Prenájom garsónka NOVOSTAVBA, Ivanská cesta, Bratislava II. Ružinov
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom garsonku v novostavbe v projekte Ovocné sady, v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Ivanská cesta. Plocha je 29 m2, prináleží k nej balkón o rozlohe 3 m2 a pivnica. Nachádza sa na 4/7 poschodí bytového domu. Výhodou je vlastní parkovacie miesto. STAV BYTU: Byt sa nachádza v novo skolaudovanej novostavbe, štandardom sú plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, kuchynská linka so spotrebičmi. Ponúkaný byt sa prenajíma zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka. Cena 500,-€ energie, internet a parkovacie miesto v cene. Voľný 1.6., vhodný pre 1 max. 2 osoby, bez zvierat. PLATBY: Depozit - 500,-€, nájom - 500,-€, provízia RK - 400,-€ LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.
Bratislava II - Ružinov
500 €/mes.
Prenájom 2 izbový byt NOVOSTAVBA s parkovacím miestom, Ivanská cesta, Bratislava II. Ružinov
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom moderný 2 izbový byt v novostavbe v projekte Ovocné sady, v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Ivanská cesta. Plocha je 50 m2, prináleží k nemu balkón a pivnica. Nachádza sa na 6/6 poschodí bytového domu. Výhodou je vlastné parkovacie miesto. STAV BYTU: Byt sa nachádza v novo skolaudovanej novostavbe, štandardom sú plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, kúpeľňa s vaňou, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Ponúkaný byt sa prenajíma moderne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, umývačka riadu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia miestnosť s kompletne zariadenou kuchynskou linkou vstup na balkón, spálňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Cena 850,-€ vrátane energií, parkovacie miesto, pivnica v cene. Voľný od 1.6. vhodný pre 1 max. 2 osoby, bez zvierat. PLATBY: Depozit - 850,-€, nájom - 850,-€, provízia RK - 700,-€. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky AVION, IKEA, Pharos. Vedľa bytového domu je športový komplex AIRCRAFT s najväčšou lezeckou stenou a fitness centrom, v pešej dostupnosti je aj Kidshouse či Jump Aréna, Letisko M.R. Štefánika. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.
Bratislava II - Ružinov
850 €/mes.
Prenájom nezariadený 2 izbový byt, Plzenská ulica, BA III. Nové Mesto
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom nezariadený 2 izbový byt, Bratislava III. Nové Mesto, ulica Plzenská. Byt sa nachádza na 5/6 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 65 m2 je bez balkóna. STAV BYTU: Ponúkaný byt po čiastočnej rekonštrukcii - plastové okná, drevené parkety, dlažba, zrekonštruovaná kúpeľňa a toaleta, zrekonštruovaná kuchynská linka. Byt sa prenajíma nezariadený nábytkom a je vybavený nasledovnými spotrebičmi (chladnička, práčka, sporák, mikrovlnka). Byt je ihneď voľný. Cena nájmu 650,-€ energie v cene, vhodný pre 2 osoby, bez zvierat. PLATBY: Depozit - 650,-€, nájom - 650,-€, provízia RK - 500,-€ LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.
Bratislava III - Nové Mesto
650 €/mes.
Nádherný 5 izbový RD s terasou, záhradou a 4x parkovaním, obec Tureň, Senec
POPIS A STAV DOMU: Realitná kancelária House reality ponúka na predaj nádhernú, 10 ročnú tehlovú, slnečnú novostavbu 5 izbového rodinného domu s nepriechodnými izbami typu bungalov v príjemnom, tichom prostredí vzdialeného iba 4 km od samotného Senca. Nehnuteľnosť je situovaná na rovinatom pozemku o rozlohe 625 m2 s krásnou úžitkovou plochou rodinného domu cca 140 m2, zastavanou plochou 163 m2 a terasou 20 m2. Benefitom je záhradný domček o rozlohe 24 m2 - využiteľný buď ako náraďovňa, aktuálne využívaný aj ako herňa na hranie pre deti. Ďalším plusom je vlastné parkovanie pre 4 autá. Dom je tehlový 44 cm, je kvalitne postavený pre potreby bývania aktuálnych majiteľov, strecha je z kvalitnej škridle s upraveným povrchom proti prípadným machom. Strop je z časti pochôdzny, kade vedie aj komín ako príprava k vlastnému krbu v obývanej spodnej časti domu. Dom má v centrálnej časti klimatizáciu, plus je tu zriadená predpríprava na alarm, samozrejmosťou je plynový kondenzačný kotol na kúrenie, ohrev vody. V dome je mestská voda, odpady idú do vlastnej vybudovanej čističky za domom, na pozemku je studňa so závlahovým automatickým systémom. Vstupná časť do dvora je na automatickú diaľkovú bránu pre spomínané 4 autá. Veľkou výhodou je aj to že dom je čiastočne zariadený, sú v ňom použité kvalitné materiály, originál na mieru vyrobené drevené skrine, kuchynská linka so všetkými zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, kombinovaná chladnička s mrazničkou, varná doska, elektrická rúra. Izby majú plávajúcu podlahu, výhodou sú aj 2 kúpeľne - vaňa, sprchovací kút, plastové kvalitné okná, vstupné dvere. V prípade záujmu využijete buď optické pripojenie na internet, alebo vzduchom, satelit. Okolie domu krášli vybudovaná záhrada s príjemnou zeleňou ktorá poskytuje spokojné bývanie a súkromie. Blízkosť MHD je samozrejmosťou, v obci je vybudovaná škôlka ako aj škola pre deti. V prípade otázok, obhliadky ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na vás. LOKALITA: Ak hľadáte naozaj pokojné a kľudné bývanie na skok v blízkosti mesta Senec, tak ste trafili na správnu voľbu, pár metrov od domu stojí autobus smer Senec. Tureň bude v blízkej dobe prepojená s projektami Lužianky, Senec Gardens. V Senci máte obchody, služby, jazero pre relax, oddych, rybolov, blízko jazero Guláška. K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU V SUME 5000 euro. V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.
