1 izbový byt, Prešov, ul. Slovenská
Impulz Real s.r.o. a Ing. Janka Jevočinová Vám ponúka na predaj jednoizbový byt v Prešove na ulici Slovenská. Byt sa nachádza na druhom poschodí a vstup do bytu je z pavláča. Výmera bytu je 48m2 a je po rekonštrukcii. V celom byte sa nachádza samostatne ovládané podlahové kúrenie. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Jana Jevočinová +421 905 648 413, jevocinova@impulzreal.sk. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Prešov
170 000 €
4 izbový byt, Prešov, Lada
Impulz Real s.r.o. a Ing. Oľga Sabolová Vám ponúka na predaj štvorizbový byt v obci Lada. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii a nachádza sa na druhom poschodí bytového domu bez výťahu. Byt má štedrú výmeru – 100m2 a predáva sa spolu s pivnicou a garážou. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Oľga Sabolová +421 918 530 748, sabolova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Lada
124 000 €
REZERVOVANE: 3i,OV, 75m2,LO, KE-Terasa (Západ) - Michalovská
REZERVOVANE: Spoločnosť Impulz Real a Lucia Talianová exkluzívne predstavujú: - 3 izbový byt s kumbálom, 75m2 (byt má 68m2, loggia 7m2) - Košice – Západ (Terasa), ulica Michalovská - 3. poschodie s výťahom (celkovo 7 poschodí) - obývačka opticky prepojená s kuchyňou, 2x nepriechodná spálňa, jedna s výstupom na loggiu - orientácia: VYCHOD (obývačka a kuchyňa), ZÁPAD (spálne) - predpríprava na klimatizáciu: ANO - kompletná poctivá rekonštrukcia (vymenené všetko) - byt je dokončený, už sa len nasťahovať Dispozícia: - priestranná obývačka s jedálenským kútom, opticky prepojená s kuchyňou - 2x nepriechodná spálňa, jedna s výstupom na loggiu, - chodba poskytujúca dostatok úložného priestoru - priestranná kúpeľňa, samostatná toaleta s umývadielkom a zrkadlom Rekonštrukcia bytu: - nové plastové okná (vrátane sieťok a žalúzií), komplet nové rozvody vody a elektroinštalácie, vrátane internetu v každej miestnosti, sádrové omietky, sadrokartónové stropy - murované priečky a murované jadro s novou sanitou, podomietková vaňová a umývadlová batéria, vaňa so zástenou - samostatná toaleta – Geberit - znížené sadrokartónové stropy v celom byte s kombináciou bodových svetiel a stropných svietidiel dotvárajú atmosféru útulného rodinného domova - kvalitné laminátové podlahy v byte; v chodbe a v kúpeľni dlažba (podlaha vyrovnaná nivelizáciou) - kuchynská linka na mieru, so skrinkami až po strop, vstavané spotrebiče: chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, digestor s odvodom do stúpačiek, mikrovlnka, umývačka riadu - bezpečnostné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami Rekonštrukcia bytového domu: - zateplený termoizolačným náterom, vymenené stúpačky - upravené priestory, nový výťah vrátane kabíny Lokalita: - Košice, sídlisko Západ (Terasa), Michalovská ulica - vynikajúca občianska vybavenosť v priamej blízkosti - v bezprostrednej blízkosti veľa zelene, - vynikajúca dopravná dostupnosť a zároveň prístup k električkám a autobusom Zhrnutie: Nová rekonštrukcia. Kvalitné prevedenie rekonštrukcie. Vynikajúca lokalita. Výborná občianska vybavenosť. Odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Lucia Talianová +421 948 797 013, talianova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). Teším sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice II - Západ
214 990 €
KH-819, 3 izbový byt, Košice – Staré Mesto, ul. Žižkova
Impulz Real s.r.o. a Lucia Talianová Vám ponúka na predaj trojizbový byt v Košiciach neďaleko Steel arény. Byt má tri izby a je v pôvodnom stave. Byt sa nachádza na ulici Žižková na ôsmom poschodí bytového domu s výťahom. Bytový dom je po rekonštrukcii a je zateplený. Výmera bytu je 67m2 a má zasklenený balkón. Byt sa predáva spolu s pivnicou. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, +421948797013, talianova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice I - Staré Mesto
177 000 €
1 izbový byt Poprad JUH IV., 28m2, prízemie, novostavba, TOP
Spoločnosť Impulz Real a Ing. Oľga Sabolová predstavujú na predaj: *** 1 izbový byt, 28m2 + pivnica, Poprad, JUH IV., Suchoňova ulica, prízemie *** *** krásny výhľad na Tatry, novostavba *** *** praktická dispozícia *** *** kompletne zariadený, útulný *** *** kuchynská linka na mieru, jedálenský kút *** *** izba s výhľadom na Tatry*** *** pivnica v suteréne *** *** bezproblémoví susedia *** Lokalita: - Poprad, sídlisko JUH IV., Suchoňova ulica - vo výbornej dostupnosti potraviny, MAX, základná škola s materskou školou, fitness, detské ihriská, futbalové ihrisko, letisko Poprad - poloha na konci sídliska Dispozícia bytu: - kuchyňa s jedálenskou časťou - izba s praktickou posteľou - samostatná spálňa - vstupná chodba - kúpeľňa spojená s toaletou Prevedenie v byte: - plastové okná, laminátové podlahy - bezpečnostné dvere - kvalitný a vkusný obklad v kúpeľni (sprchovací kút, toaleta geberit) - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor) - vstavaná skriňa v chodbe, chladnička s mrazničkou Byt sa nachádza na prízemí zo 4 poschodí. Patrí k nemu pivnica v suteréne. Bytový dom: - novostavba - bezbariérový prístup - výťah Zhrnutie: Jedná sa o praktický jednoizbový byt v novostavbe bytového domu. Praktické a kvalitné zariadenie v cene. Krásny výhľad. Výborní susedia. Priaznivé mesačné náklady. Výborný ako investícia i pre vlastné bývanie. Odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Oľga Sabolová +421 918 530 748, sabolova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). Tešíme sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Poprad
dohodou
KH-815, 1 izbový byt, Košice – Sídlisko Ťahanovce, ul. Belehradská
Impulz Real s.r.o. a Lucia Talianová Vám ponúka na predaj jednoizbový byt v Košiciach na Sídlisku Ťahanovce. Byt sa nachádza na ulici Belehradská a je po kompletnej rekonštrukcii. Byt má výmeru 42m2 a nachádza sa na prvom poschodí bytového domu. Byt má aj loggiu s výmerou 4m2. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, +421948797013, talianova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
108 000 €
KH-816, 3 izbový byt, Košice – Staré Mesto, ul. Žižkova.
