Novostavba útulného 3 izbového rodinného domu v Nitre vo Veľkých Janíkovciach s 2 terasami a bezúdrž
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na dlhodobý prenájom moderne zariadenú novostavbu 3 izbového rodinného domu, s jednou slnečnou terasou, druhou terasou v príjemnom tieni a so záhradou na pozemku o rozlohe 409 m2.  Tento moderne zariadený dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej lokalite na ulici Jána Gustíniho, v novovybudovanej časti Janíkoviec, s cyklotrasou, ktorá vedie až do Golianova, priamo pred dvorom, uprostred prírody s prekrásnym výhľadom na celú Nitru a Zobor. Dispozícia domu: Do domu sa vstupuje vstupnou chodbičkou, v ktorej sa nachádza šatníková skriňa a samostatné WC. Oproti vchodu sa nachádza veľkorysá kúpeľňa s vaňou a aj sprchovým kútom, veľkým umývadlom a krásnym veľkým dobre osvetleným zrkadlom a druhou toaletou. Dom je rozdelený na spaciu a dennú časť, pričom vľavo po vstupe z chodbičky sa nachádzajú 2 samostatné spálne so vstavanými skriňami a pohodlnými posteľami, v jednej izbe samostatné 2 a v druhej 1 manželská posteľ. V pravej dennej časti sa nachádza veľká slnečná obývacia miestnosť, ktorá je spojená s modernou štýlovou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi značky Bosch. Kuchyňa má vlastnú komoru oddelenú dverami s dostatkom úložného priestoru, vetraná oknom.  Z útulne zariadenej obývacej miestnosti s kuchyňou a jedálenským sedením sa veľkými presklenými balkónovými dverami vchádza na otvorenú slnečnú terasu domu, z ktorej sa naskytuje výhľad do záhrady ale aj do prekrásneho okolia. Obývačka disponuje klimatizáciou, ktorá v chladnejších dňoch plní funkciu vykurovania, ktoré je inak riešené podlahovým vykurovaním. Na prízemí sa ďalej nachádza technická miestnosť vetraná oknom. Celý dom je do detailov prepracovaný, moderne a vkusne zariadený, plne vybavený - TV, kuchynské spotrebiče vrátane umývačky riadu, chladničky s mrazničkou, práčka, internet, dostatok úložného priestoru, veľký pohodlný gauč, pripravený pre náročných nájomníkov, ktorí oceňujú súkromie a pokojné bývanie, no na skok do mesta a s blízkym pripojením na diaľnicu a prekrásnymi cyklotrasami. Je pripojený na vodu, elektrinu a kanalizáciu. Pozemok je oplotený, s uzamykateľnou bránou, čím poskytuje bezpečné parkovanie na dvore pre 1 auto ako aj ďalšie parkovacie miesta pred dvorom.  Dom  sa prenajíma kompletne zariadený (vid.foto) za 1 100,- EUR mesačne (940,- EUR / mesiac nájomné + 160,- EUR /mesiac energie) vrátane, internetu a televízie. Energie budú zúčtovávané na základe skutočnej spotreby jeden krát ročne. Dom je pripravený pre dvoch dospelých bez zvierat. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí zábezpeka (vratný depozit) vo výške 1 mesačného nájomného 1 100,-EUR a taktiež jedno mesačné nájomné 1 100,- EUR na jeden mesiac vopred.                                              Preferujeme dlhodobý prenájom. Dom je dostupný ihneď.  Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Nitra
1 100 €/mes.
PEKNÉ POLE / MODERNÝ 5 IZBOVÝ TEHLOVÝ BUNGALOV / BAZÉN SO SLANOU VODOU
V zastúpení klienta ponúkame na predaj krásny, moderný rodinný bungalov, ktorý vyniká najmä otvoreným priestorom a vzdušnosťou, na prvý pohlaď zaujme naozaj priestranná obývacia izba spojená s modernou kuchyňou s východom na štýlovú krytú terasu. Terasa je spojená s luxusným bazénom s protiprúdom, so zabudovaným automatickým solinátorom, ktorý vyrába slanú vodu.  Nevšednosť ponuky tohoto rodinného domu podtrhuje trojuholníkový tvar jeho pozemku, ideálne osadenie domu v tomto priestore tak, aby vznikol dostatok miesta a súkromia na oddych a relax rodiny, ale aj na parkovanie áut vo dvore domu, pripadne na vytvorenie okrasnej či úžitkovej záhradky. Dom je postavený v roku 2014 z pálenej tehly ako súčasť dvojdomu, na rovinatom pozemku o výmere 442 m2, zastavaná plocha domu je 156 m2.  Vykurovanie domu je plynovým kotlom, kombinované podlahové v chodbách a kúpeľniach s radiátormi v izbách. V chodbe domu je umiestnená výkonná klimatizačná jednotka, ktorá v letných horúčavách dostatočne vychladí obytnú plochu domu. Dom je napojený na bezpečnostný alarm s moderným videovrátnikom. Okná sú plastové s trojsklom s vonkajšími hliníkovými žalúziami (deň a noc)  a sieťkami proti hmyzu. V prednej časti domu je kvalitný kovaný plot so vstupnou bránkou a veľkou elektrickou bránou na diaľkové ovládanie pre vstup áut na pozemok. V záhrade sa nachádza praktický záhradný domček na uskladnenie náradia a vecí. V záhrade je vŕtaná studňa napojená na automatický závlahový systém. Dispozícia: Rodinný dom má štyri priestranné nepriechodné spálne s dostatkom úložného priestoru. Z toho dve spálne majú balkón na terasu do zelenej záhradnej časti domu. Hlavnú dennú časť domu tvorí slnečná obývacia izba s kuchyňou s dvomi veľkými francúzskymi oknami na terasu domu, ktoré sú orientované na dve svetové strany. V dome sú dve kúpeľne s WC vetrané oknom. Podkrovie domu o výmere 70 m2 je pochôdzne, je vykurované a môže slúžiť na uskladnenie vecí. Dom je predajom voľný. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Trnava
419 990 €
Výnimočný 3,5 izbový byt s terasou v rekreačnej lokalite Lodenica Sĺňava s výhľadom na rieku Váh
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na prenájom nadštandardný komplet zariadený 3,5 izbový byt na luxusné bývanie v novostavbe, v lukratívnej obytnej štvrti Piešťan. Byt sa nachádza v rekreačnej zóne Piešťan, kde nájde nový nájomník priestor na oddych, relax v prírode ale aj zázemie pre široké športové vyžitie ako napríklad vodné športy (jachting, vodné lyžovanie, rybolov), prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh...  Výmera tohto slnečného bytu je 110,4 m2 , z toho krytá terasa má 12,4 m2. Byt sa nachádza na 2. podlaží štvorposchodového bytového domu s moderným výťahom. Dispozícia:  Vstupnou chodbou prejdeme do mimoriadne priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou s jedálenskou časťou. Vedľa kuchyne sa nachádza praktická komora s množstvom úložného priestoru. Veľkým benefitom bytu je priestranná krytá terasa, na ktorú sa vchádza z obývacej izby a aj zo spálne. Na konci chodby sa nachádzajú dve nepriechodné izby, ktoré sa momentálne využívajú ako spálňa a detská izba. Nový nájomník ocení priestrannú  kúpeľňu s vaňou, WC a bidetom. V byte sa nachádza aj druhé samostatné WC s umývadlom a tiež technická miestnosť. Vybavenie bytu: -    kuchynská linka na mieru -    vstavané spotrebiče (umývačka riadu, sklo-keramická varná doska, rúra na pečenie, chladnička) -    práčka a sušička v technickej miestnosti -    samostatný bojler na ohrev vody pre kúpeľňu a kuchyňu -    elektrické podlahové kúrenie s termostatom a ovládaním v každej miestnosti -    optický internet -    zariadenie bytu podľa fotodokumentácie K bytu prináleží jedno parkovacie miesto za rampou a samostatná murovaná pivnica o výmere 3 Záujemcov privíta perfektne udržiavaný areál so zeleňou, s vlastným detským ihriskom. Priamo v bytovom dome sa nachádza fitnes centrum. Obytná štvrť sa nachádza v bezprostrednej blízkosti vybudovanej 12 km dlhej nenáročnej cyklotrasy "Cyklokruh Sĺňava" popri priehradnej nádrži, s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", približne 20 minút chôdze po nábreží Váhu do centra mesta a 30 minút chôdze na Kúpeľný ostrov. V susedstve je situovaný zimný štadión, bowlingová a squashová hala, tenisové centrum, wellness. Podmienky prenájmu: Byt sa prenajíma komplet zariadený za 900,-EUR mesačne vrátane energií, internetu a televízie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí zábezpeka (vratná záloha) vo výške jedného mesačného nájmu 900,-EUR a taktiež jedno mesačné nájomné 900,-EUR na jeden mesiac vopred (900,-€ + 900,-€).   Byt je vhodný maximálne pre 4 osoby Preferujeme dlhodobý prenájom. Byt je dostupný od 15.5.2024. V byte je zakázané fajčiť. Byt nie je vhodný pre majiteľov domácich štvornohých miláčikov. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Piešťany
900 €/mes.
