Úžasný, kompletne zariadený rodinný dom v tichej uličke v obci Slepčany
Ponúkame vám na predaj príjemný a útulný, ale priestorovo veľkorysý rodinný dom v obci Slepčany. Nachádza sa v tichej uličke mimo hlavnej cesty, na pozemku 918 m2, ktorý tvorí dom a krásny slnečný pozemok s okrasnými drevinami, šopou na uskladnenie dreva, záhradným grilom a studňou. Je postavený z tehly, zateplený, napojený na všetky IS okrem kanalizácie (v obci ešte nie je ). Odpad je riešený žumpou. Studňa využívaná na zavlažovanie. PRÍZEMIE: kuchyňu s jedálňou a výstupom na cca 20 m terasu, veľká obývačka s krbom, kúpeľňa, samostatná toaleta, priestranná vstupná chodba, 2 komory. PODKROVIE: veľká galéria, 4 samostatné izby a kúpeľňa s toaletou. Dom je z 1/2 podpivničený, pivnica má 3 miestnosti: sklad, kotolňu a chladnú vínnu pivnicu. Interiér domu pôsobí veľmi príjemne, útulne. Podlaha je dlažba a laminátové parkety, drevené schodisko a interiérové dvere so zárubňami. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi. Má množstvo úložného priestoru. Kúrenie je plynové – radiátormi a krbom (vo dvoch izbách sú prieduchy). Trávnik má zavlažovací systém, voda je využívaná z vlastnej studne. Úžitková plocha je približne 200 m2. Dostavba podkrovia a rozsiahla rekonštrukcia domu prebehla v roku 2004. Dom je chránený bezpečnostným systémom. Mesačné náklady sú veľmi nízke. Na streche sú fotovoltaické panely. Výhodou je, že sa predáva kompletne zariadený a vybavený spotrebičmi. Stačí si priniesť osobné veci a hneď bývať. Obec Slepčany má základnú občiansku vybavenosť, dobrý prístup na diaľnicu. Vzdialenosť od Nitry 30 km, od Zlatých Moraviec 11 km a Vrábel 9 km. ODPORÚČAME HO VIDIEŤ.
Slepčany
205 000 €
Kancelársky priestor v objekte s parkovaním, Nitra
Ponúkame do prenájmu kancelársky priestor v polyfunkčnom objekte, Nitra na Štúrovej ulici. Jedná sa o dve spojené kancelárie s klimatizáciou o celkovej výmere 41,2 m². Súčasťou prenájmu je aj parkovacie miesto, upratovanie a spotreba energií je v cene nájmu. Ľahko dostupná lokalita v širšom centre mesta, v blízkosti hypermarketu Tesco.
Nitra
524 €/mes.
Na prenájom predajňa so skladom v objekte s parkovaním, Nitra
Ponúkame do prenájmu predajňu s príručným skladom v polyfunkčnom objekte, Nitra na Štúrovej ulici v Nitre. predajňa 26,40 m² + príručný sklad 38 m² Parkovacie miesto, upratovanie, smetné a spotreba energií je v cene nájmu. Ľahko dostupná lokalita v širšom centre mesta, v blízkosti hypermarketu Tesco
Nitra
588 €/mes.