Impulz Real s.r.o. a Lucia Talianová Vám ponúka na predaj trojizbový byt v Košiciach. Byt sa nachádza na ulici Žižková neďaleko Steel arény. Byt je v pôvodnom stave a je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Byt sa nachádza na piatom poschodí a má výmeru 67m2. Byt sa nachádza v osobnom vlastníctve a má veľkú loggiu s výmerou 6m2. K bytu prislúcha kumbál (špajza) oproti bytu a pivnica v spoločných priestoroch na prízemí. Bytovka prešla kompletnou rekonštrukciou - zateplenie fasády, strecha, nový výťah. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, +421948797013, talianova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice I - Staré Mesto
179 990 €
KH-813, Pozemok, záhrada, Prešov, Široké
Impulz Real s.r.o. a Ing. Janka Jevočinová Vám ponúka na predaj pozemok – záhradu v obci Široké. Pozemok je vhodný na stavbu rodinného domu. Výmera pozemku je 442 m2 a je rovinatý. Na pozemku sú aj inžinierske siete. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Jana Jevočinová +421 905 648 413, jevocinova@impulzreal.sk. Tešíme sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Široké
49 500 €
KH-809, 3 izbový byt, Prešov, Prostějovská
Impulz Real s.r.o. a Rastislav Trojan Vám ponúkajú na predaj trojizbový byt v Prešove. Byt sa nachádza na ulici Prostejovská. Byt sa nachádza na šiestom poschodí z dvanástich. Byt je v pôvodnom stave a má výmeru 72m2. Byt má balkón. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Rastislav Trojan +421910246762, trojan@impulzreal.sk. Tešíme sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Prešov
129 900 €
7i, RD, pozemok 9,2a, 270m2, novostavba, Košice - Krásna, dvojgaráž
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej dôverujete a Lucia Talianová exkluzívne predstavujú: *** novostavba, rodinný dom, Košice- Krásna, Polesná ulica *** *** 7 izieb, dvojgaráž, veľká pivnica, 920m2 rovinatý pozemok, altánok + domček na náradie *** *** prízemie- 118,2m2, poschodie- 120m2, pivnica- 35.84m2 *** *** premyslená dispozícia, priestranné izby *** *** kvalitná stavba s energetickým certifikátom A s použitím moderných technológií *** *** postavená a kolaudovaná v roku 2016 *** *** všetky IS + optika *** *** možnosť dvojgeneračného bývania *** *** lokalita s ukončenou výstavbou, výborní susedia *** *** vynikajúce mesačné prevádzkové náklady v pomere ku veľkosti domu *** *** virtuálna prehliadka + videoprehliadka *** Prezrite si virtuálnu prehliadku skopírovaním linku: https://livetour.istaging.com/df398f45-b902-4e1a-a82b-2f95ad6ae486 -video: https://youtu.be/GSwIjF9iqvw Lokalita: - novovybudovaná lokalita rodinných domov, Košice- Krásna, Na Hore 1 - výhodou je ukončená výstavba s existujúcimi susedmi - pokojné bývanie v blízkosti prírody, v blízkosti napojenie na rekreačnú zónu Jazero (cyklistická trasa pozdĺž rieky Hornád, alternatívna cyklotrasa lesom smerom na Heringeš a Zelený dvor) - kompletná občianska vybavenosť (2x škôlka, základná škola, potraviny 3x, reštaurácia, služby detské centrum, detské ihrisko) - dokončením výstavby obchvatu a ukončením rekonštrukcie Slaneckej cesty- bezproblémové dopravné napojenie do mesta + aktuálne MHD spoje priamo z Krásnej - mestská časť s výbornou starostlivosťou miestneho zastupiteľstva Základné parametre: - rovinatý slnečný pozemok 920m2 o šírke 23m a dĺžke 40m, všetky IS: vodovod, kanalizácia, elektrina, optika - materiál stavby: 38cm Porotherm s 10 cm zateplením, vnútorné priečky tehlové, zateplená sedlová strecha: betónová krytina Leier - zdroj vykurovania: tepelné čerpadlo Viessmann (vzduch/voda), zásobník na ohrev teplej vody 300l Viessmann, teplovodné podlahové vykurovanie v celom dome - dodatočné vykurovanie krbom v obývačke (výhrevná vložka) s možnosťou prieduchov do detských izieb - rozvody na centrálny vysávač v dome a garáži - betónová zberná nádrž na dažďovú vodu v záhrade o veľkosti 10m3 s predprípravou na úžitkovú vodu do oboch kúpeľní - na poschodí predpríprava na druhú kuchyňu v prípade dvojgeneračného bývania - celý pozemok je oplotený, vonkajšia brána má elektrický pohon - bezpečnosť a tienenie domu zabezpečujú exteriérové žalúzie Dispozícia: - suterén- pivnica (suchá, zdravá, 3x miestnosť + podschodiskový priestor) - prízemie: zádverie, pracovňa, kúpeľňa s vaňou, extra toaleta, komora, obývačka prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu a do záhrady, dvojgaráž s bránou na elektrické ovládanie - poschodie: 4x spálňa ( balkón prístupný z 2 spální) + ateliér (31,36m2), kúpeľňa s toaletou a technickým zázemím, extra toaleta Možnosť vytvorenia dvojgeneračného bývania s absolútnym zachovaním súkromia. Vynikajúco osadený dom na pozemku s priestorom pre úpravu veľkej záhrady (bazén, okrasná + úžitková záhrada, prípadne tenisový kurt). Predná časť pozemku s upravenou predzáhradkou a terénnymi úpravami. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného makléra NARKS- Lucia Talianová, 0948797013. Zhrnutie: Priestranný rodinný dom. Novo vybudovaná lokalita s ukončenou výstavbou. Nízkoenergetická novostavba. Vyzretá, kvalitná stavba, kolaudovaná v roku 2016. Vynikajúca dispozícia poskytujúca široké možnosti. Krásny, veľký, rovinatý pozemok, aký sa dnes len tak nevidí. Výnimočné parametre nehnuteľnosti, ktoré tvoria jej trvalú hodnotu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Košice IV - Krásna
420 000 €
KH-805, 2 izbový byt, Košice – Juh, ul. Užhorodská
