NA PREDAJ MODERNÝ, KRÁSNY 3 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU, PO KOMPLETNEJ REKONŚTRUKCII
NA PREDAJ /alebo na VÝMENU za iný byt/ je moderný, krásny 3izbový byt s loggiou v okrajovej časti sídliska FURĆA, Kurská ulica. Byt je po úplne novej, práve dokončenej kompletnej rekonštrukcii. V skutočnosti vyzerá lepšie ako na fotkách. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a príjemnými relaxačnými zónami v blízkom okolí. Počet izieb: 3, Výmera: 67m2 + loggia, / k bytu prislúcha aj pivnica na prízemí, ďalej spoločné priestory/kočikáreň. POSCHODIE: 6.poschodie zo 7. STAV BYTU: V byte sa práve ukončila kompletná rekonštrukcia. Všetko je nové, nepoužívané, vo výbornom stave, kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi / chladnička s mrazničkou, vstavaná rúra, varná doska, umývačka riadu, digestor, mikrovlnka, nové, moderné murované jadro so sanitou / vaňa so sprchou, pohodlné umývadlo so skrinkou, príprava na práčku-sušičku/, samostatné WC s umývadlom, nové stierky, sadrokartónové podhľady s osvetlením, plávajúce podlahy a dlažby, nové interiérové dvere s obložkovými zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, komplet nové rozvody. V byte je pripravená inštalácia na klimatizáciu. Byt je voľný, ihneď k dispozícii. FINANCOVANIE: hypotekárny úver, alebo hotovosť, prípadne výmena za akýkoľvek iný byt v Košiciach ideálne v pôvodnom stave podľa dohody. V blízkosti sú potraviny, pošta, poliklinika/nemocnica, lekárne, banky, detské ihriská a športoviská, materské škôlky, základné školy, stredné školy, zastávky MHD, kompletná občianska vybavenosť a príjemné prostredie v okolí sídliska. Ideálny byt pre rodinné bývanie alebo ako investičný byt na prenájom. Financovanie: úver, hotovosť, prípadne výmena za iný byt ideálne v pôvodnom stave. Náš team finančných špecialistov spoločnosti FINPORTAL Vám zaručene pomôže s výberom najvhodnejšej formy financovania Vášho bývania.
Košice III - Dargovských Hrdinov
179 000 €
NA PRENÁJOM SKLADOVÝ PRIESTOR, KE Južná Trieda
Na prenájom jednoduchý skladový/úložný priestor v pôvodnom stave v blízkosti OC Astoria. Výmera 90m2, cena 250€/mesiac. Voľný od 01.05.2024.
Košice IV - Juh
250 €/mes.
NA PRENÁJOM SKLADOVÉ-VÝROBNÉ PRIESTORY, KE Južná Trieda
Ponúkame na prenájom kvalitné, zrekonštruované výrobné/skladové priestory v priemyselnej časti Košice JUH, Južná Trieda. Priemyselná hala/sklad/výroba je postavená zo železobetónovej, oceľovej konštrukcie, ktorá je opláštená zatepleným systémom/panelmi. Výmera haly je 643m2, avšak polovica haly bude čoskoro prenajatá. V tom prípade bude k dispozícii iba polovica, to jest 320m2. Podlaha haly je z liateho, lešteného betónu. Svetlá výška haly je cca 5m po preklad, celková výška haly je cca 6,5m. Vstup do haly je riešený sečnou bránou Horman s výškou 4,5m. V hale je zavedený elektrický rozvod na 220/380 V. Hala je v dobrom technickom a estetickom stave. V hale je k dispozícii kancelárske a sociálne zázemie. Cena prenájmu je 7€/m2 + DPH + energie, prípadne dohodou zmluvných strán po osobnej obhliadke. Hala je momentálne voľná, k dispozícii okamžite.
Košice IV - Juh
2 240 €/mes.
Na predaj 2 izbový byt, Košice
Na predaj 2 izbový byt, 52m2, loggia, 4.poschodie zo 4, bez výťahu, v mestskej časti Košice Terasa, ul. Výstavby. Byt je v úplne pôvodnom stave. Nutná kompletná rekonštrukcia.
Košice II - Západ
121 000 €
NA PRENÁJOM SKLADOVÉ-VÝROBNÉ PRIESTORY, KOŠICE
Ponúkame na prenájom skladové-výrobné priestory v mestskej časti Košice Nad Jazerom následovne : Sklad/trakt H3.2 - výmera 400,39m² (bez rampy - priamy vstup, elektrika, bez vykurovania) Voľné od: IHNEĎ. Nájomné 42,00€ bez DPH/m2/rok, t.j. 3,50€ bez DPH/m2/mesiac, + média (podľa stavu merača - elektrika), PS - prevádzkové služby (0,50€ bez DPH m2/mesiac). V prípade záujmu o osobnú obhliadku nás prosím kontaktujte.
