záhrada, na konci pozemku záhradný domček + prekryté stojisko pre motorové vozidlo. Dom je bez tiarch kúpou okamžite voľný. Cena domu je 479.000,- vrátane odmeny pre RK.
Bratislava II - Ružinov
479 000 €
3 izb. byt s balkónom v super lokalite Ružinov Pošeň, Exnárova ul.
Ponúkame na predaj praktický 3 izbový byt situovaný v mestskej časti Ružinov - Pošeň na Exnárovej ul. vo veľmi pokojnej a kľudnej lokalite Nachádza sa na 2/4 poschodí obnoveného a zatepleného obytného domu. Výmera bytu je 70,79 m2 s balkónom aj pivnicou. Byt je dobre dispozične riešený, orientovaný na dve svetové strany ( sever, juh ). Momentálne v bytovom dome prebieha zatepľovanie fasády, výmena balkónového zábradlia a jeho výplne, nové vchodové dvere do domu, bytové zvončeky, maľovanie vnútorných spoločných priestorov, pred dvoma týždňami prebehla výmena všetkých stúpacích rozvodov vody, odpadu a plynu. Byt je v pôvodnom veľmi zachovalom stave s výnimkou okien, ktoré už boli menené za plastové. V okolí výborná občianska vybavenosť ( LIDL, TERNO, Pošta, OC Kocka ), MHD električka, autobus, školy, škôlky, Byt je bez tiarch a kúpou voľný. Cena bytu je 206.000 EUR vrátane odmeny pre RK.
Bratislava II - Ružinov
206 000 €
Veľkometrážny 2 izb. v novostavbe Hradný vrch na Skalnej ul. na prenájom
Na prenájom veľkorysý 2 izbový byt situovaný na 3 nadzemnom podlaží v projekte Hradný vrch na Skalnej ul. v Starom Meste. Výmera samotného bytu je 76,3 m2 + terasa 16,14 m2. Pozostáva z vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou s výstupom na terasu, spálne, kúpeľne vybavenej vaňou, WC a bidetom, a ďalšieho samostatného WC s umývadlom. Disponuje podlahovým vykurovaním, je komplet klimatizovaný. Byt je kompletne zariadený a pripravený k nasťahovaniu. K bytu možné prenajať aj parkovacie státie v podzemnej garáži. Najväčšou výhodou je dostupnosť do absolútneho centra Bratislavy peši do 5 minút. Objekt poskytuje pokojné bývanie na hradnom kopci. Cena nájmu je 990 EUR + 250 EUR zálohové platby za energie, možnosť prenajať parkovacie miesto za 120 EUR mesačne. Byt je okamžite voľný.
Bratislava I - Staré Mesto
990 €/mes.
Garsónka v Petržalke v super lokalite na Lachovej ul.
Ponúkame na predaj väčšiu garsónku situovanú v mestskej časti Petržalka na Lachovej ul. na 7/12 poschodí obytného domu. Má výmeru 26,6 m2 + lodžia 4,5 m2. Pozostáva z vstupnej chodby s kuchynskou linkou, izby s výstupom na lodžiu, samostatnej kúpeľne a samostatného WC. Bytový dom je obnovený, v dome vymenené stúpacie rozvody vody, je zateplený. Garsónka sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti MHD ( električka, autobus ), za domom škôlka a škola, v okolí dostatok obchodov. Cena 103.000 EUR, kúpou okamžite voľná.
