Pánsky drevený motýlik TOPAN 3D
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - TOPAN 3D, obrázok 1, cena 12 eur/ks - TOPAN 3D TMAVÝ, obrázok 2, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik BORA otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Pánsky drevený motýlik FOLK otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať farebné prevedenie motýlikov. - FOLK, obrázok 1, cena 24 eur/sada - FOLK DUB, obrázok 2, cena 20 eur/sada - FOLK ORECH, obrázok 3, cena 20 eur/sada - FOLK TMAVÝ, obrázok 4, cena 20 eur/sada Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Pánsky drevený motýlik TOPAN 3D otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať farebné prevedenie motýlikov. - TOPAN 3D, obrázok 1, cena 20 eur/sada - TOPAN 3D TMAVÝ, obrázok 2, cena 18 eur/sada Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
24 €
3D PUZZLE stavebnica RAPTOR
Ponúkam zaujímavú 3D PUZZLE stavebnicu a zároveň ozdobu, dreveného ORLA. Je to skladačka z drevených dielov, ktorá zaujme deti, ale aj dospelých. Stavebnica rozvíja zručnosti človeka a učí ho konštruktívne myslieť. Je to výborný darček aj dekoratívna ozdoba. Poštovné pri platbe na účet: Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu: 4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
12 €
Dekoratívny predmet 3D PUZZLE RAPTOR
Ponúkam zaujímavú 3D stavebnicu z dreva, dinosaura - Raptora. Je to skladačka kostry dinosaura z dreva, ktorá zaujme deti, ale aj dospelých. Stavebnica rozvija zrucnosti človeka a učí ho konštruktívne myslieť. Je to výborný darček a dekoratívny predmet. Rozmery: vyška 27cm, šírka 25 cm, dĺžka 62 cm. Nie je to malý výrobok z Číny. Je to slovenský výrobok. Poštovné pri platbe na účet: Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu: 4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
12 €
Pánsky drevený motýlik PAN otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Drevená ABECEDA pre predškolákov a školákov
Ponúkam výbornú učebnú pomôcku a hračku pre deti v predškolskom veku, ale aj pre školákov - drevenú ABECEDU. Sada obsahuje až 150 ks písmen, jednu sadu číslic od 0 do 10 a peknú drevenú krabicu slúžiacu ako organizér. S touto ABECEDOU sa už hrajú deti doma, v škôlkach a kluboch múdreho hrania na Slovensku, ale aj v Českej republike. Sada obsahuje aj diakritické znamienka, ktoré však nemusíte použiť. Veľkosť písmen je 4,5 cm a veľkosť číslic je 10 cm. Poštovné. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
60 €
Dekoratívne nápisy z dreva
Ponúkam pekné dekoratívne nápisy z dreva, vhodné do interiéru. - obrázok 1, HOME, VxŠxH [8,33,6] mm, cena 4 eur - obrázok 2, HOME, VxŠxH [18,25,6] mm, cena 10 eur - obrázok 3, LOVE, VxŠxH [8,28,6] mm, cena 5 eur - obrázok 4, LOVE, VxŠxH [15,34,6] mm, cena 10 eur - obrázok 5, Family, VxŠxH [11,420,6] mm, cena 10 eur - obrázok 6, DOMOV, VxŠxH [8,42,6] mm, cena 10 eur - obrázok 7, MENO, VxŠxH [9,xxx,4] mm, cena 5 eur Materiál: preglejka breza Poštovné pri platbe na účet: Balík na poštu: 3,10 EUR. Balík na adresu:4,00 EUR.
