Od Štúrova 8km v malebnej obci Malá nad Hronom ,ponúkam na kúpu 3 izbový rodinný dom
Od Štúrova 8km v malebnej obci Malá nad Hronom ,ponúkam na kúpu 3 izbový rodinný dom na 800m2 pozemku ,s garážou. Malá nad Hronom patrí do južného Podunajska. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, potrebuje rozsiahlu rekonštrukciu. Kúrenie na plyn,teplá voda na elektrický bojler. Tu je pre Vás super výzva na vytvorenie príjemného vidieckého domova.
Malá nad Hronom
44 000 €
Na predaj 3-izbový svojpomocný byt s garážou na sídlisku gen. Klapku
Na predaj 3-izbový svojpomocný byt s garážou na novom sídlisku (K. Nagya). Rozloha bytu je 75m2. Dispozícia bytu: vstupná hala, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa, obývačka so vstupom na priestrannú loggiu, 2 spálne so samostatným vchodom. K bytu patrí aj veľká pivnica a garáž. Okná a balkónové dvere na západnej strane sú vymenené na plastové. V izbách je laminátová podlaha. Kúrenie je ústredné na plynový kotol. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Je zavedený aj priemyselný prúd, vďaka čomu je možnosť prejsť aj na elektrické kúrenie. Réžia, aj vďaka polohe bytu, je mesačne len 140 EUR. Ak Vás ponuka zaujala a chceli by ste nehnuteľnosť obhliadnuť, alebo ak máte ďalšie otázky, neváhajte mi zavolať!
Komárno
118 000 €
V Štúrove na Železničnej stanici ponúkam na kúpu jednoizbový tehlový byt
V Štúrove na Železničnej stanici ponúkam na kúpu jednoizbový tehlový byt s kuchyňou na 3.poschodí s výhľadom do dvora.(44 m2 +10 m2 pivnica) Byt je v pôvodnom stave. Ponuka môže zaujať mladé rodiny, ale aj investorov.
Štúrovo
42 900 €
3 izbový tehlový byt na PREDAJ- ul.Budovateľská , Komárno
PREDAJ ponúkame zrekonštruovaný, pôvodne 2 izbový tehlový byt , kde po zmene dispozície bytu vytvorili aj tretiu izbu. Byt sa nachádza v Komárne na 2. sídlisku na vyššom poschodí tehlového bytového domu. V byte sú plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, podlahy sú kombinované / keramické dlažby a laminátové podlahy/, je tu novšia kuchynská linka, kúpeľňa je zrekonštruovaná so sprchovacím kútom. Výhodou tejto nehnuteľnosti je vlastný ohrev TÚV, tým pádom byt má priaznivé mesačné náklady. K bytu patrí aj pivnica, parkovanie je možné pred obytným domom. Okolie bytového domu je usporiadané, v blízkosti je škola, škôlka, obchody. Ak Vás ponuka zaujala, prosím kontaktujte ma na tel.čísle 0907 890 671!
Komárno
62 000 €
Na predaj 2-izbový byt v Štúrove
V Štúrove na ulici Jesenského ponúkam na kúpu útulný,príjemný,kompletne prerobený 2 izbový byt s dvomi komora a pivnicou(57m2). Nehnuteľnosť sa nachádza na 3 poschodí s malím balkónom a s výťahom. Výborná lokalita v blízkosti poliklinika, obchody, nové detské ihrisko atď. Byt má nízke mesačné náklady . Nehnuteľnosť predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a praktické bývanie. Byt je voľný a k dispozícii ihneď. Neváhajte volajte!
Štúrovo
82 900 €
Rodinný dom na PREDAJ- Chotín, okr.Komárno
V obci Chotín 12 km od mesta Komárna v jednej tichej uličke Vám ponúkame na PREDAJ tento poschodový, podpivničený rodinný dom s obytnou plochou cca 350m2. RD sa nachádza na 8 árovom pozemku. Päť izbový rodinný dom je čiastočne prerobený, je vo veľmi dobrom zachovalom stave. Okná, vchodové dvere a radiátory sú vymenené, pred pár rokmi aj strecha domu bola zrekonštruovaná. Podlahové krytiny v izbách sú vymenené na laminátové parkety, podlahy v iných miestnostiach domu sú v pôvodnom udržiavanom stave. Steny sú vymaľované, v dobrom stave. RD je napojený na IS /elektrina, obecná voda, plyn/, vykurovanie domu zabezpečuje plynový kotol, septik /10m3/ je vo dvore. Vnútorná dispozícia domu je nasledovná: na prízemí je chodba, kuchyňa s veľkou komorou, 3 izby, kúpeľňa, samostatná toaleta. Na poschodí sú 2 izby, šatník, terasa, kúpeľňa a samostatná toaleta. Súčasťou domu je aj priestranná garáž. V jednotlivých miestnostiach v suteréne RD je dostatok miesta na skladovanie. Záhrada je veľmi pekne udržiavaná, nachádza sa tu aj studňa. Ak Vás ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku tejto nehnuteľnosti, prosím kontaktujte ma na telefónnom čísle 0907890671!
