Pripravujeme prenájom 2 izbové bytu na Starom sídlisku v Prievidzi
Realitná kancelária JKV REAL pripravuje prenájom 2 izbového bytu na Starom sídlisku v Prievidzi. Byt bude prístupný na obhliadky od 01.05.2024 Nachádza v tichej lokalite s blízkou kompletnou občianskou vybavenosťou. ILUSTRAČNÁ FOTO V GALÉRII. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: kuchyňa so spotrebičmi mikrovlnka, chladnička, varná doska, kúpeľňa je vybavená, komplet sanita a práčka. V spálni sa nachádza posteľ, skriňa. Obývacia miestnosť má k dispozícii TV , tiež kompletne vybavená nábytkom. K bytu prislúcha pivnica. Podlahová plocha: 56 m2 vrátane pivnice. Cena mesačného nájmu je: 470 € Fotky a bližšie informácie o prenájme Vám poskytneme 01.05.2024 V prípade, že poznáte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť neváhajte a kontaktujte ma. V prípade odporučenia, na konkrétnu nehnuteľnosť Vám ponúkam finančnú odmenu. Pre viac informácii mi zavolajte na číslo 0950 736 687. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0950 736 687, alebo na duchon@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Prievidza
470 €/mes.
3D obhliadka - 3 izb. byt s terasou v Šamoríne, mestská časť Mliečno
Realitná kancelária JKV REAL Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj krásny, 3 izbový byt s veľkou terasou v Šamoríne, časť Mliečno, v tehlovom bytovom dome. Byt sa nachádza na prízemí, s bezbariérovým prístupom, vlastným úložným priestorom (murovanou špajzou) hneď pri byte a ďalším odkladacím priestorom na povale bytového domu. K bytu patrí jedno parkovacie miesto priamo pred vchodom do bytového domu. Je možné parkovať aj na parkovisku, ktoré prináleží bytovému domu. Celková rozloha bytu: 61 m2 K tomu dvor s terasou: 19 m2 Byt s dvorom spolu: 80 m2 K tomu murovaná špajza: 2 m2 K tomu časť povaly bytového domu: 8 m2 Dispozícia: Vstupná chodba, z ktorej sa ide do všetkých miestností bytu: - Spálňa - Detská izba - Priestranná kúpeľňa s vaňou a oddeleným WC - Priestranná obývačka a kuchynským kútom a vstupom na priestrannú terasu - Terasa Byt má elektrické podlahové kúrenie. Je orientovaný na severovýchod. Plastové okná Dlažbu aj plávajúcu podlahu Plastové okná Je vkusne zariadený. V byte zostáva všetok vstavaný nábytok Mesačné náklady na byt: 190 Eur (správca 80 Eur, energie 110 Eur) Lokalita: Z Mliečna je len na skok do centra Šamorína (cca 2 km). Je tu samozrejme komplet občianska vybavenosť, školy, škôlky, lekári, obchody a pod. V Mliečne máte možnosť športového aj oddychového vyžitia. Nachádza sa tu Štrkovisko Mliečno (jazero), kde je povolený rybolov. V okolí je možnosť cykloturistiky, turistiky. Mliečno je oázou pokoja, kde je radosť žiť. Cena 164 900 Eur Cena zahŕňa vypracovanie kúpnej zmluvy, katastrálne a notárske poplatky a protokolárne odovzdanie bytu. V JKV REAL môžete pri predaji/kúpe nehnuteľnosti využiť bezplatný realitný, hypotekárny a právny servis. Sme tu pre Vás 7 dní v týždni. V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií k tejto nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Zdena Ochabová +421 903 565 688, ochabova@jkvreal.sk
Šamorín
164 900 €
Predáme 2 izbový byt so súkromnou záhradkou
Ponúkame na predaj 2 izbový byt v dedinke Ladce pri Ilave. Byt je v pôvodnom stave, vymenené boli len plastové okná. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome, ktorý je oplotený. K bytu taktiež prislúchajú 2 pivnice a súkromná záhradka, ktorá patrí len k bytu. Rozloha: 59,5m2 pivnica 1: 10m2 pivnica 2 : 16m2 záhradka: 156m2 Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa so špajzou, spálňa, samostatná kúpeľňa a WC Byt sa bude predávať nezariadený /ostáva kuchynská linka/. Výhody: -lokalita tichá -bezproblémové parkovanie -krásna príroda V cene je zahrnutý právny servis, finančné poradenstvo, vypracovanie kúpnych zmlúv, vklad na kataster. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk.
Ladce
98 300 €
Na predaj 1 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach
Ponúkam na predaj slnečný 1 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Boli vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, elektrika bola menená v kúpeľni, dvere, murované jadro. Byt ideálny aj ako investičný. Dispozícia : vstupná chodba, obytná izba, kuchyňa z ktorej je vstup na balkón, a kúpeľňa s WC Rozloha: 38m2 pivnica: áno balkón: áno Výhody: -kompletná občianska vybavenosť -potraviny, zdravotné stredisko, škola, školka -v okolí krásna príroda V cene je zahrnutý právny servis, finančné poradenstvo, vypracovanie kúpnych zmlúv, vklad na kataster. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Trenčianske Teplice
82 500 €
Na predaj krásny 2 izbový byt - Považská Bystrica
Na predaj veľmi pekný 2 izbový byt o rozlohe 60m2 sa nachádza v Považskej Bystrici v lukratívnej lokalite. Prešiel kompletnou rekonštrukciou - -plávajúce podlahy -plastové okná -omietky -elektrické rozvody -murované jadro -nový kvalitný nábytok K bytu prislúcha loggia a taktiež aj pivnica. V okolí bezproblémové parkovanie. Lokalita je priaznivá s dobrou dostupnosťou do mesta , V blízkosti potraviny, zdravotné stredisko, kaviarne, reštaurácie , škola , škôlka Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0944891718 alebo na mail lackova@jkvreal.sk.
