Slnečné stavebné pozemky na Predaj - Šútovce
Vaša Realitná ponúka  na predaj pozemky v malebnej dedine Šútovce, ktorá je obklopená nádhernou prírodou. Tieto pozemky predstavujú ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto pre svoj domov. Pozemky sú vhodné pre výstavbu rodinných domov, chatiek alebo rekreačných chát. Sú dostatočne veľké, aby poskytovali súkromie a súčasne umožňovali tvorbu krásnych záhrad alebo terás. Všetky pozemky majú kompletnú infraštruktúru vrátane v prístupu k vode, elektriny a kanalizácie. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Šutovce
49 990 €
PRENÁJOM VEĽKOMETRÁŽNEHO 4 IZBOVÉHO BYTU + SKLADOVÉHO PRIESTORU V PRIEVIDZI
Vaša Realitná ponúka na prenájom priestranný, nadštandardný 4izbový byt s krbom a skladové priestory v rodinnom dome. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v blízkosti centra mesta Prievidza, konkrétne na Kukučínovej ulici, ktorá ponúka svojou polohou kompletnú občiansku vybavenosť /obchody, potraviny, lekáreň, MHD, škola, škôlka, pošta, v dostupnej blízkosti nákupné centrá. Nehnuteľnosť je veľmi príjemne zasadená do zástavby rodinných domov. BYT: Je o rozlohe 94 m2, orientovaný na juhovýchod. Nachádza sa na prvom poschodí samostatne stojaceho rodinného domu domu. Byt tvorí predsieň vstupná chodba z ktorej sa dostaneme do ďalších miestností ako veľkorysá obývačka prepojená s kuchyňou a jedálňou, ďalšie tri samostatné izby, WC, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Daný byt je možné využívať  na bývanie ale i na podnikanie, ako reprezentatívne sídlo firmy a kancelárie. Možno k nemu pridružiť priestor s kúpeľňou a toaletou o výmere 241 m2, situovaný sa na prízemí rodinného domu. Využitie - sklad, dielňa, garáž. Cena nájmu za byt - 800,- € mesiačne vrátane energíí. Cena nájmu za skladový priestor - 600,- € vrátane energíí. Táto ponuka je vhodná pre tých, ktorý potrebujú skĺbiť podnikanie s bývaním, alebo mať na jednom mieste sídlo firmy so skladovými, výrobnými priestormi. Nehnuteľnosti sa dajú prenajať aj samostatne. PODMIENKY NÁJMU: 1 REZERVAČNÝ POPLATOK VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO (odmena RK), VRATNÁ KAUCIA VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO + 1 MESAČNÉ NÁJOMNÉ ZA MESIAC NADCHÁDZAJÚCI SPLATNÝ VŽDY K 30. V MESIACI ZA MESIAC NASLEDUJÚCI. VÝHODY: POLOHA, SAMOSTATNÝ RODINNÝ DOM, KRB V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte, alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk, alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
1 400 €
POLOVICA RODINNÉHO DOMU NA NÁMESTÍ V NITRIANSKOM PRAVNE
Hľadáte nehnuteľnosť kde môžete skĺbiť podnikanie s bývaním? Vaša Realitná vám ponúka na predaj 1/2 rodinného domu, situovaného na námestí v Nitianskom Pravne - okres Prievidza s vlastným pozemkom o výmere 347 m2. LOKALITA RODINNÉHO DOMU: ponúka bývanie v obci s kompletnou občianskou vybavenosťou /škola, škôlka, zdravotné stredisko, potraviny, drogéria, reštaurácia a samozrejmosťou je krčma:)/ pokojné bývanie so službami malého mesta. Obec Nitrianske Pravno je zasadená medzi lúkami a horami, čo znamená príjemný zdravý vzduch a prechádzky prípadne cykloturistika sú do slova na dosah. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Na prízemí situovaná miestnosť určená na komerčné využitie. Vstup možný priamo z námestia. Na nádvorie domu sa dostanete cez krásnu drevenú bránu, kde je samostatný vchod do dvojizbového bytu s nasledovnou dispozíciou -  schodisko, vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa s výstupom na balkón, kúpeľňa s WC. Prečo sa zamerať na kúpu tejto nehnuteľnosti? - možnosť bývania a podnikania - centrum mesta a pritom súkromie - charizmatické miesto V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Nitrianske Pravno
125 000 €
Pekný rodinný dom – Diviacka Nová Ves
