NOVINKA !!! GARÁŽ S ELEKTRICKOU BRÁNOU A NOVOU STRECHOU
NOVINKA !!! GARÁŽ S ELEKTRICKOU BRÁNOU A NOVOU STRECHOU !!! Jedinečná ponuka - garáž v osobnom vlastníctve s vysporiadaným pozemkom na Hviezdoslavovej ulici. Garáž má novú strechu (nová hydroizolácia), bránu na elektrické ovládanie, vo vnútri garáže je svetlo a el. zásuvka. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Cena energií: 3 Euro / mesiac
Zlaté Moravce
23 000 €
!!! VYZÁLOHOVANÉ !!! 3i BYT - KOMPLETNÁ NADČASOVÁ REKONŠTRUKCIA
EXKLUZÍVNA PONUKA - KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM BENEFITY: - možnosť kúpy aj s garážou bezprostredne pri bytovom dome (elektrická brána, nová strecha) - nízke náklady na bývanie - moderná nadčasová rekonštrukcia Ponúkame na predaj 3i byt o rozlohe 73,23m2 s balkónom, 7.p/7.p, zateplenom bytovom dome v Zlatých Moravciach. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v nasledovnom rozsahu: - zateplenie fasády - nová strecha vrátane termoizolácie - nové balkóny, elektronický vrátnik, spoločné vstupné priestory, schránky, atď.... Byt prešiel kompletnou detailnou rekonštrukciou v roku 2016 v nasledovnom rozsahu: - výmena elektroinštalácie - 3 fázový istič - vlastný bojler na ohrev teplej vody - komplet nové - stierky, podlahy, plastové okná, interiérové dvere, rozvody vody, kanalizácie, zateplenie stropov v celom byte polystyrénom a sklenou vatou - 1x klimatizácia TOSHIBA - nová kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi: plynová varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka, vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu 60 - priestranná kúpeľňa s oknom s bezbariérovým sprchovým kútom a s umývadlom - samostatné WC s umývadlom - 4x vstavaná skriňa - balkón z kuchyne s prekrytím a vonkajšími žalúziami - bezpečnostné dvere SHERLOCK Náklady na bývanie pre 4člennú rodinu: platba správcovi: 145€/1m (v tom je zahrnuté kúrenie, spotreba vody, fond opráv, atď...) elektrina: 53€/1m plyn: 6€/1m Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
135 000 €
!!! VYZÁLOHOVANÉ !!! RODINNÝ DOM - MALÉ VOZOKANY
RODINNÝ DOM V TICHEJ ULIČKE V OBCI MALÉ VOZOKANY - VHODNÝ NA CHALUPU AJ NA TRVALÉ BÝVANIE Ponúkame na predaj rodinný dom s pozemkom vysadeným ovocnými stromami vo vedľajšej tichej uličke v obci Malé Vozokany. Dom bol postavený cca v roku 1948, základy - kamenné s vodorovnou izoláciou, zvislé konštrukcie - pálená tehla. Jedná sa o prízemný vidiecky dom s valbovo-sedlovou strechou. Škridla jednodrážková pálená, žľaby a zvody z pozinkovaného plechu. V roku 2005 bola rekonštruovaná kúpeľňa (rozvody vody a kanalizácie - plastové potrubie), nová elektroinštalácia, vonkajšie schody do domu, fasádna omietka + náter. Dom pozostáva z 3 izieb + kuchyňa, kúpeľňa, veranda (gánok). Súčasťou domu so vstupom z dvora je aj komora a hospodárska časť. Kúrenie: pevné palivo (kachle) Elektrina: 230V Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + studňa kopaná, hĺbka cca 8m, ohrev vody - elektrický bojler Odpad: verejná kanalizácia Priľahlý pozemok má výmeru 2027m2, je rovinatý, zatrávnený, pravidelne udržiavaný, vysadený ovocnými stromami - jablone, čerešňa, slivka, nektárinka, gaštany, atď. - viď záhradná mapa ovocných stromov vo foto. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Malé Vozokany
dohodou
NOVINKA !!! STAVEBNÝ POZEMOK - HOSŤOVCE
ZAUJÍMAVÁ PONUKA - STAVEBNÝ POZEMOK - HOSŤOVCE - celková výmera 1239m2 - šírka pozemku 21m IS: - elektrina, plyn a kanalizácia v bezprostrednom dosahu, verejný vodovod v obci nie je, ako zdroj vody je potrebné vybudovať studňu Pozemok je rovinatý, zatrávnený, hranice pozemku sú geodeticky vytýčené. Cena pozemku: 55€/1m2 Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Hosťovce, Zlaté Moravce
68 145 €
VINICA - ZLATÉ MORAVCE
PREDAJ POZEMKU - VINICA V ZLATÝCH MORAVCIACH Ponúkame na predaj pozemok - vinicu o výmere 646 m2. Jedná sa o pozemok s výsadbou dvoch radov viniča ( hrozno stolové, frankovka modrá, rizling, othello). Pozemok s viničom je starostlivo udržiavaný. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
10 000 €
HALA - ZLATÉ MORAVCE - CENTRUM MESTA
NOVINKA - PRENÁJOM HALY - ZLATÉ MORAVCE - CENTRUM MESTA Rozloha: 400m2 Cena: 550€/1mesiac + DPH Voľná: ihneď Vstup do haly: automatická garážová brána (výška 2,46m, šírka 2,8m) + samostatné oddelené vstupné dvere Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, 0903 713 277
Zlaté Moravce
550 €/mes.
