Predám 3D okuliare
Predám 3D okuliare, cena za kus 20 centov, mam viac kusov, len osobny odber v BA, nie sms
Bratislava IV - Karlova Ves
0,20 €
Predám nový kábel USB pre tlačiareň, dĺžka 1 meter
Predám nový kábel USB pre tlačiareň, dĺžka 1 meter, cena 50 centov za kus, mám veľké množstvo, čierná farba, nie sms, len osobný odber v BA, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám obaly na CD, tenšie aj hrubšie
Predám obaly na CD, tenšie aj hrubšie, cena 5 centov za kus, mám cca 1000 kusov, len osobný odber v BA, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,05 €
Predám pet chip scanner - čítačka čipov biela
Predám pet chip scanner - čítačka čipov pre domáce zvieratá, poštou neposielam, úplne nová, vrátane USB kábla pre nabíjanie, cena 30 euro, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
30 €
Dátovy kábel USB 3.0 pre samsung galaxy note 3
Predám dátový kábel USB 3.0 pre samsung galaxy note 3, samsung Galaxy S5, externý harddisc a iné zariadenia, dĺžka 1 meter, mám viac kusov, cena 50 centov za kus, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám dotykové perá - stylusy pre dotykové mobily
Predám dotykové perá - stylusy pre dotykové telefóny, smartfóny a tablety, poštou neposielam, úplne nové, rôzne farby a veľkosti, dĺžka 5 alebo 10 cm, cena 20 centov za kus, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,20 €
Predám adaptér mikro USB samica - USB-C samec
Predám nový adaptér mikro USB samica na USB-C samec pre najnovšie smartfóny, poštou neposielam, cena 50 centov za kus, mám viac kusov, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám batérie CR2032,
Predám batérie CR2032, cena 5 euro za jednu 25 kusovú paletu, mám viac kusov paliet, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
5 €
Predám batérie CR1616
Predám batérie CR1616, doba minimalnej životnosti do roku 2023, cena 50 centov za jeden kus, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám nový sietový kábel na pripojenie k monitoru
Predám nový sietový kábel na pripojenie k monitoru, dĺžka 1 meter, cena 50 centov za kus, mám aj dlhšie, prípadne jedna plná krabica od banánov za 10 euro, nie sms, len osobný odber v BA, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám konvertor - redukcia z 3.5mm na 6.35mm
Predám nový audio konvertor - redukcia z 3.5mm na 6.35mm stereo Jack Adapter, poštou neposielam, cena 50 centov za kus, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Nová USB 3.0 SD/SDXC TF čítačka - popisovačka
Nová USB 3.0 SD/SDXC TF čítačka - popisovačka pamäťových kariet na SD a mikro SD karty, úplne nová, záruka v prípade samovoľnej poruchy,podporuje Windows ME,2000,XP,Vista,WIN 7 a Mac OS, čierna alebo biela farba, cena 3 euro za kus, len osobný odber v BA, nie sms, pozrite moje ďalsie inzeráty, ponuka plati do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
3 €
Predám nový adaptér - konvertor do zásuvky
Predám nový adaptér - konvertor do zásuvky z americkej a austrálskej zásuvky do európskej, cena 20 centov za kus, mám viac kusov, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,20 €
Predám SOEKS NITRATE TESTER
Predám SOEKS NITRATE TESTER - prístroj na meranie dusičnanov v potrave, úplne nový a zabalený, plne funkčný, záruka v prípade poruchy, v nemeckom a anglickom jazyku, vrátane návodu v angličtine a dvoch AAA betérií, cena 100 euro, len osobný odber v BA, nie sms, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
100 €
Predám nový adaptér - konvertor mikro USB samica
Predám nový adaptér - konvertor mikro USB samica na iPhone samec pre staršie smartfóny iPhone 3, 4 a iPody, poštou neposielam, cena 50 centov za kus, mám viac kusov, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám 100%-ný hroznový cukor - prírodná glukóza
