Traktor TYM Branson F36Rn s čelným nakladačom
Traktor TYM Branson F36Rn s čelným nakladačom výkon 35HP odpojiteľný pohon 4×4 uzávierka zadného difereciálu mechanická plne synchronizovaná prevodovka – reverzná 12 rýchlostí vpred / 12 vzad uhol zatočenia kolies až 47° nezávislý zadaný vývodový hriadeľ 540/780 ot./min. zadný trojbodový záves kategórie I. so zdvihom 1500 kg ECO motor šetrný k životnému prostrediu je tichý a úsporný, DPF fiter – Stage V. dvojčinné hydraulické čerpadlo zvášť na riadenie a čelné/zadné ovládanie príslušenstva hydraulický vývod 4 v strede/ 2 vzadu brzdená vlečka 3.500kg / nebrzdená vlečka 1.920 kg čelný nakladač v základnej výbave s rýchloupínacím systémom EURO, samovyrovnávacia funkcia s indikátorom naklonenia lyžice + 160cm lyžica Viac informácii mailom alebo telefonicky. Zabezpečujeme záručný aj pozáručný servis, náhradné diely. Volajte. Možnosť vyskúšať. Veľké množstvo príslušenstva a doplnkov.
Spišské Podhradie
20 999 €
Traktor TYM T255 s čelným nakladačom a kosou
Traktor TYM T255 s čelným nakladačom a medzinápravovou kosou 150cm výkon 25HP 2-stupňová hydrostatická prevodovka odpojiteľný pohon 4×4 s uzavierkou zad. diferenciálu zadný vývodový hriadeľ 540 ot./min. stredný vývodový hriadeľ 2500 ot./min. medzinápravové žacie ústrojenstvo v základnej výbave – 150 cm hydraulické vývody 4 v strede / 2 v zadu čelný nakladač v základnej výbave s rýchloupínacím systémom EURO zadný trojbodový záves kategórie I. so zdvihom 600kg traktor je určený na prepravu po pozemných komunikáciach uzávierka zadného diferenciálu brzdená vlečka 1.950 kg / nebrzdená vlečka 1.000 kg Viac informácii mailom alebo telefonicky. Zabezpečujeme záručný aj pozáručný servis, náhradné diely. Volajte. Možnosť vyskúšať. Veľké množstvo príslušenstva a doplnkov.
Spišské Podhradie
16 380 €
DCSK profi tech - Jansen MB-360 Minibager SPIDER
DCSK profi tech - Jansen MB-360 Minibager SPIDERJansen MB-360° s rozsahom otáčania 360 stupňov je ideálnym riešením pre všetky vaše náročné stavebné projekty v ťažko dostupnom teréne a na neprístupných miestach. So svojím výkonným benzínovým motorom s výkonom 10 HP a pôsobivými technickými vlastnosťami je toto minirýpadlo nevyhnutným nástrojom pre každého kutila a profesionála. ROZSAH OTÁČANIA 360° Technickou zvláštnosťou Jansen MB-360° je jeho otoč o 360°, ktorá umožňuje neobmedzený rozsah otáčania. Vďaka tomu je rýpadlo mimoriadne všestranné a flexibilné pri použití aj v tých najnáročnejších terénnych podmienkach TECHNICKÉ ÚDAJE: 4-taktný motor, Briggs & Stratton, 10 HP, 306 cm3 Palivo: bežný benzín Štartér: elektrický štartér Hmotnosť: cca 577 kg Rozsah otáčania: 360 stupňov Hĺbka kopania: 2,10 m Dosah: 3,12 m, .... Informácie k stroju na nasej stránke. Zabezpečujeme dopravu, záručný a pozáručný servis, náhradné diely. Pozrite si všetky naše inzeráty.
