2-izbový byt, vo vyhľadávanej lokalite
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt, v Novom Meste nad Váhom, blízko centra a zároveň v pokojnej štvrti, s detskými ihriskami, mini parčíkom s možnosťou oddychu. Rozloha bytu: - byt sa nachádza v tehlovom dome, bez výťahu, má 63 m2, 2 pivnice /jedna väčšia/, nachádza sa na 2.poschodí, pozostáva zo vstupnej chodby, murovanej kúpeľne s WC, kuchyňa, špajza, obývacia izba a spálňa. Má vymenené plastové okná, v izbách pôvodné, drevené, zachované parkety, na chodbe a v kuchyni plávajúca podlaha, bezpečnostné dvere a klimatizáciu. Byt je blízko centra, v bezprostrednej blízkosti je škôlka, škola, obchody, kaviarne, lekár, lekáreň, pošta, detské a športové ihriská. Parkovanie je bezproblémové, pred bytovkou alebo vo vnútornom dvore. Cena 128000 € Súčasťou ceny je aj: - právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - v prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru a poistenie nehnuteľnosti - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rád odpovie Váš osobný maklér: Slávka Gajdošíková: Telefonicky: 0908810873 Mailom: gajdosikova@jkvreal.sk Profesionálny prístup je samozrejmosťou.
Nové Mesto nad Váhom
125 000 €
JKV REAL ponúka na predaj krásny 3 izbový byt na ulici M.R. Štefánika v Prievidzi
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3 izbový byt na ulici M.R. Štefánika v Prievidzi Podlahová plocha: 76m2 Byt sa nachádza na 2. poschodí v tehlovom bytovom dome. Na byte prešla rekonštrukcia pred niekoľkými rokmi: elektrické rozvody, plastové okná, podlahy, stierky, vstavané skrine... Dispozícia: vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa, spálňa, detská izba, kúpeľňa spojená s WC. K bytu prislúchajú 2 pivnice. Na bytovom dome bola menená strecha. Výhodou je spoločná terasa pre všetky byty. V okolí bytu je verejné parkovanie a blízka kompletná občianska vybavenosť: lekárske stredisko, materská škola, základná škola, stredná škola, supermarkety, nákupné centrum, fitnescentrum, park... Cena nehnuteľností je 125999€ + RK. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0917409103, alebo na jkvreal.sk, alebo spetkova@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Prievidza
125 999 €
PRÍJEMNÝ 2 IZBOVÝ BYT V OBCI BELUŠA / JKV REAL
Realitná kancelária JKV REAL ponúka na predaj 2 izbový byt v pokojnej obci Beluša. Výmera bytu je 54 m2 + balkón. Byt je v pôvodnom stave, ideálny pre rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou a výstupom na balkón, spálne a WC spojené s kúpeľňou. Lokalita, obec Beluša sa nachádza len pár kilometrov od Púchova, do Považskej Bystrice to máte zhruba 15 minút autom a do krajského mesta Trenčín sa dostanete jednoducho za pol hodinu. Priamo v obci nájdete potraviny, rýchle občerstvenie, lekáreň či základná škola. Popri Beluši vedie aj železničná trať. V cene je zahrnutý právny servis, finančné poradenstvo, vypracovanie kúpnych zmlúv, vklad na kataster. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk.
Beluša
89 990 €
2i byt v pôvodnom stave v Ružinove
JKV Real so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 2i byt v pôvodnom stave v Ružinove. Byt s rozlohou 61 m2 sa nachádza na 6. poschodí zo 7. celkových s prevažne východnou orientáciou. Byt má plastové okná, nové bezpečnostné dvere, inak je v pôvodnom stave. Dispozícia: -vstupná chodba, samostatná obývačka, samostatná spáľňa, kuchyňa, kúpeľňa a WC K bytu prislúch na medziposchodí 1 m2 úložného priestoru. V bytovom dome je nový výťah, strecha rekonštruovaná - prerobená na šikmú. Potraviny 100 m, Lidl 350 m, zastávka električky 180 m. Bezproblémové parkovanie. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Bratislava II - Ružinov
179 900 €
Košice okolie na predaj stavebný pozemok
JKV REAL - Ponúkame Vám na predaj pozemok - pre rodinný dom. Košice okolie. Velmi pekný ,rovinaty stavebný pozemok . Inžinierske siete vedla pozemku .Všetky informacie v RK . Plocha: pozemku 900m2. Cena 88 000 €
Bidovce
88 000 €
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom 1 izbový byt v Prievidzi, časť
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom 1 izbový byt v Prievidzi, časť Sever. Byt sa nachádza v tichej lokalite s blízkou kompletnou občianskou vybavenosťou. Podlahová plocha: 39 m2 Byt pozostáva: vstupná chodba, kuchyňa, 1x izba, kúpeľňa, WC. Výhodné bezproblémové parkovanie v blízkosti bytu. Byt je po kompletnej rekonštrukcii (ešte nebol po rekonštrukcii obývaný) nové jadro, nové sadrové stierky, nové laminátové podlahy, nová kuchynská linka, nové spotrebiče, kuchynský stôl s 2 stoličkami, nové bytové dvere, v obývacej izbe vstavaná skriňa. Cena mesačného nájmu je: 370€ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0902300253, alebo spetkova.andrea@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Prievidza
370 €/mes.
