PRENÁJOM: 1-Izbový byt na prenájom v centre mesta Dunajská Streda
A-W Real Vám ponúka na prenájom 1-izbový byt (nezariadený) v centre mesta Dunajská Streda na námestí Á. Vámbéryho. Byt o rozmere 36 m2 sa nachádza na 5. poschodí obytného domu. Pozostáva z predsiene, kuchyne, obývacej izby a kúpeľni s WC. LEN NA DLHODOBÝ NÁJOM!!! Byt ponúkame na bývanie pre inteligentných a najmä bezkonfliktných záujemcov so schopnosťou platenia nájomného (pracovné zmluvy, stály príjem, informácie o pracovnej činnosti .... živnostenský register atď. ) na minimálne 1 rok. Cena nájmu je: 350€/ mesiac vrátane režijných nákladov!!! Pri prebratí bytu sa uhrádza 2 x kaucia + prvé nájomné, t.j. spolu: 1.050€!!! Ak Vás moja ponuka zaujala, rada Vás privítam na osobnej obhliadke, ktorú si vieme dohodnúť na mob. čísle: 0917 656 551.
Dunajská Streda
350 €/mes.
Zariadený 3-izbový byt vo východnej časti mesta
Ponúkame Vám na prenájom zariadený 3 izbový byt vo východnej časti Dunajskej Stredy. Úžitková plocha bytu je 63 m2. Veľkou výhodou je, že v byte sa nachádza loggia. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Bytový dom je zateplený. BYT Dunajská Streda – Nám. Priateľstva 3-izbový zariadený úžitková plocha 63 m2 plastové okná loggia DISPOZÍCIA predsieň, obývačka, 2x spálňa, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta, loggia Po vstupe do bytu sa ocitneme v predsieni. Z predsiene sa dostaneme do všetkých miestností, z ľavej strany je jedna spálňa. Pri spálni je kuchyňa s jedálenským kútom. Oproti vchodovým dverám je vkusne prerobená kúpeľňa s toaletou. Z pravej strany je obývačka. Byt disponuje priestrannou obývačkou. Z obývačky je vstup do druhej spálne, zo spálne na loggiu. BYTOVÝ DOM Zateplený výťah parkovanie pred bytovým domom zeleň a detské ihrisko za bytovkou všetko je na dosah Bytový dom sa nachádza v časti mesta, kde všetko čo potrebujete máte na dosah. V blízkosti je škola, škôlka, obchody (napr. Kaufland, Tesco Galeria), služby (pizzeria, pošta, reštaurácie). Byt je vhodný aj pre tých, ktorí každodenne cestujú do práce do BA, lebo v blízkosti je spoj na cestu 63 a na R7. Mesačné nájomné: 650 €/mesiac V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Dunajská Streda
650 €/mes.
Stavebný pozemok na predaj v obci LEHNICE - Veľký Lég, 741 m2
A-W Real Vám ponúka na predaj krásny, stavebný pozemok - pre rodinné domy v obci LEHNICE, katastrálne územie: Veľký Lég. Pozemok má rozlohu 741 m2 a je rovinatý. Pozemok sa nachádza v novovybudovanej štvrti. Jedná sa o nový stavebný obvod s novými inžinierskymi sieťami. Typ pozemku: orná pôda, extravilán - pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce. POZEMOK: Sympatický, čistý, rožný potenciálny stavebný pozemok optimálnej výmery v pokojnom prostredí, mimo hlavnej cesty, vhodný pre výstavbu rodinného domu za dostupnú cenu. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, autobusová zastávka, lekáreň aj obchod. Lokalita je jednou z najvyhľadávanejších, preto považujem túto ponuku za veľmi lukratívnu. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu A-W Real, 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní.
Lehnice
109 700 €
Stavebný pozemok na predaj v obci LEHNICE - Veľký Lég, 640 m2
A-W Real Vám ponúka na predaj krásny, stavebný pozemok - pre rodinné domy v obci LEHNICE, katastrálne územie: Veľký Lég. Pozemok má rozlohu 640 m2 a je rovinatý. Pozemok sa nachádza v novovybudovanej štvrti. Jedná sa o nový stavebný obvod s novými inžinierskymi sieťami. Typ pozemku: orná pôda, extravilán - pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce. POZEMOK: Sympatický, čistý, rožný potenciálny stavebný pozemok optimálnej výmery v pokojnom prostredí, mimo hlavnej cesty, vhodný pre výstavbu rodinného domu za dostupnú cenu. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, autobusová zastávka, lekáreň aj obchod. Lokalita je jednou z najvyhľadávanejších, preto považujem túto ponuku za veľmi lukratívnu. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu A-W Real, 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní.