Hľadáte zdravý, zachovalý rodinný dom v perfektnej lokalite mimo hlavnej cesty ? Vaša Realitná vám ponúka na predaj zaujímavú nehnuteľnosť v obci Diviacka Nová Ves, ktorá zanechá veľmi dobrý dojem. Ide o dvojpodlažný, samostatne stojaci rodinný dom postavený na rovinatom pozemku o veľkosti 493 m2. Pozemok slnečný a pekne upravený. LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici v zástavbe rodinných domov obce Diviacka Nová Ves, v blízkosti vodnej nádrže Nitrianske Rudno. Jedná sa o okres Prievidza, v samotnom okresnom meste môžete byť do dvadsiatich minút autom. Okolie ponúka rôzne možnosti – rybolov, turistiku, cykloturistiku, v zime lyžovanie. Nehnuteľnosť má predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu potraviny Jednota, škola aj škôlka, detské ihriská, reštaurácia, pošta a iné. Dom má veľmi dobrú polohu v obci – mimo hlavného ťahu, nachádza sa v tichej ulici a je možné ho ihneď využívať na bývanie a postupne rekonštruovať. RODINNÝ DOM: Postavený v osemdesiatych rokoch z porobetónu na rovinatom pozemku. Strecha rovná, krytina IPA. Okná v dome plastové. Kúrenie v dome zabezpečuje plynový kotol. Zastavaná plocha domu 110 m2. Nehnuteľnosť napojená na všetky inžinierske siete okrem kanalizácie (žumpa). Prešiel čiastočnou rekonštrukciou stien, strechy a drobnými úpravami okolia. Elektroinštalácia medená. Súčasťou nehnuteľnosti zrekonštruovaný záhradný domček s pivnicou a skladovým priestorom vhodný ako letná kuchyňa, sklad, poprípade ako jednoizbový dom na bývanie s príslušenstvom. Okrem toho máme vstavanú garáž priamo v dome. DISPOZÍCIA DOMU: Vstupuje sa cez peknú verandu. Ďalej máme situovanú chodbu, kúpeľňu s vaňou, samostatné WC, rozľahlú kuchyňu s jedálňou, špajzu a obývačku. Po schodoch vystúpime na chodbu, odkiaľ sa dostaneme k dvom spálňam. Na poschodí sa nachádza kúpeľňa a samostatné WC. Spálne sú prepojené jednou veľkou terasou. Z chodby je tiež možný prístup na jednu menšiu terasu. VÝHODY DOMU: LOKALITA, DISPOZÍCIA, GARÁŽ, V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855, alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com, alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Diviacka Nová Ves
154 900 €
PENZIÓN S DLHODOBOU TRADÍCIOU - KOSTOLNÁ VES
Vaša Realitná vám ponúka na predaj výnimočnú nehnuteľnosť. Jedná sa o zabehnutý, kompletne vybavený penzión s vlastnou reštauráciou a upraveným vonkajším zázemím. LOKALITA PENZIÓNU: Nehnuteľnosť sa rozprestiera v krásnom prostredí priamo pri prírodnej priehrade Nitrianske Rudno a neďaleko kúpeľov Bojnice v obci Kostolná Ves. V okruhu Nitrianskeho Rudna okrem športového vyžitia sa nachádzajú termálne kúpele Bojnice so svojím svetoznámym zámkom a najstaršou ZOO na Slovensku, rázovitá dedinka Čičmany zapísaná v UNESCO, lyžiarske vleky, cyklotrasy, krásne hornaté okolie na turistiku. Prostredie, krásna príroda, možnosť rybolovu, vodných športov a aktívneho trávenia dovolenky a výhodná poloha predurčujú využitie na perfektný relax pre návštevníkov. PENZIÓN: Je veľmi vkusne postavený z kvalitných, nadčasových materiálov a pekne zapadá do okolitého prostredia. Zariadenie sa rozprestiera na upravovanom, rovinatom pozemku o rozlohe 7 400 m2, ktorý tvoria rôzne architektonické a vodné prvky, terasy, oddychové zóny a mólo s priamym vstupom k vodnej nádrži. Penzión má ubytovaciu kapacitu pre 46 hostí. Dve izby sú riešené ako bezbariérové. Všetky izby sú vkusne a komfortne vybavené kúpeľňou, WC, TV, Wifi, balkónom, ako môžete vidieť na priložených fotografiách. Súčasťou je posilňovňa, sauna, reštaurácia s veľkou vonkajšou terasou, profesionálne vybavená kuchyňa a spoločenský salónik. Na pozemku je umiestnený veľký vonkajší altán s krbom, vonkajší bazén, jazierko s okrasnými rybami, detské ihrisko a priestranné parkovisko. Celý areál je oplotený. V sezóne 100% obsadenosť rekreantmi, organizovanie svadieb a rôznych firemných školení. VÝHODY PENZIÓNU: POLOHA PRI VODNEJ NÁDRŽI,  ZABEHNUTÁ PREVÁDZKA, BAZÉN, PROFESIONÁLNE VYBAVEÁ KUCHYŇA, VÝBORNÁ OBSADENOSŤ, VZHĽADOM K POLOHE A VEĽKOSTI POZEMKU DOBRÁ  INVESTÍCIA DO BUDÚCNOSTI V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Kostolná Ves
560 000 €
