Odkrvovaci porazaci lievik pozinkovany (video)
Vyrabam - Odkrvovaci porazaci lievik pre malu hydinu, nosnice. Viac obrazkov a rozmery najdete na stranke zobrazujucej sa v strede videa.
Trstená
12 €
Znaskove hniezdo pre sliepky hokejka (pozri video)
Predam - Znaskove hniezdo hokejka na znasanie vajec pre nosnice, brojlere, sliepky, hydinu, ... Pozri mam tu viac obrazkov aj video. Spodnu cast je moozne priskrutkovat na vyber vajicok z prednej, alebo zo zadnej strany hniezda. Zasobnik vajicok ma otvory, cez ktoore vidiet z dialky, ci su v nom vajicka. Netreba zakazdym nazerat otvarat. Hned - pred prvym pouzitim je potrebne- dat dnu drevene vajicko a priskrutkovat ho. Tieto hniezda znaskove sa daju zavesit na stenu, Rozmery : 29x40x44cm (sxdxv) Material : galvanicky pozinkovany hruby plech 0,6mm (rovnaky ako sa pouziva na strechy domov). Vsetky spoje su nitovane (ziadne zvary, ktore by odhrdzaveli, ani farba co by opadavala) Znaskove hniezda, posielam uz zmontovane v krabici okrem spodnej casti. Su z galvanicky pozinkovaneho plechu, takze sa daju lahko dezinfikovat plamenom.
Trstená
36 €
Lievik pre hydinu morky odkrvovaci porazaci (video
Vyrabam - Odkrvovací porážací lievik na morky, moriaky. Viac obrazkov a rozmery najdete na stranke zobrazujucej sa v strede videa.
Trstená
26 €
Lievik pre hydinu odkrvovaci porazaci (video)
Vyrabam - Lievik porazaci - odkrvovaci univerzalny od najmensej az po vacsiu hydinu, kury, husi, kacky, husokacky. Viac detailov rozmery, obrazkov najdete na stranke zobrazujucej sa v strede videa.
Trstená
15 €
Panel na vyhrievanie vzduchu pomocou slnka
Predam Solárny ohrievač vzduchu riadeny termostatom so solarnym panelom, ktory sa ohrieva od slnka a nasledne teplym vzduchom vykuruje miestnost. Pozri mam tu aj video ako funguje. Vhodny pre tych, ktory pozeraju na navratnost investicie (do 7 rokov) Takyto teplovzdusny solarny panel efektivne vyhrieva dom na jar a jesen. V zime tiez pomoze, ale toho slnka je malo. Rozmery 2x1x0,05m Tento teplovzdusny panel funguje nasledovne : - Obsahuje fotovoltaicky clanok, tak netreba ziadny zdroj energie. Vsetko funguje samostatne na slnecnu energiu. - Na termostate sa nastavi teplota, na ktoru ked sa nahreje panel, tak spusti sa ventilator, ktory cerstvy vonkajsi vzduch ohriaty na nastavenu teplotu vhana dnu do domu. - Ak prestane slnko hriat, tak panel sa samostatne vypne a caka, kym sa znova od slnka nahreje. Pri lesklom zinkovanom povrchu tento solarny teplovzdusny panel ohrieva okolity vzduch o 20 stupnov viac oproti teplote okolia pri beziacom ventilatore. V skutocnosti je teplota panela ovela vyssia (podobne ako rozohriaty plech auta) Ukazka je v prilozenom videu. Ked si uzivatel doma tento panel nastrieka ciernou zakladnou farbou a vrchnou farbou ciernou, alebo podla fasady domu, tak pri ciernej farbe sa vzduch ohrieva maximalne 30 stupnov. Ked si uzivatel tento panel zaizoluje, tak sa vzduch ohrieva maximalne o 40 stupnov. Poznamka : Na fotkach a vo videu sa na niektorych castiach nachadzaju ochranne folie. Mikroskrabance na plechu sa po namontovani panelu na stenu zastriekaju ciernou farbou. Postou sa toto neda poslat. Iba specialny kurier, kde je postovne 30eur. V pripade zaujmu sa treba so mnou ohladom sposobu dorucenia dohodnut telefonicky.
