Malebná záhradná chatka v Nemšovej - časť Bočky na predaj.
Predstavujeme vám ideálne útočisko v podobe záhradnej chatky, situovanej v malebnom prostredí záhradkárskej oblasti Bočky v Nemšovej - Ľuborči. Chatka, postavená v roku 1995 s plechovou strechou, ponúka pokojné miesto obklopené bujnou zeleňou a hojnosťou ovocných stromov. Podrobnosti o nehnuteľnosti: Rozloha pozemku je 369 m2, plus podiel na prístupovej ceste. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy (jablone, slivky a hruška), vinič ako aj nádherne upravené zelené plochy usporiadané v kaskádach. Chatka má praktické usporiadanie rozložené na dvoch podlažiach s celkovou obytnou plochou 48 m2. Spodné podlažie pozostáva zo spoločenskej miestnosti(kuchynka) s pivnicou v zadnej časti a východom na terasu. Na poschodí sa nachádzajú dve miestnosti. Menšia je používaná ako odkladací priestor či chodba a väčšia miestnosť je určená na spanie. V tejto časti sa nachádza aj priestranný balkón, z ktorého sa naskytá nádherný výhľad na okolie. Budova je pevne postavená s murovaným základom a má šikmú plechovú strechu. Vybavenie: - vykurovanie prostredníctvom tuhého paliva v kachliach. - elektrické rozvody po celej chatke, vrátane samostatného elektromeru. - zásobovanie vodou z miestneho rezervoáru je doplnené čerpadlom pre potreby zavlažovania. - na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa s priemerom 125 cm a hĺbkou 18 m, ktorá zabezpečuje dostatočné množstvo vody. - nad chatkou je priestor drevenej konštrukcie na odkladanie náradia a murovaný krb. - v kaskáde pod chatkou je betónová šachta, ktorá slúži na uskladnenie zeleniny. Ďalšie informácie: Chatka je situovaná v spoločenstve záhradných chatiek, čo sľubuje príjemnú susedskú atmosféru pri zachovaní súkromia a ticha. Ľahký prístup po miestnych cestách, približne 2 km od centra Nemšovej, umožňuje rýchle výlety za miestnymi atrakciami a občianskou vybavenosťou. Táto záhradná chatka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto v prírode alebo príjemný priestor na víkendové záhradkárčenie a rodinné stretnutia. Pre viac informácií alebo dohodnutie návštevy nás prosím kontaktujte. Urobte z tejto chatky Vaše nové útočisko pred rušným mestským životom! -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 527 757 alebo 0903 296 559 (centrála spoločnosti)
Nemšová
50 000 €
Príjemný slnečný 1 izbový byt, rekonštrukcia, veľký balkón, tichá lokalita plná zelene.
Ponúkame Vám na predaj príjemný slnečný 1 izbový byt v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice. Bytový dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite mesta, konkrétne na sídlisku SNP. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Byt nachádzajúci sa na treťom poschodí panelového bytového domu prešiel v roku 2022 rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala kompletnú výmenu elektrických rozvodov, znížené sadrokartónové stropy, nové radiátory, nové plastové okná + balkónové dvere a nové plávajúce podlahy. Pri rekonštrukcii kúpeľne boli spravené nové obklady, dlažba a nová sanita. V kuchyni boli kompletne menené všetky rozvody a nachádza sa v nej kuchynská linka na mieru aj so spotrebičmi. V byte sa nachádzajú dve veľké vstavané skrine, ktoré poskytujú mnoho úložného priestoru. Súčasťou bytu je aj veľký presklený balkón a pivnica. Nakoľko sa byt predáva kompletne zariadený a je bez akýchkoľvek ďalších investícií, tak je vhodný ako štartovací byt pre jednotlivca alebo mladý pár, ale rovnako je aj ideálnou príležitosťou na investovanie. Cena 85 000 € -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0918 823 930 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Trenčianske Teplice
85 000 €
Veľmi pekný 3 izbový byt v Trenčíne, Armádna ulica. Rozloha 64m2 + balkón, kolaudácia v roku 2008
Radi by ste sa každý deň zobudili s nezabudnuteľným výhľadom na Trenčiansky hrad? Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť na kúpu slnečného, zaujímavo dispozične riešeného 3-izbového bytu, na adrese "Armádna ulica v Trenčíne". Parametre bytu: Plocha: 64 m² Poschodie: 7/7 Balkón: Áno Dispozícia: 3 izby, kuchyňa spojená s obývačkou, samostatné WC, kúpeľňa, priestranná chodba Vybavenie: Kompletná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, práčka, roldor skrine, kožený gauč, optické pripojenie internetu Kolaudácia: 2008 - moderný a udržiavaný bytový dom Výhody bytu: - úžasný výhľad na historický hrad a okolitú zeleň - moderný a udržiavaný bytový dom s novým výťahom, - bezproblémové parkovanie a doplnkové priestory ako latková pivnica, kočikáreň či priestor pre bicykle, - bezprostredná blízkosť k mestu, MHD, školám a hrádzi pre relax a šport, Byt ponúka nielen nádherné slnečné bývanie, ale aj praktickosť a komfort s ohľadom na vaše potreby. Priestor bytu je inteligentne využitý s dostatkom úložných priestorov, pričom orientácia na juhozápad zaručuje bytu dostatok svetla počas celého dňa. Interiér: Vstúpte do svetlého a pohodlného domova, ktorý bol nedávno vymaľovaný, čím poskytuje čistý a svieži pocit. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou a modernými spotrebičmi vrátane indukčnej varnej dosky, vstavanej umývačky, elektrickej rúry a chladničky. Teplá a pohostinná atmosféra obývačky je dotvorená koženým gaučom, doplnená elegantným nábytkom a priamym prístupom na balkón. Technické špecifikácie: Byt je vybavený plávajúcou podlahou v celom byte, dlažbou v kúpeľni a WC, plastovými oknami s funkčnými žalúziami a nedávno zrekonštruovaným balkónom s novou dlažbou a zábradlím. Náklady na bývanie: Efektívnosť a ekonomika bývania sú zabezpečené. S mesačnými nákladmi vo výške len 133 000 € pre trojčlennú rodinu, je tento byt nielen výnimočným, ale aj ekonomicky výhodným domovom. Pripravte sa na život v bytovom priestore, ktorý vyhovie aj náročnejším požiadavkám. Tento byt nie je len miestom k životu, ale aj priestorom pre nové začiatky. Nezmeškajte svoju šancu a kontaktujte nás pre osobnú obhliadku tohto zaujímavého bytu v Trenčíne. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 296 559, alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti) Cena energií: 160 Euro / mesiac
Trenčín
133 000 €
Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok v Nemšovej - časť Bočky, 377m2.