Velkometrážny 3 izbový byt 90M2 na prenájom
Vaša Realitná ponúka na predaj útulný veľkometrážny 3 izbový byt v novostavbe bytového domu Central. Lokalita bytu: Bytový dom je situovaný v exponovanej časti mesta Prievidza, presnejšie na Ulici Terézie Vansovej.  Nachádza sa priamo v centre mesta a preto je samozrejmosťou kompletná občianska vybavenosť, ako je zdravotné stredisko cca. 3min. chôdze, obchody, reštaurácie, pošta, banky a ostatná mestská vybavenosť cca. 5min. chôdze. Na tej istej ulici sídli SOŠ stavebná a Gymnázium je vzdialené cca. 10 minút chôdze. Dostupnosť MHD je cca. 3 minúty od bytového domu, kde je autobusová a železničná stanica v Prievidzi. V blízkosti bytového domu je športový areál SOÚ stavebného, kde sa nachádza futbalové ihrisko a tenisové kurty. Klimatizované fitnes centrum sa nachádza cca. 4 minúty chôdze. Bytový Dom : Bytový dom bol postavený a skolaudovaný v roku 2018. Má vlastný oplotený pozemok prístupný el. ovládanou bránou, ktorý poskytuje majiteľom rezidencie komfort a súkromie. Nechýba ani moderný výťah pre 6 osôb Vstup do budovy je cez elektronického vrátnika.   V suteréne sa pre každý byt nachádzajú pivnice a spoločné priestory pre odloženie bicyklov a kočíkov. Pozemok je oplotený a pozdĺž neho je vysadený živý plot. Byt : Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné protipožiarne dvere. Podlahy v obytných miestnostiach sú drevené veľkoplošné podlahy. Okná sú plastové. V presvetlenej kúpeľni je umiestnená vaňa aj sprcha.  Za veľkú pridanú hodnotu nehnuteľnosti, možno považovať aj moderné elektrické kúrenie prostredníctvom zabudovaných infrapanelov. K bytu patria aj 2 parkovacie miesta. Byt samotný je dobre dizajnovo navrhnutý a ponúka veľkorysý priestor. Byt taktiež disponuje terasou. Výhody  Bytu : NOVOSTAVBA, 2 x PARKOVACIE MIESTO, TERASA, LOKALITA PODMIENKY NÁJMU: 1 REZERVAČNÝ POPLATOK VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO (odmena RK), VRATNÁ KAUCIA VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO + 1 MESAČNÉ NÁJOMNÉ ZA MESIAC NADCHÁDZAJÚCI SPLATNÝ VŽDY K 30. V MESIACI ZA MESIAC NASLEDUJÚCI. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Prievidza
750 €/mes.
NOVOSTAVBA 3 IZBOVÝ BYT S TERASOU PRIEVIDZA NORTH RESIDENCE
Hľadáte štýlový byt v novostavbe čo ladí s vašimi predstavami ?  Vaša Realitná vám ponúka na predaj nadčasový, slnečný 3 izbový byt v novostavbe North Residence na sídlisku Kopancie.  Svojou polohou, rozlohou, kvalitným vybavením a priestrannou terasou patrí určite medzi jedinečné v meste Prievidza. LOKALITA BYTU: Bytový dom NORTH RESIDENCE ponúka príjemné bývanie v lone prírody v dostupnej kompletnej občianskej vybavenosti /škola, škôlka, detské ihrisko, lesopark, zdravotné stredisko, pizza,…/ V tesnej blízkosti máme Lesopark s rôznymi možnosťami využitia oddychu. BYTOVÝ DOM: skolaudovaný v roku 2019. Je zateplený a vybavený technológiami a konštrukciami, ktoré v predstihu vyhovujú prísnym, z roka na rok sa zvyšujúcim tepelno-technickým a energetickým nárokom ustanovených v technických normách. Energetická hospodárnosť budovy, podľa ktorého sa budovy zaraďujú do energetickej triedy, je na najvyššej úrovni . V bytovom dome je taktiež moderný výťah. Vstup do bytového domu je cez elektronického vrátnika. Bytový dom je orientovaný do južnej, východnej a západnej svetovej strany. V suteréne domu sa pre každý byt nachádzajú pivnice a spoločné priestory pre odloženie bicyklov a kočíkov. DISPOZÍCIA BYTU Byt ideálne rozdelený na dennú a nočnú časť , uvíta nás priestranná predsieň so vstavanými skriňami, chodba so vstupom do jednotlivých miestností a už spomínanej dennej časti obývačka prepojená s jedálňou a modernou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi a skrytou špajzou, nočnú časť tvorí spálňa, detská izba, samostatné WC kúpeľňa sprchovým kútom. Z každej obytnej miestnosti je výstup na terasu. K bytu patrí pivnica v suteréne, 2 x vonkajšie parkovacie miesto. BYT: je o rozlohe 82 m2 a 24 m2 terasou. Nachádza sa na druhom poschodí 3 poschodového bytového domu s výťahom. Byt zabezpečujú protipožiarne bezpečnostné dvere s bezpečnostným zámkom. V byte máme kvalitnú veľkoformátovú laminátovú podlahu EGGER, WC Geberit, dizajnové LED svietidlá, kvalitná sanita a batérie, kompletne zariadená kuchyňa na mieru aj so vstavanými spotrebičmi BOSCH, vstavaný nábytok, skrine, dekoratívne drevené steny a nábytok od firmy CASTILL.  