Šaty na 1. sväté prijímanie dlhý rukáv
Ponúkam na predaj šaty na 1. sväté prijímanie, farba jemne smotanová. Sú úplne nové len vyskúšané, dcére sú krátke. Rozmery: - celková dĺžka - 102-106 cm, - dĺžka rukáv - 47 cm, - šírka v páse - max. 2x 40 cm (dá sa regulovať zaviazaním mašle vzadu). Cena + poštovné.
Žilina-Vlčince
50 €
Šaty na 1. sväté prijímanie
Ponúkam na predaj šaty na 1. sväté prijímanie, farba jemne smotanová. Sú úplne nové len vyskúšané, dcére sú krátke. Rozmery: - celková dĺžka - 104-110 cm, - šírka v páse - max. 2x 36 cm (dá sa regulovať zaviazaním mašle vzadu). Cena + poštovné.
Žilina-Vlčince
50 €
Dievčenské body, polodupačky
Ponúkam na predaj dievčenské biele polodupačky s ružovými bodkami, bledoružové body , značka F&F. Veľkosť 68. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
3 €
Body s krátkym rukávom F&F
Ponúkam na predaj 3x biele body s krátkym rukávom, značka F&F, veľkosť 68. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
3 €
Chlapčenské body s dlhým rukávom+tepláky+tričko
Ponúkam na predaj 4x chlapčenské body s dlhým rukávom (2x PEPCO, 2x neviem značku), 2x tepláky, 1x polodupačky (PEPCO) a tričko (F&F). Veľkosť 74. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
8 €
Dievčenské pletené svetríky C&A a F&F
Ponúkam na predaj 2 dievčenské svetríky so zapínaním pri krku na 2 gombíky. Sýto ružový s obrázkom srnky a zajačika, značka C&A, veľkosť 74. Béžový s obrázkom sovičky, značka F&F, veľkosť 74. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Dievčenské pančuchy + ponožky
Ponúkam na predaj dievčenské pančuchy - 2x tenké ružové, značka Impidimpi, veľkosť 74/80, 1x hrubé biele s červenými bodkami, veľkosť 74/80 a 4 páry hrubých farebných ponožiek, veľkosť 74/80. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Balík letného oblečenia pre chlapca
Ponúkam na predaj balík letného oblečenia pre chlapca - 1 ks pásikavé tielko (dopodopo), 2 ks tričko s krátkym rukávom (PEPCO), 1 ks kraťasy s kotvičkami (PEPCO) a 2 ks body s krátkym rukávom (PEPCO). Všetko veľkosť 92. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Spací vak
Ponúkam na predaj spací vak pre dievča. Hrubý, vhodný na jeseň/zimu. Veľkosť 92/98. Cena+pošta.
Žilina-Vlčince
13 €
Chlapčenská zimná bunda
Ponúkam na predaj sivú chlapčenskú zimnú bundu Ergee. Veľkosť 86. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
4 €
Dievčenská zimná bunda
Ponúkam na predaj dievčenskú zimnú bundu Lupilu vo veľmi dobrom stave, veľkosť 80/92. Odnímateľná kapucňa. Veľkosť 92. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
5 €
Chlapčenské body s dlhým rukávom 4 ks
Ponúkam na predaj 4x chlapčenské body s dlhým rukávom, veľkosť 80. Tmavošedé a pásikavé značka H&M. Pásikavé značka C&A a biele s tmavomodrým lemom a vesmírnou raketou iná značka. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Dievčenský svetrík a legíny
Ponúkam na predaj svetlosivý pletený dievčenský svetrík s nápisom "LET IT SNOW" a bledomodré legíny s imitáciou rifloviny a bielymi kvietkami. Značka F&F, veľkosť 86. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
4 €
Chlapčenské body s dlhým rukávom lupilu
Ponúkam na predaj chlapčenské body (2 ks) s dlhým rukávom, značka lupilu, veľkosť 86/92. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
4 €
Dievčenské pyžamo na leto + tielko Hello Kitty
Ponúkam na predaj bledoružové dievčenské pyžamo na leto (tričko s krátkym rukávom a kraťasy) a biele tielko s obrázkom Hello Kitty. Všetko veľkosť 86/92. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
3 €
Dievčenská čiapka
Ponúkam na predaj sýto ružovú dievčenskú čiapku s mašličkou, veľkosť 98. Cena + poštu.
