Na predaj je luxusný 3- izb. byt v Rimavskej Sobote
Na predaj je veľmi pekný , luxusný byt na Sídlisku Rimava v Rimavskej Sobote. Nachádza sa na 7. poschodí v novozateplenej bytovke, blízko centra mesta. Byt je po kompletnej modernej rekonštrukcii. Predáva sa so zariadením. V cene sú 2 veľké vstavané skrine, moderná kuchynská linka so spotrebičmi, v kúpeľni ostáva pračka, o.i.. Mesačné náklady na bývanie sú do 200 Eur, rozloha bytu je 70 m2. K bytu patrí pivnica. Byt je bez tiarch, ihneď k dispozícii. Hypotéku vybavíme. Stačí sa nasťahovať. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Rimavská Sobota
89 900 €
Na predaj je pekný 2- izb. byt v Revúcej
Na predaj je pekný 2- izbový byt v Revúcej. Nachádza sa na ul. I. Slovenského gymnázia na II. poschodí. Byt je po kompletnej rekonštrukcii bytového jadra, kúpeľne, podláh, aj okná sú plastové. Byt má 2 balkóny. V byte je špajza a na prízemí sú dve pivnice. Byt sa predáva bez zariadenia a kuchyne. V prípade záujmu, je možné dohodnúť sa aj na cene so zariadením. Byt je veľmi pekný, má novú elektrinu a samostatné plynové kúrenie. Je možnosť kúriť aj krbom. Rozloha bytu je 58 m2, mesačné náklady sú do 180 Eur. Byt je bez tiarch, ihneď k dispozícii. Hypotéku vybavíme. Cena energií: 180 Euro / mesiac
Revúca
32 500 €
Na predaj dobrý RD v lukratívnej časti Rimavskej Soboty
Na predaj je dobrý asi 60 ročný rodinný dom v Rimavskej Sobote v lukratívnej časti mesta. Dom je v pôvodnom stave. Jedná sa o 4 – izbový prízemný dom s kuchyňou, kúpeľňou, WC, špajzou, čiastočne podpivničený. V dome je zavedená mestská voda, elektrina aj plyn. Odpad je do mestskej kanalizácie. Na pozemku o rozlohe 800 m2 sa nachádzajú murované hospodárske budovy, murovaná garáž a záhrada. Jedná sa o tichú ulicu blízko centra mesta. Dom je neobývaný bez tiarch, ihneď k dispozícii. Hypotéku vybavíme.
Rimavská Sobota
dohodou
Na predaj je pozemok 1 ha v Jelšave, okr. Revúca
Na predaj je stavebný pozemok v Jelšave o výmere 1 ha. Pozemok je v miernom svahu nezastavaný. V blízkosti sa nachádza elektrické aj plynové vedenie. Nachádza sa v okrajovej časti obce v blízkosti zastavaného územia v intraviláne. Pozemok nie je mokrý. Nehnuteľnosť je bez tiarch, hypotéku vybavíme. V obci sa nachádza základné občianske vybavenie vrátane školy, škôlky a lekára. Do okresného mesta Revúcej je 11 km. Hypotéku vybavíme.
Jelšava
199 060 €
Podnikateľský objekt - pneuservis na predaj v Rožňave
Predávame ziskový, plne vybavený pneuservis v Rožňave, k.ú. Brzotín. Je vybavený pre osobné, nákladné motorové vozidlá ako aj pre stavebné stroje. Celková rozloha pozemkov pneuservisu je 360 m2, ktoré zahŕňa 3 státia s výsuvnými vrátami o rozmeroch 3,3 x 3 m s celkovou plochou 90 m2 so svetlou výškou 4,3 m, dva skladové priestory o rozlohe 37 m2, kompresorovňa, príručný sklad, chodba, sklad na uskladnenie pneumatík 110 m2, svetlá výška 4,5 m. Ďalšie priestory sú sociálne priestory s teplou vodou, a príslušenstvo t.j. kuchynka, šatňa, oddychová časť. Na Pneuservis sú napojené kancelárske priestory o rozlohe 24 m2. Vykurovanie je teplovzdušné na tuhé palivo a elektrické ohriavače. Budova je napojená na všetky inžinierske siete, elektrina, plyn, voda a kanalizácia. Prístup k pneuservisu je z hlavnej cesty po spevnených a odkanalizovaných plochách v podzemí zabudovanými čističkami na ropné látky. Priestory sú situované v priemyselnej časti mesta s vynikajúcou dostupnosťou. Pneuservis je v prevádzke, je ziskový, bez tiarch, ihneď k dispozícii. Hypotéku vybavíme.