Lehnice
94 700 €
Kompletne prerobený byt s rozlohou 82 m2.
Ponúkáme Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný byt vo východnej lokalite mesta. Bol prerobený na 3 izby a kanceláriu.Dispozíca je veľmi praktická.Mesačné náklady na byt sú 150 eu. Byt s rozlohou 82 m2 je veľmi pekne prerobený všetko bolo spravené pred 2 rokmi.
Dunajská Streda
135 000 €
Rodinný dom okamžite obývateľný,6 izbový.
Ponúkáme Vám na predaj rodinný dom v Obci Lúč na ostrove.Nachádza sa v centre obce,blízko zastávka autobusu,obchody .Do Bratislavy to máte na skok po diaľnici R7 25 minut. Rodinný dom má veľké priestrané izby je svetlý,po čiastočnej rekonštrukcii,kúpou je voľný bez tiarch okamžite k nasťahovaniu. Kúrenie je plynové kotol je novší netreba ho meniť,kúrenie je aj na drevo aj na prízemí aj na poschodí sú kachľe. Dom je plne fungčný . Dom môže byť použitý aj ako dvojgeneračný na každom poschodí môže byť kuchyňa je to tam predpripravené. Nachádza sa pozemku s rozlohou 798 m2.
Lúč na Ostrove
159 000 €
Stavebný pozemok v novej lokalite obce.
Ponúkáme Vám na predaj stavebný pozemok v obci Vydrany,nachádza sa v novo vytvorenej časťi obce. Pozemok s rozlohou 898 m2 je rožný,na začiatku slepej ulice. Krásný slnečný pozemok,z dvoch stán je už oplotený. Pre viac informácii ma prosím kontaktujte.
Vydrany
112 250 €
Kvalitný rodinný dom v TOP lokalite mesta.
Ponúkáme Vám na predaj úžasný rodinný dom v lokalite blízko termálneho kúpaliska. Rodinný dom má 5 izieb,špajzu,šatník,nádhernú zimnú záhradu,krb. Dom bol postavený z kvalitných materiálov,v dome prevláda drevo,kvalitné podlahy dvere a kuchyňská linka je v top stave ,po malovaní a upratovaní je okamžite obývateľný.Dom je priestraný vzdušný a veľmi dobre dispozične riešený. Na pozemku sa nachádza aj zrubový dom ktorý sa momentálne použivá ako garáže a sklad. Pozemok je už v dnešnej dobe zriedkavosťou rozloha 1200 m2 je prístupná z 2 strán .Záhrada je troška zanedbaná čaká na Vaše ďaľšie plány. Bazén na dvore Vám prinesie len radosť. Pre viac fotgrafii a informácii ma prosím kontaktujte.
Dunajská Streda
420 000 €
Byt v centre mesta na prenájom pripravený na okamžité sťahovanie.
Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt Dunajskej Strede na Hlavnej ulici. Jedná sa o 3 izbový byt ktorý je vhodný aj na kanceláriu. Byt je len čiastočne zariadený,v predsieni je vstavaná skriňa,ostatné je bez zariadenia. Parkovanie je možné v uzatvorenom dvore.
Dunajská Streda
600 €/mes.
DUNAJSKÁ STREDA – STAVEBNÝ POZEMOK NA PREDAJ V NOVEJ ŠTVRTI MESTA
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v novej štvrti mesta. POZEMOK výmera: 550 m2 rovinatý betónová prístupová cesta elektrina pri pozemku OKOLIE Nehnuteľnosť sa nachádza v novovybudovanej časti Dunajskej Stredy v dotyku centra mesta a zároveň v tesnej blízkosti obchodnej zóny. Táto zóna poskytuje bohaté nákupné možnosti vrátane kina. V blízkosti sa nachádza reštaurácia s rýchlym občerstvením McDonald’s. Bývanie je vzhľadom na svoju polohu a dostupnosť do centra do 5 minút ideálne pre rodinu s deťmi, keďže neďaleko sa nachádza aj materská škola. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 120.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Dunajská Streda
120 000 €
Stavebný pozemok na Poľnej ulici.