PREDAJ polyfunkčná budova v centre na predaj , Nitra
RK DOLCAN ponúka na predaj polyfunkčnú budovu v strede pešej zóny, kompletná rekonštrukcia, dvojpodlažná s podkrovím, čiastočne podpivničená. Podlahová plocha cca 530 m2. - vek budovy je cca 100 rokov - kompletná rekonštrukcia fasády, strechy aj interiéru - 2.podlažná s podkrovím, čiastočne podpivničená (suterén) - stavebný materiál pálená tehla - hliníkové výklady, plastové okná, strešné okná VELUX, podlahy v spoločných priestoroch aj v interiéroch sú z keramickej dlažby. - stredom budovy je priechod do pasáže s rôznymi prevádzkami (spojová pasáž smer na ul. Fraňa Mojtu) - reklamný panel na budove (reklamné plochy sa prenajímajú) POPIS podlaží: Suterén: výmera cca 76 m², 4 miestnosti, hlavná časť prístavby z roku 1997, kúrenie, elektrina. 1.NP : Predajňa č.1 – výmera cca 100 m² , priamy vstup z pešej zóny Predajňa č.2 – výmera cca 47 m², priamy vstup z pešej zóny Predajňa č. 3 – výmera cca 35 m², vstup z priechodného dvora smer Fr.Mojtu 2.NP: 3 izbový veľkometrážny byt - výmera cca 115 m² Garsónka - výmere cca 26 m² Kancelársky priestor - výmera cca 46 m² Podkrovie: Veľkometrážny 2 izbový byt, výmera cca 150 m² Všetky byty v budove sú kompletne zariadené a vybavené spotrebičmi. ODPORÚČAME VIDIEŤ. Viac info osobne
Nitra
1 €
Rodinný dom v lukratívnej lokalite pod Kalváriou, Nitra
Ponúkame na predaj historický rodinný dom nachádzajúci sa v obľúbenej a lukratívnej lokalite Kalvária, v blízkosti nemocnice. Dom je súčasťou dvojdomu, je jednopodlažný s podkrovím, vysokými stropmi, pozemok o výmere 439 m2. Dom je v pôvodnom stave, má 120 rokov a je vo veľmi zachovalom stave. Pôdorys je do tvaru L s podlahovou plochou cca 90 m². Členenie domu : vstupná chodba s kúpeľňou a samostatnou toaletou , po ľavej strane od vstupu je veľká obývacia izba a spálňa, po pravej strane je priechodná jedáleň a kuchyňa. V zadnej časti domu je kumbál, ktorý má samostatný vstup z vonku. Dom má pod jednou izbou pivnicu, vstup do nej je z kuchyne . Stavebný materiál je pálená tehla, strecha má pôvodnú škridlu. Kúrenie je oceľovými radiátormi s cca 20 ročným plynovým kotlom. Má všetky IS. Vstup do domu je z dvora cez prekrytú terasu. Parkovanie vo dvore, hneď za bránou je prekryté parkovacie miesto. V záhrade sú okrasné stromy a kríky. V zadnej časti pozemku sa nachádza budova – sklad, ktorá má 3 miestnosti a kúpeľňu. Po rekonštrukcii sa dá vytvoriť ďalšia bytová jednotka. V blízkosti sa nachádza nemocnica, centrum mesta cca 5 min. Vzhľadom na vynikajúcu lokalitu a blízkosť nemocnice, je dom vhodný aj na bývanie, ale aj na podnikanie ako napr. medicínske ambulancie. Dom je kúpou voľný ihneď.
Nitra
199 000 €
Útulná kancelária v centre mesta Nitra, pešia zóna
Ponúkame do prenájmu kanceláriu v priamom centre Nitry na Štefánikovej ulici, pešia zóna. Výmera 12 m², 1.poschodie. Sociálne zariadenie a kuchynka sú spoločné na chodbe. Vynikajúca lokalita v priamom centre mesta, na začiatku pešej zóny. Spotreba energií je započítaná v cene nájmu okrem internetového pripojenia. Kancelária je momentálne zariadená, možnosť odkúpiť nábytok, nie je podmienkou.
Nitra
175 €/mes.
Na prenájom sklad s kanceláriami , Nitra, Dolné Krškany
RK DOLCAN ponúka do prenájmu skladový priestor s kanceláriami, v Nitre časť Dolné Krškany. Výmera spolu 168 m2: sklad 101,5 m² - prístup z dvora, prízemie. 3 x kancelárie : 8,7m2, 17 m2 a 18 m2 + kuchynka, kúpeľňa, chodba : spolu 122,6 m2 Parkovanie v areáli s dostatkom parkovacích miest. Prístup do budovy je 24/7. Cena + energie. Nachádza sa v priemyselnej lokalite, hneď pri hlavnej ceste Nitra- Nové Zámky. Možnosť prenájmu reklamného bilboardu s označením prevádzky priamo na hlavnom ťahu.
Nitra
1 300 €/mes.
Na prenájom kancelársky priestor, Nitra, Dolné Krškany
RK DOLCAN ponúka do prenájmu kancelársky priestor na 1.poschodí budovy, v Nitre časť Dolné Krškany. Výmera 65,3 m2 vrátane toalety. Jedná so o otvorený priestor, bez priečok. V prípade záujmu sa priestor dá dotvoriť. Vhodný na služby, ako školiaca miestnosť, ateliér a pod. Parkovanie v areáli s dostatkom parkovacích miest. Prístup do budovy je 24/7. Cena + energie. Nachádza sa v priemyselnej lokalite, hneď pri hlavnej ceste Nitra- Nové Zámky.
