Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Ak potrebujete diagnostiku, alebo pomôcť s PC, je to fakt odborník a vie čo robí. Môžem len a len odporučiť. Je to človek, nie slovenský podnikateľ.
M***** V****, 19. 9. 2020
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 19. 9. 2020
Ďakujem ;-)
Pozitívne
Potreboval som prečítať chybové kódy na Saab 9-5 2002. Skúsil som dve lacnejšie požičané zariadenia - nedokázali prečítať kódy. Na odporučenie som zavolal na tento inzerát, do 2 minút sme boli dohodnutí. Na ďalší pracovný deň mi bolo zariadenie 2020 DELPHI doručené. Funguje - prečítalo mi 3 chybné kódy a môžem pokračovať v analýze. Ďakujem predajcovi za seriózny a rýchly prístup.
J**** H****, 31. 3. 2020
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 31. 3. 2020
Ďakujem za hodnotenie. Nemáte za čo rado sa stalo. A vyprovokoval ste neprajníkov amatérov :-) Ale som rád že zúria :-D
Neutrálne
Ja len doporučujem pred kúpou nech vám to pánko rozobere a ukáže z vnútra! A či je plosak 1 alebo 2, usudte sami čo je lacnejšie opraviť, vymeniť a podobne. Kto sa v elektronike vyzná tak vie. Podotýkam že na funkčnosť diagnostiky to nemá vôbec vplyv!! Sú to len obchodné ťahy! Keď je to také dokonalé pýtajte 5 ročnú záruku.
R*** Z****, 21. 5. 2019
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 21. 5. 2019
Úžasný chalan už si prišiel so sofistikovanejším komentárom :-D Ej ale brániš sa dať do svojho inzerátu fotku plošáku aby sa nezistilo čo za šmejd máš. Áno samozrejme jednoplošáková verzia je určite lepšia a začala sa vyrábať presne kvôli kazovosti dvojplošákovej. A ďalšou podstatnou vecou je akými súčiastkami máš osadený plošák „odborník“ ale tam ti už vedomosti nesiahajú. Áno každý pokrok je obchodným ťahom. A spýtať sa môžeš mami doma či na teba dala záruku :-D

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

1 2