!!! VYZÁLOHOVANÉ !!! RODINNÝ DOM - TESÁRSKE MLYŇANY
ZACHOVALÝ RODINNÝ DOM V OBCI TESÁRSKE MLYŇANY - 5KM OD MESTA ZLATÉ MORAVCE, 13KM OD MESTA VRÁBLE, 26KM OD MESTA NITRA Ponúkame na predaj rodinný dom s pekným udržiavaným pozemkom vo vedľajšej tichej uličke v obci Tesárske Mlyňany. Dom bol postavený cca v roku 1960, stavebný materiál kváder. Jedná sa prízemný "štvorec" s valbovou strechou. V roku 2018 boli vymenené okná a vstupné dvere za plastové. Dom pozostáva z 3 izieb + kuchyňa, kúpeľňa (vaňa, umývadlo), komora, vstupná chodba. Kúrenie: ústredné, plynové kúrenie - kotol Protherm inštalovaný v roku 2020. Elektrina: 230V Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + studňa kopaná, hĺbka cca 7m, ohrev vody - bojler obojživelník Odpad: verejná kanalizácia V dome sa nachádza aj pivnica. Na pozemku stoja aj vedľajšie stavby - skladové miestnosti. Priľahlý pozemok má výmeru 1295m2, je rovinatý, zatrávnený, dlhodobo pravidelne udržiavaný. Obec Tesárske Mlyňany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - materská škola, základná škola 1-9.r, obchody, reštaurácia, zdravotné stredisko, lekáreň, a výbornou dostupnosťou do Nitry a Vrábel. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Tesárske Mlyňany
95 000 €
ZNÍŽENÁ CENA!!! CHATKA POD LESOM
CHATKA POD LESOM - IDEÁLNA DOSTUPNOSŤ Z RÝCHLOSTNEJ CESTY R1 (1km) Ponúkame na predaj chatku s malým pozemkom nachádzajúcu sa v chatovej oblasti v katastri obce Volkovce. Chatka stojí na rovinatom pozemku o výmere 113m2. Jedná sa o drevenú konštrukciu na betónovom základe, v pôvodnom stave. Možnosť rekonštrukcie, prípadne dostavby, nadstavby, alebo osadenie novej chatky na pôvodné základy. Vybavenosť IS: elektrina 230V - zavedená priamo do chatky vodovodná prípojka pred pozemkom - možnosť zavedenia do chatky Na pozemku sa nachádza bazén so solárnym ohrevom (priemer 3,50m, hĺbka 1,10m). Chodník ku chatke je zo zámkovej dlažby, pri chatke sa nachádza aj sedenie s ohniskom. Okolie je pokojné, v susedstve sa nachádzajú ďalšie chatky, hneď za chatkou je les. Dostupnosť je možná celoročne bežným osobným autom.