Tureň
349 000 €
Predaj zariadená garsónka, Solivarská ulica, Bratislava II. Ružinov
POPIS BYTU: Ponúkame na predaj zariadenú garsónku v Bratislava II. Ružinov, Solivarská ulica. Nachádza sa v tehlovom dome na zvýšenom prízemí/4 poschodí bez výťahu, výmera je 22 m2, bez balkóna + 2 m2 pivnica. STAV BYTU: Byt prešiel postupnou rekonštrukciou, v roku 2022 boli vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami, repasované drevené parkety, položená dlažba, vymenené bezpečnostné dvere, kuchynská linka. Okno je orientované na západ, do zeleného dvora. Vybavenie bytu: rozkladacia posteľ Ikea Hemnes, rúra, dvojplatnička, práčka, sprchový kút, veľká roldor skriňa. Mesačné náklady sú veľmi priaznivé cca 80 € vrátane energií (bez internetu). Bytový dom: - Zateplenie, výmena stupačiek a bezpečnostné dvere na čip do pivníc sa realizovali v roku 2023, čím bytovka získala energetický certifikát B. Bytovka bude mať v blízkej dobe kamerový systém. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ SPROSTREDKOVATEĽSKÝ POPLATOK V SUME 2.500,- EUR. V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.
Bratislava II - Ružinov
106 500 €
Atraktívny investičný pozemok, Senec, pri jazere " Guláška "
Ponúkame vám na predaj atraktívny investičný pozemok, možnosť kúpy iba v celku, nie v častiach. Nachádza sa v tesnej blízkosti Čiernovodského jazera - Guláška v blízkosti Senca s priamym prístupom k jazeru. Celková rozloha je pekných 5575 m2, šírka cca 24 m, nachádza sa v extraviláne, bez IS. Pozemok je registrovaný ako parcela C, rovinatý - orná pôda - výhľadovo ako rekreačný pre jeho umiestnenie pri atraktívnom, vyhľadávanom jazere s čistou vodou. Cena je 40 euro/m2, pri serióznom jednaní a záujme je možná dohoda na cene. V prípade záujmu o kúpu, máme k dispozícii aj investičný pozemok v Kráľová pri Senci - ako orná pôda cca 20000 m2 v cene 8 euro/m2 pri lesíku. CENA ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO.
Kráľová pri Senci
223 000 €
Predaj priestranný 4 izbový byt s lodžiou, ulica Ivana Bukovčana, BA IV. DNV
PREDAJ BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na predaj reálny 4 izbový byt s nepriechodnými izbami s lodžiou a pivnicou. Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Devínska Nová Ves v blízkosti Devínska Kobyla - Sandberg na ulici Ivana Bukovčana. Nachádza sa na 6/7 poschodí zatepleného bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 81,6 m2 z toho má lodžia 3,5 m2 a pivnica 1,67 m2. Takže čistá podlahová - úžitková plocha bytu je pekných 76,5 m2. Orientácia je na ideálnu severo-južnú stranu, ktorá zaručuje že nehnuteľnosť má dostatok denného svetla a výborné vyvetranie a klímu. Dom je zateplený, s novou strechou, má vymenené výťahy, stúpačky (plynové, odpadové a vodovodné rozvody), pravidelne udržiavané spoločné priestory s pivnicami a miestom pre uskladnenie bicyklov, či kočíkov, s kvalitným zabezpečením (bezpečnostné kamery, vstup na čipy), dobrými susedmi a viacerými parkoviskami v bezprostrednej blízkosti vchodu (1 pred domom, 3 za rohom budovy). Nachádza sa na hranici sídliska so štvrťou rodinných domov v príjemnom prostredí na bývanie. DISPOZÍCIA BYTU: Vstup do bytu pozostáva z priestrannej haly, odkiaľ sa vchádza do jednotlivých izieb a chodbičky ku kúpeľni, toalety a do kuchyne. Hala poskytuje dostatok priestoru pre vstavané skrine alebo pre vybudovanie samostatného šatníka. Veľká obývacia izba je dverami prepojená s halou aj s kuchyňou, obe však majú tiež samostatné vchody z haly, resp. z chodby. Tieto miestnosti spolu s loggiou, na ktorú sa vychádza z kuchyne, sú orientované na juh, do dvora a ponúkajú výhľad na detské ihrisko, Devínsku Kobylu a Sandberg. V obývacej izbe je v letnom období k dispozícii mobilná klimatizácia. Priestranná kuchyňa po čiastočnej rekonštrukcii je vďaka loggii aj  počas horúčav príjemne tienená. Na severnej strane bytu sa nachádzajú dve menšie izby v pôvodnom stave a stredne veľká detská izba, ktorá je zrekonštruovaná. Z tejto strany je výhľad na ulicu a rodinné domy. Severná orientácia týchto troch izieb zaručuje v letnom období vítaný chládok, v zimnom období je byt vďaka svojej polohe naopak príjemne teplý. STAV BYTU: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Prerobená kúpeľňa obsahuje umývadlo, vaňu, priestor pre práčku a skrinky s lavičkou na sedenie a zabudovaným priestorom pre uskladnenie bielizne, ako aj skrytý úložný priestor medzi zníženým stropom a stropným panelom. Toaleta je samostatná. Kuchynská linka je čiastočne upravená so spotrebičmi. V celom byte sú vymenené plastové okná so sieťkami proti hmyzu, na radiátoroch sú merače tepla s možnosťou diaľkového odpočtu. Podlaha je pokrytá linoleom. Na stenách sú prevažne tapety, s výnimkou zrekonštruovanej detskej izby a jadra. Byt je pripojený na káblovú televíziu a optický vysoko-rýchlostný internet od firmy SWAN s rýchlosťou 400 Mbit/s. LOKALITA : Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite. Nachádza sa na hranici sídliska so štvrťou rodinných domov, vďaka čomu poskytuje dobrý výhľad na dve svetové strany a široké možnosti pre pokojné prechádzky v uliciach, ale aj v prírode. V blízkosti sú viaceré detské ihriská, základná škola (250 m), škôlka (300 m), do vzdialenosti 5-10 min pešo materské centrum a fitness centrum, zastávka MHD, potraviny Lidl, Tesco, Kraj, obchody, lekárne, pošta, zdravotné stredisko. Do cca 15 minút chôdze je dostupná komunitná záhrada vhodná aj pre rodiny s deťmi, les, Sandberg, štadión, tenisové kurty, vodná nádrž, rieka Morava s Cyklo-mostom Slobody a množstvo príležitostí pre cyklistiku a výlety. K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA V SUME 3.000,- EUR ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