Impulz Real s.r.o. a Lucia Talianová Vám ponúka na predaj dvojizbový byt v Košiciach. Byt sa nachádza na ulici Užhorodská a je v pôvodnom stave. Byt má výmeru 51m2 a nachádza sa na šiestom poschodí bytového domu s výťahom. Byt má loggiu a pivnicu v suteréne bytového domu. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, +421948797013, talianova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice IV - Juh
134 000 €
KH-808, Chata so záhradou, Malá Lodina, Prešov
Impulz Real s.r.o. a Ing. Oľga Sabolová Vám ponúka na predaj chatu v obci Malá Lodina. Chata leží na oplotenom udržiavanom pozemku s výmerou 344m2. Záhrada je udržiavaná pripravená na pestovanie ovocia a zeleniny s nasadenými okrasnými rastlinami, ovocnými stromami, viničom. Zastavaná plocha je 48 m2, chata je dvojpodlažná + výmera terasy. Chata aj pozemok sú v osobnom vlastníctve bez tiarch. Vstup do chaty vedie cez predsieň, ktorá je čiastočne podpivničená. Na spodnom podlaží sa nachádza obývacia miestnosť, kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spotrebičmi. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa a splachovacie WC. Na poschodí sa nachádza 1,5 izby, kde sa pohodlne vyspia štyri dospelé osoby. Chata je celoročne využiteľná. VYBAVENIE: • elektrina priamo v chate 220V/400V, • vlastná studňa, septik, • ohrev teplej vody zabezpečený el. bojlerom, • plynová bomba na varenie, • rozvody vody, sprcha, WC s odpadom napojeným do žumpy, • krbová vložka na drevo v obývačke s výduchmi aj do predsiene a na poschodie, • v kuchyni sporák na tuhé palivo, klasický sporák na plynovú bombu, • drevené obklady stien a stropov izieb, • množstvo úložného priestoru na každom podlaží, • možnosť parkovania pred pozemkom, alebo na pozemku. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Oľga Sabolová +421 918 530 748, sabolova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). Tešíme sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Malá Lodina
122 000 €
REZERVOVANÉ - 2i, OV, Staré mesto, Komenského, 56m2 + balkón
REZERVOVANÉ - Spoločnosť Impulz Real a Lucia Talianová ponúkajú v exkluzívnom zastúpení: *** 2 izbový, tehlový, 56m2 + balkón, Košice, Staré mesto, Komenského *** *** čiastočná rekonštrukcia, 2. poschodie z 3 *** *** možnosť rekonštrukcie na 3 izbový *** *** slnečný byt s orientáciou západ a juh *** *** možnosť ponechania zariadenia v byte *** *** 5 minút pešo na hlavnú ulicu *** *** v blízkosti Technická univerzita a UVLF *** *** výborná lokalita so stabilným výnosom *** Lokalita: - Košice, Staré mesto, centrum, roh Komenského a Slovenskej jednoty - kompletná občianska vybavenosť - výborná pešia dostupnosť k univerzitám a do centra mesta - rezidenčné parkovanie na ulici - možnosť privátneho parkovania priamo za bytovým domom Dispozícia: - 2 nepriechodné priestranné izby (4,17 x 3,17m a 4,16 x 3,49m), pričom jedna má výstup na balkón (1,07 x 2m) - izby orientované do tichého dvora - veľká kuchyňa (3,34 x 4,16m) - kúpeľňa spojená s toaletou (okno s možnosťou vetrania) - chodba - byt má nosné obvodové múry a preklady a jednoduchou zmenou je možné ho zrekonštruovať na 3 izbový byt - v jednej z izieb je možný prístup ku komínu s možnosťou vybudovania krbu Aktuálny stav bytu: - plastové okná, bezpečnostné dvere zn. Adlo - elektrina vymenená v kúpeľni a v kuchyni - dlažba v chodbe, v kuchyni laminátová podlaha, v izbách parkety zakryté kobercom - interiérové dvere s obložkovými zárubňami, v detskej izbe s praktickými posuvnými dverami (ktoré vytvorili úložný priestor pre chodbu) - kuchynská linka na mieru s voľne stojacimi spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, sporák, umývačka riadu) - ohrev teplej vody plynovým bojlerom zn. Prothem - veľká vstavaná skriňa v spálni Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3. Patria k nemu 2 zateplené, latkové pivnice. Optika v bytovom dome. Bytový dom: - v roku 2020 kompletná obnova, energetický certifikát B - zateplenie, zrenovované balkóny a pivnice, nová strecha - kompletne vymenené rozvody elektriny, plynu a ležaté rozvody vody a plynu Zhrnutie: Byt, ktorý roky tvoril atmosféru útulného domova. Praktická dispozícia, priestranné izby. Možnosť rekonštrukcie na 3 izbový byt. Výborná poloha. Priama blízkosť univerzít s vysokým záujmom študentov o prenájom. Bezpečná investícia pre váš kapitál. Dohodnite si osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie kontaktujte rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 0948797013 "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Košice I - Staré Mesto
170 000 €
4i, 127m2, 5,3a, RD, Mokrance, novostavba, holodom, dokončený
Spoločnosť Impulz Real a Lucia Talianová exkluzívne ponúkajú na predaj: *** moderný, samostatne stojaci, 4 izbový RD - bungalov, novostavba, Mokrance, Malinová ulica *** *** 3x spálňa, obývačka prepojená s kuchyňou, špajza, kúpeľňa, 2x toaleta, šatník *** *** novovybudovaná lokalita komunitného typu *** *** 127m2 zastavaná plocha, 528m2 rovinatý pozemok s ideálnymi rozmermi 30 x 27m *** *** slnečný dom s orientáciou východ/ západ *** *** tichá, slepá ulica, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, optika, elektrina, plyn) *** *** dokončený do stavu holodom *** *** kvalitná, vyzretá stavba, kvalitné materiály a prevedenie stavby *** *** možnosť rýchleho dokončenia do štandardu *** *** bezproblémový dojazd do mesta Košice (auto, autobus, vlak) *** *** v rámci obce ZŠ, MŠ, 2x potraviny *** Lokalita: - obec Mokrance, 20 minút mesto