Bratislava V - Petržalka
103 000 €
Predaj 4 izbového bungalovu v Rajke, Maďarsko
Ponúkame na predaj útulný bungalov s celkovou obytnou výmerou 76 m2 na pozemku o rozlohe 285 m2. Nachádza sa na začiatku starej časti Rajky na ulici Békefi, vedľa parku a 300 m od škôlky. Dom pozostáva z veľkej svetlej obývačky spojenej s kuchyňou, jednej veľkej a dvoch menších spální, kúpeľne s WC, samostatného WC a veľkého odkladacieho priestoru na pochôdznej povale. V obývačke je predpríprava na krb. Okná sú plastové trojkomorové, v obývačke veľké otváracie s prechodom na terasu. Podlahové kúrenie je plynové. Dom je postavený z tehly, zateplený, a náklady na prevádzku sú nízke, cca. 100 EUR mesačne. Dom je dokončený v štandarde bez kuchynskej linky. Obec Rajka je len 12 minút autom od Bratislavy a ponúka bohaté voľnočasové aktivity vrátane vodných športov a cyklotrás. Pravidelné vlakové spojenie do Bratislavy s koncovou stanicou v Petržalke je ďalšou výhodou. V obci sú jasle a škôlka, prijímajúca deti zo Slovenska bez problémov. Aktuálny pomer maďarských a slovenských detí v škôlke je 1:1. Bližšie informácie a obhliadky na telefónnom čísle: 0905 333 333. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Maďarsko
187 900 €
4-izbový rodinný dom na predaj v Bratislave IV. - Devínska Nová Ves
Ponúkame na predaj rodinný dom s 4 izbami na ulici Na Grbe v Bratislave IV. v pokojnej a zelenej časti rodinných domov v Devínskej Novej Vsi. Dom má obytnú plochu 196 m2 a pozemok o rozlohe 642 m2 s veľkou terasou. V dome nájdete nasledujúce priestory: Prízemie: - Vstupné priestranstvo, chodba, schodisko - Samostatná kuchyňa - Samostatné WC - Kúpeľňa - 2 veľké spálne - Obývačka s krbom - Zimná záhrada - Vstup do pivnice Poschodie: Jedna veľká izba s prístupom na rozsiahlu terasu, pri ktorej je samostatné schodisko z dvora. Z terasy sa dostanete do samostatného priestoru v podkroví, ktorý je momentálne využívaný na skladovanie. Možnosť zobytniť. Pivnica: Celková rozloha 18,14 m2 Vybavenie: Všetky potrebné inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, plyn) Vlastné plynové kúrenie so radiátormi Plastové okná so vonkajšími roletami Prístrešok na dvore Mesačné prevádzkové náklady: Voda: 30 EUR Plyn: 140 EUR Elektrina: 60 EUR Odpad: 65 EUR štvrťročne K pozemku je zriadené vecné bremeno prechodu a prejazdu k zadnému dvoru. Pri serióznom záujme možná dohoda o cene. Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste si chceli nehnuteľnosť pozrieť osobne, neváhajte nás kontaktovať. Cena energií: 250 Euro / mesiac
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
565 000 €
Slnečnice UNIQ - Útulný, zariadený, úplne nový 2-izbový byt na predaj
Ponúkame na predaj úplne nový zariadený 2 izbový byt s veľkým balkónom a krásnym výhľadom v projekte Slnečnice Uniq. Lokalita: Slnečnice Uniq. Úžitková plocha: Celkovo 49,53 m2 (s balkónom 11,52 m2) Poschodie: 4 zo 7 Zariadenie v cene: - Vstavané skrine v chodbe - Kuchyňa na mieru s indukčným šporákom, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, digestorom, chladnička s mrazničkou - Posteľ v spálni, nočné stolíky - Záhradné sedenie na terase - Predpríprava na klimatizáciu a terasové sedenie - Odvetrávané plastové okná Možnosť kúpy vonkajšieho parkovacieho státia za 13 000 EUR. Mesačné náklady: Správca 120 EUR, elektrina 25 EUR Možnosť financovania cez hypotekárny úver. Ideálny byt na okamžité bývanie alebo prenájom! Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Cena energií: 145 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