Košice IV - Nad jazerom
1 400 €/mes.
PONÚKAME NA VÝMENU 1 IZBOVÝ BYT, TERASA, KOMPLET REKONŚTRUKCIA
PONÚKAME NA VÝMENU ZA INÝ BYT 1 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŚTRUKCII. JE TO IDEÁLNY ŠTARTOVACÍ BYT NA BÝVANIE, BYT PRE 1-2 OSOBY ALEBO AKO INVESTIĆNÝ BYT NA PRENÁJOM /napr. Airbnb, Booking...atd./. NA PREDAJ /alebo na VÝMENU za iný byt/ je moderný, pekný izbový byt po rekonštrukcii v TOP LOKALITE na Terase. V skutočnosti vyzerá lepšie ako na fotkách. Nachádza sa na najviac obľúbenom sídlisku Košice-Terasa, Laborecká ulica, s kompletnou občianskou vybavenosťou a príjemnými relaxačnými zónami v blízkom okolí. Počet izieb: 1, Výmera: 27m2, bez loggie. / k bytu prislúcha aj kumbál pred bytom, ďalej spoločné priestory/kočikáreň. POSCHODIE: ideálne 5.poschodie zo 7. STAV BYTU: byt je po kompletnej rekonštrukcii, voľný, okamžite k dispozícii. BYTOVÝ DOM : po rekonštrukcii, zateplený, čisto udržiavaný, nový výťah. FINANCOVANIE: hypotekárny úver, alebo hotovosť, prípadne výmena za akýkoľvek iný byt v Košiciach ideálne v pôvodnom stave podľa dohody. V blízkosti sú potraviny, pošta, poliklinika/nemocnica, lekárne, banky, detské ihriská a športoviská, materské škôlky, základné školy, stredné školy, vysoké školy, nákupné centrá, zastávky MHD, kompletná občianska vybavenosť a príjemné prostredie v okolí sídliska. Ideálny byt pre bývanie v top žiadanej lokalite sídliska TERASA alebo ako investičný byt na prenájom v top lokalite. Financovanie: úver, hotovosť, prípadne výmena za iný byt ideálne v pôvodnom stave. Náš team finančných špecialistov spoločnosti FINPORTAL Vám zaručene pomôže s výberom najvhodnejšej formy financovania Vášho bývania.
Košice II - Západ
108 900 €
NA PREDAJ PEKNÁ CELOROČNE OBÝVATEĽNÁ CHATA/ZÁHRADNÝ DOM blízko KE, obec ČAŇA
Na základe exkluzívnej dohody Vám ponúkame skvelú nehnuteľnosť, ktorá svojou polohou, situáciou umiestnenia ako aj výmerou pozemku umožní príjemné bývanie a chvíle v prírode vo vzdialenosti 10km od centra Košíc. Ponúkame na predaj peknú a príjemnú murovanú rekreačnú chatu/záhradný dom so sedlovou strechou a s potenciálom celoročného bývania v známej rekreačnej oblasti Čanianské jazerá s pozemkom o výmere 849m2, prevažne rovinatým. Je situovaná pár desiatok metrov od jazera Čaňa, s výborným prístupom k chate a priamym parkovaním pred chatou alebo na samotnom pozemku. Chata bola kolaudovaná v roku 1988, rekonštrukcia opláštenia a interiéru vrátane revitalizácie pozemku bola vykonávaná v rokoch 2014-2017. Oplotené pozemky sú majetkovoprávne vyporiadané. Chata má pridelené súpisné číslo. Rekreačná chata je murovaná, dvojpodlažná, celková úžitková plocha je 163,65 m2. Prízemie: zastavaná podlahová plocha je 44,89 m2, Poschodie: podlahová plocha 44,89 m2, Podkrovie: podlahová plocha 25,62 m2. Dispozičné riešenie : - prízemie : veľká denná izba s kachľovou pecou, novšie zariadená kuchyňa, WC a kúpelňa. Z prízemia je vstup na oddelenú verandu s príjemným posedením - poschodie : veľkorysá obývačka so vstupom na priestranný balkón s pekným výhľadom na jazero - podkrovie : priestranná podkrovná izba Z bočnej strany chaty sa nachádza príručný sklad náradia o výmere 11,25 m2 a ďalší priestor je nad ním pod strechou. Na pozemku vedľa chaty je postavený pekný drevený prístrešok so zastavanou plochou cca 37 m2 na pevnom betónovom základe spolu s murovaným ohniskom a príjemným posedením. Pozemok je slnečný a prevažne rovinatý. Na celom pozemku boli vykonané terénne a záhradné úpravy. Je kompletne oplotený so vstupnými bránami v spodnej aj vrchnej časti pozemku. V záhrade je precízne udržiavaná veľká skalka, je tu množstvo okrasných kvetín a drevín, ovocné stromy, černice, maliny, jahody a v hornej časti sa nachádza políčko na výsadbu zeleniny. Technický popis : KANALIZÁCIA : žumpa, ELEKTRINA: k dispozícii 220 a 380 V, VODA: je z vlastnej studne na pozemku, zároveň je pod zemou rozvedená na 3 napájacie ventily po celom pozemku, CHATA je chránená zabezpečovacím systémom. Certifikovaná realitná kancelária zabezpečí kompletný právny servis pri prevode nehnuteľnosti. Náš tím finačných špecialistov spoločnosti FINPORTAL Vám pomôže s výberom najvhodnejšej formy financovania.