Ponúkáme Vám na predaj stavebný pozemok s rozlohou 900 m2 blízko centra mesta,na Poľnej ulici. Pozemok má tvar L rada Vám ho ukážem pre viac info ma prosím kontaktuje,
Dunajská Streda
126 000 €
DUNAJSKÁ STREDA – POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ V RADOVEJ ZÁSTAVBE VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE
Ponúkame Vám na predaj poschodový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite mesta Dunajská Streda. Rodinný dom je v pôvodnom stave, možnosťou na prerobenie podľa vlastného vkusu a po prerobení ponúka príjemné bývanie pre vašu rodinu. Napriek tomu, že dom je v pôvodnom stave, je obývateľný, po kúpe s možnosťou okamžitého nasťahovania. V rodinnom dome sa nachádza aj autogaráž, kde zmestia aj dve autá. DOM Dunajská Streda – Západná časť zastavaná plocha: 100 m2 úžitková plocha: 250 m2 drevené parkety / dlažba tatranský profil drevené okná nezateplený IS – elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia Popis: Po vstupe do domu sa dostaneme do predsiene, odtiaľ je vchod do všetkých miestností na prízemí, ako veľká kuchyňa, priestranná obývacia izba s krbom a s prístupom na terasu, samostatná toaleta a schody na poschodie alebo do pivnice. Na poschodí je chodba ku každej miestnosti. Na poschodí sa nachádzajú tri izby a kúpeľňa. V pivnici sa nachádza práčovňa, kúpeľňa s vaňou, technická miestnosť, garáž a ďalšie miestnosti na uskladnenie vecí. Za domom sa nachádza útulná záhrada, kde je možnosť na odpočinku, na grilovanie, alebo aj na pestovanie zeleniny. POZEMOK oplotený rovinatý upravený dvor bazén výmera: 295 m2 IS – elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia, studňa OKOLIE Okresné mesto Dunajská Streda ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ako škôlky, základné a stredné školy, obchody, služby, obchodné centrá, reštaurácie, banky a všetko čo potrebujete. Dom je vhodný aj pre tých, ktorí každodenne cestujú do práce do Bratislavy, lebo v blízkosti je spoj na cestu 63. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 265.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Dunajská Streda
265 000 €
Garáž na predaj v centre mesta.
Ponúkáme Vám na predaj garáž na predaj . Nachádza sa na križovatke Kračanská-Železničná ulica. Rozlohu má 16 m2. Elektrina je v garáži. Garážová brána je železná na manuálne otváranie.
Dunajská Streda
17 500 €
NOVOSTAVBA: Pekný 4-izbový rodinný dom na predaj v obci Horná Potôň, pozemok 710 m2
A-W Real ponúka na predaj pekný, jednopodlažný, samostatne stojací 4-izbový rodinný dom v obci Horná Potôň. Rodinný dom sa nachádza v tichej uličke v novovybudovanej štvrti obce Horná Potôň. Rodinný dom bol postavený z brúsenej tehly POROTHERM PROFI 30 cm, tepelná izolácia domu je 15cm polystyren AUSTROTHERM, vonkajšia omietka 2mm štruktúra BAUMIT, väzníkový krov, strešná krytina TERRAN, plastové okná a dvere GEALAN s izolačným trojsklom. Výmera pozemku 710m2 Zastavaná plocha so zateplením 147,16m2 Úžitková plocha v interieri 100,97m2 Úžitková plocha v exterieri 19,81m2 Vnútorná dispozícia rodinného domu je veľmi dobre a prakticky riešená. V rodinnom dome sa nachádzajú dve detské izby, spáľňa, veľká obývacia izba spolu s kuchyňou, kúpeľňa, technická miestnosť, krytý vstup, oddelené WC. Z obývacej izby sa dostaneme na slnečnú krytú terasu vo výmere 19,81m2. Kúrenie je podľahové elektrické s možnosťou regulácie v každej miestnosti samostatne. Teplá voda je zabezpečená cez elektrický ohrievač vody 150L. Rodinný dom je napojený na elektriku a na verejnú kanalizáciu. Úžitková voda a polievanie záhrady je zabezpečená z narážanej studne elektrickým čerpadlom. Pozemok je oplotený zo štyroch strán. Na pozemku sa nachádzajú dve parkovacie státia, vsakovacia šachta pre dažďovú vodu, ďalej na pozemku sú urobené hrubé terenné úpravy. Optický internet od TELEKOM je taktiež na pozemku. Dispozičné riešenie: krytý vstup 3,06 m2 zádverie 4,43 m2 chodba 9,07 m2 WC 2,18 m2 Detská izba 12,40 m2 Kúpeľňa 7,66 m2 Detská izba 12,58 m2 Spáľňa 14,15 m2 Technická miestnosť 3,30 m2 Kuchyňa 14,30 m2 Obývacia izba 20,90 m2 Krytá terasa 19,81 m2 Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 249.900 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov
Horná Potôň
249 900 €
3-IZBOVÝ BYT NA PRVOM POSCHODÍ VO VÝCHODNEJ ČASTI MESTA
Ponúkame Vám na predaj útulný 3 izbový byt na prvom poschodí vo východnej časti Dunajskej Stredy. Úžitková plocha bytu je 63 m2. Byt bol čiastočne prerobený v roku 2014. Okná sú plastové. Na podlahe na chodbe, v kuchyni a v kúpeľni je dlažba, v ostatných miestnostiach je plávajúca podlaha. Sú novšie vnútorné dvere. K bytu patrí aj pivnica o výmere 2m2. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Bytový dom je zateplený. BYT Dunajská Streda – Nám. Priateľstva 3-izbový čiastočná rekonštrukcia úžitková plocha 63 m2 plastové okná plávajúca podlaha /dlažba loggia DISPOZÍCIA predsieň, obývačka, 2x spálňa, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta, loggia Po vstupe do bytu sa ocitneme v predsieni. Z predsiene sa dostaneme do všetkých miestností, z ľavej strany je detská izba. Pri detskej izbe je kuchyňa s jedálenským kútom. Oproti vchodovým dverám je kúpeľňa a samostatná toaleta. Z pravej strany je obývačka. Byt disponuje krásnou, priestrannou obývačkou. Z obývačky je vstup do spálne, zo spálne na loggiu. Veľkou výhodou je, že v byte sa nachádza loggia. BYTOVÝ DOM Zateplený výťah parkovanie v okolí bytového domu zeleň a detské ihrisko za bytovkou všetko je na dosah Bytový dom sa nachádza v časti mesta, kde všetko čo potrebujete máte na dosah. V blízkosti je škola, škôlka, obchody (napr. Kaufland, Tesco Galeria), služby (pizzeria, pošta, reštaurácie). Byt je vhodný aj pre tých, ktorí každodenne cestujú do práce do BA, lebo v blízkosti je spoj na cestu 63 a na R7. Tento byt môže byť Váš za 99.990 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Dohoda na cene je možná, kúpou je byt ihneď voľný! Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Dunajská Streda
99 900 €
DUNASJKÁ STREDA – OBCHODNÁ BUDOVA PRIAMO V CENTRE MESTA
Ponúkame Vám na predaj obchodnú / administratívnu budovu priamo v centre mesta Dunajskej Stredy, na Námestí Ármina Vámbéryho. V budove na prízemí je možné vytvoriť obchodný priestor a poschodie je vhodné na kanceláriu alebo na sklad tovaru. K priestoru patrí vlastná kuchyňa a toaleta. PRIESTOR Dunajská Streda – Námestie Ármina Vámberyho poschodová budova úžitková plocha: 58 m2 plávajúca podlaha drevené okná kúrenie na elektrinu vlastná toaleta V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich MAKLÉROV zaručuje spokojnosť našich klientov.
Dunajská Streda
98 600 €
Krásný dom na prenájom v slepej ulici pri lesíku.
Ponúkáme Vám na prenájom rodinný dom v obci Dunajský Klátov. Dom je priestraný má 4 izby,2 kúpeľne,3 toalety. Dom je nový ešte neobývaný a je pripravený pre nového nájomcu. Kuchyňa je kompletne vybavená,nie je problém zariadiť dom podľa predstáv nájomcu. Nachádza sa v slepej ulici v maximálne kľudnej lokalite,za pozemkom sú stomy. Nachádza sa na pozemku s rozlohou 422 m2 Platí sa mesačnný nájom a dve kaucie.
Dunajský Klátov
800 €/mes.
REZERVOVANÝ .... Krásný dom na prenájom v slepej ulici pri lesíku.
Ponúkáme Vám na prenájom rodinný dom v obci Dunajský Klátov. Dom je priestraný má 4 izby,2 kúpeľne,3 toalety. Dom je nový ešte neobývaný a je pripravený pre nového nájomcu. Kuchyňa je kompletne vybavená,nie je problém zariadiť dom podľa predstáv nájomcu. Nachádza sa v slepej ulici v maximálne kľudnej lokalite,za pozemkom sú stomy. Nachádza sa na pozemku s rozlohou 422 m2 Platí sa mesačnný nájom a dve kaucie.
Dunajský Klátov
850 €/mes.
Zariadený byt na prenájom v centre mesta.
Ponúkáme Vám zariadený byt v centre mesta na prenájom. Byt má 2 priestrané izby,plus šatník ,špajzu a nachádza sa na 2 poschodí s výťahom. Zvieratá nie sú povolené. Platí sa mesačný nájom a 2 kaucie.
Dunajská Streda
500 €/mes.
Zariadený byt na prenájom v centre mesta.
Ponúkáme Vám zariadený byt v centre mesta na prenájom. Byt má 2 priestrané izby,plus šatník ,špajzu a nachádza sa na 2 poschodí s výťahom. Zvieratá nie sú povolené. Platí sa mesačný nájom a 2 kaucie.
Dunajská Streda
500 €/mes.
Rodinný dom v lukratívnej časti mesta.
