Čierne zvonové nohavice značky F&F
Predám nenosené dámske čierne voľné zvonové nohavice značky F&F, písaná veľkosť:38, nohavice sú v 100% stave, žiadne poškodenia, oblečené iba pri skúšaní, bol to darček, ktorý bohužiaľ veľkosťou nesadol, v páse sa dajú upraviť, keďže majú gumu, sú to univerzálne nohavice - hodia sa či už na bežné nosenie, ale aj na spoločenské príležitosti, rozmery (nohavice sú merané na posteli, čiže v kľudovom stave): celková dĺžka nohavíc: 105cm, obvod v páse (merané v kľude, nie na postave - v páse sú na gumu, ktorá sa dokáže ešte roztiahnuť - uvedený rozmer, teda nie je konečné číslo, ktoré viete dosiahnuť v páse): 2x40cm, obvod stehna: 2x33cm, dĺžka predného sedu: 36cm, dĺžka zadného sedu: 35cm, materiál: 92% polyester, 8% elastan, cena: 12€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
12 €
Dámska prechodná bunda značky H&M
Predám NOVÚ dámsku prechodnú bledohnedú bundu/sako značky H&M, bunda má vrecká, detaily má bunda zlatej farby, 100% stav, písaná veľkosť: 34, cena: 18€+poštovné, dôvod predaja - nevyužitá v šatníku, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :)
Topoľčany
18 €
Úplne nový šál značky F&F ešte s visačkou
Predám úplne nový šál značky F&F ešte s visačkou, v 100% stave, žiadne poškodenia, veľkosť: UNI, celková dĺžka šálu:210cm, šírka šálu:62cm, materiál: 100% polyester, cena:6€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
6 €
Nový dámsky čierny opasok značky DKNY s visačkou
Predám úplne nový dámsky čierny opasok značky dkny ešte s visačkou, 100% stav, žiadne poškodenia, z jednej strany je opasok čiernej farby, z druhej striebornej s potlačou dkny, taktiež logo značky je na pracke opasku, písaná veľkosť: xl, rozmery: dĺžka opasku: 110cm, šírka opasku: 2,5cm, cena:19€+poštovné, dôvod predaja - darček, avšak dĺžka opasku nevyhovujúca, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať:), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty:)
Topoľčany
19 €
Nová dámska blúzka značky Orsay
Predám novú blúzku s 3/4 rukávmi značky Orsay, žiadne poškodenia, v 100% stave, písaná veľkosť: 40, rozmery: celková dĺžka blúzky: 64cm, obvod hrudníka: 2x53cm, obvod pásu:2x55cm, najspodnejšia časť blúzky:2x56cm, dĺžka 3/4 rukávu: 45cm, materiál: 98% polyester, 2% elastan, cena:5€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
5 €
Nové pončo značky C&A
Predám nové pončo značky C&A, v 100% stave, žiadne poškodenia, univerzálna veľkosť, materiál: 100% akryl, cena: 8€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
8 €
Nový dámsky ružový svetrík značky Orsay
Predám nový dámsky ružový svetrík značky Orsay, v 100% stave, žiadne poškodenia, písaná veľkosť: L, rozmery: dĺžka svetríka: 59cm, obvod hrudníka: 2x56cm, obvod pásu: 2x55cm, obvod najspodnejšej časti svetríka: 2x57cm, dĺžka rukávu: 61cm, materiál: 100% polyester, rozmery sú merané na posteli - vkľudovom stave nie na postave, takže rátajte s tým, že sa svetrík dokáže ešte natiahnuť a prispôsobiť postave, cena: 9€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
9 €
Francis Scott Fitzgerald - The Great Gatsby
Predám knihu F. Scott Fitzgerald - The Great Gatsby + Audio CD. Level 5 - 2300 headwords. Obsah: During one hot summer on Long Island, Jay Gatsby throws an amazing party every weekend. He is an extremely wealthy man, although no one knows where he or his money have come from. But Gatsbyhas a purpose: he is following a dream of love. Will his dream come true? Počet strán: 94 strán, väzba: brožovaná, jazyk: anglický, cena: 5€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
5 €
Nové dámske šaty značky Clockhouse s visačkou
Predám úplne nové vzorované čiernobiele šaty značky clockhouse ešte s visačkou strihom do a, v 100% stave, žiadne poškodenia, zapínanie na chrbte zipsom, písaná veľkosť: xl, rozmery (šaty meriam na posteli nie na postave takže rátajte s menším rozdielom, keďže sú mierne elastické dokážu sa ešte natiahnuť): celková dĺžka šiat: 93 cm, obvod cez prsia: 2x49 cm, obvod v páse: 2x41cm, materiál: 58% bavlna, 40% polyester, 2% elastan, nedisponujem fotkou na postave, cena: 8€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
