Vianočný zvonček - keramika
Mám na predaj vianočný zvonček z keramiky. Má stuhu na zavesenie. Veľkosť : meraný bez stuhy - výška 6 cm, šírka 5,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Váza z keramiky - sada 3 kusy
Tri vázičky na ozdobu. Cena je za tri kusy ako sú na fotke. Materiál - keramika. Odfotená je predná aj zadná strana vázičiek. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Pośtovné stojí viac, nakoľko sa balík posiela ako pozor sklo. Výška je 10,5 cm.
Nitra
3 €
Vianočné medvede - obrázok na zarámovanie
Dva obrázky medveďov na jednom papieri - formáte A4. Tie si vystrihnite a budete mať dva menšie obrázky na zarámovanie. 2 krát obrázok - 13,5 cm x 13,5 cm. Kvalitná tlač na 260 g/m² fotopapier Canon formát A4. Papier je lesklý. Obrázky vhodné na zarámovanie do detskej izby. Poštovné a balné je 3 eur.
Nitra
4 €
Detská vetrovka - značka BO BOUNCY, obojstranná
Mám na predaj detskú zelenú vetrovku. Je obojstranná. Nosená po jednom dieťati. Dlhá je - meraná od zadu pod kapucňou až dole - 44 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široká 43 cm - meraná zapnutá. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Magnet Love na vašu chladničku - keramika
Mám na predaj Vintage magnetku Love na vašu chladničku alebo na kovovú poličku. Materiál : keramika. Rozmer magnetky je 7 cm × 9 cm. Mám na predaj 2 kusy. Jeden kus 7 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7 €
Zarážka do dverí domček
Mám na predaj zarážku do dverí domček. Cena za domček je 13 eur. Rozmery domčeka : dĺžka 20 cm /šírka 13 cm/ výška 18 cm, Váha : 1.5 Kg. Materiál domčeka : polyester, bavlna, ľan, viskóza, výplň piesok. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
9 €
Váza ružové kvety
Mám na predaj vázu, keramika. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo.
Nitra
5 €
Vintage plechová dóza
Mám na predaj malú plechovú dózu. Dóza je vysoká 7 cm a široká je 5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
6 €
Tričko, košeľa - Esprit, veľ.38
Mám na predaj dámske, dievčenské tričko, košeľu. Značka Esprit. Veľkosť 38. Na prednej časti má tri gombíky na zapnutie. Obliekanie cez hlavu. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 47 cm. Dlhá je 66 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Plechová dóza zajace
Mám na predaj plechovú dózu zajačiky. Dóza vrchnák nemá. Z každej strany je iný obrázok zajačikov. Môžu si deti do nej ceruzky a perá dávať. Dóza je vysoká 15 cm a široká je 11,5 cm. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
21 €
Anjel Valentín so srdcom
Mám na predaj troch Valentínskych anjelov so srdcom. Materiál - keramika. Cena za jeden kus anjela je 7,50 eur. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet. Anjelikom sa dá prevliecť aj šnúrka a môžete si ich zavesiť. Ak by ste mali záujem o anjela, tak mi potom napíšte ktorého ste si vybrali.
Nitra
7,50 €
Rifle
Mám na predaj rifle - Orsay Jeans. Veľkosť : dlhé sú úplne zhora dole 89 cm. Dĺžka od rozkroku dole je 64,5 cm. Pás je široký 39,5 cm x 2. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Vintage obal na knihu ruže
Mám na predaj obal na knihu, notes. Pekná Vintage látka. Má stuhu na zaviazanie. Veľkosť A5. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
15 €
Modern Talking - Back For Good
Mám na predaj hudobný album Modern Talking - Back For Good. 5€ Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
8,50 €
Tanier modrý - keramika
Mám na predaj tanierik modrý - keramika. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo.