Ponúkame Vám na predaj pozemok v Nemšovej časť Bočky. Tento pozemok s rozlohou 377m2 ponúka širokú škálu možností pre vaše budúce plány. 30m2 je na liste vlastníctva uvedené ako ostatná plocha, ideálna pre stavbu chatky či iných rekreačných priestorov. Na pozemku je viac ovocných stromov a spodná časť je ideálna na sadenie. Elektrika a úžitková voda je priamo na pozemku. Oblasť v ktorej sa nachádza je veľmi obľúbená a areál s chatkami sa zamyká. Prístup je možný z dvoch strán. Slnečný pozemok predstavuje ideálne miesto na oddych a relax v tichej a pokojnej lokalite. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Nemšová
12 500 €
Ponúkame na predaj 2,5 izbový byt v meste Nemšová, príjemný a slnečný.
Ponúkame Vám na predaj 2,5 izbový byt v Nemšovej s celkovou plochou 68m2, vrátane pivníc o rozlohe 11m2 a 4m2. Tento byt sa nachádza na 2. poschodí z 3 bez výťahu Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou ktorá zahŕňala: výmena okien za plastové, plávajúca podlaha v izbách, vymenená kuchynská linka a jedna s kúpeľní prešla tiež rekonštrukciou. Dispozícia bytu bola zmenená z pôvodných dvoch jednoizbových bytov na 2,5 izbový byt, čo poskytuje optimálnu rozloženie priestoru. Byt sa skladá z vstupnej chodby, priestrannej spálne (14m2), kuchyne spojenej s obývacou izbou (16m2), detskej izby (14m2) a dvoch kúpeľní, pričom jedna je spojená s toaletou. Jedna z kúpeľní je vybavená vaňou, zatiaľ čo druhá disponuje sprchovým kútom. Bytový dom, v ktorom sa nachádza táto nehnuteľnosť, tiež prešiel rekonštrukciou, vrátane zateplenia, výmeny okien za plastové vo všetkých spoločných priestoroch a inštalácie kamerového systému, čo zvyšuje bezpečnosť obyvateľov. Okrem toho táto lokalita v blízkosti centra mesta a s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí ponúka výbornú dostupnosť a komfortné bývanie pre svojich obyvateľov. Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento útulný byt. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Nemšová
95 000 €
Predaj pozemku v nádhernej prírodnej lokalite v obci Bolešov, 1542 m2
Ponúkame na predaj veľmi pekný pozemok v súkromnej časti blízko obce Bolešov, smerom na vodnú nádrž Gilianka. Tento jedinečný pozemok sa nachádza len 450 metrov od vodnej nádrže Gilianka a rovnako tak od chaty Gilianka, čo z neho robí ideálne miesto pre vášnivých milovníkov prírody a pokojného života. Vlastnosti pozemku: - Rozloha: 1542 m² - Rozmery: šírka 27 m, dĺžka približne 52 m - Rovinatý terén - Možnosť pripojenia elektriky - Voda dostupná vlastnou studňou - Prístup po asfaltovej ceste Pozemok sa nachádza v chránenej krajinskej oblasti Biele Karpaty, kde je pokoj a nádherná okolitá príroda zaručená. Lokalita ponúka súkromie a zároveň bezproblémový prístup k občianskej vybavenosti v obci Bolešov, kde nájdete školu, škôlku, potraviny a všetko potrebné pre každodenný život. So vzdialenosťou 5 km od mesta Dubnica nad Váhom a 17 km od krajského mesta Trenčín je táto lokalita dokonale situovaná pre kombináciu pokojného života v prírode a dostupnosti mestských vymožeností. Tento pozemok je ideálny pre výstavbu rekreačného objektu, kde si môžete užívať pokoj a krásu okolitej prírody. Okolitá oblasť je osídlená predovšetkým chatkami či rekreačnými objektami, čo dokazuje atraktivitu a obľúbenosť tejto lokality pre život a rekreáciu. Zaujal vás tento pozemok? Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 296 559 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Bolešov
66 306 €
Rodinný dom v obci Kostolné na predaj, pozemok 1433 m2
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v obci Kostolné (okres Myjava). Dom sa nachádza na pozemku o výmere 1433 m2 v tichej časti obce s asfaltovou prístupovou cestou. Pozemok je približne z polovice rovinatý a oplotený, zbytok pozemku tvorí svah a les. Rodinný dom je postavený z pálenej tehly a má 2 podlažia. Prízemie pozostáva z predsiene, chodby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, 2 x väčšej izby (cca 20 m2), jednej menšej spálne (10 m2), kotolne, komory s menšou pivničnou časťou. Druhé podlažie bolo neobývané a nachádza sa tu jeden priestor, ktorý po rekonštrukcií domu môže slúžiť ako ďalšia izba. Okná v spodnej časti boli vymenené za plastové, avšak celý dom je v pôvodnom stave a je určený na rozsiahlejšiu rekonštrukciu. Pôvodné drevené podlahy v izbách boli už odstránené. Vykurovanie domu bolo riešené plynovým kotlom a radiátormi. Na záhrade pri dome sa nachádza ďalšia samostatná stavba, v ktorej sa nachádza garáž (3,3 x 5 m), menšia technická miestnosť a priestor v podstreší. Priamo do domu je dovedená elektrika, plyn, verejný vodovod. Odpad je riešený formou žumpy, ktorá je na pozemku. Veľkou výhodou nehnuteľnosti je skutočne nádherná lokalita. Obec Kostolné sa nachádza vo východnej časti Myjavskej pahorkatiny v dolinke potoka Kostolník medzi Malými Karpatami a Bielymi Karpatami. Obec má približne 600 obyvateľov a nachádza sa tu všetka potrebná občianska vybavenosť. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 296 559 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Kostolné
78 000 €
2 izbový moderný byt v meste Dubnica nad Váhom, centrum mesta, 40 m2 + balkón, NOVÁ REKONŠTRUKCIA BY
Ponúkame Vám na predaj kompletne rekonštuovaný 2 izbový byt (jednoizbový byt zrekonštruovaný na 2 izbový) v meste Dubnica nad Váhom, ulica Centrum II. Byt o výmere 40 m2 sa nachádza na 9. poschodí v zateplenom bytovom dome s 2 výťahmi. Dispozične je byt moderne riešený, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s prechodom na balkón, spálne a kúpeľne s WC. Byt prešiel novou kompletnou rekonštrukciou, má plastové okná, plávajúcu podlahu v kombinácií s dlažbou, znížené SDK podhľady s bodovým osvetlením, nová kuchynská linka na mieru s ostrovčekom (vrátane zabudovaných spotrebičov), stierky na stenách, kompletne vymenené elektrické rozvody + revízna správa, nové rozvody vody, murované a obložené jadro s vymenenou sanitou, vymenené interiérové dvere s obložkovou zárubňou. Nový je aj balkón, ktorý je zasklený. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, je zateplený, nové dva výťahy, nové vstupné dvere, nové balkóny. Veľkou výhodou bytu je krásny výhľad na okolie, výborná poloha v centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a samozrejme kompletná rekonštrukcia bytu, ktorá budúcemu majiteľovi umožní okamžité nasťahovanie, bez ďalších nákladov na úpravu bytu. Byt je voľný ihneď. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 527 757 alebo 0903 296 559 (centrála spoločnosti)
Dubnica nad Váhom
89 000 €
2 izbový moderný byt v meste Dubnica nad Váhom, centrum mesta, 40 m2 + balkón, NOVÁ REKONŠTRUKCIA BY
Ponúkame Vám na predaj kompletne rekonštuovaný 2 izbový byt (jednoizbový byt zrekonštruovaný na 2 izbový) v meste Dubnica nad Váhom, ulica Centrum II. Byt o výmere 40 m2 sa nachádza na 9. poschodí v zateplenom bytovom dome s 2 výťahmi. Dispozične je byt moderne riešený, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s prechodom na balkón, spálne a kúpeľne s WC. Byt prešiel novou kompletnou rekonštrukciou, má plastové okná, plávajúcu podlahu v kombinácií s dlažbou, znížené SDK podhľady s bodovým osvetlením, nová kuchynská linka na mieru s ostrovčekom (vrátane zabudovaných spotrebičov), stierky na stenách, kompletne vymenené elektrické rozvody + revízna správa, nové rozvody vody, murované a obložené jadro s vymenenou sanitou, vymenené interiérové dvere s obložkovou zárubňou. Nový je aj balkón, ktorý je zasklený. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, je zateplený, nové dva výťahy, nové vstupné dvere, nové balkóny. Veľkou výhodou bytu je krásny výhľad na okolie, výborná poloha v centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a samozrejme kompletná rekonštrukcia bytu, ktorá budúcemu majiteľovi umožní okamžité nasťahovanie, bez ďalších nákladov na úpravu bytu. Byt je voľný ihneď. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 527 757 alebo 0903 296 559 (centrála spoločnosti)
Dubnica nad Váhom
89 000 €
Pekný 1 izbový byt Nemšová na predaj, rekonštruovaný, 38 m2
Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt v meste Nemšová. Byt o výmere 38 m2 (vrátane pivnice 2 m2) sa nachádza na 3. poschodí zo 7., v zateplenom bytovom dome. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, obývacej izby (spálne), kúpeľne s WC a latkovej pivnice (na prízemí bytového domu). Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má zrekonštruované jadro (sprchovací kút a WC), plastové okná, PVC podlahu v kombinácií s keramickou dlažbou (v kúpeľni), znížené sadrokartónové stropy a nové radiátory. Elektrika v byte je čiastočne vymenená (jadro), vymenené boli aj interiérové dvere s obložkovou zárubňou a bezpečnostné exteriérové dvere. V byte po predaji zostáva kuchynská linka, sporák, chladnička s mrazničkou, stôl + 2 stoličky, v obývacej izbe zostáva obývačková stena. Veľkou výhodou nehnuteľnosti je jej výborná lokalita vo vyhľadávanej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 527 757 alebo 0903 296 559 (centrála spoločnosti)