Rožňava
239 000 €
Na predaj veľký 3- izb. byt na ul. Družstevnej v Rimavskej Sobote
Na predaj je slnečný, veľký 3- izbový byt v Rimavskej Sobote na ul. Družstevnej blízko centra. Nachádza sa na II. poschodí bez výťahu, v tehlovej, zrekonštruovanej bytovke. Byt je v pôvodnom stave, nový vlastník si môže byt zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. Byt má plastové okná, v izbách sú drevené parkety. V byte je murované jadro a veľká 6 m2 loggia na východnú stranu. Rozloha bytu je 75,40 m2, mesačné náklady sú do 220 Eur. Je bez tiarch, prázdny, ihneď k dispozícii. K bytu patria dve pivnice. Hypotéku vybavíme. Cena energií: 220 Euro / mesiac
Rimavská Sobota
63 000 €
Predám chatku s pozemkom v Rimavskej Sobote-Vinica
Predám malú chatku v Rimavskej Sobote – Vinica. Rozloha pozemku je 400 m2. Chata je drevená, na betónových základoch, s jednou miestnosťou. Zastavaná plocha 15 m2. Pozemok je na rovine v radovej zástavbe záhradných chatiek. Pri chate je vybudovaná obecná vodovodná prípojka a v chate je elektrina. Na pozemku je drevený sklad. Chatka je vhodná na víkendový relax, po ťažkej práci. Chatka je bez tiarch, ihneď k dispozícii. Je možné kúpiť na hypotéku.
Rimavská Sobota
21 500 €
Na predaj multifunkčná budova v centre Hnúšti
Výhodne predám podnikateľskú budovu v centre Hnúšti. Jedná sa o prízemnú budovu s úžitkovou plochou 200 m2. Pôvodne bola budova využívaná na miestne diskotéky. V hale sú laminátové podlahy, kúrenie je ústredné elektrické. Strecha sedlová plechová. Pri budove je malý dvor. Vchod je z troch strán. V blízkosti je možné aj parkovanie. Nachádza sa tu aj funkčné sociálne zariadenie a barový pult s vodou. Nehnuteľnosť sa dá využiť na podnikateľskú činnosť napr. na sklad stavebného materiálu, kaderníctvo, kníhkupectvo, reštauráciu a pod. Tým, že je nehnuteľnosť situovaná blízko centra mesta a pri hlavnej ceste v smere na Brezno je veľká pravdepodobnosť úspechu. Celková rozloha zastavanej plochy a nádvoria je 244 m2. Nehnuteľnosť je bez tiarch ihneď k dispozícii. Je možné kúpiť na hypotéku.
Hnúšťa
63 000 €
VÝHODNE! 2-izb. byt blízko Rimavskej Soboty
Na predaj je zachovalý 2- izb. byt blízko Rimavskej Soboty, m.č. Sabová. Byt je na I. poschodí v tehlovej bytovke. Je v pôvodnom veľmi dobrom stave, čiastočne zariadený. Je vhodný aj ako investícia. V byte nie je ústredné kúrenie. Plyn je zavedený do bytovky. Je možnosť zapojiť vlastné plynové kúrenie. Rozloha bytu je 51 m2, mesačné náklady sú do 150 Eur. K bytu patria 3 pivnice. Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, ihneď k dispozícii. S hypotékou pomôžeme.
Rimavská Sobota
26 000 €
POZOR! ZNÍŽENÁ CENA- veľký 3- izb. byt v Rimavskej Sobote
Predám veľký 3- izb. byt v Rimavskej Sobote na ulici Školskej. Nachádza sa na prízemí zateplenej bytovky. Celková výmera bytu je 74,20 m2. Mesačné náklady sú do 180 Eur vrátane elektriny. Byt je v úplne pôvodnom stave vrátane okien. Vo všetkých izbách sú drevené parkety. Nový vlastník si môže byt zrekonštruovať, podľa vlastných predstáv. V bytovke sú slušní obyvatelia. Do centra mesta trvá peši 7 minút. V blízkosti je škola, škôlka a OC Billa. Byt je v OV, bez tiarch, ihneď k dispozícii. Vlastník je prístupný jednať o cene.
