AMR Pásový dopravník
Dopravník elektrický alebo hydraulický, benzínový. Šírka: 35 cm / dĺžka dopravníka: 5 metrov. Výška nakladania : 60 cm Výška vykladania: Min. 1,7 m - Max : 2,7 m Rozmery lievika : 70 x 40 cm Hmotnosť: 290 kg Horizontálne skladanie dopravníkom pre bezpečný transport Ťažné ako na prívese Teleskopický dopravník s jednotlivými úsekmi (možno ich meniť oddelene v prípade poruchy ) , a s ochrannou mriežkou. Ručným navijakom pre rozkladanie a skladanie dopravníka . Bezpečnostná reťaz pre skladanie. Štyri kolesá : Dva z nich sú otočné Kolesá sú umiestnené na nápravách Pošlem video. Cena v závislosti od modelu. Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošlem link. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
dohodou
Podkop za traktor DCSK profi tech E350
Špeciálne navrhnutý pre použitie na poľnohospodárske traktory od 15 - 100 HP. V ponuke máme 9 modelov. Otáčanie ramena o 180 stupňov. Možnosť presúvať rameno doprava a doľava, veľmi ľahké kopanie v jednej rovine so stenou. Kolíky a púzdra hlavných kĺbov vyrobené z kalenej ocele. Jedinečný výkon. Informácie k stroju na nasej stránke. Zabezpečujeme dopravu, záručný a pozáručný servis, náhradné diely. Pozrite si všetky moje inzeráty. Doprava zdarma Možný nákup na splátky
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - Jansen BSF-60T Pňová fréza
DCSK profi tech - Jansen BSF-60T Pňová fréza na traktor (SN110) Špecifikácie: • Výkon traktora: min. 30 koní • Pohon PTO: 540 ot. / min. • Hydraulické zapojenie: 2x dvojčinné • Šírka frézovania: cca 60 cm • Otočný oblúk: 40 ° • Výška rezu: 45 cm nad zemou • Hĺbka frézovania: 30 cm pod úrovňou terénu • Otáčanie frézy: 950 ot. / min. • Rozmery balenia: 160x95x78 cm • Hmotnosť: 280 Kg Pozrite si všetky moje inzeráty. Viac informácii aj na našej stránke. Nebáhajte. Volajte
Spišské Podhradie
3 619 €
DCSK profi tech - Jansen HRW-15 Vývozka 1,5T SN83
Predám nový, nepoužitý, hydraulický príves so žeriavom vhodný aj za štvorkolku. Nosnosť 1,5t Hydraulický s pohonom všetkých štyroch kolies a hydraulickými podporami. Pohon všetkých kolies je možné pripojiť elektricky pomocou elektromagnetického ventilu. Žeriav má rozsah 270 stupňov a maximálny dosah 3,2 m s nosnosťou 200 kg. V polomere 2,0 m žeriav unesie 300 kg. Hydraulický drapák je možné otáčať o 360 stupňov. Celková nosnosť vozidla je 1500 kg. Navijak je riadený hydraulicky a má bezdrôtové diaľkové. Oceľové lano navijaka má dĺžku 20 metrov. Pomocou ťažného je možné stroj ľahko presúvať. Je veľmi flexibilný na úzkych cestách. Technické údaje: Loncin 4-taktný motor 6,5 koní Palivo: benzín Objem palivovej nádrže: 5 l Štarter: ručný Hmotnosť: 700 kg bez tekutín Nosnosť: max. 1500kg Rozsah otočenia: 180 stupňov Dosah: max. 3,20 m Pozrite si všetky moje inzeráty. Možný nákup na splátky
Spišské Podhradie
8 157 €
DCSK profi tech - Jansen RD-500 Dumper (SN59)
Predám pásový minisklápač - úplne nový, nepoužitý. Má hydraulický pohon! Hydraulická jednotka a hydraulický valec je inštalovaný v stroji. Zdvíhanie a spúšťanie zásobníka prebieha počas niekoľkých sekúnd. Rozmery zásobníka sú 1000x670x450 mm. Má zosilnené steny (hrúbka steny 3 mm). Tento sklápač je obzvlášť vhodný pre mimoriadne ťažký terén. Pohon mini sklápača SN59 je vykonávaný čisto hydraulicky. Informácie k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpečujeme záručný a pozáručný servis, náhradné diely, množstevné zľavy, dopravu na území celého Slovenska.