Nemšová
77 000 €
Ideálna investícia! Rodinný dom v Trenčianskych Tepliciach na predaj, 4 byty , krásne prostredie, t
Investičná nehnuteľnosť alebo ideálny rodinný dom pre viac generácii. Ponúkame Vám na predaj krásny a rozľahlý dom v Trenčianskych Tepliciach, ktorý je len pár minút chôdze od centra kúpeľného mesta. Dom je postavený na pozemku s celkovou výmerou 798m2, z toho je zastavaná plocha 210m2 a okolo domu sa nachádza pozemok s rozlohou 588m2. V dome sú 4 byty, každý so samostatným vchodom a zaručeným súkromím. Na prvom podlaží sa nachádza jednoizbový byt s rozlohou 52m2, ktorý má vlastný vstup na predzáhradku. Na druhom podlaží sa sú dva byty - 4 izbový byt s rozlohou 130m2 a s terasou o rozlohe 57m2 a 2 izbový byt s rozlohou 57m2 a terasa o rozlohe 9m2. Na treťom podlaží sa nachádza 2 izbový byt s rozlohou 80m2 a so zimnou záhradou a veľkou terasou o rozlohe približne 50m2. Všetky byty prešli rekonštrukciou. Jednou z veľkých výhod tohto domu je jeho poloha. Nachádza sa v tichej a pokojnej lokalite, ktorá je plná zelene. Všetky terasy majú krásny výhľad na okolitú prírodu a mesto. V blízkosti sa nachádzajú rôzne reštaurácie a kaviarne, takže si môžete vychutnať príjemné prechádzky po kúpeľnom meste. Nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné a príjemné bývanie, no zároveň sú radi, že majú všetko dôležité v blízkosti. Jednotlivé pôdorysy bytov na vyžiadanie. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Trenčianske Teplice
395 000 €
Kúpim 3 - izbový byt v Trenčianskych Tepliciach. Platba v hotovosti !!
Kúpim 3 - izbový, alebo 4- izbový byt v Trenčianskych Tepliciach. Môže byť v osobnom, ale aj družstevnom vlastníctve. Platba v hotovosti !! -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 527 757 alebo 0903 296 559 (centrála spoločnosti)
Trenčianske Teplice
115 000 €
Kúpim 3-izbový byt v Trenčíne. Platba v hotovosti !!
Kúpime 3 - izbový, alebo 4- izbový byt v Trenčíne, prípadne v blízkom okolí Trenčína. Môže byť v osobnom, ale aj družstevnom vlastníctve. Platba v hotovosti !! -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 527 757 alebo 0903 296 559 (centrála spoločnosti)
Trenčín
125 000 €
Ponúkame krásny, slnečný pozemok v meste Trenčianske Teplice na predaj, ideálnych 587m2.
Ponúkame na predaj veľmi pekný slnečný pozemok v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice. Ideálna rozloha a krásne prostredie plné zelene. Vlastnosti pozemku: - Rozloha: 587 m² - Rozmery: pozemok nemá presný obdĺžnikový tvar ale šírka je cca 20 m - Terén je mierne svahovitý - Prístup po nespevnenej ceste - Inžinierske siete - elektrika a voda so studne na pozemku Na pozemku sa nachádza záhradná chatka, ktorá je v pôvodnom stave. Lokalita ponúka občiansku vybavenosti neďaleko pozemku, kde nájdete školu, škôlku, potraviny a všetko potrebné pre každodenný život. Tento pozemok je ideálny pre výstavbu rekreačného objektu, kde si môžete užívať pokoj a krásu okolitej prírody. Okolitá oblasť je osídlená predovšetkým chatkami či rekreačnými objektami, čo dokazuje atraktivitu a obľúbenosť tejto lokality pre život a rekreáciu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Trenčianske Teplice
77 500 €
Ponúkame 2,5 izbový byt na predaj v meste Bánovce nad Bebravou, 50m2 plus 20m2 terasa, NOVÁ moderná
Ponúkame Vám na predaj 2,5 izbový byt v Bánovciach nad Bebravou na ulici J. Matušku. Úžitková plocha bytu je 50m2. Vďaka svojej prízemnej polohe máte prístup k veľkorysej terase o rozlohe 20m2, ideálnej na relaxáciu a spoločné chvíle s rodinou či priateľmi. Dispozícia bytu je premyslená a praktická: rozľahlá vstupná chodba vedie do spojenej obývacej izby s kuchyňou, z ktorej je priamy vstup na slnečnú terasu. Ďalej nájdete jednu väčšiu izbu a jednu menšiu miestnosť, vhodnú napríklad ako šatník, a kúpeľňu s toaletou. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Okná sú plastové, plávajúca podlahu (zn. Eurowood) v kombinácii s keramickou dlažbou (v kúpeľni a WC), vymenené interiérové dvere s obložkovou zárubňou (zn. Porta), nové vstupné protipožiarne dvere, znížené SDK stropy so zabudovaným bodovým osvetlením, kompletne vymenenú elektroinštaláciu. Jadro je murované, v kúpeľni je sprchový kút, nová sanita, nové batérie. V kuchynskej časti sa nachádza rohová kuchynská linka, ktorá bola vytvorená na mieru (zn. DIZAX) a je vybavená všetkými potrebnými vstavanými spotrebičmi (vstavaná rúra, varná doska, zabudovaná chladnička s mrazničkou, digestor). Bytový dom prešiel tiež kompletnou rekonštrukciou v roku 2019. Zateplenie, plastové okná na spoločných častiach, vrátnik, pivničné priestory, kotol, nové balkóny, nové terasy. Celý pozemok okolo bytového domu je oplotený, za bránou na diaľkové ovládanie sa nachádza parkovacie miesto, ktoré patrí k bytu. Byt je vykurovaný prostredníctvom vlastnej kotolne, ktorá sa nachádza v bytovom dome. Ideálny aj ako investičný byt z dôvodu nízkych mesačných nákladov. Voľný ihneď. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Bánovce nad Bebravou
92 000 €
Na predaj 1,5 izbový byt s terasou, Bánovce nad Bebravou, 34m2 plus 30m2 terasa, kompletná moderná
Ponúkame Vám na predaj 1,5 izbový byt v Bánovciach nad Bebravou na ulici J. Matušku. Úžitková plocha bytu je 33,88m2 (z toho 1,5m2 je pivnica). Vďaka svojej prízemnej polohe máte prístup k veľkorysej terase o rozlohe 30m2, ideálnej na relaxáciu a spoločné chvíle s rodinou či priateľmi. Dispozícia bytu je veľmi útulná: spojená obývacia izba s kuchyňou z ktorej je priamy vstup na slnečnú terasu, menšia spálňa a kúpeľňa s toaletou. K bytu patrí aj parkovacie miesto za bránou na diaľkové ovládanie. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Okná sú plastové, plávajúca podlaha (zn. Eurowood) v kombinácii s keramickou dlažbou (v kúpeľni a WC), vymenené interiérové dvere s obložkovou zárubňou (zn. Porta), nové vchodové dvere, znížené SDK stropy so zabudovaným bodovým osvetlením, kompletne vymenenú elektroinštaláciu. Jadro je murované, v kúpeľni je sprchový kút, nové WC. V kuchynskej časti sa nachádza kuchyňa, ktorá bola vytvorená na mieru (zn. DIZAX) a je vybavená vstavanými spotrebičmi ( vstavaná rúra, varná doska, zabudovaná chladnička s mrazničkou, digestor). Bytový dom prešiel tiež kompletnou rekonštrukciou v roku 2019. Zateplenie, plastové okná na spoločných častiach, vrátnik, pivničné priestory, kotol, nové balkóny, nové terasy. Celý pozemok okolo bytového domu je oplotený. Bytový dom má vlastnú kotolňu na prízemí bytového domu. Ideálny aj ako investičný byt z dôvodu nízkych mesačných nákladov. Byt je voľný ihneď. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Bánovce nad Bebravou
73 000 €
3 izbový byt Trenčianske Teplice na predaj, 68m2, čiastočná rekonštrukcia, lodžia .
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 3-izbový byt v nádhernom prostredí Trenčianskych Teplíc. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí bytového domu a ponúka ideálny priestor pre pohodlné bývanie. Jeho úžitková plocha je 68m2, ktorá zahŕňa aj pivnicu, bez lodžie. Príjemná lodžia je ideálna na relaxáciu a oddych. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou pred približne desiatimi rokmi. Okná boli vymenené za plastové. V chodbe a kuchyni bola položená nová dlažba. Jadro bytu bolo tiež zrekonštruované, pričom boli vymenené sanitárne zariadenia a elektroinštalácia. V izbách bola položená plávajúca podlaha. Samotný bytový dom prešiel komplexnou rekonštrukciou, čo prináša ďalšie výhody pre jeho obyvateľov. Dom je zateplený, čo zaručuje energetickú úsporu a zlepšuje tepelnú izoláciu. Nové vstupné dvere, vrátnik a schránky prispievajú k bezpečnosti a komfortu vstupu do budovy. Okrem toho boli zrekonštruované aj balkóny a plastové okná na spoločných priestoroch, čo prispieva k estetickému a funkčnému zlepšeniu celej budovy. Nový výťah a výmena stupačiek boli tiež súčasť rekonštrukcie. Jednou z najväčších výhod tohto bytu je jeho výborná lokalita. Nachádza sa v okolí, ktoré je obklopené prírodou a zeleňou. Taktiež sa nachádza v tesnej blízkosti všetkej potrebnej občianskej vybavenosti, čo zabezpečuje jednoduchý prístup k službám, škole, škôlke a obchodom. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Trenčianske Teplice
122 000 €
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj jedinečnú novostavbu rodinného domu v obci Omšenie.