Okná v byte zn. Slovaktual s trojsklom. Pridanou hodnotou určite teplovodné podlahové kúrenie, klimatizácia a nízke náklady na bývanie. Byt sa predáva spolu so zariadeným, ktoré je už zahrnuté v cene . Na záver nemožno zabudnúť na podmanivé západy slnka na terase, ktoré vás určite chytia za srdce. VÝHODY BYTU: NOVOSTAVBA, DIZAJN, ZARIADENIE, 2 x PARKOVACIE MIESTO, TERASA 24 m2 V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0915 756 855 alebo napíšte mail na peter.vrtak@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
245 000 €
VEĽKÁ MODERNÁ CHATA S MOŽNOŤOU CELOROČNÉHO BÝVANIA
Chcete bývať  v nadčaovej, príjemne a moderne zariadenej chate bez ďalších investícií? Máme pre vás exkluzívnu ponuku krásnej nehnuteľnosti v Nitrianskom Rudne na pozemku vo výmere 480 m2. LOKALITA CHATY: Chata sa nachádza v tichej, slepej ulici obce Nitrianske Rudno, którá zaručuje budúcim majiteľom kľud a súkromie. Okolie ponúka rôzne možnosti - rybolov, turistiku, cykloturistiku, v zime bežkovanie. Nehnuteľnosť má predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V danej obci sa nachádza škôlka, škola, potraviny, pošta. Mestá Bojnice a Prievidza sú vzdialené 15 minút autom a ponúkajú kompletnú občiansku vybavenosť - obchodné centrá, banky, detské ihriská, školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne a iné. Nehnuteľnosť je vhodná pre ľudí, ktorý chcú bývať na vidieku a predsa na skok do mesta. DISPOZÍCIA CHATY: Ide o samostatne stojacu chatu so sedlovou strechou, skolaudovanú v roku 2004. Vchodovými dverami vstupujeme do chodby, kde máme dostatok miesta a odkladacieho priestoru. Priamo nás dovedie do rozľahlej obývacej izby s prepojenou kuchyňou a jedálňou. Ďalej je na prízemí situovaná kotoľňa, kúpeľňa s vaňou i bidetom a samostatná toaleta. Z obývacej časti si môžete vyjsť na terasu s vonkajším krbom. Budúcim majiteľom sú na poschodí k dispozícii tri samostatné spálne, dve majú balkón. Na pozemku sú vybudované spevnené plochy využívané na posedenie, grilovanie, zahradný domček, kde sa zmestí všetko náradie potrebné na údržbu záhrady. Konfortné parkovanie je vybudované rovno z príjazdovej cesty - bez problémov môžete zaparkovať tri autá. CHATA: Moderná, dvojpodlažná zariadená s veľkou dávkou vkusu, obklopená peknou, udržiavanou záhradou s rozlohou 480 m2, napojená na všetky inžinierske siete - elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Vyšší štandart, kvalita, priestrannosť, nadčasové materiály. Celá chata je zariadená v kombinácii dreva, šedej , bielej a zemitých farieb. TECHNICKÉ PARAMETRE - kolaudácia rok 2004 - vykurovanie podlahové, zabezpečuje plynový kotol - ohrev TÚV prietokový bojler - vchodové bezpečnostné dvere - plastové okná so zabudovanými sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami - krb v obývacej izbe s prieduchmi -kvalitná krytina strechy - škridla BRAMAC, obvodové múry hrúbky 40 cm. Zastavaná plocha domu - 70 m2, podlahová plocha -140 m2. VÝHODY CHATY: TOP LOKALITA, TICHÉ OKOLIE, BÝVANIE BEZ ĎALŠÍCH INVESTÍCIÍ, KRÁSNA ZÁHRADA V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Nitrianske Pravno
255 000 €
PRIESTRANNÝ 3 IZBOVÝ BYT V NOVOSTAVBE 103 m2 - RIVERSADE