Čaňa
169 900 €
TOP LOKALITA - NA PREDAJ MODERNÝ, PEKNÝ 1 IZBOVÝ BYT, KOŚICE TERASA
IDEÁLNY ŠTARTOVACÍ BYT NA BÝVANIE ALEBO AKO INVESTIĆNÝ BYT NA PRENÁJOM /napr. Airbnb, Booking...atd./. NA PREDAJ /alebo na VÝMENU za iný byt/ je moderný, pekný izbový byt po rekonštrukcii v TOP LOKALITE na Terase. V skutočnosti vyzerá lepšie ako na fotkách. Nachádza sa na najviac obľúbenom sídlisku Košice-Terasa, Laborecká ulica, s kompletnou občianskou vybavenosťou a príjemnými relaxačnými zónami v blízkom okolí. Počet izieb: 1, Výmera: 27m2, bez loggie. / k bytu prislúcha aj kumbál pred bytom, ďalej spoločné priestory/kočikáreň. POSCHODIE: ideálne 5.poschodie zo 7. STAV BYTU: byt je po kompletnej rekonštrukcii, voľný, okamžite k dispozícii. BYTOVÝ DOM : po rekonštrukcii, zateplený, čisto udržiavaný, nový výťah. FINANCOVANIE: hypotekárny úver, alebo hotovosť, prípadne výmena za akýkoľvek iný byt v Košiciach ideálne v pôvodnom stave podľa dohody. V blízkosti sú potraviny, pošta, poliklinika/nemocnica, lekárne, banky, detské ihriská a športoviská, materské škôlky, základné školy, stredné školy, vysoké školy, nákupné centrá, zastávky MHD, kompletná občianska vybavenosť a príjemné prostredie v okolí sídliska. Ideálny byt pre bývanie v top žiadanej lokalite sídliska TERASA alebo ako investičný byt na prenájom v top lokalite. Financovanie: úver, hotovosť, prípadne výmena za iný byt ideálne v pôvodnom stave. Náš team finančných špecialistov spoločnosti FINPORTAL Vám zaručene pomôže s výberom najvhodnejšej formy financovania Vášho bývania.
Košice II - Západ
99 900 €
NA PRENÁJOM KVALITNÝ VÝROBNO-SKLADOVÝ OBJEKT SO ZÁZEMÍM, KE Južná Trieda
Ponúkame na prenájom kvalitné, nové, výrobné/skladové priestory v priemyselnej časti Košice JUH, Južná Trieda. Priemyselná hala/sklad/výroba je postavená z oceľovej konštrukcie, ktorá je opláštená sendvičovým, zatepleným systémom/panelmi. Výmera haly je 636m2. Podlaha haly je z liateho, lešteného betónu. Svetlá výška haly je 5m po preklad, celková výška haly je 6,5m. Vstup do haly je riešený sečnou bránou Horman s výškou 4,5m. V hale je zavedený nový elektrický rozvod na 220/380 V. Vykurovanie je zabezpečené plynovým žiaričom, respektíve klimatizačnou jednotkou, ktorá je použiteľná na chladenie alebo kúrenie. Hala je vo výbornom technickom a estetickom stave. Momentálne dokončená výstavba nových kancelárskych priestorov so sociálnym zázemím pre zamestnancov 2x WC , sprchový kút, šatňa, kuchynský kút, samostatná kancelária ma WC a kuchynku .. Výmera týchto priestorov je cca 50m2. V hale inštalované úsporné osvetlenie. Cena prenájmu je 5,50€/m2 + DPH + energie, prípadne dohodou zmluvných strán po osobnej obhliadke. Hala je momentálne voľná, k dispozícii ihneď. Vedľa haly je postavený sklad/kancelárie o výmere 140m2 /posledné tri fotky/, ktorý ale môže byť prenajatý respektíve predaný osobitne /postavený z unimobuniek/.