Nehnuteľnosti sú situované na okraji mesta v tichom prostredí, v slepej uličke, minimálna prašnosť a hlučnosť od dopravy. Dokončenie výstavby nehnuteľnosti bolo v roku 2019. Na pozemku s výmerom 630m2 sa nachádza 4 izbový dom, zastavanej plochy 163m2, jednopodlažný, nepodpivnečený. Podkrovie domu slúži na skladovanie, dom je napojený na verejný vodovod, verejný plynovod, verejnú kanalizáciu, verejný elektrické NN vedenie, internet. Po vstupe do domu sa dostaneme do priestrannej predsiene, odkiaľ sa otvárajú dvere do samostatnej toalety vybavenej s umývadlom. Z predsenie sa dostaneme cez posuvné dvere do veľkej priestrannej chodby obytnej časti, odkiaľ sa otvárajú dvere do ostatných miestnostiach, ako kúpeľňa, 3 izby, technická miestnosť. Kúpeľňa je vybavená s vaňou, sprchovým kútom, umývadlom, kúpeľňovým nábytkom, zabudovaným rádiom. Oproti kúpeľne sa nachádza technická miestnosť s plynovým ohrievačom vody, výstupom na povalu. V obývačke je pripravený komín na krb, a je spojená s kuchyňou a jedálňou. V kuchyni sa nachádza veľká moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (kombinovaná chladnička, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná platňa, umývačka riadu, odsávač pár) s množstvom úložného priestoru. Hneď vedľa kuchyne sa nachádza špajza s regálmi. Z obývačky je prístup na skrytú terasu. Dom disponuje s 3 priestrannými izbami, z ktorých v jednej sa nachádza aj vstavaná skriňa. Na podlahe v obytných častiach je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostiach (kuchyňa, kúpeľňa, záchod, technická miestnosť, špajza) je dlažba. Ďalšie vybavenie domu: zabezpečovací systém plastové okná s izolačným trojsklom a s vnútornými žalúziami, hliníkové terasové dvere teplovodné podlahové a radiátorové kúrenie s termostatom. Súčasťou nehnuteľnosti je samostatný jednopodlažný garáž pre jedno auto, zastavaná plocha 36m2, úžitková plocha 28,1m2. Garáž je napojený na elektrickú sieť, časť garáže je aj vonkajšia kuchyňa, drezom a plynovým sporákom. Garáž disponuje s automatickou garážovou bránou. Nádvorie je upravené s trávou, okrasnými kríkmi, zámkovou dlažbou. Je k dispozícii studňa na polievanie, oplotenie okolo domu je bariérovým plotom, pred domom plot z plotových tvárnic + brána na elektronický pohon, automatický zavlažovací systém na celom nádvorí a pred plotom. - Predsieň 5,70 m2 - Oddelené WC 1,56 m2 - Obývacia izba s jedálňou 28,2m2 - Kuchyňa 17,10m2 - Izba 15,10 m2 - Izba 12,60 m2 - Izba 13,10m2 - Kúpeľňa 8,15 m2 - Technická miestnosť 2,80 m2 - Špajza 1,56 m2 - Zadná terasa 12m2 - Predná terasa 8,90m2 Dom sa predáva bez nábytkového vybavenia, ostane kuchynská linka so spotrebičmi, vstavaná skriňa, kúpeľňový a záchodový nábytok, regále v špajzi. V cene nehnutelnosti je aj bazén typu Azuro Ibiza 525, hĺbky 1,5m, zatiaľ nezabudovaný.
Dunajská Streda
330 000 €
Rodinný dom v lukratívnej časti mesta.