Chotín
120 000 €
V Štúrove na Rákocziho ulici (Terasy 2) ponúkam na kúpu slnečný, malý 3 izbový byt na 7. poschodí s
V Štúrove na Rákocziho ulici (Terasy 2) ponúkam na kúpu slnečný, malý 3 izbový byt na 7. poschodí s krásnym výhľadom na Baziliku. Bytový dom je zateplený. Byt v r. 2019 prešiel rekonštrukciou, výmena okien, nová kúpeľňa, plávajúce parkety. Letnú horúčavu viete zmierniť s klímou. V lokalite je veľmi dobrá občianska vybavenosť(škôlka, obchody, MHD) Nevynechajte príležitosť pre vytvorenie tepla domova .
Štúrovo
83 900 €
Exkluzívne ponúkame na predaj 1-izbový byt v Komárne na 7. sídlisku
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 1-izbový byt v obľúbenej lokalite Komárna na 7. sídlisku na Hviezdnej ulici. Byt má rozlohou 28 m2. Dispozícia bytu: predizba, priestranná kúpeľňa, izba, kuchyňa. Izba v tvare písmena L ponúka možnosť oddeliť obývaciu časť od lôžkovej časti. K bytu patri aj pivnica. Okná sú vymenené na plastové. Steny sú čerstvo vymaľované. Nehnuteľnosť má výbornú polohu, v blízkosti sú obchodné domy, obchody, autobusová zastávka, zdravotnícke zariadenie, reštaurácie, lekáreň, maďarská a slovenská škola sú maximálne 10 minút chôdze.
Komárno
49 990 €
Krásny 1 izbový byt na PREDAJ- KOMÁRNO
Ďalší moderný 1 izbový byt v ponuke! Kompletne zrekonštruovaný 1 izbový byt v Komárne na sídl. 1. na PREDAJ! Tento príjemný byt sa nachádza v tehlovom obytnom dome, je kompletne zariadený s moderným nábytkom, kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru, sú tu zabudované kuchynské spotrebiče. Krásna kúpeľňa je vybavená so sprchovacím kútom. Nízke režijné náklady zabezpečuje vlastný ohrev teplej vody, parkovanie je možné pred obytným domom. Byt je bez ťarchy, kúpou ihneď voľný. Ak Vás táto ponuka zaujala, prosím kontaktujte ma na tel.čísle 0907 890 671!
Komárno
69 900 €
1 izbový moderný byt na PREDAJ- KOMÁRNO, 1 sídl.
Na PREDAJ ponúkame tento kvalitne zrekonštruovaný, kompletne zariadený 1 izbový byt na 1. poschodi na I.sídlisku v Komárne. V rámci kompletnej rekonštrukcie boli vymenené všetky IS, všetky okná a interiérové dvere sú vymenené, vchodové dvere sú bezpečnostné. Inštalovaná kamera, kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru so zabudovanými spotrebičmi /chladnička, pračka, varná doska, rúra, mikrovlnnárúra/. Pekná kúpeľňa je vybavená so spracovacím kútom. Vlastný elektrický bojler na dodávku teplej úžitkovej vody zabezpečuje nízke mesačné režijné náklady a klimatizácia príjemnú teplotu bytu. Byt je kompletne zariadený, ak chcete bývať okamžite táto ponuka by Vás mohla zaujať!
Komárno
69 900 €
Kvalitne zrekonštruovaný 2 izbový byt- Komárno, 1.sídl.
