Svadobný vankúšik na obrúčky biely NOVÝ
Svadobný vankúšik na prstienky, je bielej perleťovej farby ozdobený širokou čipkou a dvomi spojenými zikrónovými srdiečkami, materiál satén, veľkosť 15x15cm.
Trnava
15 €
Nové vrchné PUL nohavičky rôzne farby
Predám nové nepremokavé vrchné PUL nohavičky majú rýchle zapínanie patentkami. Mäkký 100% polyester je k pokožke bábätka priedušný. Nohavičky je možné používať pri všetkých druhov látkových plienok. Nohavičky pomocou gumičky okolo nôh zabránia pretečeniu tekutiny na odev bábätka. Polyuretánová vrstva na nohavičkách úplne zabráni, aby po premočení plienok nepremoklo okolie bábätka. Nohavičky sú ľahké a jednoducho sa na plienku oblečú a zapnú patentkami. Výhodou je rýchle sušenie. Pri prebaľovaní postupujte nasledovne: Dieťatko zabaľte do látkovej plienky napr. nohavičkovej, štvorcovej a navrch oblečte vrchné nohavičky zapnite patentkami. Prebaľovanie opakujte tak často ako to bábätko potrebuje zvyčajne je to každé tri až štyri hodiny. Vonkajšia vrstva má vysokú pevnosť v ťahu a mäkkosť, môže sa opakovane prať bez toho aby sa deformovali. Waterproof priedušného filmu môže zabrániť úniku moču . Umývateľné, supersavé a opakovane použiteľné, úsporné a šetrné k životnému prostrediu. Vhodné pre dojčatá a batoľatá 3 kg-15 kg. Jedna veľkosť padne všetkým - môžete ho nastaviť na požadovanú veľkosť (S, M alebo L), ktorú nasadíte rôznymi radmi patentiek. Pranie max. na 60°, nežehliť, nesušiť na priamom slnku, či v blízkosti zdrojov tepla, v sušičke a na radiátore. Nevystavovať mrazu, nepoužívať ocot a bielidlá, nežehliť. K dispozícii farby modrá, zelená, žltá, oranžová. Cena za kus 8,50€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
8,50 €
Jutové vrecko na príbor
Predám jutové vrecko na príbor s okrasnou kvetinkovou čipkou, rozmer 21x12 cm. Cena 1,80€/ks. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
1,80 €
Organzové vrecúčka biele, fialové a ružové
Predám organzové vrecúška bielej, fialovej a ružovej farby, hore sa dajú stiahnuť stužkou. Sú nádherné, podobné som mala na svadbe naplnené sladkosťami. Rozmer 7x9cm. Môžete ich použiť ako obal na drobné darčeky pri rôznych príležitostiach, na mydielka, darčeky, plniť levanduľou, ai. Možné použiť ako dekoráciu na svadobný stôl, ako darček pre svadobných hostí, pri krste, oslave, rozlúčke so slobodou, zásnubách, narodeninovej párty, ai. Ak by ste potrebovali inú farbu, veľkosť, prípadne so vzorom, viem zohnať, napíšte a dohodneme sa. Cena 0,15€/ks. (Trnava)
Trnava
0,15 €
Kniha z roku 1969
Predám starú knihu z roku 1969 s názvom Požičiate nám manžela? ...a iné príbehy zo sexuálneho života, autor: Graham Greene, vydal: Epocha 1969, väzba: PV + prebal, ilustroval: Naďa Rappensbergerová, BOX CHOK. Cena 6,90€+poštovné. (Trnava) Pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) .
Trnava
6,90 €
Pánska polokošeľa
Predám pánsku polokošeľu hnedobiela pásikavá, veľkosť 38/40, obvod cez prsia-104cm, dĺžka trička-62cm, dĺžka rukávov od pleca-19cm. Cena 4,-€. (Trnava) POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY Pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) .