225 000 €
Prenájom NOVOSTAVBA 2 izbový byt, Miletičova ulica, Bratislava II. Ružinov
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom pekný 2 izbový byt v novostavbe, Miletičova ulica, Bratislava II Ružinov. Nachádza sa na 3/8 poschodí v bytovom dome s výťahom. Výmera je 45 m2, je bez balkóna + pivnica. STAV BYTU: Ponúkaný byt sa nachádza v novostavbe, sú v ňom plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru. Prenajíma sa zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, mikrovlnná rúra, TV, umývačka riadu, klimatizácia. Byt je voľný, vhodný pre 2 osoby, nefajčiari, bez zvierat. Cena nájmu 900,- € vrátane energií a internetu. PLATBY: Depozit - 900,-€, nájom - 900,-€, provízia RK - 700,-€. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.
Bratislava II - Ružinov
900 €/mes.
Prenájom pekný 1 izbový byt, Vajnorská ulica, Bratislava III. Nové Mesto
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom pekný 1 izbový byt, v lokalite Bratislava III. Nové Mesto, Vajnorská ulica. Podlahová plocha bytu je 43 m2, bez balkóna. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí bytového domu bez výťahu. STAV BYTU: Nehnuteľnosť prešla nasledovnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, drevené parkety, položená dlažba, vymenená kuchynská linka. Prenajíma sa zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka. DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná predsieň, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa a WC. Voľný ihneď, vhodný pre 1 osobu alebo pár, nefajčiari, bez zvierat Cena prenájmu je 620,-€ vrátane energií. V okolí je zavedená parkovacia politika. PLATBY: Depozit - 620,- €, nájom, 620,- € provízia RK - 500,- €. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.
Bratislava III - Nové Mesto
620 €/mes.
Zrekonštruovaný, zariadený 1 izbový byt, Šancová ulica, BA III Nové Mesto
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom priestranný, zariadený, veľký 1 izbový byt po rekonštrukcii v Bratislava III. Nové Mesto, Šancová ulica. Nachádza sa na zvýšenom prízemí/5 poschodí bytového pavlačového tehlového domu. Výmera bytu je krásnych 44 m2. Voľný je ihneď pre ideálne 1 osobu, maximálne pre 2 osoby. Treba vidieť. Pre nefajčiara a bez zvierat! STAV BYTU: Ponúkaný byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, je po rekonštrukcii - sú v ňom plastové okná, podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička, práčka, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. PLATBY: Depozit - 560,- €, nájom - 560,- € vrátane energie a internetu a tv signálu, provízia RK - 400,-€. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, sieť MHD). V blízkosti Centrál a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.
Bratislava I - Staré Mesto
560 €/mes.
Predaj 2 izbový byt NOVOSTAVBA, Rudolfa Wenzla, Bratislava III. Rača
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na predaj veľmi pekný 2-izbového bytu v projekte RNDZ - RENDEZ, Ulica Eduarda Wenzla 4, Bratislava III - Rača, rozloha 63,29 m2 (byt 51,01 m2, lodžia 12,28 m2). Nachádza sa na 2/6 poschodí bytového domu. Prislúcha k nemu garážové parkovacie miesto a pivničná kobka. STAV BYTU: Byt (A2.3.G) pozostáva zo vstupnej časti, obývačky s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálne, lodžie, kúpeľne s vaňou, umývadlom a WC. juhozápadná orientácia V byte s kvalitným štandardom je laminátová podlaha, v kúpeľni dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové okná s izolačným 3-sklom. Medzi bytovými domami je k dispozícii detské ihrisko s cvičiacou a oddychovou zónou s lavičkami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, parky, ihriská, cyklotrasa, fitness a obchody. K bytu sa predáva kobka (K.A.54) v suteréne s rozlohou 1,81 m2 za cenu 2.500 €. K bytu sa predáva garážové parkovacie státie (GS.A.33) v suteréne s rozlohou 12 m2 za cenu 11.500 €. Cena spolu: 166.000 € + 2.500 € + 11.500 € = 180.000 € s DPH Vlastníkom nehnuteľnosti je spoločnosť, platca DPH. Voľné a k dispozícii ihneď. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (V lokalite je vysadený zelený park, kompletná občianska vybavenosť, športoviská, detské ihriská, škôlka, MHD zástavka, fitness centrum, nákupné a biznis centrá, Pharos, Avion, IKEA ako aj rýchle napojenie na diaľnicu.). Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. CENA JE VRÁTANE PROVÍZIE PRE REALITNÚ KANCELÁRIU. V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.