Na PREDAJ Vám ponúkame tento krásny kvalitne zrekonštruovaný, kompletne zariadený 2 izbový byt na prízemí - na I.sídlisku v Komárne. V rámci rekonštrukcie boli vymenené všetky IS, okná na plastové, vchodové dvere sú bezpečnostné. Vnútorná dispozícia bytu je nasledovná: chodba, kúpeľna s toaletou, kuchyňa, klimatizovaná obývačka, spáľňa. Moderná kuchyňa je vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi - chladnička, pračka, varná doska, rúra, mikrovlnná rúra. V izbách je nový moderný nábytok. Kúpeľňa je vykachličkovaná, vybavená so spracovacím kútom. Parkovanie je zabezpečené priamo pred budovou. Nízke režijné náklady zabezpečuje vlastný ohrev teplej vody. Byt je bez ťarchy, kúpou ihneď voľný. Ak Vás ponuka zaujala prosím, kontaktujte ma na tel.čísle 0907 890 671!
Komárno
85 000 €
Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dvojdom v obci Zemianska Olča
ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Úžitková plocha: 150m2, dom je čiastočne podpivničený Zastavaná plocha domu: 75 m2 Pozemok: 858 m2 Rodinný dom na predaj v obci Zemianska Olča Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dvojdom v obci Zemianska Olča. 30km od Dunajskej Stredy . Rodinný dom je v zastavanej časti obce s dobrou dostupnosťou občianskej vybavenosti (úplná základná škola, pošta, lekári, obecný úrad, obchod, kostol, zastávka autobusu). Obec je prepojená s okolitými obcami autobusovou a železničnou dopravou. Ponúka možnosť rybolovu, na jazere, turistiky, cykloturistiky a ďalších rekreačných aktivít. Jedná sa o murovaný poschodový rodinný dom so zastavanou plocha cca 75 m2 a pozemkom o výmere 858 m2. Rodinný dom bol postavený cca v roku 1980. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou v r. 2023. Rekonštrukcia exteriéru a interiéru zahrňa tepelnú izoláciu stien a stropu, výmena okien a dverí, nové elekrtické vedenie, prestavba bytového jadra, nový sprchový kút, v izbách sú laminátové parkety, na chodbe a v ostatných miestnostiach keramická dľažba . Nová kuchyňská linka v cene nehnuteľnosti. Zámková dľažba na chodníkoch. Nízke režijné náklady! Prízemie rodinného domu pozostáva z: chodby, obývačky, kuchyne, kúpeľne . Podlažie: 3izby, kúpeľňa Suterén :-technická miestnosť, komora. Vykurovanie domu je zabezpečené plynom, odpad je odvádzaný do žumpy, dom je napojený na obecnú vodu a taktiež je k dispozícii studňa. Daľšie časti nehnuteľnosti: -hospodárske budovy -priestor pre bazén
Zemianska Olča
142 000 €
Na predaj rodinný dom v Štúrove
V Štúrove v jednej obľúbenej ulici (Kozmonautov)ponúkam na kúpu 4 izbový rodinný dom na 1300m2 pozemku, s dvomi garážmi ,vedlajšou miestnosťou a pivnicou. Priestranná obyvačka na 150 m2 s americkou kuchyňou ,Vám ponúka pohodlné rodinné stretnutia,pre oddych, relax môžete využiť vlastný wellnes. Teplo domova Vám zabezbečí plynový kotol, aj teplú vodu. Letné horúčavy môžete zmierniť klímami. Bývanie je zabezpečené kamerovým systémom. Priestranné miestnosti,jedinečný dizájn , čaká nového majiteľa. Cena : 395 000€
Štúrovo
395 000 €
Krásny moderne zrekonštruovaný 2 izb.byt v centre Komárna na PREDAJ
Na PREDAJ ponúkame krásny, kvalitne zrekonštruovaný 2 izbový byt s loggiou/57m2/ v centre Komárna. Byt sa nachádza v tehlovom obytnom dome, je kompletne zariadený s moderným nábytkom. Vnútorná dispozícia bytu je nasledovná : predizba, kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa, toaleta, loggia. V modernej kuchyni je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, pračka, v kúpeľni je široký sklenený sprchovací kút, TÚV zabezpečuje elektrický bojler. K bytu patrí aj pivnica. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, bónusom je vlastné parkovacie miesto v uzatvorenom dvore. Ak Vás ponuka zaujala prosím kontaktujte ma na telefónnom čísle 0907 890 671!