Spišské Podhradie
3 821 €
DCSK profi tech - Jansen TS-14L62 štiepačka
DCSK profi tech - Jansen TS-14L62 Hydraulická 14t/62 horizontálna štiepačka (SN40) Úplne nová, nepoužívaná. 14 t tlak, medzera kusu 62 cm. Hmotnosť bez olejov 130 kg. Pohon: hydraulický, 2- obvod (traktora) Hmotnosť: asi 130 kg (v suchom stave) Tlak piestu: 14 t Dodanie: kríž a klin v cene Tlak oleja: 180 bar na 14t Min. prietok oleja: 26 l/min. Max. prietok oleja: 41,6 l / min. Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link.
Spišské Podhradie
1 149 €
DCSK profi tech - Grillo Kosačka CL 62
Motor Kawasaki, palivová nádrž 1,6l, zadné vyhadzovanie trávy s predným vyklápacím poklopom, šírka kosenia 62cm, výška kosenia od 5-11 cm plynulo nastaviteľné, cca 2000m štvorcových za hodinu. riadidla nastaviteľné Informácie k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpečujeme ZÁRUČNÝ A POZÁRUČNÝ SERVIS, náhradné diely, množstevné zľavy, dopravu na území celého Slovenska. Cena v závislosti od typu kosačky. Píšte, volajte.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech kúžeľový štiepač dreva
DCSK profi tech kúžeľový štiepač dreva model castro je multifunkčné zariadenie špeciálne navrhnuté na rýchle štiepanie guľatiny pomocou kúželovej špičky alebo nástroja na frézovanie guľatiny. Model sa môže stať vrtákom jednoducho vložením vrtnej špičky. Špecialne tepelne spracovanie hrotu poskytuje extrémnu tvrdosť povrchu. Pozrite si vsetky moje inzeráty. Viac info na nasej stránke. pošlem link. Píšte.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - Jansen TBF-180 Kultivátor, zadný
DCSK profi tech - Jansen TBF-180 Kultivátor, zadný, 1,80 m (SN138), rotavátor Tento stroj je mimoriadne vhodný pre poľnohospodársku a ornú prácu, vinohradníctvo, ovocné sady alebo záhradníctvo. Traktorový kultivátor - rotavátor je ideálny pre všetky typy obrábania pôdy. Stroj má obzvlášť robustnú a zosilnenú konštrukciou. Hriadeľ je poháňaný pomocou PTO cez prevodovku. Zadná ochranná klapka s integrovanou vyrovnávacou pružinou eliminuje nerovnosti a zaisťuje, aby sa zemina primerane rozdrobila. Pracovná šírka je cca 180 cm a hĺbka frézovania je maximálne 14 cm. To je možné nastaviť pomocou bočných lyžín. Na hriadeli sú upevnené robustné nože v 8 radoch (6 nožov v 1 rade) . PTO je súčasťou dodávky. Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Spišské Podhradie
2 317 €
Minibager Spider 2 KN1, profi, cena s DPH
Minibager sa pohybuje pomocou ramena, 360 stupnová rotácia Súčasťou je ťažné zariadenie ( ako na prívesných vozíkoch ) čo umožňuje bager presúvať pomocou štvorkolky alebo auta Namontované výkonné hydraulické motory ( nehrozí možnosť zadretia ) 4 ovládacie páky pre jednoduché ovládanie Trhacia sila: 900kg Možnosť výberu motora: diesel, benzín Možnosť výberu štartovania: elektrický, ručný Hĺbka výkopu: 1,25m alebo 1,65m Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke. Pozrite si všetky moje inzeráty
Spišské Podhradie
6 680 €
Hydraulické kladivo