/ Aktuálne / 2 Izbový byt s balkónom 63,37 m2, Kompletná Rekonštrukcia, vo vyhľadávanej lokalite, Kl
/ EXKLUZÍVNE IBA U NÁS / Ponúkame na predaj slnečný 2 izbový byt s balkónom po kompletnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite na ulici Klincová v Ružinove. Byt o rozlohe 55,54 m2 + pivnica 7,83 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí tehlového bytového domu bez výťahu. Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba s rolldorom, spálňa / rolldor /, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC / vlastný kotol /, kuchyňa na mieru so vstavanými spotrebičmi, priestranná obývacia izba / vstup na balkón /. Byt prešiel v roku 2016 kompletnou rekonštrukciou - plastové okná, laminátová podlaha, bezpečnostné dvere, stierky, maľovky, elektrika, sanita, dlažba, radiátory, kuchynská linka na mieru, nový plynový kondenzačný kotol, nové rozvody vody, odpady. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s výbornou a kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti prekrásneho Štrkoveckého jazera. Neďaleko sa nachádzajú LIDL, BILLA, DELIA, pošta, RND, kúpalisko Delfín, reštaurácia AVALON, Vespa cafe, katastrálny úrad, auto umyváreň, fitness centrum, škôlky, základná škola, detské ihrisko, trh Miletičova, nemocnica Ružinov. Nehnuteľnosť je vhodná ako výborná investícia pre okamžitý vyhľadávaný prenájom. Byt sa predáva kompletne zariadený. Obytný dom sa na nachádza ,,na skok,, od Starého mesta s výbornou dopravnou dostupnosťou do celého mesta / električka, trolejbus, autobus /. K bytu prislúcha murovaná pivnica 7,83 m2. Treba vidieť! Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu. V CENE NEHNUTEĽNOSTI: • sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, • prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu/, • sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 266205.
Bratislava II - Ružinov
216 900 €
KAMENNÝ MLYN / BEŽECKÁ Ulica / Stavebný pozemok so sieťami / 714 m2
V zastúpení klienta ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok vo vyhľadávanej lokalite Kamenný Mlyn na Bežeckej ulici.  Pozemok je oplotený, rovinatý, má rozlohu 714 m2, na hranici pozemku obecná voda, kanalizácia, optický kábel, elektrina. Šírka pozemku 24 m, dĺžka cca 30 m. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: -Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, -prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, -sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Trnava
279 460 €
Krásny 2 izbový byt s balkónom a šatníkom v novostavbe, Biely Kostol
/Exkluzívne iba u nás/ Ponúkame na prenájom štýlový, plne zariadený 2 izbový byt so šatníkom o rozlohe 48 m 2, v novostavbe, na ulici Hlavná v Bielom Kostole (časť Parnas). Byt disponuje veľkorysým balkónom o rozlohe 5 m2. K bytu prislúcha 1 parkovacie miesto. Dispozícia - priestranná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc, slnečná obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou so vstupom na balkón, spáľňa a šatník. Byt je priestranný, dobre dispozične riešený. Nehnuteľnosť je úplne nová, pripravená pre prvých nájomníkov. Byt je určený pre max 2 osoby, BEZ ZVIERAT. Nehnuteľnosť je vybavená TV, nábytkom, práčkou, komplet vybavená kuchyňa. V celom byte sú nainštalované interiérové žáluzie. Cena nájmu je 630,- Eur vrátane energií, TV a internetu. Pri podpise zmluvy sa hradí nájomné a depozit vo výške nájomného. Obec Biely Kostol disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny, ihriská, lekáreň, reštaurácia. Biely Kostol je ,,na skok,, od Trnavy ( cca 5 min od centra Trnavy). Obhliadky možné 7 dní v týždni. Treba vidieť! Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Biely Kostol
610 €/mes.
Pekný 4 izbový rodinný dom po rekonštrukcii s veľkým pozemkom so vstupom na pozemok z dvoch strán
V zastúpení klienta ponúkame na predaj veľmi pekný a zmodernizovaný rodinný dom s trojgarážou, kde sa spája tradičné bývanie na dedine a zároveň moderný priestor domu. Rodinný dom sa nachádza v obci Dolné Dubové, iba 15 km od Trnavy a zároveň cca 10 km od pohoria Malé Karpaty. Noví majitelia si môžu užiť vychádzky či výlety na bicykloch smer Malé Karpaty či pútnické miesto Katarínka. Dom sa síce nachádza v pôvodnej radovej zástavbe rodinných domov - je to rodinný dom, ktorý má so susedným domom spojené iba zádverie vstupnej brány, ktorým sa vstupuje do dvora a prechádza do terasy. Dom sa nachádza v tichej okrajovej uličke obce a do dvora sa dá vojsť autom z ulice a do garáže aj zo zadnej strany pozemku. Dom a samostatne stojaca trojgaráž sú situované na pozemku o výmere 2 246 m2. Dispozícia: Tento zaujímavý rodinný dom vyniká najmä otvoreným priestorom a vzdušnosťou. Dom je tvarom "L"  dokonale predelený na dennú a nočnú časť. V dennej časti na prvý pohľad zaujme priestranná kuchyňa s jedálňou s vysokými francúzskymi oknami, obývacia izba s vysokými francúzskymi oknami s krbom, spálňa s vlastnou rodičovskou kúpeľňou s masážnym sprchovacím kútom a wc, či priestranná kúpeľňa s vaňou. Kuchyňa, obývacia izba a spálňa majú absolútne súkromie orientáciou do dvora. Z kuchyne sa vstupuje do nočnej časti - do väčšej chodby, odkiaľ vedú dvere do dvoch samostatných spální orientovaných do ulice, do komory a do ďalšieho wc s umývadlom.  Rodinný dom bol kompletne zrekonštruovaný v rokoch 2008-2009 - odizolovaný / podrezaný, renovácia krovu (strešné laty, fólia, strešná krytina a klampiarske konštrukcie), zateplený vrátane fasády, vnútorné omietky, všetky rozvody (plyn, voda, kanalizácia, elektroinštalácie), sadrokartónové konštrukcie, plynový kotol vrátane rozvodov a vykurovacích telies, menené okná, nové kúpeľne vrátane vybavenia, kuchynská linka vrátane spotrebičov, úprava vnútorných povrchov. Na pozemku po vstupe do dvora vás zaujme priestranná prekrytá terasa so sedením, s prívodom vody, stropným ventilátorom. Pri dome v záhradnej časti sa nachádza bývalá stodola, ktorá je zrekonštruovaná a slúži ako trojgaráž o výmere 102 m2. Trojgaráž má tri elektronicky oládané garážové brány. Dva vstupy sú od strany domu a jeden od strany od záhrady. Táto garáž rozdeľuje pozemok na dve časti. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: - sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, - prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa (elektrika, plyn, voda pri dome) vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, - sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Dolné Dubové
248 999 €
ŠELPICE / NOVOSTAVBA / 4 izbový rodinný dom / Tepelné čerpadlo / 507 m2