Komárno
dohodou
Na predaj kompletne prestavaný 3-izbový byt v Komárne
Na predaj kompletne prestavaný 3-izbový byt v Komárne na sídl. Bauring. Rozloha bytu je 67m2. V rámci kompletnej rekonštrukcie boli vymenené okná, radiátory, vchodové dvere, všetky vedenia a rozvody. Steny sú stierkované, podlahy sú kombinované /keramická dlažba a laminátová podlaha/, kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru a zabudovanými elektrickými spotrebičmi. Dispozícia bytu: vstupná chodba, komora, kuchyňa, priechodná obývačka so vstupom na priestrannú loggiu, 2x izba so samostatným vchodom, kúpeľňa s WC a veľká pivnica. Predajná cena zahŕňa aj veľkú skriňu v spálni a modernú sedačku v obývačke. Komfort bývania zvyšuje klimatizácia v spálni. Predajná cena je 92 500 € znalecká hodnota bytu je 105 000 EUR!
Komárno
92 500 €
1 izbový byt do PRENÁJMU-ul.Družstevná, Komárno
Do PRENÁJMU ponúkame 1 izbový byt /28m2 / v Komárne. V byte sú plastové okná, laminátové podlahy. Byt je tzv. bauringový typ, izba je do "L" dá sa tu vytvoriť spací kút a malá obývacia časť. V kuchyni je kuchynská linka s elektrickou dvojplatňou, kuchynský stôl a stoličky, v izbe je rozťahovací gauč. Kúpeľňa je vybavená s vaňou. Mesačné nájomné s réžiou 330,- EUR + kaucia. Ponuka je aktuálna od.1.mája 2024. Ak Vás ponuka zaujala prosím kontaktujte ma na telefónnom čísle 0907 890 671!
Komárno
330 €/mes.
Na prenájom rodinný dom Kamenica nad Hronom
Od Štúrova cca 6km ponúkam na dlhodobý prenájom kompletne zariadený 3 izbový rodinný dom .Nehnuteľnosť je ihneď k dispozícii. Do domu hľadáme poriadkumilovných ľudí, domáci miláčikovia majú zelenú. Nájom : 1000€/mesačne Kaucia : 1x 1000 €
Kamenica nad Hronom
1 000 €/mes.
Na predaj rodinný dom v Komárne
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj rodinný dom v Komárne na ul. Veľká Jarková. Dom sa nachádza na 4,5á pozemku, je postavený z pálenej tehly v tvare písmena L. Strešná krytina stanovej strechy je eternitová. Predná časť domu je dvojpodlažná má suterén a prízemie. Na prízemí sú 3 miestnosti, chodbu a kúpeľňu. V suteréne je garáž a dielňa. V zadnej časti domu bola vytvorená ďalšia bytová jednotka, ktorú je treba rekonštruovať. Do dvora domu je možný prístup autom. Dom sa nachádza vo výbornej lokalite, blízko centra mesta s dobrou občianskou vybavenosťou. Rekonštrukcia domu je nutná. Dom je svojou veľkosťou vhodný aj na dvojgeneračné bývanie alebo bývanie spojené s podnikaním. Je to len na Vás a Vašej fantázii, ako využite danosti a prednosti tejto exkluzívnej ponuky.
Komárno
105 000 €
Apartmány
Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruované apartmány cca 30m2 za 55000 eur, acca50m2 za 65000 eur Patince, Areal kupaliska. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Izby sú svetlé priestranné,majú aj balkon.Pri kúpalisku tečie rieka Dunaj,cyklotrasa až do Bratislavy,prechod s kompou cez Dunaj,a krásna príroda.
Patince
dohodou
Príjemný veľkoplošný 2 izbový byt na PREDAJ- KOMÁRNO
V obľúbenej lokalite mesta Komárna na sídl.VII ponúkame na PREDAJ tento veľkoplošný 2 izbový byt vo výmere cca 67 m2. V byte sú plastové okná, v izbách sú kvalitné laminátové parkety, v ostatných miestnostiach bytu je keramická dlažba. V kuchyni je moderná kuchynská linka a kombinovaný sporák, pri kuchyni je praktická komora. Krásne presvetlené izby sú priestranné so samostatným vstupom. Kúpeľňa je vo veľmi dobrom zachovalom stave je vybavená s novou vaňou, toaleta je oddelená. K bytu patrí pivnica, parkovanie je možné pred obytným domom. Dobrá lokalita, v blízkosti sú školy, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň,obchody, plaváreň a aj centrum mesta je len na pár minút chôdze. Byt je po kúpe okamžite k dispozícii. Ak Vás ponuka zaujala prosím kontaktujte ma na tel.čísle 0907 890 671!