Nitra
2 €
Modré dámske tričko - veľkosť je v popise
Mám na predaj dámske, dievčenské tričko. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 54 cm. Dlhé je 58 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Rámik - Sladký domov
Mám na predaj rámik - Sladký domov. Rámik má nožičku na opretie. Rám - drevo. Obrázok s rámom má pekné jemné pastelové farby. Veľkosť je 20 cm x 14,5 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Villeroy Boch - Vianočný zvonček
Mám na predaj porcelánový Vianočný zvonček Villeroy Boch. Materiál : porcelán. Tento porcelánový zvonček je zo staršej limitovanej kolekcie, ktorá sa už nevyrába. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
46 €
Detský pulovrík medvedík, veľkosť 74
Mám na predaj detský pulovrík. Veľkosť je 74. Na štítku písané - vyrobené na Slovensku. Materiál 95 percent bavlna, 5 percent lycra. Veľkosť som aj zmerala, od jednej pazuchy po druhú je šírka 27,5 cm. Dlhý je 26,5 cm. Hore na boku má aj 3 gombíky, tak sa dobre prevlieka cez hlavu. Nosené po jednom dieťati. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Rifle - veľkosť 38, presný rozmer v popise
Mám na predaj bledé rifle. Veľkosť : dlhé sú úplne zhora dole 99,5 cm. Dĺžka od rozkroku dole je 73 cm. Pás je široký 2 x 34 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Veľkonočný tanier zajac
Mám na predaj Veľkonočný tanier zajačiky. Priemer taniera je 21 cm. Materiál : porcelán. Na fotkách, teda na tanieriku sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi tanier nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
20 €
Taštička - Anjeli, ručná maľba,česká značka Bambas
Nová ručne maľovaná kožená kozmetická taštička Anjeli, česká značka Bambas. Pravá koža, Bambas art bags. Kožená taštička sa zatvára na zips. Veľkosť je 19 cm dlhá, 13 cm vysoká a 5,5 cm hĺbka. Vnútorný priestor vybavený vreckom. Kto pozná originál ručne maľované výrobky značky Bambas ako tašky, kabelky, peňaženky, puzdrá na okuliare tak vie, že sú dosť drahé. Taštička je v zľave. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako poistený. Je možný aj osobný odber.
Nitra
115 €
Kabelka
Kabelka do ruky s bambusovými držadlami. Je podšitá bavlnenou látkou. Zatvára sa na magnetický gombík. Vo vnútri kabelky je malé vrecko, ktoré má zapínanie na zips. Veľkosť : textilná časť : výška 28 cm, šírka 34 cm, priemer rukoväte - 18 cm. Poštovné je 3,90 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Folk poháre - sada 6 kusov, sklo
Mám na predaj sadu folk pohárov. Sada - 6 kusov. Pohár má z prednej aj zo zadnej strany kvetinku. Výška pohára je 8 cm. Priemer otvoru 5,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík, pozor sklo. Preto stojí poštovné viac.
Nitra
5 €
Čajník magnetka na chladničku - materiál keramika
Mám na predaj romantickú Vintage magnetku modry čajník na vašu chladničku alebo na kovovú poličku. Materiál : keramika. Rozmer magnetky je 7 cm × 9 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo.
Nitra
7 €
Obliečka na vankúš - Medveď
Detská obliečka na vankúš. Predáva sa len obliečka, bez výplne. Obliečka na vankúš má zips. Veľkosť : 47 cm x 48 cm. Materiál : látka je tenká, 100 % bavlna. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
8 €
Bledomodré sako - veľkosť 40
Mám na predaj bledomodré sako - veľkosť 40 . Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 51 cm. Dlhé je 60 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Led svetelná reťaz na vianočný stromček
Mám na predaj svetelnú reťaz na batérie - vianočné hviezdy. Dĺžka 150 cm. Celkový počet led hviezd 10. Farba svetla - teplá biela. Napájanie - 2 x AA batéria. Určené iba na použitie v interiéri. Posielam bez batérií 2 x AA. LED svetelná reťaz je dekoračným doplnkom na vianočné stromčeky, svadby, párty, oslavy, okná, ako dekorácia do detskej izby. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Drevené pláty - sada 326 kusov
Mám na predaj drevené pláty narezané z dreva z našej záhrady. Sú úplne natur. Neopracované. Len narezané. Sada 326 kusov. Predáva sa len celá sada - 326 kusov. Pozor ! : niektoré majú praskliny. Dreva 326 kusov majú priemer mix : 8 cm, 7 cm, 7,5 cm, 6,5 cm, 6 cm, 5,5 cm, 5 cm, 4,5 cm, 4 cm, 3,5 cm, 3 cm, 2,5 cm. Cena je 22 eur a poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
22 €
Vintage magnetky na chladničku - keramika
Mám na predaj romantické Vintage magnetky na vašu chladničku alebo na kovovú poličku. Materiál : keramika. Rozmer magnetky je 7 cm × 9 cm. Na predaj mám 4 magnetky z keramiky. Cena 8 eur je za jeden kus. Ak by ste mali záujem, tak mi prosím napíšte, ktorú ste si vybrali. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
1 14 15 16 17 18 19