208 900 €
Exkluzívna vila v Lamači na predaj, Vysokohorská ulica
Ponúkame na predaj unikátnu vilu s terasami, veľkým pozemkom v chránenej oblasti, krbom, vonkajším bazénom a garážou Úžitková plocha: 308,6 m2 + 2 x terasa + balkón + bazén + garáž + prístrešok Zastavaná plocha: 156 m2 Plocha pozemku: 804 m2 Vila pozostáva z 3-4 izieb a 3 podlaží. Ide o modernú atypickú stavbu v prírode mestskej časti Lamač. Dom je riešený minimalisticky a moderne. Stropy výška 3,3 m. • Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s úložným priestorom, veľkorysé točité schodisko, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, priestranná obývacia miestnosť s krbom prepojená s jedálňou a kuchyňou a s výstupom na vonkajšiu krytú terasu. Kuchynská linka s ostrovčekom je plne vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi zn. Miele • Na prvom poschodí sa nachádza veľká hlavná spálňa so šatníkom, exkluzívna 25m2 veľká kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC, samostatný šatník. • Na druhom poschodí sa nachádza priestranná spálňa s terasou a výhľadom na Bratislavu a Rakúsko, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC, s možnosť dobudovať saunu, samostatný šatník Na pozemku o celkovej výmere 804 m2 sa nachádza vonkajším bazén o rozmere 11 x 3,5 m, priestranná garáž o rozmere 40,84 m2, prístrešok pre 2 autá, parkovanie pre 2 autá pred domom Dom je vybavený obojstranným krbom, solárnymi panelmi, klimatizáciou, alarmom, kamerovým systémom. Možnosť dostavby výťahu. Vila je postavená z kvalitných materiálov, technológiou Velox, monolit, liaty betón, masívne zateplenie, veľkoformátové hliníkové okná s izolačným trojsklom, elektrické exteriérové žalúzie, bezpečnostné vchodové dvere, sklenené interiérové dvere, pozemok disponuje vlastnou studňou (80m) a septik Lokalita Lamač s plnou občianskou vybavenosťou a množstvom príležitostí na využitie voľného času i športových aktivít v prírode (obchody, služby, pošta, banky, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, ihriská, športoviská, MHD, Bratislavský lesný park, kostol, zimný štadión, zdravotné stredisko, Bory Mall, nemocnica Bory Penta Hospitals, Tesco, Hornbach, OBI, Mounfield, Metro), rýchle napojenie na obchvat D4/ R7 a dostupnosť do centra BA. Vila je tesne pred dokončením. Bližšie informácie: 0905 333 333
Bratislava IV - Lamač
959 000 €
REZERVOVANÉ-Nadštandardný 6-izbový dvojpodlažný byt na začiatku Petržalky s veľkou terasou
Ponúkame na predaj nadštandardný 6-izbový dvojpodlažný byt na začiatku Petržalky s veľkou terasou • Celková plocha: 196,7 m2 • Čistá úžitková plocha: 143,70 m2 • Plocha terasy: 53 m2 Dispozícia bytu: • 4 spálne • Veľká obývačka (31m3) • Samostatná veľká kuchyňa (29 m2) • Kúpeľňa • Samostatné WC • Veľký samostatný šatník • Schodisko • Predsieň • Terasa • Pivnica • Lokalita: Tehlová novostavba z roku 2017 na Muchovom námestí v Bratislave, 7. poschodie. Kompletný interiér na mieru je zahrnutý v cene. Hliníkové okná zabezpečujú maximálnu kvalitu a eleganciu. Parkovanie: Možnosť dokúpiť 2 parkovacie miesta za 20 000 EUR každé. Dohoda možná Mesačné náklady: • Správca bytu: 346 EUR • Garáž: 20 EUR • Elektrina: 79 EUR Občianska vybavenosť: V blízkosti Billa, lekáreň, MHD autobus aj električka, Aupark a Sad Janka Kráľa len 5 minút chôdzou. Vynikajúca dopravná dostupnosť. V prípade seriózneho jednania možná primeraná dohoda o cene. Treba vidieť! Kontaktujte nás pre obhliadku a ďalšie informácie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality. Cena energií: 365 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
