Predam CD-DVD
Predam 3 balenia DVD po 25ks. 13 zabalenich CD. 3 balenia obalov na CD-DVD po 20ks 2 balenia malich obalov na CD-DVD po 100ks. 9 prazdnich grabic od CD. 1 grabica plna nastrihanych kruhov,ktore da vkladaju medzi CD-DVD. Cena všetko spolu 15€.
Nadlice
15 €
Brúska priama s predĺženým vretenom FDG180e
Brúska priama s predĺženým vretenom FDG180e. Pro broušení, leštění a odjehlování. Pryžová rukojeť umožňuje pevné uchopení a pohodlnou práci. Prodloužená hlava zvyšuje použitelnost ve stísněných prostorách. Regulátor otáček. Bezpečnostní škrticí klapka. Zadní výfuk. Konstrukce s kuličkovými ložisky zaručuje dlouhou životnost nástrojů. Obsah: Bruska s prodlouženým vřetenem, dva klíče na kleštinu a návod k použití. Průmûr kleštiny: 1/4” NPT. Závit na přívodu vzduchu: 1/4” NPT. Minimální světlost vzduchové hadice (ID): 3/8” (10 mm). Tlak vzduchu: 90 PSI /6.3 bar. Spotřeba vzduchu:* 144 L/min. Volné otáčky: 25000 1/min. Celková délka: 253 mm.
Nadlice
80 €
Pohorka tundra GTX ,47-31cm.
Trekingová obuv-prabos-pohorka tundra gtx. Trekingová obuv do těžšího terénu a podmínek. Obuv je vybavena membránou gore-tex, která zajistí maximální voděodolnost a přitom perfektní paropropustnost z boty ven. Je vyrobena z vysoce kvalitní hovězinové usně o min. Tloušťce 2,4 mm, což zaručuje podporu nohy opravdu i v těžším terénu, navíc také dlouhověkost obuvi. Obuv je navíc hydrofobně upravena, což ještě podporuje voděodolnost membrány gore-tex a udržuje kůži v dobrém stavu. Vkládací stélka drysole má vynikající vysychavost a prodyšnost. Obuv je opatřena pryžovým chráničem špice proti okopu. Trekingová obuv tundra poskytuje výborný komfort. Tradiční český výrobce prabos vyrábí obuv ve slavičíně, kde historie obuvnictví sahá až do roku 1860, tyto dlouholeté zkušenosti zajišťují poctivé české boty. Vlastnosti produktu Gore-tex Odolnost proti chladu Odolnost proti průniku vody Absorpce energie v oblasti paty Odolnost proti uklouznutí Vibram Použité materiály Svršekhydrofobní hovězinová useň nubuk 2,2 – 2,4 Podšívkamembrána gore-tex duracom ms sportive Stélkaanatomicky tvarovaná softheel Podeševlepená vibram tahoe Pripadne vymenim za trekingová obuv-46-29,8cm- gtx.
Nadlice
75 €
Zimne bundy XXL
Predam dve zimne bundy-použivane. cena 10€-kus.
Nadlice
10 €
Vladimir Mečiar.
Predam fotku Vladimir Mečiar-volby 1998+životopis. 1 forka-1€ . - pozri aj moje dalšie inzeráty
Nadlice
1 €
Predam-baret.
Predam-baret-ludove milicie - pozri aj moje dalšie inzeráty.
Nadlice
20 €
Luxusná obuv Gabor pro náročné ženy.
Predám nove zabalene dámske kožene čižmy-Gabor. Veľkosť na obrázkoch:9 a 8. Luxusná obuv Gabor pre náročné ženy. Značka Gabor je synonymom pre eleganciu, luxus a kvalitu. - pozri aj moje ďalšie inzeráty-kliknite na meno Marián.
Nadlice
100 €
Gabor dámske vysoké kožené čižmy na zips.
Luxusní obuv Gabor pro náročné ženy. Predám nove zabalene dámske vysoké kožene čižmy-Gabor. Veľkosť na obrázkoch:9 1/2,7 1/2 a 9. Luxusná obuv Gabor pre náročné ženy. Značka Gabor je synonymom pre eleganciu, luxus a kvalitu.