Spišské Podhradie
4 030 €
AMR štiepačka 17t VMR17ESS-13DP HONDA 13HP dvojčin
Štiepačky sú montované na homologizovanom podvozku. Spájajú v sebe efektivitu a robustnosť, vysokú pohyblivosť a samostatnosť. Štiepacia sila (t) :17 Štiepací otvor: 115 cm Čerpadlo: dvojčinné Rýchlosť 1 (cm / s): 12 Rýchlosť 2 (cm / s): 30 Rýchlosť návratu (cm / s): 25,2 Kapacita oleja: 28 L Mechanické naklápanie štiepačky Bezpečnosť: 2-ručné ovládanie 2 rýchlosti štiepenia Mosadzný vodiaci systém Homologizovaný podvozok Maximálna dĺžka dreva: 115 cm Nastaviteľný pazúr na uchytenie dreva (od 8 cm) Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. V závislosti od modelu.
Spišské Podhradie
dohodou
Triomat poloautomatický cirkulár
Dopravník 3 alebo 5 m - fixná alebo otočná verzia - dvojčinný valec na dopravnom páse - pohonná spojka pre pílový kotúč s núdzovou stopkou - Vysoká rezná kapacita: do 7,5-10,5 m3 / hod - Dĺžka rezu nastaviteľná od 25 do 52 alebo 20 - 40 cm 25, 33, 52 + cm bez náradia a demontáže - Pás 5000 cm (dĺžka) x 35 cm (šírka) s hydraulickým pohonom - Bezpečnostná mriežka - Rýchlosť otáčania valca a nastaviteľná rýchlosť dopravníka - Špecifická čepeľ TCT (rezný kotúč) s hrúbkou 700 mm x 6 / 4,5 mm - Bezpečnosť: žiadny priamy prístup k nožom - Vrátane obmedzovača krútiaceho momentu - Vhodné pre traktory od 35 koní nahor Technologia bubnových pil je chránená európskym patentom (č. EP2705937) a bezpečnost garantuje bezpečnostní certifikace GS. Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpečujeme ZÁRUČNÝ A POZÁRUČNÝ SERVIS, náhradné diely, množstevné zľavy, dopravu na území celého Slovenska. Možný nákup na splátky.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - Grillo FD 220,traktorova kosacka
DCSK profi tech - Grillo FD 220, traktorova kosacka so zasobnikom Motor B&S 16 vanguard, elektrický štart, palivova nadrz 7 l, hydrostaticka prevodovka, predný žací mechanizmus so zberom, ťažné, golfove pneumatiky, 7 poloh kosenia os 3 - 9 cm. Objem zásobníka 200 l, ... Zabezpečujeme záručný aj pozáručný servis, náhradné diely. Volajte. Cena v zavisloti od modelu. Pozrite všetky moje inzerát
Spišské Podhradie
dohodou
Jansen AGF-160 priekopový mulcovac
Výška kosenia môže byť nastavená pomocou bočných bežcov. Má 16 špeciálne tvrdených, 1,2 kg ťažké nože, ktoré sú usporiadané v radoch v tvare špirály a drvia trávu na minimum. Okrem toho, má veľmi ťažký zadný valec a voľnobežný chod. Kmitavé, pozinkované lamely ​​v prednej časti kosačky zabraňujú úniku kameňov. Kosačka je pripojená trojbodovým závesom k traktoru (kat. Ii, s miernou úpravou aj kat. I). Má otváracie zadné čelo, ktoré je optimálne na drvenie slamy a zabezpečuje ľahšiu údržbu a servis. Dvojitá špirála na rotore zaťažuje rotor rovnomerne a zabezpečuje mimoriadne hladký chod a dlhú životnosť s oveľa menším úsilím. Dokonca aj veľmi vysoká tráva, hustá slama nie sú problémom pre tento mulčovač! Šírka rezu: 1550 mm Hmotnosť: 700 kg Informácie k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Možný nákup na splátky.