Predám 100%-ný hroznový cukor - prírodná glukóza, trvanlivosť do 07.2024, ľahko stráviteľný monosacharid, vhodný pre výkonných športovcov, pri pracovnom preťažení alebo ľudí s intoleranciou na bežný cukor a náhradné sladidlá, cena 6 euro za 2.5kg, mám viac balení, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
6 €
Predám batérie AG3,
Predám batérie AG3, cena 5 euro za jednu sto kusovu paletu, mám viac kusov paliet, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
5 €
Predám dátový a nabíjací konektor - extender USB
Predám dátový a nabíjací konektor - extender USB samec - USB samec, poštou neposielam, dĺžka cca 5 cm, úplne nový, cena 50 centov za kus, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám POWER Bank 2600 Mah - externá nabíjačka
Predám POWER Bank 2600 Mah - externá nabíjačka, poštou neposielam, úplne nová, cena 2 euro, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
2 €
Predám pripájacie káble na satelit, rôzne dĺžky
Predám pripájacie káble na satelit, rôzne dĺžky, cena 50 centov za kus, mám aj zôzne prípojky, prepájačky a konektory k satelitu po 50 centoch, len osobný odber v BA, nie sms, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám staršie adaptéry na notebooky a tlačiarne
Predám staršie adaptéry na notebooky a tlačiarne, mám veľa druhov, cca 30 kusov,cena 5 euro za kus alebo všetko za 50 euro, prípadne vymením za poštové známky, pohľadnice alebo niečo iné, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
5 €
Predám šnúrky na krk pre mobilné telefóny.
Predám nové šnúrky na krk pre mobilné telefóny, jednofarebné alebo rôzne reklamné potlače a motívy, cena 10 centov za kus, mám cca 100 kusov, nie sms, pozrite moje ďalšie inzeráty, platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,10 €
Predám nový LAN kábel na pripojenie k PC
Predám nový LAN kábel na pripojenie k PC, dĺžka 1 meter, cena 50 centov za kus, mám aj dlhšie v cene 50 centov za každý meter, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám USB myš, mám viac kusov a modelov
Predám USB myš, mám viac kusov a modelov, plne funkčné, treba vidiet osobne, ponuka sa mení, záruka v prípade poruchy, cena za kus 50 centov, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám adaptér mikro USB samica na lightning
Predám nový adaptér mikro USB samica na lightning samec pre najnovšie smartfóny iPhone, cena 50 centov za kus, mám viac kusov, nie sms, prípadne vymením za poštové známky, pohľadnice alebo niečo iné, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
Predám nový kábel SCART
Predám nový kábel SCART, cena 50 centov za kus, mám veľké množstvo rôzne modely a dĺžky, prípadne jedna plná krabica od banánov za 10 euro, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
0,50 €
USB klávesnica k PC, rôzné modely, používané
USB klávesnica k PC, rôzné modely- treba vidieť, používané, ale plne funkčné, záruka výmeny v prípade poruchy, cena 2 euro za kus, mám viac kusov, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
2 €
Predám konvertor z HDMI samica na mini HDMI samec
Predám konvertor z HDMI samica na mini HDMI samec, cena za kus 1 euro, mám viac kusov, prípadne vymením za poštové známky, pohľadnice alebo niečo iné, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
1 €
Predám mikro USB samec na USB samec dátový kábel.
Predám mikro USB samec na USB samec dátový a nabíjaci kábel, poštou neposielam, univerzálna koncovka mikro USB pre Nokia, Sony ericsson, LG, samsung , a iné zariadenia s mikro USB vstupom, dĺžka 100 centimetrov, mám viac kusov, rôzne farby, cena 1 euro za kus, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
1 €
Nabíjačka pre telefón NOKIA , tenká koncovka.
Nabíjačka pre telefón NOKIA , tenká koncovka, plne funkčná, odskúšaná, , mám viac kusov, cena za kus 1 euro, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Bratislava IV - Karlova Ves
1 €
1 2 3