Považská Bystrica
107 900 €
Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový byt v Trebišove, ulica M.R. Štefánika v centre mesta
ÚDAJE: 1-izbový byt Poschodie: 1/5 Nová fasáda, zateplenie Energeticky nenáročný Čiastočne zariadený ZARIADENIE: posteľ, gauč, kuchynská linka, chladnička, chýba- sporák, práčka VÝHODY: - výborná občianska vybavenosť ( MHD, obchody, škola škôlka, atď. ) - centrum mesta CENA: NÁJOM 300 EUR + ENERGIE 200 EUR ( pri preplatku za energie sa rozdiel vracia na konci roka ) - vratný depozit vo výške 2 mesačného nájmu ( bez energií !! ) Vhodný pre 1 osobu ( bez zvierat ) KONTAKT: barna@jkvreal.sk TELEFON: 0908 666 452 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL! Cena energií: 200 Euro / mesiac
Trebišov
300 €/mes.
Predám 3 izbový byt po kompletnej rekonštrikcií, blizko centra, Prešov
Ponukám na predaj pekný, slnečný 3 izbový byt (60 m2), len na skok od centra mesta, na ulici Kotrádová, číslo 6. Poloha bytu Vám ponúka pekné prostredie s množstvom zelene, bezproblémové parkovanie a plnú občiansku vybavenosť. Dispozícia bytu: Vstupná chodba, spálňa, detská izba/ prípadne pracovňa, obývačka, kuchyňa s kuchynskou linkou, kúpeľňa, samostatné WC. K bytu máte aj pivnicu . Bezpečnosť: Bezpečnostné vchodové dvere. Celkový dojem: Pekný, priestranný, slnečný 3 izbový byt po celkovej rekonštrukcií. Cena bytu je 134 990 €. V prípade záujmu o obhliadku, ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0911348262, alebo mailom na: kuruc.jkvreal@gmail.com.
Prešov
134 990 €
3 izbový byt Prešov, Šváby
Ponúkam Vám na predaj 3 izbový byt v Prešove, sídlisko Švaby, Byt je prevažne v pôvodnom zachovalom stave, vymenené boli plastové okná a plávajúca podlaha. Rozloha bytu je 72 m2.. Dispozicia bytu: Veľká vstupná chodba, obývacia izba, spálňa so vstupom na loggiu, detská izba, kuchyňa , kupeľňa a samostatné WC. Lokalita: Byt sa nachádza na sídlisku Šváby, ulica Švábska s bezproblemovým parkovaním. Ulica Švábska má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, potraviny, lékár,MHD, reštaráciu, školu, škôlku, kostol, detské ihriská, aquapark Delňa, cyklochodník a mnoho iných vymoženosti. V prípade záujmu o viac informácií alebo dohodnutia termínu obhliadky ma prosím neváhajte kontaktovať na t.č. 0911 348 262 alebo mailom na kuruc@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Prešov
109 990 €
Na predaj 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Púchove
Predám útulný 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Púchove na Okružnej ulici . Bytovka je zateplená. Byt je dispozične veľmi dobre riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne kde sa nachádza balkón , obývacia izba, 2 spálne , samostatná kúpeľňa s vaňou a samostatného WC. Kompletná rekonštrukcia bytu ! - vymenené plastové okná, - na novo vymaľované steny, - plávajúce podlahy, - elektro-rozvody a vodovodné potrubia. Po dohode sa predáva zariadený. V blízkosti dobrá občianska vybavenosť -potraviny -STOP SHOP -reštaurácie, kaviarne -salóny krásy atď...... V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, uhradenie vkladu na kataster, finančné poradenstvo. V prípade záujmu o obhliadku tohto bytu alebo viac info ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0944 891 718 alebo mailom na lackova.jkvreal@gmail.com.
Púchov
163 000 €
Prenájom 3 - izbový byt, Oštepová
So súhlasom majiteľa Vám ponúkame na prenájom 3 izbový byt na Oštepovej ulici, blízko centra so skvelou občianskou vybavenosťou. Rozloha bytu je 68m2, má veľkú 6m2 zasklennú loggiu, orientácia je V-Z, nachádza sa na 7.posch./7.posch. v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt je priestranný, kompletne zariadený. Pozostáva: predsieň so vstavanou skriňou, vešiakovou stenou a botníkom 2 samostatné izby (spálňa, pracovňa/druhá spálňa-možnosť zariadiť podľa potrieb nájomcu) priestranná kuchyňa spojená s obývacou izbou kúpelňa s vaňou a sprch. kútom samostatné WC práčovňa s otvoreným šatníkom loggia pivnica (v prípade záujmu) Byt je vhodný pre 2-3 dospelé osoby (bez detí). Len pre nefajčiarov a bez domácich zvierat. Voľný ihneď. Nájomné je 700 €/mesiac vrátane energií a internetu. Vratný depozit jednomesačný (790€) a nevratná sprostredkovateľská provízia 700€.
Košice IV - Juh
700 €/mes.