Košice IV - Juh
3 498 €/mes.
NA PRENÁJOM MODERNÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY S PARKOVANÍM, JUŹNA TRIEDA
Na základe exkluzívnej dohody Vám ponúkame na prenájom moderné, nové kancelárske priestory s dobrým prístupom a parkovaním, ktoré sa nachádzajú na Južnej triede v Košiciach. Kancelárie sa nachádzajú v modernej, kompletne zrekonštruovanej administratívnej budove na 2NP. V budove je pripravená optická sieť, podlahové kúrenie, podlahové chladenie. Na západnej strane sú kancelárie vybavené exteriérovými žalúziami, na východnej strane je kancelária s balkónom. Možnosť prenajatia stáleho parkovacieho miesta priamo pred budovou. MOMENTÁLNE K DISPOZÍCII UŽ LEN JEDNA KANCELÁRIA OD 1.1.2024. Rozloha voľnej kancelárie: 36 m2, 2.NP CENA za prenájom kancelárií je 8€/m2 na mesiac + DPH + energie. Kancelária je k dispozícii od 01.01.2024. V prípade záujmu o obhliadku nás prosím kontaktujte.
Košice IV - Juh
288 €/mes.
Na prenájom kancelárske priestory
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Košice-Juh, Kukučínova. Plocha: úžitková 30m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 12 €/m2/mesiac.
Košice IV - Juh
360 €/mes.
Na predaj ZÁHRADNÝ DOM v záhradkárskej lokalite blízko Košíc, obec Svinica
CENA DOHODOU. Na predaj rozostavaný záhradný dom v záhradkárskej lokalite blízko Košíc, obec Svinica. Úžitková plocha domu je 140m2, pozostáva z dvoch podlaží: 1.prízemie: navrhnutá kuchyňa, priestranná obývacia miestnost, zázemie. Na prízemí možno vytvoriť dalšiu izbu. 2. poschodie: navrhnuté dve izby, kúpelňa, WC, šatník. Možno realizovať dispozičné zmeny. Strecha : krytina z poplastovaného plechu. Na dome osadené plastové okná, vstupné dvere. Realizované elektrické rozvody, urobené rozvody vody, studňa. Kanalizácia : žumpa. Pozemok je viacmenej svahovitý, výmera 455 m2. V prípade záujmu o obhliadku prosím kontaktujte 0907 992479.
Svinica
1 €
NA PRENÁJOM MODERNÉ, KVALITNÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY, PARKOVANIE
Na prenájom kvalitné, moderné kancelárske/obchodné/administratívne priestory s dobrým prístupom a parkovaním. Sú vhodné najmä ako sídlo väčšej administratívnej firmy/špedičnej firmy atď. Veľkou výhodou ponúkaných kancelárskych priestorov je dobré parkovanie pred budovou a tiež veľmi dobré komunikačné napojenie hlavne smer Rožňava/Michalovce/Maďarsko/SNV atď. Výborná lokalita v širšom centre mesta, Pri Prachárni. Celková výmera kancelárskych plôch je cca 250m2 plus obslužné zázemie. V rámci celého poschodia sa nachádza zasadačka, sekretariát, kancelárie, lobby, kuchynské a jedálenské priestory, toalety atď. Priestory sa nachádzajú na jednom podlaží. Prenajímateľ preferuje prenajať priestory vcelku, avšak je možná variabilita prenájmu iba časti priestoru podľa dopytu /napr. 1-2-3 kancelárií, každá kancelária /do 20m2/ za cenu 200€+DPH+Energie za mesiac/. K dispozícii sú aj väčšie kancelárie. V prípade záujmu o celok bude cena nájmu predmetom jednania. Priestory sú vo veľmi dobrom technickom a estetickom stave. Média za jednotlivé priestory sú predmetom dohody. Priestory sa nachádzajú v blízkosti nákupných centier Cassovia, Optima... a dobrého dopravného napojenia.
