PREDANE Zariadený, po rekonštrukcii 3 izb. byt / Piešťany
PREDANE R1reality ..rýchla cesta k novému bývaniu
Piešťany
dohodou
Nový 2-izbový apartmán A32 Blue Wave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový apartmán A32 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera apartmánu: 69,97 m2, Terasa: 17,00 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 4. poschodie 3.. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), pivničnú kobku, vnútorné parkovné miesto v garáži a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
249 900 €
Nebytový, obchodný priestor A111 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj lukratívny nebytový priestor v exkluzívnom novom projekte v kúpeľnom meste Piešťany, BlueWave Riverside Piešťany. Výmera priestoru: 51 m2, prízemie. Priestor má vchod od príjazdovej cesty k rezortu s výkladom, možnosť parkovania v bezprostrednej blízkosti. Priestor pozostáva z jednej miestnosti výmery 41,2 m2, skladu výmery 8,0 m2 a hygienického zázemia s WC výmery 2,22 m2. Vybavenie nebytového priestoru: holopriestor. Možnosť vybavenia do štandardu podľa individuálnej dohody. Blue Wave Reverside je rezort predurčený na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Máte záujem o byt, priestor, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: ide o jediný nebytový priestor v danom rezorte! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
144 000 €
Starý rodinný dom s veľkým pozemkom výmery 1 505 m2, intravilán obce Sokolovce, okres Piešťany
Ponúkame Vám starý rodinný dom s pekným pozemkom v tichej štvrti obce Sokolovce, iba 7 km od kúpeľov Piešťany. Dom je v pôvodnom stave, neobývaný, vhodný na asanáciu alebo kompletnú prestavbu. Benefitom je existencia všetkých IS (elektrina, plyn, vodovod), prípojky privedené priamo do domu. Pozemok je slnečný, JZ dispozície. Možnosť rozdeliť na tri stavebné pozemky so samostatným vjazdom. Príjemné, prírodné prostredie, tichá poloha mimo hlavnej cesty. Vysporiadané vlastníctvo, voľný ihneď. Názor makléra: Klasická dedinská chalupa z minulého storočia v tichej časti obce za primeranú, dostupnú cenu (pozemok v intraviláne s prípojkami IS za cenu 105,-EUR/m2). Výhodou je, okrem príjemnej lokality najmä pozemok väčšej výmery s možnosťou ďalšej výstavby, čo predurčuje túto nehnutelnosť pre zaujímavé investičné zhodnotenie (stavebné pozemky). Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu RK 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní Potrebujete na kúpu tejto nehnuteľnosti úver? Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov nebola vykonaná, podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu predpokladáme zaradenie do energetickej triedy F. Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. R1reality- rýchla cesta k novému bývaniu! Cena energií: 50 Euro / mesiac
Sokolovce
158 025 €
Nový 2 izbový byt B, 58,64 m2+ terasa / Banka pri Piešťanoch
Byt NEW B je situovaný na 1 NP bytového domu spolu s jedným ďalším bytom A. Ide o byt priestrannej výmery (58,64 m2 bez výmery terasy), praktickej dispozície: pozostáva z jednej samostatnej spálne, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a príslušenstva- predsiene, kúpeľne s WC. Byt má terasu výmery 12 m2, ktorá tvorí predzáhradku, orientovanú do nádvoria. K bytu je nutné prikúpiť parkovacie miesto v nádvorí bloku v cene 8.000,- € s DPH. Uvedená cena je s DPH, firemné vlastníctvo, možnosť odpočtu DPH. Získajte príjemné, nové bývanie v kľudnej rezidenčnej štvrti v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova v Piešťanoch s možnosťou vlastného parkovacieho miesta v bezpečnom areáli za dobrú cenu. Začiatok výstavby: marec 2021 Kolaudácia: august 2022 (BLOK A), (BLOK B)2023 Predstavujeme Vám nový bytový komplex v novovybudovanej vilovej štvrti SPA BANKA. Jedná sa o menší rezidenčný komplex, ktorý bude pozostávať zo 6-tich trojpodlažných blokov. V každom bloku bude 5 nových bytov (4x2 izbové,1x 4 izbový byt), každý byt bude mať minimálne 1 vlastné parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene bytu). Byty sa predávajú ako holobyty. Každý byt disponuje priestrannou terasou. Nezmeškajte možnosť kúpy bytu v bezprostrednej blízkosti SPA Piešťany. Kontaktujte nás už dnes a vyžiadajte si katalóg s podrobnými informáciami. Navštívte naše prezentačné miesto R1reality na Kollárovej ul. (oproti Mestskému úradu), radi Vám odprezentujeme Váš vysnený byt v tomto projekte. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.