Spišské Podhradie
3 550 €
DCSK profi tech - Jansen EFGCH-195 -195cm mulčovač
Mimoriadne robustná konštrukcia. Špeciálne zosilnené ozubeného koleso. Má 32 tvrdených, 0,8 kg kladivkových nožov, ktoré sú usporiadané v tvare špirály okolo hnacieho hriadeľa a drvia trávu na minimum. Výšku kosenia je možné nastaviť bočnými klzákmi. Mulčovač s otvaracou klapkou pre ľahšiu údržbu a pri mulčovaní sa tráva neubíja! Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Možný nákup na splátky. Možnosť odpočtu dane
Spišské Podhradie
2 350 €
DCSK profi tech - Grillo Climber 9.22, kosačka
Motor Briggs&Stratton, 22 koní, benzinová nádrž 7l, 1 otočná čepeľ, šírka kosenia 91cm, výška nastaviteľná od 3,5cm - 11cm, vnútorný polomer otáčania 60cm, cca 7000m štvorcových za hodinu. Možnosť dokúpiť príslušenstvo - pluh, reťaze, dvojité kolesa Traktorova kosačka, benzinová kosačka, mulčovač Viac informácii mailom, moznost vidiet osobne. Nový stroj. Cena s DPH Informácie k stroju nájdete na našej stránke. Pozrite si všetky moje inzeráty. Možný nákup na splátky.
Spišské Podhradie
dohodou
Minibager JMEKA SUPER QUATTRO PRO KN2 13HP
Minibager JMEKA SUPER QUATTRO PRO KN2 13HP Benzín/el.štart - trojčinné čerpadlo NOVÝ! Minibager JMEKA pásový KN3 9HP Benzín/manual štart - jednočinné čerpadlo Minibager s vlastným pohonom na gumových pásoch Ideálny pre prácu na ťažko prístupných miestach a na všetkých typoch zeminy ( nehrozí možnosť prepichnutia kolesa ) Pásy dávajú optimálnu stabilitu rovnomerným rozdelením hmotnosti stroja na zem. Veľmi dobrá svetlá výška. Namontované výkonné hydraulické motory ( nehrozí možnosť zadretia ) Možnosť prevedenia minibagra na nakladač ( stačí otočiť lyžicu ) Trhacia sila: 900kg, ťažná sila 510kg Výkop je možný v ktoromkoľvek bode jeho rotácie ( model KN3 – 360°) Možnosť rozširovať pásy Možnosť výberu motora: diesel, benzín Možnosť výberu štartovania: elektrický, ručný Hĺbka výkopu: 1,25m alebo 1,65m Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Cena od 8960€ bez DPH. V závislosti od modelu.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - Jansen RD-300S Dumper
Objavte výkon a všestrannosť nášho pásového dumpra Jansen ® RD-300S s novou, vylepšenou prevodovkou 6:2 a hydraulickou samonakladacou lyžicou! Tento robustný pracovný nástroj kombinuje vysoký výkon s vynikajúcou terénnou mobilitou, aby boli vaše stavebné projekty efektívnejšie. Má celkom šesť stupňov: 6 vpred a dva stupne vzad! Maximálna rýchlosť dopredu je asi 8 km / h, vzad 5 km / h. Je ideálny pre prepravu piesku, zeminy, štrku, kameňov a zároveň ponúka vynikajúcu trakciu a stabilitu na rôznych povrchoch, od nerovného terénu až po svahy. Uhol vyklápania presahuje 90 °, čo uľahčuje vyprázdňovanie! Maximálne zaťaženie stroja je 500 kg; Zaťaženie: rovný terén: zaťaženie do 500 kg 17% a 10 stupeň svahu: až 450 kg 30% a 17 stupeň svahu: až 375 kg Stroj je ideálny na prepravu piesku, zeminy, štrku, kameňov a pod. Hydraulická samonakladacia lopata umožňuje nakladanie materiálov rýchlo a bez námahy. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpecujeme zarucny aj pozáručný servis Pozrite vsetky moje inzeráty. Všetko nájdete na našej stránke .