Nadlice
150 €
Zlatá retiazka.
Mám na predaj zlatú retiazku z 14karatového zlata+punc 585. Váži 8,4g a meria 50cm. - pozri aj moje dalšie inzeráty.
Nadlice
525 €
Predam sololit.
Predam sololit 23cm x 26cm x 3mm-0,20€-kus Sololit je vhodny pre domacich kutilov na malovanie,malovanie vypalovačkov,vyrezavanie roznych upomienkovich veci-zvieratka,postavičky-piliť a lepiť domčeky a ine. Vhodne na kreativnu tvorbu-HOMEMADE. 23cm x 26cm x 3mm-0,20€-kus Posielam kurierom,pri pladbe na učet. 200ks sololitu-40€+12€ kurier na adresu. Osobne prebratie okr.Partizanske- mnozstvo sololitu ,podla Vašej požiadavky.
Nadlice
0,20 €
Pamiatka na vojenčinu.
Pamiatka na vojenčinu-HRANICE na Morave 1979.
Nadlice
49 €
Gabor luxusná obuv pro náročné ženy.
Predám nove zabalene dámske kožene čižmy-Gabor. Veľkosť na obrázkoch:7 1/2 Luxusná obuv Gabor pre náročné ženy. Značka Gabor je synonymom pre eleganciu, luxus a kvalitu.
Nadlice
100 €
Predam domace maste
Neviete čo kupiť rodičom a starim rodičom,k narodeninam,meninam,alebo len tak že ich mate radi? S pribudajucim vekom sa ludia viač stažuju ,že ich niečo boli,pohybovy aparat-klby ,chrbat,kolena,treba potrieť nejaku odreninu,poškrabanie,vždi sa čas od času niečo najde. Ja ponukam dva druhy doma vyrabanych masti a to: Domáca kostihojová masť. Kostihojová masť – zázračná masť ako sám názov napovedá na hojenie rán, pomliaždenín, bolestí kĺbov, chrbta – celého podporného aparátu tela. Má protizápalové, upokojujúce a antibakteriálne účinky, podporuje vykašliavanie, funguje ako mierne sedatívum, ako analgetikum a má hemostatické účinky, teda zastavuje krvácanie rán. Kostihoj má výstižný názov, ktorý dostal podľa svojej schopnosti hojiť polámané kosti. Masť z neho je vynikajúca na liečbu zlomenín, pri vyvrtnutiach, zápaloch kostí, väziva a žíl, krvných podliatinách a zrazeninách. Účinky bylinky sú veľmi silné, dokáže znížiť bolesť, na ranu pôsobí protiplesňovo a antibakteriálne, a teda pôsobí ako dezinfekčný prostriedok. Domaca Nechtikova masť. O nechtíkovej masti sa hovorí ako o všelieku, preto by nemala chýbať v domácej lekárničke.Nechtík lekársky má v prírodnej medicíne široké využitie. Výrazné antibakteriálne, antiseptické a protizápalové účinky. Toho sa využíva na urýchlenie hojenia, tlmenie svrbenie, vyhladenie jaziev. S úspechom je nechtík používa na popáleniny najrôznejšieho pôvodu. Regeneruje pokožku, tíši bolesť a stimuluje hojenie. S úspechom je používaný na najrôznejšie formy ekzémov a tlmenia prejavov lupienky.Vhodné je masť z obsahom nechtíka používať na zjemnenie zatvrdnutej kože. Pomáha aj proti plesni na nohách a jej zásluhou rýchlejšie blednú aj modriny. Veľkosť 150ml. Cena 5€. Predavam najmenej 2 mastičky. Z dovodu nepreberania zasielok na dobierku, už na dobierku neposielam Tovar posielam po pripisani peniažkov na učet,alebo osobne
Nadlice
5 €
Homemade-vhodne na kreativnu tvorbu.