Piešťany
140 736 €
Kancelársky priestor na prenájom, 24 m2, Piešťany-centrum
Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor na 1. poschodí polyfunkčného domu v centre mesta v tesnej blízkosti OC AUPARK. K dispozícii je samostatný priestor 24m2, miestnosť má umývadlo, WC je na spoločnej chodbe. Priestor je čistý, po kompletnej rekonštrukcii, nové nátery stien aj podlaha. Podružné meranie spotreby vody a tepla, samostatné merače na elektrinu. Jednorazová platba za energie podľa vyúčtovania. Minimálna doba nájmu: 12 mesiacov. Vhodný len na kancelárske účely (nie obchod ani služby).Voľný ihneď. Nájomné: 250 €/mesiac + energie 25,-EUR/mesiac Kaucia: 500,- EUR, splatná pri podpise zmluvy. Uvedené ceny sú bez DPH, pre platcov DPH treba pripočítať DPH. Názor makléra: Čistý, funkčný priestor v serióznom objekte v centre mesta za prijateľnú cenu. Výnimočne vhodný ako kancelária pre pobočku obchodných zástupcov, finančníkov, advokátov a pod. Podnikajte v Piešťanoch a buďte úspešní! Možnosť bezproblémového parkovania v dosahu 50 m v OC AUPARK. R1reality ... bližšie k ľuďom.
Piešťany
250 €/mes.
NOVINKA: Stavebný pozemok Piešťany - Drahovce (458 m2)
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok pre výstavbu rodinného domu v novovznikajúcej obytnej štvrti. Výmera 458 m2. Rovinatý pozemok. Všetky inžinierske siete ( elektrická prípojka, obecný vodovod, kanalizácia), komunikácie, chodníky. Táto nová vilová štvrť sa nachádza za Piešťanmi pred obcou Drahovce, neďaleko atraktívnej rekreačnej oblasti jazera Sĺňava a rieky Váh. Okolie Vám ponúka všetko, čo potrebujete pre športové vyžitie a relax: Okolo priehrady je vybudovaná 12 kilometrová trasa, ktorá slúži na romantické prechádzky alebo ako cyklistická trasa. Súčasťou jazera je aj chránená prírodná rezervácia UNESCO – Vtáčí ostrov. Spojenie s prírodou navyše umocňuje prekrásny výhľad na pohorie Považský Inovec a vyhliadku Červená veža. Voľné pozemky rôznych výmer od 458 m2 do 1324 m2 za uvádzaciu cenu 150,-EUR/m2 s DPH. Aktuálne sa dokončuje výstavba príjazdovej komunikácie. Využite šancu pre dostupné bývanie vo vysnenom domčeku! Viac informácii v R1reality R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.
Drahovce
68 700 €
Rodinný dom / Piešťany
Ponúkame Vám na predaj zariadený rodinný dom v centre kúpeľnom meste Piešťany. Plocha: úžitková 100 m2, na pozemku 216 m2. Podlaha: plávajúca, dlažba, pvc. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. Stav objektu: rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: lokálne, samostatné, plynový kotol. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, internet. Sedlová strecha. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Podpivničenie 1/3. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230V), plynová prípojka, kanalizácia. Rekonštrukcia domu prebiehala v roku 2014.Výhody: blízkosť centra, pre malú rodinku, vhodný ako investícia na prenájom, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika. Navštívte nehnuteľnosť teraz /pozri dole/3D virtuálna prehliadku a video. https://my.matterport.com/show/?m=gZkV9V3cTVs Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany. Potrebujete úver? Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu R1reality 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy B. Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality, zavolajte nám a dohodnite si obhliadku už dnes: 0948 119 119. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.