Košice, 3 minúty mesto Moldava nad Bodvou (autom) - v rámci obce základná škola 1-4. ročník, materská škola, jedáleň, školský klub - 2x potraviny - autobusové spojenie, vlakové spojenie (osobné vlaky, aj rýchliky) Inžinierske siete: - elektrina, obecný vodovod, plyn, kanalizácia, optika Základné parametre stavby: - materiál stavby- YTONG s 15 cm zateplením, vnútorné priečky murované, sadrové strojové omietky, strop- sadrokartón, sedlová strecha- betónová škridla Terran (SVK výrobca s 50 ročnou zárukou) - po malej úprave pochôdzne podkrovie, materiál zateplenia strechy- fúkaná izolácia - splašková a dažďová voda odvedená do kanalizácie + retenčná nádoba na dažďovú vodu v objeme 3m3 - plastové okná, 3sklo, farba antracit, predpríprava na exteriérové žalúzie - teplovodné podlahové vykurovanie (hliníkoplast), zdroj- plynový kotol Protherm + zásobník na ohrev teplej vody v objeme 120l - dátové optické rozvody v každej miestnosti - možnosť dorobenia krbu v obývačke Dispozícia: - priestranná obývačka prepojená s kuchyňou (9,35 X 4,55m) s výstupom na prestrešenú terasu (2,2 x 5,4m) - špajza pri kuchyni (2,6 x 1,05m) - nepriechodné spálne (4,65 x 2,9m, 4,2 x 2,92m, 4,2 x 2,9m) - samostatný šatník (2,12 x 0,92m) - kúpeľňa s oknom, s priestorom pre sprchovací kút, vaňu a dvojumývadlo (2,5 x 2,78m) - technická miestnosť s miestom pre kotol, práčku, sušičku a toaletu (2,65 x 2m) - samostatná toaleta s umývadlom (1,2 x 1,8m) - zádverie s priestorom pre vstavanú skriňu (2,65 x 1,8m) Možnosť dokončenia domu do štandardu s odhadom ceny približne 20.000,- eur. Možnosť výstavby prekrytého parkovacieho státia pri dome. Orientácia na svetové strany: východ (izby, vstup do domu), západ (obývačka s kuchyňou, spálňa, terasa) Pre bližšie informácie kontaktujte rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 0948797013 Zhrnutie: Šikovný rodinný dom s výbornou dispozíciou. Precízna stavba s použitím kvalitných stavebných materiálov. Tichá poloha v rámci obce a ulice. Takmer štvorcový pozemok ideálnych rozmerov. Bezpečné miesto pre rodiny s deťmi. Slušná občianska vybavenosť priamo v obci. Výborná dopravná dostupnosť do mesta. Možnosť rýchleho dokončenia do štandardu. S prvými jarnými lúčmi slnka bývajte vo svojom novom domove. Odporúčam osobnú obhliadku. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Mokrance
290 000 €
3i, OV, záhradka, novostavba, Lorinčík- Háje, zariadený
Spoločnosť Impulz Real a Lucia Taianová exkluzívne predstavujú na predaj: *** 3 izbová, dokončená novostavba (2023) so záhradkou a vlastným parkovaním *** *** novovybudovaná lokalita Lorinčík - Háje *** *** kvalita, dizajn, luxus a precíznosť v prevedení a zariadení bytu podčiarknutá architektom *** *** tehlová stavba bytového domu s certifikátom A1 *** *** výnimočné mestské komunitné bývanie v priamej blízkosti prírody *** *** vynikajúce bývanie, bezpečná investícia s vysokým záujmom o prenájom *** *** ešte nikým neobývaný, ihneď voľný *** Lokalita: - Košice, mestská časť Lorinčík - Háje, ulica pod Hájmi - novovybudovaná lokalita rezidenčného bývania s komunitným charakterom - nízka zástavba viladomov, radových domov a bytových domov - priama blízkosť prírody, lesa (možnosť rôznorodých športových a voľnočasových aktivít) - novovybudovaná oddychová zóna s fontánou, reštauráciou, fitness centrom - fungujúca MHD, školský spoj, plynulé dopravné napojenie do mesta Dispozícia bytu: - výmera bytu: 55m2 + 1,72m2 pivnica + 24m2 záhrada - obývačka (2,72 x 5,33m) prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou (3,32 x 1,76m) - 2x samostatná spálňa (3,88 x 3,12m, 3,88 x 2,03m) s výstupom do záhradky (24m2) - chodba s množstvom úložného priestoru (3,34 x 2,4m) - k bytu patrí murovaná pivnica so svetlom na prízemí - byt sa nachádza na prvom poschodí (bezbariérový prístup výťahom) - možnosť dokúpiť parkovacie miesto priamo pred vstupom do BD v cene 10.000,- eur Dokončenie bytu v nadštandarde: - navrhnutý architektom, dokonale a štýlovo dokončený a zariadený - francúzske 6 komorové plastové okná, exteriérové žalúzie s diaľkovým ovládaním v každej izbe , podlahové vykurovanie v celom byte, bezpečnostné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami - dlažba v chodbe, v ostatnej časti bytu kvalitná laminátová podlaha - v celom byte vrátane kúpeľne dizajnové svietidlá - v kúpeľni použitý veľkoformátový obklad a dlažba v kombinácii mramor/ drevo, batérie Hansgrohe, rebríkový radiátor, praktická nika, vaňa zn. Ravak - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (A trieda)- chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor (odvedený na strechu), umývačka riadu 60cm - súčasťou predaja je vstavaná skriňa v chodbe (šírka 3 metre) a kompletne zariadená obývačka (gauč, konferenčný stolík, skrinka pod TV, teddy koberec, jedálenský stôl + stoličky) - bonusom môže byť kvalitný záhradný nábytok - záhradka poskytuje súkromie kvalitné oplotenie, vydláždený vstup, elektrická prípojka - byt má elektrický vrátnik s kamerovým systémom Základné informácie o stavbe: - tehlová stavba s vlastnou plynovou kotolňou - energetický certifikát A1 - kolaudácia stavby 2022 - ukončená výstavba projektu Zhrnutie: Kvalitne dokončený a dokonale zladený byt v novostavbe. Výnimočná lokalita kumulujúca mestské bývanie v súlade s prírodou. Komunitné bývanie so zaručeným súkromím. Bezproblémové napojenie do mesta. Vhodné pre vlastné bývanie, rovnako ako bezpečná investícia. Odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie kontaktujte rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 09487970013 Sme certifikovaný NARKS- Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Košice II - Lorinčík