Rimavská Sobota
57 900 €
Rodinný dom v Rimavských Janovciach, okr. Rim. Sobota
Predám 3- izbový rodinný dom v Rimavských Janovciach okres Rimavská Sobota. Dom sa nachádza v centre, v tichej ulici. V interiéri vykonaná kompletná rekonštrukcia. K nehnuteľnosti patrí 19 árový pozemok plus samostatný dvor. Pôvodný dom bol postavený z váľkov a kameňa asi v r. 1930. Okná sú plastové a na kuchyni bola vymenená strecha. V dome je ústredné kúrenie na tuhé palivo. Voda a kanalizácia je obecná, plyn je zavedený po dom. Na dvore sa nachádza murovaná, tehlová garáž a sklad na palivo. Maklér odporúča pre záujemcov, ktorí chcú hospodáriť na svojom pozemku. Od okresného mesta s kompletným občianskym vybavením, je obec vzdialená 6,4 km. Dom je bez tiarch, ihneď k dispozícii. Hypotéku vybavíme.
Rimavské Janovce
69 900 €
TOTO SA OPLATÍ, novostavba s 20 á pozemkom, pri Tornali, okr. Revúca
Predám nedokončenú novostavbu hospodárskej budovy v malej obci pri Tornali, okres Revúca. Pôvodne sa malo jednať o výrobnú halu s príslušenstvom. Po vypracovaní projektu a dokončení, by z tejto nehnuteľnosti bol pekný prízemný rodinný dom a obytnou plochou 220 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v radovej zástavbe v tichej lokalite. Voda a kanalizácia je obecná, elektrina je zavedená, plyn je na hranici pozemku. Celková rozloha pozemku je 2200 m2. Na pozemku je staršia stavba – letná kuchynka a vlastná studňa. Pozemok je oplotený. Z obce je do okresného mesta max. 30 minút. Bližšie info: 0948097419
Tornaľa
63 900 €
Na predaj 2- izb. byt v Rimavskej Sobote
Na predaj je 2- izb. byt v Rimavskej Sobote, ul. Rožňavská. Nachádza sa na 3. poschodí s výťahom. Byt je v pôvodnom zachovalom stave. Má plastové okná aj balkón, v izbách sú parkety. Rozloha bytu je 62 m2, mesačné náklady sú do 180,00 Eur. Je v osobnom vlastníctve bez tiarch, prázdny, ihneď k dispozícii. S hypotékou pomôžeme. Do mesta trvá cesta peši asi 7 minút.
Rimavská Sobota
dohodou
Na predaj podnikateľská budova v Rimavskej Sobote
Na predaj je podnikateľská budova v Rimavskej Sobote. Nachádza sa v širšom centre mesta m.č. Tomášová. Celá nehnuteľnosť sa nachádza na 270 m2. Pôvodne sa jednalo o reštauračné s ubytovacie priestory. V prednej časti sa nachádza reštaurácia s barovým pultom, sociálnym zariadením a veľkou terasou. Nad barom je izba so samostatným sociálnym zariadením. V zadnej časti sú skladovacie priestory, s možnosťou prebudovať na ubytovacie priestory. Nehnuteľnosti majú vlastný vchod a sú v osobnom vlastníctve. V budovách je zavedená voda, elektrina aj plyn, kúrenie na pevné palivo, obecná kanalizácia a sú plastové okná. Postavené sú z tehly a kvadry. Pred budovou je vyhradené parkovanie.
Rimavská Sobota
95 000 €
Chata pre 12 osôb pri Ochtinskej aragonitovej jaskyni okr. Rožňava
Predám peknú, veľkú, murovanú chatu v Ochtinej, okr. Rožňava. Nachádza sa v blízkosti Hotela Hrádok pri Ochtinskej aragonitovej jaskyni. Chata má prízemie, poschodie a podkrovie. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť s príslušenstvom a na poschodí je 5 izieb pre 11 hostí. V chate je zavedená elektrina, voda. Vykurovanie je elektrickými konvektormi. Prekrásna príroda Revúcej vrchoviny a neďaleko Muránskej planiny ponúka turistiku, cyklistiku a chata Hrádok ponúka Wellness, krytý bazén, reštauráciu a fitness o.i. Chatu je možné v letných mesiacoch prenajímať turistom. Nehnuteľnosť je bez tiarch, ihneď k dispozícii. Bližšie info: 0948097419.
