Kvietkované tričko, zn. ORSAY, veľkosť 42
Predám kvietkované tričko zn. ORSAY. Tričko je je ušité z bavlny s elastanom. Tričko je úplne nové. Rozmery: dĺžka 57 cm, šírka cez prsia 92 cm. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
7 €
Kvietkovaná sukňa, zn. orsay, veľ. 42
Predám letnú sukňu s dĺžkou po kolená. Sukňa je do strihu A, s jemnými volánmi. Sukňa nemá podšívku, ale nie je vôbec priesvitná. Sukňa je úplne nová, nenosená . Rozmery: pás 84 cm, dĺžka 67 cm. Materiál: 100% bavlna. Veľkosť: 42. Zn. Orsay. K tričku ladí zelené tričko, tiež zn. ORSAY. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
10 €
Jarná bundička veľ. 92 (18 - 24 mesiacov)
Predám jarnú kockovanú bundičku zn. Takko. Bundička je ukončená pružným patentom, takisto aj rukávy, je vhodná je pre chlapčeka. Bundička má kapucňu, je podšitá zelenou pružnou bavlnenou látkou, vonkajšia látka je bavlna. Budnička je párkrát nosená, je vo vynikajúcom stave. Veľkosť: 92 (pre dieťatko vo veku 18 - 24 mesiacov). Značka: Takko. K bundičke ponúkam aj čiapočku s nákrčníkom (tenučké, jednovrstvové). Môžete nosiť ako jeden celok, vyzerá to super, mám to odskúšané. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
8 €
Saténová blúzka (veľkosť 40/42)
Predám nádhernú saténovú blúzku maslovej farby s čiernou bavlnenou čipkou. Blúzka má dlhší strih, trištvrťové rukávy, v páse je nazberkaná vďaka tenkej gumičke, vo výstrihu sa viaže na šnúrku, ktorá je ukončená strapčekmi. Blúzka je ľahučká, jemná a príjemná na telo, pôsobí luxusne. Materiál: 100% polyester. Blúzka je nenosená, je úplne nová. Rozmery: dĺžka predného dielu 60 cm, dĺžka zadného dielu 67 cm, šírka cez prsia 108 cm, dĺžka rukávu 57 cm. Značka: Bonprix. Veľkosť: L. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
9 €
Bodkované šaty, veľ. 42, značka Reserved
Predám letné bavlnené šaty, sú nosené, sú vo veľmi dobrom stave. Veľkosť: 42. Značka: Reserved. Materiál: 100% bavlna. Rozmery: dĺžka 119 cm. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
10 €
Kožená kvietkovaná kabelka
Predám koženú kabelku zn. CREOLE. Kabelka je úplne nová, nebola nikdy nosená. Materiál: koža. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
30 €
Čarodejnica z Portobella - Paulo Coelho
Predám román Čarodejnica z Portobella od Paula Coelha. Kniha je úplne nová. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
5 €
Semišové lodičky, veľ. 42
Predám semišové lodičky malinovej farby, zn. H&M. Výška opätku 7 cm. Lodičky sú úplne nové, neboli nikdy nosené. Veľkosť: 42. Posielam doporučene alebo na dobierku.
Nové Zámky
35 €
Úpletové šaty, zn. h&m, veľ. L
Predám úpletové šaty s dĺžkou po kolená, majú kruhovitú sukňu. Šaty sú úpletové, prispôsobia sa postave, na chrbte sa zapínajú na zips, šaty sú úplne nové. Rozmery: pás 85 cm, dĺžka 105 cm. Materiál: 72% polyester, 28% viskóza. Veľkosť: L. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur).
Nové Zámky
20 €
Bavlnená sukňa, zn. Reserved , veľ. 44
Predám bavlnenú sukňu, s dĺžkou pod kolená. Sukňa je kruhovitého strihu. Sukňa je úplne nová. Rozmery: pás 85 cm, dĺžka 89 cm. Materiál: 100% bavlna. Veľkosť: 44. Značka Reserved. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur).
Nové Zámky
10 €
Bodkované šaty, zn. RESERVED, veľkosť 42
Predám bodkované šaty s dĺžkou do polovice stehien, hodia sa aj k nohaviciam. Dĺžka 72 cm. Materiál: 100% polyester, podšívka 100% polyester. Veľkosť: 42. Šaty sú úplne nové, nenosené, oprané. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur).
Nové Zámky
15 €
Červená crossbody kabelka,
Predám koženkovú kabelku. Kabelka je nosená, je vo vynikajúcom stave. Materiál: ekokoža. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
9 €
Chlapčenské plátenné tenisky veľ. 24
Darujem chlapčenské plátenné tenisky zn. F&F. Tenisky sú párkrát nosené, ale sú vo veľmi dobrom stave. Veľkosť: 24. Značka: F&F. Pôvodná cena: 9 eur. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
zadarmo
Balerínky, veľ. 42, značka H&M
Predám látkové balerínky zn. H&M. Balerínky sú úplne nové, neboli nikdy nosené. Veľkosť: 42. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
5 €
Plisovaná sukňa, zn. Mango, veľ. XXL
Predám plisovanú sukňu smotanovobielej farby s dĺžkou pod kolená. Sukňa je kruhovitého strihu. Sukňa je úplne nová. Rozmery: pás 88 cm (pás je pevný), dĺžka 92 cm. Materiál: 100% polyester, podšívka: 100% polyester. Veľkosť: XXL. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
30 €
Bavlnená sukňa, zn. h&m , veľ. 44
Predám bavlnenú sukňu s efektom batiky, s dĺžkou po kolená. Sukňa je kruhovitého strihu. Sukňa je párkrát nosená, ale je vo vynikajúcom stave. Rozmery: pás 84 cm, dĺžka 85 cm. Materiál: 100% bavlna. Veľkosť: 44. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur).