Prenájom krásneho 3 izbového bytu v projekte Prúdy
So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom krásny kompletne nový 3-izbový byt v novo-vybudovanom projekte Prúdy na Včelárskej ulici. Byt sa nachádza na 4.podlaží s výťahom vo veľmi príjemnej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj k obchvatu Trnavy. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť ako je napríklad aj detské ihrisko priamo vo vnútrobloku. Byt sa dispozične skladá z kuchyne, obývačky, spálne, izby, kúpeľne, samostatného WC a krásnej loggie. Kuchyňa je zariadená všetkými potrebnými spotrebičmi ako je elektrický sporák, rúra na pečenie, vstavaná mikrovlnná rúra, umývačka riadu a chladnička. Súčasťou spojenej kuchyne a obývačky je aj jedálenský stolík so stoličkami. Obývačka je vybavená sedačkou, dizajnovým kreslom, stolíkom a obývacou stenou. Spálňa je zariadená veľkou manželskou posteľou, nočnými stolíkmi a priestrannou vstavanou skriňou. Kúpeľňa je vybavená vaňou so sklenenou zástenou, umývadlom so skrínkou a zrkadlovou skrínkou. Vstupná chodba je zariadená veľkou vešiakovou stenou s množstvom úložného priestorou. Podlahová plocha: 64,3 m2 + 1 x loggia o výmere 3,2 m2. Byt sa prenajíma zariadený. Cena nájmu je 850 €/mesiac. Podmienky prenájmu: Nájom za aktuálny mesiac + dvojmesačný depozit Fajčenie v byte nie je povolené. Domáce zvieratká nie sú žiadúce V prípade záujmu o obhliadku, ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0902 311 616, alebo prostredníctvom mailuna: simakova@jkvreal.sk
Trnava
850 €/mes.
Prenájom krásneho 2 izbového bytu v obci Vlčkovce
So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom krásny 2 izbový byt v kľudnej lokalite len necelých 10 kilometrov od Trnavy. Byt sa nachádza na 1.podlaží a je kompletne zrekonštruovaný s použitím nadštandardných materiálov. Dispozične pozostáva z veľkej kuchyne prepojenej s obývačkou, spálne, kúpeľne, samostatného WC a vstupnej chodby a dvoch loggií. Ku bytu prislúcha aj spoločná kočikáreň a parkovacie miesto. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi vrátane vstavanej rúry, elektrickej varnej dosky, digestora, umývačky riadu, mikrovlnky a americkej chladničky. Obývacia izba je ziariadená ako na fotkách a bude v prípade potreby pred nasťahovaním doplnená o sedačku. Spáľna bude doplnená o posteľ. Skvelým benefitom sú tiež dve loggie pričom jedna je pripojená k spálni a druhá ku kuchyni. Podlahová plocha: 55,36 m2 + 2x loggia Byt sa prenajíma zariadený. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena nájmu je 590 €/mesiac vrátane energií a internetu. Byt je vhodný len na dlhodobý prenájom, viac ako jeden rok. V prípade záujmu o obhliadku, ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0902 311 616, alebo prostredníctvom mailu na: simakova@jkvreal.sk
Vlčkovce
590 €/mes.
Prenájom kompletne zrekonštruovaného 1 izbového bytu v Trnave
So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom krásny zrekonštruovaný 1 izbový byt v Trnave na Okružnej ulici. Zrekonštrovaný a kompletne vybavený byt s výmerou 28 m2 sa nachádza v skvelej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra a kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkom okolí. Byt je kompletne zrekonštruovaný, zariadený a plne vybavený kuchynskými spotrebičmi, práčkou a drobným kuchynským vybavením. Má ústredné kúrenie a nachádza sa na 3. poschodí zo 7. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, umývadlom s umývadlovou skrínkou, zrkadlovou skrínkou a WC. Sučasťou zariadenia bytu je kuchynský sôl so stoličkami, manželská posteľ, sedačka a vo vstupnej chodbe sa nachádzajú priestranné vstavané skriňe. Do 10 minút chôdze sa nachádza supermarket, obchodné centrum, pošta, poliklinika a iné. Byt je vhodný pre 1-2 osoby (pár). Len pre nefajčiarov! K dispozícií je verejné parkovanie. Podlahová plocha: 28 m2 Byt sa prenajíma kompletne vybavený, tak, ako je možné vidieť na fotkách. Cena nájmu je 550 €/mesiac pričom cena zahŕňa nájom, energie a poistenie bytu. Byt je k dispozícií okamžite. V prípade záujmu o obhliadku, ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0902 311 616, alebo prostredníctvom mailu na: simakova@jkvreal.sk
Trnava
550 €/mes.
Na predaj 4 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Trenčíne= REZERVOVANÉ
Ponúkam na predaj 4 izbový byt v Trenčíne na Gagarinovej ulici- Sihoť II v zateplenej bytovke. Byt je po kompletnej rekonštrukcii. Boli menené plastové okná, podlahy, elektrika, dvere, murované jadro, omietky atď rozloha: 76m2 poschodie 3 výťah: nie K bytu taktiež prislúcha zasklená loggia a aj murovaná pivnica. Byt je veľmi dobre dispozične riešený, vstupná chodba, 3x spálňa, kuchyňa s jedálnou cez ktorú sa prechádza do obývacej izby, samostatná kúpeľňa a WC. -byt sa predáva zariadený okrem postelí a gauča. Odporúčam vidieť. -nízke mesačné náklady na bývanie. Byt je bez tiarch. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť s dobrou pešou dostupnosťou do centra mesta. V okolí je bezproblémové parkovanie, V cene je zahrnutý komplet právny servis, vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, finančné poradenstvo, kataster. V prípade záujmu o obhliadku tohto bytu alebo viac info ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0944 891 718 alebo mailom na lackova.jkvreal@gmail.com.