679 000 €
Veľmi pekný 3 izbový byt po rekonštrukcii vo vyhľadávanej lokalite
Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt v tehlovom bytovom dome na Dulovom námestí. Výmera bytu je 81,89m2 + 4,35m2 balkón + 2,2m2 pivnica. Byt prešiel v roku 2019 kompletnou rekonštrukciou v rámci ktorej boli vymenené rozvody vody, elektriny, odpadu, klimatizácia, nivelizácia podláh, plastové okná, nové podlahy, nová kuchynská linka a spotrebiče, kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa a toaleta, bezpečnostné dvere. Byt sa nachádza na 4/6 poschodí a je orientovaný na dve svetové strany (SV a JZ). Byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, dvoch samostatných izieb, peknej kuchyne, kúpeľne, samostatnej toalety a balkóna na ktorý je východ z izby aj z kuchyne. K bytu takisto patrí aj praktická pivnica. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v roku 2022 v rámci ktorej bol zateplený, nový výťah, vymenené stúpačky. Byt sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí sa nachádzajú obchody, služby, MHD, nemocnica, OC Nivy, OC Centrál, trhovisko Miletičova, nemocnica Ružinov, detské ihriská, školy, škôlky, atď. Je to jedinečná príležitosť kúpiť krásny byt za skvelú cenu, neváhajte a kontaktujte ma, dohodneme si obhliadku. Cena bytu je 324 000€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kvalitný obchodný a právny servis. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality. Cena energií: 250 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
323 999 €
2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii
Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vlčom Hrdle. Výmera bytu je 41,79m2 + loggia 3,41m2 a nachádza sa na 7/8 poschodí. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019, v rámci ktorej boli vymenené rozvody elektriny a vody, nové plastové okná, podlahy, steny, nová kúpeľňa s toaletou, nové bezpečnostné dvere atď. Byt sa predáva kompletne zariadený, tak ako je na fotografiách. Byt je veľmi dobre dispozične riešený, pozostáva zo vstupnej chodby kde sa nachádza vstavaná skriňa, priestrannej spálne, kuchyne spojenej s obývačkou z ktorej je východ na loggiu a kúpeľne s toaletou. K bytu patria dve parkovacie miesta v uzavretom areáli priamo pod bytovkou. Byt sa nachádza v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra. V okolí je takisto dostatok zelene, Malý Dunaj, cyklochodník, atď. Je to jedinečná príležitosť kúpiť krásny byt za skvelú cenu, neváhajte a kontaktujte ma, dohodneme si obhliadku. Cena bytu je 142 999€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kvalitný obchodný a právny servis. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.
Bratislava II - Ružinov
142 999 €
PRENÁJOM GARÁŽOVÉHO STÁTIA V NOVOSTAVBE KLINGERKA, SÚKENÍCKA UL.
Ponúkame na prenájom garážové státie na - 1.p. garážové domu v novostavbe Klingerka, Súkennícka ul. Parkovacie státie č. 393 má výmeru 23 m² (6,5 x 3,5) je medzi stenou a stĺpmi a vhodné aj pre väčšie auto. Cena: 100 €/mesiac
Bratislava II - Ružinov
100 €/mes.