Trstená
169 €
Lievik odkrvovaci porazaci pre prepelice (video)
Lievik odkrvovací porážací pre prepelice holuby. Rozmery su : 6cm spodny otvor x 18cm vrchny otvor x 23 cm celkova vyska. Material je 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov. Vsetky spoje su pevne a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z odlupujucej farby. Toto je pozink, toto v rukach nepokrcite a ani nic nepolame) Vhodne najviac, pre tych co chcu pri porazani mat volne ruky, nemusia drzat prepelice za nohy) Postovne 5eur (do 10 kusov), 7eur (viac kusov)
Trstená
8 €
Krmitko obojstranne pre hydinu (HLINA-20-03)
Velke obojstranne krmitko pre hydinu ( sliepky , kury, hydinu , nosnice , brojlere , mladky , kurcata , do kurina , ...) Viac obrazkov a video najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Objem zasobnika na krmivo : 20 litrov Rozmery : 50 x 30 x 30 cm Material : 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech (ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov) Vsetky spoje su pevne nitovane ( nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. Pozinkovany plech nezhnije na dazdi neolupuje sa farba) Posielam uz kompletne znitovane, tak mozte po doruceni hned zacat pouzivat. Netreba uz nic pol dna skladat. Vhodne hlavne pre tych co su cele dni v praci, alebo na tyzdnovkach a takto nemusia nikoho zhanat na krmenie pocas nepritomnosti. Zasobnik naplneny krmivom vydrzi pre 10 sliepok dva tyzdne. Krmitko ma presne otvory na hlavu proti vyhrabavaniu krmiva, taktiez aj vrchnak na ochranu proti dazdu. Vhodné pre krmivo ako su granule, psenica, obilie, Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg.
Trstená
42 €
Odkrvovací porážací lievik pre morky (HLINA-20-08)
Odkrvovací porážací lievik na morky, moriaky. Viac obrazkov a video najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Pre lahsie morky staci lievik jednoducho zavesit na styri samorezne skrutky. Pre tazsie morky treba lievik zafixovat cez bocne otvory sluziace aj ako rucky. Rozmery : 14cm spodny otvor x 40cm vrchny otvor x 50 cm celkova vyska. Material je 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov. Vsetky spoje su pevne a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z opadavajucej farby) Lieviky su lahko skladovatelne, zapadaju presne do seba. Vhodne najviac pre tych co chcu pri porazani mat volne ruky, n emusia drzat trepotajúce sa morky za nohy, nebudu zachlistany od krvi. Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg.
Trstená
26 €
Vyhrevna podlozka - ohrevna doska 31cm pes (HLINA-
Digitálne riadená celokova vyhrevna  podlozka , ohrevna doska určená pre psa macku zajace kraliky ... Viac obrazkov a video najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Taktiez je mozne pouzit na temperovanie priemyselnych strojov. velkost priblizne : 31x31x1cm , napajanie : 12V , 24w digitalna regulacia : termostat dvojriadkovy, ktory riadi a zobrazuje aktualnu teplotu na ohrevnej doske a spodny udaj zobrazuje nastavenu teplotu. Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg.
Trstená
59 €
Vyhrevna podlozka - ohrevna doska pes 40cm (video)
Vyhrevna podlozka - ohrevna doska pre psa macku kralika zajaca Viac obrazkov a video najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Rozmery : 40x40x4cm , napajanie : 12V Teplota je riadena velmi presnym dvojriadkovym digitalnym termostatom , ktory riadi a zobrazuje aktualnu teplotu na ohrevnej doske a spodny udaj zobrazuje nastavenu teplotu. Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg.