Volkovce
19 990 €
1 IZBOVÝ BYT - ZLATÉ MORAVCE
1 IZBOVÝ BYT V ZLATÝCH MORAVCIACH - BLÍZKO CENTRA MESTA Ponúkame na predaj 1 izbový byt o výmere 37,24 m2, na 5.p/7.p., v Zlatých Moravciach, v panelovom bytovom dome. Byt pozostáva z jednej izby, kuchyne, predsiene, kúpeľne a WC. Rozsah rekonštrukcií: - plastové okná 3 sklo - bezpečnostné vchodové dvere - demontáž pôvodnej kuchynskej linky, obkladu a sanity - predpríprava na osadenie nového vybavenia - v izbe sú zachovalé drevené parkety Súčasťou bytu je pivnica. Byt sa nachádza v blízkosti centra mesta, v dosahu bytu je kompletná občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, obchody, pošta. Bytový dom je zateplený, čistý, udržiavaný, spoločné priestory bytového domu sú taktiež rekonštruované - nové vchodové dvere, okná na spoločných priestoroch, schránky, elektronický vrátnik. Náklady na bývanie: 84€ platba správcovi (v tom je zahrnuté kúrenia a dodávka teplej a studenej vody) 15€ elektrina Správca bytového domu: Bytové družstvo Zlaté Moravce Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
66 000 €
>>> ZNÍŽENÁ CENA <<< RODINNÝ DOM - ČIERNE KĽAČANY
VÝBORNÁ LOKALITA - OBEC ČIERNE KĽAČANY - VZDIALENOSŤ 4 KM OD ZLATÝCH MORAVIEC, 3 KM OD DIAĽNICE Ponúkame na predaj prízemný, z polovice podpivničený rodinný dom s garážou. Stavebný materiál : kváder + pálená tehla (deliace priečky). Rekonštrukciou tohto domu sa dá dosiahnuť typ stavby - prízemný moderný bungalov, podľa individuálnych predstáv nového majiteľa. Dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, komory, kúpeľne s WC a priestrannej chodby. Zastavaná plocha domu je 167 m2. IS: Kúrenie: ústredné - plynový kotol Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + vŕtaná studňa (hĺbka 18m, vodný stĺpec 7m) Elektrina: 230V/400V Odpad: žumpa 4m3 Dom stojí na slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 542 m2. Nehnuteľnosť je voľná, okamžite k dispozícii, s možnosťou rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa. Vybavenosť obce: základná škola, materská škola, futbalové ihrisko, potraviny, počet obyvateľov cca 1100. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Čierne Kľačany
79 900 €
SKLADOVÉ PRIESTORY - PRENÁJOM - ZLATÉ MORAVCE
SKLADOVÉ PRIESTORY - ZLATÉ MORAVCE Ponúkame na prenájom skladové priestory v Zlatých Moravciach, vhodné na uskladnenie tovaru: potravinárskeho, drogistického, papierenského atď... Sklad má celkovú rozlohu 959m2, nachádza sa v ňom kancelária a sociálne zariadenie. Sklad je možné prenajať aj na 2 časti: 1. časť - rozloha 645 m2 2. časť - rozloha 314 m2 (s kanceláriou a sociálnymi priestormi) Sklad je vybavený vysokozdvižnou technikou, chladiacim boxom, regálmi na europalety, vlastnou plynovou kotolňou. Podlahy sú saduritové, a sklad má taktiež vykladaciu rampu. Areál je zabezpečený kamerovým systémom a automatickou uzatvárateľnou bránou, prístup 24h. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
2 877 €/mes.