Vaša Realitná ponúka na predaj 3 izbový byt s terasou v kvalitnej novostavbe, situovaný v novom bytovom komplexe RIVERSIDE na obľúbenom Starom sídlisku v meste Prievidza. RIVERSADE je najnovší projekt v bezkonkurenčnej lokalite, vybudovaný za použitia najnovších technológií, materiálov a dizajnu. LOKALITA: bytový dom sa nachádza za Čínskym múrom na Starom sídlisku súbežne s riekou Handlovka. Lokalita je známa a veľmi vyhľadávaná pre množstvo zelene a pokojnú atmosféru. Je ideálna tak pre rodiny s deťmi ako aj pre páry, ktoré majú radi kľud a zároveň pešiu dostupnosť kompletnej občianskej vybavenosti ako potraviny LIDL, škôlku, školu, detské ihrisko mestský park, lekár, 10 minút peši do centra mesta atď. BYTOVÝ DOM: kolaudácia nehnuteľnosti prebehla v roku 2023 a teda spĺňa všetky technické normy a požiadavky novej modernej stavby. Nehnuteľnosť pozostáva z piatich nadzemných podlaží. Na prízemí sa nachádzajú garáže, z ktorých sa do bytového domu dostanete moderným výťahom a schodiskom. Do všetkých spoločných dverí sa dostanete s elektrickým čípom alebo kľúčom. Dom je postavený s vatou zateplenej 38cm tehly a zateplenej rovnej strechy, priečky sú zo zvukovo izolačnej tehly. Okná a dvere - plastové trojsklá. V celom dome je podlahové kúrenie. BYT: nachádza sa na 5. nadzemnom podlaží, pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom alebo vaňou a z podomietkového WC. Ďalej máme priestrannú, presvetlenú obývačku s kuchyňou, druhú kúpeľňu so sprchovým kútom alebo vaňou a podomietkového WC, dve ďalšie izby. Z každej obytnej miestnosti je možné vystúpiť na terasu s pekným výhľadom. Nehnuteňosť sa predáva v stave holobytu a je už k nemu zakúpené bezdrotové ovládanie vykurovania Honeywell a klimatizácia Midea MG2X-18-SP. Celková výmera bytu je 82 m2 +21 m2 terasa. K bytu je možné dokúpiť dve parkovacie miesta, cena jedného 11 000,- eur. V cene je zahrnutý pivničný priestor umiestnený na 1. nadzemnom podlaží. V prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti na firmu, pridanou hodnotou aj možnosť odpočtu DPH. Tento byt zaručene splní aj náročné predstavy o bývaní. VÝHODY: KĽUDNÉ PROSTREDIE, NOVOSTAVBA, DVE PARKOVACIE MIESTA , TERASA V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855. Alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
179 000 €
RODINNÝ DOM S ROZĽAHLÝM POZEMKOM OPATOVCE NAD NITROU
Vaša Realitná  ponúka záujemcom o bývanie v obci Opatovce nad Nitrou, priestranný rodinný dom v blízkosti kúpeľov a Bojnického zámku. Ide o jednopodlažný samostatne stojaci rodinný dom postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 1 687 m2. Pozemok slnečný, orientovaný na východnú západnú svetovú stranu. Zastavaná plocha domu predstavuje 140 m2. LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza vo vybudovanej lokalite, v zástavbe rodinných domov. Má predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V obci Opatovce nad Nitrou sa nachádza takmer kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, futbalové ihrisko, reštaurácie a iné V tesnej blízkosti máme vybudované známe Bojnické kúpele.  Za plotom hory, stvorené na turistiku a bicyklovanie. RODINNÝ DOM: jednopodlažný, nepodpivničený a situovaný na pozemku o rozlohe  1 687  m2. Postavený v 60 rokoch minulého storočia, obvodové murivo porobetón. Strecha sedlová, krov drevený, krytina škridla. Vykurovanie v dome ústredné cez radiátory prostredníctvom plynového kotla. Ohrev vody cez  bojler vyhrievaný pomocou plynu. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kotoľňa, samostatná toaleta, kúpeľňa, kuchyňa, 3 izby. Rodinný dom orientovaný Východ – Západ. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá spočívala vo výmene okien za plastové a zníženie stropov. Dom je napojený na inžinierske siete ako elektrika, plyn, voda a obecná kanalizácia. Na pozemku sa nachádza ďalšia samostatná stavba, kde je situovaná kuchyňa, izba, kúpeľňa s WC. Na odkladanie záhradného náradia a sklad slúži hospodárska budova. VÝHODY DOMU: KRÁSNY POZEMOK, SÚKROMIE, VÝBORNÁ LOKALITA, ZACHOVALÝ RODINNÝ DOM Rodinný dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Možnosť financovania aj prostredníctvom úveru, s ktorým vám vieme bezplatne poradiť a pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná+, Bojnická cesta 4, Prievidza. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad , uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľnosti.
