Ženy diktátorov (Diane Ducretová) velmi dobrý stav
Predám: Ženy diktátorov (Diane Ducretová) 390 strán, velmi dobrý stav Pošlem na dobierku (+ 4€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 3€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
5 €
Hrady zámky a kaštiele na Slovensku (Štefan Pisoň)
Predám knihu: Hrady zámky a kaštiele na Slovensku (Štefan Pisoň) 1973, 480 strange, velmi dobrý stav Pošlem na dobierku (+ 4€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 3€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
7 €
20 ks CD J.Brown B.Ocean H.Connick J.Feliciano...
Predám 20 ks rôznych originálnych cd. Všetky sú vo velmi dobrom stave. Cena je za všetky dokopy. Pošlem na dobierku (+ 5€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 4€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
5 €
10xLP Gershwin Mahalia Jackson Dvořák ľudovky...
Predám 10 rôznych LP. Všetky sú vo velmi dobrom stave. Cena je za všetky dokopy. Pošlem na dobierku (+ 5€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 4€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
5 €
Lanko na gramofón TB210, dĺžka 660mm, nové
Predám" Lanko na gramofón TB210, dĺžka 660mm, nové, nikdy nepoužité. Pošlem na dobierku + 3€ Alebo, platba vopred na účet + 2€ doporučene (+ 1€ obyčajne) Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
5 €
Mikina Tupac The Eternal Lament, vel. S, výb. stav
Predám: mikinu Tupac The Eternal Lament, velkosť S, málo nosená, výborný stav. Pošlem na dobierku (+ 4€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 3€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
10 €
Skvelá kniha hlavolamov (Ivan Moscovich)
Predám knihu: Skvelá kniha hlavolamov (Ivan Moscovich), je vo výbornom stave, bez poškodení. Pošlem poštou na dobierku (+ 4€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 3€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
7 €
Kanc. stolná súprava: hodinky, držiak na perá...
Predám: kancelársku stolnú súpravu: hodinky, držiak na perá, 2 držiaky na poznámkové papiere a kľúčenka. Všetko vo výbornom stave, nepoužívané. Hodinky nejdú, ale na 99,9% stačí vymeniť batériu. Pošlem na dobierku + 3€ Alebo, platba vopred na účet + 2€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, je tam viac známok.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
3 €
PS 4 Destiny 2, výborný stav
Predám hru pre PS 4 Destiny 2 vo výbornom stave. Pošlem na dobierku (+ 3€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 2€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
5 €
Alain de Benoist: Být pohanem, ako nová
Predám knihu: Alain de Benoist: Být pohanem. Kniha je ako nová, raz prečítaná. Pošlem na dobierku (+ 3€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 2€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
7 €
Plniace + guličkové pero + ceruzka Styb v kazete
Predám: plniace pero + guličkové pero + ceruzku Styb v kazete. Vrátane novej tuhy do guličkového pera a bombičky. Pošlem poštou na dobierku (+ 3€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 2€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
10 €
37 historických foto Slovensko 1918, 45, 46, 68
Predám: 37 historických foto Slovensko 1918, 1945, 1946, 1968 (pravdepodobne z nejakej výstavy) Pošlem na dobierku (+ 3€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 2€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
18 €
Starožitný kovový stojan na stromček, priemer 7cm
Predám: Starožitný kovový stojan na stromček, priemer otvoru 7cm. Je trocha hrdzavý, ale plne funkčný :) Pošlem poštou na dobierku + 5€ Alebo, platba vopred na účet + 4€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
3 €
Nabíjačka Thomson VD120020B, výstup 12V-200mA
Predám: Nabíjačka Thomson VD120020B, výstup 12V-200mA Používaná, ale vo velmi dobrom stave, plne funkčná. Pošlem na dobierku + 3€ Alebo, platba vopred na účet + 1,5€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
4 €
Grafiky Mudroch Kráľ Szabó Klimo Dúbravec
Predám grafiky z pozostalosti akad. maliarky Magdalény Lehotskej: Ceny na zadnej strane obrazov sú neplatné. Pri kúpe viacerých zľava. 1, Martin Benka, grafika s originálnym podpisom autora, rozmery s rámom: 39 x 46 cm, 380€ PREDANE 2, Róbert Dúbravec, Banícka vzbura, drevoryt, 100€ 3, Július Szabó, Zbytky mestských hradieb, drevoryt, 100€ 4, Ján Mudroch, Povojnová štúdia, kresba štetcom, tuš, 140€ 5, Alojz Klimo, Práca na poli, drevorez, 100€ 6, Eugen Lehotský, Schúlená, linoryt, 130€ PREDANE 7, František Kráľ, Bodliak, suchá ihla, 100€ 8, František Kráľ, suchá ihla, 100€ Pošlem na dobierku (+ 5€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 4€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
100 €
8 dielna švédska servírovacia sada
Predám: 8 dielnu švédsku servírovaciu sadu "18-8 Rostfritt stal" Je vo výbornom stave, velmi málo používaná. Pošlem na dobierku (+ 4€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 3€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
10 €
Michel katalóg Nemecko - Spezial 1990, 1430 strán