JKV REAL / 3 - izbový byt na predaj / Bratislava - Ružinov
JKV REAL Vám ponúka na predaj 3 izbový byt so súhlasom majiteľa v Bratislave mestskej časti Ružinov - Úžitková plocha bytu 60m2. - Stav objektu: pôvodný stav. - Poschodie: 3 - Podlaha: linoleum - Okná: plastové. - Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa - Oddelené WC - Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. - Parkovanie možné formou rezidenčného parkovania LOKALITA: Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Blízko MHD, obchody, školy, škôlky, ihriská. VÝHODY: - Zrekonštruovať podľa vlastnej predstavy - Ideálny pre pár, rodinu, ale aj investíciu - Okná otočené do 2 svetových strán - Rýchla dostupnosť do centra mesta - Cena 195 000 € K cene 195 000 € bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa: - Vypracovanie kúpnych zmlúv - Protokolárne odovzdanie bytu - Pomoc s prepisom energií BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS: - Prepočet hypotéky finančným poradcom - Výber úveru s najnižšou úrokovou sadzbou - Až po schválenie úveru a podpis zmlúv v banke BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0948440608 alebo orolin.jkvreal@gmail.com
Bratislava II - Ružinov
195 000 €
Predáme 3 izbový byt v lukratívnej lokalite NOVINY
Ponúkame na predaj útulný 3 izbový byt v lukratívnej lokalite NOVINY v Trenčíne. Rozloha bytu: 71m2 balkón: 8m2 balkón:4m2 pivnica : murovaná -5m2 Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou -menené plastové okná -podlahy -elektrika -murované jadro -omietky -nová kuchynská linka Dispozícia bytu: vstupná chodba, samostatná kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa z ktorej je vstup na balkón, obývacia izba, spálňa a detská izba z ktorej je vstup na druhý balkón. Výhody: -vlastný kotol na ohrev teplej vody -dispozične veľmi dobre riešený -kompletná občianska vybavenosť -možnosť prenájmu garážového státia Byt sa predáva po dohode zariadený. ODPORÚČAM VIDIEŤ!!! V cene bytu je zahrnutý kompletný právny servis, finančné poradenstvo, vyhotovenie zmlúv, kataster Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk.
Trenčín
dohodou
So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom priestranný 2 – izbový byt v mestskej časti Košice Juh, na
So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom priestranný 2 – izbový byt v mestskej časti Košice Juh, na Južnej triede. Výmera bytu je 50m2, nachádza sa na 7/12 poschodí a je orientovaný na západ. Dispozične pozostáva z obývačky (výstup na zasklený balkón), spálne, kuchyne (kuchynská linka s plným vybavením: príbor, taniere, poháre, hrnce...), chodby, kúpeľne a samostatného WC. Byt sa prenajíma zariadený a je vybavený spotrebičmi: práčka, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, chladnička s mrazničkou, sporák, kuchynské vybavenie, 2xTV, Hi-Fi systém, žehlička, vysávač. Byt je vhodný na bývanie pre 1 až 2 osoby bez domácich zvierat. Fajčenie je dovolené len na balkóne (v byte je zákaz fajčenia). Cena nájmu je 600€ vrátane energií, bez internetu. Internet podľa vlastného výberu k dispozícii Antik a iné Platba nájmu mesiac vopred a depozit vo výške jedného mesačného nájmu. Link na video: https://youtu.be/m9DKpvqoP14?feature=shared Kontaktujte ma prosím mailom: ek.jkvreal@gmail.com
Košice IV - Juh
600 €/mes.
1 izbový byt na predaj v Trenčianskych Tepliciach
Ponúkame na predaj zariadený 1 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii . Boli vymenené plastové okná, murované jadro, omietky, podlahy atď Rozloha:35m2 balkón: áno pivnica: áno V okolí kompletná občianska vybavenosť. Pred bytovkou bezproblémové parkovanie. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk.
Trenčianske Teplice
66 990 €
Prenájom 3.izbového bytu Košice-Západ, Humenská ulica
So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom pekný, zariadený a vkusne zrekonštruovaný 3-izbový byt o výmere 67 m2 na ulici Humenská v lokalite Košice-Západ. Byt sa nachádza na 6. poschodí (z 8.). Zariadenie bytu: 2 plnohodnotne zariadené izby, priestorná obývačka, nová kuchyňa s chladničkou, rúrou a mikrovlnkou, kúpeľňa s práčkou/sušičkou, oddelené WC, šatník/technická miestnosť, klimatizácia, balkón. V okolí je vynikajúca občianska vybavenosť (obchod, park, pošta, školy, zastávka električky). Byt je vhodný pre 3-4 osoby a je dostupný od 1.6.2024. Prenájom je možný po dohode i na rok. Cena: 850 eur / mesiac + vratný depozit vo výške 1000 eur. V cene sú zahrnuté energie, internet a TV + poplatok pre RK za sprostredkovanie, rezerváciu a služby vo výške mesačného nájmu V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel.č.0903 620 232, alebo mailom: oberleova@jkvreal.sk
Košice II - Západ
850 €/mes.
NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT V DUBNICI nad VÁHOM
Ponúkame na predaj slnečný 3 izbový byt v Dubnici nad Váhom na Kollárovej ulici. Rozloha bytu:68m2 balkón: áno pivnica: latková poschodie: 2/5 výťah: áno V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia - boli menené plastové okná /v kuchyni sú pôvodné/, nová kuchynská linka, obývacia stena, bezpečnostné dvere. Na bytovke má tento rok prebehnúť kompletná rekonštrukcia. Dispozícia :chodba, kuchyňa z ktorej je vstup na balkón, obývacia izba, 2 nepriechodné izby, samostatná kúpeľňa a samostatné WC. Byt sa predáva zariadený... Cena: 112 990 eur. V cene je zahrnutý právny servis, vypracovanie zmlúv, kataster, finančné poradenstvo, Pred vchodom je bezproblémové parkovanie. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, potraviny, zástavky atď... V pešej dostupnosti centrum mesta. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Dubnica nad Váhom
109 900 €
PREDAJ KRÁSNEHO ZARIADENÉHO 3-IZBOVÉHO BYTU V NOVOSTAVBE S PARKINGOM ŠAMORÍN
JKV REAL so súhlasom vlastníka ponúka na predaj 3-izbový byt v Šamoríne v novostavbe, ktorá sa nachádza len 5 minút pešej chôdze od centra mesta. Byt o výmere 80 m2 vrátane balkónu je na 2. poschodí bytového domu s výťahom. Dispozíciu tvorí priestranná obývacia izba s kuchynskou časťou, spálňa, detská izba, kúpeľňa a toaleta. Kuchynská linka vyrobená na mieru doplnená o kvalitné vstavané spotrebiče vrátane veľkej chladničky. Dostatok denného svetla v obývačke poskytuje veľké francúzske okno, ktoré slúži ako vstup na balkón. V spálni je veľká vstavaná skriňa s úložným priestorom a manželská posteľ s ďalším úložným miestom. Ďalšia miestnosť je využívaná ako detská izba, ale môže slúžiť aj ako pracovňa alebo hosťovská izba. Stav: Novostavba Kúrenie: Podlahové Výhody: - Dom postavený z tehly - Kompletne zariadený - Nízke mesačné náklady - Vlastné parkovacie miesto - Blízko do centra mesta - Rýchle napojenie na diaľnicu Cena: 189990 € - Vrátane zariadenia a parkovacieho miesta - V cene je zahrnutý kompletný servis pri kúpe bytu a možnosť vybavenia hypotekárneho úveru U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto, aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu o dohodnutie obhliadky volať: 0950 356 356 alebo mailom na jkvrealba@jkvreal.sk
Šamorín
189 990 €
Pekný stavebný pozemok v Chorvátskom Grobe
JKV Real so súhlasom majiteľky ponúka na predaj stavebný pozemok v lokalite Panonský háj Chorvátsky Grob-Čierna Voda. Pozemok je rovinatý, slnečný a rohový s krásnym výhľadom na Karpaty. Pozemok je podľa UPI vhodný na stavbu RD bungalov alebo dvojpodlažný. Max. zastavanosť pozemku 30%. Pozemok je o veľkosti 432 m2 – š16m x d27m. Všetky inžinierske siete pri pozemku. Výhody pozemku: - Obklopený prírodou CHKO Šúrskeho lesa. - Rýchle napojenie na obchvat. - 2km od Bratislava – Vajnory. - V okolí množstvo cyklotrás na smer Vajnory, Ivánka p. Dunaji, Svätý Jur, Rača... - Kompletná občianska vybavenosť: školy, škôlky, zdravotné stredisko, lekáreň, nákupné centrá: coop jednota, tesco, reštaurácie... Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Chorvátsky Grob
169 900 €
3 izbový byt na predaj so zvýhodnením + 1 izba naviac a balkón v obci Pukanec / JKV REAL
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3 - izbový byt s balkónom v obci Pukanec. Predávaný byt je nadštandardne riešený, jeho pridanou hodnotou je + 1 izba a tak aj samotné zväčšenie priestoru bytu. Dispozične je tento byt riešený: Vstupná chodba s priestorom na odkladanie vecí. V chodbe sa nachádza vstup do detskej izby, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne a obývacej izby. Obývacia izba je veľká a priestranná s dvomi vchodmi ( z chodby a z kuchyne ), v tejto miestnosti máme vstup do spálňovej izby. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou so sporákom a digestorom, vchodom na priestranný balkón a pridanou miestnosťou, ktorá je rozdelená na dve časti ( nachádza sa tu okno ), momentálne je využívaná ako detská izba, môže však slúžiť na rôzne účely. Rozmery predávaného bytu, ako aj zákres pôdorysu nájdete v priloženej fotodokumentácií. Stav bytu : V byte prebehli rekonštrukčné práce - stierky vo všetkých izbách robené v roku 2014, obývacia izba - stierky na stenách + vystierkovaný strop v roku 2022. Vymenené drevené dvere, nové radiátory v spálni a obývačke. Plastové okná. Položený gumolit v celom byte. Jadro - umakart. Byt sa predáva kompletne vyprataný. Byt sa nachádza na treťom poschodí ( z troch ), bez výťahu. K bytu náleží murovaná pivnica tvorená z troch priestorov, je nadštandardne veľká o výmere 12 m2. Orientácia bytu je veľmi dobrá, denná časť - obývacia izba, kuchyňa je otočená do ulice a spálňová časť je nasmerovaná do pokojného prostredia so záhradou a detským ihriskom. Bytový dom je kompletne zateplený, vkusne zrekonštruované a zväčšené balkóny so strieškami, vymenené vstupné a zadné dvere, poštové schránky, zrekonštruovaný interiér bytového domu, stupačky, prebehla rekonštrukcia strechy kde je odizolovaná strecha s novou strešnou krytinou. Bytový dom je kompletne vynovený. Byt je stredový - úspora kúrenia (zateplenie) a neprehrieva sa v letných mesiacoch (po rekonštrukcii strechy). Poloha bytového domu : umiestnený je v pokojnej lokalite, v tesnej blízkosti sa nachádza všetko potrebné vybavenie ako obchody ( coop, cba ), lekáreň, kaderníctvo, doktor, zubár, pohostinstvo, reštaurácia, wellness, autobusová zástavka, zmrzlináreň, bankomaty ( cca 5 až 10 minút chôdzi ). Pukanec je známi aj svojou bohatou históriou, krásnym prostredím plným zelene, pokojom ktorý toto miesto prináša. Vzdialenosti - okresné mesto Levice 19 km ( s pravidelnými autobusovými spojmi ), Banská Štiavnica 24 km, Nová Baňa 15 km. ÚDAJE 3 izbový byt Úžitková plocha: 75 m2 Čiastočne zrekonštruovaný 3. poschodie, bez výťahu, s balkónom nájom OSBD - 210 eur - mesiac na 3 osoby, ( 190 eur - mesiac na 2 osoby ) Pre viac fotografií nehnuteľnosti navštívte stránku : https://www.jkvreal.sk/nehnutelnost/13078267-3-izbovy-byt-na-predaj-so-zvyhodnenim-1-izba-naviac-a-balkon-v-obci-pukanec---jkv-real U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0917 719 411, alebo na jkvreal.sk, alebo benckova@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Pukanec
70 000 €
REZERVOVANÝ 3 izb. byt na Gercenovej ul. v Bratislave
Realitná kancelária JKV REAL Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj tento exkluzívny, nadštandardný 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Gercenovej ul. v Bratislave. Tento byt nie je bytom v pravom zmysle slova. Je to skvost, ktorý nazvete svojim domovom ihneď ako ho uvidíte. Skúste to aj Vy najskôr v 3D obhliadke: https://my.matterport.com/show/?m=voH2zqxMwQr Mám pravdu? Byt sa predáva so všetkým vybavením a zariadeniami, ktoré môžete obdivovať v 3D obhliadke, alebo keď si ho kúpite... Byt sa nachádza na 5. poschodí (6 NP) novšieho bytového domu (kolaudácia 2001), je prístupný z pavlače, s orientáciou do uzavretého átria s parkovou úpravou, s povoleným vstupom len pre obyvateľov bytového domu, ako oddychová súkromná zóna. Celková rozloha bytu: 91 m2 Byt s príslušenstvom: 71,52 m2 Terasa: 16,65 m2 Pivnica: 2,84 m2 SPOLU: 91 m2 DISPOZÍCIA A ROZLOHA: Vstupná hala (4,70 m2), z ktorej sa ide do všetkých miestností bytu: Obývacia izba: 20,30 m2 Kúpeľňa: 5,00 m2 Spálňa: 12 m2 Izba: 16,28 m2 Technická miestnosť: 1,60 m2 Byt prešiel veľmi precíznou kompletnou rekonštrukciou, boli použité kvalitné, luxusné materiály a vybavenie všetkých miestností bytu: KÚPEĽŇA: • Hansgrohe Select • Hansgrohe Puravida dážď + vodopád • Sklenená zástena HÜPPE • Umývadlo Burgbad PLI • Vaňa Villeroy & Boch QUARYL - unikátna zmes najlepšieho kremičitého piesku a akrylu • Odsávaná toaleta Geberit – zápach je minulosťou • Vyhrievaná podlaha DEVI Digital • Ambientne LED osvetlenie • Zabudovane kúpeľňové digitálne rádio s bluetooth • Stropný ohrev carbon • Dlažba a obklad značky Villeroy & Boch KÚRENIE + KLIMATIZÁCIA: • Kondenzačný kotol Protherm Tiger Condens + zásobník vody • Diaľkové ovládanie ku kotlu • Nové radiátory KORADO Radic plan • Dizajnová klimatizácia LG ART. Funkcia kúrenia a chladenia + ovládanie cez telefón KUCHYŇA: • Whirlpool - rúra, digestor, indukčná