Ponúkame Vám na predaj dom v Omšení. Úžitková plocha domu je 250m2, pozemok má 395m2 z toho 121m2 je zastavaná plocha, 163m2 je pozemok pred domom na parkovanie plus terasa a 111m2 je záhrada za domom. . Rodinný dom má dve podlažia. Prvé podlažie pozostáva zo vstupnej chodby, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a východom na veľkú terasu, komora, veľká izba, kúpeľňa spojená s toaletou, schodisko a pod ním úložný priestor. Druhé podlažie je tiež veľmi dobre riešené. Veľká obývacia izba z krásnym výhľadom na okolitú prírodu (dá sa spraviť ďalšia izba), dve veľmi veľké spálne, kúpeľňa spojená s WC. Celá prízemná časť domu má podlahové kúrenie a taktiež na druhom podlaží v kúpeľni. Rodinný dom postavený z tehly je zateplený, strešná krytina je škridlová (značky bramac), okná sú plastové (izolačné 3-sklo), žalúzie na oknách, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, v obývacej izbe je príprava na krb, ktorý sa tiež dá pripojiť na vykurovanie celého domu. Pripojenie domu na všetky inžinierske siete: elektrika, vodovod, kanalizácia, plyn. Pozemok pred domom umožňuje parkovanie pre 3 autá. Záhrada ktorá ma veľkosť 111m2 za nachádza za domom. Dom je čiastočne podpivničený cca 17m2. Výhodou nehnuteľnosti je ,že sa nachádza v obci ktorá je obklopená krásnou prírodou a je len 5km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice. Na cene je možné sa ešte dohodnúť. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Omšenie
229 000 €
Ponúkame Vám na predaj rekreačný objekt v krásnej lokalite- Belušské Slatiny, slnečný pozemok 1916m
S nadšením Vám predstavujeme exkluzívnu ponuku - úchvatný rekreačný objekt, vedený na liste vlastníctva ako rodinný dom, v malebnej lokalite Belušské Slatiny. S úžitkovou plochou domu o veľkosti 130m2 a rozľahlým pozemkom o rozlohe 1916m2, plus 81m2 tvorí zastavaná plocha, jedná sa o poklad ukrytý v náručí prírody. Rekreačný objekt sa nachádza v lokalite, ktorá Vám zaručuje súkromie, kľud a priestor na to aby ste sa vedeli zastaviť a užívať si krásu prírody. Dvojpodlažný dom ideálny pre relax. 130 m2 úžitkovej plochy je rozdelený na dvoch poschodiach. Murovaná spodná časť s rozlohou 64m2 má vstupnú chodbu, pohodlnú obývaciu izbu, priestrannú kuchyňu, komoru, kúpeľňu spojenú s toaletou a schodisko, ktoré vedie na poschodie. Podkrovie o rozlohe 66m2 ponúka priestor pre tri priestranné izby a ďalšie samostatné WC. Nehnuteľnosť je napojená na vodu so studne, elektriku, kúrenie je na drevo a odpad je riešený žumpou. Tento rekreačný dom sa nachádza v prostredí, ktoré zaručuje nezameniteľný pocit súkromia, pokoj a dostatok priestoru, aby ste mohli úplne oddýchnuť a pohltiť krásy okolitej prírody. Priamo k pozemku sa dostanete po nespevnenej ceste, najideálnejšie je auto 4x4.Okolie je neodolateľné pre všetkých, ktorí túžia po pokoji a pohode a chcú žiť alebo tráviť svoj čas v spojení s prírodou - či už celoročne alebo len na príjemné víkendové úniky. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Ladce
155 000 €
Na predaj záhradná chatka v obľúbenej lokalite mesta Dubnica nad Váhom, pozemok 266 m2
Ponúkame na predaj útulnú záhradnú chatku v obľúbenej lokalite Blížne doliny, pod kalváriou v meste Dubnica nad Váhom. Ide o oblasť s ideálnou dostupnosťou smerom na studničku, čo robí túto chatku perfektným únikom z ruchu mestského života. Hlavné informácie: - Rozloha pozemku: 266 m2 (približne 9 x 30 m) - Zastavaná plocha chatky: 27 m2 (približne 7 x 4 m) - Vlastné súpisné číslo - Dva vstupy s dvoma dverami - Vykurovanie: pec na tuhé palivo - Prívod elektriny: 220V/380 V - Dostupnosť: asfaltová cesta z prednej časti pozemku, makadam z boku ku bráne Dispozícia chatky: - Hlavný vchod vedie do zádveria s priamym prístupom do izby spojenej s kuchynkou a vykurovacou pecou o výmere 11,3 m2. - Zo zádveria je možné vstúpiť aj na podkrovné podlažie o rozlohe 12,2 m2. (priestor vhodný na spánok) - Druhý vchod (s prestrešením) vedie do WC a priestoru pripraveného na výstavbu kúpeľne (1,45 x 3,23 m), z čoho vzniká možnosť pre dlhšie bývanie. - Schodisko vedie do pivničnej časti o výmere 3,6 x 3,6 m. Vybavenie a stav: - Murovaná konštrukcia s dreveným vrchom - Plastové okná - Pripravená na aplikáciu fasády - Nová plechová strešná krytina s odkvapmi - Na pozemku je vodovod a kompostér Nechajte sa očariť pokojom a krásou tohto miesta a vytvorte si tu svoje útočisko pre voľné víkendy alebo dokonca trvalejšie bývanie. Pripojte sa k mnohým spokojným majiteľom chatiek v tejto oblasti a vychutnajte si pokoj a kľud, ktorý vám ponúka lokalita Blížne doliny. Táto chatka je voľná k okamžitému predaju. Nečakajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo obhliadku. Môže to byť práve vaše vysnívané miesto! -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 296 559 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Dubnica nad Váhom
dohodou
Ponúkame na predaj 2,5 izbový byt v meste Nemšová, príjemný a slnečný.