Bratislava III - Rača
166 000 €
Prenájom moderný 3 izbový byt s parkingom, Mariánska ulica, Bratislava I. Staré Mesto
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom pekný moderný 3 izbový byt v centre Bratislava I. Staré Mesto, Mariánska ulica. Byt sa nachádza na 1/4 poschodí tehlového domu. Výmera bytu je 70 m2. Byt je bez balkóna. STAV BYTU: Ponúkaný byt je po peknej modernej rekonštrukcii, v byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru, nová kúpelňa a WC. Ponúkaný byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka - sušička, mikrovlnka, TV, klimatizácia. DISPOZÍCIA BYTU: Byt je členený vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s extra veľkým sprchovým kútom, pracovňa/hosťovská izba, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa s manželskou posteľou a so šatníkom Byt je voľný ihneď. K bytu prináleží parkovacie miesto vo dvore a pivnica. Cena: 1200,- € + energie, KTV a internet 150,-€ . Vhodný pre 2 osoby, nefajčiari, bez zvierat PLATBY: Depozit 1200,-€, nájom 1350,-€, provízia RK 1000,-€. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 200 €/mes.
Krásny zrekonštruovaný ZARIADENÝ 2 izbový byt, Saratovská ulica, Bratislava IV. Dúbravka
REDAJ BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na predaj krásny, kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2 izbový byt, situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Dúbravka na ulici Saratovská. Nachádza sa na 4/12 poschodí zatepleného bytového zrekonštruovaného domu s novými výťahmi. Celková podlahová plocha bytu je 50,2 m2, z toho súčasťou je aj pivnica v suteréne domu o rozlohe 1,5 m2. Veľkou výhodou sú dve samostatné, nepriechodné izby a priestranná kuchyňa so spotrebičmi a taktiež samostatná toaleta. Orientácia bytu je na ideálnu západno - severnú stranu, ktorá zaručuje že nehnuteľnosť má dostatok denného svetla. Parkovanie je možné pri dome aj v blízkom okolí. STAV BYTU: Byt je po kompletnej rekonštrukcii - elektrina, odpady vody, plastové okná s vonkajšími žalúziami, plávajúca podlaha v izbách, dlažba - kuchyňa, chodba, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa so spotrebičmi - umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, kúpeľňa je s vaňou - práčka, interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, vstavané úložné skrine a spomínané zariadenie bytu - nábytok. LOKALITA : Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, fitko, nemocnica, kostol, reštaurácie...kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí, OC Saratov, BILLA, LIDL a blízkosť lesa na vychádzky. V CENE JE ZAHRNUTÁ AJ PROVÍZIA ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.
Bratislava IV - Dúbravka
173 000 €
TIP MAKLÉRA: Nový 2 izbový byt v novostavbe Bory s parkingom, ulica Jána Langoša, BA IV. Lamač
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom ešte nikým neobývaný, úplne nový, priestranný a kompletne zariadený 2 izbový byt s veľkou lodžiou, pivničnou kobkou a parkovacím státím v suteréne domu v novostavbe - BORY. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej, vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV., ulica Jána Langoša v blízkosti nákupného centra Bory a nemocnice Bory. Samotný byt sa nachádza na 4/4 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 65 m2, z toho má lodžia 12 m2 a pivničná kobka 2 m2. K bytu patrí aj parkovacie státie 12 m2 v suteréne domu. Byt je voľný ihneď, vhodný pre max. 2 dospelé osoby, prípadne malé dieťatko, bez zvierat. Tip makléra: príjemné bývanie s rozvinutým okolím! STAV BYTU: Novostavba vybavená plastovými oknami, plávajúca podlaha položená v izbách, dlažba v sociálnom zázemí, kuchynská linka vybavená so vstavanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, kávovar, rýchlo-varná kanvica. Byt je kompletne zariadený vkusným a účelovým nábytkom poskytujúcim pohodlné bývanie. Chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a práčkou, samostatná toaleta, kuchyňa s jedálenským stolom spojená s obývačkou, spálňa s manželskou posteľou, 2 x TV, elektrické vonkajšie hliníkové žalúzie. PLATBY: Nájomné spolu s parkovacím státím je 630 euro + 170 euro sú mesačné platby správcovi, energie, internet a TV signál, mesačný depozit je vo výške 800 euro, sprostredkovateľská provízia pre RK je 400 euro. LOKALITA : Slušná, vyhľadávaná, tichá lokalita, pri dome je detské ihrisko, prvky na cvičenie, príjemné, udržiavané prostredie. Na skok sú obchody, služby, MHD, Bory Mall, Metro, nemocnica, reštaurácie, obchvat, diaľnica a iné. Cena energií: 170 Euro / mesiac
Bratislava IV - Lamač
630 €/mes.