8 €
Krásny dámsky top značky H&M
Predám krásny dámsky pruhovaný top/blúzku značky H&M, v 100% stave, žiadne poškodenia, písaná veľkosť:L, rozmery(top meriam v kľudovom stave, nie na postave, rátajte s menším rozdielom - top sa dokáže ešte natiahnuť, keďže v páse je do gumy a prispôsobiť sa postave): celková dĺžka topu/blúzky: 52cm, obvod hrudníka: 2x54cm, obvod pásu (v páse je guma):2x38cm, najspodnejšia časť topu/blúzky (volán):2x49cm, dĺžka rukávu : 60cm, materiál: 69% polyester, 30% viskóza, 1% elastan, nedisponujem fotkou na postave, cena:8€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
8 €
Pánske koženné tenisky značky
Predám pánske koženné tenisky značky, v 100% stave- žiadne poškodenia, skladované v krabici - obuté jedenkrát pri samotnom skúšaní, dôvod predaja- nevyužité, písaná veľkosť: 42, rozmery: dĺžka chodidla: 27,5cm, materiál: koža, cena: 30€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
30 €
Dámska čierna mikina s volánmi značky Monki
Predám dámsku čiernu mikinu s volánikmi značky MONKI, písaná veľkosť:S, rozmery (mikinu meriam na posteli, čiže v kľudovom stave, rátajte s menším rozdielom): celková dĺžka mikiny:58cm, dĺžka rukávu: 63cm - merané od pliec, šírka cez prsia: 2x50cm, obvod pásu: 2x48cm, obvod najspodnejšej časť mikiny: 2x47cm, materiál:60% bavlna, 40% polyester, nedisponujem fotkou na postave, cena: 6€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
6 €
Dámska letná košeľa značky OVS
Predám dámsku letnú košeľu značky OVS, v 100% stave, žiadne poškodenia, písaná veľkosť: S, rozmery (košeľu meriam v kľudovom stave nie na postave): celková dĺžka košele: 56cm, obvod hrudníka: 2x48cm - rovný strih smerom dolu, nedisponujem fotkou na postave, cena:5€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
5 €
Kniha: Nicolas D'Estienne D'Orves - Siroty zla
Predám knihu: Nicolas D'Estienne D'Orves - Siroty zla. Obsah: V istý májový deň roku 1995 na rôznych miestach Nemecka nájdu štyri mŕtvoly mužov. Muži sú nahí, s rozdrvenou ampulkou kyanidu v ústach, a všetkým štyrom chýba pravá ruka. Nemecké úrady však nález ututlali. Vo všetkých prípadoch išlo o siroty z obdobia nacizmu – všetci štyria sa narodili v Lebensborne, najutajovanejšej organizácii nacistov, ľudskej chovnej stanici, kde mali prichádzať na svet noví ľudia, výhradne árijci, ktorí mali byť stelesnením sna o čistej dokonalej rase. O desať rokov neskôr v Paríži oslovil mladú novinárku Anais bohatý nórsky zberateľ Vidkun Venner, ktorý dostal balík od neznámeho odosielateľa so štyrmi mumifikovanými pravými rukami. Obrátil sa na novinárku, aby mu pomohla zistiť, kto mu tie štyri ruky poslal a čo všetko sa za tým skrýva. Za vysokú odmenu chce, aby spolu napísali knihu a pustili sa do napínavého pátrania. Postupne pribúdajú mŕtve obete, stupňuje sa vyhrážanie, miznú dôležité spisy, svedkovia odmietajú vypovedať... A novinárka Anais začína pochybovať – naozaj sa všetko zlo skončilo skončením vojny? Šokujúcim námetom, pútavým príbehom a jeho pôsobivým spracovaním si mladý francúzsky prozaik Nicolas d´Estienne d´Orves získal mnohých čitateľov v celej Európe. Počet strán: 496 strán, väzba: pevná, hmotnosť: 447g, jazyk: slovenský, cena: 6€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
6 €
Dámsky vianočný svetrík značky C&A
Predám dámsky vianočný svetrík značky C&A, písaná veľkosť: XS, žiadne poškodenia, rozmery (svetrík meriam na posteli, čiže v kľudovom stave, rátajte s menším rozdielom): celková dĺžka svetríka:61cm, dĺžka rukávu: 74cm - merané od krku, šírka cez prsia: 2x54cm, obvod pásu: 2x50cm, obvod najspodnejšej časť svetríka: 2x44cm, materiál: 100% akryl, cena: 7€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
7 €