Predám sololit 23cm x 26cm x 3mm. Sololit je vhodný pre domácich kutilov na maľovanie ,maľovanie vypalovačkov, vyrezávanie rôznych upomienkových veci-zvieratka, postavičky-píliť a lepiť domčeky a iné. Vhodne na kreatívnu tvorbu- 23cm x 26cm x 3mm. Posielam kuriérom ,pri platbe na účet. 200ks sololitu-40€+12€ kuriér na adresu. Váha 34kg. 50ks sololitu- vrátane poštovne, ako balík na poštu-20€. Váha 8kg. Osobne prebratie okr. Partizánske- množstvo sololitu ,podlá Vašej požiadavky. - pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Nadlice
40 €
Maste + tinktury
Predam maste + tinktury: nechtik lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-tinktura-150ml-10€ cesnak medvedi-tinktura-150ml-10€. Blišie informacie mailom. Všetky produkty,len na vonkajšie použitie!! pozri aj moje dalšie inzeráty.
Nadlice
5 €
Male kúsky sololitu pre šikovne ručičky.
Male kúsky sololitu pre šikovne ručičky. Predám sololit 23cm x 26cm x 3mm Sololit surový -hladký z oboch stran. Sololit je vhodný pre domácich kutilov na maľovanie ,maľovanie vypalovačkov, vyrezávanie rôznych upomienkových veci-zvieratka, postavičky-píliť a lepiť domčeky a iné. Vhodne na kreatívnu tvorbu-HOMEMADE. 23cm x 26cm x 3mm. Posielam kuriérom ,pri platbe na účet. 200ks sololitu-40€+12€ kuriér na adresu. Váha 34kg. 50ks sololitu- vrátane poštovne, ako balík na poštu-20€. Váha 8kg. Osobne prebratie okr. Partizánske- množstvo sololitu ,podlá Vašej požiadavky.
Nadlice
40 €
Podložky pod chorých
Podložky pod chorých NATEEN SOFT MAXI ULTRA-90 x 60 cm,10ks-1 balenie 3€.Mam 7 balíkov. mam, aj iné veci. Najlepšie osobne prebratie, po dohode aj pošlem -po platbe na účet.
Nadlice
21 €
Neviete čo kupiť rodičom a starim rodičom?
Predám balík : mastičky a tinktúra od bolesti a ďalších zdravotných problémov. Neviete čo kúpiť rodičom a starým rodičom k narodeninám, meninám alebo len tak že ich mate radi? S pribúdajúcim vekom sa ľudia viac sťažujú ,že ich niečo bolí ,pohybový aparát –kĺby, chrbát, kolená, treba potrieť nejakú odreninu, poškrabanie, vždy sa čas od času niečo nájde. Ja ponúkam dva druhy doma vyrobených masti a tinktúry a to: Tinktúra z koreňa kostihoja lekárskeho je vhodná na hemoroidy, bercové vredy, pre všetky druhy zlomenín kostí, natrhnuté svaly, šľachy, väzy, výrony, výrastky, zápaly a bolesti kĺbov, poškodené chrupavky, vysychanie kĺbových priestorov, žíl, prínosových dutín, artróza, artritída, reuma, dna, rany kože hlboké a hnisavé, rany po plastických a operačných zákrokoch, zle hojace hematómy, opuchy, tenisový lakeť, kŕčové žily, preležaniny, omrzliny, popáleniny, krvné podliatiny, regeneruje všetky vrstvy kože a spojivové tkanivá. O nechtíkovej masti sa hovorí ako o všelieku, preto by nemala chýbať v domácej lekárničke. Nechtík lekársky má v prírodnej medicíne široké využitie. Výrazné antibakteriálne, antiseptické a protizápalové účinky. Toho sa využíva na urýchlenie hojenia, tlmenie svrbenie, vyhladenie jaziev. S úspechom sa nechtík používa na popáleniny najrôznejšieho pôvodu. Regeneruje pokožku, tíši bolesť a stimuluje hojenie. S úspechom je používaný na najrôznejšie formy ekzémov a tlmenia prejavov lupienky. Vhodné je masť z obsahom nechtíka používať na zjemnenie zatvrdnutej kože. Pomáha aj proti plesni na nohách a jej zásluhou rýchlejšie blednú aj modriny. Kostihojová masť – zázračná masť ako sám názov napovedá na hojenie rán, pomliaždenín, bolestí kĺbov, chrbta – celého podporného aparátu tela. Má protizápalové, upokojujúce a