Spišské Podhradie
3 420 €
DCSK profi tech - Jansen RD-500S Dumper
Nový pásový sklápač Jansen® RD-500S s funkciou samonakladania Objavte výkon a všestrannosť nášho pásového sklápača Jansen® RD-500S s hydrostatickým pohonom a hydraulickou samonakladacou lyžicou!Tento robustný pracovný nástroj kombinuje vysoký výkon s vynikajúcimi terénnymi schopnosťami, aby boli vaše stavebné projekty efektívnejšie. VLASTNOSTI: Výkonný motor s objemom 270 cm3 od spoločnosti Loncin Pružinový napínač reťaze Efektívna a hospodárna prevádzka Vysoké užitočné zaťaženie a kompaktné rozmery Jednoduché použitie a intuitívne ovládanie Jedinečný dizajn so stabilnou plošinou operátora Môžete naložiť až 500 kg; Tu je prehľad užitočného zaťaženia: Rovinatý terén: užitočné zaťaženie do 500 kg 17% alebo 10 stupňový sklon: do 450 kg 30% alebo 17 stupňový sklon: do 375 kg Stroj je ideálny na prepravu piesku, zeminy, štrku, kameňov a pod. Hydraulická samonakladacia lopata umožňuje nakladanie materiálov rýchlo a bez námahy. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpecujeme zarucny aj pozáručný servis Pozrite vsetky moje inzeráty. Všetko nájdete na našej stránke .
Spišské Podhradie
4 120 €
DCSK profi tech - Jansen LS-700 Univerzálny vysáva
DCSK profi tech - Jansen LS-700 Univerzálny vysávač KOMPLETNÁ SADA vrátane sacej hadice a zberného vaku Vďaka jednoduchému ovládaniu je LS700 účinný a univerzálny. Stabilné telo a nízke ťažisko zaručujú jednoduchú manipuláciu napriek hmotnosti cca. 110 kg. Pneumatiky a ojo uľahčujú ručné ťahanie LS700. Ojo možno v niekoľkých krokoch prestaviť na zavesenie vysávača na ťažné vozidlo, napr. traktor alebo štvorkolku. LS700 je štandardne dodávaný so zberným vreckom (objem približne 700 l) a 3 metrovou sacou hadicou (Ø 200 mm). Dlhá sacia hadica umožňuje široké spektrum použitia. Ľahko sa dostane na ťažko dostupné miesta, ako napríklad pod živé ploty, kríky alebo do rohov. Jednotka sacej hadice je vybavená držadlom a kolesami a je podopretá hadicovým výložníkom na ráme. Uľahčenie práce. Zbierajte veľké množstvo listov rýchlo Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpecujeme zarucny aj pozáručný servis Pozrite vsetky moje inzeráty. Všetko nájdete na našej stránke .
Spišské Podhradie
3 014 €
DCSK profi tech - Jansen HS-20DS63K benzín + elek.