Predaj: Michel katalóg Nemecko - Spezial 1990. 1430 strán. Staré Nemecko, Reich, Okupácie, Kolónie, NSR, NDR, farebné odlišnosti, chyby, rarity, detaily... Katalóg je vo velmi dobrom stave. Pošlem na dobierku + 4€ Alebo, platba vopred na účet + 3€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
13 €
Tomislav Sunič: Evropská nová pravice (ako nová)
Predám knihu: Tomislav Sunič: Evropská nová pravice (kniha je ako nová) Pošlem na dobierku + 3€ Alebo, platba vopred na účet + 2€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
7 €
Cvičný panák pre MMA a zápasenie, 17 kg, 128 cm
Predám: Cvičný panák vyrobený z kože, pre MMA a zápasenie, 17 kg, 128 cm, je vo výbornom stave, ako nový. Poštovné 8€ (platba vopred na účet). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
65 €
"Lego" samopal, 617 dielov, pre deti od 8 rokov
Predám: "Lego" samopal deTech, 617 dielov, pre deti od 8 rokov. Dĺžka 70 cm. Stavebnica je určite komplet, len je rozbalená zo sáčku a vysypaná do krabice. Nevhodný darček, mladému sa to nechce stavať :) Pošlem na dobierku + 4€ Alebo, platba vopred na účet + 3€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
9 €
Noviny: 0. číslo denníka Republika 25.3.1993
Prdám noviny: 0. číslo denníka Republika z 25.3.1993 Noviny sú komplet, vo velmi dobrom stave. Len nad titulkou je venovanie "Mamičke...moje prvé celé nové noviny...Magduška", Takže pravdepodobne pracovníčka Republiky. Pošlem na dobierku + 3€ Alebo, doporučene, platba vopred na účet + 2€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
2 €
Noviny amerických Slovákov Ľudové noviny 19.3.1953
Predám: noviny amerických Slovákov Ľudové noviny - the Peoples News z 19.3.1953. Vydávané boli v Chicagu. Väčšina čísla je venovaná Stalinovi. Sú komplet v dobrom zachovalom stave. K tomu ešte 4 strany čísla z 26.8.1965 Pošlem na dobierku + 3€ Alebo, doporučene, platba vopred na účet + 2€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
10 €
Grafiky: Studený Chmel Hollý Klimo Szabó Dúbravec
Predám grafiky z pozostalosti akad. maliarky Magdalény Lehotskej: Každá stojí 150€, ceny na zadnej strane obrazov sú neplatné. 1, Viliam Chmel: Krajina, litografia 2, Anton Hollý: Mních, linoryt 3, Jarmila Čihánková, Pastier 4, Eugen Lehotský, Uspávanka, linoryt, PREDANE 5, Alojz Klimo, Tanec 6, Július Szabó, Ťažké okopávanie, drevoryt 7, František Studený: Večera chudobných, linoryt 8, Róbert Dúbravec, Do hôr, drevoryt Pošlem na dobierku (+ 5€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 4€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
150 €
Impérium musí zomrieť Michail Zygar, Rusko 1900-17
Predám knihu: Impérium musí zomrieť, Michail Zygar, (Revolučný pád Ruska 1900-1917) 680 strán. Kniha je vo výbornom stave, ako nová. Pošlem na dobierku + 5€ Alebo platba vopred na účet: doporučene + 4€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
12 €
8 obrazov akad. mal. Magdaléna Lehotská
Predám: 8 obrazov akad. maliarky Magdalény Lehotskej: Cena je za 1 obraz. V prípade kúpy viacerých sa dohodneme Pošlem na dobierku + 5€ Alebo platba vopred na účet: doporučene + 4€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
28 €
Luxus súprava CROSS: kovové pero a mechan. ceruzka
Predám: Luxusná USA značková písacia súprava CROSS: kovové guľôčkové pero a mechanická ceruzka. S návodom a koženou krabičkou. Všetko vo velmi dobrom stave, plne funkčné. Pošlem poštou na dobierku (+ 3€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 2€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
22 €
Malý ďalekohlad 10 x 5,5 cm
Predám: Malý ďalekohlad 10 x 5,5 cm. Výborný stav, plne funkčný. S koženým puzdrom. Pošlem poštou na dobierku (+ 4€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 3€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
4 €
Podpísané plagáty Dickies 999 Vibrators
Predám Veľké podpísané plagáty: 1, 999, veľky koncertný plagát 1990 s logom, podpísaný celou kapelou, 90 x 64 cm 40€ 2, VIBRATORS, veľký koncertný plagát 1990 s fotkou kapely, podpísaný celou kapelou, 84 x 60 cm, podpisy sú vyblednuté, ale čitateľné 30€ 3, DICKIES, veľký koncertný plagát 1991 s klaunom, podpísaný celou kapelou, 84 x 60 cm, podpisy sú vyblednuté, ale čitateľné 30€ Pošlem na dobierku (+ 4€ poštovné). Alebo doporučene - platba vopred na účet (poštovné 3€). Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
30 €
Riflová bunda Levis 80te roky vel: M, Made in USA
Predám: Riflovú bundu Levis, velkosť M, vintage - 80te roky, Made in USA. Kvalitná, 100% bavlna, nosená, ale velmi dobrý stav, bez poškodení. Dĺžka predok, od golieru 50cm, zadok 54 cm, šírka pod pazuchami 62cm, dĺžka rukáva od vrchného švu: 55 cm. Aj vnútri sú dva veľké vačky. Pošlem na dobierku + 4€ Alebo, platba vopred na účet + 3€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
24 €
FIFA 19, PS 4, poľský dabing, ekstraklasa
Predám hru na PS 4: FIFA 19, poľský dabing, ekstraklasa, vo výbornom stave. Pošlem na dobierku + 3€ Alebo, platba vopred na účet + 2€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy) Inzerát je platný až do zmazania.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
4 €
1 2 3