Nitra
490 €/mes.
NA PRENÁJOM holopriestor 195m2 v suteréne na pešej zóne, Nitra
RK DOLCAN ponúka do prenájmu priestor v priamom centre Nitry na začiatku pešj zóny, Štefánikova ulica. Priestory sanachádzajúcu v suteréne budovy, s výmerou 195 m². Osvetlenie priestoru je len umelé, je vybavený vzduchotechnikou a klimatizáciou. Pozostáva z hlavnej veľkej plochy, zo zázemím kde je sklad a dve sociálne zariadenia a má dva vstupy (hlavný a na zásobovanie). Podlahy sú dlažba, steny sú biele. Pekný veľký priestor je vhodný napr. pre tanečné štúdio, športové štúdio, galériu, herňu, služby a podobne. Nájom + energie 363 €/mesiac. Voľné ihneď. Cena energií: 468 Euro / mesiac
Nitra
813 €/mes.
Šikovná kancelária 12m2 na pešej zóne Nitra
Ponúkame do prenájmu kanceláriu v priamom centre Nitry na Štefánikovej ulici, pešia zóna, o výmere 12 m², 1.poschodie. Sociálne zariadenie a kuchynka sú spoločné na chodbe. Vynikajúca lokalita v priamom centre mesta, na začiatku pešej zóny. Spotreba energií je započítaná v cene nájmu okrem internetového pripojenia.
Nitra
140 €/mes.
HĽADÁME NA KÚPU 1 IZBOVÝ BYT V NITRE
Pre konkrétneho klienta hľadáme ku kúpe 1 izbový byt aspoň čiastočne prerobený.
Nitra
90 000 €
Na prenájom garáž/sklad v uzavretom areáli Nitra, Chrenová
RK DOLCAN ponúka do prenájmu garáž vhodnú aj ako sklad. Nachádza sa v uzavretom areáli na Vašinovej ulici, Nitra. Výmera 18,22 m2, má elektrinu. Voľná je ihneď. Prístup do areálu je 24/7, objekt uzatvorený bránou na kód. Parkovanie je pred areálom zdarma s dostatkom parkovacích miest. Elektrina sa platí mesačne zálohovo. Platba prvého nájmu je ¼ ročný nájom + depozit, po ¼ roku je platba už mesačne.
Nitra
140 €/mes.
Kancelária s krásnym výhľadom na pešiu zónu v Nitre, 23 m2
Ponúkame do prenájmu kanceláriu v priamom centre Nitry na Štefánikovej ulici priamo na pešej zóne. Nachádza sa na 2.poschodí v modernej budove o celkovej výmere 23 m2. Sociálne zariadenie je v spoločných priestoroch na chodbe. Prístup do budovy je 24/7. Voľné ihneď. Cena je uverejnená aj s energiami Vynikajúca lokalita a adresa v priamom centre mesta, na začiatku pešej zóny. Cena energií: 90 Euro / mesiac
Nitra
175 €/mes.
HĽADÁME NA KÚPU 1 IZBOVÝ BYT V NITRE
Pre konkrétneho klienta hľadáme súrne ku kúpe 1 izbový byt. Podmiekna je rekonštrukcia. Lokalita: Chrenová alebo Staré mesto. Ponúknite
Nitra
105 000 €
Pozemok na stavbu rodinného domu Nitra, Katruša
RK DOLCAN EXKLUZÍVNE ponúka na predaj atraktívny stavebný pozemok v Horných Krškanoch, v lokalite novostavieb. Pozemok má výmeru 757 m² + prístupová cesta 92,15 m2, šírka parcely 21 m. Je v intraviláne a je mierne svahovitý. Nachádza sa v lokalite s novostavbami, predáva sa s podielom na prístupovej ceste, šírka budúcej cesty je 8 m. Vhodný ako investícia do budúcna. IS sú na hlavnej ceste (cca 60 m). Pozemok sa predáva bez prípojok. Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. V prípade záujmu je v ponuke aj susedný pozemok s rovnakou výmerou a cenou.