Na traktor, bager, čelný nakladač. Naše DCSK profi tech hydraulické kladivá majú systém na regeneráciu energie, ktorý poskytuje väčší výkon v porovnaní s bežnými membránovými kladivami pretože používa tlak plynu v hlave kladiva a preto je nezávislí od pomocného hydraulického vedenia. Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Pozrite si vsetky moje inzeráty. Viac info na nasej stránke. pošlem link. Píšte. Cena v závislosti od modelu.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - Jansen HMS-80(180) krovinorez
DCSK profi tech - Jansen HMS-80(180) Hydraulický ramenný mulčovač / žací krovinorez (SN119) Hnacia jednotka je namontovaná v trojbode traktora (kategória 1). Má vlastnú hydraulickú olejovú nádrž s objemom 55 litrov (olej nie je súčasťou balenia). Všetko, čo potrebujete, je pripojenie vývodového hriadeľa traktora (540 ot / min) ako pohonnú jednotku. Kardanová hriadeľ je súčasťou balenia! Hadicový balík ovládacieho ventilu s ovládacími pákami je dostatočne dlhý, aby ste ho mohli pripevniť k traktoru na vhodnom mieste, ktoré je ľahko prístupné pre vás. Výškovo nastaviteľný zadný valec mulčovača a výškovo nastaviteľné lyžiny zabezpečujú reguláciu výšky kosenia. Vďaka nízkej hmotnosti sú tieto mulčovače obzvlášť vhodné pre malé a kompaktné traktory od 25 hp. Pracovná šírka mulčovacej hlavy: 80 cm alebo 100cm Pracovná šírka krovinorezu na živý plot: 180 cm Výška ramena: max. 320 cm alebo 350 cm Polomer otáčania jednotky žacej hlavy: 176 ° Informácie a videa k stroju nájdete na našej stránke.
Spišské Podhradie
5 434 €
AMR 120/28T E/ PTO štiepačka SN101
AMR štiepačka 28T HEL28 Horizontálna štiepačka s kulisami, ktoré boli navrhnuté odborníkmi na 100%-né využitie. Ľahko sa prenáša. Tento stroj je navrhnutý pre vytvorenie skutočného pracovného priestoru, ktorý umožňuje operátorovi ľahkú a rýchlu prácu. Výkon: 28 ton Automatická rýchlosť Maximálna dĺžka: 120 cm Maximálny priemer: 110 cm Informácie aj na našej stránke. Cena v zavislosti od modelu Možný nákup na splátky.
Spišské Podhradie
dohodou
AMR SCIOMAT - kotúčová píla s dopravníkom
Kruhová sklápacia píla s oblúkom, pracuje komfortne a účinne Dĺžka rezu je nastaviteľná od 20 do 50 cm 4 m pásový dopravník Ľahké rozloženie dopravníka a hydraulické nastavenie rýchlosti Dopravník so zarážkami Ovládacie prvky dopravníka s tlakovým uvoľňovacím ventilom Stabilizačný stojan Informácie k stroju nájdete na našej stránke. Pozrite si všetky moje inzeráty. Mám v ponuke štiepačky, vývozky, minibagre, drviče, malotraktory, doplnky na nakladače, traktory, šmykom riadené stroje, mulčovače a iné stroje. Zabezpečujeme ZÁRUČNÝ A POZÁRUČNÝ SERVIS, náhradné diely, množstevné zľavy, dopravu na území celého Slovenska.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - Jansen GTS-1500E drvič
DCSK profi tech - Jansen GTS-1500E drvič - štiepkovač konárov (SN17/1) Je vhodný aj na komerčné používanie vďaka svojej masívnej, robustnej a stabilnej konštrukcii. So svojim výkonným 15 koňovým benzínovým motorom je úplne nezávislý na napájaní a môže sa používať na vzdialených miestach bez obmedzenia stoja. Štartuje sa ručne alebo elektrickým štartérom (vrátane batérie). Informácie k stroju nájdete na našej stránke, pošleme link. Pozrite si všetky moje inzeráty. Zabezpečujeme záručný a pozáručný servis, náhradné diely, množstevné zľavy, dopravu na území celého Slovenska.