varná doska • Siemens excellence chladnička s mrazničkou a nultou zónou chladenia • Bosch umývačka riadu • Panasonic MW • Siemens excellence práčka + sušička s tepelným čerpadlom NÁBYTOK A ZARIADENIA: • Dyhované dvere značky Sapeli • Rozvody TV a internetu v každej miestnosti • Svietidlá v celom byte PHILIPS LED POWER • Schneider Electric - Systém diaľkového ovládania osvetlenia • Nábytok detská izba + skrine a botník v chodbe na mieru z top materiálu DUROPAL • LED TV PHILIPS UHD Ambilight 164cm • LED TV FULL HD Ambilight 108cm • Celokožená sedacia súprava na mieru • Posteľ v spálni Chateau d\'ax s úložným priestorom • Byt má nové presklenené portály so zaťahovacími sieťkami proti hmyzu • Jedálenský stôl drevený masív • Stierka v celom byte v kombi s tapetou Barbara Becker • Zasklená terasa LOKALITA: Do úplného centra mesta sa dostanete krátkou prechádzkou po novovybudovanej pešej zóne Petržalské korzo alebo cyklotrasou, ktorá vedie priamo spred bytového domu - Rovnako rýchlo sa ocitnete na detských ihriskách, v Sade Janka Kráľa, nákupnom centre Aupark - Kompletná občianska vybavenosť – základná škola, škôlky, potraviny, lekáreň, fitness centrum, zdravotné stredisko, obchodíky, kaviarne. Dopravná infraštruktúra: výborné spojenie MHD, v blízkosti železničná stanica Petržalka, jednoduchá a rýchla prístupnosť mostov a diaľničného obchvatu. CENA: 295 000 EUR + možnosť dokúpenia/prenájmu parkovacieho státia (14 m2) v suteréne bytového domu Cena zahŕňa vypracovanie kúpnej zmluvy, katastrálne a notárske poplatky a protokolárne odovzdanie bytu. V JKV REAL môžete využiť bezplatný hypotekárny servis. Sme tu pre Vás s prvotriednym realitným a právnym servisom. Všetky fotografie a 3D obhliadka je majetkom JKV REAL. V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií k tejto nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Zdena Ochabová +421 903 565 688, ochabova@jkvreal.sk
Bratislava V - Petržalka
295 000 €
Ponúkam na prenájom krásny, svetlý 3. izbový byt s loggiou.
Ponúkam na prenájom krásny, svetlý 3. izbový byt s loggiou. Byt má podlahovú plochu krásnych 72m2 a nachádza sa na vyvýšenom prvom poschodí, vo výbornej lokalite na ulici Sibírska na sídlisku Sekčov. Občianska vybavenosť: Nákupne centrum Max, Koral, McDonald´s, škola, školka, detské ihrisko, MHD, potraviny, interierové ihrisko, kostol, fitnesscentrum. Dispozícia bytu: Predsieň s úložným priestorom a vstavanou skriňou , obývacia izba, spálňa s veľkou vstavanou skriňou, detská izba (pracovňa), kuchyňa s komorou, kúpeľňa, samostatné WC, loggia (3.5 m2) a k bytu máte aj pivnicu. Celkový dojem: Pekný, presvetlený, zachovalý byt po rekonštrukcií s čiastočným zariadením s výbornou občianskou vybavenosťou, mimo rušnéj hlavnej cesty. Bývať môžte už aj dnes. Cena nájmu je 500€/ mesačne + energie ( 180€). V prípade záujmu o obhliadku, ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0911348262.
Prešov
500 €/mes.
Dopyt - RD Košice Sever
JKV REAL - Súrne hľadáme pre konkrétneho klienta samostatný rodinný dom -vilu Košice I. Podmienka je pozemok minimálne 500 m2 a RD s okamžitou možnostou nastahovania. Cena záleží od lokality, stavu domu a rozlohy. Dopyt je vážny. Ak vlastníte podobnú nehnuteľnosť a chcete ju predať neváhajte ma kontaktovať. Košice I. Cena 700 000 €
Košice I - Sever
700 000 €
Krásny 2 izbový byt s terasou a záhradkou - VINOHRADY
Ponúkame na prenájom krásny 2 izbový byt v Trenčíne na Muškátovej ulici- Vinohrady. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený tak ako na fotkách. Dispozícia bytu: predsieň, samostatná kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, spálňa, a kuchyňa s obývacou izbou z ktorej je vstup na záhradu, Rozloha:58m2 terasa:20m2 záhradka:113m2 K bytu taktiež prislúchajú dve parkovacie miesta. Jedno parkovacie miesto je v cene nájmu. Druhé parkovacie miesto je tiež možné si prenajať za 50 eur mesačne. V blízkosti sa nachádza: reštaurácia, Billa, lekáreň mhd, salóny krásy Cena: 700 eur vrátane energií, TV, internetu a jedného parkovacieho miesta Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk.
Trenčín
700 €/mes.