Prenájom pekný 2 izbový byt s garážovým státím, Záhradnícka ulica, Bratislava II. Ružinov
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom pekný 2 izbový byt v 15 ročnej novostavbe, Bratislava II. Ružinov, Záhradnícka ulica. Nachádza sa na 3/4 poschodí v tehlovom bytového domu s výťahom. Výmera je 55 m2, je s balkónom + garážové miesto. STAV BYTU: STAV BYTU: Ponúkaný byt je v štandarde sú v ňom plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka, kúpeľňa so sprchovacím kútom. Prenajíma sa zariadený nábytkom a je vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, mikrovlnná rúra, práčka, TV Voľný ihneď, vhodný pre 1 až 2 osoby, bez zvierat. Cena prenájmu 850,-€ energie v cene, internet a garážové miesto. PLATBY: Depozit - 850,- €, nájom - 850,-€, provízia RK - 650,-€ LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.
Bratislava II - Ružinov
850 €/mes.
Prenájom pekný klimatizovaný 2 izbový byt so státím, Trnavská ulica, Bratislava II. Ružinov
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom pekný 2 izbový byt, Bratislava II. Ružinov, Trnavská ulica. Plocha bytu je 44 m2, patrí k nemu zasklená lodžia o výmere 4 m2, nachádza sa na 7/12 poschodí bytového domu s výťahom. Garážové miesto je súčasťou. STAV BYTU: V ponúkanom byte sú - plastové okná, plávajúca podlaha, bezpečnostné dvere, kuchynská linka, dlažba. Prenajíma sa kompletne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, mikrovlnka, TV, klimatizácia. DISPOZÍCIA BYTU: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývacej izby, kuchyne, kúpeľne, WC, balkóna. Cena nájmu je 650,-€ + 100,-€ energie a internetu + parkovacie miesto. Vhodný pre 2 osoby, bez zvierat a nefajčiari. Voľný ihneď. PLATBY: Depozit - 750,-€, nájom - 750,-€, provízia RK - 650,-€. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
650 €/mes.
Prenájom priestranný 1 izbový byt, Mierová ulica, Bratislava II. Ružinov
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom priestranný, zariadený 1 izbový byt v Bratislava II. Ružinov, Mierová ulica. Nachádza sa v panelovom zateplenom bytovom dome na 3/8 poschodí s výťahom, výmera bytu je 44 m2, z toho je lodžia 3 m2. Obývacia izba je priestranná, takisto aj kuchyňa z ktorej sa vychádza na lodžiu. Byt je voľný ihneď a je vhodný pre max. 2 dospelé osoby bez zvieratiek. Orientácia bytu je do tichej časti na južnú stranu k rodinným domom. Parkovisko je pri dome. STAV BYTU: Byt v pôvodnom, čistom, zachovalom stave - plastové okná so žalúziami, lino podlaha-koberec, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka, kúpeľňa s vaňou, toaleta. Prenajíma sa kompletne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - chladnička, sporák, práčka. PLATBY: Depozit je mesačný, nájom - 450 euro + 100 euro náklady, provízia RK - 400,- euro LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, sieť MHD). V blízkosti je nákupné centrum a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
450 €/mes.
Predaj 3 izbový byt, Blagoevova ulica, Bratislava V. Petržalka
POPIS BYTU: Ponúkame na predaj 3 izbový byt na ulici Blagoevova, Bratislava V. Petržalka. Byt sa nachádza na 6/12 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 70 m2 + 5,26 m² zasklenná lodžia + pivnica na poschodí. STAV BYT: Ponúkaný byt je v peknom pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami, bezpečnostné vchodové dvere sherlock. Dispozícia bytu - pozostáva zo vstupnej chodby, predsiene, detskej izby/pracovne, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC a zasklenej lodžie. K bytu prislúcha pivnica situovaná priamo na poschodí pri byte. Orientácia na dve svetové strany V - Z. Revitalizácia domu - zateplenie domu, nová fasáda, stúpačky, spoločné priestory, 2x nové výťahy, bezbariérový vstup. Byt je kúpou voľný LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ SPROSTREDKOVATEĽSKÝ POPLATOK V SUME 3.000,- EUR. V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.
Bratislava V - Petržalka
185 000 €
Prenájom 3 izbový byt s lodžiou, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou, v dome sú 2 výťahy. STAV BYTU: Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, sú v ňom menené plastové okná, žalúzie, parkety, PVC, kúpeľňa s vaňou a WC sú taktiež po rekonštrukcii, je tu zánovná kuchynská linka. Spotrebiče: chladnička s mrazničkou, sporák, mikrovlnná rúra, práčka, Je voľný od 1.5.2024. Mesačný nájom je 650,- € pre 2 dospelé osoby, bez zvierat, nie pre zahraničných klientov. PLATBY: Depozit - 650,- €, nájom - 650,- €, provízia RK - 400,- €. LOKALITA: Zateplený bytový dom, bezproblémové parkovanie. Tichá obytná časť, výborná poloha, v blízkosti sa nachádza škola, materská škola, fitness, banka, lekáreň, pošta, reštaurácie, detské ihrisko, park, MHD. Cena energií: 120 Euro / mesiac
Bratislava II - Vrakuňa
650 €/mes.