Komárno
75 000 €
Na prenájom záhrada v centre Komárna
Na prenájom cca3,5á záhrada v centre Komárna
Komárno
dohodou
V Kováčove 10 km od Štúrova Vám ponúkam na predaj rekreačnú chatku
Medzi turisticky najvyhľadávanejšie trasy okolia Štúrova patria najmä južné svahy Kováčovských kopcov. V Kováčove 10 km od Štúrova Vám ponúkam na kúpu udržiavanú ,peknú rekreačnú chatu. Chata je na 400m2 pozemku, 4 izby , kuchyňa, kúpelňa,terasa. Celoročne obývateľná.Kúrenie podlahové na elektriku a môžete si príkúriť aj v krbe. Voda obecná. Výhodou tejto nehnuteľnosti je možnosť aktívného ale aj pasívneho oddychu. Krásne prostredie ,čerstvý vzduch .
Chľaba
139 000 €
Novostavba rodinného domu v radovej zástavbe v Komárne
Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v radovej zástavbe v Komárne časť Hadovce. Moderná radová výstavba v areáli SOHO PARKU splní všetky Vaše požiadavky. Bývanie úplne bez starostí. O nerušené bývanie a bezpečnosť sa postará kompletne oplotený areál do ktorého bude vstup možný len prístupovým ovládačom v kombinácii so zabudovaným kamerovým systémom. Bezpečnosť a pokoj Vašej rodiny je najdôležitejším faktorom kľudného bývania. Plocha pozemku je od 400m2. Mestská časť Hadovce predstavuje dokonalé miesto pre pôžitok z vidieckeho pokoja, ale zároveň blízkosti mesta Komárno. V priebehu len 10 minút sa môžete ocitnúť v náručí prírody a za rovnaký čas viete navštíviť najväčšiu nákupnú zónu mesta (Family Center, OC Korzo, Lidl, Mercury Market, Tesco, Kaufland, Nay a mnoho ďalších.). Možnosti na cestovanie a nákup tiež ponúka aj novovzniknutý cestný most cez rieku Dunaj do maďarského Komáromu. Ponúkame Vám na predaj domy a vily Komárno. Plocha: pozemku 400m2.Stav objektu: novostavba. Cena 179 000 €
Komárno
179 000 €
Exkluzívne ponúkame na predaj 3-podlažný rodinný dom, ktorý má charakter
Drevo, kované prvky, staré tehly a výhľad na Dunaj. Takto môžeme najvýstižnejšie charakterizovať dom, ktorý ponúka jasný štýl bývania. Dostatočne rozľahlý pozemok, ktorý má výmeru 5,6 árov leží v malebnej obci pozdĺž brehu Dunaja, v obci Moča. Samotný objekt domu je lokalizovaný v druhom rade od brehu Dunaja, čo však prinajmenšom neprekáža užívať si z hornej terasy domu výhľad na Dunaj. 3-podlažný dom pozostáva zo suterénu, prízemia a poschodia. V suteréne domu o výmere 87 m2 sa nachádza infrasauna, jakuzza, športová miestnosť so stolným tenisom, náradie na posilňovanie a posilňovacie stroje, vínna pivnica. Prízemie má rozlohu 138 m2, prislúcha k nemu terasa o výmere 18 m2 . Na prízemí je situovaná v jednom veľkom otvorenom priestore predsieň , kuchyňa, jedáleň, obývačka, schodisko do suterénu aj poschodia domu, dvere do zadnej záhrady a samostatné sociálne miestnosti. Na poschodí /97m2 / sú umiestnené spálne s priľahlými sociálnymi miestnosťami a obrovská zastrešená terasa s výmerou 45 m2 , z ktorej Vás uchváti výhľad na rieku. V záhrade je na hlavnú stavbu napojený prístrešok na parkovanie /55 m2 / a zastrešená terasa na rodinné a spoločenské stretnutia s jedinečnou vonkajšou kuchyňou /30 m2/. Interiér domu navrhol známy interiérový architekt Eszenyi Ákos. Dom je dominantne zariadený v nie výstrednom rustikálnom štýle, kde-tu s prvkami vidieckeho štýlu. Maľovaný kazetový strop na prízemí domu má nádych sedmohradskej atmosféry. Prízemie domu nesie aj prvky ľudového stavebníctva. Exteriér domu je štýlovo prepojený na interiér domu, samotný pozemok je oplotený múrmi obloženými starými tehlami v kombinácii s kovanou výplňou. Celý objekt s neobyčajnou atmosférou, Vám ponúka idylické bývanie adaptované na 21. storočie a môže byť Vašou oázou pokoja a oddychu. Cena: 399.000 EUR
Moča
399 000 €
Na prenájom 1-izbový byt v Komárne na 7 sídl.