DCSK profi tech - Jansen HS-20DS63K benzín + elektromotor 20t/62 obojsmerná štiepačka (SN33K) Obojstranná štiepačka Jansen HS-20DS63K je špeciálne vyrobená podľa našich špecifikácií a je malou revolúciou medzi štiepačkami dreva. Tento stroj štiepe v oboch smeroch (vpred aj vzad!) a preto s touto štiepačkou pracujete dvakrát rýchlejšie! Už tu nie je "prázdne" spätné vedenie a spotreba energie je oveľa efektívnejšia! Má skutočných 20 ton tlaku pri štiepaní v pred a 17 ton v spiatočke. Výkonný 2,2 kW elektromotor + 6,5 HP benzínový motor od firmy KOHLER. Benzínový motor: 4-taktný motor od Kohler OHV, 6,5 HP, 4,8 kW Palivo: bežný benzín Objem nádrže: 3,6 litra Spotreba: cca 1,0 - 1,2 l / hod. Štartér: lanko Elektromotor 400 V, 2,2 kW, (16 A) Hmotnosť: cca 205 kg bez tekutín Hmotnosť s obalom: cca 210 kg Max.dĺžka medzery: 62 cm Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpecujeme zarucny aj pozáručný servis
Spišské Podhradie
2 317 €
DCSK profi tech - Jansen MKB-500E Motorová metla
DCSK profi tech - Jansen MKB-500E Motorová metla s pluhom, zbernou nádržou a elektrickým štartérom (SN88-1) Motorová metla má 3 rýchlosti vpred a 1 spiatočku. Výška a tlak kefy na zem môžu byť nastavené prostredníctvom centrálne uloženej kľuky. Okrem toho, kefa v 5-tich stupňoch môže byť nastavovaná v priečnom smere. Rýchlosť kefy môže byť nastavená prostredníctvom voliacej páky v 6 stupňoch. Špecifikácia: 4-taktný motor 6,5 kW / 4,78 kW max. - 3,6 kW / 4,9 kW Zdvihový objem: 173 cm3 Palivo: benzín Štartér: ručný a elektrický Batéria: 12 V/5 Ah v cene Pracovná šírka: 100 cm Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpecujeme zarucny aj pozáručný servis Pozrite vsetky moje inzeráty. Všetko nájdete na našej stránke .
Spišské Podhradie
1 611 €
DCSK profi tech Jansen RD-300pro Dumper PRO SN137
DCSK profi tech - Jansen RD-300pro Dumper PRO (SN137) Pásový dumper SN137 PRO je s nadstavbou na výškové vyklápanie (140cm). Sklápač je vybavený novou vylepšenou prevodovkou 6:2. Má celkom 6 prevodových stupňov vpred a 2 spätné prevody! Maximálna rýchlosť je cca 8 km / h vpred a 5 km / h vzad. Je ideálny na prepravu piesku, zeminy, štrku, kameňov atď. Dumper je samohybný a korba sa dá nakloniť hydraulicky. Na tento účel bola na stroji nainštalovaná výkonná hydraulická jednotka a hydraulický valec. Špičkový systém hydrauliky rozširuje pracovné oblasti a môže sa použiť na širokú škálu materiálov s hmotnosťou max. 500 kg Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
4 022 €
DCSK profi tech - Jansen HSM-60 Manuálny mulčovač
DCSK profi tech - Jansen HSM-60 Manuálny mulčovač - 60cm (SN123) Klapka na prednej strane mulčovača sa dá otvárať (keď sú kroviny a tráva vyššia, prípadne sa môže tiež otvoriť pri údržbe). Technické údaje: Motor: 4-taktný, 252cc, 8 koní, benzín Objem pal. nádrže: 3 l Šírka rezu: 600 mm Nastavenie výšky kosenia: od 20-80 mm Nôž: 32 ks, Y-nože Pohon, rýchlosti: 3 dopredu a 1 vzad Rozmery: 1680 x 732 x 1163 mm (d x š x v) Hmotnosť: približne 135 kg Rozmery balenia: 1310 x 820 x 800 mm (d x š x v) Hmotnosť balenia: 165 kg Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpečujeme záručný a pozáručný servis, náhradné diely, množstevné zľavy, dopravu na území celého Slovenska.
Spišské Podhradie
2 510 €
DCSK profi tech - Jansen BX-42S drvič - štiepkovač
DCSK profi tech - Jansen BX-42S drvič - štiepkovač konárov za traktor (SN18) Jednoduchý ale výkony a robustný štiepkovač, Poháňaný priamo z kardanu (tyč – súčasť balenia). Vhodný aj pre traktory s výkonom nad 100 koní , min. však 30 koní a otáčkami 540 - 1000 ot / min. Horný otvor násypky - 51 x 51 cm; spodná časť otvoru má rozmer 10,2 x 25,4 cm. Drví konáre s maximálnym priemerom 10 cm. Mäkšie dreva až 15 cm. Prístroj sa veľmi ľahko udržuje! Rezné nože majú ostrie na oboch stranách. Lievik má výšku 152 cm. Možno ho otáčať o 360 stupňov. Uhol vyhadzovania možno meniť. Drvič je určený pre 3-bodové zavesenie kat I. Teraz v sivej farbe. Informácie k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
1 712 €
DCSK profi tech - Jansen HS-22A62 M 22t/62 štiep.