210 000 €
4 izbový RD, Mokrance, novostavba, 567m2 pozemok, dokončený
Spoločnosť Impulz Real ponúka exkluzívne na predaj: *** nádherná, dokončená, 2 ročná novostavba *** *** 4 izbový rodinný dom, bungalov, Mokrance, Čerešňová ulica *** *** novovytvorená lokalita komunitného typu *** *** 567m2 rovinatý pozemok, 129m2 zastavaná plocha *** *** všetky inžinierske siete, optika *** *** tichá, slepá ulica, vyhradené parkovanie pre 2 vozidlá *** *** 3x nepriechodná spálňa, obývačka prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu *** *** kvalitná tehlová stavba, podlahové vykurovanie, krb a mnoho iného *** *** dokončená záhrada s anglickým trávnikom, okrasná výsadba *** *** kompletne oplotený pozemok *** *** virtuálna prehliadka *** *** https://livetour.istaging.com/60d67031-aab7-4983-91d8-4b047b53c230 *** *** pri serióznom záujme možná dohoda o cene *** Lokalita: - obec Mokrance, 22km od mesta Košice, dojazd autom 18 minút k OC Optima - vlakové, autobusové spojenie (6 minút od domu) - škôlka, základná škola (1-4), vlastná jedáleň, školský klub, 2x potraviny - novovytvorená lokalita komunitného typu (spoločné fiesty na ulici, fašiangy, halloween, oslava leta a iné) - vynikajúci susedia a vzťahy Základné parametre stavby: - rozumne osadená stavba na pozemku, vďaka ktorej vznikla veľká záhrada - pred domom vytvorené parkovanie pre 2 vozidlá, s možnosťou výstavby prístrešku + predzáhradka - 2 ročná kompletne dokončená a preverená stavba - všetky inžinierske siete (elektrina, vodovod, kanalizácia, optika) - materiál stavby: tehla Leier 45cm + 15cm zateplenie, sedlová strecha (s úložným priestorom) s ťažkou krytinou Leier, vnútorné priečky tehlové - teplovodné podlahové vykurovanie, elektrický kotol Protherm + zásobník na ohrev teplej vody, funkčný presklený krb (vykúri celý dom) - plastové okná, v obývačke francúzske okno, bezpečnostné dvere, vnútorné dvere s obložkovými zárubňami, dlažba, laminátová podlaha - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnka, umývačka riadu), voľne stojaca chladnička s mrazničkou - množstvo vstavaných skríň (zádverie s botníkom, vešaním a skriňou, skrine v oboch detských izbách, veľká skriňa v ďalšej chodbe) - priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, murovaným sprchovacím kútom a toaletou (geberit) + priestor pre práčku a sušičku - samostatná toaleta (geberit) s umývadlom Dispozícia: - priestranná obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou (38,7m2), špajzou (3m2), s výstupom na prestrešenú terasu (18,6m2) - 3x nepriechodná spálňa (13,3m2, 13,3m2, 11,5m2) - veľká kúpeľňa s oknom (8,8m2) - samostatná toaleta (1,9m2) - chodba (11,3m2) - vstupné zádverie (5,8m2) Orientácia na svetové strany. - vstup do domu, 2x spálňa- západ - obývačka- juh - obývačka, kuchyňa- východ - technická miestnosť, kúpeľňa- sever - záhrada- juh, východ Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 0948797013 Zhrnutie: Nádherný rodinný dom s atmosférou domova. Kvalitné prevedenie dokončenia. Stavba overená dvojročným užívaním majiteľov. Tiché a bezpečné prostredie. Vynikajúce susedské vzťahy. Rozhodne odporúčam osobnú obhliadku. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Mokrance
339 990 €
2i, OV, 61m2, terasa, novostavba, Panoráma, tesne pred dokončením
Spoločnosť Impulz Real v exkluzívnom zastúpení predstavuje výnimočnú ponuku na postúpenie práv: *** bývajte s výhľadom na Slanské vrchy, Rezidencia Panoráma *** *** 2 izbová novostavba tesne pred dokončením (jún 2024) *** *** novovybudovaná komunitná lokalita v tesnom dotyku s prírodou *** *** 47m2 + terasa 14,05m2, 4. poschodie z 5, bytový dom 5 *** *** praktická dispozícia *** *** výhodná slnečná orientácia na východ *** *** kvalitná, tehlová, moderná stavba, overený developer *** *** betónové deliace steny medzi susedmi, výborne izolujúce hluk *** *** podlahové vykurovanie a chladenie, posuvné terasové dvere, francúzske okná *** *** vykurovanie stavby tepelným čerpadlo, nízke prevádzkové náklady *** *** možnosť dokúpenia vnútorného a vonkajšieho parkovacieho miesta *** *** jediný vnútorný byt s výhľadom a východnou orientáciou práve v predaji *** Lokalita: - novovybudovaná mestská štvrť s charakterom komunitného bývania - Košice, mestská časť Juh, Vyšné Opátske, Rezidencia Panoráma - bezproblémová dostupnosť MHD, škôlka, kaviareň, reštaurácia v priamej blízkosti - obchodné centrum 10 minút pešo, autom 5 minút Základné štandardy stavby: - železobetónový skelet, tehlové obvodové múry, 15cm zateplenie - vnútorné betónové priečky deliace jednotlivé byty, výborne izolujúce hluk - podlahové vykurovanie a chladenie, ovládanie termostatom - plastové francúzske okná 3sklo, bezpečnostné dvere, sadrové omietky s náterom - nadštandard v podobe posuvných dverí na terasu - terasa s ventilom na prívod vody - bezbariérový prístup do BD, výťah Dispozícia: - obývačka prepojená s kuchyňou (3,55 x 7,22m) s výstupom na terasu (14,05m2) - samostatná spálňa (3,22 x 3,57m) s výstupom na terasu Byt na nachádza v bytovom dome č.5, 4. poschodie z 5. Stav bytu: holobyt (predpokladané náklady na dokončenie do štandardu cca 10.000,- eur) Je možné k nemu dokúpiť vnútorné a vonkajšie parkovacie miesto. Cena bytu: 170.000,- eur Cena vnútorného parkovacieho miesta priamo v BD: 14.000,- eur Cena vonkajšieho parkovacieho miesta priamo pred BD: 9.000,- eur Byt je možné financovať hypoúverom. Kolaudácia bytového domu: jún 2024 Zhrnutie: Praktický dvojizbový byt s veľkou terasou. Nádherný výhľad na Slanské vrchy. Kvalitná stavba skúseným developerom s použitím moderných technológií. Možnosť dokončiť si byt podľa vlastných predstáv. Byt, v ktorom budete ihneď doma. Rovnako bezpečný prístav pre vaše investované finančné zdroje. Pre bližšie informácie kontaktujte rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 0948797013 "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Košice IV - Vyšné Opátske