Ponúkame Vám na predaj 2,5 izbový byt v Nemšovej s celkovou plochou 68m2, vrátane pivníc o rozlohe 11m2 a 4m2. Tento byt sa nachádza na 2. poschodí z 3 bez výťahu Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou ktorá zahŕňala: výmena okien za plastové, plávajúca podlaha v izbách, vymenená kuchynská linka a jedna s kúpeľní prešla tiež rekonštrukciou. Dispozícia bytu bola zmenená z pôvodných dvoch jednoizbových bytov na 2,5 izbový byt, čo poskytuje optimálnu rozloženie priestoru. Byt sa skladá z vstupnej chodby, priestrannej spálne (14m2), kuchyne spojenej s obývacou izbou (16m2), detskej izby (14m2) a dvoch kúpeľní, pričom jedna je spojená s toaletou. Jedna z kúpeľní je vybavená vaňou, zatiaľ čo druhá disponuje sprchovým kútom. Bytový dom, v ktorom sa nachádza táto nehnuteľnosť, tiež prešiel rekonštrukciou, vrátane zateplenia, výmeny okien za plastové vo všetkých spoločných priestoroch a inštalácie kamerového systému, čo zvyšuje bezpečnosť obyvateľov. Okrem toho táto lokalita v blízkosti centra mesta a s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí ponúka výbornú dostupnosť a komfortné bývanie pre svojich obyvateľov. Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento útulný byt. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Nemšová
95 000 €
Novostavba Rodinného domu v Košeckom Podhradí na predaj, s podlahovým kúrením, terasou, pozemok 585
Využite výnimočnú príležitosť a získajte moderný rodinný dom typu bungalov v Košeckom Podhradí ! Táto novostavba sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 585 m2, s prístupom cez obecnú cestu, a poskytuje nádherné prostredie pre váš rodinný život Novostavba domu o rozlohe 97 m2 je dokončená a je pripravená na predaj a nasťahovanie nového majiteľa. Dispozícia je premyslená a zahŕňa vstupnú chodbu, priestrannú obývaciu izbu, ktorá je moderne prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou, spálňu, 2 detské izby, kúpeľňu s WC, samostatné WC, komoru a terasu (3,5 x 5,5 m) s výstupom priamo z obývacej izby. Tento bungalov bol postavený so zreteľom na kvalitu a energetickú efektívnosť. Stavba je z pórobetónových tvárnic (Porfix), plastové okná s trojkomorovým systémom zn. Slovaktual zabezpečujú optimálnu izoláciu a bezpečnosť. Ako strešná krytina boli použité betónové škridle zn. Teran, ktoré sú odolné a majú dlhú životnosť. Dom je taktiež dobre zateplený minerálnou vatou (400 mm) a fasádnym polystyrénom (EPS 200 mm), čo zaručuje nízke náklady na vykurovanie. Kúrenie v dome je riešené podlahovým teplovodným systémom, s elektrickým kotlom ako zdrojom tepla. Okrem toho máte možnosť kúrenia krbom alebo kachľami vďaka komínu. Tento dom spĺňa najnovšie energetické normy a bude mať energetickú triedu A-0. Dom je vybavený modernou kúpeľňou so sprchovacím kútom, vaňou a závesným WC. Podlahy sú kombináciou plávajúcej podlahy a keramickej dlažby. V obývacej izbe nájdete aj elegantný benátsky štuk. Interiérové dvere s obložkovými zárubňami dodávajú domu štýlový vzhľad. Prístup na záhradu je zabezpečený elektrickou bránou na diaľkové ovládanie.. V susedstve nehnuteľnosti budú postavené ďalšie 3 rodinné domy podobného charakteru. Veľkou výhodou je prekrásna prírodná lokalita, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza. Obec Košecké Podhradie sa nachádza 9 km od okresného mesta Ilava v Strážovskej hornatine, v údolí Podhradského potoka. V blízkosti nehnuteľnosti je detské ihrisko, v obci sa nachádza základná škola s materskou školou, potraviny a ďalšia občianska vybavenosť. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0903 296 559 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Košecké Podhradie
189 990 €
Chatka so záhradou Trenčianske Teplice na predaj, slnečný pozemok 441m2.
Exkluzívne ponúkame na predaj chatu v príjemnom prostredí , kúpeľného mesta Trenčianske Teplice. Táto malebná chatka je ideálnym útočiskom v príjemnej lokalite, obklopená prírodou a pokojom. Spodná časť chaty je murovaná, kde je priestor na kuchynku, útulnú izbu, komoru a chodbu so schodiskom vedúcim na drevenú hornú časť. Vrchná časť je rozdelená do dvoch izieb, pričom jedna z nich disponuje krbom. Chata je situovaná v chatovej oblasti s nádherným zeleným okolím, kde si môžete vychutnať prírodu v plnom rozkvete. Táto nehnuteľnosť je napojená na elektriku a vodu. Na pozemku sa taktiež nachádza vlastná studňa. Slnečný pozemok o rozlohe 441m2, vrátane 31m2 zastavanej plochy, poskytuje dostatok priestoru na relaxáciu a oddych. Prístup autom nie je aktuálne možný priamo k pozemku. Parkovať sa dá cca 100m od pozemku. Pôvodný stav chaty ponúka vynikajúcu príležitosť pre rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a potrieb. Táto nehnuteľnosť je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné a tiché prostredie, ideálne na relaxáciu, turistiku a oddych od ruchu každodenného života. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Trenčianske Teplice
37 000 €
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt, novostavba v meste Púchov, 142.72m2, balkón a terasa.
Ponúkame Vám na predaj moderný 4 izbový byt v Púchove. Úžitková plocha bytu je 142,72m2 vrátane terasy 27,47m2, balkónu 6,81m2 a pivnice 2,53m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 5 s výťahom. Dispozičné riešenie bytu je dlhá vstupná chodba ( 20,65m2), kúpeľňa (6,40m2), samostatné WC (2,18m2), tri nepriechodné izby (14,24m2, 16,20m2 a 13,97m2), priestranná obývacia izba a kuchyňa s jedálenským kútom (29,86m2). Z obývacej izby, chodby a jednej izby je vstup na veľkú terasu( 27,47m2). Jedna izba je so vstupom na balkón (6,81m2). K bytu patrí aj pivnica (2,53m2). Byty sa budú predávať v stave holo byt. Veľkou výhodou nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady, bezbariérový prístup, moderný vzhľad . Momentálne prebieha výstavba objektu a kolaudácia je plánovaná na marec 2025, možná je už však rezervácia konkrétneho bytu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Púchov
230 272,80 €
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, novostavba v meste Púchov, 82,76m2.