DCSK profi tech - Jansen HS-22A62 M 22t/62 štiepačka (SN31) Štiepačka má reálne 22t štiepacej sily a má veľmi robustný 6,5 konský benzínový motor. Tlak zodpovedá skutočnému priliehajúcemu lisovaciemu tlaku dosiahnutému v praxi. Táto drevo štiepačka môže byť ovládaná vertikálne aj horizontálne! Dĺžka medzery je 62 cm. Motor sa štartuje lanom. Hydraulický systém je navrhnutý tak, aby sa štiepací nôž zastavil v ľubovoľnej polohe a pracoval pohybom dopredu alebo aj dozadu. Je dodávaný s vysoko kvalitným Kohler motorom. Špecifikácia: 4-taktný motor 6,5 koní, 4,8 kW Palivo: benzín Objem palivovej nádrže: 3,6 l Spotreba: cca 1 až 1,2 l / hod. Štartér: ručný Hmotnosť: cca 270 kg bez kvapaliny Max. dĺžka medzery: 62 cm Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
2 014 €
DCSK profi tech - Jansen EFGCH-135 mulčovač
DCSK profi tech - Jansen EFGCH-135 - 135cm mulčovač s posuvom (SN65) Kardan v cene Šírka rezu: 1320 mm Bočný posuv: 350 mm Hmotnosť: 310 kg Kardanová tyč: súč. balenia Ozubený remeň: 3 ks Hrúbka steny: 6 mm (vnútorné plechy 5 mm) Zavesenie: trojbodový záves kat -I. Traktory: min. 30 koni, 540 ot. / min Informácie k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Informácie k stroju nájdete na našej stránke. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpečujeme ZÁRUČNÝ A POZÁRUČNÝ SERVIS, náhradné diely, množstevné zľavy, dopravu na území celého Slovenska.
Spišské Podhradie
2 050 €
DCSK profi tech - Jansen AGF-240 - priekopovy
DCSK profi tech - Jansen AGF-240 - 240cm priekopový mulčovač (SN64) Mulčovač sa vyznačuje obzvlášť robustnou konštrukciou a vysokou pevnosťou materiálu. Má špeciálne zosilnený uhol. Šírka záberu 239 cm a je poháňaný dodaným kardanom. Môže sa pohybovať doľava a doprava, a až 90 ° hore a 55 ° dole. Pre prevádzku sú potrebné dva hydraulické riadiace obvody traktora, pretože mulčovač má 2 dvojčinné hydraulické valce. Výška kosenia môže byť nastavená bočnými lyžinami. 24 špeciálne tvrdené 1,2 kg ťažké kladiva režú trávu na minimum. Tiež veľmi vysoká tráva, kry alebo slama nie sú problémom pre tento mulčovač! Dvojitá špirála na rotore zaťažuje rotor rovnomerne a zabezpečuje mimoriadne hladký chod a dlhú životnosť s oveľa menším úsilím. Dokonca aj veľmi vysoká tráva, hustá slama nie sú problémom pre tento mulčovač! Informácie k stroju na nasej stránke. Zabezpečujeme dopravu, servis, náhradné diely. Možný nákup na splátky.