HĽADÁME PRE KLIENTA
Pre konkrétnych klientov hľadáme rodinné domy a pozemky v Zlatých Moravciach a okolí. Odmena za tip. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
0 €
!!! NOVINKA !!! GARSÓNKA S NOVOU ELEKTROINŠTALÁCIOU - ZLATÉ MORAVCE
GARSÓNKA S NOVOU ELEKTROINŠTALÁCIOU Ponúkame na predaj garsónku o výmere 20,22 m2, 1p./7p., v zateplenom bytovom dome v Zlatých Moravciach. K bytu prislúcha murovaná pivnica o výmere cca 3m2. V byte je vymenená elektroinštalácia vrátane elektrickej rozvodnej skrine, plastové okno so žalúziami, nový radiátor, demontované bytové jadro a vymurovaná priečka medzi izbou a kúpeľňou, v ktorej je vedená elektrina potrebná ku kuchynskej linke. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v nasledovnom rozsahu: - zateplenie fasády, výmena balkónov, rekonštrukcia vchodu, nový elektronický vrátnik a schránky, nové stúpačky. Približné náklady na bývanie: platba správcovi - Bytové družstvo: 70€ elektrina: 20€ Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, 0903 713 277
Zlaté Moravce
55 000 €
HALA - ZLATÉ MORAVCE
HALA (VÝROBA, SKLAD) - ZLATÉ MORAVCE Ponúkame na predaj halu vhodnú na výrobu, alebo sklad priamo v Zlatých Moravciach. PARAMETRE: zastavaná plocha: 661m2 (d 34m x š 17m), ostatná výmera pozemku je 454m2. Celková výmera pozemku je 1115m2. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
245 000 €
HĽADÁME PRE KLIENTA
Pre konkrétnych klientov hľadáme garsónku, 1i, 2i, 3i byt v Zlatých Moravciach a okolí. Odmena za tip. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
0 €
NOVINKA !!! VÝROBNÝ AREÁL - ŽITAVANY
VÝROBNÝ AREÁL V PRIEMYSLENEJ ZÓNE - OBEC ŽITAVANY Ponúkame na predaj výrobný areál v priemyslelnej zóne v okrajovej časti obce Žitavany, vzdialený od rýchlostnej cesty R1 cca 5km. VÝROBNÁ HALA: 673 m2 (d 37,10m x š 18,150m x v 4,60m) ADMINISTRATÍVNA ČASŤ: 229 m2 (d12,55m x š 18,25m) - pozostáva z 2 podlaží 1. NP: 3x kancelária, elektrorozvodňa, kotolňa, sociálne zariadenie (WC) miestnosť pre upratovačku, sklad 2. NP: 4x kancelária, šatňa, sprchy WC Zastavaná plocha, na ktorej stojí výrobna hala je 916 m2. Ostatná výmera pozemku je 1225 m2. Celková výmera pozemku je 2141 m2. Na pozemku stojí aj ďalšia stavba - garáž o výmere 43 m2 Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Žitavany
dohodou
REZIDENCIA TABÁŇ - 2 IZBOVÝ BYT S PRIESTRANNOU LOGGIOU
REZIDENCIA TABÁŇ - EXKLUZÍVNE BÝVANIE V CENTRE NITRY S PARKOVACÍM MIESTOM PONÚKAME NA PRENÁJOM 2 IZBOVÝ BYT V CENTRE NITRY S LOGGIOU (8m2), KOBKOU V BLÍZKOSTI BYTU (2m2) A PARKOVACÍM STÁTIM Byt (výmera bytu s terasou je 59,35m2) sa nachádza na 6. p. s výhľadom do átria, blok "E". BENEFITY: - poloha priamo v centre mesta - oddychová parková zóna vo vnútrobloku určená len obyvateľom rezidencie - garážové státie s pohodlným prístupom DISPOZÍCIA BYTU: - vstupná chodba - kúpeľňa (vaňa, umývadlo, práčka) - samostatná toaleta - spálňa s východom na loggiou - obývacia izba prepojená s kuchyňou a s východom na loggiou - k bytu prislúcha pivničná kobka - sklad, ktorý sa nachádza na tom istom poschodí ako byt - vyhradené garážové státie v suteréne bytového domu - komplet zariadený (okrem postele) a vybavený novým nábytkom a spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, zabudovaný digestor, pračka) IHNEĎ VOĽNÝ Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Nitra
700 €/mes.