Nové Zámky
5 €
Letné šaty zelenej farby, veľ. XL, zn. Medicine
Predám letné bavlnené šaty, sú úplne nové. Veľkosť: XL. Značka: Medicine. Materiál: 100% bavlna. Rozmery: dĺžka 120 cm. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
10 €
Plisovaná sukňa, zn. Reserved, veľ. XL
Predám plisovanú sukňu limetkovozelenej farby s dĺžkou pod kolená. Sukňa je kruhovitého strihu. Sukňa je úplne nová. Rozmery: pás 84 cm (pás je vpredu pevný, vzadu je pružný), dĺžka 86 cm. Materiál: 100% polyester (v peknom saténovom dizajne). Veľkosť: XL. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
30 €
Plisovaná sukňa, zn. F&F, veľ. 44
Predám plisovanú sukňu s dĺžkou pod kolená. Sukňa je kruhovitého strihu. Sukňa je úplne nová. Rozmery: pás 84 cm (pás je pružný), dĺžka 82 cm. Materiál: 100% polyester. Veľkosť: 44. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
20 €
Kvietkované šaty, veľ. XL, značka Reserved
Predám letné bavlnené šaty, sú úplne nové, nikdy neboli nosené. Veľkosť: XL. Značka: Reserved. Materiál: 100% bavlna. Rozmery: dĺžka 119 cm. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
15 €
V ten večer - Susan Minotová
Predám román V ten večer od Susan Minotovej. Kniha je úplne nová. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
5 €
Madeirová sukňa, veľ. 42, značka H&M
Predám letnú sukňu s dĺžkou po kolená. Sukňa má jemnučkú podšívku, je do strihu A. Sukňa je nosená, ale je vo vynikajúcom stave. Rozmery: pás 82 cm, dĺžka 74 cm. Materiál: 100% bavlna. Veľkosť: 42. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur).
Nové Zámky
10 €
Na brehu Rio Pedra som si sadla ...- Paulo Coelho
Predám román Na brehu Rio Pedra som si sadla a plakala od Paula Coelha. Kniha je úplne nová. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku, výška poštovného: 2,60 eur (alebo 1. triedou doporučene, výška poštovného: 1,80 eur). Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
5 €
Vysoké čižmy, veľ. 42, zn. Kate Gray
Predám vysoké čižmy petrolejovej farby. Čižmy sú úplne nové, neboli nikdy nosené. Výška opätku cca 9 cm. Veľkosť: 42. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam doporučene alebo na dobierku.
Nové Zámky
50 €
Balík oblečenia, veľ. 104/110 (3 - 4 roky)
Predám balík oblečenia pre chlapca vo veku 3 - 4 roky, veľkosť 104/110. Vecičky sú nosené, ale sú vo veľmi dobrom stave. Balík pozostáva z 9 kusov oblečenia. 5 x tričko s krátkym rukávom (2 x značka Pepco,2 x značka F&F, 1 x značka H&M) 3 x kraťasy (2 x značka F&F, 1 x značka Takko) 1 x dlhé letné nohavice (1 x značka F&F) Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
10 €
Kvetované šaty, zn. Reserved, veľ. 42
Predám kvietkované šaty, sú nosené, sú vo veľmi dobrom stave. Veľkosť: 42. Značka: Reserved. Materiál: 100% polyester. Rozmery: dĺžka 119 cm. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
20 €
Kvietkované tenisky, veľ. 42, zn. Rieker
Predám kvietkované tenisky zn. Rieker. Tenisky sú úplne nové, neboli nikdy nosené. Veľkosť: 42. Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
40 €
Balík letného oblečenia, veľ. 98/104 (2 - 4 roky)
Predám letný balík oblečenia pre chlapca vo veku 2 - 4 roky, veľkosť 98/104. Vecičky sú nosené, ale sú vo veľmi dobrom stave. Balík pozostáva z 5 kusov oblečenia: 2 x tielko na vonkajšie nosenie (značka H&M) 2 x kraťasy (značka F&F) 1 x plavky (značka LUPILU) Dostupnosť: ihneď k odberu. Posielam 1. triedou na dobierku alebo 1. triedou doporučene. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Nové Zámky
8 €
Výchova dětí s autismem
Predám knihu Výchova dětí s autismem. Vydavateľstvo: Portál, 122 strán. Kniha je úplne nová. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
8 €
Bodkovaná tylová sukňa, zn. Reserved, veľ. 44
Predám plisovanú sukňu s dĺžkou pod kolená. Sukňa je kruhovitého strihu. Sukňa je úplne nová. Rozmery: pás 78 cm (pás je pružný), dĺžka 86 cm. Materiál: 100% polyester. Veľkosť: 44. Posielam na dobierku alebo doporučene.
Nové Zámky
20 €
1 2