Stupava - 5 izbový rodinný dom, klimatizácia, exkluzívnou terasa a záhrada
Pre rýchly kontakt: +421 903 70 16 70 alebo subinova@bondreality.sk Províziu pre RK neplatíte. Ponúkame vám na prenájom zariadený 5 izbový samostatne stojaci rodinný dom o výmere 260 m2, v stabilizovanej zástavbe kúsok od centra obce Stupava na ulici Pod Kremenicou. Dom sa nachádza v pokojnej lokalite na 4 árovom pozemku relatívne bezúdržbovou záhradou. Kompletná občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti do 10 minút. Dom je vhodný pre milovníkov prírody, cyklistiky, športu a pokojného života s nádychom vidieku v tesnej blízkosti hlavného mesta Bratislava. Disponuje dvojgarážou a exkluzívnou záhradnou terasou. Spodné podlažie - 1 garážové státie - 1 väčšie garážové státie s možnosťou státia pre bicykle - 1 x sklad/technická miestnosť (možné prerobiť na domáce fitnes) - 1 x práčovňa/ sklad 1. Podlažie - kuchyňa prepojená s jedálňou a obývacou izbou s krbom a s výstupom na terasu a záhradu - knižnica, úložné priestory spálňa pre hostí - kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC 2. Podlažie - 1 spálňa s walk-in šatníkom a balkónom - ďalšie 2 izby s balkónom - kúpeľňa s dvojumývadlom, rohová vaňa WC, bidet Technické vybavenie domu - podlahové kúrenie a ohrev teplej vody kotlom - mestská úžitková voda - klimatizácie zn. Daikin - centrálny vysávač – vývody na každom poschodí - parný čistič - práčka, sušička - chladnička s výparníkom - varná doska - elektrická rúra - umývačka riadu - mikrovlnná rúra - varná kanvica - elektrický gril - mraziaci box v suteréne - internet od spol. Radiolan - Wifi - alarm - kamerový systém Exteriér - zo spodnej strany domu je možné parkovať max 4 autá pred plotom - vo dvore parkovanie pre jedno auto - 2 vstupy pre peších - automatická otváracia brána na diaľkové ovládanie - okrasná zeleň a vegetácia bez trávnika - možnosť domácej výsadby v záhonoch Pre koho je dom vhodný : - pre ľudí pracujúcich v meste a hľadajúcich pokoj a relax - pre rodiny s deťmi a domácimi zvieratami - pre pracovníkov firiem hľadajúcich bývanie v blízkosti hl. Mesta - pre aktívnych športovcov - pre milovníkov prírody, športu a relaxu - fajčenie dovolené len v exteriéry domu Cena za nájom 1650 € + energie 200 € / 3 osoby. Kaucia vo výške dvojmesačného nájomného. Dom nemá energetický certifikát. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality Cena energií: 200 Euro / mesiac
Stupava
1 650 €/mes.
Novostavba Viladomy Opletalova, Bratislava DNV
BOND Reality Vám exkluzívne ponúka moderné novostavby - Viladomy Opletalova, Opletalova ul. hľadanej časti DNV Bratislava. Dvojpodlažné 4 izbové rodinné domy s nízkou energetickou náročnosťou stvorené pre rodinný život. Pokojná lokalita Devínskej Novej Vsi v Bratislave poskytujúca bohaté voľnočasové aktivity v prírode, na bicykloch alebo na prechádzky s domácimi miláčikmi. Ideálne komorné bývanie v malej komunite pre rodiny. Rodinné domy sú nepodpivničené s plochou strechou a situované sú v páre vedľa seba, uzatvorené v malom kondomíniu. Čisté línie stavby, minimalistická fasáda a nadštandardné technologické prvky domu vytvárajú bývanie moderného dizajn s funkčnosťou bývania, tieto prvky boli hlavnou požiadavkou tvorcov projektu pri jeho navrhovaní. Typy domov: stavebné objekty – C,D - 4izb dvojpodlažné rodinné domy s podlahovou plochou od 107 m2 interiérovej plochy, pozemky k domom od 75 -130 m2. Ku každému domu prislúchajú 3x vonkajšie parkovacie -12.5m2, státia a samostatný sklad-. 