Trnava
4 €
Pánske tričko bledomodrej farby
Predám pánske tričko bledomodrej farby s nápisom, veľkosť M, obvod cez prsia-92cm, dĺžka trička-65cm, dĺžka rukávov od pleca-18cm. Cena 3,-€. POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY Pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) .
Trnava
3 €
Levanduľová kúpeľová soľ „relaxačná“
Predám levanduľovú kúpeľovú soľ „relaxačná“. Dokonale zjemňuje, regeneruje pokožku a uvoľňuje myseľ. Pôsobí proti stresu, stimuluje svaly, upokojuje pri zdravotných ťažkostiach a bolesti. Obohatená magnéziom a kvetmi levandule lekárskej. Používa sa ako prísada do kúpeľa. Balenie 200g, cena 2,50€. (Trnava)
Trnava
2,50 €
Predám dekoračné kamienky – slzy
Predám dekoračné kamienky – slzy. Používajú sa pri akýchkoľvek slávnostných dekoráciách. Vhodné aj pri bytovej dekorácii. Farba zelená bledo. Veľkosť: cca 6,5 mm, balenie: 100 ks. V prípade záujmu mixu treba dať do poznámky k objednávke. Ak by bol záujem o kamienky inej farby ako je na foto kontaktujte ma. Cena 1,59€. POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY Pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) .
Trnava
1,59 €
Darčekový čaj - PRE DEDKA.
Originálny darček, ktorý vytvorí príjemnú, ničím nerušenú atmosféru. Darčekový čaj „PRE DEDKA“. Pre všetkých milovníkov čajov! Krásne a vkusné balenie kvalitného čaju namiešaného z domácich byliniek poteší a príjemne zahreje i toho najnáročnejšieho zákazníka. Nechajte sa zlákať netradičnosťou a výnimočnosťou daného momentu. Či si neviete rady s darčekom na meniny, narodeniny alebo pre babičku, otca či vašu lásku, touto klasikou nepokazíte nikdy nič! Kúpte si tento čaj len tak na každú príležitosť a každodenné využitie. Čo tak využiť ho pre vytvorenie pokojného domova, na pripravenie romantického večera alebo pre rodinnú pohodu? Potešte skvelého kamaráta či manžela, poprajte si pri šálke úspešný deň doma či v práci a vyvarujte sa vďaka nemu častým pracovným stresom. Pokiaľ patríte k večným maškrtníkom, máme pre vás jedinečnú ponuku, ktorá sa tak často nevidí! Stačí vyskúšať a vychutnať. Vyrobím do 3 dní podľa vašej požiadavky aj iné darčekové čaje. Cena 4,90€. (Trnava) POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY Pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) .
Trnava
4,90 €
Papierové krabičky v tvare nevesty a ženícha
Predám papierové krabičky v tvare nevesty a ženícha ako dekorácia na svadobný stôl, ako darček pre svadobných hostí, do ktorých sa môžu dať bonbóny alebo iná drobná pozornosť. Ku každej krabičke nevesty je stužka na previazanie. Dodávam ich v rozobratom stave, poskladať ich je veľmi jednoduché. V prípade záujmu viem dodať krabičky aj samostatne. Rozmer nevesta: š-9,50cm, h-5cm, v-12cm, rozmer ženích:. š-6,5cm, h-5cm, v-12,5cm.Cena 0,29€/ks. pozrite aj moje ďalšie inzeráty Pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) .
Trnava
0,19 €
Jutové stuhy s čipkou rôznych typov
Jutové stuhy, s rôznym typom čipiek, typy sú označené na foto1, treba uviesť ktorú chcete, cena je uvedená za jeden meter 1,30€. Šírka od 3-5 cm. Krásna stuha s čipkou, ktorá sa dá použiť rôznymi spôsobmi záleží len na vašej kreativite či už na výrobu mašličiek či dekorácia na svadbu.