Nehnuteľnosti sú situované na okraji mesta v tichom prostredí, v slepej uličke, minimálna prašnosť a hlučnosť od dopravy. Dokončenie výstavby nehnuteľnosti bolo v roku 2019. Na pozemku s výmerom 630m2 sa nachádza 4 izbový dom, zastavanej plochy 163m2, jednopodlažný, nepodpivnečený. Podkrovie domu slúži na skladovanie, dom je napojený na verejný vodovod, verejný plynovod, verejnú kanalizáciu, verejný elektrické NN vedenie, internet. Po vstupe do domu sa dostaneme do priestrannej predsiene, odkiaľ sa otvárajú dvere do samostatnej toalety vybavenej s umývadlom. Z predsenie sa dostaneme cez posuvné dvere do veľkej priestrannej chodby obytnej časti, odkiaľ sa otvárajú dvere do ostatných miestnostiach, ako kúpeľňa, 3 izby, technická miestnosť. Kúpeľňa je vybavená s vaňou, sprchovým kútom, umývadlom, kúpeľňovým nábytkom, zabudovaným rádiom. Oproti kúpeľne sa nachádza technická miestnosť s plynovým ohrievačom vody, výstupom na povalu. V obývačke je pripravený komín na krb, a je spojená s kuchyňou a jedálňou. V kuchyni sa nachádza veľká moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (kombinovaná chladnička, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná platňa, umývačka riadu, odsávač pár) s množstvom úložného priestoru. Hneď vedľa kuchyne sa nachádza špajza s regálmi. Z obývačky je prístup na skrytú terasu. Dom disponuje s 3 priestrannými izbami, z ktorých v jednej sa nachádza aj vstavaná skriňa. Na podlahe v obytných častiach je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostiach (kuchyňa, kúpeľňa, záchod, technická miestnosť, špajza) je dlažba. Ďalšie vybavenie domu: zabezpečovací systém plastové okná s izolačným trojsklom a s vnútornými žalúziami, hliníkové terasové dvere teplovodné podlahové a radiátorové kúrenie s termostatom. Súčasťou nehnuteľnosti je samostatný jednopodlažný garáž pre jedno auto, zastavaná plocha 36m2, úžitková plocha 28,1m2. Garáž je napojený na elektrickú sieť, časť garáže je aj vonkajšia kuchyňa, drezom a plynovým sporákom. Garáž disponuje s automatickou garážovou bránou. Nádvorie je upravené s trávou, okrasnými kríkmi, zámkovou dlažbou. Je k dispozícii studňa na polievanie, oplotenie okolo domu je bariérovým plotom, pred domom plot z plotových tvárnic + brána na elektronický pohon, automatický zavlažovací systém na celom nádvorí a pred plotom. - Predsieň 5,70 m2 - Oddelené WC 1,56 m2 - Obývacia izba s jedálňou 28,2m2 - Kuchyňa 17,10m2 - Izba 15,10 m2 - Izba 12,60 m2 - Izba 13,10m2 - Kúpeľňa 8,15 m2 - Technická miestnosť 2,80 m2 - Špajza 1,56 m2 - Zadná terasa 12m2 - Predná terasa 8,90m2 Dom sa predáva bez nábytkového vybavenia, ostane kuchynská linka so spotrebičmi, vstavaná skriňa, kúpeľňový a záchodový nábytok, regále v špajzi. V cene nehnutelnosti je aj bazén typu Azuro Ibiza 525, hĺbky 1,5m, zatiaľ nezabudovaný.
Dunajská Streda
330 000 €
Zrekonštruovaný a vkusne zariadený 4 izbový byt
Realitná kancelária A-W Real Vám ponúka na predaj úplne zrekonštruovaný a vkusne zariadený 4 izbový byt v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 8 s výťahom. Úžitková plocha bytu je 81 m2. K bytu prislúcha aj pivnica. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU vstupná chodba, kuchyňa, špajza, hosťovská izba, obývacia izba so vstupom na loggiu, detská izba, spálňa, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta Byt sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady pre 3 člennú rodinu sú cca 190 €. OKOLIE park, detské ihrisko, materská a základná škola, gymnázium, umelecká škola, reštaurácie, potraviny, mäsiarstvo, lekáreň VÝHODY obľúbené poschodie, slušní susedia, výborná dostupnosť do Bratislavy na rýchlostnej ceste R7 ( 35 min), kúpou ihneď voľný Cena 124 990 € je vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W Real. Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku bytu a pomôžem aj s vybavením hypotekárneho úveru.
Dunajská Streda
124 990 €
LEN U NÁS! Viacúčelová budova na predaj v Dunajskej Strede
Realitná kancelária A-W Real Vám ponúka na predaj viacúčelovú budovu v Dunajskej Strede. Budova sa nachádza v blízkosti centra mesta s úžitkovou plochou 90 m2. Budova a taktiež pozemok pod budovou je v osobnom vlastníctve terajšieho majiteľa. - 2 vchody - 5 miestností - 2 toalety - 1 kúpeľňa - vykurovanie radiátormi - parkovanie pred budovou Využitie: kancelárie, butik, sklad, bývanie Cena 99.000€ je vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W Real. Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku nehnuteľnosti.