6m2. Základný štandard domov: - hliníkové okná a vstupné dvere s izolačným trojsklom, ultranízko energetické prevedenie domu kat. „A0“ - stropné kúrenie a chladenie, ovládané cez termostat, ohrev cez tepelné čerpadlo vzduch-voda, alternatívny zdrojom kúrenia bude krb na tuhé palivo - predpríprava pre elektrické žalúzie ovládané cez vypínače - štandard vybavenosti podľa vlastného výberu z portfólia dodávateľa : podlahy, obklady, dlažby, sanita, keramika, zariaďovacie predmety (tieto prvky budú určené bližšie po ich výbere a definícií od generálneho dodávateľa) - domový Alarm od Jablotron, smart ovládanie cez aplikáciu - exteriérový sklad napojený tiež na alarm, príprava na kamerový systém - domový audio-videotelefón s otvorením vstupnej brány - príprava na foto-voltaiku - príprava na elektronabíjačku pre nabíjanie vozidla - exteriéry budú mať vlastné zavlažovanie, súčasťou budú aj sadové a parkové úpravy, trávnik - v cene aj hliníkové pergoly, výplne budú riešené samostatne v rámci nadštandardu - kompletné napojenie na inžinierske siete – voda, kanalizácia, elektro, optika-slaboprúd (plyn v domoch privedený nie je) Harmonogram projektu: Zahájenie Predpredaja 03/2024 so zvýhodnenými cenami Zahájenie Jún/2024 Zahájenie Kolaudácie September/2025 Dispozičné riešenie domov: Dispozícia domu začína zádverím odkiaľ je prístup k menšej kúpeľni so sprchovým kútom a WC. Zo zádveria je prístup do obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenským kútom. Z obývacej izby je prístup na terasu a na schodisko, ktoré vedie do 2 nadzemného podlažia kde sa nachádza kúpeľňa , dve izby, šatník a spálňa s vlastnou kúpeľňou. Ku každému domu prináležia 3 vonkajšie parkovacie státia o výmere 12 m2 a samostatne exteriérový sklad o výmere 7 m2 Nenechajte si ujsť túto príležitosť bývania pre vašu rodinu. Predaj štartujeme práve teraz ! Zaujala Vás ponuka, neváhajte a ozvite sa nám, sadneme si spoločne a budeme diskutovať o vašom budúcom domove. Tešíme sa na vás ! BOND Reality predá/prenajme komfortne aj Vašu novostavbu, projekt alebo aj staršiu nehnuteľnosť . + 421 905 333 333; novostavby@bondreality
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
dohodou
Prenájom obchodných priestorov na Mickiewicovej ul. Bratislava
Bond Reality exkluzívne ponuka obchodné priestory vo veľmi dobrej lokalite Staré Mesto hneď pri zástavke MHD na ul. Mickiewiczova. Celková rozloha je 73m2 , pozostáva s veľkej miestnosti a kuchyne. V veľkej miestnosti je pult na vydávanie jedla a priestor na malý salónik a toalety. V kuchyni je všetko predpripravené na zariadenie na prípravu jedál. K priestoru sa dá ešte prenajať byt ktorý môže slúžiť ako kancelária či sklad. Priestor je veľmi dobre situovaný s veľkým výkladom môže slúžiť ako gastro prevádzka, alebo salón, ci kancelária. Voľný ihneď
Bratislava I - Staré Mesto
1 300 €/mes.
NOVOSTAVBA | 2izb. mezonetu s veľkou strešnou terasou, rezidencia Majerská
Ponúkame PREDPREDAJ bytov v modernej rezidencii na Majerskej ulici. Byt sa nachádza v mestskej vile v ktorej sú vždy iba 3 bytové jednotky. Rozloha bytu 78,37m² vrátane strešnej terasy. Moderné bývanie ponúka vlastné kúrenie v každom byte, predpríprava na klimatizáciu a taktiež na vonkajšie žalúzie. Byty budú dokončené vo vyššom štandarde prevedenia a to: podlahy, dlažby, interiérové dvere, sadrové omietky a vlastný plynový kotol. Výborné financovanie iba 10% z kúpnej ceny a zostatok až po kolaudácii. K bytu je možnosť dokúpiť parkovacie státie v uzatvorenom dvore v cene 9 990€. Uzatvorená rezidencia Majerská ponúka skvelé a moderné bývanie v ôsmych mestských vilách, viac info na www.rezidenciamajerska.sk Cena bytu 235 000€ možný aj HÚ.
Bratislava II - Vrakuňa
235 000 €
1 2 3 4 5 6 7