antibakteriálne účinky, podporuje vykašliavanie, funguje ako mierne sedatívum, ako analgetikum a má hemostatické účinky, teda zastavuje krvácanie rán. Kostihoj má výstižný názov, ktorý dostal podľa svojej schopnosti hojiť polámané kosti. Masť z neho je vynikajúca na liečbu zlomenín, pri vyvrtnutiach, zápaloch kostí, väziva a žíl, krvných podliatinách a zrazeninách. Účinky bylinky sú veľmi silné, dokáže znížiť bolesť, na ranu pôsobí proti plesňovo a antibakteriálne, a teda pôsobí ako dezinfekčný prostriedok. Balíček: kostihoj lekársky tinktúra +masť +nechtík lekársky masť = 20€. alebo individualne: Predam maste + tinktury: nechtik lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-tinktura-150ml-10€ cesnak medvedi-tinktura-150ml-10€. nadchovnikovu masť-100ml-5€. +MAM NOVU MASTIčKU-KOSTIHOJOVA TINKTURA V MASTIčKE. Blišie informacie mailom. Všetky produkty,len na vonkajšie použitie!! Pripadne si spravíte balíček , aký vyhovuje Vám. - pozri aj moje ďalšie inzeráty
Nadlice
5 €
Predám postel.
Predám postel s roštom+ úložný priestor .Širka 118,dlžka 208,vyška 35. Vyška opierky 80cm. Postel ma rozmery na matrac 110x200. Vyzdvihnutie postele- Nadlice.okres Partizánske. - pozri aj moje ďalšie inzeráty-kliknite na meno Marián.
Nadlice
50 €
Predam nebožiec + vrtak.
Predam nebožiec-3mm+6mm. vrtak-6mm+8mm. Predavam to spolu za 15€. - pozri aj moje dalšie inzeráty.
Nadlice
15 €
umela rura.
Predam umelu ruru,vnutorny priemer 25cm,dlžka 97cm,hrubka steny 5mm. Cena 30€,lem osobne prebratie.
Nadlice
30 €
MC originál kazety
AC+-Nemusiš sa tienov báť-50€ Anna K-Ja nezapominam-20€ Monika Absolonová-MONIKA-20€ Folk+coutry: Ked vychadza rano-20€ čičmany-20€ Poutnici-20€ Konečne pengagi-20€ Pohoda-Kto nezažil neuveri-20€ Lesni škriatkovia-Iba raz za den sa brieždi-20€ Krestanske: Korab-Stara piesen-20€ Ludka Slamkova-O živej vode-20€.
Nadlice
20 €
masť a tinktúra
Hemoroidy (zlatá žila) hemoroidy sú vlastne kŕčové žily nachádzajúce sa v konečníku. Mnohým dokážu poriadne znepríjemniť život. Na ich liečbu použijeme kostihojovú tinktúru, ktorá môže pár sekúnd štípať, ale to musíme vydržať. Kostihojová tinktúra potlačuje zápal, odstraňuje prípadné krvácanie a dezinfikuje celú oblasť. Dokáže hemoroidy celkom zregenerovať niekedy už za pár dní. Kostihojovú tinktúru si nastriekame do oblasti konečníka viackrát denne, aj 5 - 10 x. Keď štípanie hneď po aplikácii kostihojovej tinktúry postupne ustáva, znamená to, že liečba je na dobrej ceste. Ak už štípanie po niekoľkých dňoch vôbec nepociťujeme, znamená to, že hemoroidy sú vyliečené. Ak však ani po dvoch týždňoch aplikácie kostihojovej tinktúry nedochádza k zlepšeniu, problém je vážnejší a je potrebné ísť na podrobnejšie vyšetrenie. Ak sú hemoroidy v zlom stave a veľmi bolia, treba zo začiatku používať šetrnejšiu kostihojovú masť,alebo nechtikovu masť, až neskôr, keď bolesti trochu ustúpia, začneme používať kostihojovú tinktúru, ktorá k hemoroidom preniká lepšie ako masť. Úplne najlepšie je, keď máme kostihojovú masť,nechtikovu masť a kostihojovú tinktúru stále po ruke a hneď ako cítime, že sa hemoroidy začínajú ozývať, treba hneď začať s ich aplikáciou, aby sme problém podchytili hneď na začiatku. Predam maste + tinktury: nechtik lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-tinktura-150ml-10€ cesnak medvedi-tinktura-150ml-10€. Blišie informacie mailom,alebo telefonicky. Všetky produkty,len na vonkajšie použitie!! Pozri dalšie inzeraty-rozpisane použitie maste a tinktury.