Spišské Podhradie
4 450 €
Štiepkovač URBAN TR70 BIG-BAG
Kompletné špecifikácie Štiepkovač (špalíkovač) URBAN TR70BIG-BAG je nesený na trojbodovom závese traktora. Optimálny výkon traktora je 50 hp a viac , minimálny výkon je 30 hp. Pohon musí byť zabezpečený cez kardan s preťažovacou spojkou (nie je súčasťou stroja). Pre zníženie rázov prenášaných na kardan a do prevodovky traktora je možné ku štiepkovaču objednať zotrvačník . DO PRIEMERU 80 MM Súčasťou stroja je: reťaze proti padaniu hydrauliky traktora, záves pre valník vrátane gule ISO 50, návod na používanie vrátane vyhlásenia o zhode Hmotnosť:270 kg Max. priemer mäkkého čerstvého dreva (borovica):80 mm Max. priemer tvrdého čerstvého dreva (dub, hrab):65 mm Max. priemer tvrdého suchého dreva (dub, hrab):50 mm Pozrite si všetky moje inzeráty. Cena v zvislosti od modelu.
Spišské Podhradie
dohodou
Štiepkovač URBAN TR110 S DOPRAVNÍKOM 2,6m DO BOKU
Štiepkovač (špalíkovač) URBAN TR110 je nesený na trojbodovom závese traktora. Optimálny výkon traktora je 70 hp a viac , minimálny výkon je 50 hp. Pohon je zabezpečený cez kardan s preťažovou spojkou (je súčasťou stroja). Výkon je ďalej prenášaný na prevodovku s olejovou náplňou , ktorá poháňa štiepkovacie ústrojenstvo. Pre zníženie rázov prenášaných na kardan a do prevodovky traktora je možné ku štiepkovaču objednať zotrvačník . V porovnaní so strojmi TR70 a TR75 je práca s TR110 výrazne rýchlejšia, pretože je možné vkladať väčšie priemery materiálu a tiež oveľa väčší počet menších vetiev naraz . DO PRIEMERU 120 MM Súčasťou stroja je: kardan s trecou preťažovacou spojkou, reťaze proti padaniu hydrauliky traktora, záves pre valník vrátane gule ISO 50, návod na používanie vrátane vyhlásenia o zhode Hmotnosť:802 kg Max. priemer mäkkého čerstvého dreva (borovica):120 mm Max. priemer tvrdého čerstvého dreva (dub, hrab):100 mm Max. priemer tvrdého suchého dreva (dub, hrab):80 mm Max. rozmery hranola (smrek):100 x 100 mm Pozrite si všetky moje inzeráty. Cena v zavislosti od modelu. Možný nákup na splátky.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech Jansen HS-22A62E 22t/62 štiepačka
DCSK profi tech - Jansen HS-22A62E 22t/62 štiepačka (SN32) Predám elektrickú štiepačku - novú, nepoužitú. Dĺžka medzery štiepania je 62 cm. 22 t tlak. Profi! Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Informácie k stroju na nasej stránke. Zabezpečujeme dopravu, záručný a pozáručný servis, náhradné diely.
Spišské Podhradie
2 014 €
DCSK profi tech - Jansen TS-22B M 22t/110 vertikál
DCSK profi tech - Jansen TS-22B M 22t/110 vertikálna štiepačka (SN42) Benzinova štiepačka Štiepačka dreva je poháňaná silným 10 koňovým motorom značky Briggs & Stratton (XR1450, 306cc). Je to veľmi ťažký a robustný model. Váha štiepačky je 309 kg! Obrovská štiepacia sila 22 ton je generovaná pomocou zabudovaného hydraulického čerpadla. Súčasťou stroja je veľmi praktický je kultivovaný zdvihák dreva, s ktorým sa dajú postaviť veľmi ťažké kmene. Ak nie je potrebný zdvihák, môže byť ľahko zaistený v hornej polohe a slúži ako druhá ochranná konzola. Štiepna sila: max. 22 ton Dvihák dreva: v cene Hraničný zdvih piesta: nastaviteľný Pohon: 10 koňový benzínový motor, Briggs & Stratton (XR1450, 306cc) Hmotnosť: približne 310 kg Max. svetlá výška medzery: 110 cm Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link.