Košice IV - Juh
dohodou
Na prenájom moderné, kvalitné obchodné-kancelárske-firemné priestory, parkovanie
Na prenájom viacúčelové, kvalitné, moderné obchodné/administratívne/skladové priestory, prípadne ako sídlo firmy s parkovaním a s dobrým komunikačným napojením smer Rožňava/Michalovce/Maďarsko/Prešov/ mesto Košice v lokalite Pri prachárni . Obchodno/kancelársky priestor s výmerou cca 30m2, ktorý je prepojený so susediacim priestorom vo výmere cca 150m2, dokopy oba priestory s výmerou cca 180m2. Priestory sú vzájomne prepojené, v prípade záujmu o celok bude cena nájmu 1100€/mesiac+DPH. Priestory sú vo veľmi dobrom estetickom a technickom stave, ihneď k dispozícii. Média za jednotlivé priestory sú zahrnuté v cene nájmu. Priestory sa nachádzajú v blízkosti nákupných centier Cassovia, Merkury Market, Optima... s výborným prístupom a možnosťou parkovania priamo pred obchodným-kancelárskym-firemným priestorom.
Košice IV - Juh
1 100 €/mes.
NA PRENÁJOM MODERNÉ, KVALITNÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY, PARKOVANIE
Na prenájom kvalitné, moderné kancelárske/obchodné/administratívne priestory s dobrým prístupom a parkovaním. Sú vhodné najmä ako sídlo väčšej administratívnej firmy/špedičnej firmy atď. Veľkou výhodou ponúkaných kancelárskych priestorov je dobré parkovanie pred budovou a tiež veľmi dobré komunikačné napojenie hlavne smer Rožňava/Michalovce/Maďarsko/SNV atď. Výborná lokalita v širšom centre mesta, Pri Prachárni. K dispozícií je viacero kancelárskych priestorov s výmerou od cca 20 do 80m2. Celková výmera kancelárskych plôch je cca 400m2 plus obslužné zázemie. V rámci celého poschodia sa nachádza zasadačka, sekretariát, kancelárie, lobby, kuchynské a jedálenské priestory, toalety atď. Priestory sú vzájomne prepojené, na jednom podlaží. Prenajímateľ preferuje prenajať priestory vcelku, avšak je možná variabilita prenájmu iba časti priestoru podľa dopytu /napr. 1-2-3 kancelárií, každá kancelária do 20m2/ za cenu 200€+DPH+Energie za mesiac, nájom ostatných kancelárií podľa výmery kancelárskej plochy/. K dispozícii sú aj väčšie kancelárie. V prípade záujmu o celok bude cena nájmu dohodou zmluvných strán. Priestory sú vo veľmi dobrom technickom a estetickom stave. Média za jednotlivé priestory sú predmetom dohody. Priestory sa nachádzajú v blízkosti nákupných centier Cassovia, Optima, Merkury Market ...
Košice IV - Juh
dohodou
NA PREDAJ REKREAĆNÝ POZEMOK V ZÁHRADKÁRSKEJ LOKALITE, KE VYŚNÉ OPÁTSKE
Znížená cena. Na predaj záhradný pozemok v peknej, tichej záhradkárskej lokalite Vyšné Opátske/Včelárska paseka, výmera pozemku cca 1350m2, s množstvom ovocných/okrasných drevín. Na pozemku stojí staršia záhradná chatka v pôvodnom stave. Pozemok je čiastočne svahovitý. Cena 30000€.
Košice IV - Vyšné Opátske
30 000 €
NA PRENÁJOM KVALITNÉ KANCELÁRSKE-OBCHODNÉ-FIREMNÉ PRIESTORY
Na prenájom viacúčelové, kvalitné, moderné obchodné/administratívne/skladové priestory, prípadne ako sídlo firmy s parkovaním, s dobrým komunikačným napojením smer Rožňava/Michalovce/Maďarsko/Prešov/ mesto Košice v lokalite Pri prachárni . Obchodno/kancelársky priestor s výmerou cca 30m2, ktorý je prepojený so susediacim priestorom vo výmere cca 150m2, dokopy oba priestory s výmerou cca 180m2. Priestory sú vzájomne prepojené, v prípade záujmu o celok bude cena nájmu 1100€/mesiac+DPH. Priestory sú vo veľmi dobrom estetickom a technickom stave, ihneď k dispozícii. Média za jednotlivé priestory sú zahrnuté v cene nájmu. Priestory sa nachádzajú v blízkosti nákupných centier Cassovia, Optima... s výborným prístupom a možnosťou parkovania priamo pred obchodným-kancelárskym-firemným priestorom.
Košice IV - Juh
1 100 €/mes.
