Čistič na IQOS
Predám nepoužitý čistič na IQOS značky VAPESOON.
Ivanka pri Dunaji
5 €
Ochranné sklo na Iphone 7+ Gold
Predám 5D ochranné sklo na Iphone 7+ Gold.
Ivanka pri Dunaji
5 €
DVD Dinosaurus
Predám DVD Dinosaurus. Nepoškodené
Ivanka pri Dunaji
2 €
DVD Ironman
Predám DVD Ironman. Nepoškodené
Ivanka pri Dunaji
2 €
Erin Hunterová - Zákon svorky: Mŕtve mesto
Priateľstvo prekoná všetky prekážky - presvedčí nás o tom zvieracia sága o odvážnej svorke psov. Zvieracia sága o odvážnej svorke psov, kde každý pes je inej rasy, inej povahy, a predsa ich spája priateľstvo. Všetko, čo poznali, sa ocitlo v troskách po zemetrasení – Veľkom zavrčaní. Retriever Šťastko, tulák a samotár, má naučiť domácich maznáčikov, ako loviť a prežiť v divočine. To teda bude fuška!
Ivanka pri Dunaji
5 €
Jana Šulková - Odvrhnutá
Emily netušila, že sa jej želanie splní. Jedného dňa sa však preberie v nemocnici a nemá nič. Rodinu, priateľov a celú jej minulosť pohltila amnézia. Ujme sa jej evanjelický kňaz s manželkou a ponúknu jej nový život. Hoci Emily chce začať od nuly a zabudnúť, že kdesi existuje jej skutočná rodina, osud jej to nechce dovoliť.
Ivanka pri Dunaji
5 €
John Green - Nech sneží
Na Štedrý večer sa na mestečko Gracetown zosype bohatá snehová nádielka. Zasnežená vianočná krajina je síce hotová idylka, ale všetko s mierou. Pre nezjazdné cesty a metrové záveje kolabuje doprava a kalamita je na svete. Trom mladým ľuďom a ich priateľom v okamihu prekazí sviatočné plány a zdá sa, že ich čaká najhoršia noc v živote. Veď kto by chcel namiesto rozbaľovania darčekov uviaznuť vo vlaku bez elektriny, riskovať život kvôli štrnástim upišťaným roztlieskavačkám či zháňať miniprasiatko v skolabovanom meste? Iba ak by sa katastrofa zmenila na skutočné čaro Vianoc... Dojímavé, zábavné, čarovné – tri skvelé príbehy od trojice najpredávanejších autorov pre mládež!
Ivanka pri Dunaji
6 €
Čipkované spoločenské šaty
Predám biele čipkované šaty veľkosti 40. Šaty neboli používané.
Ivanka pri Dunaji
20 €
DVD Hry o život
Predám tieto 2 DVD Hry o život a Skúška ohňom. Nepoškodené
Ivanka pri Dunaji
4 €
English for Information Technology Level 1
Angličtina pre informačné technológie je súčasťou série odbornej angličtiny Pearson Longman. Je určený pre žiakov odborného vzdelávania a pre zamestnancov firiem pri zaškolení v práci. Napísali ho odborníci z odvetvia a kombinuje silné gramatické osnovy so špecializovanou slovnou zásobou a zručnosťami, ktoré študenti potrebujú, aby uspeli vo svojom zvolenom odbore.
Ivanka pri Dunaji
10 €
Jamie McGuire - Prozreteľnosť / Proroctvo
Vysokoškoláčka Nina krátko po smrti milovaného otca spoznáva sympatického, trochu tajomného mladíka. Čoskoro sa ukáže, že ich stretnutie na autobusovej zastávke nebolo náhodné. Jared Ryel ju pozná lepšie než najbližší priatelia z internátu. Čoskoro medzi nimi preskočí iskra, lenže Jared akoby sa obával naplno prejaviť svoje city, pretože táto láska je z kategórie zakázaných... Jedného dňa Ninu na ulici osloví neznámy muž a dožaduje sa dokumentov o prevode časti otcovho rozsiahleho majetku. Po vyhrážkach od bývalých otcových spoločníkov sa Nina dozvedá, že otec v skutočnosti žil dvojakým životom. Hoci to znie neuveriteľne, zaplietol sa do nebezpečnej hry so samotným peklom. Temný vojvoda sa dožaduje niečoho, čo im vzal, a Nina spočiatku nemá ani potuchy, o čo ide. Ochrániť ju môže iba Jared, ktorý má neuveriteľné, priam nadľudské schopnosti a s ktorým ju spája viac než priateľstvo. Prvá a druhá časť
Ivanka pri Dunaji
12 €
Eunike Solbach - Ja som to nebol!
Dokonalé výhovorky, ktoré ťa dostanú z každého maléru! Nespravil si si domáce úlohy? Zaspal si? Neupratal si si izbu? Táto kniha ti pomôže vo všetkých životných situáciách! Poskytne užitočné rady každému, kto chodí neskoro alebo zabúda na svoje povinnosti. Dokonalé výhovorky, ktoré ťa dostanú z každého maléru!