Michaela Ella Hajduková - Záhrada umenia
Predám knihu: Michaela Ella Hajduková - Záhrada umenia. Obsah: „Máš v sebe slová, Amelia. Tak veľa nevypovedaných slov. Nedovoľ im, aby ostali v tebe pochované navždy. To, že ťa zlomili, neznamená, že nemôžeš ísť ďalej. Silnejšia, zocelenejšia. Tie slová chcú von a ty to cítiš a vieš. Vylov ich zo seba, otvor tie dvere a pusť von temné spomienky.“ Amelia Snowdenová je hrdá na vlastné kníhkupectvo a svoj pokojný život, v ktorom majú knihy a práca s nimi výnimočné miesto. Len čo sa však zoznámi s charizmatickým autorom mysterióznych hororov, Richardom Rickmanom, jej svet sa pomaly rozbíja. Až záhadná Angelique, umelkyňa z tajomnej miestnosti s knihami a hudbou Edith Piaf, posmelí Ameliu, aby zatvorila oči a pozrela sa dozadu. Amelia sa však bráni a nechce pátrať. No niekedy je všetko naše odhodlanie zbytočné proti mocným silám podvedomia, ktoré sa rozhodlo vypustiť von všetky tiene. Netuší však, že zelené závoje absintu, tajomná knižnica a neobyčajná kniha s prázdnymi stránkami môžu napokon otvoriť aj jej zranené srdce. Ako je možné, že ju Richard Rickman očividne pozná, hoci sa nikdy predtým osobne nestretli? Aké desivé spomienky ukrývajú jeho oči, ktoré jej začínajú byť povedomé? Kto sú dve mladučké dlhovlasé dievčatá, lapené v pasci pastelového zámku? A ustojí Amelia príbeh Mary Shelleyovej, autorky Frankensteina, ktorý spustí otvorenie jej vlastných zabuchnutých dvier? Cesta späť už nepovedie... Pastelový zámok totiž ukrýva nielen víly a umenie, ale aj masky, des a smrť. Počet strán: 352 strán, väzba: pevná väzba, hmotnosť: 438 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 11€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
11 €
Ľubo Olach - Advokát
Predám knihu: Ľubo Olach - Advokát. Obsah: Prípady JUDr. Adama Sýkoru sú ponorom do života advokáta, ale aj do zakalených vôd slovenskej justície. Vo svete talárov nie vždy pravda a láska víťazí nad lžou a nenávisťou. Aj keď sa niektoré prípady zdajú byť beznádejné, advokát svojím majstrovstvom, dlhoročnými skúsenosťami, stykmi a citom pre výšku úplatku nakoniec pre svojho klienta dosiahne oslobodzujúci rozsudok. Počet strán: 160 strán, väzba: pevná väzba, hmotnosť: 275 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 6€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
6 €
Kniha: Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že
Predám knihu: Jonas Jonasson - Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľa myslí Obsah: Všetko sa začalo výletom teplovzdušným balónom na počesť Allanových stoprvých narodenín a štyrmi fľašami šampanského. Allan a jeho priateľ Julius sa tešili na nádherný výhľad, lenže balón bez pilota a s odtrhnutým ventilom sa nečakane odlepil od zeme a vzlietol. Dvaja vzduchoplavci tvrdo pristáli v mori. Zachránila ich severokórejská loď. Vo sne by im nenapadlo, že kapitán lode pašuje aktovku plnú uránu pre vodcu Kim Čong-una na jeho tajné plány s jadrovými zbraňami. Allan Karlsson a Julius Jonsson sa tak ocitli uprostred šialenstiev celosvetovej diplomatickej krízy. V centre pozornosti sú jadrové zbrojenie, kohútie zápasy medzi mocnými, hlúposť, zloba a úskoky. Počas svojho putovania Allan narazí okrem Kima aj na Donalda Trumpa, Vladimira Putina, Angelu Merkelovú či švédsku ministerku zahraničných vecí, ktorá si udivene kladie otázku, či toto všetko je naozaj možné. Allana celý čas naviguje jeho najcennejší majetok – čierna tabuľka, teda iPad. V nej nachádza všetko, čo za niečo stojí, ale ešte viac toho, bez čoho by sa celkom rád zaobišiel. Počet strán: 360 strán, väzba: pevná, hmotnosť: 570 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 7€+poštovné, kniha je v 100% stave, žiadne poškodenia, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
7 €
Nový top/blúzka značky Orsay