Trstená
64 €
Krmitko pre zajace kraliky zavesne (HLINA-17-05)
Zavesne krmitko masivne celokovove s celkovym objemom 0,3 litra krmiva pre zajace, kraliky, malu hydinu, holuby, vtactvo, .. Viac obrazkov najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg.. Objem zásobníka 0,3 litra Rozmery 10x8x13cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su pevne a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto urcite nieje z tenuckeho papieroveho plechu, kde by sa olupovala farba) Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Tvar krmitka zabezpeci aby zajace nevyhrnali krmivo do bokov a ani k sebe. Z krmitka si zajace urcite nespravia zachod a ani male zajaciky lezovisko. Vhodne pre tych co krmia denne jednou presnou davkou (napr. jeden pohar, šálka). U tychto pevnych krmitok do kralikaren nehrozi, ze by ich zajace pohryzli, poohybali, pokrcili, alebo nejak inak znicili ako tie bezne z tenuckeho papieroveho plechu, alebo plastu. Odporucam, urcite nemiesat krmivo cerstve so starym, chutne s nechutnym, lebo aj zajace su inteligentne a budu jest to chutnejsie a to horsie mozu vyhrnat. Odskusane je to u plemien hyplus, strakac, belgicky obor, francuzky baran, hyla, NOS, cincila, novozelansky, zakrsly,, Su vhodne na pouzitie do koterec, kralikaren, zajacinec, klietky. Krmitko mozete naplnit granule, obilie, ... V prednej casti krmitka sa nachadza specialna zahnuta hrana, ktorá zabraňuje vyhrebavaniu krmiva.
Trstená
3 €
Krmitko zajace kraliky velke (HLINA-19-04)
Velke samodosypacie celokovove masivne automaticke krmitko so 4-litrovym zasobnikom na krmivo urcene pre vacsie plemena kraliky zajace, a tiez aj pre malu hydinu, holuby... Viac obrazkov najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg. Objem zásobníka je 4 litre (celkovy objem 6,5litrov). Rozmery 15x15x29cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su dobre a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z opadajucej farby. Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Vhodne, pre tych co su cele dni v praci, alebo na tyzdnovkach, na dovolenke a takto nemusia nikoho zhanat na krmenie pocas svojej nepritomnosti Proti vyhrabavaniu krmiva ma krmitko po obidvoch bokoch zahnute hrany a tiez aj v spodnej casti je hrana proti vyhrabavaniu. Do krmitka mozete naplnit granule, obilie, vsetko krmivo, ktore sa da nasypat. Staci naplnit zasobnik krmivom a mate na par dni pokoj s krmenim. Odskusane u plemien hyplus, strakac, belgicky obor, francuzky baran, hyla, NOS, cincila, novozelansky, zakrsly,, Su vhodne na pouzitie do kralikaren, zajacinec, klietky. U tychto hrubych a tazkych krmitok do kralikaren nehrozi, ze by ich zajace rozhryzli, poohybali, pokrcili, alebo nejako inak znicili ako tie bezne z tenuckeho papieroveho plechu a plastu. Odporucam urcite nemiesat krmivo cerstve so starym, chutne s nechutnym, lebo aj zajace su inteligentne a budu jest to chutnejsie a to horsie mozu vyhrnat.
Trstená
13 €
Krmitko zavesne na stenu velke 10-L pre sliepky
Veľke zavesne krmitko na stenu pre hydinu ( sliepky , kury, hydina , nosnice , brojlere , mladky , kurcata , do kurina , ...) Pozri mam tu viac obrazkov aj video. Objem zasobnika na krmivo : 10 litrov Rozmery priblizne : 50 x 30 x 15 cm Material : 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech (ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov) Vsetky spoje su pevne nitovane ( nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. Pozinkovany plech nezhnije na dazdi neolupuje sa farba) Posielam uz kompletne znitovane, tak mozte po doruceni hned zacat pouzivat. Netreba uz nic pol dna skladat. Vhodne hlavne pre tych co su cele dni v praci, alebo na tyzdnovkach a takto nemusia nikoho zhanat na krmenie pocas nepritomnosti. Zasobnik naplneny krmivom vydrzi pre 10 sliepok tyzden. Krmitko ma presne otvory na hlavu proti vyhrabavaniu krmiva, taktiez aj vrchnak na ochranu proti dazdu. Vhodné pre krmivo ako su granule, psenica, obilie,
Trstená
33 €
1 2 3