Opatovce nad Nitrou
139 000 €
Perspektívny pozemok na predaj: Nitrianske Pravno
Vaša Realitná vám ponúka na predaj pozemok o rozlohe 28 550 M2 v Nitrianskom Pravne. Pozemok je zahrnutý v územnom pláne na zastavanie. Siete sú vzdialené 100 M od pozemku. Nachádza sa veľmi blízko zastavanej časti obce, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť. Obec Nitrianske Pravno ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa len 15 minút od miest ako Prievidza či Bojnice. Cena pozemku je 15 €/m2 za m2. Možnosť odkúpiť aj len časť pozemku. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855, alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com, alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Nitrianske Pravno
428 250 €
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU V NITRIANSKOM PRAVNE
Pokiaľ nemáte záujem o starosti okolo výstavby rodinného domu, Vaša Realitná má pre vás ideálnu novostavbu, ktorá vonia novotou. Jedná sa o štvorizbový rodinný dom typu bungalov, postavený na rovinatom pozemku o výmere 431 m2. LOKALITA RODINNÉHO DOMU: ponúka bývanie v obci s kompletnou občianskou vybavenosťou /škola, škôlka, zdravotné stredisko, potraviny, drogéria, reštaurácia a samozrejmosťou je krčma:)/ pokojné bývanie so službami malého mesta. Obec Nitrianske Pravno je zasadená medzi lúkami a horami, čo znamená príjemný zdravý vzduch a prechádzky prípadne cykloturistika sú do slova na dosah. Obec je od okresného mesta Prievidza vzdialená 12km, čo je asi 15minút autom. Zástavka autobusu je od domu vzdialená asi 200m. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou z ktorej je priamy vstup na prekrytú terasu, samostatná komora, chodba, kotolňa, kúpelňa svaňou, sprchovým kútom a toaletou. Celý rodinný dom je zariadený v kombinácii dreva, šedej , bielej a zemitých farieb. VYBAVENIE RODINNÉHO DOMU: ide o murovanú stavbu postavenú z kvalitného murovacieho systému PORFIX hrúbky 30 cm, zateplený šedým polystyrénom hrúbky 12 cm. Strecha sedlová, pokrytá betónovou škridlou, zaizolovaná striekanou izoláciou hrúbky 25 cm. Rodinný dom je vykurovaný plynovým kotlom BOSCH a následne podlahovým kúrením. Doplnkovým zdrojom tepla je krb s prieduchmi. Voda zabezpečená prostredníctvom obecnej prípojky. Teplá voda sa zohrieva cez elekt.bojler o objeme 120l, umiestnený v kotolni. Splašky odvedené do kanalizácie. Okná (trojsklo) a vchodové dvere plastové zn. SLOVAKTUAL. V obytných miestnostiach položená kvalitná plávajúca podlaha, v kúpelni a kotolni keramická dlažba. Úžitková plocha predstavuje 131 m2. Celková výmera pozemku predstavuje výmera 431 m2. Prístup k pozemku zabezpečuje elektická brána. K dispozícii je aj vybudovaná spevnená plocha, ktorá umožňuje pohodlne zaparkovať tri autá. VÝHODY RODINNÉHO DOMU: Prečo sa zamerať na kúpu tejto nehnuteľnosti? NOVOSTAVBA - KOLAUDÁCIA 2023 IDEÁLNA DISPOZÍCIA DOSTATOK MIESTA NA PARKOVANIE SÚKROMIE OBČIANSKA VYBAVENOSŤ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Nitrianske Pravno
200 000 €
Nadštandardný 4 iz. mezonetový byt s pozemkom, Bojnice
Vaša Realitná ponúka na predaj krásny, priestranný 4 izbový byt v kľudnej časti Bojníc. Byt je nádherne a kvalitne zariadený, disponuje terasou, ohradeným pozemkom a dvomi parkovacími miestami. Tento unikátny byt je ideálny pre niekoho, kto hľadá pre seba a svoju rodinu nehnuteľnosť, ktorá im ponúkne množstvo priestoru, maximálny pokoj a súkromie. LOKALITA BYTU: Nehnuteľnosť sa nachádza v peknom a kľudnom prostredí medzi zástavbou rodinných domov, neďaleko centra kúpeľného mestečka Bojnice. Ponúka príjemné, atraktívne bývanie v dostupnej občianskej vybavenosti - škola, škôlka dostupné, zdravotné stredisko, pošta, nemocnica, reštaurácie, kaviarne atď. V tesnej blízkosti nádherný  Bojnický zámok, kúpalisko, ZOO, kúpele - 5 minút pešej chôdze. BYTOVÝ DOM: Kolaudácia nehnuteľnosti prebehla v roku 2020 a teda spĺňa všetky technické normy a požiadavky novej, modernej stavby. Nehnuteľnosť pozostáva z prízemia a 1.NP. V objekte sú situované štyri bytové jednotky. Vedľa bytového domu je  majiteľom k dispozícii komfortné vydláždené parkovisko, kde prvé dve miesta patria k bytu. Dvor a pozemok k bytovému domu je ohradený. Každá bytová jednotka využíva záhradu susediacu s prislúchajúcim bytom. Celý pozemok má výmeru 612 m2 a kúpou bytu budúci majitelia získajú 1/4 podiel. DISPOZÍCIA BYTU: Dispozične riešený nasledovne: prízemie -  vstupná chodba, skladový priestor, samostatná toaleta, práčovňa, kuchyňa, jedáleň prepojená s obývacou izbou a výstupom na terasu                                                                                            - 1. NP. -  kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, spálňa s balkónom, detská izba a hosťovská izba Celková výmera bytu - 106 m2  Celková výmera pozemku - 