Nitra
135 864 €
Na prenájom kancelárie rôznych výmer 19-55 m2, Nitra, Pražská ulica
RK DOLCAN ponúka do prenájmu reprezentatívne kancelárie v 3.podlažnej budove, v Nitre na Pražskej ulici o výmerách: 15 m² - cena: 165 €/mesiac s DPH a energiami 18 m² – cena: 198 €/mesiac s DPH a energiami 20,44 m² – cena: 225 €/mesiac s DPH a energiami 53,63 m² - cena: 590 €/ mesiac s DPH a energiami Všetky kancelárie majú k dispozícii na každom poschodí WC pánske i dámske. V každej je plávajúca podlaha, biela maľovka, na oknách sú žalúzie. Parkovanie v areáli zdarma s dostatkom parkovacích miest. Upratovanie spoločných priestorov. Moderná zrekonštruovaná budova s recepciou/vrátnicou, kávomatom, monitorová kamerovým systémom. Prístup do budovy je 24/7. Platba prvého nájmu je ¼ ročný nájom + depozit, po ¼ roku je platba už mesačne.
Nitra
198 €/mes.
Kancelárie na prenájom rôznych výmer Nitra, Chrenová
RK DOLCAN ponúka do prenájmu kancelárie v 3.podlažnej budove, v Nitre na Vašinovej ulici o výmerách: 12,62 m² – cena: 132,50 €/mesiac s DPH a energiami 18 m² – cena: 198 €/mesiac s DPH a energiami 26 m² - cena: 286 €/mesiac s DPH a energiami 35,5 m² - cena: 390,50€/mesiac s DPH a energiami 53,25 m² (dvojkancelária) - cena: 585,75 €/mesiac s DPH a energiami Všetky kancelárie majú k dispozícii kuchynku, WC pánske i dámske. V každej je plávajúca podlaha, biela maľovka, na oknách sú žalúzie, možnosť nainštalovania umývadla. K dispozícii je zasadacia miestnosť. Parkovanie je pred areálom zdarma s dostatkom parkovacích miest. Upratovanie spoločných priestorov. Spotreba energií sa platí zálohovo mesačne ( je už zahrnutá v konečnej cene). Prístup do areálu 24/7, budova je monitorovaná kamerovým systémom. Platba prvého nájmu je ¼ ročný nájom + depozit, po ¼ roku je platba už mesačne.
Nitra
286 €/mes.
Na prenájom garáže vhodné aj ako sklad v uzavretom areáli Nitra, Pražská
RK DOLCAN ponúka do prenájmu : - murovanú garáž s elektrinou o výmere 43,26 m² - cena: 276 €/mesiac - betónovú garáž v radovej zástavbe s elektrinou o výmere 18,22 m² - cena 168 €/mesiac - plechový sklad (na betónovej ploche bez elektriny) o výmere 24 m2 – cena 84 €/mesiac Parkovanie aj pred garážou. Prístup do areálu je 24/7, monitorovaný kamerovým systémom. Spotreba elektriny sa platí samostatne. Platba prvého nájmu je ¼ ročný nájom + depozit, po ¼ roku je platba už mesačne.
Nitra
276 €/mes.
Na prenájom sklady v uzavretom areáli Nitra, Chrenová
RK DOLCAN ponúka do prenájmu rôzne sklady: 18,22 garáž/sklad s elektrikou - cena 140 €/mesiac +DPH 42 m2 unimobunka s elektrinou - cena: 160 €/mesiac + DPH 64 m2 unimobunka s elektrinou - cena: 240 €/mesiac + DPH 108 m2 sklad na stavebný materiál zo strán betónový + mreže – cena: 290 €/mesiac + DPH 36,7 m2 sklad murovaný/skúšobňa pre hudobnú skupinu, s elektrinou (kancelária s kúrením + sklad) – cena: 220 €/mesiac + DPH Nachádzajú sa v uzavretom areáli, Vašinova ulica Nitra. Vhodné na uskladnenie materiálu, dielňa, veľkosklad a pod... Prístup do areálu je 24/7, objekt uzatvorený bránou na kód. Parkovanie je pred areálom zdarma s dostatkom parkovacích miest. Elektrina sa platí mesačne zálohovo ( je už zahrnutá v konečnej cene). Platba prvého nájmu je ¼ ročný nájom + depozit, po ¼ roku je platba už mesačne.
Nitra
1 €/mes.