Prenájom 2 izbový byt s garážovým státím v NOVOSTAVBE, Rusovská cesta, Bratislava V. Petržalka
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom 2 izbový byt v novostavbe objekte Petržalka City II, Bratislava V Petržalka, Rusovská cesta. Nachádza sa na 9/13 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Výmera je 46 m2, lodžia 5 m2. K bytu prislúcha garážové státie a pivnica. STAV BYTU: Ponúkaný byt sa nachádza v novostavbe - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru. Nehnuteľnosť je moderne riešená, vkusne zariadená nábytkom a vybavená spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, mikrovlnná rúra, TV, klimatizácia. DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba, samostatná spálňa, kuchyňa spojená s obývacou izbou s východom na balkón, kúpeľňa a samostatné WC. Voľný ihneď. Cena prenájmu 800,-€ vrátane energií a garážového miesta. Vhodný pre 2 osoby. PLATBY: Depozit - 800,-€, nájom - 800,-€, provízia RK - 400,-€. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.
Bratislava V - Petržalka
800 €/mes.
Kancelársky blok pozostávajúci zo 6 miestností, Jelenia ulica, BA I. Staré Mesto
POPIS PRIESTORU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom administratívny celok pozostávajúci zo 6 miestností - kancelárií o rozlohe 116 m2 v Starom Meste na ulici Jelenia v blízkosti železničnej vlakovej stanice a úplného centra mesta Bratislavy. Súčasťou sú aj toalety a kúpeľňa. Priestor sa nachádza na prvom poschodí z dvoch, k dispozícii je aj pavlač v dome pre vaše poschodie. Stav je po staršej rekonštrukcii, plávajúca podlaha, dlažba. Do priestorov vedú dva vchody, klimatizácia, alarm a pri dome je aj možnosť parkovania pre 2 auta po dohode s majiteľom priestoru. Voľné sú ihneď. PLATBY: Mesačne 1300 euro + 150 euro energie, depozit-kaucia. LOKALITA: Super lokalita v blízkosti železničnej stanice, pešia dostupnosť, MHD, obchody, služby v blízkosti. Naša realitná kancelária je spoločnosť pôsobiaca vo svete realít, ktorá sa zameriava na poradenstvo a sprostredkovanie v oblasti kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Svojim klientom poskytuje komplexný servis v procese prevodu vlastníctva nehnuteľnosti a prenájmu nehnuteľnosti. Pre klientov ktorí sa rozhodnú využiť naše služby, zabezpečujeme kompletné právne poradenstvo, vypracovanie návrhov zmlúv, návrhov na vklad do katastra nehnuteľností a znaleckého posudku. Taktiež Vám vieme zabezpečiť statické posudky, vybavenie stavebného povolenia, hypotekárny servis, poradenstvo v oblasti stavebníctva spočívajúce od vyhotovenia projektovej dokumentácie, inžinierskej činnosti až po stavebnú realizáciu. Dlhoročné skúsenosti a prax na trhu s realitami robia našu spoločnosť viac ako len spoľahlivého partnera. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 300 €/mes.
Prenájom 1 izbový byt NOVOSTAVBA Píniová ulica, Bratislava II Vrakuňa
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom pekný 1 izbový byt v novostavbe, v lokalite Bratislava II Vrakuňa, na ulici Píniová. Plocha je 39 m2, je bez balkóna. Nachádza sa na 4/4 poschodí v bytovom dome bez výťahu. STAV BYTU: Prenajíma sa kompletne zariadený vrátane spotrebičov - sporák, chladnička, práčka, mikrovlnka. V izbách je plávajúca podlaha, dlažba, plastové okná. Je voľný ihneď. Cena nájmu bytu je 500,- € (vrátane internetu a TV). Je vhodný pre 2 osoby, najlepšie nefajčiarov bez domácich zvierat. PLATBY: Depozit - 500,- €, nájom - 500,- €, provízia RK - 400,- €. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.
Bratislava II - Vrakuňa
500 €/mes.
Predaj pekný 1 izbový byt, Drobného ulica, Bratislava IV. Dúbravka
PREDAJ BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na predaj 1 izbový zariadený byt po staršej rekonštrukcii. Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Dúbravka na ulici Drobného v blízkosti športoviska a tenisových kurtov. Nachádza sa na 2 np/12 poschodí zatepleného bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 35 m2, z toho súčasťou je aj pivnica v suteréne domu o rozlohe 1,5 m2. Orientácia je na ideálnu južnú stranu, ktorá zaručuje že nehnuteľnosť má dostatok denného svetla. Parkovanie je možné priamo pri dome. Byt je bez tiarch, kúpou voľný po dohode. STAV BYTU: Byt je po staršej rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, kuchyňa so spotrebičmi, kúpeľňa s vaňou, toaleta. LOKALITA : Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, reštaurácie...kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí, OC Saratov, BILLA, LIDL... K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA V SUME 2.000,- EUR ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov. Naša realitná kancelária je spoločnosť pôsobiaca vo svete realít, ktorá sa zameriava na poradenstvo a sprostredkovanie v oblasti kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Svojim klientom poskytuje komplexný servis v procese prevodu vlastníctva nehnuteľnosti a prenájmu nehnuteľnosti. Pre klientov ktorí sa rozhodnú využiť naše služby, zabezpečujeme kompletné právne poradenstvo, vypracovanie návrhov zmlúv, návrhov na vklad do katastra nehnuteľností a znaleckého posudku. Taktiež Vám vieme zabezpečiť statické posudky, vybavenie stavebného povolenia, hypotekárny servis, poradenstvo v oblasti stavebníctva spočívajúce od vyhotovenia projektovej dokumentácie, inžinierskej činnosti až po stavebnú realizáciu. Dlhoročné skúsenosti a prax na trhu s realitami robia našu spoločnosť viac ako len spoľahlivého partnera.