Ochtiná
164 300 €
Na predaj je 2- izb. byt na L. Svobodu v Rimavskej Sobote
Na predaj je 2- izb. byt na ul. L. Svobodu v Rimavskej Sobote. Nachádza sa na 2. poschodí s výťahom. Byt je v pôvodnom zachovalom stave. Má plastové okná, laminátové podlahy a vymenenú kuchynskú linku. Bytové jadro je pôvodné, izby nie sú prechodné. Rozloha bytu je 58,50 m2 a mesačné náklady sú do 180 Eur. Byt sa nachádza v dobrej lokalite sídliska. Je bez tiarch ihneď k dispozícii. Hypotéku vybavíme. Cena energií: 180 Euro / mesiac
Rimavská Sobota
61 500 €
PREDANÉ! veľký 1- izb. byt v centre Rimavskej Soboty
Predám veľký 1- izb. byt v centre Rimavskej Soboty. Nachádza sa na ul. Malohontskej na 3. poschodí. Rozloha bytu je 46,70 m2, mesačné náklady sú do 150 Eur mesačne. Byt je po staršej rekonštrukcii. Má murované jadro, plastové okná , v kúpeľni je dlažba a sprchovací kút. V byte sú 2 loggie, šatník o rozlohe cez 3 m2. Jedná sa o výnimočne veľký byt v lukratívnej lokalite. Byt je bez tiarch, prázdny, ihneď k dispozícii. Hypotéku vybavíme. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Rimavská Sobota
51 500 €
POZOR! Znížená cena , RD v Gemerskej Polome, okr. Rožňava
Na predaj je veľký RD v obci Gemerská Poloma okr. Rožňava. Nachádza sa v tichej ulici obce, asi 50 ročný dom je vo veľmi dobrom pôvodnom stave. Je zavedená elektrina, obecná voda aj obecná kanalizácia, súčasťou je aj studňa na dvore. Kúrenie je ústredné plynové. Má dve podlažia. Na hornom podlaží sú 3 izby aj príslušenstvo a na prízemí sú 2 izby a príslušenstvo vrátane technickej miestnosti na kotol. Okná dvere sú drevené pôvodné. Dom má balkón a malú pivnicu. V podkrovie je tiež obývateľné. Rozloha pozemku má skvelých 1000 m2, kde sa nachádzajú drevené hospodárske budovy, využívané ako sklad. Obec je vzdialená od okresného mesta Rožňavy 9 min. autom. V obci sa nachádza základné občianske vybavenie vrátane školy a lekárov. Fotky pošlem na požiadanie. Dom je pre tých, ktorý majú radi bývanie mimo mesta a hľadajú relax po práci. Nehnuteľnosť je bez tiarch, hypotéku vybavíme.
Gemerská Poloma
135 000 €
Výhodne na predaj veľký RD v Hodejovci, okr. R. Sobota
Výhodne je na predaj usadlosť na juhu stredného Slovenska v okrese Rimavská Sobota. Rodinný dom bol postavený pred 60 rokmi z pálenej tehly. Nachádza sa v obci Hodejovec asi 17 km od okresného mesta Rimavská Sobota. Dom je v dobrom avšak značne zanedbanom stave. Má 5 izieb, veľké chodby a príslušenstvo. V dome je zavedená pitná voda zo studne, odpad je odvedený do žumpy. Ústredné kúrenie bolo na tuhé palivo, v súčasnej dobe je nefunkčné. Na pozemku o rozlohe 800 m2 sa nachádzajú ďalšie murované hospodárske budovy. Dom je suchý, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Po prestavbe vznikne pre nového klienta pekné nové bývanie, prípadne len domček na rekreačné účely. V okolí obce Hodejovec je krásna príroda, v obci sa nachádzajú len potraviny a OU. Dom je bez tiarch, ihneď k dispozícii. S hypotékou pomôžeme.
Hodejovec
35 000 €
Na predaj je malá farma v Dubovci, okr. Rimavská Sobota
Na predaj je malá farma v obci Dubovec na južnom Slovensku v okrese Rimavská Sobota. V cene je veľký rodinný dom so 6 izbami a príslušenstvom, malý dvojizbový dom z tehly a váľkov, pozemky o výmere 24 árov (doteraz obhospodarované), ako aj všetky poľnohospodárske stroje vrátane traktorov. Rodinný dom je po čiastočnej rekonštrukcii vo veľmi dobrom stave. Má plastové okná, v izbách sú parkety. Má 3 podlažia každé má asi 100 m2. V pivničných priestoroch sú 3 priestory, ktoré sú užívané ako kotolňa, sklad. Na prvom podlaží sú obývacie priestory, kuchyňa, komora a kúpeľňa. Na druhom podlaží je ďalšie bývanie s tromi izbami a príslušenstvom. Kúrenie je na pevné palivo aj ústredné na plyn. Na pozemku sa nachádza altánok, studňa, maštale, sýpka a priestory na garážovanie poľnohospodárskej techniky o.i. Nehnuteľnosti sú vhodné pre tých, ktorý túžia pestovať plodiny a chovať domáce zvieratá. Všetko pre splnenie snov budúcich farmárov.