Trenčín
165 000 €
Predaj pozemku Madarsko
Ponúkame Vám na predaj pozemky Hidasnémeti, Madarsko. Plocha: pozemku 3300m2. Vhodná na vystavbu 5 RD ,. Cena 85 000 €
Maďarsko
85 000 €
NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT+LOGGIA V PRÍJEMNEJ ČASTI RAČE
JKV REAL ponúka na predaj 3-izbový byt s veľkou loggiou v mestskej časti Bratislava-Rača ÚDAJE: Celková výmera: 72 m2 vrátane plochy loggie Poschodie: 4. z 12 s 2x novým výťahom DISPOZÍCIA: Vstupná chodba - obývacia izba - 2 nepriechodné izby - samostatná kuchyňa so špajzou - kúpeľňa a WC sú oddelené STAV: - Plastové okná okrem obývačky - Dlažba v chodbe a kuchyni - PVC vo všetkých izbách - Bezpečnostné bytové dvere BYTOVÝ DOM: - Zateplená fasáda - Vymenené stúpačky - Nové výťahy - Nové schránky - Vynovené spoločné priestory - Brána na magnetický čip LOKALITA: Poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť. Blízko MHD, obchody, školy, škôlky, ihriská. VÝHODY: - Rekonštrukcia podľa vlastnej predstavy - Tichá, kľudná, bezpečná lokalita - Nízke mesačné náklady - Priame spojenie do centra V kúpnej cene je zahrnuté: - Vypracovanie kúpnych zmlúv - Základný katastrálny poplatok - Protokolárne odovzdanie bytu - Pomoc s prepisom energií + BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS: - Prepočet hypotéky finančným poradcom - Výber úveru s najnižšou úrokovou sadzbou - Až po schválenie úveru a podpis zmlúv v banke BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0908 124 126 alebo snopek@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL
Bratislava III - Rača
177 990 €
NA PREDAJ ÚTULNÝ 3-IZB.BYT S LOGGIOU V PREDNEJ ČASTI PETRŽALKY
JKV REAL so súhlasom vlastníka ponúka na predaj 3-izbový byt v Petržalke časť Ovsište bližšie k centru mesta ÚDAJE: Celková výmera: 75 m2 Poschodie: 8. z 12. s 2x výťahom Príslušenstvo: vlastná pivničná kobka DISPOZÍCIA: Z predsiene vedú vstupy do 3 samostatných izieb a kuchyne, kúpeľňa s vaňou a WC sú oddelené. Z najväčšej miestnosti obývačky je výstup na loggiu, z ktorej je výhľad smerom do vnútrobloku. STAV: Pôvodný - Okrem plastových okien a bezpečnostných dverí Sherlock BYTOVÝ DOM: - Zateplená fasáda - Vymenené stúpačky - Úplne nové výťahy - Brána na magnetický čip LOKALITA: Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Blízko MHD, obchody, školy, škôlky, ihriská. VÝHODY: - Zrekonštruovať podľa vlastnej predstavy - Ideálny pre pár, rodinu, ale aj investíciu - Všetky izby v byte sú nepriechodné - Okná otočené do 2 svetových strán - Blízko Dunajská hrádza a lesopark - Rýchla dostupnosť do centra mesta - Priame napojenie na diaľničný obchvat CENA NEHNUTEĽNOSTI: 185000 EUR K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa: - Vypracovanie kúpnych zmlúv - Protokolárne odovzdanie bytu - Pomoc s prepisom energií + BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS: - Prepočet hypotéky finančným poradcom - Výber úveru s najnižšou úrokovou sadzbou - Až po schválenie úveru a podpis zmlúv v banke BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0908 124 126 alebo snopek@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL
Bratislava V - Petržalka
185 000 €
3D OBHLIADKA! ZNÍŽENÁ CENA! KRÁSNY 3-IZB.BYT, KLIMATIZÁCIA, BALKÓN, PARKING, HAMULIAKOVO
Najskôr sa poprechádzajte po byte cez 3D obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=sgvQuRQ8F4d JKV REAL v zastúpení predávajúceho ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt s balkónom v tehlovej novostavbe o celkovej výmere 84 m2 v novovybudovanej tichej časti blízko Dunajskej hrádze v obci Hamuliakovo vzdialenej len 10 km od Bratislavy ÚDAJE: Výmera: 84 m2 s balkónom Poschodie: 1. (pod bytom je byt na prízemí) Príslušenstvo: pivnica vedľa bytu na poschodí DISPOZÍCIA BYTU: Veľkou výhodou tohto bytu je to, že vstup do každej miestnosti vedie z chodby a preto všetky izby sú nepriechodné. Celkovo byt disponuje 3 izbami: najväčšia obývacia izba je prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou, ďalšie izby sú využívané ako spálňa a pracovňa. Kúpeľňa je dostatočne veľká a okrem vane tu nájdeme aj sprchovací kút a priestor na umiestnenie pračky. Samostatná toaleta so závesným WC a umývadlom je oddelená od kúpeľne. PRÍSLUŠENSTVO: K bytu patrí balkón o výmere 10 m2, ktorý vedie pozdĺž celého bytu. Vstup na balkón je z každej izby. Súčasťou predávanej nehnuteľnosti je parkovacie miesto blízko domu v uzavretom areáli za rampou. ZARIADENIE: V byte zostáva takmer všetko vybavenie: Obývacia časť: sedačka, komoda pod TV, klimatizácia Whirlpool Kuchynská a jedálenská časť: jedálenský stôl, barový pult, kuchynská linka Spálňa: manželská posteľ, na mieru veľká vstavaná skriňa, TV s komodou NADŠTANDARD: - vlastný kotol, podlahové vykurovanie a klimatizácia na chladenie/kúrenie - na oknách inštalované vonkajšie elektrické rolety na diaľkové ovládanie - na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými značkovými spotrebičmi - k dispozícii barový pult a praktický rozkladací jedálenský stôl so stoličkami - v spálni masívna vstavaná skriňa na mieru s dostatkom úložného priestoru VÝHODY: - pre jednotlivca, pár, ale aj rodinu - vlastné kúrenie a ohrev vody - v cene spolu s parkovacím miestom - príjemná novovybudovaná časť Hamuliakova - v pešej dostupnosti hrádza a zimný štadión - v obci sú potraviny, škola, škôlka, lekár, pošta - priame autobusové a cestné spojenie do Bratislavy CENA: 198000 EUR - vypracovanie kúpnych zmlúv - správny poplatok na kataster - dosledovanie katastrálneho konania - až po zápis na list vlastníctva - protokolárne odovzdanie bytu + V CENE VYBAVENIE HYPOTÉKY: - prepočet hypotéky na počkanie - výber úveru s najnižším úrokom - až po schválenie a podpis zmlúv BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0908 124 126 alebo snopek@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL
Hamuliakovo
198 000 €
3D OBHLIADKA! PREDAJ ŠTARTOVACÍ 3-IZB.BYT BLÍZKO CENTRA SENEC
Predtým ako prečítate údaje o byte poprechádzajte sa po byte prostredníctvom 3D prezentácie: https://my.matterport.com/show/?m=U5vhhW8oc4K JKV REAL ponúka na predaj 3-izbový byt v zateplenom bytovom dome v príjemnej lokalite s vynikajúcou občianskou vybavenosťou v okolí veľa zelene, obchody, ihriská, rýchle napojenie na diaľnicu a v pešej dostupnosti centra DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Od bytových dverí vedie vstupná chodba do obývačky priechodnej s ďalšou izbou, do samostatnej kuchyne a nepriechodnej spálne. Kúpeľňa s vaňou a WC sú oddelené. K bytu prislúcha vlastná pivnica, ktorá je na prízemí bytového domu. STAV: ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA - obkladačky a dlažba v kúpeľni a WC - zachovalé drevené parkety v izbách - v celom byte plastové okná - interiérové žalúzie a sieťky BYTOVÝ DOM: - čerstvo vymenená brána na čip - otváranie dverí cez domový telefón - nové vodomery a stúpacie rozvody - aktuálne pripojenie na optický Internet LOKALITA: Mesto Senec poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť, rekreačné a športové možnosti, vyhľadávaný je Aquapark a cez leto aj neďaleké Slnečné jazerá. Z bytového domu, v ktorom sa nachádza byt je blízko nielen do centra mesta, ale aj na diaľnicu. Vďaka svojej polohe je výbornou voľbou aj pre ľudí dochádzajúcich za prácou do Bratislavy. VÝHODY: - možnosť rekonštrukcie podľa vlastnej predstavy - vhodný na bývanie, ale aj investíciu - prenájom - okná bytu otočené na 3 svetové strany - poloha - blízko centrum, ale aj diaľnica FINANCOVANIE: - hotovosť alebo hypotekárny úver V rámci predaja je zabezpečené: - vypracovanie kúpnych zmlúv - protokolárne odovzdanie bytu - pomoc s prepisom energií + BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS: - prepočet hypotéky finančným poradcom - výber úveru s najnižšou úrokovou sadzbou - až po schválenie úveru a podpis zmlúv v banke BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0908 124 126 alebo snopek@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL
Senec
125 000 €
NA PREDAJ INVESTIČNÁ GARSÓNKA V PREDNEJ ČASTI PETRŽALKY
JKV REAL ponúka na predaj garsónku s veľkou loggiou v obľúbenej časti Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou blízko Chorvátske rameno, zastávka električky, vynikajúca dostupnosť do centra mesta. ÚDAJE: Výmera: 30 m2 Poschodie: 7. z 12. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Predsieň s kuchyňou - samostatná izba s veľkou loggiou - kúpeľňa s vaňou - toaleta STAV: Pôvodný BYTOVÝ DOM: - zateplená fasáda a strecha - kompletne vymenené stúpačky VÝHODY: - štartovacie bývanie, ale aj na investíciu - rekonštrukcia podľa vlastnej predstavy - otočená do tichého vnútrobloku - v okolí je kompletná vybavenosť - rýchla dostupnosť do centra mesta CENA NEHNUTEĽNOSTI: 100000 EUR K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa: - vypracovanie kúpnych zmlúv - základný poplatok na kataster - dosledovanie katastrálneho konania - až po zápis na list vlastníctva - protokolárne odovzdanie - pomoc s prepisom energií + V CENE HYPOTEKÁRNY SERVIS: - prepočet hypotéky na počkanie - výber úveru s najnižším úrokom - až po schválenie úveru a podpis zmlúv v banke GARSÓNKA JE KÚPOU VOĽNÁ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0908 124 126 alebo snopek@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL
Bratislava V - Petržalka
100 000 €
ZNÍŽENÁ CENA !!! 3-BYT vo vyhľadávanej lokalite
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Nové Mesto nad Váhom, vo vyhľadávanej lokalite, blízko centra a zároveň v pokojnej štvrti, s detskými ihriskami, mini parčíkom s možnosťou oddychu. Rozloha bytu: - byt sa nachádza v tehlovom dome, bez výťahu, má 71 m2, 4m2+ pivnica, je na vyvýšenom prízemí, pozostáva zo vstupnej chodby, murovanej kúpeľne, WC, kuchyňa, z ktorej sa ide do izby a dve ďalšie izby. Má vymenené plastové okná, v izbách pôvodné, drevené, zachované parkety. Kúrenie je ústredné, možnosť aj kúriť kachlami /gamatky/ Byt je blízko centra, v bezprostrednej blízkosti je škôlka, škola, obchody, kaviarne, lekáreň, pošta, detské a športové ihriská. Parkovanie je bezproblémové, pred bytovkou alebo vo vnútornom dvore. Byt je kúpou ihneď voľný a pripravený na rekonštrukciu, podľa vlastných predstáv. Cena 113 000 € Súčasťou ceny je aj: - právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - v prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru a poistenie nehnuteľnosti - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rád odpovie Váš osobný maklér: Slávka Gajdošíková: Telefonicky: 0908810873 Mailom: gajdosikova@jkvreal.sk Profesionálny prístup je samozrejmosťou.