VEĽKÝ MEDER / SKVELÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ PRE PODNIKATEĽOV / PENZIÓN S APARTMÁNMI NA REKONŠTRUKCIU
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na fantastickú príležitosť pre investorov/podnikateľov v kúpeľnom mestečku Veľký Meder. Základné informácie Jedná sa penzión/rodinný dom s veľkou rozlohou a taktiež priestranným pozemkom s veľkým potenciálom využitia. Nachádza sa priamo vo Veľkom Mederi, ktorý ponúka široké možnosti pre oddych alebo turizmus. Dispozícia Táto nehnuteľnosť disponuje veľkou terasou za domom a dvomi balkónmi (jeden na južnej strane a druhý na východnej strane). Na prízemí sa nachádza kuchyňa kde je pekná, zachovalá kuchynská linka aj so spotrebičmi spolu s kuchynským stolom. Rozľahlá obývacia miestnosť s gaučom a s výstupom na terasu. Taktiež sa na prízemí nachádza kúpeľňa s WC + 3 samostatné izby/spálne s posteľami. Na 1. poschodí sú umiestnené 4 rozlohou priestranné izby. Súčasťou izby sú postele a skrine pre odkladanie vecí. Prvé poschodie domu poskytuje komfort aj vďaka tomu, že má vlastnú kúpeľňu so samostatným WC. Na tomto poschodí sa zároveň nachádzajú 2 balkóny. Na 2. poschodí sa nachádzajú ďalšie 3 izby. Lokalita Veľký Meder je lokalita, ktorá je kúpeľným mestom. Ponúka kvalitnú občiansku vybavenosť. V meste nájdete množstvo reštaurácií a kaviarní. Veľkou výhodou je, že je tu ako aj železničná stanica tak i pravidelne premávajúca autobusová doprava, ktorá Vám zabezpečí rýchly presun. Do Bratislavy to máte necelú hodinu autom a do Dunajskej Stredy len krátkych 20 minút. Nájdete tu aj široký výber potravinových reťazcov Tesco, Billa, Lidl, či detské ihriská, futbalové ihrisko, tenisové kurty pre športové vyžitie. Doplňujúce informácie V dome sa nachádza zariadenie, ktoré sa môže predávať spolu s nehnuteľnosťou prípadne po dohode s majiteľom sa môže predávať dom aj úplne vyprataný. Cena zahŕňa: Províziu pre RK, právny servis. Vyhotovenie znaleckého posudku. Poradenstvo a základný správny poplatok na katastri. Podpisy vyhotovené u autorizovaného advokáta. V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru. táto nehnuteľnosť je ideálna pre investora, ktorý si zrekonštruuje penzión podľa vlastných predstáv a využije tak jeho veľký potenciál, ktorý ponúka výborná lokalita alebo samotná dispozícia domu s pekným pozemkom. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL! U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! V prípade viac info alebo dohodnutie obhliadky ma prosím neváhajte kontaktovať na t.č. 0911 382 381 alebo mailom na jadron@jkvreal.sk
Veľký Meder
169 990 €
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom 1 izbový byt v Prievidzi.
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom 1 izbový byt v Prievidzi. Byt sa nachádza v tichej lokalite s blízkou kompletnou občianskou vybavenosťou. Podlahová plocha:39m2 Byt pozostáva: chodba, kuchyňa, 1x izba, kúpeľňa, WC Byt je kompletne zariadený, voľný ihneď, vhodný pre 1 max. 2 osoby na dlhodobý prenájom. Cena mesačného nájmu je: 380 € U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0902300253, alebo na jkvreal.sk, alebo spetkova.andrea@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Prievidza
380 €/mes.
3i byt v Podunajských Biskupiciach
JKV Real so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pekný 3i byt v tehlovom bytovom dome v Podunajských Biskupiciach. Byt s rozlohou 79 m2 + balkón 5,5 m2 sa nachádza na 3. poschodí z 5. celkových nasmerovaný do parku so severozápadnou orientáciou. Dispozícia: - Vstupná chodba - Spálňa - Obývacia izba + kuchyňa - Detská izba - Kúpeľňa s vaňou - Samostatná toaleta - Balkón Byt sa predáva po dohode kompletne zariadený so spotrebičmi a nábytkom tak ako je na fotkách. Bytový dom je 17 ročná tehlová stavba s výťahom a vlastným plynovým kotlom Protherm, kompletne zateplený. K byu neprislúcha pivnica, ale na prízemí bytoveho domu je spoločná miestnosť na bicykle, kočiare a iné veci. Parkovanie je verejné. Exteriér: Výborná dostupnosť MHD, v pešej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, pošta, školy, škôlky, Billa, Lidl, zdravotné stredisko, lekáreň. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Bratislava II - Podunajské Biskupice
236 990 €
5i rodinný dom v Rajke
JKV Real so súhlasom majiteľky ponúka na predaj krásny 5i rodinný dom v Rajke. Dom so zastavanou plochou 155 m2 sa nachádza na peknom 5 árovom pozemku v tichom prostredí Starej Rajky. Dispozícia: -1. podlažie (112,8 m2): prístupné z dvora - Garáž I 20,2 m2 z ulice s diaľkovým ovládaním - Garáž II 23,6 m2 z dvora s diaľkovým ovládaním - Dielňa 11,8 m2 - Pivnica 47,7 m2 - Kotolňa 9,5 m2 1. podlažie (136,1 m2): - Obyvačka spojená s kuchyňou 47,7 m2 - Komora 1,9m2 - Izba 11,9 m2 - Izba 8,9 m2 - Vstupné schody 5,7 m2 - Vstupná chodba 7,0 m2 - Šatník so schodami do pivnice 3,9 m2 - WC 1,4 m2 - Chodba do kúpeľne a spálne so vstavaným šatníkom 3,3 m2 - Kúpeľňa s WC 5,2 m2 vírivá vaňa, práčka Bosch, sušička Bosch - Zimná záhrada 17,7 m2 s diaľkovo ovládanou markízou - Terasa 21,5 m2 2. podlažie (46,7 m2): - Izba 20,5 m2 - Izba 15,1 m2 - Kúpeľňa s WC 5,7 m2 s masážnym sprchovým kútom - Terasa 5,4 m2 Hosťovský dom v záhrade (bezbarierový) Zastavaná plocha 66,1 m2 Obývačka s kychynským kútom 28,2 m2 a krbovou pecou Kúpeľňa so sprchovým kútom, WC 3,8 m2 Prekrytá terasa 25,1 m2 Dom je vykurovaný ústredným kúrením, ďalej v dome je zavedený plyn, studňa. V celej záhrade je závlaha z vlastnej studne. V prípade záujmu je možnosť prikúpiť priľahlý pozemok. Vtedy by celý pozemok mal rozlohu 1368 m2, kde je možné postaviť ďalšie dve nehnuteľnosti. V cene nie je zahrnutá provízia. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Maďarsko
355 000 €
Chalúpka na bývanie aj podnikanie!