Piešťany
360 000 €
Novostavba 2-izbový apartmán s predzáhradkou, A7 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj nový lukratívny apartmánový priestor s predzáhradkou, 2 izbový byt A7 Blue Wave Riverside Piešťany. Výmera apartmán: 78,39 m2, Terasa: 18,60 m2, Predzáhradka 23,78 m2, Počet izieb: 1, Podlažie: 2., Poschodie 1., Skladovací priestor (pivnica na 2 NP): 4,79 m2 Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), pivničnú kobku, vnútorné parkovné miesto v garáži a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
278 400 €
Novostavba 2-izbový byt B31 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový byt B31 BlueWave Riverside Piešťany Výmera bytu: 69,86 m2, Terasa: 15,41 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 4,. poschodie 3.. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
249 400 €
Novostavba 1-izbový apartmán A35 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj lukratívna nahnuteľnosť, 1-izbový apartmán A35 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera apartmánu: 33,77 m2, Terasa: 8,20 m2, Sklad 8,16 m2, počet izieb: 1, podlažie: 4. poschodie 3. Dostupnosť: PREDANÝ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako polovica bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
dohodou
Nový rodinný 4 izb. dom / Moravany nad Váhom
Pripravujeme do ponuky R1reality, peknú novostavbu rodinného domu v novej štvrti obce Moravany nad Váhom neďaleko kúpeľného mesta Piešťany. Rodinný dom je súčasťou moderného dvojdomu s oddeleným pozemkom a samostatným státim pre dva automobily. Inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, elektrika. Nehnuteľnosť sa predáva vo výbavení štandard: podlahy, dvere, zárubne, sanita v kúpeľni + toaleta. Kúrenie je zabezpečené el. podlahovým kúrením, čo predurčuje v budúcnosti k veľmi ekonomickým energiam, keďže dom má rovnú strechu je možnosť k bezproblémovej inštalácii fotovoltiky. Názor makléra: Praktické prevedenie v obľúbenej vilovej časti obce, s veľkorysým obytným priestorom - obrovskej obývacej izby spojenej s kuchyňou + toaleta +technická miestnosť, na 1 podlaží 3 izby s priestranou kúpeľňou. Nehnuteľnoť je vhodná pre rodinu, dvojgeneračné bývanie či pre spojenie bývania s podnikaním. Výhodou je, okrem novej lokality, dobrá dispozícia izieb s optimálnou svetelnosťou, nízke energetické náklady a pozemok prijateľnej výmery. Neváhajte a volajte ešte dnes a rezervujte si Vaše nové bývanie. Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností 2. odmenu realitnej kancelárie, osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní Potrebujete na kúpu tejto nehnuteľnosti úver? Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov nebola vykonaná, podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu predpokladáme zaradenie do energetickej triedy B. R1reality... rýchla cesta k novému bývaniu!
Moravany nad Váhom
245 000 €
Veľký 6 izb. rodinný dom " SUN 77 " / Sokolovce
Ponúkame Vám na predaj priestranný 6 izbový rodinný dom, typu bungalov v novovzniknutej štvrti "Nové Sokolovce 2" v obci Sokolovce, len 10 min. od kúpeľného mesta Piešťany a od mesta Hlohovec. Jedná sa o praktický dom, typ bungalov, so zastavanou plochou 319 m2, úžitkovou plochou 228 m2, na veľkom pozemku v novej štvrti o výmere 668 m2. Dom disponuje 4 spálňami, priestrannou obývacou izbou a privítacou peknou izbou s priamym vstupom na terasu, jedálňou, so zariadenou kuchyňou a praktickým príslušenstvom ako je technická miestnosť. Dom ponúka komfortné samostatné kúpeľne ku každej izbe s umývadlom,sprchovým kútom a toaletou. (možné prerobiť na šatník). Po otvorení vstupných dverí Vás privíta vstupná chodba, kde určite nájdete miesto na šatník a z ktorej sa dostanete priamo do najväčšej obývacej izby s maximálne komfortnou sedacou súpravou pre vaše stretnutia s rodinou, alebo priateľmi. Dom disponuje nadštandardnými technickými a zariaďovacími prvkami: klimatizáciami do každej izby, vonkajšie a vnútorne žalúzia, sklenenými veľkoplošnými oknami v obývacej izbe, čo vytvára fantastické spojenie a zdôraznenie priestoru v dennom svetle a spojenie s vonkajšou terasou a prechodom do druhej samostatnej uvítacej, alebo druhej obývacej izby.. Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Piešťany. Dom je osadený v príjemnom novom prostredí. K dobrému pocitu prispievajú okolité novopostavené rodinné domy, s novou prístupovou cestou a veľkoryso riešenej slnečnej terasy o rozlohe do 50 m2, ktorá je čiastočne zastrešená markízou. V exteriérovej časti domu sa nachádza aj privátne miesto pre Vaše auto. Dom je výnimočne slnečný vďaka optimálnej orientácii na všetky svetové strany. Keďže ide o nový dom v novej štvrti neďaleko kúpeľného mesta, dom poskytuje vyšší štandard bývania: priestranné izby, veľké presklené plochy, použité kvalitné stavebné materiály, podlahy a obklady od overených a kvalitných dodávateľov. Dom je napojený na elektriku, obecnú vodu, okrem kanalizácie, kde je už pre dom vybudovaný septik. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona, daná nehnuteľnosť bola zaradená do energetickej triedy B-C. Tento dom je ako predurčený na pohodlné rodinné bývanie v peknom, tichom prostredí s výhodami civilizácie a dostupnosti, ktorú poskytuje táto nová obytná štvrť obce Sokolovce a tesná blízkosť svetoznámeho kúpeľného mesta Piešťany a taktiež dobre dostupná lokalita smer Hlohovec. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v tesnej blízkosti 10 min. autom, jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh,... ). Len pár km Vás bude deliť od jedinečnej 12 km dlhej cyklotrasy ľahkej obtiažnosti - kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", vynikajúcou reštauráciou Tri Groše, s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh" až do Trenčína. Zistite si u nás o tejto lokalite všetko a rezervujte svoj termín na obhliadku ešte dnes. Potrebujete úver? Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod. Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Radi Vám zorganizujeme obhliadku tejto parádnej nehnuteľnosti, zavolajte nám už dnes: 00948 119 119 R1reality ...exkluzívna rýchla cesta k novému bývaniu.
Sokolovce
350 000 €
Novostavba 2-izbový byt B33 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový byt B33 BlueWave Riverside Piešťany Výmera bytu: 78,69 m2, Terasa: 17,79 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 4,. poschodie 3.. Dostupnosť:VOĽNÝ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne a toalety, pivničnú kobku, parkovné miesto v garáži a súkromný bazén v nádvorí! R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
277 900 €
Novostavba 2-izbový apartmán A43 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový apartmán A43 BlueWave Riverside Piešťany. Výmera apartmánu: 69,97 m2, Terasa: 16,74 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 5., poschodie 4.. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
260 300 €
Nový rodinný 4 izb. dom / Moravany nad Váhom
Pripravujeme do ponuky R1reality, peknú novostavbu rodinného domu v novej štvrti obce Moravany nad Váhom neďaleko kúpeľného mesta Piešťany. Rodinný dom je súčasťou moderného dvojdomu s oddeleným pozemkom a samostatným státim pre dva automobily. Inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, elektrika. Nehnuteľnosť sa predáva vo výbavení štandard: podlahy, dvere, zárubne, sanita v kúpeľni + toaleta. Kúrenie je zabezpečené el. podlahovým kúrením, čo predurčuje v budúcnosti k veľmi ekonomickým energiam, keďže dom má rovnú strechu je možnosť k bezproblémovej inštalácii fotovoltiky. Názor makléra: Praktické prevedenie v obľúbenej vilovej časti obce, s veľkorysým obytným priestorom - obrovskej obývacej izby spojenej s kuchyňou + toaleta +technická miestnosť, na 1 podlaží 3 izby s priestranou kúpeľňou. Nehnuteľnoť je vhodná pre rodinu, dvojgeneračné bývanie či pre spojenie bývania s podnikaním. Výhodou je, okrem novej lokality, dobrá dispozícia izieb s optimálnou svetelnosťou, nízke energetické náklady a pozemok prijateľnej výmery. Neváhajte a volajte ešte dnes a rezervujte si Vaše nové bývanie. Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností 2. odmenu realitnej kancelárie, osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní Potrebujete na kúpu tejto nehnuteľnosti úver? Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov nebola vykonaná, podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu predpokladáme zaradenie do energetickej triedy B. R1reality... rýchla cesta k novému bývaniu!