Nadlice
5 €
Predam nebožiec + vrtak.
Predam nebožiec-3mm+6mm. vrtak-6mm+8mm. Predavam to spolu za 15€.
Nadlice
15 €
Maste
hemoroidy sú vlastne kŕčové žily nachádzajúce sa v konečníku. Mnohým dokážu poriadne znepríjemniť život. Na ich liečbu použijeme kostihojovú tinktúru, ktorá môže pár sekúnd štípať, ale to musíme vydržať. Kostihojová tinktúra potlačuje zápal, odstraňuje prípadné krvácanie a dezinfikuje celú oblasť. Dokáže hemoroidy celkom zregenerovať niekedy už za pár dní. Kostihojovú tinktúru si nastriekame do oblasti konečníka viackrát denne, aj 5 - 10 x. Keď štípanie hneď po aplikácii kostihojovej tinktúry postupne ustáva, znamená to, že liečba je na dobrej ceste. Ak už štípanie po niekoľkých dňoch vôbec nepociťujeme, znamená to, že hemoroidy sú vyliečené. Ak však ani po dvoch týždňoch aplikácie kostihojovej tinktúry nedochádza k zlepšeniu, problém je vážnejší a je potrebné ísť na podrobnejšie vyšetrenie. Ak sú hemoroidy v zlom stave a veľmi bolia, treba zo začiatku používať šetrnejšiu kostihojovú masť ,nechtikovu masť , až neskôr, keď bolesti trochu ustúpia, začneme používať kostihojovú tinktúru, ktorá k hemoroidom preniká lepšie ako masť. Úplne najlepšie je, keď máme kostihojovú masť ,nechtikovu masť a kostihojovú tinktúru stále po ruke a hneď ako cítime, že sa hemoroidy začínajú ozývať, treba hneď začať s ich aplikáciou, aby sme problém podchytili hneď na začiatku. Predam maste + tinktury: nechtik lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-tinktura-150ml-10€ cesnak medvedi-tinktura-150ml-10€. Blišie informacie mailom,alebo telefonicky. Všetky produkty,len na vonkajšie použitie!! Pozri dalšie inzeraty-rozpisane použitie maste a tinktury.
Nadlice
5 €
Ručny vrtak.
Predam ručny vrtak,do ktoreho sa da upnuť vrtak do 2mm. - pozri aj moje dalšie inzeráty.
Nadlice
15 €
Tinktura cesnak medvedi-150ml.
Predam tinkturu cesnaku medvedieho-250ml. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE! Liečia sa ním kožné vyrážky,lišaje,pigmentove škvrny,starecke škvrny. Má protibakteriálne, protiplesňové účinky. Má antibakteriálny účinok, ktorý súvisí so schopnosťou zvýšiť odolnosť buniek voči baktériám. Prikladam fotku ruk mojej mamy -88ročna. +dalej ponukam domacu kostihojovu tinkturu,sušeny ligurcek lekarsky-ludovo vegeta-korenina ,do polievok a omačok. +dalej ponukam domacu nechtikovu a kostihojovu masť. - pozri aj moje dalšie inzeráty.
