Viewegh, Michal: Melouch
popis: Dva dlouholetí kamarádi a někdejší kolegové-učitelé se už pár let živí poněkud lukrativnějšími profesemi: jeden jako gigolo a druhý jako nájemný vrah. Aby si od svých náročných povolání na pár dní odpočali, vyrazí na řeku Sázavu. Jenomže muži jak známo nepřestávají pracovat ani na dovolené… Takový je náčrt filmového scénáře, pro nějž chce autor stůj co stůj získat otupělého producenta. Nabídne brutální scény? Nebo osudovou lásku? Lze snad s nadsázkou říct, že nová próza Michala Viewegha nabízí obojí: thriller i tragickou lovestory. autor/autori: Viewegh, Michalvydal: Druhé město, 2016číslo produktu: 10206045dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,49 €
James, E. L.: Mister
popis: LONDÝN 2019. Pre Maxima Trevelyana je život hračka. Dobre vyzerá, priatelí sa s aristokratmi a je bohatý, nikdy nemusel pracovať a len zriedkakedy spáva sám. To všetko však zmení tragédia. Maxim nadobudne šľachtický titul svojej rodiny, zdedí jej peniaze i nehnuteľnosti. S tým však súvisí aj zodpovednosť, na ktorú nie je pripravený, nedokáže ju vziať na seba. Ešte ťažšie je preňho nepodľahnúť pokušeniu v podobe tajomnej mladej ženy, ktorá len nedávno pricestovala do Anglicka a náhle mu skrížila cestu a ktorá sa okrem nebezpečnej, nepríjemnej minulosti nemá čím chváliť. Je zdržanlivá, je nádherná, je hudobne nadaná - skrátka, vzrušujúca záhada. A tak sa Maximova túžba čoskoro zmení na dosiaľ nepoznanú vášeň, ktorú si ani len nedovolí pomenovať. Kto je vlastne Alessia Demachi? Dokáže ju Maxim ochrániť pred nevraživosťou, čo jej hrozí? A čo urobí ona, keď sa dozvie, že aj on skrýva tajomstvá? Čitateľ príbehu Mister sa zo srdca Londýna prenesie cez divoký vidiek Cornwallu až na Balkán, typický svojou pochmúrnou, drsnou krásou, a počas šialenej jazdy, plnej nebezpečenstva a túžby, bude až do samého konca zadržiavať dych. autor/autori: James, E. L.vydal: Baronet, 2019číslo produktu: 10204112dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Meyer, Michael: Rok, ktorý zmenil svet
popis: Rok 1989 – rok prevratov, ktoré zásadným spôsobom zmenili politickú situáciu vo východnej Európe. Kniha poskytuje čitateľovi vzrušujúci opis pravdepodobne najdôležitejšieho roka dvadsiateho storočiaautor/autori: Meyer, Michaelvydal: Ikar, 2009číslo produktu: 10196192dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Pilát, Albert: Vreckový atlas húb
autor/autori: Pilát, Albert; Ušák, Ottovydal: SPN, 1972číslo produktu: 10190236dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Herko, Miloš: Kráľovič Marko
Srbské junácke spevyautor/autori: Herko, Milošvydal: Mladé letá, 1990číslo produktu: 10173946dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Collinsová, Jackie: Žrebec
popis: Kariéra plateného spoločníka vo víre nočného života londýnskej smotánky.autor/autori: Collinsová, Jackievydal: Remedium, 1994číslo produktu: 10163856dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Burnie, David: Pobrežie
Ako pozorovať a porozumieť obdivuhodnému svetu na morskom pobrežíautor/autori: Burnie, Davidvydal: Slovart, 1997číslo produktu: 10160187dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Pišťanek, Peter: Skazky o Vladovi
Pre malých a veľkýchautor/autori: Pišťanek, Petervydal: Filmservice Slovakia, 1995číslo produktu: 10019566dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
McDougal, Dennis: Anjel temnôt
Skutočný príbeh o najbeštiálnejšom vražednom vyčíňaní v tomto storočí.popis: Randy Steven Kraft - americký sériový vrah, známy ako diaľničný zabiják.autor/autori: McDougal, Dennisvydal: Tatran, 1993číslo produktu: 10010510dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Exupéry, Antoine de Saint: Zem ľudí
Malý princ; Pošta na juh; Nočný let; Zem ľudí; Vojnový pilot; List rukojemníkovi; List generálovi Xautor/autori: Exupéry, Antoine de Saintvydal: Tatran, 1987číslo produktu: 10004230dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
1 830 831 832 833 834