Na prenájom 1-izbový byt s balkónom v Komárne blízko centra na 7 sídl. Byt je kompletne rekonštruovaný. Kúpeľňa je prestavaná, okná sú plastové, vchodové dvere sú bezpečnostné, podlahy sú laminátové. V kuchyni je nová linka. K bytu je aj pivnica. Nájomné je 390 eur s réžiou. Kaukcia nutná!
Komárno
390 €/mes.
Stavebný pozemok v obcii Iźa
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Iźa. Rozloha pozemku je 1000m2. Tvar pozemku je podlhovastý. Pri pozemku sú všetky inžinierske siete. Vhodný na výstavbu rodinného domu.
Iža
dohodou
Na predaj 1-izbový byt v Štúrove
V Štúrove(Terasy 2) ponúkam na kúpu 1 izbový byt s balkónom na prvom poschodí s výťahom. Celková výmera bytu je na 35 m2 plus pivnica.Nehnuteľnosť môže slúžiť ako štartovací byt pre mladých, alebo ako aj investičný. Lokalita je skvelá na pohodlné a pokojné bývanie. Keď takýto byt hľadáte, tak už nehľadajte, našli ste!
Štúrovo
67 900 €
Na predaj 2-izbový byt v Komárne na ul. Rakocziho
Na predaj 2-izbový byt v Komárne na ul. Rakocziho. Rozloha bytu je 57 m2. Dispozícia bytu: predizba, 2 izby so samostatným vchodom, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, a veľká komora. V rámci rekonštrukcie boli vymenené okná na plastové, vchodové dvere sú vymenené. Vďaka veľkej komore tento typ bytu je obľúbený na prestavbu, kde je možné vytvoriť pracovňu, alebo premiestniť kúpeľňu, prípadne kuchyňu. Obľúbená lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou, blízko škôlky, školy, nemocnica, lekáreň, obchody, tržnica.
Komárno
65 000 €
IBA U NÁS - Na predaj predajňa s pozemkom v centre obce. Mimoriadne zníženie ceny do 1.5.2024!
Ponúkame na predaj budovu predajne na pozemku s rozlohou 11 árov. Zastavaná plocha predstavuje asi 60 percent plochy pozemku. Ide o komplex stavieb, ktoré sa dajú využiť na rôzne účely. Sú tam VIS, v samotnej budove predajne je lokálne kúrenie na gamatky. Budova by bola vhodná aj na potravinársku výrobu alebo sklad rôznych komodít. V rámci komplexu sa nachádza aj montovaná hala s rôznymi možnosťami využitia. Mimoriadne zníženie ceny do 1.5.2024!
Bátorove Kosihy
62 000 €
IBA U NÁS! Na predaj starší 2-izbový rodinný dom s garážou. Mimoriadne zníženie ceny do 1.5.2024
Na predaj 2-izbový rodinný dom o výmere cca 100 m2 v obci Bátorové Kosihy. Dom leží na pozemku s rozlohou 10 árov. Je postavený zo zmiešaných materiálov. Dom bol čiastočne rekonštruovaný, je obývateľný. V dome bude zavedené v priebehu septembra nové ústredné kúrenie na plynový kotol, momentálne sú tam gamatky. V dome sú VIS, kanalizácia do septiku. Vchodové dvere a okná sú nové - plastové. Strecha domu je škridlová. Je čiastočne podpivničený. K domu patria aj vedľajšie stavby a murovaná garáž o výmere 28 m2. V prípade záujmu je možné dokúpiť susedný pozemok o výmere 9 árov alebo 18 árov Mimoriadne zníženie ceny do 1.5.2024
Bátorove Kosihy
52 000 €
1 2