Nové Mesto nad Váhom
113 000 €
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Považskej Bystrici
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Považskej Bystrici. Má rozlohu 65m2 , prislúcha k nemu balkón a pivnica, Byt sa predáva nezariadený. Nachádza sa na 10 poschodí z 13tich. Prebehla na ňom čiastočná rekonštrukcia boli menené plávajúce podlahy a plastové okná. Inak je všetko v pôvodnom stave čo umožňuje budúcim majiteľom si ho prerobiť podľa svojich predstáv. Dispozícia bytu: chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa s balkónom a špajzou, obývacia izba, 2 spálne. Bytovka bola zrekonštruovaná: zateplená, fasády, stúpačky, bezbariérový prístup a vymenené 2 výťahy, ktoré sú priestranné. V blízkosti sú potraviny, detské ihrisko, škola a mnoho ďalšieho. Výhodou v tejto lokalite je množstvo zelene a krásny výhľad na mesto. V cene je zahrnutý komplet právny servis, vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, finančné poradenstvo, kataster. Na cene sa vieme dohodnúť. V prípade záujmu o obhliadku tohto bytu alebo viac info ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0944 891 718 alebo mailom na lackova.jkvreal@gmail.com.
Považská Bystrica
116 900 €
Exkluzívny byt v historickom centre Trnavy!
Ponúkame na predaj luxusný podkrovný byt 3+kk o rozlohe 93 m2, s terasou o rozlohe 17 m2 a garážovým státím o rozlohe cca 40 m2 pre dva automobily, v blízkosti historického opevnenia mesta Trnavy. Byt sa nachádza v bytovom tehlovom dome, v tichej uličke, v zástavbe rodinných domov, v uzavretom dvore s podzemnou garážou. Vstup do spoločného upraveného dvora je zabezpečený vchodovými dverami na kód. Súčasťou dvora je udržiavaná záhrada s posedením a atmosférou príjemného domáckeho prostredia. IS: elektrina, vodovod, kanalizácia, smart home zn. LOXONE – (ovládanie dverí, kúrenie, tienenie, osvetlenie), wifi, 3x klimatizačná jednotka zn. MITSUBISHI, podlahové elektrické kúrenie, prietokový ohrievač vody, úpravovňa vody. Dispozícia: Vstupná predsieň, 2x chodba, 2x kúpeľňa, izba, spálňa, obývačka s kuchynským kútom a terasou, spací kút, technická miestnosť. Dispozícia popis: -Vstup je cez bezpečnostné smart dvere do predsiene s predsieňovou zostavou a vstavanou skriňou na mieru. Ihneď pri vstupe do bytu Vás očarí nádherná otvorená dispozícia bytu, zariadeného kvalitným nábytkom na mieru a štýlovými dizajnovými kúskami. Celý byt je svetlý vďaka strešným oknám a smart osvetleniu. Z predsiene je vstup do samostatnej izby so strešným presvetlením a drevenými parketami z masívu. -V byte sa nachádzajú dve kúpeľne, prvá obsahuje sprchovací kút, WC a umývadlo, druhá obsahuje vaňu, WC a umývadlo. Obidve kúpeľne sú s moderným obkladom v prírodných farbách, sanitou, príslušenstvom, pričom pôsobia čisto a relaxačne. -Priestranná obývačka udáva štýl celému bytu. Vysoká podkrovná konštrukcia so strešnými oknami a priznanými drevenými klieštinami pridáva priestoru na svetlosti a vzdušnosti. Súčasťou obývačky je veľký kuchynský kút z masívneho dreva vyrobený na mieru. Kuchyňa je vybavená najmodernejšími spotrebičmi, sanitou a zariadením, kuchynskými skrinkami s dostatočným variabilným úložným priestorom ovládaným senzoricky. V obývačke je presklená stena s vonkajšími žalúziami a posuvnými dverami cez ktoré sa vchádza na pohodlnú terasu o rozlohe 17 m2 so zeleňou a posedením. Obývačka s kuchyňou tvorí jedinečný celok v modernom štýle s použitím prírodných materiálov. Jej súčasťou je nábytok z masívu a dizajnové kúsky, napr. stôl z koreňa stromu zaliateho živicou, či iné kovové prvky, ktoré podčiarkujú jedinečnosť interiéru. Citlivo a vkusne sa prepájajú s prvkami industry štýlu, ako je jednotná liata betónová podlaha, obklad kovom, kovové traverzy alebo kovové schodisko. Spolu s prírodným osvetlením cez deň a smart dizajnovým osvetlením večer robí z bytu skvostný, luxusný priestor na vysnívané bývanie. -V podkroví sa nachádza samostatný spací kút, prípadne pracovňa. -V spálni sú položené drevené parkety, nachádzajú sa tu vstavané skrine na mieru a drevená dvojposteľ z masívu. Presvetlenie je cez strešné okná. -V cene bytu je aj parkovací box o rozlohe cca 40 m2 pre 2 automobily a skladové priestory, ktoré sa nachádzajú v podzemnej garáži, ako súčasť obytného domu. Vjazd aj výjazd z garáže je zabezpečený nákladným výťahom na diaľkové ovládanie. Benefity: +Lukratívne bývanie v starobylej uličke Trnavy – tichá a pokojná lokalita +Súkromie uzatvoreného dvora, maximálna bezpečnosť. +Veľký garážový box v zabezpečenej podzemnej garáži pre státie 2 automobilov s odkladacím priestorom. +Kuchyňa s príslušenstvom, nábytok a zariadenie je v cene bytu ako bonus. Bývanie, ktoré sa oplatí vidieť. Rezervujte si obhliadku na tel. č. 0949 157 107.