V zastúpení klienta ponúkame na predaj SKOLAUDOVANÚ novostavbu – samostatne stojaci nízkoenergetický rodinný dom na peknom pozemku o výmere 507 m2.  Dom sa predáva za cenu 229.900,- € v prevedení štandard s tepelným čerpadlom Viessmann s podlahovým vykurovaním, komplet sanitou, podlahami, omietkami, svetelnými vypínačmi a zásuvkami. Zastavaná plocha domu je 138,4 m2, materiál stavby – pórobetónové tvárnice, zateplenie EPS, strecha Fatrafol spádovaná, okná plastové s predprípravou na vonkajšie žalúzie. Inžinierske siete: obecný vodovod, elektrina, kanalizácia. DISPOZÍCIA: Do vstupnej chodby domu vstupujeme mohutnými plastovými dverami. Pri vstupnej chodbe sa nachádza hosťovské WC a ďalej prechádzame k trom samostatným priestranným spálňam a kúpeľni so sprchovým kútom a WC vetranej oknom. Hlavnú dennú časť tvorí priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou s kuchynským ostrovčekom. Z obývacej miestnosti vychádzame na vonkajšiu terasu domu, z ktorej je pekný výhľad do záhradnej časti domu. V dome sa ďalej nachádza komora a technická miestnosť. Napozemku možnosť parkovať 3 autá. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Trnava
229 900 €
SUCHÁ NAD PARNOU / NOVOSTAVBA / 4 izbový rodinný dom / Tepelné čerpadlo / 365 m2
V zastúpení klienta ponúkame na predaj novostavbu – samostatne stojaci nízkoenergetický rodinný dom na peknom pozemku o výmere 365 m2, nachádzajúci sa v obci Suchá nad Parnou v novo vybudovanej časti rodinných domov - Vlčia dolina.  Dom sa predáva za cenu 235.000,- € v prevedení holodom s tepelným čerpadlom vzduch - voda s podlahovým vykurovaním, omietkami, svetelnými vypínačmi a zásuvkami, rozvodmi TUV a SV a napojením na inžinierske siete – elektrina, obecný vodovod, kanalizácia v štádiu pripájania.  Zastavaná plocha domu je 113,66 m2. DISPOZÍCIA: Dom pozostáva zo vstupnej chodby, pri vstupnej chodbe sa nachádza hosťovské WC a ďalej prechádzame k trom samostatným priestranným spálňam a kúpeľni s WC. Hlavnú dennú časť tvorí priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou. Z obývacej miestnosti vychádzame na vonkajšiu terasu domu, z ktorej je pekný výhľad do záhradnej časti domu. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Trnava
235 000 €
NOVOSTAVBA / 4 izbový rodinný dom / Tepelné čerpadlo / 365 m2
V zastúpení klienta ponúkame na predaj novostavbu – samostatne stojaci nízkoenergetický rodinný dom na peknom pozemku o výmere 365 m2, nachádzajúci sa v obci Suchá nad Parnou v novo vybudovanej časti rodinných domov - Vlčia dolina.  Dom sa predáva za cenu 235.000,- € v prevedení holodom s tepelným čerpadlom vzduch - voda s podlahovým vykurovaním, omietkami, svetelnými vypínačmi a zásuvkami, rozvodmi TUV a SV a napojením na inžinierske siete – elektrina, obecný vodovod, kanalizácia v štádiu pripájania.  Zastavaná plocha domu je 113,66 m2. DISPOZÍCIA: Dom pozostáva zo vstupnej chodby, pri vstupnej chodbe sa nachádza hosťovské WC a ďalej prechádzame k trom samostatným priestranným spálňam a kúpeľni s WC. Hlavnú dennú časť tvorí priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou. Z obývacej miestnosti vychádzame na vonkajšiu terasu domu, z ktorej je pekný výhľad do záhradnej časti domu. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Suchá nad Parnou
235 000 €
NOVOSTAVBA / 4 izbový rodinný dom / Tepelné čerpadlo / 507 m2 / SKOLAUDOVANÉ
V zastúpení klienta ponúkame na predaj SKOLAUDOVANÚ novostavbu – samostatne stojaci nízkoenergetický rodinný dom na peknom pozemku o výmere 507 m2.  Dom sa predáva za cenu 229.900,- € v prevedení štandard s tepelným čerpadlom Viessmann s podlahovým vykurovaním, komplet sanitou, podlahami, omietkami, svetelnými vypínačmi a zásuvkami. Zastavaná plocha domu je 138,4 m2, materiál stavby – pórobetónové tvárnice, zateplenie EPS, strecha Fatrafol spádovaná, okná plastové s predprípravou na vonkajšie žalúzie. Inžinierske siete: obecný vodovod, elektrina, kanalizácia. DISPOZÍCIA: Do vstupnej chodby domu vstupujeme mohutnými plastovými dverami. Pri vstupnej chodbe sa nachádza hosťovské WC a ďalej prechádzame k trom samostatným priestranným spálňam a kúpeľni so sprchovým kútom a WC vetranej oknom. Hlavnú dennú časť tvorí priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou s kuchynským ostrovčekom. Z obývacej miestnosti vychádzame na vonkajšiu terasu domu, z ktorej je pekný výhľad do záhradnej časti domu. V dome sa ďalej nachádza komora a technická miestnosť. Napozemku možnosť parkovať 3 autá. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Šelpice
229 900 €
PEKNÉ POLE / EXKLUZÍVNE Pozemky / 1 343 m2 VOĽNÝ / 869 m2 REZERVOVANÝ
V zastúpení klienta ponúkame na predaj veľký stavebný pozemok o celkovej výmere 2 212 m2 vo vyhľadávanej lokalite Pekné Pole v Trnave. Pozemok je možné rozdeliť na 2 menšie samostatné stavebné pozemky o výmere 869 m2  a  1 343 m2 na výstavbu dvoch rodinných domov.  Každý z týchto pozemkov má na hranici pozemku vyvedené samostatné prípojky inžinierskych sietí. Na hranici pozemkov sa nachádzajú všetky inžinierske siete, plyn, voda, elektrina, kanalizácia. Pozemok sa nachádza na konci slepej ulice, vhodné pre mladé rodiny s deťmi. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Trnava
884 800 €
Krásny 2 izbový byt s predzáhradkou v Arbórii, 2 x parkovacie miesto
V zastúpení majiteľa ponúkam na prenájom priestranný plne zariadený 2 izbový byt s rozlohou 54 m2 v obľúbenom projekte Arboria Park, na ulici Veterná v Trnave. Byt disponuje vlastnou terasou s trávnikom  s rozlohou 30 m2. Súkromie terasy so sedením zabezpečuje pevná stena, ktorá oddeľuje terasu od uličnej časti. K bytu prislúchajú dve parkovacie státia, jedno v podzemnej garáži a druhé vonkajšie vedľa bytového domu a pivnica (3 m2). Dispozícia: Priestranná vstupná chodba, walk - in šatník, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba prepojená s kuchyňou s výstupom na trávnatú terasu so sedením, samostatná spálňa. Byt ponúka dostatok priestoru vďaka samostatnému šatníku. Je zabezpečený bezpečnostnými dverami. Vo vstupnej chodbe sa nachádza botník. Kúpeľňa s pračkou a s vaňou je spojená s toaletou. Slnečná obývačka zahŕňa pohodlný gauč, smart televízor, skrinky pod TV, konferenčné stolíky a jedálenský stôl so stoličkami. Kuchyňa s množstvom úložného priestoru je vybavená zabudovanou indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, kávovarom,  Pohodlná spálňa disponuje veľkou posteľou, nočnými stolíkmi a šatníkovou skriňou. Doplnky v byte umocňujú pocit domova. Prístup k internetu je samozrejmosťou.  Lokalita: Výborná lokalita ponúka v pešej dostupnosti nákupné centrum S1s množstvom obchodov: potraviny Kraj, DM market, Elektro OKAY, TEDi, Supermarket Tesco 5min od bytovky, Arkadia nákupné centrum foodcourt, pošta, kaviarne, MHD a iné. Tento projekt ponúka kľudné bývanie v rozvíjajúcom sa komplexe s množstvom zelene a detských ihrísk, cyklotrasy, tenisové kurty  Plusom je rýchle napojenie na obchvat, diaľnicu smer Bratislava, Trenčín. Byt  je voľný od 01. 05. 2024 Cena: 750 Eur vrátane energií a internetu, 2x parkovacie miesto, pivnica. Pri podpise sa hradí 1x nájomné  1x depozit, 375 Eur poplatok RK za sprostredkovanie.