Predám nový čierny top/blúzku značky Orsay, ani jedenkrát oblečený, ešte s visačkou, v 100% stave, písaná veľkosť: 40, rozmery: celková dĺžka blúzky: 64cm, obvod hrudníka: 2x48cm, obvod pásu:2x50cm, najspodnejšia časť blúzky:2x49cm, dĺžka rukávu: 68cm, materiál: 100% polyester, 100% polyamid, cena:7€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
7 €
Vojtech Czobor - Hrdzavý Kríž
Predám knihu Vojtech Czobor - Hrdzavý kríž. V 100% stave, žiadne poškodenia, ako nová. Obsah: Po kontroverznom a diskusie vyvolávajúcom románovom debute Potomkyňa prichádza Vojtech Czobor s novým, rovnako šokujúcim dielom Hrdzavý kríž. Čo majú spoločné dedinský farár, zjavenie Panny Márie, rodinná hrobka dávno mŕtveho grófa a tichý blázon? Tajomstvo. Tajomstvo, ktoré smrdí cirkevným škandálom, odkrýva hĺbku našej viery. Tajomstvo, ktoré bolí. Každý predsa máme svoje tajomstvá. Práve ony nás robia jedinečnými. Ale existujú aj veľké tajomstvá, ktorých prezradenie nás môže stáť život. Alebo nás môžu doviesť k závratnému dedičstvu či k odhaleniu pravdy. O svojom pôvode, o láske, ktorá prekonala smrť, o božích mlynoch, ktoré melú pomaly, ale isto, o našej histórii a pravde, o tom všetkom je nové provokujúce dielo autora Vojtecha Czobora. Počet strán: 248 strán, väzba: pevná väzba s prebalom, hmotnosť: 563g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 9€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
9 €
Nenosená kabelka značky Orsay
Predám béžovú/krémovú kabelku značky Orsay, kabelka sa dá nosiť aj ako crossbody - popruh ku kabelke, kabelka je na zapínanie najskôr na cvok potom menšia časť vo vnútri kabelky na zips, rozmery: výška kabelky: 31cm, šírka: 14cm, dĺžka spodnej časti: 39cm, rozmery malej kabelky na zips vo vnútri: výška: 21cm, šírka: 29cm, cena: 11€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
11 €
Nenosený dámsky biely top/blúzka značky Orsay
Predám nenosený dámsky biely top/blúzka značky Orsay, 100% stav, žiadne poškodenia, písaná veľkosť: 40, rozmery: dĺžka topu/blúzky: 65cm, obvod hrudníka: 2x51cm, najspodnejšia časť topu/blúzky: 2x57cm, materiál: 100% polyester, vhodné či už na bežné nosenie ako top do sukne, alebo ku koženej bunde, hodí sa takmer ku všetkému, nedisponujem fotkou na postave, vzadu na chrbte je blúzka/top na zapínanie na gombík - gombík taktiež náhradný k topu, cena:6€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať:), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty:)
Topoľčany
6 €
Dámska blúzka/košeľa značky Only
Predám nenosenú dámsku tmavošedú (foťák zle berie farbu) blúzku/košeľu značky Only, v 100% stave, žiadne poškodenia, písaná veľkosť:38, rozmery: celková dĺžka blúzky/košele: 63cm, obvod hrudníka: 2x48cm, obvod pásu:2x49cm, najspodnejšia časť blúzky/košele:2x54cm, celková dĺžka rukávu: 60cm, materiál: 100% polyester, košeľa má aj náhradný gombík, cena:5€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
5 €
Dámska kvetovaná oversize blúzka značky H&M
Predám dámsku čiernobielu kvetovanú oversize blúzku značky H&M, v 100% stave, žiadne poškodenia, písaná veľkosť: 38, rozmery (blúzku meriam v kľudovom stave nie na postave - blúzka je voľnejšieho strihu - strihaná do áčka): celková dĺžka blúzky: 79cm, obvod hrudníka: 2x64cm, obvod pásu:2x67cm, najspodnejšia časť blúzky: volány voľná, dĺžka rukávu: 72cm - merané od krku, ku blúzke je náhradný gombík - čierny, materiál: 100% polyester, nedisponujem fotkou na postave, cena:5€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
5 €
Dámsky zelený letný prehoz
Predám dámsky zelený letný prehoz, dá sa využiť nielen na plavky, ale aj na bežné nosenie na krátke tričko, tielko.. rozmery (prehoz meriam v kľudovom stave - teda na posteli nie na postave , takže rátajte ešte s menším rozdielom): celková dĺžka: 77cm , dĺžka rukávu: 36cm - merané od pliec, šírka cez prsia: 2x50cm, šírka na páse: 2x52cm, materiál: 98% polyester, 2% elastan, cena: 5€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
5 €
MAXI šaty ešte s visačkou značky B.Young