Bratislava IV - Dúbravka
106 000 €
Prenájom 3 izbový byt CENTRUM, Gorkého ulica, Bratislava I. Staré Mesto
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom 3 izbový byt v priamom centre mesta Bratislava I. Staré Mesto, Gorkého ulica. Byt sa nachádza zrekonštruovanej budove na 3/5 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 70 m2 s francúzskym balkónom. STAV BYTU: Ponúkaný byt je po kompletnej rekonštrukcii, plastové okná so žalúziami, drevené parkety, dlažba, kuchynská linka so spotrebičmi na mieru (chladnička s mrazničkou, mikrovlna rúra, teplovzdušná rúra, sporák s digestorom, práčka). Prenajíma sa kompletne vkusne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - TV, satelit, práčka. Dispozične je členený na 2 spálne, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou vybavenou kuchynskou linkou, kúpeľňu s WC. Byt je voľný od 1.4. Parkovanie je možné dohodnúť v blízkom parkovacom dome "Garáž Opera Car Park". Cena: 1000,-€ + 240,-€ energie, internet. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. Cena energií: 240 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 000 €/mes.
Predaj pekný 2 izbový byt s balkónom po rekonštrukcii, Radarova ulica, Bratislava II Ružinov
Realitná kancelária House reality ponúka na predaj moderne zrekonštruovaný 2 izbový byt v lokalite Bratislava II Ružinov, na ulici Radarova. Nachádza sa na 5/6 poschodí panelového domu s výťahom. Výmera je 43 m2, balkón 5 m2, pivnica 1,5 m2 STAV BYTU: Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2017 - elektro inštalácia, platové okná, bezpečnostné dvere, zrekonštruovaná kúpeľňa, WC, moderná kuchynská linka na mieru so spotrebičmi - indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Vymenená je taktiež plávajúca podlaha a dlažba. DISPOZICIA: Pôvodná dispozícia bytu bola v rámci rekonštrukcie pozmenená. Nachádza sa tu obývacia izba s kuchyňou, spálňa, samostatná kúpeľňa, samostatné WC, predsieň. POPIS BYTOVÉHO DOMU: Bytový dom prešiel revitalizáciou: nová strecha, zateplenie stien, spoločné priestory, poštové schránky, vstupné dvere, stúpačky. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ SPROSTREDKOVATEĽSKÝ POPLATOK V SUME 200 000 €. V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.
Bratislava II - Ružinov
200 000 €
Prenájom novostavba 3 izbový klimatizovaný byt, Bosákova ulica, Bratislava V. Petržalka
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom pekný moderný 3 izbový byt v novostavbe - Fuxova, lokalita Bratislava V. Petržalka, na ulici Bosákova. Byt sa nachádza na 20/23 poschodí s 3x výťahom. Výmera bytu je 67 m2, byt má balkón + pivnica + garážové miesto. STAV BYTU: Ponúkaný byt sa nachádza v novostavbe - plastové okná, plávajúca podlaha, kuchynská linka na mieru, bezpečnostné dvere. Byt sa prenajíma vkusne zariadený nábytkom a je vybavený spotrebičmi - sporák, TV, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička, práčka, 2x klimatizácia. DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, detská izby, kúpelňa, WC, balkón. Cena nájmu 790,-€ + 280,- € energie, KTV, internet + možné si prenajať aj vyhradené parkovacie miesto v garážovom dome 80,-€. Bytový dom disponuje kamerovým systémom a k dispozícii je vrátnik 24 h denne. PLATBY: Prvé nájomné 1070,- €, depozit 790,-€ a províziu pre RK 790,- €. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. Cena energií: 280 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
790 €/mes.
Veľký 2 izbový byt pri Horskom parku, Staré Mesto, Bratislava I. Brnianska ulica
POPIS BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom priestranný, veľký 2 izbový byt v Bratislava I. Staré Mesto, Brnianska ulica v blízkosti Horského parku vo veľkom vilovom dome. Nachádza sa na 1/4 poschodí bytového tehlového domu. Výmera bytu je krásnych 75 m2. Izby sú samostatné. Parkovanie možné v dvorovej časti, kde je aj záhrada. Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu, stačí priniesť osobné veci. STAV BYTU: Ponúkaný byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, je po rekonštrukcii - v prostredí kúsok od centra mesta. Je po rekonštrukcii, sú v ňom plastové okná, podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička, práčka, umývačka riadu, šatník, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. PLATBY: Depozit - 800,- €, nájom - 780,- € + 90 euro energie, provízia RK - 600,-€. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, sieť MHD). V blízkosti je Horský park, potraviny a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. Cena energií: 90 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
780 €/mes.
Predaj pekný 3 izbový byt, Sadmelijská ulica, Bratislava III. Rača
POPIS BYTU: Ponúkame na predaj pekný 3 izbový byt v Bratislava III. Rača, Sadmelijská ulica. Byt sa nachádza na 4/12 poschodí zatepleného panelového bytového domu. Výmera bytu je 65 m2, zasklená lodžia 7 m2. STAV BYTU: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou cca 10 rokov - plastové okná okrem obývačky, dlažba, zrekonštruovaná kúpeľňa, kuchynská linka. Ponúka sa kompletne zariadený nábytkom (ako je na fotografiách). DISPOZÍCIA BYTU: Dispozične pozostáva z haly, obývacej izby, 2 izieb, kuchyne, kúpeľne, WC a špajze nakoľko byt nemá samotnú pivnicu. Z obývacej izby je vstup na priestrannú zasklenú loggiu. Dom prešiel rekonštrukciou fasády a zateplenia, vymenené stúpačky, plyn, 2x výťahy, vstupný vchod do domu, nové schránky. Byt je kúpou voľný. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave. K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ SPROSTREDKOVATEĽSKÝ POPLATOK V SUME 3.000,- EUR. V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.