Dunajská Streda
99 000 €
Nízkoenergetické 4-izbové rodinné domy v dvojdome s vlastným parkovacím státím a so záhradkou
Realitná kancelária A-W Real vám ponúka na predaj nízkoenergetické 4-izbové rodinné domy v dvojdome s vlastným parkovacím státím a so záhradkou. Dvojdom sa nachádza v obci Dunajský Klátov v blízkosti Dunajskej Stredy v mimoriadne vyhľadávanej lokalite s výborným prístupom do mesta. Momentálne je vo výstavbe. DOM - 83 m2 - terasa 12 m2 - záhrada 300 m2 - pálená tehla 25 cm - AKU 25 cm tehla - izolácia 20 cm polystyrén - väzníková strecha - predpríprava na alarm a elektrické exteriérové rolety, klimatizácia - tepelné čerpadlo a elektrický ohrev vody bojlerom - podlahové teplovodné kúrenie DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU - vstupná hala (chodba) - priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou - 3 samostatné izby - priestranná kúpeľňa s toaletou - samostatná toaleta - technická miestnosť VÝHODY - vyhľadávaná lokalita - výborný prístup do mesta - nízke režijné náklady - kvalitné materiály Rodinný dom sa predáva v stave HOLODOM s nasledujúcim príslušenstvom: vnútorný hygienický náter 3 vrstvami bielej farby, poter, elektrické podlahové kúrenie, ohrev teplej vody, samostatná toaleta, sadrokartónový podklad, okná 3 sklo s jednostrannou lamináciou, predpríprava na alarm, na elektrické rolety, rozvody a klimatizácia, ( bez vnútorných obkladov, bez dverí a zárubní ) V stave ŠTANDARD s doplnkovým dokončením za 10.000 €: dvere a zárubne, parkety a dlažby vo všetkých miestnostiach, v kúpeľni vaňa a umývadlo, toalety, okrajové lišty, zásuvky a vypínače, klimatizácia Cena 145.000 € v stave HOLODOMU a v stave ŠTANDARD 155.000 € je vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W Real. Ak vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu.
Dunajský Klátov
145 000 €
ZNÍŽENÁ CENA! Na predaj krásny 3-izbový byt s veľkým balkónom v obľúbenej lokalite Dunajskej Stredy
Ponúkame Vám na predaj krásny veľkometrážny 3-izbový byt s veľkým balkónom v obľúbenej lokalite Dunajskej Stredy Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 4 bez výťahu, ale na prízemí je spoločný priestor: kočikáreň. Byt má samostatné kúrenie s novým plynovým kotlom. V celej byte je dlažba, lebo je podlahové kúrenie. Okná sú plastové a vonku sú vonkajšie žalúzie. Bytový dom je 20 ročný a je zateplený. Veľkou výhodou je, že okolo bytovke je zeleň. BYT Dunajská Streda – Záhradnícka Úžitková plocha 74,3 m2 + veľká terasa 15 m2 Podlahové kúrenie Nový plynový kotol (ešte v záruke) 3. poschodie z 4 Rohová vaňa DISPOZÍCIA chodba, 2 samostatné izby, samostatný WC, kúpeľňa, obývačka s výstupom na terasu Po vstupe do bytu sa ocitneme na chodbe. Z chodby sa dostaneme do všetkých miestností, z ľavej strane sú izby z pravej strane je samostatná toaleta a vstavaná skriňa. V kuchyne je prekrásna kuchynská linka v tvare U so zabudovanými spotrebičmi a s práčkou. V kúpeľni zmestí rohová vaňa. BYTOVÝ DOM Zateplenie Parkovanie v okolí bytového domu V prípade záujmu sa dá dokúpiť k bytu aj garáž v podzemí za cenu 13 000 €. Zeleň okolo bytovke OKOLIE Dom sa nachádza v dobrej lokalite obci Dunajská Streda. V blízkosti je LIDL, Jednota, reštaurácia, a čerpacia stanica OMV. V Dunajskej Strede je kompletná občianska vybavenosť: škôlky, školy, stredné školy, pošta, poliklinika, obchody, známe termálne kúpalisko, obchodné centrum MAX Tento byt môže byť Váš za 139.900 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Pri vážnom záujme DOHODA je možná. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku bytu. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Dunajská Streda
139 900 €
Prenájom nebytového priestoru na podnikateľské účely v Dunajskej Strede, Západ, 43 m2
Ponúkame Vám na prenájom nebytový priestor v Dunajskej Strede na sídlisku Západ. Úžitková plocha je 43 m2. Nachádza sa v suteréne rodinného domu, priestor je vhodný na zriadenie kozmetického salóna, manikúra, kancelária, office, kancelársky priestor. Kúrenie: rdiátorové, plynové. Teplá a studená voda zabezpečená. Parkovacie státie zabezpečené!!! Cena prenájmu je: 400 EUR/mesiac + režijné náklady (elektrina, voda, plyn). Vopred sa platí 2x KAUCIA!!!!!
Dunajská Streda
400 €/mes.