Ivanka pri Dunaji
2 €
B. A. Sáenz - Nevysvetliteľná logika môjho života
Život sa začína... v maturitnom ročníku! Alebo ďalšia magická výprava do duše dospievajúceho chlapca od autora knihy Aristoteles a Dante spoznávajú svet a tajomstvá vesmíru. Sal vyrastá s adoptívnym otcom gayom v milujúcej mexicko-americkej rodine a celkom sa teší na všetko, čo ho v poslednom roku na strednej škole čaká. Do jeho života však nečakane zasiahne minulosť. On a jeho najlepšia kamoška Samantha musia náhle čeliť udalostiam, ktoré ich donútia prehodnotiť, v čo veria, aj ako sa vyrovnať so stratou najbližších a so žiaľom. Sal, naštvaný na celý svet, sa snaží zo všetkých síl vyrovnať so všetkými zmenami a pochopiť nevysvetliteľné, no zisťuje, že odrazu si nie je istý ani tým, kým v skutočnosti je – a keď to už nevie Sal, tak kto potom?
Ivanka pri Dunaji
8 €
Jonas Jonasson - Analfabetka, ktorá vedela počítať
Ďalšia kniha plná absurdného, nečakaného a bláznivého humoru Nombeko Mayeki sa narodila v roku 1961 v chudobnom johannesburskom predmestí Soweto, najväčšom meste chatrčí a latrín v Juhoafrickej republike. Ako päťročná začala pracovať, desaťročná osirela a štrnásťročná sa stala šéfkou latrínovej pobočky v sowetskom sektore B. Životaschopná černoška zatiaľ nevie čítať, zato neuveriteľne dobre rozumie matematike. Práve jej zázračné schopnosti ju predurčili na život plný dobrodružstiev, podivuhodných stretnutí a nečakaných zvratov. Osud ju zavial ďaleko od Soweta, najprv k neznesiteľnému, večne opitému inžinierovi, potom k dvom navlas rovnakým, a predsa úplne rozdielnym bratom, k trom Číňankám s pochybným úsudkom aj k stretnutiu s tajnými agentmi, významnými politikmi a prezidentmi. A ešte k jednému ťažkému trojmegatonovému výbušnému problému. Veď na koho sa obrátiť, keď Juhoafričania koketujú s jadrovou výzbrojou a svetové veľmoci sú v pozore? A keď je na predaj bomba, ktorá v skutočnosti neexistuje? V knihe Analfabetka, ktorá vedela počítať si Jonas Jonasson posvietil na rasizmus, diktátorstvo, fundamentalizmus, nekompromisnosť aj úplne obyčajnú všadeprítomnú ľudskú hlúposť. Robí to s láskavým humorom, ktorý čitatelia poznajú z jeho prvej celosvetovo úspešnej knihy Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol. A na večné veky rúca mýtus o tom, že králi nepodrezávajú sliepky.
Ivanka pri Dunaji
7 €
Katherine Howe - Hystéria
Mrazivý, pútavý, duchaplný a vášnivý príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami V prestížnej dievčenskej strednej škole v Danverse v Massachusetts to poriadne vrie. Študentky štvrtého ročníka sa pripravujú na prijímacie pohovory na vysoké školy, súperia, ktorá z nich skončí ako najlepšia absolventka ročníka, a zároveň prežívajú prvé lásky. Dospelí predpokladajú, že dievčatá tento tlak zvládnu. Jedného dňa sa však zrazu všetko obráti hore nohami. Nekorunovanú kráľovnú školy uprostred hodiny zachvátia kŕče a tiky. Záhadné ochorenie sa vzápätí rozšíri aj medzi ostatné dievčatá a čoskoro má rovnaké symptómy čoraz viac študentiek. Dostávajú kŕče, vypadávajú im vlasy, zmocňujú sa ich prudké záchvaty kašľa. Školu zachváti panika, šíria sa klebety a dohady, prepuká hystéria. O prípad sa okamžite začnú zaujímať’ médiá a vypukne horúčkovité úsilie odhaliť’ príčinu týchto problémov. Zapríčinilo ich očkovanie? Znečistenie životného prostredia? Stres? Alebo dievčaťa všetko len predstierajú? Jedine Colleen, ktorá práve číta knižku o procesoch s čarodejnicami v Saleme, si uvedomuje zvláštnu zhodu okolností – ich mesto sa kedysi dávno volalo Salem a už pred troma storočiami trpela podobnou bizarnou a nevysvetliteľnou epidémiou iná skupina dievčat...
Ivanka pri Dunaji
7 €
Spoločenské šaty so zlatou mašľou
Predám tieto nádherné spoločenské šaty veľkosti 36/38. Šaty boli oblečené len pri jednej príležitosti.
Ivanka pri Dunaji
20 €
Hnedé šaty Midori (38)
Predám hnedé šaty Midori veľkosti 38. Šaty boli oblečené 1x
Ivanka pri Dunaji
10 €
Žlté šaty Camaieu
Predám žlté šaty Camaieu veľkosti 38. Šaty boli oblečené 2x
Ivanka pri Dunaji
10 €
Kockované šaty
Predám kockované šaty veľkosti 42, ktoré sú však dobré aj na veľkosť 38. Neboli používané.
Ivanka pri Dunaji
10 €
Spoločenské fialové šaty s čipkou
Predám fialové spoločenské šaty s čipkou veľkosti 36. Šaty boli oblečené 1x
Ivanka pri Dunaji
10 €
Taška Eastpak
Predám tašku Eastpak málo nosenú - je ako nová. Taška má odnímateľný, nastaviteľný a vypolstrovaný popruh vhodný pre pohodlné nosenie cez plece, predné vrecko na zips, dve vrecká pod klopou, pracky na zapínanie vpredu na klope. Vnútri je priehradka na 17" laptop. Extra odolná a vodeodolná taška. Objem 20 litrov. Rozmery: 30,5 x 38,5 x 13 cm. Pôvodná cena bola 60€.
Ivanka pri Dunaji
20 €
1 2