Pozemok na stavbu rodinného domu Nitra, Dolné Krškany
RK DOLCAN ponúka na predaj pozemok v Dolných Krškanoch. Pozemok má výmeru 1316 m2, šírka parcely 19 m. Nachádza sa mimo hlavnej cesty, v blízkosti železničnej stanice. Podľa vyjadrenia Mesta Nitra je navrhované funkčné využitie: obytná zástavba – bývanie do 2.NP, zastavanosť 60%. Pozemok je rovinatý, momentálne zarastený náletovými burinami a krami. V zadnej časti pozemku sa nachádza schátraný skelet stavby domu- vhodný na odstránenie. Inžinierske siete t.j. elektrina a voda sú v blízkosti pozemku, kanalizácie v tejto časti obce nie je. Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Nitra
65 000 €
Kancelárie v historickej budove na pešej zóne
Ponúkame do prenájmu dve spoločné kancelárie v priamom centre Nitry na Štefánikovej ulici priamo na pešej zóne. Nachádzajú sa na 2.poschodí v historickej budove o celkovej výmere 47 m2 (28 m2 + 19 m2). Kancelárie sú medzi sebou navzájom prechodné. Sociálne zariadenie je v spoločných priestoroch na chodbe. Vynikajúca lokalita a adresa v priamom centre mesta, na začiatku pešej zóny.
Nitra
350 €/mes.
Slnečný pozemok na strednom Slovensku, obec Hronec
RK DOLCAN Vám ponúka na predaj slnečný pozemok na strednom Slovensku, v obci Hronec. Pozemok má výmeru 1332 m² a ideálnu šírku 25 m. Je rovinatý a zadnou časťou pozemku preteká potôčik. Je v intraviláne obce, vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chaty. Nachádza sa v horskom údolí, priamo pri hlavnej ceste na okraji obce. Od mesta Brezno je vzdialený 10 km. V blízkosti viacerých lyžiarskych stredísk, v okolí množstvo cyklotrás . Pozemok je oplotený, majiteľ má zhotovený projekt na pripojenie elektriny, voda je na ceste. Hronec je atraktívna obec, ktorej potenciálom do budúcnosti je využitie jej prírodných jedinečností a kultúrnych tradícií. V okolí sú lyžiarske strediská Hronec- Majer, Hlobišov, Mýto pod Ďumbierom, Tále. Množstvo cyklotrás, čiernohorská železnica, príroda, lesy na hubárčenie a pod. Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. V prípade potreby zabezpečíme aj spoľahlivý hypotekárny servis a služby znalca. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Hronec
82 584 €
REZERVOVANÁ zrekonštruovaná kancelária na pešej zóne, Nitra
Ponúkame do prenájmu kancelársky priestor v priamom centre Nitry na Štefánikovej ulici, 1.poschodie, 25 m2 + 2 toalety (jedna pre klientov a druhá súkromná). Kancelária sa nachádza v modernej budove s átriom priamo na začiatku pešej zóny. Výhodou je, že kancelária s 2 samostatnými sociálnymi zariadeniami (1 pre klientov a 1 pre nájomcu) je jediná na poschodí, poskytuje kľud a diskrétnosť. Voľná je ihneď. Vhodná pre právnika, psychológa, ateliér, poradňu a pod. Energie (okrem internetu) sú zahrnuté v cene nájmu.
Nitra
306 €/mes.
NA PRENÁJOM 3 kancelárie na pešej zóne v Nitre
Ponúkame do prenájmu 3 kancelárie v priamom centre Nitry na Štefánikovej ulici, spolu o výmere 60,8 m², nachádzajúcu sa na 3.poschodí. Prenájom len spolu, sú priechodné. Sociálne zariadenie je spoločné na chodbe. Vynikajúca lokalita v priamom centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je reštaurácia s obedovým menu, potraviny.... Energie sa platia samostatne + 122 € Cena energií: 122 Euro / mesiac
Nitra
365 €/mes.