Hlohovec
1,30 €
Predám čierne nohavice na gumičku
Predám čierne nohavice na gumičku, veľkosť M, obvod pás-60 cm, obvod boky-92 cm, dĺžka-95 cm. Cena 2,-€. (Trnava)
Trnava
2 €
Obojstranná nano páska - priehľadná nová
Široké použitie Možno použiť na opravu kobercov, nábytku, lepenie plagátov, ozdobných obrazov, fotorámčekov a ďalších drobných predmetov, ktoré je potrebné umiestniť v dlhodobom zvislom uhle, ako sú kľúče, perá, dekorácie, nástenné závesy, kuchynské náradie, plné maľovanie alebo tablet. Môže tiež upevňovať mobilné telefóny alebo ploché dosky na akýkoľvek povrch. Je vhodná do kuchyne, kúpeľne, domácnosti, kancelárie, usporiadanie scény, svadobná dekorácia a ďalšie príležitosti. Materiál: nano PU gél Dĺžka na výber:3 metre Farba: priehľadná Šírka pásky: 3 cm Hrúbka: 1 mm
Trnava
6 €
ORGANIZÉR do kabelky čierny
• nenahraditeľný pomocník každej ženy • ľahko a jednoducho preložíte organizér z jednej kabelky do druhej • nebudete mať problém čokoľvek v kabelke nájsť, každá vec bude mať svoje miesto • možno ho použiť aj ako "organizér" do tašiek, batohov aj kufrov • obsahuje jednu veľkú stredovú priehradku s dvomi bočnými vreckami na zips, po stranách je k dispozícii desať priehradok rôznych veľkostí, dve praktické pútka na prenášanie z kabelky do kabelky • na boku sú patenty na zopnutie do kompaktnejšieho rozmeru • materiál: 100% PES (príjemný šušťákový materiál, ktorý možno prať) • rozmer zloženého organizéra: 37 x 17 x 9 cm • farba: čierna
Trnava
3 €
Silikónová forma čísla
Silikónová forma v tvare Čísiel obsahuje 10 kusov 3D čísiel vo veľkosti 2,6x4,7x1,7 cm, veľkosť formy 20 x 13 cm. Forma je mäkká a dobre sa s ňou pracuje, číslo sa ľahko vyberá z formy. Formu možno použiť na výrobu čokolády, piškót, marcipánu, výrobu mydielok, na ľad, bomby do kúpeľa či na prácu s Fimom. Materiál: silikón
Trnava
5,10 €
Chlapčenské dlhé rifle
Predám chlapčenské rifle, farba modrá, veľkosť 30, obvod pása-68cm, obvod boky-90cm, dĺžka-103cm. Cena 3,-€. ) Inzerát platí do zmazania.
Trnava
3 €
Dámska ľahká sivá blúzka s kvetinkami
Predám ľahkú sivú blúzku s kvetinkami, veľkosť M, obvod prsia-100cm, dĺžka-63cm. Cena 3,-€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
3 €
Pánske krátke športové nohavice bielej farby
Predám pánske krátke športové nohavice bielej farby zn. TERRANOVA, veľkosť 46, materiál 100% bavlna. Rozmery: pás-84cm. Cena 5,-€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
5 €
Silikónová forma Lego
Predám silikónovú formu v tvare Lego, obsahuje 10 kociek, veľkosť formy 8,5 x 15,5 cm, výška 2 cm. Formu možno použiť na výrobu čokolády, piškót, marcipánu, výrobu mydielok, na ľad, bomby do kúpeľa či na prácu s Fimom. Cena 5,30€. (Trnava) V prípade záujmu mi napíšte spôsob doručenia: Možnosť osobného odberu(+0€), doporučene pri platbe vopred na účet (+1,80€), alebo obyčajne pri platbe vopred na účet (+1,-€)-cena poštovného pri váhe balíka do 0,5kg. V prípade ak chcete tovar poslať na dobierku žiadam vopred zaplatiť poštovné 3,30€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
5,30 €
Kovový komponent v tvare srdiečok
Predám kovový komponent v tvare dvojitých srdiečok, farba žltá so zlatým pozadím, veľkosť 35 x 15 mm, vhodný napr. na kabbalah náramky. Cena 0,70€/ks. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
0,70 €
Bordový top
Predám bordový top na V s ¾ rukávmi, veľkosť M, obvod prsia-80 cm, dĺžka-55 cm, rukávy od pleva-42 cm. Cena 2,-€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
2 €
Biele pánske krátke nohavice
Predám pánske krátke športové nohavice bielej farby zn. TERRANOVA, materiál 100% bavlna, na pravej nohe vpredu je malý čierny fliačik neviem možno by sa to niečim dalo vyprať a vzadu na vačkoch nie sú spodné cvoky ale vačky sa neotvárajú. Rozmery: pás-84cm. Cena 5,-€.