Predám úplne NOVÉ letné maxi šaty na ramienka tmavošedej farby ešte s visačkou značky B.Young, v 100% stave, žiadne poškodenia, písaná veľkosť:38, rozmery (šaty meriam na posteli nie na postave takže rátajte s menším rozdielom, sú mierne elastické - pod prsiami sú na gumu, dokážu sa ešte v tomto bode natiahnuť): celková dĺžka šiat: 138cm, obvod cez prsia: 2x38cm - v kľudovom stave -bez natiahnutia gumy, pod prsiami smerom dolu voľné - strihané do áčka, šaty majú na prsiach vypchávky, cena: 12€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :) Prosím nekontaktujte ma cez emailový účet končiaci na: @centrum.Sk - neviem vás totiž to kontaktovať spätne. Systém mi ohlási chybnú emailovú adresu a email sa mi automaticky vracia a neodošle. Ak máte možnosť využite radšej emailový účet končiaci na: @gmail.Com .... Ďakujem
Topoľčany
12 €
John Grisham - Tajomstvo Gray Mountain
Predám knihu: John Grisham - Tajomstvo Gray Mountain. Obsah: V roku 2008 americké megafirmy hromadne prepúšťajú, aby sa udržali nad vodou aj počas finančnej krízy. Mladá právnička Samantha Koferová však s výpoveďou dostane aj netradičnú ponuku – ak príjme prácu v neziskovej organizácii, po roku sa môže vrátiť. A tak nedobrovoľne odchádza do virgínskeho mestečka Brady, ďaleko od Washingtonu a New Yorku, kde doteraz žila. Samantha sa ocitá vo svete ovládanom veľkými banskými spoločnosťami, ktoré rozhodujú o bytí a nebytí tamojších obyvateľov, dozvedá sa o ich nekalých praktikách a bezohľadnom drancovaní prírody. Nelegálne skládky uhoľného kalu, ekologické katastrofy, úmrtia, to je len zlomok hrôzy, ktorú majú tieto spoločnosti na svedomí. Šanca na zastavenie ich činnosti či odškodnenie postihnutých rodín je mizivá. Samantha sa postupne stáva stredobodom pozornosti pochybných indivíduí najatých banskou spoločnosťou. Do hry vstupujú usvedčujúce dokumenty – ukradnuté materiály s citlivými informáciami – a situácia sa vyostruje. O život prichádzajú ďalší nevinní. Počet strán: 384 strán, väzba: pevná väzba, hmotnosť: 461 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 7€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
7 €
Dámska košeľa značky Clockhouse
Predám nenosenú dámsku bielomodrú blúzku/košeľu so šnurovačkou značky Clockhouse, oblečená 1krát, v 100% stave, žiadne poškodenia, písaná veľkosť: 40, rozmery: celková dĺžka blúzky: 63cm, obvod hrudníka: 2x52cm, obvod pásu:2x54cm, najspodnejšia časť blúzky:2x57cm dĺžka rukávu: 51cm - rukáv je 3/4ťový, materiál: 52% bavlna, 48% polyester cena:6€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
6 €
Jules Verne - Round the World in Eighty Days
Predám knihu Jules Verne - Round the World in Eighty Days. V 100% stave, žiadne poškodenia. BEZ CD! Level 5 - 2300 headwords. Obsah: Classic / British English Phileas Fogg is living quietly in London. Then he makes a bet that he can travel around the world in eighty days. The result is a crazy, exciting race against time across Europe, Asia and America. There are many dangers along the way – and a detective who wants to arrest him! Počet strán: 126 strán, väzba: brožovaná, hmotnosť: 152 g, jazyk: anglický, cena: 4€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
4 €
Nové dámske červené nohavice ešte s visačkou
Predám nové dámske červené nohavice ešte s visačkou, v 100% stave, žiadne poškodenia, farba nohavíc je tmavšia červená avšak nie úplne až bordová - niečo medzitým, farba nohavíc nie je vyblednutá ani vypraná, len farebné veci foťák berie horšie, písaná veľkosť: L/XL - no viac zodpovedá veľkosti L, rozmery (nohavice meriam na posteli nie na postave, takže rátajte s menším rozdielom): celková dĺžka nohavíc: 100cm, dĺžka prednej časti sedu: 22cm, dĺžka zadnej časti sedu: 28cm, šírka cez pás/boky: 2x44cm, šírka stehna: 2x26cm, materiál: 97% bavlna, 3% elastan, po stranách vpredu majú nohavice vrecká, vzadu - iba falošné - ozdobný zips, cena: 8€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Topoľčany
8 €
1 2 3 4