Dubovec
205 000 €
POZOR Znížená cena! RD v obci Mojín, okr. Rimavská Sobota
Na predaj je novo zrekonštruovaný rodinný dom v obci Mojín, okres Rimavská Sobota. V prízemnom dome, ktorý má 3 izby a príslušenstvo, je potrebné dokončiť obklady v kúpeľni a podlahy v jednej izbe a môžete sa sťahovať. Na dome je nová fasáda, nové stierky betónové podlahy, voda aj odpad. Celková plocha pozemku je 1600 m2, plocha domu je asi 100 m2. Na pozemku sa nachádza garáž. V obci sa nachádza základné občianske vybavenie. Okresné mesto Rimavská Sobota je vzdialené 11 km.
Rimavská Sobota
83 000 €
POZOR Znížená cena! chatka blízko Rimavskej Soboty m. č. Močiar
Na predaj je chatka v oblasti Močiar, blízko Rimavskej Soboty. Jedná s o murovanú 3 podlažnú postavenú v roku 2006. Chatka bola postavená z kvádrov. Na každom podlaží sa nachádza jedna miestnosť plus špajza, kúpeľňa a WC. Chatka je vo veľmi dobrom stave, udržiavaná, užívaná, so zavedenou elektrinou aj obecnou vodou. Odpad je do žumpy. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy. Celková výmera pozemku 384 m2. Vlastník ponúka na predaj aj ďalší vedľajší pozemok o výmere 377 m2. Pozemok je na rovine asi 7 minút z mesta. V blízkosti sa nachádza obľúbená rekreačná oblasť Vodné dielo Zelená voda (Kurinec). Cena energií: 15 Euro / mesiac
Rimavské Janovce
43 000 €
POZOR! Znížená cena o 5000 Eur. 1- izb. byt v Rožňave
Na predaj je zachovalý 1- izb. byt v Rožňave blízko centra mesta. Nachádza sa na ul. Šafárikova, na 7 poschodí, v zateplenej bytovke. Rozloha bytu je 41 m2, má 2 balkóny, plastové okná. Mesačné náklady na bývanie sú do 180 Eur vrátane elektriny. V bytovke sa nachádza veľký nový výťah. Byt je v pôvodnom veľmi zachovalom stave. Nový vlastník si môže zrekonštruovať byt, podľa vlastných predstáv. Podľa dohody môže ostať v byte aj zariadenie. K bytu patrí latková pivnica. V blízkosti sa nachádza OC Tesco a veľká základná škola. Byt je bez tiarch, prázdny, ihneď k dispozícii. Cena energií: 180 Euro / mesiac
Rožňava
46 500 €
PREDANÉ! drevená chatka v Rimavskej Sobote, m. č. Vinica
Na predaj je drevená chatka v oblasti záhradkárskej osady Vinica v Rimavskej Sobote. Chatka má jedno podlažie o výmere 20 m2, ktoré sa skladá z predsiene, kuchyne a obývacej časti. V chatke je zavedená elektrina. Kúrenie je na pevné palivo. Pozemok o výmere 400 m2 je vo vlastníctve Záhradkárskeho zväzu. Drevená chatka sa predáva bez pozemku. Pozemok je na rovine a je k nej prístup aj s motorovým vozidlom. Je v dobrom udržiavanom stave. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, kríky, rodiaci vynič a studňa na polievanie záhrady, ako aj drevené sklady na odkladanie náradia. Chatka je vhodná na oddych a relax, predáva sa zariadená. Cena energií: 10 Euro / mesiac
Rimavská Sobota
9 900 €
Domček na chalupárenie v obci Polom okr. Rim. Sobota
Na predaj je dobrý rodinný dom v malej obci Polom na Južnom Slovensku. Nachádza a asi 10 km za mestom Hnúšťa uprostred krásnej prírody Muránskej Planiny. Domček bol postavený asi pred 100 rokmi z váľkov a kameňa. Má 2 obytné miestnosti , kuchyňu a kúpeľňu. V dome je zavedená voda, elektrina. Dom je čiastočne podpivničený. Na 1000 m2 pozemku sa nachádza ďalšia murovaná budova využívaná ako šopa a drevená budova na sklad dreva a sena. Dom si vyžaduje rekonštrukciu. Nový vlastník si môže vychutnávať čistú prírodu a krásu okolia. Bližšie info na t.č. 0948097419. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Hnúšťa
23 000 €
Pozemky na predaj v k.ú. Ožďany
Na predaj sú pozemky v k.ú. Oždany. Jedná sa o TTP, orná pôda aj lesné pozemky v podielovom spoluvlastníctve. Nejedná sa o urbáre. Celková rozloha pozemkov je 6000 m2 z toho lesy 1700 m2, TTP 2000 m2, orná pôda 2300 m2. Cena je 0,50 €/m2.