Bratislava III - Rača
178 000 €
Prenájom štýlová garsónka s parkovacím státím v objekte SLNEČNICE, Béžová ulica, Bratislava V. Petrž
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom peknú štýlovú garsónku v novostavbe Slnečnice, v lokalite Bratislava V. Petržalka, Béžová ulica. Plocha bytu je 35 m2, výhodou je veľká lodžia o výmere 5 m2. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na 2/5 poschodí bytového domu s výťahom. Veľkým plusom je garážové parkovacie miesto. STAV BYTU: Byt sa nachádza v objekte Slnečnice - vila domy. Pod bytom sú ešte dve obytné poschodia. Garsónka sa prenajíma zariadená nábytkom a vybavená spotrebičmi - elektrická varná platňa, elektrická rúra, chladnička, práčka, TV. Cena prenájmu je 430,-€ + 190,-€ energie, internet a parkovacie miesto. Voľný ihneď. PLATBY: Depozit - 620,-€, nájom - 620,-€, provízia RK - 400,-€. LOKALITA: Tento projekt je v krásnom prírodnom prostredí blízko dunajskej hrádze, ktorá je obľúbeným miestom športových aktivít ako je bicyklovanie, in-line korčuľovanie či behanie. V dostupnej vzdialenosti je Rusovské jazero s možnosťou kúpania. Do centra mesta je to 5 min autom alebo 10 min autobusom. Zastávka MHD je priamo pri Slnečniciach. V tejto lokalite nebývajú zápchy ani počas dopravnej špičky, takže doprava do centra mesta je naozaj bezproblémová. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy. Cena energií: 190 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
430 €/mes.
Predaj historický 3 izbový byt vo vilovom dome so zimnou záhradou, Mošovského ulica, Bratislava I. S
PREDAJ BYTU: Máte dosť smogu, prachu a stresového bývania v centre Starého mesta? Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj veľký, priestranný 3 izbový byt so zimnou záhradou z ktorého sa dá urobiť 4 izbový byt v naozaj lukratívnej časti Staré Mesto. Vilový dom sa nachádza v zaujímavom trojuholníku Bratislavský hrad - Bôrik - Slavín v tichej časti mesta s krásnym výhľadom na okolie Bratislavy na ulici Mošovského. Nehnuteľnosť je vhodná pre milovníkov architektúry, tehlová vila je zo 40-tych rokov minulého storočia, má 2 poschodia a ponúkaný byt sa nachádza na 1 poschodí ku ktorému vedie schodisko. Rozloha je krásnych 110 m2, z toho je pivnica 10 m2, súčasťou je aj podiel na pozemku s výmerou 340 m2 so súčasne upravenou záhradou. V dome sú iba 4 bytové jednotky. Dispozične sú tri izby priechodné, jedna nepriechodná, úpravou sa dajú samozrejme zmeniť, výhodou je aj dlhá chodba. Kúrenie je na plyn - plynový kotol, v izbách sú pôvodné drevené podlahy. Orientácia je na tri svetové strany. Parkovanie je pri dome na ulici na vyznačených parkovacích miestach. Určite odporúčame túto nehnuteľnosť vidieť. Pri serióznom záujme je možnosť dohodnúť sa na cene. STAV BYTU: Byt je v pôvodnom, udržiavanom stave, nové sú iba krásne tvarované plastové okná kopírujúce pôvodné drevené, pôvodné drevené parkety, kúpeľňa je s vaňou, samostatná toaleta, kuchyňa, komora, vyššie stropy. LOKALITA: Lokalita s občianskou vybavenosťou, v okolí škola, škôlka, napojenie na MHD, v blízkosti železničná stanica, autom dobrá dostupnosť na obchvat, ako aj do úplného centra mesta, prechádzky vilovou štvrtou a hlavne kľud v okolí robí toto miesto príťažlivým a vyhľadávaným. V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, ODMENA SPROSTREDKOVATEĽA, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/. Naša realitná kancelária je spoločnosť pôsobiaca vo svete realít, ktorá sa zameriava na poradenstvo a sprostredkovanie v oblasti kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Svojim klientom poskytuje komplexný servis v procese prevodu vlastníctva nehnuteľnosti a prenájmu nehnuteľnosti. Pre klientov ktorí sa rozhodnú využiť naše služby, zabezpečujeme kompletné právne poradenstvo, vypracovanie návrhov zmlúv, návrhov na vklad do katastra nehnuteľností a znaleckého posudku. Taktiež Vám vieme zabezpečiť statické posudky, vybavenie stavebného povolenia, hypotekárny servis, poradenstvo v oblasti stavebníctva spočívajúce od vyhotovenia projektovej dokumentácie, inžinierskej činnosti až po stavebnú realizáciu. Dlhoročné skúsenosti a prax na trhu s realitami robia našu spoločnosť viac ako len spoľahlivého partnera.
Bratislava I - Staré Mesto
520 000 €
1 2