Spišské Podhradie
2 468 €
DCSK profi tech - RED RHINO 3-cestný triedič PLUS
Ľahko drví materiály ako betón, železobetónbetón, kameň, bloky, kocky, tehly, dlažba a pod. Tento triedič je kompletný s prijímacím zásobníkom, dvojpodlažným sitom, trojvalcovým dieselovým motorom Kubota, tromi predĺženými skladovacími dopravníkmi, všetko namontované na pásovom podvozku s diaľkovým ovládaním. Model Plus má o 1 m dlhšie dopravníky, ktoré zvyšujú výšku vykladania materiálu z 1,2 m na 2 m. Podvozok je tiež vyžší o 300mm. Je určený pre zákazníkov, ktorí potrebujú tri produkty a je ideálny pre separovanie nadrveného materiálu. Môže byť plnený bagrom alebo priamo z dopravníka drviča. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti sa dá ľahko prepravovať. Dopravníky sa hydraulicky skladajú, takže zariadenie možno poskladať v kratkom čase. Viac informácii na našej stránke. Možný nákup na splátky. Cena v zavislosti od modelu.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - RED RHINO 7000 plus drvič
Jednoduchý kĺbový čeľusťový drvič s ústim 700 mm x 400 mm, čeľuste sú vyrobené zo 14% mangánovej ocele s vysokou odolnosťou proti oteru, sú otočné - dvojnásobná životnosť. Celková šírka je 2284 mm Priame hydraulické pákové ovládanie recyklačného drviča s reverzáciou umožňuje rýchle uvoľnenie materiálu a nastavenie žiadanej frakcie 30 mm do 120 mm - samozrejmosťou je spätný chod. Obmedzovací hydraulický ventil a ďalšie bezpečnostné prvky sú v štandardnej výbave. Pojazd na manipuláciu a všetky funkcie stroja sú riadené diaľkovým bezdrôtovým ovládaním Motor Kubota 55,4 kW vodou chladený, 74 koní Ľahko drví materiály ako betón, železobetón, kameň, bloky, kocky, tehly, dlažba a pod.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - RED RHINO 4000 drvič
Výkon drvenia je min. 6-8 t/hod v závislosti od vstupného materiálu a spôsobu nakladania Ľahko drví materiály ako betón, železobetón, kameň, bloky, kocky, tehly, dlažba, porcelán, sklo a pod. Jednoduchý kĺbový čeľusťový drvič s ústim 400 mm x 170 mm, čeľuste sú vyrobené zo 14% mangánovej ocele s vysokou odolnosťou proti oteru, sú otočné - dvojnásobná životnosť. Celková šírka len 775mm - môže sa tak dostať do miest s obmedzeným priestorom Priame hydraulické pákové ovládanie recyklačného drviča s reverzáciou umožňuje rýchle uvoľnenie materiálu a nastavenie žiadanej frakcie 20 mm do 80 mm - samozrejmosťou je spätný chod. Obmedzovací hydraulický ventil a ďalšie bezpečnostné prvky sú v štandardnej výbave. Motor Kubota 10,8 kW vodou chladený, dvojvalec, 14,6 HP. Viac informácii na našej stránke. Možný nákup na splátky. Cena v zavislosti od modelu.
Spišské Podhradie
dohodou
DCSK profi tech - RED RHINO Drvič železobetónu
Drvič železobetónu, tehál, porcelánu, skla, výrobkov z betónu a kameňa Jednoduchý kĺbový čeľusťový drvič s ústim. čeľuste sú vyrobené zo 14% mangánovej ocele s vysokou odolnosťou proti oteru, sú otočné - dvojnásobná životnosť. Môže byť poháňaný pomocou hydraulických agregátov alebo akéhokoľvek pomocného hydraulického zdroja z traktora alebo iného podobného zariadenia, alebo môže byť umiestnený samostatne na oceľovom nosnom ráme s elektrickým alebo spaľovacím pohonom (ľahko umiestniteľné na stavenisku), prípadne aplikovaný na prívesnom vozíku, pripojiteľný za bežný osobný automobil. Viac informácii na našej stránke. Možný nákup na splátky. Cena v zavislosti od modelu.
Spišské Podhradie
dohodou
1 2