Ožďany
3 000 €
PREDANÉ! RD v Ivaniciach, okr. Rim. Sobota
Predám rodinný dom na južnom Slovensku v okrese Rimavská Sobota. Nachádza sa v obci Ivanice 20 km od okresného mesta. Jedná sa o 3- izb. rodinný dom postavený v r. 1968, s 23 árovým pozemkom. Na dome bola začatá rekonštrukcia. Celý dom je vybetonovaný, a steny sú vystierkované. V kuchyni bola ostáva kuchynská linka. Okná a vchodové dvere sú vymenené za plastové. V kúpeľni je nová rohová vaňa, darling aj WC. Dom je napojený na vlastnú studňu a kanalizácia je do žumpy. V celom dome je nová elektrina aj elektrický merač na plote. Dom je suchý s 21 m2 pivnicou. Kúrenie je na pevné palivo (sporák a krb). V obci je základné občianske vybavenie. Najbližšia škola, škôlka, lekári sú v Rimavskej Seči, 4 km od Ivaníc. Dom je bez tiarch, je možné kúpiť na hypotéku.
Ivanice
35 900 €
POZOR! Znížená cena o 5000,00 Eur - RD Šimonovce - teraz je už vysporiadaný.
Predám rodinný dom v obci Šimonovce, okres Rimavská Sobota. RD je bol postavený pred 60 rokmi. Je v pôvodnom zachovalom stave. RD má 3 izby, kuchyňu, kúpeľňu, špajzu a veľkú predsieň. V dome je ústredné kúrenie na pevné palivo, elektrina a zavedená je voda zo studne. V izbách sú parkety v predsieni a v kúpeľni je dlažba. Celková plocha pozemku je 1000 m2. Na pozemku sa nachádza ešte jeden RD, s kuchyňou a 2 izbami a tiež murovaná garáž. Za domom je drevená šopa, murované chlievce a studňa. Pozemok je oplotený, dvor je samostatný. RD je neobývaný 12 mesiacov a čaká na nového vlastníka. Obec je vzdialená od okresného mesta 20 minút autom. V obci sa nachádza základné občianske vybavenie. Dom je potrebné rekonštruovať, je suchý, podpivničený, bez tiarch. Nový vlastník môže kúpiť na úver.
Šimonovce
44 500 €
Na predaj stavebné pozemky blízko Rimavskej Soboty
Na predaj je pozemok neďaleko Rimavskej Soboty v obci Krúžno. Jedná sa o rozlohu 16764 m2. Z toho je 13764 m2 orná pôda a zvyšok je v intraviláne, s možnosťou stavby rodinných domov. Pozemok je mierne svahovitý s možnosťou pripojenia sa na obecnú infraštruktúru. K pozemku vedie spevnená cesta. V okolí sú ďalšie rodinné domy s mladými rodinami. Pozemok je vhodný aj pre farmárov, ktorý by využili aj ornú pôdu. Pozemok sa predáva ako celok pre developérov, prípadne iné podnikateľské aktivity.
Kružno
123 000 €
VÝHODNE! 2- izb. byt na ul. Rožňavskej v Rimavskej Sobote (Znížená cena)
Na predaj je za výhodnú cenu 2- izb. byt v Rimavskej Sobote na ul. Rožňavskej. Nachádza sa na 9. poschodí a je v pôvodnom stave. V izbách sú pôvodné zachovalé drevené parkety, má plastové okná aj balkón. Kuchynská linka je vymenená. Rozloha bytu je 50 m2 a mesačné náklady sú do 150 Eur. Byt sa nachádza na staršom sídlisku, kde je veľa zelene, škola a škôlka. Do mesta trvá asi 7 minút. Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch, ihneď k dispozícii. Na cene sa dá dohodnúť.
Rimavská Sobota
47 000 €
1 2