Nadlice
10 €
Kostihojová masť a tinktúra
Kostihojová masť a tinktúra Starostlivosť o telo Masť z kostihoja lekárskeho sa používa sa pri bolesti kĺbov, či chrbtice, drobné zranenia, ale kostihoj výborne zaberá aj pri vážnejších zraneniach, pri zlomených kostiach, výronoch, natrhnutých šľachách a vlastne pri všetkom, kde došlo k poškodeniu nejakého tkaniva. Kostihoj lekársky vynikajúco pomáha pri kostných zlomeninách, vykĺbeninách či pri tenisovom lakte. Hojí hlboké a hnisavé rany, rezné rany po operácii, vredy predkolenia. Dokáže pomôcť aj pri ranách, ktoré sa nechcú zaceliť, stále hnisajú a krvácajú. Kostihoj totiž okrem výrazných regeneračných účinkov zastavuje aj krvácanie a má dokonca prírodné analgetické účinky, čiže zmierňuje bolesť. Úspešne pomáha pri hemoroidoch. Dokáže ich celkom zregenerovať niekedy už za pár dní. Rýchlo vylieči udreté bolestivé miesta, preležaniny, omrzliny a popáleniny, natiahnuté šľachy a svaly, zápaly svalov a šľachových puzdier. Masť z kostihoja lekárskeho zmierňuje bolesti pri kŕčových žilách. Účinne pomáha pri vstrebávaní opuchlín a krvných podliatin. Tinktúra z koreňa kostihoja lekárskeho je vhodná na hemoroidy, bercove vredy, pre všetky druhy zlomenín kostí, natrhnuté svaly, šľachy, väzy, výrony, výrastky, zápaly a bolesti kĺbov, poškodené chrupavky, vysychanie kĺbových priestorov, žíl, prínosových dutín, artróza, artritída, reuma, dna, rany kože hlboké a hnisavé, rany po plastických a operačných zákrokoch, zle hojace hematómy, opuchy, tenisový lakeť, kŕčové žily, preležaniny, omrzliny, popáleniny, krvné podliatiny, regeneruje všetky vrstvy kože a spojivové tkanivá. Predam maste + tinktury: nechtik lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-masť-150ml-5€ kostihoj lekarsky-tinktura-150ml-10€ cesnak medvedi-tinktura-150ml-10€. +MAM NOVU MASTIčKU-KOSTIHOJOVA TINKTURA V mastičke -masť-150ml-5€. Nadchodnik-masť-100ml-5€. Blišie informacie mailom. Všetky produkty,len na vonkajšie použitie! Pozri dalšie inzeraty
Nadlice
5 €
Gustáv Murín-Volajú ma Žaluď ...a ešte ma nedostal
Predam knihu:Gustáv Murín-Volajú ma Žaluď ...a ešte ma nedostali+podpisane a venovane autorom knihy. Beletristicky spracovaný život a smrť jedného z najznámejších mafiánskych bossov Bratislavy dáva príležitosť odhaliť dosiaľ neopísané zákutia mafiánskeho života i prepojenia podsvetia a najvyššej politiky na Slovensku. Tento príbeh nie je vymyslený, ale domyslený. Postava bratislavského mafiánskeho bossa je písaná na motívy viacerých skutočných predlôh mimobratislavských aj mimoslovenských mafiánov v takej vzájomnej kombinácii a za použitia takej miery fikcie, ktorá vylučuje identifikáciu s jednou jedinou skutočnou osobou. Hlavným hrdinom je tu esencia zla, ktorú museli obyvatelia hlavného mesta Slovenska zažívať v 90. rokoch a ktorej nielen odolali, ale ju aj porazili. - pozri aj moje dalšie inzeráty.
Nadlice
15 €
červene gumičky
Predám červene gumičky 1kg, hrubka 3mm , na dĺžku 8,až 10cm. cena 5€. - pozrite aj moje ďalšie inzeráty-kliknite na meno Marián.
Nadlice
5 €
1 2