VÝHODNE NA PRENÁJOM výrobné-skladové priestory, KE okolie
Na prenájom skladové-výrobné haly/priestory v pôvodnom stave blízko Košíc, obec Bočiar. Výmera haly cca 2200m2. Výška stropov cca 10m. K dispozícii je nosný žeriav. Vstup do haly z dvoch strán. Cena nájmu 2€/m2 + DPH + energie. K dispozícii ihneď. Ďalej k dispozícii samostatná murovaná hala s výmerou 1365m2, výška stropov cca 5m. Cena nájmu 3€/m2 + DPH + energie.
Bočiar
6 600 €/mes.
NA PREDAJ ZÁHRADNÝ-REKREAĆNÝ pozemok, Košice-KVP-Čičky Majer
ZNÍŽENÁ CENA !!! Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok/záhradu/rekreačný pozemok vo vyhľadávanej lokalite Košíc, mestská časť – Košice-KVP-Čičky. Ponúkaný pozemok má rozlohu 3093m2 a má veľmi mierne svahovitý profil. Prístup k pozemku je po spevnenej komunikácií v smere od jazdeckého areálu k záhradkárskej-chatovej oblasti Čičky, kde sa nachádzajú prevažne celoročne obývané záhradné domy/chaty. Pozemok je v osobnom vlastníctve a v súčasnej dobe nedisponuje žiadnymi IS. Je možnosť realizácie vlastnej studne a privedenie elektriny tak ako je to v bezprostrednej blízkosti ostatných záhradných domov/chát. V okolí sa nachádzajú chaty, ale aj celoročne obývané záhradné domy. Pozemok je veľmi mierne svahovitý, na slnečnom mieste a s veľkým potenciálom do budúcnosti /vhodné aj ako investícia do pozemku/, či už na záhradkárske účely, rekreačné účely alebo aj celoročné bývanie neďaleko mesta v tichej a zelenej lokalite v bezprostrednej blízkosti sídlisk KVP a Terasa alebo na akýkoľvek účel podľa vlastných predstáv a potrieb.
Košice II - Západ
89 900 €
Na prenájom moderné kancelárske priestory s parkovaním, Košice Južná Trieda
Na základe exkluzívnej dohody Vám ponúkame na prenájom moderné, nové kancelárske priestory s dobrým prístupom a parkovaním, ktoré sa nachádzajú na Južnej triede v Košiciach. Kancelárie sa nachádzajú v modernej, kompletne zrekonštruovanej administratívnej budove na 2NP. V budove je pripravená optická sieť, podlahové kúrenie, podlahové chladenie. Na západnej strane sú kancelárie vybavené exteriérovými žalúziami, na východnej strane je kancelária s balkónom. Možnosť prenajatia stáleho parkovacieho miesta priamo pred budovou. MOMENTÁLNE K DISPOZÍCII UŽ LEN JEDNA KANCELÁRIA. Rozloha voľnej kancelárie: 36 m2, 2.NP CENA za prenájom kancelárií je 8€/m2 na mesiac + DPH + energie. Kancelária je k dispozícii od 01.01.2024. V prípade záujmu o obhliadku nás prosím kontaktujte.
Košice IV - Juh
296 €/mes.
Kúpim byt v Košiciach
Kúpim 1 alebo 2 izbový byt, prípadne 3 izbový byt v Košiciach, na lokalite nezáleží, byt môže byť zaťažený úverom, dlžobou, exekúciou atď., prípadne pred dražbou. Seriózna dohoda, rýchla platba v hotovosti.
Košice II - Západ
dohodou
Na predaj pozemok pre rekreačné účely blízko Košíc
Pozemok pre stavbu chaty/chalupy v krásnom prostredí za Malou Lodinou, v oblasti blízko bývalého pionierskeho tábora.K dispozícii dva pozemky. 1.pozemok výmera 570m2, 2.pozemok výmera 530m2. Na predaj aj jednotlivo. Vzdialenosť od priehrady cca 350m. Cena je 25euro za m2, prípadne dohodou.
Malá Lodina
25 €
Na prenájom obchodný priestor, Ťahanovce
Ponúkame priestory na sídlisku Ťahanovce ul. Juhoslovanská 2/A, Košice o výmere 107 m2, vhodné na zriadenie - lekárne,herne,obchodu,kaviarne, cukrárne,kancelárie.WC pre verejnosť-2x,WC a šatňa pre personál,internet,samostatný vchod, pri vchode je verejne parkovisko. Cena nájmu 500Eur/mesiac + DPH + média.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
500 €/mes.
Na predaj viacúčelový pozemok blízko Košíc, obec Bohdanovce
Na predaj viacúčelový pozemok blízko Košíc, obec Bohdanovce, ktorý svojou polohou a tvarom trojuholník je vhodný hlavne na výstavbu skladu, haly, parkovanie strojov, atd., hlavne pre komerčné využitie. Výmera cca 3200m2, rovina.