Trnava
448 000 €
ZNÍŽENÁ CENA! STAVEBNÝ POZEMOK VEĽKÝ MEDER, 705 M2, 52875 EUR
JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pozemok ideálny pre stavbu rodinného domu vo Veľkom Mederi - stavebný pozemok - novovybudovaná lokalita - v okolí len novostavby - blízko do centra mesta - prístup asfaltová cesta - všetky IS: voda, elektrina, kanalizácia - výmera: 705 m2 - cena/m2: 75 € V prípade záujmu o dohodnutie obhliadky volať: 0950 356 356 alebo mailom na jkvrealds@jkvreal.sk
Veľký Meder
52 875 €
JKV REAL / 3 - izbový byt na predaj / Bratislava - Petržalka
Realitná kancelária JKV REAL Vám ponúka na predaj zariadený 3 izbový byt so súhlasom majiteľa v Bratislave mestskej časti Petržalka - Celková rozloha 74m2 - Pivnica 10 000 € - Garážové státie 25 500 € - Byt sa nachádza na 4. poschodí s výťahom. - Podlaha: plávajúca. - Okná: plastové. - Vybavenie kúpeľne: vaňa, wc - Balkón - Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, teplovzdušná rúra - Kúrenie: ústredné. - Vysoký šnadard bytu - Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zastávka autobusu, nízke prevádzkové náklady Cena 270 500 € + zariadenie 15 000+ pivnica 10 000 € + garáž 25 500 € - Možnosť dohody Cena nehnuteľnosti: 270 500 €. Cena zahŕňa vypracovanie kúpnych zmlúv, katastrálny poplatok, protokolárne odovzdanie bytu. Taktiež môžete využiť náš bezplatný hypotekárny servis, ktorý zahŕňa prepočet hypotéky s našim finančným poradcom, výber úveru s najvýhodnejšou úrokovou sadzbou až po samotné schválenie úveru. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií k tomuto bytu ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0948 440 608 alebo mailom orolin@jkvreal.sk
Bratislava V - Petržalka
270 500 €
PREDAJ PRÍJEMNÉHO 2-IZBOVÉHO BYTU S BALKÓNOM RAJKA
JKV REAL so súhlasom vlastníka ponúka na predaj kompletne zariadený 2-izbový byt v Rajke Dispozícia: Obývačka s kuchyňou, samostatná väčšia spálňa, kúpeľňa je oddelená od toalety Vstup na priestranný balkón orientovaný do vnútrobloku vedie z obývačky Stav: novostavba - Dlažba v kuchynskej časti, kúpeľni a WC - Drevené parkety v obývacej izbe a spálni - Kuchynská linka na mieru so spotrebičmi - Nová sanita v kúpeľni a v toalete - Plastové okná izolačné 3-sklo Výhody: - Kompletne zariadený - Nízke mesačné náklady - Vlastný kotol v byte - Vlastné parkovacie miesto - Priame spoje do Bratislavy Financovanie: - Hotovosť alebo Hypotekárny úver - cez nášho finančného poradcu Cena: 109990 € - V cene zahrnutý kompletný servis pri kúpe bytu a vybavenie hypotekárneho úveru U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto, aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu o dohodnutie obhliadky volať: 0950 356 356 alebo mailom na jkvrealba@jkvreal.sk
Maďarsko
109 990 €
PREDAJ KRÁSNY 3-IZBOVÝ BYT NOVOSTAVBA DUNAJSKÁ STREDA
JKV REAL so súhlasom vlastníka ponúka na predaj tento krásny byt v širšom centre Dunajskej Stredy Dispozíciu tvorí obývačka prepojená s kuchyňou a ďalšie 2 samostatné izby, kúpeľňa oddelená od WC Stav: novostavba - V izbách laminátové podlahy - V kúpeľni a WC dlažba - Kuchynská linka so spotrebičmi - Interiérové dvere a zárubne - Bezpečnostné vstupné dvere - Plastové balkónové dvere a okná Byt sa predáva podľa dohody zariadený: - Sedačka s konferenčným stolíkom - Jedálenský stôl so stoličkami - Manželská posteľ - Vstavané skrine Výhody: - Dom postavený z tehly - Nízke mesačné náklady - Vlastné kúrenie a ohrev vody - Bezbariérový prístup k bytu - K dispozícii je predzáhradka - K bytu je 1 parkovacie miesto - Centrum mesta do 10 min. Cena: 179990 € - V cene je zahrnutý kompletný servis pri kúpe bytu a možnosť vybavenia hypotekárneho úveru. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto, aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu o dohodnutie obhliadky volať: 0950 356 356 alebo mailom na jkvrealds@jkvreal.sk
Dunajská Streda
179 990 €
5i rodinný dom s bazénom v obci Nový Život
JKV Real vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj pekný rodinný dom v obci Nový Život časť Tonkovce. Rodinný dom má zastavanú plochu 127 m2 + terasa 16 m2 a podlahovú plochu 150 m2. Nachádza sa na krásnom rovinatom pozemku s rozlohou 915 m2 v peknej časti obce plnej nových rodinných domov v obci Tonkovce. Rodinný dom bungalov, je postavený z kvalitných materiálov, tehlové obvodové múry so šírkou viac ako 40 cm počas letných dní držia v dome príjemné chladnejšie prostredie a v zime naopak, zabraňujú úniku tepla. Základné info: • počet izieb: 5 (kuchyňa s obývačkou s výstupom na terasu, 4 samostatné izby, kúpeľňa, WC a technická miestnosť) • schodisko s výstupom do podkrovia, kde sa nachádza kúpeľňa, ktorá čaká no dokončenie