STAVEBNÝ POZEMOK - TESÁRSKE MLYŇANY
STAVEBNÝ POZEMOK S INŽINIERSKYMI SIEŤAMI V OBCI TESÁRSKE MLYŇANY, 1KM OD VÝJAZDU NA RÝCHLOSTNÚ CESTU R1 Ponúkame na predaj rovinatý stavebný pozemok v obci Tesárske Mlyňany, kataster Tesáre nad Žitavou. ROZLOHA: 1020m2, rozmery pozemku: 13m x 78m, rovinatý, slnečný INŽINIERSKE SIETE: - prípojka verejného vodovodu + studňa na pozemku - plynová prípojka - nová elektrická prípojka - možnosť pripojenia na verejnú kanalizáciu - optický kábel FUNKČNÉ VYUŽITIE: - výstavba rodinného domu PRÍSTUPOVÁ KOMUNIKÁCIA: - asfaltová cesta LOKALITA: - dostupnosť 1min na rýchlostnú cestu R1, Zlaté Moravce - 6km, Vráble - 11km, Nitra - 26km - obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (materská škola, základná škola, obchody, lekári, lekáreň, reštaurácia) Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, 0903 713 277
Tesárske Mlyňany
71 400 €
>>> ZNÍŽENÁ CENA <<< 2,5 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII - ZLATÉ MORAVCE
EXKLUZÍVNA PONUKA - 2,5 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM A ŠATNÍKOM PO REKONŠTRUKCII VÝHODOU SÚ: - NÍZKE POPLATKY SPRÁVCOVI - TOP LOKALITA - PRI LIDL - TICHÉ PROSTREDIE Ponúkame na predaj 2,5i byt o rozlohe 59 m2 s balkónom z obývacej miestnosti, 2p./7p., v zateplenom bytovom dome v Zlatých Moravciach. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v nasledovnom rozsahu: - zateplenie fasády, výmena balkónov, rekonštrukcia vchodu, nový elektronický vrátnik a schránky, nové stúpačky. Dispozícia bytu: obývačka 16,49m2, spálňa 12,25m2, šatník 2m2, predsieň 6,17m2, kuchyňa 6,16m2, WC 1m2, kúpeľňa 4,32m2, komora 2m2, izba 5,88m2 (využitie na pracovňu, šatník, atď... ) Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2016 v nasledovnom rozsahu: - výmena elektroinštalácie v kúpeľni a kuchyni - kamenné obklady steny v obývačke a kúpeľni - nové stierky, rozvody vody a kanalizácie - v izbách upravené drevené parkety, na chodbe, v kúpeľni a kuchyni keramická dlažba - nová kúpeľňa s vaňou a s vytvoreným priestorom na pračku - nové interiérové dvere - plastové okná s vnútornými žalúziami Približné náklady na bývanie pre 2člennú rodinu: platba správcovi: 114€ (v tom je zahrnuté kúrenie, spotreba a ohrev vody, fond opráv, upratovanie spoločných priestorov atď... ) elektrina: 28€ plyn: 4€ Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, 0903 713 277
Zlaté Moravce
93 000 €
>>> ZNÍŽENÁ CENA <<< RODINNÝ DOM - NOVÁ VES NAD ŽITAVOU
RODINNÝ DOM - NOVÁ VES NAD ŽITAVOU - 6KM OD MESTA VRÁBLE, 13KM OD MESTA ZLATÉ MORAVCE Rodinný dom je situovaný pri hlavnej ceste. Dom pozostáva z 3 častí, so samostatnými vstupmi. V prvej časti domu sa nachádza miestnosť na kuchyňu a 2 izby. V druhej časti domu je vstupná chodba a 1 izba. Tretia časť domu pozostáva z 2 miestností, a bola využívaná na hospodárske účely. Kúrenie: plynová prípojka v predzáhradke Elektrina: momentálne odpojená, v dosahu na ulici Voda: vlastná studňa + možnosť pripojenia na verejný vodovod Kanalizácia: zatiaľ nie je celá obec kanalizovaná do verejnej kanalizácie, nutnosť vybudovania žumpy na prechodné obdobie V dome sú zachované drevené okná, pôvodné drevené dvere vrátane masívnych zárubní a v niektorých častiach domu aj drevené stropy. Pozemok má výmeru 817m2, je rovinatý, zatrávnený. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Nová Ves nad Žitavou
49 000 €
STAVEBNÉ POZEMKY V ZLATÝCH MORAVCIACH