Ponúkame Vám na predaj moderný 3 izbový byt v Púchov. Úžitková plocha bytu je 85,29m2 ( vrátane balkóna 5.96m2) . Nachádza sa na 1. poschodí z 5 s výťahom. Dispozičné riešenie bytu je vstupná chodba v tvare L ( 10,53m2), kúpeľňa (4,90m2), samostatné WC (1,21m2), dve nepriechodné izby (15,43m2 a 15,20m2), priestranná obývacia izba a kuchyňa s jedálenským kútom (29,53m2) so vstupom na balkón (5,96m2). K bytu patrí aj pivnica (2,53m2) Byty sa budú predávať v stave holo byt. Veľkou výhodou nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady, bezbariérový prístup, moderný vzhľad. Momentálne prebieha výstavba objektu a kolaudácia je plánovaná na marec 2025, možná je už však rezervácia konkrétneho bytu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Púchov
165 256,80 €
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, novostavba v meste Púchov, 80,71m2.
Ponúkame Vám na predaj moderný 3 izbový byt v Púchov. Úžitková plocha bytu je 80,71m2 ( vrátane balkóna 6,81m2) . Nachádza sa na 4. poschodí z 5 s výťahom. Dispozičné riešenie bytu je vstupná chodba v tvare L ( 11,20m2), kúpeľňa (4,90m2), samostatné WC (1,21m2), dve nepriechodné izby (13,20m2 a 13,32m2), priestranná obývacia izba a kuchyňa s jedálenským kútom (30,15m2) so vstupom na balkón (6,81m2). Byty sa budú predávať v stave holo byt. Veľkou výhodou nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady, bezbariérový prístup, moderný vzhľad . Momentálne prebieha výstavba objektu a kolaudácia je plánovaná na marec 2025, možná je už však rezervácia konkrétneho bytu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Púchov
156 463,20 €
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, novostavba v meste Púchov, 82,76m2.
Ponúkame Vám na predaj moderný 3 izbový byt v Púchov. Úžitková plocha bytu je 85,29m2 ( vrátane balkóna 5.96m2) . Nachádza sa na 3. poschodí z 5 s výťahom. Dispozičné riešenie bytu je vstupná chodba v tvare L ( 10,53m2), kúpeľňa (4,90m2), samostatné WC (1,21m2), dve nepriechodné izby (15,43m2 a 15,20m2), priestranná obývacia izba a kuchyňa s jedálenským kútom (29,53m2) so vstupom na balkón (5,96m2). K bytu patrí aj pivnica (2,53m2). Byty sa budú predávať v stave holo byt. Veľkou výhodou nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady, bezbariérový prístup, moderný vzhľad. Momentálne prebieha výstavba objektu a kolaudácia je plánovaná na marec 2025, možná je už však rezervácia konkrétneho bytu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Púchov
165 256,80 €
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, novostavba v meste Púchov, 82,76m2.
Ponúkame Vám na predaj moderný 3 izbový byt v Púchov. Úžitková plocha bytu je 82,76m2 ( vrátane balkóna 5.96m2) . Nachádza sa na 4. poschodí z 5 s výťahom. Dispozičné riešenie bytu je vstupná chodba v tvare L ( 10,53m2), kúpeľňa (4,90m2), samostatné WC (1,21m2), dve nepriechodné izby (15,43m2 a 15,20m2), priestranná obývacia izba a kuchyňa s jedálenským kútom (29,53m2) so vstupom na balkón (5,96m2). K bytu patrí aj pivnica (2,53m2) Byty sa budú predávať v stave holo byt. Veľkou výhodou nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady, bezbariérový prístup, moderný vzhľad. Momentálne prebieha výstavba objektu a kolaudácia je plánovaná na marec 2025, možná je už však rezervácia konkrétneho bytu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Púchov
165 256,80 €
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, novostavba v meste Púchov, 110,25m2, balkón aj terasa.
Ponúkame Vám na predaj moderný 3 izbový byt v Púchov. Úžitková plocha bytu je 110,25m2 ( vrátane balkóna 6,81m2 a terasy 29,54m2) . Nachádza sa na 1. poschodí z 5 s výťahom. Dispozičné riešenie bytu je vstupná chodba v tvare L ( 11,20m2), kúpeľňa (4,90m2), samostatné WC (1,21m2), dve nepriechodné izby (13,20m2 a 13,32m2), priestranná obývacia izba a kuchyňa s jedálenským kútom (30,15m2) so vstupom na balkón 6,81m2 a terasu 29,54m2 Byty sa budú predávať v stave holo byt. Veľkou výhodou nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady, bezbariérový prístup, moderný vzhľad. Momentálne prebieha výstavba objektu a kolaudácia je plánovaná na marec 2025, možná je už však rezervácia konkrétneho bytu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Púchov
213 180 €
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, novostavba v meste Púchov, 82,76m2.
Ponúkame Vám na predaj moderný 3 izbový byt v Púchov. Úžitková plocha bytu je 82,76m2 ( vrátane balkóna 5.96m2) . Nachádza sa na 4. poschodí z 5 s výťahom. Dispozičné riešenie bytu je vstupná chodba v tvare L ( 10,53m2), kúpeľňa (4,90m2), samostatné WC (1,21m2), dve nepriechodné izby (15,43m2 a 15,20m2), priestranná obývacia izba a kuchyňa s jedálenským kútom (29,53m2) so vstupom na balkón (5,96m2). K bytu patrí aj pivnica (2,53m2) Byty sa budú predávať v stave holo byt. Veľkou výhodou nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady, bezbariérový prístup, moderný vzhľad. Momentálne prebieha výstavba objektu a kolaudácia je plánovaná na marec 2025, možná je už však rezervácia konkrétneho bytu. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér 0948 466 599 alebo 0903 527 757 (centrála spoločnosti)
Púchov
165 256,80 €
1 2