219 m2 VYBAVENIE BYTU : V byte sú použité nadčasové, kvalitné materiály a zariaďovacie predmety. Podlahy na prvom podlaží -  kvalitná kompozitná podlaha, v hosťovskej a detskej izbe - laminátová podlaha, v spálni - koberec. Všetky nábytky a interiérové dvere zhotovené na mieru s dôrazom na množstvo osobného a úložného priestoru. V kúpeľni a WC - keramické obklady. Okná v celom byte veľkoplošné, plastové. V štýlovej kúpeľni sprchový kút, dve umývadlá s úložným priestorom, batérie zn. Hansgrohe. Vkusná kuchyňa na mieru - zhotoviteľ firma Castil so vstavanými spotrebičmi zn. Bosch - umývačka riadu, vstavaná chladnička a mraznička, vstavaná rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska. Vstupné dvere hliníkové, kúrenie v celom byte infra - podlahové a v každej miestnosti zabudovaný termostat, ohrev teplej vody zabezpečuje bojler zn. Ariston. V práčovni sú k dispozícii práčka a sušička zn. LG. V celom byte ledkové svietidlá so zárukou, 2-krát klimatizácia. Zabudovaná stropná wifi, na streche strešná parabola + záložná anténa. Záhrada kompletne vysadená, osvetlená, zabudovaná závlaha zn. Hunter + záhradný domček. Nehnuteľnosť celkovo pôsobí vzdušným, príjemným dojmom. Vďaka svojmu prevedeniu, do detailov a vkusne zariadenému interiéru v neposlednom rade svojou rozlohou ponúka plnohodnotné, kvalitné bývanie. VÝHODY BYTU: NADČASOVÝ INTERIÉR, BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE, TERASA, SÚKROMIE V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Bojnice
319 900 €
Zrekonštruovaný 2,5 izbový byt Ul. DLHÁ Prievidza 70 m2
Hľadáte zrekonštruovaný, pekný 2,5 izbový byt na ideálnom poschodí v čistom vchode ? Vaša Realitná Vám ponúka na predaj nadčasový 2,5 izbový byt s lodžiou, po kompletnej  rekonštrukcii so zariadením. V byte boli použité pri rekonštrukcii kvalitné materiály. LOKALITA BYTU: Byt sa nachádza v časti Staré mesto na Dlhej ulici, ktorá ponúka svojou polohou kompletnú občiansku vybavenosť /obchody, potraviny, lekáreň, MHD, škola, škôlka, pošta, v dostupnej blízkosti nákupné centrá. Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom. BYTOVÝ DOM: Ide o panelový bytový dom. Prešiel revitalizáciou, ktorá zahŕňala zateplenie domu, výmenu vstupných dverí, okien na schodišti, nový elektrický vrátnik. Bytový dom je orientovaný do severnej a južnej svetovej strany. DISPOZÍCIA BYTU: Dispozične riešený nasledovne: vstupná hala, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, samostatná menšia izba - môže slúžiť ako kancelária alebo šatník s výstupom na lodžiu, moderná kuchyňa s jedálňou, spálňa. BYT: Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2, prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014. Orientovaný je do severnej a južnej svetovej strany. Nachádza sa na 6. nadzemnom podlaží zatepleného 7. podlažného bytového domu. VYBAVENIE BYTU : Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné protipožiarne dvere. Podlahy v obytných miestnostiach veľkoplošné laminátové podlahy , zvyšok tvoria keramické dlažby. Okná v celom byte sú plastové so žalúziami. V kúpeľni umiestnený priestranný sprchovací kút, umývadlo s úložným priestorom a oddelený priestor na práčku. Kuchyňu na mieru so vstavanými spotrebičmi dopĺňa jedálenský kút.  Samozrejmosťou kompletne zrekonštruovaného bytu sú aj nové rozvody vody, elektroinštalácie,  stierky,  interiérové drevené dvere so zárubňami a iné. Nezabudlo sa taktiež ani na úložný priestor ako 2 x vstavaná skriňa v chodbe a v spálni. 1x priestranná pivnica VÝHODY BYTU: LODŽIA, KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA, IHNEĎ VOĽNÝ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Prievidza
89 900 €
3 izbový byt s lodžiou 82 m2, ul. Lúčna - Prievidza
Hľadáte veľkometrážny, slnečný byt ktorý vám vyčarí pohodovú, rodinnú atmosféru? Vaša Realitná vám ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný trojizbový byt s lodžiou vo vyhľadávanej časti sídliska Žabník, presnejšie na ul. Lúčna s výhľadom do upraveného vnútrobloku. LOKALITA: Byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome v peknej tichej lokalite sídliska Žabník, ktorá ponúka svojou polohou kompletnú občiansku vybavenosť /obchody, potraviny lekáreň, MHD, škôlka, škola vzdialená len pár krokov, pošta, v dostupnej blízkosti nákupné centrá. BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Zateplenie obytného domu sa uskutočnilo v r. 2014. Následne bola vymenená strecha a plastové okná v celom vchode. BYT: Nachádza sa na 3. poschodí zo sedemposchodového bytového domu s výťahom. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou a to jadra, kúpeľne, WC. Okná v byte plastové, ktorých súčasťou sú žalúzie. Ďalej máme v obytných miestnostiach veľmi zachovalé drevené parkety. Izby sú orientované do dvoch svetových strán, východ a západ a sú krásne presvetlené. K bytu patrí pivnica v spoločných priestoroch bytového domu a samostatná skladová miestnosť na medziposchodí. DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba, priestranný šatník, kuchyňa s jedálňou kúpeľňa s WC, obývačka, detská izba s lodžiou, spáľňa. VÝHODY: LOKALITA, LODŽIA, SLUŠNÝ SUSEDIA, ČISTÝ  VCHOD, ŠATNÍK, SAMOSTATNÝ SKLAD V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Prievidza