170 000 €
KH-801, 4 izbový byt, Košice – Sídlisko Ťahanovce, ul. Bukureštská
Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na predaj štvorizbový byt v Košiciach na Sídlisku Ťahanovce. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí a má výmeru 83m2. Byt je po kompletnej rekonštrukcii. V byte je murovaná kúpeľňa, nove okná s trojsklom, znížený strop, poter, elektrické inštalácie, radiátory, omietky, voda, odpad. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, +421948797013, talianova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
149 000 €
Murovaná chatka so záhradou a bazénom, Šarišské Michaľany, TOP
Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Oľga Sabolová +421918530748 Vám predstavuje na predaj novostavbu murovanej chaty so záhradou a bazénom v tichom prostredí v lokalite Šarišské Michaľany. Popis nehnuteľnosti: • Samostatne stojaca novostavba murovanej chaty (pred kolaudáciou) 36m2 • V chate sa nachádza praktická kuchynská linka, sedačka a krbové kachle • Útulná izba s pieckou a prestrešenou terasou • Moderné plastové okná a bezpečnostné dvere pre vaše pohodlie a bezpečnosť • Zabezpečená elektrina a studňa • Vykurovanie pomocou tuhého paliva cez krbové kachle Popis pozemku: • Chatka sa nachádza v záhradkárskej oblasti v Šarišských Michaľanoch • Priestranný pozemok s bazénom, skleníkom a skladom náradia • Slnečný, rovinatý a oplotený pozemok • Prístup cez obecnú prístupovú cestu • Celková výmera: 566 m2 • V blízkosti cyklistický chodník, Šarišský hrad - Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek rodinného realitného makléra: Ing. Oľga Sabolová 0918 530 748 "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Šarišské Michaľany
58 900 €
KH-797, 2 izbový byt, Prešov, ul. Mukačevská
Impulz Real s.r.o. a Ing. Oľga Sabolová Vám ponúka na predaj dvojizbový byt v Prešove na ulici Mukačevska. Byt má výmeru 54m2 a nachádza sa na ôsmom poschodí z dvanástich. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá prebehla v roku 2019. V byte je loggia s krásnym výhľadom. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Oľga Sabolová +421 918 530 748, sabolova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). Tešíme sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Prešov
121 500 €
3i, Sever, Hroncova, 68m2 + balkón, loggia, šatník, nová rekonštrukcia
Spoločnosť Impulz Real a Lucia Talianová predstavujú na predaj: *** 3 izbový byt, 68m2 + balkón + loggia, Košice, Sever, Hroncova *** *** kompletná, nová rekonštrukcia *** *** nádherné výhľady na Kalváriu a mesto *** *** luxusná, dizajnová rekonštrukcia *** *** bytový dom po kompletnej obnove *** *** ihneď voľný *** Lokalita: - Košice, mestská časť Sever, Hroncova ulica - vynikajúca občianska vybavenosť - bezproblémová dopravná dostupnosť kdekoľvek - výborná ZŠ, MŠ v priamej blízkosti Dispozícia: - priestranná obývačka (3,5 x 5,5m) opticky prepojená s kuchyňou (2,1 x 2,8) s výstupom na balkón (0,77 x 1,9m) - 2x nepriechodná spálňa (4,9 x 2,8m, 4,1 x 2,8m), pričom jedna izba má výstup na loggiu (0,9 x 2,56m) - samostatná kúpeľňa (1,6 x 1,9m) - samostatná toaleta (0,8 x 1,03m) - šatník (1,34 x 1,48m) - byt sa nachádza na 11. poschodí z 12, patrí k nemu pivnica na prízemí Prevedená rekonštrukcia v byte: - plastové okná s novými interiérovými žalúziami, nová vodo, elektroinštalácia, bezpečnostné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami - v chodbe dlažba, ostatné laminátová podlaha - jadro panelové, dizajnový obklad a dlažba - toaleta geberit - šatník s posuvnými dverami (s vnútorným vybavením) - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, digestor, práčka) Prevedená rekonštrukcia bytového domu: - zateplený - vymenené stupačky, brána, schránky, zvončeky - nový výťah vrátane kabíny (nákladný) - kamerový systém Zhrnutie: Priestranný 3 izbový byt. Nová, kompletná, dizajnová rekonštrukcia. Vynikajúca lokalita. Nádherné výhľady. Slušný bytový dom a susedia. Maklér odporúča osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie kontaktujte rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 0948797013 "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Košice I - Sever
214 990 €
3 izbový byt Šarišské Michaľany, vlastné kúrenie, tichá lokalita