Vyšná Šebastová
5 €
Drevená ABECEDA
Ponúkam výbornú učebnú pomôcku a hračku pre deti v predškolskom veku, ale aj pre školákov - drevenú ABECEDU. Sada obsahuje až 150 ks písmen, jednu sadu číslic od 0 do 10 a peknú drevenú krabicu slúžiacu ako organizér. S touto ABECEDOU sa už hrajú deti doma, v škôlkach a kluboch múdreho hrania na Slovensku, ale aj v Českej republike. Sada obsahuje aj diakritické znamienka, ktoré však nemusíte použiť. Veľkosť písmen je 4,5 cm a veľkosť číslic je 10 cm. Poštovné. Balík na poštu: 4,00 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
60 €
Pánsky drevený motýlik FOLK MELODY
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - FOLK MELODY, obrázok 1, cena 12 eur/ks - FOLK MELODY DARK, obrázok 2, cena 10 eur/ks - FOLK MELODY PÍNIA, obrázok 2, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik INITIAL
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Iniciálky mi napíšte spolu s číslom stredovej stužky. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
14 €
Pánsky drevený motýlik FOLK MELODY otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať farebné prevedenie motýlikov. - FOLK MELODY, obrázok 1, cena 20 eur/sada - FOLK MELODY DARK, obrázok 2, cena 18 eur/sada Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
24 €
Pánsky drevený motýlik FOLK otec a syn a synček
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca syna aj synčeka, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
36 €
PROTERM TIGER 12-24 v.12 - náhradné diely
Predám funkčné náhradné diely na kotol PROTERM TIGER 12-24 v.12 PROTHERM čerpadlo 15-50 - 80eur Už len toto. Kotol bol funkčný a chemicky prečistený, odišla nám len nádoba PROTHERM zásobník na TUV - 45 litrů, preto som kotol odstavil z prevádzky.
Vyšná Šebastová
80 €
Štátny znak SR
Ponúkam celodrevený štátny znak vyrobený podľa originálneho vzoru štátneho znaku SR. Môže byť umiestnený na stenu. Rozmery znaku si môžete vybrať. šírka 207 x výška 256 mm - 25 eur šírka 296 x výška 345 mm - 45 eur Cena balíka pri platbe na účet: 4 eur. Poštovné. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
25 €
Vešiak na medaily - FLORBAL
Pre športovcov tá najlepšia vec ako si prehľadne potriediť medaily zo svojich úspechov. Vešiak je vyrobený z pevnej preglejky riadnym CNC frézovaním / nie vypaľovaním laserom /. Pri objednavke mi prosím uveďte MENO, ktoré má byť vyrobené na vešiaku, motív športu, prípadne logo športu. Príklad: silueta fudbalistu, plavca, tanečnice, hádzanára, .... Návrh vešiaka si pred jeho vyrobením vzájomne odsúhlasíme. Veľkosť: šírka: 43,5 cm, výška:23,5 cm, hrúbka 0,6 mm, materiál: buk/breza Cena balíka pri platbe na účet. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
25 €
Vešiak na medaily - HOKEJISTA
Pre športovcov tá najlepšia vec ako si prehľadne potriediť medaily zo svojich úspechov. Vešiak je vyrobený z pevnej preglejky riadnym CNC frézovaním / nie vypaľovaním laserom /. Pri objednavke mi prosím uveďte MENO, ktoré má byť vyrobené na vešiaku, motív športu, prípadne logo športu. Príklad: silueta fudbalistu, plavca, tanečnice, hádzanára, .... Návrh vešiaka si pred jeho vyrobením vzájomne odsúhlasíme. Veľkosť: šírka: 43,5 cm, výška:23,5 cm, hrúbka 0,6 mm, materiál: buk/breza Cena balíka pri platbe na účet. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
25 €
Vešiak na medaily - TENIS
Pre športovcov tá najlepšia vec ako si prehľadne potriediť medaily zo svojich úspechov. Vešiak je vyrobený z pevnej preglejky riadnym CNC frézovaním / nie vypaľovaním laserom /. Pri objednavke mi prosím uveďte MENO, ktoré má byť vyrobené na vešiaku, motív športu, prípadne logo športu. Príklad: silueta fudbalistu, plavca, tanečnice, hádzanára, .... Návrh vešiaka si pred jeho vyrobením vzájomne odsúhlasíme. Veľkosť: šírka: 43,5 cm, výška:23,5 cm, hrúbka 0,6 mm, materiál: buk/breza Cena balíka pri platbe na účet. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
25 €
1 2