STAVEBNÉ POZEMKY - ZLATÉ MORAVCE - VÝBORNÁ LOKALITA IS ( verejný vodovod, kanalizácia a elektrina) vo výstavbe ku každému pozemku samostatne. Možnosť kúpy aj v celosti. Pozemok č.1: výmera 784m2, rozmery pozemku: cca 18m x 43m, Cena: 117€/1m2 Pozemok č.2: výmera 567m2, rozmery pozemku: cca 13,50cm x 43m Cena: 117€/1m2 K pozemkom vedie vlastná prístupová cesta o výmere cca 413m2. Ku každému pozemku prislúcha 1/2 z výmery prístupovej cesty v cene 100€/1m2. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
dohodou
VINICA S UNIMOBUNKOU - ZLATÉ MORAVCE
PREDAJ POZEMKU - VINICE V ZLATÝCH MORAVCIACH Ponúkame na predaj vinicu o výmere 255m2 s unimobunkou v Zlatých Moravciach. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
10 000 €
>>> ZNÍŽENÁ CENA <<< RODINNÝ DOM - SLEPČANY
ZACHOVALÝ RODINNÝ DOM V OBCI SLEPČANY - 8KM OD MESTA VRÁBLE, 11KM OD MESTA ZLATÉ MORAVCE V BUDÚCNOSTI MOŽNOSŤ VYUŽITIA POZEMKU NA STAVBU DOMU Ponúkame na predaj rodinný dom s veľkým udržiavaným pozemkom v obci Slepčany. Dom bol postavený v roku 1958, stavebný materiál pálená tehla a kváder. Jedná sa prízemný "štvorec" s valbovou strechou. Dom pozostáva z 3 izieb + kuchyňa, kúpeľňa (vaňa, umývadlo), 2x komora Kúrenie: plynové lokálne - gamatky Elektrina: 230V/380V Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + studňa kopaná, hĺbka cca 6m, používaná na zavlažovanie Odpad: žumpa V dome sa nachádza aj pivnica - vchod je z komory. Na pozemku stojí aj vedľajšia stavba - letná kuchyňa a taktiež hospodárska budova vrátane dielne. Veľkou devízou tejto nehnuteľnosti je úžasný rozľahlý pozemok o výmere 2363m2, ktorý je dlhodobo a pravidelne udržiavaný. Je vysadený ovocnými a okrasnými stromami. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Slepčany
99 000 €
>>> ZNÍŽENÁ CENA <<< RODINNÝ DOM - ZLATÉ MORAVCE
!!! NOVÁ CENA - 235000€ !!! KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM S BAZÉNOM !!! UPRAVENÝ POZEMOK, BAZÉN, ALTÁNOK, PRÍSTREŠOK Rodinný dom bol postavený v roku 1965, prístavba k domu bola postavená po roku 2002, a kompletná stavebná rekonštrukcia v roku 2010-2012. Stavebný materiál: pálená tehla, zateplenie polystyrén 100mm + fasádna omietka. Dom je cca v ½ podpivničený. Dom stojí v tichej slepej uličke v pešej dostupnosti do centra mesta, v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti (základná škola, materská škola, obchody, atď...) Kúrenie: ústredné plynové Elektrina: 230V/400V Odpad: verejná kanalizácia Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + studňa (kopaná) napojená na automatické zavlažovanie záhrady Dispozícia domu: vstupná chodba, 2x obývacia miestnosť, kuchyňa s jedálňou, 3x spálňa (rodičovská spálňa je so samostatným šatníkom), komora, 2x kúpeľňa (kúpeľňa č. 1 – umývadlo, sprcha, WC, kúpeľňa č. 2 – sprcha, WC) Vybavenie domu: podlahy – keramická dlažba okná a vstupné dvere - plastové (izolačné 2 sklo) klimatizácia – 2x vonkajšia a 2x vnútorná jednotka kvalitná kuchynská linka – vyrobená na mieru v roku 2017 vrátane systémov zásuvov, výklopov a výsuvov, zabudované spotrebiče (chladnička, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu) nové zárubne a interiérové dvere kamerový systém Na pozemku sa nachádza: Bazén s ohrevom – hĺbka 1,2m, priemer 3,6m, príručná technická miestnosť s filtračným systémom Altánok - s elektrinou a sedením Prístrešok – parkovanie pre 1 auto Maximálne náklady na prevádzku domu pre 3 osoby: plyn: 120€/1mesiac elektrina: 65€/1mesiac voda: 15€/1mesiac Rodinný dom stojí na peknom slnečnom rovinatom pozemku o výmere 627m2. Pozemok je vysadený okrasnými drevinami a ovocnými stromami, s pravidelnou profesionálnou údržbou. Pozemok je kompletne oplotený, osvetlený, s vybudovanými chodníkmi. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
235 000 €
REPREZENTATÍVNE KANCELÁRSKE PRIESTORY - ZLATÉ MORAVCE