HORNÝ BAR-2-IZBOVÝ PREROBENÝ BYT NA PREDAJ V CENTRE DEDINY
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový prerobený byt v centre dediny Horný Bar. Byt sa nachádza na 1. poschodí s vlastným vchodom. Z balkóna je výhľad na zeleň. BYT okr. Dunajská Streda –Horný Bar 2-izbový úžitková plocha: 81 m2 s loggiou plávajúca podlaha / dlažba plastové okná Po vstupe do bytu sa dostaneme do predsiene, odkiaľ vedia schody hore, do bytu. Na poschodí v strede bytu je chodba, odkiaľ je vstup do všetkých miestností, ako dve izby, kuchyňa s balkónom a kúpeľňa s WC. BUDOVA tehla zateplenie parkovanie okolo budovy zeleň kolaudácia: 2006 LOKALITA Obec Horný Bar disponuje veľmi dobrou občiansku vybavenosťou, nachádza sa tam škola, škôlka, potraviny, obchody (butik, rozličný tovar, kvetinárstvo), služby (kaderníctvo, kozmetický salón), obvodný lekár, zubný lekár a lekáreň. Lokalita ponúka kľudné bývanie s dobrou polohou napojenia na hlavný ťah Bratislava-Komárno. Napojenie na diaľnicu D4R7 je len 8 km, cez ktorou cesta do Bratislavy je len 25 minút. Obec Horný Bar sa nachádza 20 km od okresného mesta Dunajská Streda, 12 km od mesta Šamorín a 40 km od hlavného mesta Bratislava. Tento skvelý byt môže byť Váš za 108.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich MAKLÉROV zaručuje spokojnosť našich klientov.
Šamorín
108 000 €
HORNÝ BAR-2-IZBOVÝ PREROBENÝ BYT NA PREDAJ V CENTRE DEDINY
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový prerobený byt v centre dediny Horný Bar. Byt sa nachádza na 1. poschodí s vlastným vchodom. Z balkóna je výhľad na zeleň. BYT okr. Dunajská Streda –Horný Bar 2-izbový úžitková plocha: 81 m2 s loggiou plávajúca podlaha / dlažba plastové okná Po vstupe do bytu sa dostaneme do predsiene, odkiaľ vedia schody hore, do bytu. Na poschodí v strede bytu je chodba, odkiaľ je vstup do všetkých miestností, ako dve izby, kuchyňa s balkónom a kúpeľňa s WC. BUDOVA tehla zateplenie parkovanie okolo budovy zeleň kolaudácia: 2006 LOKALITA Obec Horný Bar disponuje veľmi dobrou občiansku vybavenosťou, nachádza sa tam škola, škôlka, potraviny, obchody (butik, rozličný tovar, kvetinárstvo), služby (kaderníctvo, kozmetický salón), obvodný lekár, zubný lekár a lekáreň. Lokalita ponúka kľudné bývanie s dobrou polohou napojenia na hlavný ťah Bratislava-Komárno. Napojenie na diaľnicu D4R7 je len 8 km, cez ktorou cesta do Bratislavy je len 25 minút. Obec Horný Bar sa nachádza 20 km od okresného mesta Dunajská Streda, 12 km od mesta Šamorín a 40 km od hlavného mesta Bratislava. Tento skvelý byt môže byť Váš za 108.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich MAKLÉROV zaručuje spokojnosť našich klientov.
Dunajská Streda
108 000 €
HORNÝ BAR-2-IZBOVÝ PREROBENÝ BYT NA PREDAJ V CENTRE DEDINY
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový prerobený byt v centre dediny Horný Bar. Byt sa nachádza na 1. poschodí s vlastným vchodom. Z balkóna je výhľad na zeleň. BYT okr. Dunajská Streda –Horný Bar 2-izbový úžitková plocha: 81 m2 s loggiou plávajúca podlaha / dlažba plastové okná Po vstupe do bytu sa dostaneme do predsiene, odkiaľ vedia schody hore, do bytu. Na poschodí v strede bytu je chodba, odkiaľ je vstup do všetkých miestností, ako dve izby, kuchyňa s balkónom a kúpeľňa s WC. BUDOVA tehla zateplenie parkovanie okolo budovy zeleň kolaudácia: 2006 LOKALITA Obec Horný Bar disponuje veľmi dobrou občiansku vybavenosťou, nachádza sa tam škola, škôlka, potraviny, obchody (butik, rozličný tovar, kvetinárstvo), služby (kaderníctvo, kozmetický salón), obvodný lekár, zubný lekár a lekáreň. Lokalita ponúka kľudné bývanie s dobrou polohou napojenia na hlavný ťah Bratislava-Komárno. Napojenie na diaľnicu D4R7 je len 8 km, cez ktorou cesta do Bratislavy je len 25 minút. Obec Horný Bar sa nachádza 20 km od okresného mesta Dunajská Streda, 12 km od mesta Šamorín a 40 km od hlavného mesta Bratislava. Tento skvelý byt môže byť Váš za 108.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich MAKLÉROV zaručuje spokojnosť našich klientov.
Horný Bar
108 000 €
1 2 3 4 5 6