Trnava
750 €/mes.
2,5-izbový byt s balkónom v peknej zelenej lokalite, Zálužická ul. Ružinov
Ponúkame na predaj pekný 2,5izbový o rozlohe 63,5m2 + balkón (3,9m2) s pekným výhľadom. Byt disponuje pivničnou kobkou (3m2), ktorá je z troch strán murovaná. Situovaný je v peknej zelenej časti Ružinova na ulici Zálužická, s orientáciou na zeleň. Nachádza sa na 7p. udržiavanej bytovky s novým výťahom, vchodom, schránkami, fasádou, strechou a stupačkami. Možnosť parkovania v okolitom areáli a blízkeho okolia (PAAS). Byt je orientovaný na východ, vďaka čomu má dostatok denného svetla. Na oknách sú interiérové žalúzie a v obývačke klimatizácia. Byt prešiel v minulosti kompletnou rekonštrukciou (okná, podlahy, stierky, rozvody, inter.dvere, bezpečnostné vstupné dvere, stupačky,.. )  a predáva sa s možnosťou zariadenia. DISPOZÍCIA Predsieň s možnosťami vytvorenia množstva úlož.priestoru, samostatná zariadená a vybavená kuchyňa, priestranná zariadená obývacia časť s výstupom na balkón a jedálenskou časťou, zariadená samostatná spálňa, menšia samostatná izba- možnosť využitia ako detskej izby/ herne, či pracovne, ďalej kúpeľňa s vaňou, toaletou. V obývačke, spálni a detskej izbe sa navyše nachádzajú kvalitné drevené podlahy. Dodatočným plusom sú aj nižšie reálne mesačné náklady- 130 Eur /mes. správcovskej spoločnosti (+ 15 Eur elektrina ZSE) LOKALITA Ponúka kľudné bývanie obklopené zeleňou, do 15min autom do centra mesta. Kúsok od bytovky sa nachádzajú aj rôzne športové a detské ihriská, park Andreja Hlinku, Štrkovecké jazero, potraviny, drogéria, balíkobox, fitness, tenisové kurty, kaviarne, vrátane obľúbeného MINT Ružinov a mnooh ďalšieho, čo patrí k pohodlnému bývaniu v Ružinove. V okolí nájdete tiež školy, škôlky, poštu, potraviny, reštaurácie, kaviarne, ako aj dopravné prepojenie MHD- spoje električiek a autobusov do 650m od bytovky.  V uvedenej cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie.
Bratislava II - Ružinov
194 990 €
2,5-izbový byt s balkónom v peknej zelenej lokalite, Zálužická ul. Ružinov
Ponúkame na predaj pekný 2,5izbový o rozlohe 63,5m2 + balkón (3,9m2) s pekným výhľadom. Byt disponuje pivničnou kobkou (3m2), ktorá je z troch strán murovaná. Situovaný je v peknej zelenej časti Ružinova na ulici Zálužická, s orientáciou na zeleň. Nachádza sa na 7p. udržiavanej bytovky s novým výťahom, vchodom, schránkami, fasádou, strechou a stupačkami. Možnosť parkovania v okolitom areáli a blízkeho okolia (PAAS). Byt je orientovaný na východ, vďaka čomu má dostatok denného svetla. Na oknách sú interiérové žalúzie a v obývačke klimatizácia. Byt prešiel v minulosti kompletnou rekonštrukciou (okná, podlahy, stierky, rozvody, inter.dvere, bezpečnostné vstupné dvere, stupačky,.. )  a predáva sa s možnosťou zariadenia. DISPOZÍCIA Predsieň s možnosťami vytvorenia množstva úlož.priestoru, samostatná zariadená a vybavená kuchyňa, priestranná zariadená obývacia časť s výstupom na balkón a jedálenskou časťou, zariadená samostatná spálňa, menšia samostatná izba- možnosť využitia ako detskej izby/ herne, či pracovne, ďalej kúpeľňa s vaňou, toaletou. V obývačke, spálni a detskej izbe sa navyše nachádzajú kvalitné drevené podlahy. Dodatočným plusom sú aj nižšie reálne mesačné náklady- 130 Eur /mes. správcovskej spoločnosti (+ 15 Eur elektrina ZSE) LOKALITA Ponúka kľudné bývanie obklopené zeleňou, do 15min autom do centra mesta. Kúsok od bytovky sa nachádzajú aj rôzne športové a detské ihriská, park Andreja Hlinku, Štrkovecké jazero, potraviny, drogéria, balíkobox, fitness, tenisové kurty, kaviarne, vrátane obľúbeného MINT Ružinov a mnooh ďalšieho, čo patrí k pohodlnému bývaniu v Ružinove. V okolí nájdete tiež školy, škôlky, poštu, potraviny, reštaurácie, kaviarne, ako aj dopravné prepojenie MHD- spoje električiek a autobusov do 650m od bytovky.  V uvedenej cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie.
Bratislava II - Ružinov
194 990 €
4 izbový zariadený byt po čiastočnej rekonštrukcii s klimatizáciou neďaleko centa mesta
V zastúpení vlastníka ponúkame na prenájom 4 izbový bauring na 3. poschodí z 3. bez výťahu na okraji sídliska Družba na ulici J.Slottu s výhľadom z lodžie na mestské kúpalisko. Byt v 4-izbovom prevedení sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou lokalitou, neďaleko centra mesta a zároveň v blízkosti detských ihrísk a parku, ktoré pozitívne ovplyvňuje život mladých rodín počas celého roka. V pešej dostupnosti sa nachádza obchodné centrum City Aréna, tiež množstvo ďalších väčších či menších obchodov. Zastávka MHD je do 500 metrov. Neďaleko sa nachádza aj poliklinika so všeobecnými aj odbornými lekármi a 2 lekárne. Deti sa môžu hrať na blízkych ihriskách a v parku. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je správnou voľbou pre rodinu alebo dva páry mladých ľudí. Zateplený bytový dom, odizolovaná strechu, plastové vstupné dvere s automatickým vrátnikom.  DISPOZÍCIA Uvítacia chodba disponuje vešiakovou zostavou. Z chodby sa prechádza do praktickej komory a do priestrannej obývacej izby orientovanej na juh s výstupom na vkusnú lodžiu o výmere 5,5 m2. Byt je slnečný a teplý, nie však horúci. V letných horúčavách sa môžete osviežiť klimatizáciou v obývacej izbe a ďalšej samostatnej izbe. V praktickej kuchyni je cca 6 ročná kuchynská linka so spotrebičmi a to chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, plynový sporák a digestor.  Na konci vstupnej chodby sa prechádza do menšej chodby, z ktorej sa vstupuje do dvoch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety s práčkou. PODMIENKY PRENÁJMU: Byt sa prenajíma zariadený za 750,-EUR mesačne vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí zábezpeka (vratná záloha) vo výške jedného mesačného nájmu 750,-EUR a taktiež jedno mesačné nájomné 750,-EUR na jeden mesiac vopred.   Preferujeme dlhodobý prenájom. Byt je dostupný od 1.5.2024.