V údolí brezovského potoka, v kopaničiarskej dedinke Hradište pod Vrátnom s bohatou históriou, ponúkame na predaj samostatný rodinný dom v pôvodnom stave so zastavanou plochou 104 m2, na pozemku o výmere 583 m2. Dom sa nachádza v obklopení peknej prírody, v dosahu hlavnej cesty, ktorá je málo využívaná a premávka nenarúša ticho a relax. Dom je murovaná stavba s drážkovou cementovou škridlou v zachovalom stave. Nachádza sa na rovinatom pozemku, rozdelená na obytnú časť a pracovnú časť na podnikanie. Za domom sa nachádza kopcovitý terén bez erózie v stabilnom stave. IS: elektrická prípojka 220/380V, vodovodná obecná prípojka, žumpa 12 m3. Kúrenie - kotol na tuhé palivo s radiátormi. Dispozícia: 1. časť na bývanie: 2x samostatný vstup, 2x chodba, 2x izba, kuchyňa, komora, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a samostatné WC. 2. časť: dielňa so samostatným vchodom, dreveným stropom a samostatný sklad s výlezom do podkrovia. Krov je hambálkový, zachovalý. Súčasťou nehnuteľnosti je aj šopka a drevený prístrešok na uskladnenie dreva a náradia. Benefity: +zaujímavá cena vzhľadom na ponuku a potenciál nehnuteľnosti. +pekná príroda a vyhľadávaná lokalita pre hubárov, turistov, cykloturistov. +celoročné chalupárčenie a podnikanie pre domáceho majstra. +možnosť výstavby pivničných priestorov. Dostupnosť: Senica (16 km), Myjava (18 km), Trnava (37 km), Bratislava (70 km).
Hradište pod Vrátnom
39 990 €
JKV REAL / 2i byt na Predaj Nové Mesto
Realitná kancelária JKV REAL Vám ponúka na predaj byt so súhlasom majiteľa v Bratislave Mestská časť - Nové Mesto. - Úžitková plocha bytu 40m2. - Podlaha: parkety, linoleum - Okná: plastové. - Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. - Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. - Parkovanie možné formou rezidenčného parkovania - Kúrenie: centrálne. - Byt bude kompletne vyprataný - Stav objektu: pôvodný stav. BYTOVÝ DOM: - Zateplená fasáda - Vymenené stúpačky - Brána na magnetický čip LOKALITA: Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Blízko MHD, obchody, školy, škôlky, ihriská. - Cena 130 000 € VÝHODY: - Zrekonštruovať podľa vlastnej predstavy - Ideálny pre pár, rodinu, ale aj investíciu - Všetky izby v byte sú nepriechodné - Okná otočené do 2 svetových strán - Rýchla dostupnosť do centra mesta CENA NEHNUTEĽNOSTI: 130 000 EUR K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa: - Vypracovanie kúpnych zmlúv - Protokolárne odovzdanie bytu - Pomoc s prepisom energií BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS: - Prepočet hypotéky finančným poradcom - Výber úveru s najnižšou úrokovou sadzbou - Až po schválenie úveru a podpis zmlúv v banke BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0948440608 alebo orolin.jkvreal@gmail.com
Bratislava III - Nové Mesto
130 000 €
3i byt v Devínskej Novej Vsi
JKV Real so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pekný 3i byt v DNV. Byt s rozlohou 74m2 sa nachádza na 4. poschodí z 8. celkových so západnou orientáciou. Dispozícia: - zo vstupnej haly sa vchádza do veľkej obývačky so vstupom do kuchyne, z ktorej je východ na loggiu - dve izby sú na severe s oknami do tichého zeleného dvora - kúpeľňa zväčšená o priestor celého WC, rohová vaňa so schodíkmi v rohu a svetelnou liečebnou terapiou, podobne aj po obvode kúpeľne vrátane sadrokartónového podhľadu a v ňom bodového osvetlenia - WC je vstavané do pôvodne prechodnej a teraz zastavanej chodby medzi kuchyňou a izbou oproti - kuchyňa je v drevenom rustikálnejšom štýle farby čerešne so zavesenými trámami pod stropom s bodovým osvetlením - otvorený výhľad na juh až juhozápad z kuchyne cez zasklenú loggiu a aj z obývačky vidieť na zelený kopec Kobyly a Sandberg Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou, sú vymenené okná aj žalúzie, rovnako aj bytový dom je zateplený s novou strechou, nový hlavný vchod, vysoký nový tichý výťah, menené všetky rozvody v šachtách. K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Exteriér: - bytový dom sa nachádza na ulici Milana Marečka, v blízkom dosahu sú 2 školy, 2 škôlky, cesta do prírody na pieskový kopec Sandberg, či dole k rieke trvá cca 10 min pešo, do lesa 5min, 20min do známeho labyrintu kameňolomu smerom na Devín - pred domom stojí väčší obchodný dom Kraj s bio potravinami a lekárňou - pred domom je slepá ul. s možnosťou bezproblémového parkovania - na sídlisku s 2 zastávkami sú blízko v dosahu ešte ďalšie 2 veľkoobchody vrátane väčšieho obchodného domu: Tesco, Lidl, reštaurácie, obchodíky na hlavnej a pumpa = výborná infraštruktúra a cca 5 km a 3 zastávky busom je nákupné centrum Bory - bus doprava do centra k Hlavnej stanici (železničná) 20 min a AS Mlynské Nivy 26 min. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