Moravany nad Váhom
245 000 €
Nový 2 izbový byt B, 58,64 m2+ terasa, parking, SPA REZIDENCE, Banka, okr. Piešťany
Predstavujeme Vám nový bytový komplex "SPA REZIDENCE" v novovybudovanej vilovej štvrti SPA BANKA. Jedná sa o menší rezidenčný komplex, ktorý bude pozostávať zo 6-tich trojpodlažných blokov. V každom bloku bude 5 nových bytov (4x2 izbové,1x 4 izbový byt), každý byt bude mať minimálne 1 vlastné parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene bytu). Byty sa predávajú ako holobyty. Každý byt disponuje priestrannou terasou. Byt B je situovaný na 1 NP bytového domu spolu s jedným ďalším bytom A. Ide o byt priestrannej výmery (58,64 m2 bez výmery terasy), praktickej dispozície: pozostáva z jednej samostatnej spálne, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a príslušenstva- predsiene, kúpeľne s WC. Byt má terasu výmery 12 m2, ktorá tvorí predzáhradku, orientovanú do nádvoria. K bytu je nutné prikúpiť parkovacie miesto v nádvorí bloku v cene 8.000,- € s DPH. Uvedená cena je s DPH, firemné vlastníctvo, možnosť odpočtu DPH. Získajte príjemné, nové bývanie v kľudnej rezidenčnej štvrti v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova v Piešťanoch s možnosťou vlastného parkovacieho miesta v bezpečnom areáli za predpredajnú cenu. Začiatok výstavby: marec 2021 Kolaudácia: august 2022 (BLOK A) Predaj posledných 2 voľných bytov v prvej etape predaja !!! Nezmeškajte možnosť kúpy bytu v bezprostrednej blízkosti SPA Piešťany. Kontaktujte nás už dnes a vyžiadajte si katalóg s podrobnými informáciami. Navštívte naše prezentačné miesto R1reality na Kollárovej ul. (oproti Mestskému úradu), radi Vám odprezentujeme Váš vysnený byt v tomto projekte. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.
Banka
140 736 €
Nový 2-izbový apartmán A21 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj nový 2 izbový apartmán A21 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera apartmánu: 69,97 m2, Terasa: 16,35 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 3., Poschodie 2., Skladovací priestor (pivnica): 4,17 m2 Dostupnosť: VOĽNÉ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
249 900 €
Novostavba 2-izbový apartmán A8 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj nový apartmánový priestor s veľkou predzáhradkou, 2 izbový byt A8 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera apartmánu: 68,84 m2, Terasa: 17,55 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 2., Poschodie 1., sklad (pivnica) 4,15 m2, predzáhradka 35,06 m2! Dostupnosť: VOĽNE Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
258 800 €
Stavebné pozemky pre novú obytnú štvrť, 14 699 m2, k.ú.Moravany nad Váhom
Ponúkame Vám na predaj zaujímavý pozemok pre výstavbu rodinných domov na severnom okraji obce Moravany nad Váhom. Ide parcelu operátu KN-C, typu Orná pôda, výmery 14 699 m2 (zatiaľ bez rozparcelovania, predaj len ucelenej parcely). Pozemok je situovaný mimo zastavaného územia, podľa územného plánu obce sú predmetné parcely riešené ako plochy rodinných domov, doplnkové využitie ako plochy bytových domov. Prístup z obecných komunikácií. IS na hranici pozemku. Vhodné pre developerský zámer - výstavbu novej obytnej štvrte pre cca 30 rodinných domov v pokračovaní jestvujúcej zástavby. Možnosť prikúpiť susednú parcelu výmery 11 156 m2. Vysporiadané vlastníctvo, bez tiarch. Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality. Zavolajte nám a dohodnite si obhliadku už dnes. Potrebujete úver? Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, vrátane provízie 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, posudky aj pre účely dedičského konania, zriadenie studne, vypracovanie hydrogeologického posudku a pod.