Trnava
750 €/mes.
Dokončená 4 izbová NOVOSTAVBA rodinného domu / Bungalov / vo vyhľadávanej lokalite, Cífer
Ponúkame na predaj NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu, v novovybudovanej tichej lokalite Cífer, / v centre obce /. Samostatne stojaci rodinný dom je situovaný na slnečnom upravenom rovinatom pozemku o rozlohe 416 m2 a disponuje úžitkovou plochou 104 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba / priestor na rolldor /, kúpeľňa s vaňou + WC, chodba / priestor na rolldor /, 2 samostatné nepriechodné izby, spálňa / vstup na terasu /, technická miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom + WC, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou / komora / a jedálňou / vstup na terasu. Dom je postavaný 300 mm tehla, väzníkový krov, strešná krytina Terran, omietky, 400 mm zateplenie Isover, sadrokartóny, vonkajšie zateplenie 150 mm polystyrén, silikátová omietka, tehlový obklad, vodné podlahové kúrenie, predpríprava na vonkajšie žalúzie, úložný priestor na povale: 40m2, hliníkové vchodové dvere, posuvné dvere v obývacej izbe (HS Portal), plastové okná Salamander. Predpríprava na alarm, krb, videovrátnik. Vykurovanie podlahové kúrenie / chladenie / je zabezpečené tepelným čerpadlom Panasonic + zásobník na vodu, v obývacej izbe predpríprava na klimatizáciu. Cífer je najväčšou obcou v Trnavskom okrese, vyznačuje sa výborným dopravným napojením D1 - Blatné, v obci je vlaková stanica v smere Trnava – Bratislava. Obec Cífer má výbornú občiansku vybavenosť: detský lekár, praktický lekár, zubný lekár a lekáreň, materská škola, základná škola. Lokalita predstavuje dynamicky rozvíjajúcu sa lokalitu s rekreačným strediskom a kúpaliskom. Ide o bezpečnú lokalitu mimo hlavnej cesty. Dom je dokončený v štádiu holodomu, kompletne oplotený, terénne úpravy, komplet predný plot + predpríprava na elektrickú bránu, zámková dlažba / parkovanie pre 3 autá /, terasy, chodníky, úprava pozemku. Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia, optický internet. Obhliadky možné 7 dní v týždni. Kľúče u Nás v RK. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638.
Cífer
259 000 €
5 izbový rodinný dom 173 m2 vo vyhľadávanej lokalite kúsok od centra mesta, Palárikova ulica
/ Exkluzívne iba u Nás / Ponúkame na predaj vkusný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite, kúsok od centra mesta na Palárikovej ulici v Trnave. Tehlový rodinný dom bol postavený v roku 1971, nachádza sa na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 237 m2. Úžitková plocha domu je 173 m2 + podpivničenie 50 m2. Dispozičné riešenie: 1. podlažie: vstupná chodba, jedáleň spojená s plne vybavenou kuchyňou (vstavané spotrebiče), obývacia miestnosť, dve technické miestnosti (vybavené sušičkou a práčkou), kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, dve priestranné priechodné izby 2. podlažie: vstupná chodba, vstup na povalu, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, dve samostatné izby (jedna s balkónom) 3. suterén: dve miestnosti, WC Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016: nové plastové okná, voda, elektrina, odpady, zateplenie obvodových múrov, nová strešná krytina Bramac, zateplenie strechy, sanita, malovky, stierky, podlaha dlažba, sadrokartóny, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, nové rozvody kúrenia + radiátory / plynový kondenzačný kotol Protherm / + v celom dome elektrické podlahové kúrenie / v každej miestnosti termostat /. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia + optický internet. Dom je zabezpečený kamerovým systémom. Parkovanie je možné vo dvore domu, 3 parkovacie miesta. Pred domom sa nachádzajú ďalšie parkovacie miesta. Dom je vhodný aj ako dvojgeneračné bývanie a predáva sa čiastočne zariadený. Výborné napojenie na obchvat a diaľnicu D1, R1. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s výbornou a kompletnou občianskou vybavenosťou kúsok od centra mesta, s dostatkom zelene v blízkosti detských ihrísk a parku s možnosťou trávenia voľného času s deťmi. V pešej dostupnosti sa nachádza množstvo väčších či menších obchodov / Kaufland, Lidl, potraviny s pekárňou, City Aréna /, školy a škôlky. Viete si posedieť v neďalekej reštaurácii, či s priateľmi na káve. Bezproblémové parkovanie. Obhliadky možné 7 dní v týždni. Kľúče u Nás v RK. Treba vidieť! Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu. V cene nehnuteľnosti: - sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, - sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 171934 a číslom 205292.
Trnava
290 000 €
3 + 1 izbový samostatne stojaci rodinný dom na slnečnom pozemku 615 m2, Štefana Cyrila Parráka, Spie
/ Exkluzívne iba u Nás / Ponúkame na predaj 3+1 izbový rodinný dom s manzardou, ktorý sa nachádza na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 615 m2, v tesnej blízkosti centra mesta, vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite Spiegelsal na ulici Štefana Cyrila Parráka v Trnave. Samostatne stojaci tehlový rodinný dom / pôvodný udržiavaný stav s vysokými stropmi / o rozlohe 159 m2 sa nachádza v tichej jednosmernej ulici / mimo hlavnej cesty /. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, priestranná kuchyňa s jedálňou + komora, 3 priestranné samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom + bidet, samostatné WC, vstup na povalu so vstupom do pivnice / cca 30 m2 / priechodná pivnica so vstupom do garáže. Na pozemku sa nachádza viacero ovocných stromov, garáž, miestnosť na náradie. Nehnuteľnosť sa nachádza sa v lokalite s výbornou a kompletnou občianskou vybavenosťou kúsok od centra mesta, s dostatkom zelene v blízkostí detských ihrísk a parku s možnosťou trávenia voľného času s deťmi. V pešej dostupnosti sa nachádza množstvo väčších či menších obchodov / Billa, Lidl /, škola, škôlka, centrum mesta. Viete si posedieť v neďalekej reštaurácii, či s priateľmi na káve. Bezproblémové parkovanie. Inžinierske siete: elektrina, plyn, kanalizácia, voda. Treba vidieť! Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu. Obhliadky možné 7 dní v týždni. Kľúče u Nás v RK. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 266205.
Trnava
384 000 €
Skvelá ponuka! Pekný klimatizovaný 2-izbový byt, Narcisová ul. Ružinov
Ponúkame na predaj pekný slnečný klimatizovaný 2-izbový byt o rozlohe 55m2 + balkón (3m2) s pekným výhľadom a pivničnou kobkou (cca 2m2). Situovaný je v obľúbenej časti Ružinova na ulici Narcisová, s orientáciou do zeleného vnútrobloku. Nachádza sa na 7p. udržiavanej bytovky s novým výťahom, vchodom so vstupom na čip, schránkami, fasádou, stupačkami. Možnosť parkovania v celom areáli rozsiahleho vnútrobloku a okolia (PAAS). Byt je orientovaný na západ, vďaka čomu je krásne presvetlený. V lete v prípade potreby poslúži klmatizácia, či interiérové žalúzie. Prešiel kompletnou rekonštrukciou (okná, podlahy, stierky a maľovka, rozvody, inter.dvere, bezpečnostné vstupné dvere, stupačky,.. ) a predáva sa s možnosťou plného zariadenia podľa foto. Dispozícia: Vstupná chodba s úložným priestorom (roll door skriňa so zrkadlom), samostatná zariadená a vybavená kuchyňa s jedálenským stolíkom, priestranná zariadená obývacia časť s klimatizáciou a výstupom na balkón s posedením (a pracovným stolíkom- tu je prípadne priestor pre väčší jedálenský stôl), zariadená spálňa s roll door skriňou, posteľou, priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, toaletou a práčkou. V obývačke a spálni sa navyše nachádzajú kvalitné drevené podlahy. Veľkým plusom sú aj nízke reálne mesačné náklady- 97 Eur /mes. správcovskej spoločnosti (+ 15 Eur elektrina ZSE) Lokalita: Ponúka kľudné bývanie obklopené zeleňou, len cca 10min do centra mesta. Kúsok od bytovky sa nachádzajú aj rôzne športové a detské ihriská, potraviny LIDL, Billa, OC Retro: drogéria, Terno, lekáreň, balíkobox, fitness, tenis, plaváreň atd. V okolí nájdete tiež školy, poštu, potraviny, reštaurácie, kaviarne, ako aj rýchle napojenie na diaľnicu, či skvelé dopravné prepojenie MHD- spoje električiek a autobusov len 300m od bytovky. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie.