Trnava
5 €
Bavlnená stuha s nápisom Handmade
Predám bavlnená stuha s obrázkom mackom a textom hand made, farba biela káva. Materiál: 100% bavlna Šírka: 15 mm. Cena je uvedená za kus s dĺžkou 5 cm. Cena 0,19€. (Trnava) V prípade záujmu mi napíšte spôsob doručenia: Možnosť osobného odberu(+0€), doporučene pri platbe vopred na účet (+1,80€), alebo obyčajne pri platbe vopred na účet (+1,-€)-cena poštovného pri váhe balíka do 0,5kg. V prípade ak chcete tovar poslať na dobierku žiadam vopred zaplatiť poštovné 3,30€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
0,19 €
Silikónová forma srdiečka
Silikónová forma v tvare srdiečok, objem 15 srdiečok, veľkosť formy 21 x 10,5 cm, veľkosť srdiečka 3cm. Formu možno použiť na výrobu čokolády, piškót, výrobu mydielok, na telové zvláčňujúce hviezdičky, bomby do kúpeľa či na prácu s Fimom. Veľkosť: veľkosť formy 21 x 10,5 cm
Trnava
5,30 €
Obrázky 4 kusy s detskými veselými motívmi
Obrázky 4 kusy s detskými veselými motívmi, zarámované puzzle v bielych rámikoch so sklom, veľkosť 18,5x14 cm.
Trnava
5 €
Štýlová fľaša na nápoje s obalom nové
Štýlová sklenená fľaša s obsahom 1 liter je oblečená v ochrannom obale, ktorý ju čiastočne chráni pred rozbitím. Obal sa ľahko navlieka na fľašu aj vďaka sťahovacej šnúrke, ktorá zároveň slúži pre lepšie uchopenie a ľahšie manipulovanie s fľašou. Obal je možné prať a tak sa ľahko udržuje čistý. Materiál bavlna. Je ekologická a šetrí peniaze. Má originálny dizajn. Je nenáročná na údržbu. Jednoduchá manipulácia vďaka sťahovacej šnúrke. Nová, nepoužívaná.
Trnava
14,90 €
Šúchané rifle
Modré rifle spredu šúchané, veľkosť 42, obvod pás 82 cm, dĺžka 109 cm. Bez poškodení.
Trnava
3 €
Obliečka na vankúš s bielymi srdiečkami nové
Obliečka na vankúš so srdiečkami čierno bielej farby., rozmer 45x45cm. Materiál 100% bavlna, príjemný mäkký materiál. Zapínanie - na spodnej strane na zips, je takmer neviditeľné. Výplň nie je súčasťou, dá sa však doobjednať :
Trnava
5,90 €
Futbalový kalendár nový
Futbalový kalendár z roku 2016, aktuálna zostava FC Spartak v tom roku. Fanúšikov a zberateľov isto poteší. Nebol ani používaný.
Trnava
3 €
1 11 12 13 14 15 16