Moravany nad Váhom
1 034 200 €
Obchodný priestor 1/obchodná pasáž "CLEOPATRA 1 CENTRUM"/ Piešťany
Ponúkame Vám na prenájom zaujímavý obchodný priestor CLEOPATRA 1 CENTROM, v nákupno-predajnej pasáži na pešej zóne v úplnom centre kúpeľného mesta Piešťany. Úžitková plocha: 25 m2, bez zariadenia, umývadlo, toalety v spoločnom priestore. Nájomné: DOHODOU,- EUR/mesiac, bez energií (energie si nájomca prihlasuje a uhrádza napriamo so ZSE samostatne podľa vlastnej spotreby) Kaucia: DOHODOU,-EUR. Minimalna doba nájmu 1/2 roka. Názor makléra: Čistý, sympatický obchodný priestor na vynikajúcom mieste v centre mesta, vhodný pre predajné prevádzky či kanceláriu. Výhodná cena. Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany. Zavolajte nám a dohodnite si obhliadku ešte dnes. R1reality ...rýchla cesta k Vášmu podnikaniu.
Piešťany
dohodou
Novostavba 2-izbový byt B20 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový byt B20 BlueWave Riverside Piešťany Výmera bytu: 69,86 m2, Terasa: 16,06 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 3. Poschodie 2., Skladovací priestor (pivnica): 4,10 m2 Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
249 400 €
Nový 2-izbový byt B55 Blue Wave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový byt B55 v jedinečnom novom projekte Blue Wave Riverside Piešťany. Výmera bytu: 78,69 m2, Terasa: 17,79 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 6., poschodie 5. Dostupnosť: PREDANÝ Táto jedinečná nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto nové lukratívne obytné miesto vo svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany a obce Banka. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: hneď vedľa rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, balkón či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie ako sú podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladačkami, plus, len pre majiteľov tejto nehnuteľnosti, bazén! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody v blízkosti svetoznámich kúpeľov a mesta Piešťany. Volajte priamo predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany p. Mgr. Janu Pernischovú - tel. číslo: 0915 119 114 R1reality...Exkluzivny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
dohodou
Nový 4 izbový byt E, 114,15 m2+ terasa, parking, SPA REZIDENCE, Banka, okr. Piešťany
Predstavujeme Vám nový bytový komplex "SPA REZIDENCE" v novovybudovanej vilovej štvrti SPA BANKA. Jedná sa o menší rezidenčný komplex, ktorý bude pozostávať zo 6-tich trojpodlažných blokov. V každom bloku bude 5 nových bytov (4x2 izbové,1x 4 izbový byt), každý byt bude mať minimálne 1 vlastné parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene bytu). Byty budú predávané ako holobyty. Každý byt bude disponovať priestrannou terasou. Byt E je situovaný na 3 NP bytového domu. Ide o byt priestrannej výmery (114,15 m2 bez výmery terasy), praktickej dispozície: pozostáva z troch samostatných spální, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a príslušenstva- predsiene, kúpeľne s WC. Byt má terasu výmery 12 m2. K bytu je nutné prikúpiť parkovacie miesto v nádvorí bloku v cene 8.000,- € s DPH. Uvedená cena je s DPH, firemné vlastníctvo, možnosť odpočtu DPH. Získajte príjemné, nové bývanie v kľudnej rezidenčnej štvrti v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova v Piešťanoch s možnosťou vlastného parkovacieho miesta v bezpečnom areáli za predpredajnú cenu. Začiatok výstavby: marec 2021 Kolaudácia: august 2022 (BLOK A) Predaj posledných 2 voľných bytov !!! Nezmeškajte možnosť kúpy bytu v bezprostrednej blízkosti SPA Piešťany. Kontaktujte nás už dnes a vyžiadajte si katalóg s podrobnými informáciami. Navštívte naše prezentačné miesto R1reality na Kollárovej ul. (oproti Mestskému úradu), radi Vám odprezentujeme Váš vysnený byt v tomto projekte. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.