Bratislava II - Ružinov
189 900 €
2 izbový byt s priestrannou lodžiou po čiastočnej rekonštrukcii v centre a zároveň v kľudnom prostre
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt s priestrannou lodžiou v kompletne novozrekonštruovanom bytovom dome.  Byt poskytuje všetky benefity ideálneho mestského bývania a to najmä vďaka jeho polohe v centre mesta Senec a zároveň je situovaný v bytovom dome s výhľadom na ihriská a zeleň. Bytový dom sa nachádza v centre mesta s praktickou dostupnosťou do pár minút pešej chôdze ku kompletnej občianskej vybavenosti mesta. Okresné mesto Senec ponúka širokú ponuku kultúrno - spoločenských a športových podujatí, rekreačných zážitkov na Slnečných jazerách s možnosťami plnohodnotného využitie voľného času. V meste je kompletná občianska vybavenosť: materské, základné a stredné školy, zdravotné stredisko, supermarkety, kultúrne strediská, amfiteáter, obchodné centrá, pošta, banky. Výborné napojenie na D1 a R1. Možnosť využitia autobusovej a železničnej dopravy. Noví majitelia v tejto lokalite ocenia najmä kľud, zeleň, orientáciu lodžie bytu do zelenej a tichej časti vnútrobloku, možnosti aktívneho oddychu na neďalekých ihriskách a tiež možnosť prechádzok v neďalekom areáli rekreačnej oblasti Seneckých jazier, prípadne v mestskej pešej zóne. Bytový dom sa nachádza iba 2 min pešej chôdze na pešiu zónu, potraviny (Billa, Terno na pešej zóne), do lekárne v tesnej blizkosti a na zdravotné stredisko. Byt sa nachádza na 4 podlaží šesťposchodového bytového domu, ktorý bol zrekonštruovaný v roku 2023. A to nová zateplená fasáda a strecha, nový moderný výťah, elektronický vrátnik s kamerou. Interiér domu ako steny a pivničné kopky sa budú obnovovať v tomto roku. Byt je po staršej čiastočnej rekonštrukcii, stúpačky vody, kanalizácie a rozvody plynu sú po rekonštrukcii. Jadro je murované.  Všetko zariadnie bytu je zahrnuté v cene. Byt je obývateľný ihneď a nový majiteľ si ho vie prispôsobiť podľa svojich potrieb. DISPOZÍCIA: Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z dvoch slnečných izieb a samostatnej kuchyne s lodžiou cca 6 m2. Izby a kuchyňa sú orientované na juhozápad. Nový majiteľ ocení samostatnú kúpeľňu s vaňou a samostatné WC. Pohodlie bývania počas letných dní umocní klimatizácia, ktorá pohodlne vychladí obe izby. Lodžia, na ktorú sa vstupuje z kuchyne je orientovaná do vnútrobloku bytovky, čo umožňuje novému majiteľovi nerušené posedenie a oddych po náročnom dni s výhľadom na množstvo stromov a zelene. Tento byt je k dispozícii ihneď a na obhliadku tohto bytu s výbornou energiou nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0948 207 507. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: - sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, - prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, - sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie. Uverejnená fotodokumentácia a popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu
Senec
129 900 €
Rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite kúsok od centra mesta, Palárikova ulica
/ Exkluzívne iba u Nás / Ponúkame na predaj vkusný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite, kúsok od centra mesta na Palárikovej ulici v Trnave. Tehlový rodinný dom bol postavený v roku 1971, nachádza sa na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 237 m2. Úžitková plocha domu je 173 m2 + podpivničenie 50 m2. Dispozičné riešenie: 1. podlažie: vstupná chodba, jedáleň spojená s plne vybavenou kuchyňou (vstavané spotrebiče), obývacia miestnosť, dve technické miestnosti, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, dve priestranné priechodné izby 2. podlažie: vstupná chodba, vstup na povalu, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, dve samostatné izby (jedna s balkónom) 3. suterén: dve miestnosti, wc Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016: nové plastové okná, voda, elektrina, odpady, zateplenie obvodových múrov, nová strešná krytina Bramac, zateplenie strechy, sanita, malovky, stierky, podlaha dlažba, sadrokartóny, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, nové rozvody kúrenia + radiátory / plynový kondenzačný kotol Protherm / + v celom dome elektrické podahové kúrenie / v každej miestnosti termostat /. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia + optický internet. Dom je zabezpečený kamerovým systémom. Parkovanie je možné vo dvore domu, 3 parkovacie miesta. Pred domom sa nachádzajú ďalšie parkovacie miesta. Dom je vhodný aj ako dvojgeneračné bývanie a predáva sa čiastočne zariadený. Výborné napojenie na obchvat a diaľnicu D1, R1. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s výbornou a kompletnou občianskou vybavenosťou kúsok od centra mesta, s dostatkom zelene v blízkosti detských ihrísk a parku s možnosťou trávenia voľného času s deťmi. V pešej dostupnosti sa nachádza množstvo väčších či menších obchodov / Kaufland, Lidl, potraviny s pekáreňou, City Aréna /, školy a škôlky. Viete si posedieť v neďalekej reštaurácii, či s priateľmi na káve. Bezproblémové parkovanie. Treba vidieť! Kľúče u nás v RK. Obhliadky možné 7 dní v týždni. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu. V cene nehnuteľnosti: - sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, - sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 171934 a číslom 205292.
Trnava
290 000 €
Veľký 1 izbový byt, 2 loggie, Prednádražie
Hľadám pre konkrétneho klienta veľký 1 izbový byt s 2 loggiami, Prednádražie. Platba v hotovosti. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle 0948 730 130, alebo d.machac@territoryreal.sk
Trnava
1 €
Útulný 4 izbový dvojpodlažný a podpivničený rodinný dom v atraktívnej lokalite Zobor
Ponúkame na predaj útulný 4 izbový dvojpodlažný, podpivničený rodinný dom s garážou, s príjemnou atmosférou vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite Zobor v Nitre s prekrásnym výhľadom a dostatkom parkovacích miest. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s výbornou a kompletnou občianskou vybavenosťou kúsok od centra mesta, s dostatkom zelene v blízkosti  parku a rieky, s možnosťou trávenia voľného času s deťmi, s obchodným centrom Promenáda. Viete si posedieť vo viacerých reštauráciách, či s priateľmi na káve. V blízkosti sa nachádza zastávka MHD, škôlka, škola, UKF, Bedminton Nitra, potraviny, so skvelou dostupnosťou do centra mesta Nitry a napojenie sa na diaľnicu R1. Bezproblémové parkovanie. Tehlový rodinný dom bol postavený v 70. – tych rokoch, nachádza sa na rovinatom pozemku s krásnou záhradouo výmere 450 m2, ktorá poskytuje priestor na oddych a relax po práci. DISPOZÍCIA: Tento príjemný rodinný dom je dvojpodlažný, kompletne podpivničený, je rozdelený na dennú a spaciu časť. 1. podlažie:  Denná časť - vstupná chodba s úložným priestorom, wc pre hostí a samostatná miestnosť s umývadlom s dostatkom úložného priestoru. Kuchyňa, plne vybavená s jedálenským posedením a veľmi rozumne vyriešenou komorou. Ďalej sa tu nachádza menšia hala, ktorá ponúka priestor na posedenie, s ľahkým prístupom na dvor a záhradu. Cez halu sa dostanete do obývačky s predprípravou na krb. Z haly sa dostanete schodišťom na poschodie a aj do pivničných priestorov. 2. podlažie: Spacia časť – z haly výstup na priestrannú terasu, ktorá poskytuje krásny výhľad na mesto a príjemné posedenie, kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s wc, spálňa s rolldorom a ďalšia spálňa. 3. suterén: Suterén pozostáva z garáže pre 1 auto - so samostatným vstupom z dvora, skladu, práčovne, so sprchovým kútom a vaňou, dielne a technickej miestnosti, s výstupom do záhrady. Dom priebežne prechádzal rekonštrukciou, plastové okná, nové podlahy v halách, zrekonštruované pôvodné parkety v obývačke a izbách, vnútorné dvere, schodište vonkajšie a aj vnútorné, nový vykurovací plynový kotol. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia.  Treba vidieť! V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: - Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, -  prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, - sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie.