Žilina-Vlčince
4 €
Dievčenské legíny (2 ks) a body H&M
Ponúkam na predaj dievčenské legíny (2 ks - tmavo fialové s bielymi bodkami a tmavo sivé s čiernymi srdiečkami) a bledo ružové body s krátkym rukávom s farebnými srdiečkami. Všetko značka H&M, veľkosť 92. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
5 €
Diečenské rifle s opaskom a tepláky Kiki&Koko
Ponúkam na predaj dievčenské tmavomodré rifle s ružovým opaskom (šírka pásu sa dá regulovať vnútornou gumou s gombíkmi) a sýto ružové hrubé tepláky v páse na gumu + šnúrku. Značka Kiki&Koko, veľkosť 92. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Dievčenské rifľové šatôčky na traky + tričko F&F
Ponúkam na predaj dievčenské rifľové šaty na traky s volánikmi (traky na cvočky) a biele tričko s nápisom I LOVE MY DADDY, vzadu pri krku zapínanie na gombík, značka F&F, veľkosť 92. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Tričko so svetríkom Kiki&Koko
Ponúkam na predaj dievčenské tričko s dlhým rukávom so svetríkom vo veľmi dobrom stave. Značka Kiki&Koko, veľkosť 110. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
3 €
Dievčenské tričká s dlhým rukávom 2 ks
Ponúkam na predaj dievčenské tričká s dlhým rukávom, dolu a okolo rukávov stiahnuté gumičkou. Úplne nové, nenosené, nesadla veľkosť. Značka PEPCO, veľkosť 122. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Dámske blúzky 3ks
Ponúkam na predaj dámske blúzky 3 ks s krátkym a trojštvrťovým rukávom, zapínanie na gombíky. Veľkosť cca M. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
11 €
Dámske čierne topánky
Ponúkam na predaj čierne lesklé topánky na opätku. Veľkosť 38. Výška opätku 10 cm. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
4 €
Dievčenský svetrík dopodopo a kraťasy F&F
Ponúkam na predaj dievčenský bledoružový svetrík, spredu zapínanie na gombičky, značka dopodopo. Rifľové kraťasy, značka F&F. Všetko veľkosť 86. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
6 €
Dievčenský pršiplášť Viola
Ponúkam na predaj dievčenský sýto ružový pršiplášť s motívom ŽIRAFA vpredu aj vzadu na chrbte. Zapínanie na cvoky s 2 vreckami vpredu a s puzdrom na prenos. Vzadu trochu zatrhnutý (viď priložené foto, cca 1cm, z vnútornej strany podlepené), nemá vplyv na funkčnosť. Značka Viola, veľkosť 110. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
5 €
Dievčenské rifle s podšívkou
Ponúkam na predaj dievčenské tmavomodré rifle s fialovou podšívkou, v páse na gumu, možnosť stiahnuť šnúrkami. Značka lupilu, veľkosť 86. Úplne nové, nenosené. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
5 €
Dievčenské tepláky
Ponúkam na predaj dievčenské teplakmi v páse na gumu, možnosť stiahnuť šnúrkami. Veľkosť 116. Málo nosené. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
3 €
Dievčenské tepláky Disney
Ponúkam na predaj dievčenské tepláky sýto ružovej farby s obrázkom Minnie a vreckami. Na jednom kolene zašitá dierka. Veľkosť 116/122, značka Disney. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
3 €
Chlapčenské členkové ponožky (6 ks)
Ponúkam na predaj chlapčenské členkové ponožky 6 ks. Značka lupilu, veľkosť 23-26. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
3 €
Dievčenské tričká s krátkym rukávom (3 ks)
Ponúkam na predaj dievčenské tričká s krátkym rukávom 3 ks. Bledoružové s kvetinkovým obrázkom veľkosť 116, značka Kiki&Koko. Bledofialové s obrázkom Elzy veľkosť 110/116, značka Disney. Mentolové s obrázkom morskej panny (na donosenie na dvor) veľkosť 122, značka PEPCO. Uvedené rôzne veľkosti, ale reálne rozmery tričiek sú približne rovnaké. Cena + pošta.
Žilina-Vlčince
4 €
1 2 3 4