Banka
273 600 €
NOVOSTAVBA BYTOVÝ DOM "PODHORSKÁ BYT 9" BANKA PRI PIEŠŤANOCH
PRIPRAVUJEME DO PONUKY V prípade záujmu o informácie alebo rezervovať si 2 alebo 3 izbový byt s parkovacím miestom v tomto skvelom projekte, volajte na tel. číslo 0915 119 114. Cena 2 izbového bytu už od 117.000,- EUR. Cena 3 izbového bytu už od 151.000,- EUR. * cena parkovacieho miesta 6.000,- EUR * cena garážového státia 14.400,- EUR Cena s DPH Zhotovenie bytov: byty budú vyhotovené do štádia HOLOBYT: (do štandardu je možnosť za sumu 360€ x podlažná plocha bytu) - obvodové murivo +zatepľovací systém v zmysle PD - rovná strecha s krytinou fóliou, - stropná izolácia z minerálnej vlny, - zateplenie podlahy - omietky sadrové - odkvapový systém - tepelné čerpadlo voda-vzduch v spoločnej kotolni; - rozvody vody komplet inštalácia po vyústenie stavebných krytiek bez koncových ventilov, - elektroinštalácia, - bleskozvod, - kanalizácia a napojenie do verejnej kanalizácie, - vyrovnanie terénu, - cementové potery, - podomietkové nádržkové systémy na WC, - bezpečnostný systém, internet a TV, - plastové okná 3 sklo, - exteriérové hliníkové parapety a interiérové z PVC, - zásuvky a vypínače , - 2x vymaľovanie interiéru bielou farbou, - kompletná fasáda s finálnou farbou. - exteriérové žalúzie Začiatok výstavby 04/2022. Ukončenie výstavby 09/2023 Fotografie interieru sú ilustračné. (Vaše nové bývanie si môžete aj takto zariadiť) R1reality... ráchla cesta k novému bývaniu Cena energií: 70 Euro / mesiac
Banka
123 500 €
Novostavba, veľký 2-izbový byt B22 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový byt B22 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera bytu: 78,69 m2, Terasa: 17,15 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 3, sklad 6,14 m2. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku, vnútorné parkovné miesto v garáži a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako polovica bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
277 900 €
Novostavba 2-izbový byt B28 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj nový 2 izbový byt, B28 BlueWave Riverside Piešťany. Výmera bytu: 69,23 m2, Terasa: 16,18 m2, sklad 6,14 m2, počet izieb: 2, podlažie: 4., poschodie 3. Dostupnosť: VOĽNÉ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
252 500 €
Nový 2-izbový byt B50 Blue Wave Piešťany
Na predaj lukratívny bytový priestor na tej najlepšej adrese pri kúpeňom meste Piešťany, 2 izbový byt B50 Blue Wave Riverside Piešťany. Výmera bytu: 69,23 m2, Terasa: 15,28 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 6., poschodie 5.. Dostupnosť: PREDANÉ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako polovica bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
dohodou
Novostavba 1-izbový apartmán A25 Blue Wave Riverside Piešťany
Na predaj 1-izbový apartmán A25 Blue Wave Riverside Piešťany Výmera apartmánu: 33,77 m2, Terasa: 8,00 m2, Počet izieb: 1, Podlažie: 3., poschodie 2., Skladovací priestor (pivnica): 3,78 m2 Dostupnosť: REZERVOVANÝ Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí! Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako polovica bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
dohodou
Novostavba 2-izbový byt B56 BlueWave Riverside Piešťany
Na predaj 2 izbový byt B56 vo výnimočnom novom projekte BlueWave Riverside Piešťany.Výmera bytu: 68,94 m2, Terasa: 15,41 m2, Počet izieb: 2, Podlažie: 6., poschodie 5. Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku, vnútorné parkovné miesto v garáži a súkromný bazén v nádvorí! Vo fotodokumentácii je vizualizácia možného zariadenia bytu. Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných! Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany R1reality. R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov BlueWave Riverside Sĺňava Piešťany.
Piešťany
253 400 €
1 2 3 4