198 300 €
1 a pol izbový, priestranný byt
Ponúkame Vám na predaj jeden a pol izbový byt v Starej Turej, na Hurbanovej ulici. Byt sa nachádza na 2 poschodí panelového domu. Rozloha bytu: - byt má 40m2 + balkon a pivnica - chodba s kuchyňou a väčšia izba, z ktorej je balkón. - v byte je špajza, kúpeľňa je priechodzá s WC, na chodbe mini botník.. - byt je v pôvodnom stave, okrem nových okien Panelový dom je zateplený v r.2023, nový výťah.., nové balkony a fasáda. Byt je vyprataný, pripravený na reonštrukciu, podľa vaších predstáv. Nachádza sa vo výbornej lokalite, dobrá občianska vybavenosť, obchody, lekáreň, pošta, lekár, škola, školka..autobus.stanica.. Kúpou je ihneď volný. Cena 66000,- Eur + provízia Súčasťou ceny je aj: - právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - v prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru a poistenie nehnuteľnosti - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rád odpovie Váš osobný maklér: Slávka Gajdošíková: Telefonicky: 0908810873 Mailom: gajdosikova@jkvreal.sk Profesionálny prístup je samozrejmosťou.
Stará Turá
66 000 €
JKV REAL / PREDAJ KRÁSNEJ NOVOSTAVBY V OBCI ZLATÉ KLASY
JKV Real vám ponúka na predaj pekný rodinný dom v obci Zlaté Klasy. Rodinný dom má zastavanú plochu 130 m2 + terasa 10 m2. Nachádza sa na krásnom rovinatom pozemku s rozlohou 759 m2 v peknej časti obce plnej nových rodinných domov. Rodinný dom bungalov, je postavený z kvalitných materiálov, tehlové obvodové múry so šírkou viac ako 40 cm počas letných dní držia v dome príjemné chladnejšie prostredie a v zime naopak, zabraňujú úniku tepla. Základné info: • počet izieb: 5 (kuchyňa s obývačkou s výstupom na terasu, 4 samostatné izby, kúpeľňa, WC a technická miestnosť) • dom sa predáva zariadený (až na pár častí zariadenia) • kvalitná stavba vykurovaná plynovým kotlom pomocou radiátorov, v kuchyni a v obývačke spolu s podlahovým kúrením • spodné podlažie je možné vykurovať aj zabudovaným krbom na tuhé palivo, ktorý sa nachádza v obývačke • dom je napojený na všetky IS (voda, elektrina, plyn, odpad je riešený 15 m3 žumpou Exteriér: • dom sa nachádza na peknom rovinatom zatrávnenom pozemku, kde sa okrem iného nachádza krytá terasa s vonkajším záhradným sedením • na pozemku sa taktiež nachádza garáž s rozlohou 24 m2, ktorá je využívaná ako dieľňa alebo miesto na odkladanie vecí, potrebných na starostlivosť o dom a záhradu • predzahrádka je zavlažovaná automatickým zavlažovaním • na príjazdovej ceste za bránou je možnosť parkovania 4-5 os. áut Lokalita: • dom je v dobrej lokalite, blízko miest, Bratislava 30 km; Šamorín 15 km; Senec 14 km. Výborná dostupnosť na diaľnicu cca 13km od rýchlostnej cesty R7 v Kvetoslavove. • v obci sa nachádza pošta, reštaurácia, materská škola, základná škola Mesačné náklady približne 150 Eur. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Zlaté Klasy
299 990 €
RD Košice SEVER
JKV REAL - Ponúkame Vám na predaj 3 podlažný RD Košice-Sever, Sever. Plocha: úžitková 450m2, pozemku 692m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Všetky dalšie informacie v RK .Cena 551 000 €
Košice I - Sever
551 000 €
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom. 2 izbový byt v Prievidzi, časť
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom. 2 izbový byt v Prievidzi, časť Sever. Byt sa nachádza v tichej lokalite s blízkou kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti lesoparku. Podlahová plocha: 43 m2 Byt pozostáva: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, 1xizba, kúpeľňa, WC. Kompletne zrekonštruovaný byt s moderným dizajnom, zariadený. Výhodné bezproblémové parkovanie v blízkosti bytu. Voľný ihneď. Cena mesačného nájmu je: 430 € U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0902300253, alebo na spetkova.andrea@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Prievidza
430 €/mes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16