Nitra
320 000 €
MODERNÁ NOVOSTAVBA – 3 IZBOVÝ BUNGALOV
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj modernú novostavbu 3 izbového bungalovu s prístreškom v modernom prevedení. Dom je samostatne stojaci v kľudnej časti obce Biely Kostol – Podolky, na slnečnom pozemku o výmere 276 m2.  Na pozemku priamo za bránou domu sa nachádzajú 2 nezastrešené parkovacie miesta a aj štýlový drevený prístrešok na parkovanie tretieho auta, motocykla alebo skútra. Ďalej sa na pozemku nachádza praktický murovaný záhradný domček, praktický prístrešok na uskladnenie dreva do krbu, zakrytá vonkajšia terasa s jedálenským sedením prepojená s kuchyňou a obývacou izbou. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2016, obvodové múry domu sú z tehly Porotherm 30 cm zateplené polystyrénom o hrúbke 15 cm, strecha domu je plechová značky Maslen položená na samonosnom masívnom krove , povala domu je čiastočne pochôdzna cca 25 m2, zateplenie stropu 40 cm Isover, podlahy domu sú izolované polystyrénom o hrúbke 12 cm, na dome sú vysokokvalitné plastové okná a všetky vonkajšie dvere značky Rehau. Dom je napojený na všetky inžinierske siete , obecný vodovod, elektrinu, kanalizáciu, plynové hodiny sú vyvedené na hranici pozemku v oplotení domu (plyn sa v dome nepoužíva), do domu je zavedený optický kábel.  O súkromie a bezpečnosť nových majiteľov sa postará vysoký murovaný plot okolo celého pozemku v kombinácii s kamerovým systémom a napojením na elektronickú ochranu objektov – alarm s pohybovými senzormi v celom dome, v dome je aj moderný video-vrátnik. Na pozemku domu je vŕtaná studňa do hĺbky 10 m s dostatkom vody aj v horúcich letných dňoch.  Kúrenie v celom dome je elektrické s modernými stropnými infrapanelmi. DISPOZÍCIA DOMU: Na pozemok domu sa vchádza masívnou vstupnou bránou, do domu vstupujeme okolo zastrešeného parkovacieho prístrešku. Vo vstupnej chodbe je dostatok úložného priestoru, za vstupnými dverami domu sa nachádza riadiaca jednotka alarmu domu. Zo vstupnej chodby prechádzame do chodby domu, na ľavej strane domu sa nachádza denná časť domu, ktorú tvorí veľká obývacia izba prepojená s kuchyňou s modernou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi.  Obývacia izba je priestranná a slnečná s oknami z dvoch svetových strán, z obývacej izby sa vstupuje na zakrytú vonkajšiu terasu s krbom, z ktorej je výhľad do zelenej oddychovej časti záhrady domu. Na pravej strane domu sa nachádza jeho nočná časť s jednou detskou izbou a jednou manželskou spálňou. V nočnej časti domu sa nachádza aj samostatné WC a kúpeľňa s vaňou vetraná oknom. Možnosť výmeny domu za väčší dom v blízkom okolí TT s prípadným doplatkom. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: -Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmlu-va, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, - prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, - sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľ-nosti k hypotekárnemu úveru na počkanie. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu
Biely Kostol
235 000 €
HISTORICKÉ CENTRUM / MODERNÝ 2 izbový byt / 1 PARKOVACIE MIESTO vo dvore
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na dlhodobý prenájom priestranný, moderný bezbariérový 2 izbový byt v novostavbe. Byt sa nachádza priamo v historickom centre mesta, vo vyhľadávanej lokalite na Halenárskej ulici. Byt je situovaný na prízemí v zateplenom 3 podlažnom tehlovom bytovom dome, výmera bytu je až 65 m2 Atraktivitu bytu zvyšuje jeho orientácia do tichej časti dvora bytovky a taktiež 1 PARKOVACIE MIESTO priamo vo dvore bytového domu, ktoré je zahrnuté v cene nájmu bytu.  Dispozične je to priestranný 2 izbový byt s kuchyňou spojenou so slnečnou obývacou izbou a samostatnou nepriechodnou spálňou. V spálni sa nachádza veľká vstavaná zrkadlová skriňa typu roldor. Kúpeľňa je spojená s WC, je tu priestranná vaňa a aj bidet. Výhodou je samostatná praktická komora s policovým regálom a dostatkom úložného priestoru. Byt je vhodný maximálne pre 2 dospelé osoby, nie je vhodný pre majiteľov domácich štvornohých miláčikov. Byt sa prenajíma zariadený za 750,-EUR mesačne vrátane energií, internetu, televízie a parkovacieho miesta vo dvore. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí zábezpeka (vratná záloha) vo výške jedného mesačného nájmu 750,-EUR a taktiež jedno mesačné nájomné 750,-EUR na jeden mesiac vopred.   Preferujeme dlhodobý prenájom. Byt je dostupný od 1.6.2024. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Trnava
750 €/mes.
Krásny 2 izbový byt s balkónom v novostavbe, Biely Kostol
/ Exkluzívne iba u nás / Ponúkame na prenájom štýlový, plne zariadený 2 izbový byt o rozlohe 48 m 2, v novostavbe, na ulici Hlavná v Bielom Kostole (časť Parnas). Byt disponuje veľkorysým balkónom o rozlohe 5 m2. K bytu prislúcha 1 parkovacie miesto. Dispozícia: priestranná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, slnečná obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou so vstupom na balkón a dve samostatné nepriechodné izby. Byt je priestranný, dobre dispozične riešený. Nehnuteľnosť je úplne nová, pripravená pre prvých nájomníkov. Byt je určený pre max 2 osoby, BEZ ZVIERAT. Nehnuteľnosť je vybavená TV, nábytkom, práčkou, komplet vybavená kuchyňa. V celom byte sú nainštalované interiérové žalúzie. Cena nájmu je 610,- Eur vrátane energií, TV a internetu. Pri podpise zmluvy sa hradí nájomné a depozit vo výške nájomného. Obec Biely Kostol disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny, ihriská, lekáreň, reštaurácia. Biely Kostol je ,,na skok,, od Trnavy ( cca 5 min od centra Trnavy). Obhliadky možné 7 dní v týždni. K dispozícii od 20. 4. 2024. Kľúče u Nás v RK. Treba vidieť! Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Biely Kostol
610 €/mes.