Kancelársky priestor v centre na pešej zóne v Nitre, 60 m2
Ponúkame do prenájmu kancelársky priestor v historickej budove na pešej zóne v Nitre, Štefánikova trieda. Nachádzajú sa na 2.poschodí v modernej budove o celkovej výmere 60 m2. Pozostávajú zo vstupnej miestnosti/recepcie, jednej veľkej kancelárie 30 m2, malej miestnosti/skladu a kuchynky. Sociálne zariadenie je na spoločnej hlavnej chodbe. Prístup do budovy je 24/7. Voľné ihneď. Cena je uverejnená aj s energiami. Vynikajúca lokalita a adresa v priamom centre mesta, na začiatku pešej zóny. V bezprostrednej blízkosti sú reštaurácie, potraviny, kaviarne, neďaleko je pošta. Cena je vrátane energií
Nitra
480 €/mes.
Kancelársky priestor v centre na pešej zóne v Nitre, 47 m2
Ponúkame do prenájmu kancelársky priestor v historickej budove na pešej zóne v Nitre, Štefánikova trieda. Nachádzajú sa na 1.poschodí v modernej budove o celkovej výmere 47 m2 . Pozostávajú z 2 veľkých kancelárií. Sociálne zariadenie je na spoločnej hlavnej chodbe. Prístup do budovy je 24/7. Voľné ihneď. Cena je uverejnená aj s energiami. Vynikajúca lokalita a adresa v priamom centre mesta, na začiatku pešej zóny. V bezprostrednej blízkosti sú reštaurácie, potraviny, kaviarne, neďaleko je pošta.
Nitra
376 €/mes.
Kancelársky priestor v centre na pešej zóne v Nitre, 64 m2
Ponúkame do prenájmu kancelársky priestor v historickej budove na pešej zóne v Nitre, Štefánikova trieda. Nachádzajú sa na 1.poschodí v modernej budove o celkovej výmere 64 m2. Pozostávajú z 3 navzájom priechodných kancelárií (18 + 18 +28 m²). Sociálne zariadenie je na spoločnej hlavnej chodbe. Prístup do budovy je 24/7. Voľné ihneď. Cena je uverejnená aj s energiami. Vynikajúca lokalita a adresa v priamom centre mesta, na začiatku pešej zóny. V bezprostrednej blízkosti sú reštaurácie, potraviny, kaviarne, neďaleko je pošta.
Nitra
512 €/mes.
Obchodno-kancelársky priestor 112 m2 na pešej zóne, Nitra
RK DOLCAN ponúka do prenájmu obchodno/kancelársky priestor v priamom centre Nitry na Štefánikovej ulici, pešia zóna. Priestory o celkovej výmere 112,53 m² sa nachádzajú na 1.poschodí. všetky okná na pešiu zónu. OPEN SPACE priestor, je možné rozdelenie podľa požiadaviek nájomcu (kuchynka, WC, sprcha ...). Sociálne zariadenie je spoločné na chodbe. Vynikajúca lokalita v priamom centre mesta, v strede pešej zóny. Vhodné pre rôzne využitie ako napr. pre administratívu, služby, predajňu, ambulancie, fyzioterapiu, učebne, biliard, call centrum a pod. Energie sa platia samostatne 225,50 €/mesiac. Cena energií: 225 Euro / mesiac
Nitra
560 €/mes.
Parkovná /odstavná plocha na prenájom v uzavretom areáli 1318 m2, Nitra Chrenová
Ponúkame na prenájom betónovú parkovaciu plochu o výmere 1318 m2. Nachádza sa v uzavretom areáli, Vašinova ulica Nitra. Prístup do areálu je 24/7, objekt uzatvorený bránou na kód. Platba nájmu ¼ ročne + depozit.
Nitra
1 318 €/mes.
Na prenájom celá administratívna budova Nitra, Pražská
RK DOLCAN ponúka do prenájmu 1 podlažnú administratívnu budovu, v Nitre na Pražskej ulici. Budova má celkovú výmeru 241 m² je v nej 8 kancelárií rôznych výmer: 10, 12, 18, 21, 33 a 34 m² a 2 x sociálne zariadenie. Podlahy sú dlažba, plávajúca prípadne koberec, biela maľovka, na oknách sú žalúzie. Parkovanie v areáli zdarma s dostatkom parkovacích miest. Upratovanie spoločných priestorov. Prístup do budovy je 24/7. Spotreba energií sa platí zálohovo mesačne 3 €/m² vrátane DPH . K nájmu sa pripočítava DPH. Platba nájmu ¼ ročne + depozit. Vhodné pre sídlo väčšej firmy.
Nitra
1 100 €/mes.
1 2