Bohdanovce
53 000 €
NA PRENÁJOM KVALITNÉ, MODERNÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY, PARKOVANIE
Na prenájom kvalitné, moderné kancelárske/obchodné/administratívne priestory s dobrým prístupom a parkovaním. Sú vhodné najmä ako sídlo väčšej administratívnej firmy/špedičnej firmy atď. Veľkou výhodou ponúkaných kancelárskych priestorov je dobré parkovanie pred budovou a tiež veľmi dobré komunikačné napojenie hlavne smer Rožňava/Michalovce/Maďarsko/SNV atď. Výborná lokalita v širšom centre mesta, Pri Prachárni. Celková výmera kancelárskych plôch je cca 400m2 plus obslužné zázemie. V rámci celého poschodia sa nachádza zasadačka, sekretariát, kancelárie, lobby, kuchynské a jedálenské priestory, toalety atď. Priestory sú vzájomne prepojené, na jednom podlaží. Prenajímateľ preferuje prenajať priestory vcelku, avšak je možná variabilita prenájmu iba časti priestoru podľa dopytu /napr. 1-2-3 kancelárií, každá kancelária /do 20m2/ za cenu 200€+DPH+Energie za mesiac/. K dispozícii sú aj väčšie kancelárie. V prípade záujmu o celok bude cena nájmu 4000€ za mesiac + DPH, respektíve dohodou zmluvných strán. Priestory sú vo veľmi dobrom technickom a estetickom stave. Média za jednotlivé priestory sú predmetom dohody. Priestory sa nachádzajú v blízkosti nákupných centier Cassovia, Optima, Merkury Market ...
Košice IV - Juh
200 €/mes.
NA PREDAJ VIACÚČELOVE KOMERČNÉ PRIESTORY, KOŠICE CENTRUM
Na predaj prízemný komerčný/prevádzkový priestor v meštianskom dome v centre mesta na Štúrovej ulici z priamym vstupom z ulice a aj z vnútorného dvora. Priestor bol dlhodobo využívaný ako gastro prevádzka. Je zložený z priestorov v suteréne s výmerou 102m2, ktoré bolo súčasťou gastro prevádzky spolu s technickým zázemím. Prízemie s celkovou výmerou 94m2 s priamym vstupom zo Štúrovej ulice s výkladom do ulice je vzájomne prepojené so suterénom. Na poschodí sa nachádza kancelária a sklad. Nebytový priestor je čiastočne rekonštruovaný, ale časti priestoru vyžadujú stavebné úpravy a údržbu. Svojou polohou a stavebným členením nebytový priestor ponúka širokú škálu využitia /gastro, obchod-služby, kancelárie, sídlo firmy atd. Obytný dom momentálne slúži na bývanie aj na podnikanie. V prípade záujmu je k dispozícii na predaj aj viacizbový byt, ktorý sa nachádza na 1.poschodí s výmerou cca 135m. V obytnom dome sa nachádzajú aj ďalšie byty iných vlastníkov, ktoré nie sú súčasťou predaja. Obytný dom je v tvare písmena U a má spoločný dvor. Cena uvedeného nebytového priestoru s celkovou výmerou 196m2 je 299 000€, dohoda možná. Tento priestor možno prepojiť so susedným priestorom s výmerou 290m2 /prízemie s výkladom do ulice 122m2 a je prepojené so suterénom 168m2/ za cenu 349 000€, dohoda možná. Priestory je možné spojiť a vytvoriť tak jeden veľký priestor s celkovou výmerou 196+290=486m2 spolu za cenu 648 000€/možná dohoda alebo rozdeliť na dve časti a predať osobitne ako je to spomínané v inzercii. V prípade záujmu o obliadku nás prosím kontaktujte.