Exkluzívna ponuka na predaj: 3 izbový byt v Šarišských Michaľanoch s vlastným kúrením. Spoločnosť Impulz Real a Ing. Oľga Sabolová predstavujú exkluzívnu ponuku - čiastočne zrenovovaný 3 izbový byt s rozlohou 69m2, nachádzajúci sa na Michalskej ulici v Šarišských Michaľanoch na 2/5 poschodí. Tento útulný byt so 7 metrovou loggiou a výťahom v bytovom dome je ideálnym domovom pre Vašu rodinu. Popis bytu: • Priestranná obývačka, ideálna na rodinné stretnutia a oddych (4,03 x 4,26m) • Samostatná kuchyňa vybavená modernými spotrebičmi (4,06 x 2,75m) • Dve útulné spálne (4,04 x 2,98m, 4,03 x 3,29m) • Kúpeľňa s vaňou pre Vaše relaxačné chvíle (1,58 x 1,81m) • Oddelená toaleta pre väčšie pohodlie (1,79 x 0,75m) • Veľká chodba s dostatkom úložného priestoru (4,04 x 1,66 + 1,06 x 1,90m) • Pohodlná priestranná loggia pre relax a oddych (1,74 x 3,89m) Lokalita: • Michalská ulica, Šarišské Michaľany - kompletná občianska vybavenosť a bezproblémové parkovanie • V priamej blízkosti škôlka, park, tiché prostredie pre Vašu pohodu Rekonštrukcia bytu zahŕňa: • Plastové okná a bezpečnostné dvere pre Vašu bezpečnosť • Nová elektroinštalácia v kúpeľni a kuchyni • Vlastné kúrenie zabezpečuje nový kondenzačný kotol zn. BAXI • podlahy: dlažba v chodbe, kuchyni a kúpeľni, laminátová podlaha v izbách • Kompletná kuchynská linka so modernými spotrebičmi a voľne stojacou práčkou, plynovým sporákom s rúrou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou Bytový dom: • Postavený v roku 1981 s výťahom a vymenenými stúpačkami • Bytový dom je zateplený Tento priestranný a skvelý 3 izbový byt s loggiou a príjemným výhľadom je k dispozícii na 2. poschodí a k nemu patrí aj pivnica. S orientáciou na východ a juh si môžete užívať príjemné svetlo počas celého dňa. Výhodou je vlastné kúrenie a s tým spojené nízke mesačné náklady. - Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek rodinného realitného makléra: Ing.Oľga Sabolová 0918 530 748 "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Šarišské Michaľany
118 900 €
KH-790, 3 izbový byt, Košice – Západ, ul. Gudernova
Spoločnosť Impulz Real a Viktória Uličná ponúkajú na predaj: *** 3i, OV, 55m2 + 6 metrová loggia, Košice, Západ, Terasa, Gudernova ulica *** *** vynikajúce 2. poschodie *** *** pražský typ bytu, t.z. bez nosných priečok *** *** čiastočná rekonštrukcia bytu *** *** zrenovovaný bytový dom *** *** ihneď voľný *** Lokalita: - Košice, mestská časť Západ, Terasa, Gudernova ulica - v priamej blízkosti vynikajúca občianska vybavenosť (ZŠ, MŠ, potraviny) - výborný prístup k MHD a k električkám - vďaka zbernému parkovisku bezproblémové parkovanie Dispozícia: - 2x nepriechodná spálňa - obývačka opticky prepojená s kuchyňou, pričom obývačka má výstup na priestrannú loggiu - samostatná kúpeľňa a toaleta Aktuálny stav bytu: - plastové okná - laminátové podlahy - pôvodná kuchynská linka vymenená - zasklená loggia - ostatné v pôvodnom, užívania schopnom stave Bytový dom: - po rekonštrukcii (zateplený, vymenené stupačky) Zhrnutie: Obľúbený typ bytu. Priestranná loggia. Vynikajúca poloha v srdci sídliska Terasa. Ihneď užívania schopný a voľný. Odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, +421948797013, talianova@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice II - Západ
145 000 €
1izbový byt, Košice – Sever, ul. Čermeľska, prenájom
Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na prenájom jednoizbový byt v Košiciach na ulici Čermeľská. Byt sa nachádza v budove, kde sú kancelárske priestory. Výmera bytu je 39m2 a nachádza sa na prízemí budovy. Byt je voľný od 1.4.2024. Cena prenájmu je 540€ mesačne. Depozit je nutný. Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná +421908325270, ulicna@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice I - Sever
540 €/mes.
REZERVOVANÉ - 1,5 izbový byt, Loggia, Zariadený, Bernoláková, Košice
REZERVOVANÉ - Ak hľadáte kompletne zariadený, útulný 1,5 izbový byt za rozumnú cenu vhodný ako štartovací byt alebo byt vhodný na prenájom s hrubým ročným výnosom 4,2 % , tak potom je táto ponuka určená práve Vám. Impulz Real, s.r.o., vo „EXKLUZÍVNOM“ zastúpení Ing. Peter Plačintár, tel. +421903806237 ponúka na predaj 1,5 izbový byt na Bernolákovej ulici, Košice - Západ, sídlisko Terasa. Byt sa nachádza na 8. poschodí 8 poschodového bytového domu, je orientovaný na Juh. Zrekonštruovaný byt má výmeru 36 m2 + loggia 5,24 m2. K bytu prislúcha pivnica. Dispozícia bytu: - samostatná spálňa so šatníkovou skriňou, - obývačka s loggiou vybavená kuchynskou linkou, - kúpeľňa so sprchovacím kútom, - samostatné WC, - vstupná chodba so skriňou, - k bytu prislúcha pivnica. Byt sa predáva kompletne zariadený! Rekonštrukciou prešlo bytové jadro, boli vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, dlažby na chodbe a v kúpeľniach, interiérové dvere, obložkové zárubne, kuchynská linka, čiastočne elektrické rozvody a v byte boli inštalované bezpečnostné dvere. IS: voda, elektrina, plyn, optický internet. Lokalita sa vyznačuje komplexnou občianskou vybavenosťou. Túto nehnuteľnosť Vám rád predstavím na obhliadke, preto pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Peter Plačintár +421 903 806 237, placintar@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). Teším sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice II - Západ
119 990 €
KH-792, 1 izbový byt, Košice – Staré Mesto, ul. Jesenná, prenájom
Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na prenájom jednoizbový byt v Košiciach v Starom Meste. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na ulici Jesenná. Byt je po kompletnej rekonštrukcii a prenajíma sa kompletným zariadením. Výmera bytu je 29m2 a nachádza sa na druhom poschodí zo štyroch. Byt je voľný od 1.4. Cena prenájmu je 650€ mesačne. Depozit je nutný. Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná +421908325270, ulicna@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice I - Staré Mesto
650 €/mes.