REPREZENTATÍVNE KANCELÁRSKE PRIESTORY - BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE - ZLATÉ MORAVCE MODERNÝ ŠTÝL, AKÝM BOL PRIESTOR REKONŠTRUVANÝ, BEZBARIÉROVÝ PRÍSTUP A DOSTATOK PRIESTORU NA PARKOVANIE JE ZÁRUKOU REPREZENTATÍVNEHO CHARAKTERU PREVÁDZKY, ALEBO SÍDLA VAŠEJ FIRMY NA DANOM MIESTE Ponúkame: Kancelária č. 1 - 31,80 m2 - OBSADENÉ Kancelária č. 2 - 22,40 m2 Kancelária č. 3 - 31,10 m2 Kancelária č. 4 - 27,40 m2 Kancelária č. 5 - 35,00 m2 Kancelária č. 6 - 32,30 m2 VÝHODY: - stropná klimatizácia pre každú kanceláriu - optický internet - novovybudované sociálne zariadenia (WC muži, WC ženy, WC imobilný) - prízemie (bezbariérový prístup) - možnosť samostatných meračov elektriny - zateplený objekt - nadštandardný priestor na parkovanie - vonkajší kamerový systém - 24h prístup do objektu (na noc uzatvárateľná brána) Voľné ihneď, možnosť prenájmu v celosti aj jednotlivo, cena dohodou. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
dohodou
!!! VYZÁLOHOVANÉ !!! 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM - ZLATÉ MORAVCE
5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V OBĽÚBENEJ A VYHĽADÁVANEJ LOKALITE MESTA ZLATÉ MORAVCE Priestranný, presvetlený rodinný dom bol postavený v rokoch 1977, stavebný materiál - pálená tehla + kváder, posledná rekonštrukcia domu prebehla v roku 2020. Jedná sa o dom s dvoma nadzemnými a jedným podzemným podlažím. ROZSAH REKONŠTRUKCIÍ - komplet výmena plastových okien a vchodových dverí (Fenestra) - r. 2013 - nový plynový kotol (Protherm), nové radiátory - r. 2020 - nová strecha - r. 2015 DISPOZÍCIA DOMU: 1. Podzemné podlažie (suterén): rodinný dom je kompletne podpivničený - 4 skladové miestnosti, kotolňa 1. Nadzemné podlažie (prízemie): zádverie so šatníkom, vstupná hala, priestranná obývačka, kuchyňa s komorou, WC s umývadlom, vstup do pivničných priestorov 2. Nadzemné podlažie (poschodie): 4 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, východ na terasu IS: Kúrenie: ústredné plynové Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + studňa na pozemku s rozvodmi do zadnej úžitkovej a prednej okrasnej záhrady, ohrev vody - nový el. bojler Tatramat - r. 2020 Elektrina: 230V/400V, elektroinštalácia - medené rozvody Odpad: verejná kanalizácia Pripojenie na internet - optický kábel Dom stojí na peknom, slnečnom pozemku o výmere 749 m2, súčasťou domu je garáž so zavedenou elektrinou. Záhrada je zatrávnená, vysadená množstvom ovocných stromov (jablone, čerešňa, hruška, broskyňa, slivka), kríkov (ríbezle, černice...). V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností..
Zlaté Moravce
dohodou
STAVEBNÝ POZEMOK SO STARŠÍM RODINNÝM DOMOM - BELADICE
Rovinatý stavebný pozemok so starším rodinným domom v obľúbenej obci Beladice - časť Veľké Chrašťany Nehnuteľnosť sa nachádza na tichej ulici, jedná sa o stavbu pôvodného rodinného domu - dlhý sedliacky dom bez úprav. IS: elektrina, verejný vodovod, plyn, kanalizácia - v dosahu na ulici Na pozemku je kamenná studňa Pozemok má výmeru 1273 m2, šírka pozemku cca 11 m. Možnosť využitia a zrekonštruovania pôvodnej stavby, alebo výstavba novostavby podľa predstáv nového majiteľa. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Beladice
67 000 €
RODINNÝ DOM - BELADICE - PUSTÝ CHOTÁR