Košice I - Staré Mesto
299 000 €
NA PRENÁJOM OBCHODNÉ/KANCELÁRSKE/SKLADOVÉ PRIESTORY, KE BARCA
Na prenájom kvalitné, moderné obchodné/kancelárske/skladové priestory s dobrým prístupom a parkovaním. Je vytvorených približne 20 pohodlných parkovacích miest pred budovou a pred skladmi je možnosť ďalšieho parkovania. Sú vhodné najmä ako sídlo väčšej obchodno-administratívnej firmy/napr.špedičnej firmy alebo akejkoľvek obchodnej firmy, atď. Podlahová výmera ponúkaných priestorov je približne 300m2. Dispozične pozostávajú z väčšieho otvoreného priestoru, ktorý je prepojený s niekoľkými viacúčelovými kanceláriami, školiace stredisko, sociálne zázemie a obslužné zázemie s praktickou kuchyňkou. Priestory sú vzájomne prepojené na jednom podlaží. Veľkou výhodou ponúkaných obchodno-kancelárskych priestorov je dobré parkovanie pred budovou a tiež veľmi dobré komunikačné napojenie hlavne smer Maďarsko/Rožňava/Michalovce/SNV/centrum mesta, atď. Ďalšou výhodou sú skladové priestory a menšia dielňa/sklad priamo v budove. K dispozícii sú dve jednoduché, opláštené skladové haly s výmerami 94m2 a 106m2. Sklady sú bez vykurovania. Výborná, ľahko dostupná lokalita Košice-Barca. V prípade záujmu o celok bude cena nájmu 6000€ za mesiac + DPH, prípadne dohodou. Priestory sú vo veľmi dobrom technickom a estetickom stave. Média za jednotlivé priestory sú predmetom dohody.
Košice IV - Barca
1 €/mes.
NA PRENÁJOM OBCHODNÉ-KANCELÁRSKE-FIREMNÉ PRIESTORY
Na prenájom viacúčelové priestory v mestskej časti Košice Terasa, Popradská ulica, ktoré v minulosti slúžili ako reštauračná prevádzka, ale momentálne ich možno využiť na akýkoľvek účel ako obchodné-kancelárske-firemné priestory, atď. Pozostávajú z prízemia a 1.podlažia, ktoré sú však oddelené s osobitným vstupom. V prípade potreby je možné prízemie a 1.poschodie prepojiť. Prízemie: 275m2, 2x samostatný vstup, sociálne zázemie, po čiastočných úpravách, nainštalovaná klimatizácia, ktorú možno využiť aj na vykurovanie s využitím tepelného čerpadla, nové rozvody. Vedľa tohto priestoru sa nachádza priestor s výmerou cca 120m2 vhodný na prevádzku kaviarne. Cena nájmu je 10€/m2/mesiac+DPH+energie, prípadne dohodou podľa stavebných úprav. 1.podlažie: 280m2+70m2 zázemie, spolu 350m2, samostatný vchod, sociálne zariadenia, momentálne prebiehajú stavebné úpravy. Cena nájmu 10€/m2/mesiac+DPH+energie, prípadne dohodou podľa stavebných úprav.
Košice II - Západ
2 750 €/mes.
Na predaj záhradný-rekreačný pozemok s potenciálom výstavby, Košice-KVP-Čičky
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok/záhradu/rekreačný pozemok vo vyhľadávanej lokalite Košíc, mestská časť – Košice-KVP-Čičky. Ponúkaný pozemok má rozlohu 3093m2 a má veľmi mierne svahovitý profil. Prístup k pozemku je po spevnenej komunikácií v smere od jazdeckého areálu k záhradkárskej-chatovej oblasti Čičky, kde sa nachádzajú prevažne celoročne obývané záhradné domy/chaty. Pozemok je v osobnom vlastníctve a v súčasnej dobe nedisponuje žiadnymi IS. Je možnosť realizácie vlastnej studne a privedenie elektriny tak ako je to v bezprostrednej blízkosti ostatných záhradných domov/chát. V okolí sa nachádzajú chaty, ale aj celoročne obývané záhradné domy. Pozemok je veľmi mierne svahovitý, na slnečnom mieste a s veľkým potenciálom do budúcnosti /vhodné aj ako investícia do pozemku/, či už na záhradkárske účely, rekreačné účely alebo aj celoročné bývanie neďaleko mesta v tichej a zelenej lokalite v bezprostrednej blízkosti sídlisk KVP a Terasa alebo na akýkoľvek účel podľa vlastných predstáv a potrieb.
Košice II - Západ
149 000 €
NA PREDAJ VIACÚĆELOVÝ POZEMOK v mestskej časti Košice-JUH, katastrálne územie Južné Mesto
Ponúkame na predaj viacúčelový pozemok následovne: okres: Košice IV, obec: Košice-JUH, katastrálne územie: Južné mesto, parcelné číslo 8615/5. Pre viac informácií z katastrálnej mapy prosím okopírujte link uvedený nižšie, prípadne sa informujte telefonicky na čísle 0907 992479. https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster/detail/kataster/parcela-e/827118/8615_5?pos=48.695561,21.279489,20 Výmera pozemku 2952m2. Cena pozemku 49€/m2.
Košice IV - Vyšné Opátske
144 648 €
1 2