Stavebný pozemok, 667m2, na výstavbu RD, Prešov, Svinia
Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Oľga Sabolová Vám EXKLUZÍVNE predstavujú: *** pozemok v zastavanej časti obce Svinia a podiel na prístupovej ceste k pozemku*** *** pozemok je vhodný na okamžitú výstavbu rodinného domu*** *** pozemok je mierne svahovitý a má výmeru 667 m2 (26m x cca 22m)*** *** na pozemku je elektrina, kanalizácia, verejný vodovod, možnosť napojenia aj na plyn*** cena: 62EUR/m2 spolu cena pozemok + podiel na prístupovej ceste =48 000,- EUR Obec Svinia sa nachádza 8 km od mesta Prešov. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke. Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek licencovaného rodinného realitného makléra – Ing. Oľga Sabolová, +421 918 530 748, sabolova@impulzreal.sk "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Svinia
dohodou
3i, OV, 68m2, Terasa/ Západ, Gudernova, nová kompletná rekonštrukcia
Spoločnosť Impulz Real a Lucia Talianová predstavujú na predaj: *** 3 izbový byt, 68m2, Terasa/ Západ, Gudernova *** *** byt obklopený zeleňou *** *** strategická poloha bytu v srdci sídliska Terasa *** *** nová, kompletná, nepoužívaná rekonštrukcia *** *** obľúbený pražský typ, dobudovaná loggia *** *** 2x nepriechodná spálňa, obývačka prepojená s kuchyňou *** *** kvalitné materiály, nadčasový dizajn *** *** kompletne zariadená obývačka *** *** dokonalá stolárska práca *** *** vstavaná kuchyňa so všetkými spotrebičmi *** *** ihneď voľný *** Lokalita: - Košice, mestská časť Terasa, Západ, Gudernova ulica - v priamej pešej blízkosti na výber ZŠ, MŠ, ZUŠ, potraviny, športoviská, ihriská - bezproblémová dostupnosť k MHD, električkám - prostredie plné zelene - zberné verejné parkovisko Dispozícia: - priestranná obývačka (5,8 x 3,1m) prepojená s kuchyňou (3,1 x 2,4m) - 2x nepriechodná spálňa (3,3 x 2,8m, 2,75 x 3,8m), pričom jedna z izieb má výstup na loggiu (1,15 x 2,76m) - samostatná kúpeľňa (2,4 x 2,2m) - samostatná toaleta (1,12 x 1,18m) - chodba (2,8 x 1,75m) + vstavaná skriňa (0,7 x 1,45m) Prevedená rekonštrukcia v byte: - plastové okná s interiérovými žalúziami, nová vodo, elektroinštalácia, dátové rozvody v chodbe a obývačke, bezpečnostné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, radiátory - jadro vybavené nadčasovým obkladom (vaňa so zástenou, dvojumývadlo so skrinkou, priestor pre práčku a sušičku), moderné kruhové zrkadlo - toaleta geberit, vstavaná skrinka s praktickým úložným priestorom, umývadlo so skrinkou - dlažba v chodbe, laminátová podlaha ostatné - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu 60 cm, mikrovlnka- A trieda, značka Whrirpool), sklená zástena, podsvietenie - v chodbe vstavaná skriňa - drevodekor s vešiačikmi v chodbe, kombinácia lamiel na TV stene a zároveň deliaceho priestoru medzi sociálnymi zariadeniami a obývačkou Byt sa nachádza na 6. poschodí z 8. Patrí k nemu sklad na poschodí. Kompletne zariadená jedálenská časť a obývačka (bude doplnené v najbližších dňoch). Orientácia na svetové strany: východ (obývačka s kuchyňou), západ (spálne, loggia) Bytový dom: - zateplený, vymenené stupačky, brána. schránka, zvončeky, schodisko - nový výťah, vrátane kabíny Pre bližšie informácie kontaktujte rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 0948797013 Zhrnutie: Kompletná, nová rekonštrukcia. Moderný dizajn, kvalitné materiály. Nadčasové prevedenie interiéru. Zariadená kuchyňa, jedálenská časť a obývačka. Vďaka polohe, pešia dostupnosť všetkého, čo potrebujete. Ideálny domov, ktorý čaká práve na vás. Maklér odporúča obhliadku. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné"
Košice II - Západ
195 000 €
Na predaj 3-izb. byt, Medzev, Sídlisko Mladosť 5
Spoločnosť Impulz Real a Pavol Andrejovský exkluzívne predstavujú na predaj: *****Byt na sídlisku Mladosť v Medzeve. Byt je 3-izbový vo výmere 55m2, s podlahovou plochou bytu 52m2, komorou v blízkosti bytu (0,88m2) a pivnicou (2,25m2). Byt pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva – obývacia izba spojená s kuchyňou, predsieň, kúpeľňa a WC, kumbal - šatník, komora a pivnica. Súčasťou bytu je jeho vnútorné vybavenie, všetka jeho vnútorná inštalácia (potrubné rozvody vody, plynu, ústredného kúrenia, elektroinštalácie, odpady a pod.) okrem stúpacích vedení a uzavieracích ventilov najbližšie k nim. **** Byt sa nachádza v rekonštruovanom bytovom dome v tichej lokalite na sídlisku Mladosť 5 v Medzeve (Nižný Medzev), s vhodnou orientáciou s oknami na 3 strany (V-JZ), s dobrou občianskou vybavenosťou - v blízkosti sa nachádza škôlka, potraviny, obchody, zastávka SAD. Rekonštrukcia v bytovom dome - komplexná obnova - bola realizovaná v 2015. Energetická hospodárnosť budovy je certifikovaná na triedu B. Parkovanie je verejné v okolí bytového domu. Bytový dom je bez výťahu, byt sa nachádza sa na 1 poschodí. Byt nemá vlastný balkón ani loggiu. *** Rekonštrukcia bytu je čiastočná, rekonštruované časti sú vchodové dvere so zárubňou, kúpelňa a WC vrátane elektroinštalácie, okná – plastové, ďalej kuchyňa spolu s vchodovými dverami do obývacej časti a kuchynskou linkou. Ostatné časti štandardné, nové podlahy, nové dvere do obývacej časti. Chodba a malý šatník ponúkajú väčší priestor pre vlastnú rekonštrukciu a realizáciu úložných priestorov. Dve menšie izby ponúkajú vlastné dispozičné riešenie ako pracovňa, resp. detská izba a spálňa. Priestranná obývacia izba s otvorenou kuchyňou a veľkým trojkrídlovým oknom vhodne dotvárajú túto časť. Možné pripojenie do siete medzevnet. ** Byt je predajom voľný. Časť nábytku je možné po dohode si ponechať. Minimálne úpravy potrebné podľa zváženia klienta. Byt je obývateľný. Správu domu vykonáva Bytex s.r.o. Náklady na bývanie pre 1 osobu v rozsahu do 150,-€ mesačne (nájomné + energie). Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete obrátiť na rodinného realitného makléra: Pavol Andrejovský 0903 619 621, andrejovsky@impulzreal.sk (certifikovaný NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb.
Medzev
53 000 €
KH-788, 3 izbový byt, Košice – Staré Mesto, Kuzmányho, prenájom
Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na prenájom trojizbový byt v Košiciach v širšom centre mesta. Byt sa nachádza na ulici Kuzmányho a je po kompletnej rekonštrukcii. Byt sa nachádza na druhom poschodí z dvanástich s výťahom. Výmera bytu je 72m2, byt má balkón a prenajíma sa spolu s pivnicou. Byt je voľný od mája 2024. Cena prenájmu je 890€ mesačne vrátane energií a internetu. Depozit je nutný. Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná +421908325270, ulicna@impulzreal.sk (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné. Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.
Košice I - Staré Mesto
890 €/mes.
1 2 3