RODINNÝ DOM NA REKONŠTRUKCIU S VYPRACOVANOU ARCHITEKTONICKOU ŠTÚDIOU LOKALITA S PRIAMYM PRIPOJENÍM NA R1 - DOSTUPNOSŤ DO NR 8 MINÚT Ponúkame na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej obci Beladice - časť Pustý Chotár. Jedná sa o rodinný dom v pôvodnom stave - "štvorec s manzardou" postavený na rozľahlom pozemku o výmere 1991 m2, so šírkou pozemku cca 21 m. INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ - časť pozemku je možné využiť ako ďalší stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu. Nehnuteľnosť je v dobrom technickom stave, bez vlhkosti, má betónové základy, vodorovné izolácie, betónové stropy. Rekonštrukcia zahŕňa prístavbu, výmenu strechy a vnútornú dispozíciu prispôsobenú na súčasné potreby bývania. Pôdorysné riešenie zvažuje zachovanie všetkých nosných konštrukcií zohľadňujúc jestvujúce priečky. Pôdorys domu je k dispozícii k nahliadnutiu. IS: elektrická prípojka - na pozemku plynová prípojka - na pozemku kanalizačná prípojka - na pozemku voda - vlastná vŕtaná studňa, možnosť pripojenia na verejný vodovod internet - optika Pozemok je rovinatý, udržiavaný, krásna záhrada s vysadenými ihličnanmi a ovocnými stromami. Obec Beladice patrí v súčasnosti medzi veľmi vyhľadávanú lokalitu najmä z hľadiska jej: - polohy - dostupnosť do krajského mesta Nitra (8 min.) a taktiež na rýchlostnú cestu R1 (1h od BA, 1h od BB) - príjemného prostredia - kľudné bývanie s možnosťou turistiky do okolitej prírody - občianskej vybavenosti - škôlka, škola, obchod, pošta, potraviny, reštaurácia, zdravotné stredisko, lekáreň, multifunkčné ihrisko .... Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Beladice
129 000 €
!!! ZNÍŽENÁ CENA !!! STAVEBNÝ POZEMOK - TESÁRSKE MLYŇANY
STAVEBNÝ POZEMOK V BOČNEJ ULIČKE OBCE TESÁRSKE MLYŇANY, 1KM OD VÝJAZDU NA RÝCHLOSTNÚ CESTU R1 Ponúkame na predaj rovinatý stavebný pozemok, v tichej bočnej uličke v obci Tesárske Mlyňany, v časti Tesáre nad Žitavou. ROZLOHA: 450m2, šírka pozemku: 11,50m, rovinatý, slnečný INŽINIERSKE SIETE: - elektrická prípojka - na pozemku - voda - verejný vodovod v dosahu na ulici, vlastná vŕtaná studňa na pozemku (15 m hĺbka) - plyn - v dosahu na ulici - verejná kanalizácia - v dosahu na ulici - optika Spolu s pozemkom sa predáva kompletná projektová dokumentácia na stavbu poschodového rodinného domu. FUNKČNÉ VYUŽITIE: - výstavba rodinného domu PRÍSTUPOVÁ KOMUNIKÁCIA: - asfaltová cesta LOKALITA: - dostupnosť 1min na rýchlostnú cestu R1, Zlaté Moravce - 6km, Vráble - 11km, Nitra - 26km - obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (materská škola, základná škola, obchody, lekári, lekáreň, reštaurácia) Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, 0903 713 277
Tesárske Mlyňany
35 000 €
2i BYT S LOGGIOU A BALKÓNOM - S VÝNOSOM Z AKTUÁLNEHO PRENÁJMU
EXKLUZÍVNA PONUKA - 2 IZBOVÝ BYT O VÝMERE 55,24m2 - S LOGGIOU (3m2) A BALKÓNOM (1,35m2) VÝHĽAD DO PARKU - OKOLIE PLNÉ ZELENE - LESÍK, PARK RUŽINOV VÝBORNÁ POLOHA - VÝHODOU JE MOŽNOSŤ REKONŠTRUKCIE PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV, ALEBO PRE INVESTIČNÉHO KLIENTA - MOŽNOSŤ POKRAČOVAŤ V SÚČASNOM NÁJOMNOM VZŤAHU Ponúkame na predaj 2i byt o rozlohe 55,24m2 s loggiou 3m2 a balkónom 1,35m2 a pivničnou kobkou (1,50m2), na 5.p/9.p., v zateplenom bytovom dome na Trebišovskej ulici. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne, kuchyne dispozične prepojenej s obývačkou a spálne. V byte sú vymenené 2 okná za plastové - v kuchyni okno + balkónové dvere a v obývacej izbe. Podlahy v izbách sú zachovalé drevené parkety, inde keramické dlažby, steny - omietky. Bytový dom je po rekonštrukcii v roku 2012 - nový výťah, zateplenie, obnova spoločných priestorov (balkóny a loggie, vstupné dvere do bytového domu, okná na chodbách, schránky, pivnice), pohodoví a bezproblémoví susedia. Mestská časť Ružinov - časť Štrkovec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, banky, kaviarne, reštaurácie, výborné dopravné napojenie na Prístavný most, diaľničný obchvat a taktiež do centra mesta. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Bratislava II - Ružinov
173 000 €
1 2