novým majiteľom a jedna podkrovná miestnosť s množstvom úložného priestoru (viď foto) • dom sa predáva zariadený (až na pár častí zariadenia) • kvalitná stavba vykurovaná plynovým kotlom pomocou radiátorov, v kuchyni a v obývačke spolu s podlahovým kúrením • spodné podlažie je možné vykurovať aj zabudovaným krbom na tuhé palivo, ktorý sa nachádza v obývačke • dom je napojený na všetky IS (voda, elektrina, plyn, odpad je riešený 18 m3 žumpou, pred domom je kanalizácia, v prípade záujmu je možné sa na ňu napojiť) Exteriér: • dom sa nachádza na peknom rovinatom zatrávnenom pozemku, kde sa okrem iného nachádza krytá terasa s vonkajším záhradným sedením • na pozemku sa taktiež nachádza garáž s rozlohou 24 m2, ktorá je využívaná ako dieľňa alebo miesto na odkladanie vecí, potrebných na starostlivosť o dom a záhradu • za garážou sa nachádza drevený prístrešok na uskladnenie dreva do krbu • terasa je podpivničená • na pozemku je taktiež zabudovaný bazén s objemom približne 10 m3 • predzahrádka je zavlažovaná automatickým zavlažovaním • na dome je nainštalovaný kamerový systém, napojený na mobilnú aplikáciu (aktuálne bez cloudového úložiska, možnosť dokúpiť) • na príjazdovej ceste za bránou je možnosť parkovania 5-6 os. áut Lokalita: • dom je v dobrej lokalite, blízko miest, Bratislava 30 km; Šamorín 15 km; Senec 14 km. Výborná dostupnosť na diaľnicu cca 13km od rýchlostnej cesty R7 v Kvetoslavove. • v obci sa nachádza pošta, reštaurácia, materská škola, základná škola a v obci sa nachádza aj barokový kaštieľ z 18. storočia. Mesačné náklady približne 140 Eur. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Nový Život
308 000 €
So súhlasom majiteľa ponúkame na dlhodobý prenájom priestranný 3 izbový byt na Ludmanskej ulici na 4
So súhlasom majiteľa ponúkame na dlhodobý prenájom priestranný 3 izbový byt na Ludmanskej ulici na 4/13 poschodí. Byt sa nachádza v centre Košíc neďaleko Auparku, plná občianska vybavenosť, je zariadený a má 72m2. Byt pozostáva z dvoch samostatných chodieb, kúpeľne, kuchyne, dvoch nepriechodných izieb, obývačky + 2x balkón (balkón z obývačky je zasklený). K bytu prináleží aj pivničná kobka. Len pre nefajčiarov a uprednostňujeme nájomcov bez detí. Byt je voľný od 1.4. 2024. Cena je 780 EUR/mesiac. 1 mesačný depozit Kontaktujte ma prosím mailom: ek.jkvreal@gmail.com
Košice IV - Juh
780 €/mes.
JKV REAL / 3 - izbový byt na predaj / Slnečnice - Bratislava - Petržalka
Realitná kancelária JKV REAL Vám ponúka na predaj krásny zariadený 3 izbový byt so súhlasom majiteľa v Bratislave mestskej časti Petržalka, na ulici Zuzany Chalupovej. - Celková rozloha 93,58m2 (z toho pivnica 4.93m2, balkón 9.21m2 a garážové státie 12.92m2) - Byt sa nachádza na 2. poschodí s výťahom. - Podlaha: plávajúca. - Okná: plastové. - Vybavenie kúpeľne: vaňa, práčka, sučička - Oddelené WC. - Balkón s vonkajšim sedením exteriérovou skriňou, prístupný z dvoch izieb je orientovaný do vnútrobloku plného zelene - Vybavenie kuchyne: kuchynská linka decodom, indukčná varná doska Bosch, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, teplovzdušná rúra, americká chladnička - Kúrenie: ústredné. - 4K HDR SMART TV - Ostatné vybavenie: vstavané skrine na mieru (chodba, spáľňa, kúpeľňa, wc) - Vysoký šnadard bytu - Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zastávka autobusu, nízke prevádzkové náklady !- Mesačné prevádzkové náklady 108€ -! Byt má priestranné, moderne zariadené izby a ponúka sa kompletne zariadený so všetkými spotrebičmi aj nábytkom na mieru. - Bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom - Možnosť využiť bicyklárne v podzemnej garáži chránené kamerovým systémom, - Možnosť nabíjania elektrického auta V blízkosti sa nachádza - autobusová zastávká Jasovská, obchodné prevádzky (Billa, Tesco, Lidl, Planeo, 101 drogérie, pekáreň, Leon, Superzoo), reštaurácie, kaviarne a krásne parky, detské ihriská, školy, škôlky. - K bytu je možne v prípade záujmu prikúpiť priestrannú murovanú pivnicu za 9 985€ - Parkovacie státie v podzemnej garáži za 21 585€ Byt je aktuálne voľný a plne k dispozícii k okamžitému nasťahovaniu. Cena nehnuteľnosti: 299 985 €. Cena zahŕňa vypracovanie kúpnych zmlúv, katastrálny poplatok, protokolárne odovzdanie bytu. Taktiež môžete využiť náš bezplatný hypotekárny servis, ktorý zahŕňa prepočet hypotéky s našim finančným poradcom, výber úveru s najvýhodnejšou úrokovou sadzbou až po samotné schválenie úveru. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií k tomuto bytu ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0948 440 608 alebo mailom orolin@jkvreal.sk
Bratislava V - Petržalka
299 985 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16