Spišské Podhradie
2 267 €
DCSK profi tech - Jansen HS-20DS63 Kombi stiepacka
Obojstranná štiepačka DCSK profi tech - Jansen HS-20DS63K benzín + elektromotor 20t/62 obojsmerná štiepačka (SN33K) je špeciálne vyrobená podľa našich špecifikácií a je malou revolúciou medzi štiepačkami dreva. Tento stroj štiepe v oboch smeroch (vpred aj vzad!) a preto s touto štiepačkou pracujete dvakrát rýchlejšie! Už tu nie je "prázdne" spätné vedenie a spotreba energie je oveľa efektívnejšia! Má skutočných 20 ton tlaku pri štiepaní v pred a 17 ton v spiatočke. Výkonný 2,2 kW elektromotor + 6,5 HP benzínový motor od firmy KOHLER. Benzínový motor: 4-taktný motor od Kohler OHV, 6,5 HP, 4,8 kW Palivo: bežný benzín Objem nádrže: 3,6 litra Spotreba: cca 1,0 - 1,2 l / hod. Štartér: lanko Elektromotor 400 V, 2,2 kW, (16 A) Informácie k stroju na nasej stránke. Zabezpečujeme dopravu, záručný a pozáručný servis, náhradné diely
Spišské Podhradie
2 317 €
DCSK profi tech - Jansen Poľné brány 1,4m SN79
Pracovná šírka: 1371 mm Čistá dĺžka: 1676 mm Priemer hlavného tubusu: 49 mm Dĺžka hrotu: 110 mm Hrúbka: 11 mm Celková hmotnosť: 80 kg. Informácie k stroju na nasej stránke. Zabezpečujeme dopravu, záručný a pozáručný servis, náhradné diely. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
528 €
DCSK profi tech- Jansen SMR-120 Kosačka za štvork
DCSK profi tech - Jansen SMR-120 Kosačka za štvorkolku (SN67) Nová, nepoužitá. 4-taktný motor, 452 ccm, 11,8 kW, 16 HP 12 V - Štartér Celková hmotnosť (v suchom stave): 183 kg Benzín Objem palivovej nádrže: cca 13 l Spotreba: cca 2,0 l / h. Rezná šírka: 1168 mm Počet nožov: 3 Výška rezu: 25-250 mm max. rýchlosť: 15 km / h Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
1 999 €
Minibager JMEKA kolesovy KN3 9HP Benzín/manual
Minibager s vlastným pohonom na kolesách Možnosť prevedenia minibagra na nakladač ( stačí otočiť lyžicu ) Trhacia sila: 900kg, ťažná sila 510kg (súčasťou je ťažné zariadenie ) Výkop je možný v ktoromkoľvek bode jeho rotácie ( 360°) Namontované výkonné hydraulické motory ( nehrozí možnosť zadretia ) Možnosť výberu motora (benzín/diesel) Možnosť výberu štartéra (ručný/elektrický) Hĺbka výkopu: 1,25m alebo 1,65m Rozne príslušenstvo na výber: kefa, hrable, nosič buntov, pluh, vrtáky a vrtný mechanizmus, vykoreňovač, trhač viniča, hrablem rôzne lyžice, .... Cena od 8000€ bez dph, v zavislosti od modelu. Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - Grillo G Z3 ručný rotavator
DCSK profi tech - Grillo G Z3 ručný rotavator s pluhom, vertikulator, kultivator Motor Honda, štartér spätného rázu, 0,9l palivová nádrž. Prevodovka v olejovom kupeli, 1 rýchlostný stupeň vpred, 1x spiatocka, aktívna spojka. Štandardný nadstavec má 6 hrotov s bočné disky, pracovná šírka 75cm. Plocha pracovnej šírky s bočnými diskami 80cm. Pracovná hĺbka 28cm. Výškovo nastaviteľné riadidlá. 45kg. Zabezpečujeme servis, náhradné diely. Pozrite si vsetky moje inzeraty. Píšte, volajte.
Spišské Podhradie
950 €
1 2 3 4