Moderný 4 izbový bungalov s dvojgarážou
V zastúpení klienta ponúkame na predaj poctivú novostavbu moderného 4 izbového rodinného domu s priestrannou dvojgarážou, osadeného na slnečnom pozemku s peknou výmerou 985 m2. Úzitkova plocha domu je 183 m2, zastavaná plocha domu 256 m2. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v atraktívnej novo vzniknutej lokalite rodinných domov v obci Voderady, s výbornou dostupnosťou na D1 smer Bratislava / Trnava a R1. Dom sa predáva v štádiu dokončenia HRUBÁ STAVBA so vstupnými dverami, plastovými oknami a garážovou bránou. Možnosť dokončiť dom do štandardu a skolaudovať na nového majiteľa, možnosť výberu farby fasády a všetkých detailov dokončenia do štandardu. Dom je napojený na elektrinu, vodu a kanalizáciu, plyn na ulici s možnosťou pripojenia. Obvodové múry tehla 30 cm, betónová škridla, plastové okná a brána do garáže. Dispozícia:  Vstupná chodba, hosťovské WC, hlavnú dennu časť  tvorí priestranná obývacia izba s jedálňou, spojená s kuchyňou s vlastnou komorou. Z obývacej izby je východ na terasu domu. V dome je priestranná kúpeľňa, samostatné WC, technická miestnosť, hlavná spálňa s kúpeľnou a praktickým šatníkom, ďalšie dve priestranné spálne. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638. Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Voderady
295 000 €
Skolaudovaný moderný 4 izbový dvojpodlažný rodinný dom s dvojgarážou na exkluzívnom pozemku o výmere
V zastúpení klienta ponúkame na predaj skolaudovaný dvojpodlažný 4 izbový rodinný dom s dvojgarážou vo vyhľadávanej lokalite Častá s výhľadom na Malé Karpaty. Obec Častá leží na juhovýchodnom úpätí Malých Karpát. Nachádza sa v bezprostrednej blízkosti nádhernej prírody Malých Karpát s množstvom turistických chodníkov a cyklochodníkov. Rodinný dom je skolaudovaná novostavba, ktorá bude kolaudovaná vo februári 2024. Nachádza sa na mimoriadne priestrannom pozemku o rozlohe 886 m2 a dom je situovaný na ľavej strane pozemku tak, že po pravej strane zostáva voľný priestor o šírke 11 m a za domom o šírke10 m. Dom je s plochou zospádovanou a zaštrkovanou strechou. DISPOZÍCIA: Prízemie: Priestrannou vstupnou chodbou vchádzame do veľkej obývacej miestnosti (26,5 m2), ktorá je spojená s kuchyňou (15,5 m2). Z obývacej izby a kuchyne sa dverami vychádza na záhradnú terasu. Na prízemí sa nachádza aj rodičovská spálňa s kúpeľňou s francúzskym oknom, kde je umiestnená vaňa, sprchovací kút a toaleta. Samozrejmosťou prízemia je aj technická miestnosť a hosťovské WC.  Poschodie: Na poschodí sa pri schodisku s francúzskym oknom nachádza voľný priestor o výmere 8 m2 a dve samostatné spálne (18 m2 a 18 m2). Momentálne je schodisko kovové, aby bol dom úspešne skolaudovaný. V kúpeľni na poschodí je sprchovací kút a dvojumývadlo. WC je oddelené. Dom je postavený z tvárnic Ytong,  zateplený polystyrénom 200 mm. Okná domu a dvere na záhradnú terasu sú plastové 3-sklo. Okná a dvere domu majú predprípravu na elektrické žalúzie. Dom je napojený na inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia) a pred domom sa nachádza plynová prípojka. Kúrenie je tepelným čerpadlom podlahové a v kúpeľniach možnosť kombinovať elektrickým radiátorom. Z predĺženej dvojgaráže, ktorá je súčasťou domu sa do domu vchádza suchou nohou. Garáž sa prípadne dá sa prerobiť na dve ďalšie miestnosti (wellness, fitness, sauna...). V tomto dome oceníte jeho veľkorysé priestory. Podlahová plocha prízemia vrátane garáže (41 m2) je 140 m2 a podlahová plocha poschodia je 60 m2. Dom sa predáva skolaudovaný v štádiu HOLODOM: -potery a omietky, biela maľovka -zateplenie a biela fasáda s možnosťou kombinácie s tehličkovým obkladom (za príplatok) -železobetónové stropy -zospádovaná a zaštrkovaná strecha -kúrenie tepelným čerpadlom Viessmann, podlahové kúrenie -príprava na klimatizáciu (4 jednotky) a možnosť realizácie stropného chladenia (za príplatok) -sanita (podomietkové telesá a vývody) -spínače kontroly alarmu v hlavných oknách -predpríprava na elektrické žalúzie -elektrická brána na diaľkové ovládanie garáže -terénne úpravy V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: -Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, -sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Častá
485 000 €
Moderný 4 izbový dvojpodlažný rodinný dom s dvojgarážou na exkluzívnom pozemku o výmere 886 m2 v Čas
V zastúpení klienta ponúkame na predaj dvojpodlažný 4 izbový rodinný dom s dvojgarážou vo vyhľadávanej lokalite Častá s výhľadom na Malé Karpaty. Obec Častá leží na juhovýchodnom úpätí Malých Karpát. Nachádza sa v bezprostrednej blízkosti nádhernej prírody Malých Karpát s množstvom turistických chodníkov a cyklochodníkov. Rodinný dom je novostavba, ktorá bude kolaudovaná vo februári 2024. Nachádza sa na mimoriadne priestrannom pozemku o rozlohe 886 m2 a dom je situovaný na ľavej strane pozemku tak, že po pravej strane zostáva voľný priestor o šírke 11 m a za domom o šírke10 m. Dom je s plochou zospádovanou a zaštrkovanou strechou. DISPOZÍCIA: Prízemie: Priestrannou vstupnou chodbou vchádzame do veľkej obývacej miestnosti (26,5 m2), ktorá je spojená s kuchyňou (15,5 m2). Z obývacej izby a kuchyne sa dverami vychádza na záhradnú terasu. Na prízemí sa nachádza aj rodičovská spálňa s kúpeľňou s francúzskym oknom, kde je umiestnená vaňa, sprchovací kút a toaleta. Samozrejmosťou prízemia je aj technická miestnosť a hosťovské WC.  Poschodie: Na poschodí sa pri schodisku s francúzskym oknom nachádza voľný priestor o výmere 8 m2 a dve samostatné spálne (18 m2 a 18 m2). V kúpeľni na poschodí je sprchovací kút a dvojumývadlo. WC je oddelené. Dom je postavený z tvárnic Ytong,  zateplený polystyrénom 200 mm. Okná domu a dvere na záhradnú terasu sú plastové 3-sklo. Okná a dvere domu majú predprípravu na elektrické žalúzie. Dom je napojený na inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia) a pred domom sa nachádza plynová prípojka. Kúrenie je tepelným čerpadlom podlahové a v kúpeľniach možnosť kombinovať elektrickým radiátorom. Z predĺženej dvojgaráže, ktorá je súčasťou domu sa do domu vchádza suchou nohou. Garáž sa prípadne dá sa prerobiť na dve ďalšie miestnosti (wellness, fitness, sauna...). V tomto dome oceníte jeho veľkorysé priestory. Podlahová plocha prízemia vrátane garáže (41 m2) je 140 m2 a podlahová plocha poschodia je 60 m2. Dom sa predáva skolaudovaný v štádiu HOLODOM: -potery a omietky, biela maľovka -zateplenie a biela fasáda s možnosťou kombinácie s tehličkovým obkladom (za príplatok) -železobetónové stropy -zospádovaná a zaštrkovaná strecha -kúrenie tepelným čerpadlom Viessmann, podlahové kúrenie -príprava na klimatizáciu (4 jednotky) a možnosť realizácie stropného chladenia (za príplatok) -sanita (podomietkové telesá a vývody) -spínače kontroly alarmu v hlavných oknách -predpríprava na elektrické žalúzie -elektrická brána na diaľkové ovládanie garáže -terénne úpravy V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: -Sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, -sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie Uverejnená fotodokumentácia, pôdorysy, popisový text nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu.
Častá
485 000 €
1 2 3