99 900 €
Rezervované - Elegantný 3 izbový byt Staré sídlisko ul. Svätoplukova Prievidza
Vaša Realitná ponúka EXKLUZÍVNE na predaj slnečný 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii dokončenej v decembri 2023 Lokalita: Vyhľadávaná a pokojná časť Starého sídliska, presnejšie ul. Svatoplukova. Atraktivitu lokality doplňuje kompletná občianska vybavenosť- v blízkosti škola, škôlka, pošta, ihrisko, potraviny, MHD, blízkosť nákupných centier, športovej haly, zimného štadiónu, mestského parku atď. Dispozícia: Dispozične riešený nasledovne: chodba so vstavanou skriňou, WC a kúpeľňa, kuchyňa spojená s obývacou izbou, spálňa a samostatná izba. Byt: Podlahová plocha bytu predstavuje 65 m2. Orientovaný do južnej svetovej strany ( kuchyňa s obývačkou, spálňa) a severnej svetovej strany (izba ). Nachádza sa na 3. poschodí, 3. poschodového bytového domu. Vo vchode sa nachádza 8 bytov. K prednostiam bytu patrí dispozičné riešenie navrhnuté moderným štýlom, spojením kuchyne, jedálne a obývacej izby do jedného celku. Vybavenie bytu : Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné protipožiarne dvere. Podlahy v obytných miestnostiach máme kvalitné plávajúce podlahy a ostatné keramické. Okná v celom byte plastové Slovaktual so žalúziami. V priestrannej štýlovej kúpeľni umiestnená vaňa, samostatný sprchový kút walk in, podomietkové batérie, umývadlo s úložným priestorom a radiátor. Dizajnovú kuchyňu na mieru so vstavanými spotrebičmi ( umývačka riadu, vstavaná chladnička, vstavaná rúra, mikrovlnná rúra, sklokeramická varná doska dopĺňa jedálenský kút. Súčasťou spálne je aj vstavaná skriňa. Zo spálne výstup na priestranný balkón s pekným južným výhľadom na okolie. K bytu patrí aj pivnica v suteréne. Byt sa predáva kompletne zariadený s novým nábytkom zohľadneným v cene. Po rekonštrukcii ešte nebol nikým obývaný. Výhodou tejto nehnuteľnosti je štýlové zariadenie, dekorácie už zahrnuté v cene. Byt v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie možné cez HÚ s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0915 756 855, alebo napíšte Email na peter.vrtak@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
109 990 €
REZERVOVANÉ - KOMPLETNE ZARIADENÝ RODINNÝ DOM V PRIEVIDZI
NOVINKA pre tých, ktorý hľadajú modernú novostavbu bez ďalších investícií, situovanú v pokojnej lokalite. BAZÉN, UPRAVENÝ POZEMOK, ZÁHRADNÝ DOMČEK, PRÍSTREŠOK PRE AUTÁ, TEPEĽNÉ ČERPADLO Vaša Realitná  ponúka novostavbu rodinného domu, ktorá upúta nielen prostredím, ale aj stavebným prevedením. Rovinatý, upravený pozemok s dospelou vegetáciou v celkovej výmere 491 m2. Zastavaná plocha domu predstavuje 148 m2. Úžitková plocha domu predstavuje 125 m2. LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v peknej, novovybudovanej časti  mesta Prievidza - Vlčie Kúty, którá zaručuje budúcim majiteľom kľud a súkromie. Jedinečnosť rodinného domu umocňuje okrem lokality aj miesto, ktoré poskytuje bezpečnosť, miesto kde sa nemusíte báť poslať deti na ulicu, jednoducho pocit bývania ako na dedine. Má blízku dostupnosť k mestskej dopravnej infraštruktúre. Neďaleko sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, banky, potraviny, futbalové ihrisko, posilňovňa reštaurácie a iné. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o samostatne stojaci 4 izbový rodinný dom, so sedlovou strechou, pozostávajúci z jedného podlažia. Nehnuteľnosť  disponuje vstupnou halou s ktorej sa dostanete do samostatnej toalety s umývadlom, zariadenej kuchyne s jedálňou a komorou, obývačky s výstupom na prekrytú terasu, ďalej máme chodbu, ktorá je prepojená s práčovňou, kúpeľňou s dvojumývadlom, rohovou vaňou a toaletou, dve detské izby a rodičovskú spálňu. Parkovanie vytvorené pod prístreškom rozmerov 4,5 m x 8 m - štyri parkovacie miesta. Terasa  prekrytá odsúvateľným hliníkovým profilom - vyplnený bezpečnostným sklom. Podlahová plocha rodinného domu 100 m2 + terasa 25 m2. DOM: Skolaudovaný v roku 2018 a teda spĺňa všetky technické normy a požiadavky modernej stavby. STRECHA: sedlová s dreveným krovom, krytina - škridla OBVODOVÉ MÚRY:  postavený s pálenej tehly, zateplený polystyrénom  hrúbky 15 cm OKNÁ, DVERE: plastové okná a dvere VNÚTORNÉ POVRCHY: podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, veľkoplošné laminátové podlahy, obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. KÚRENIE: vykurovanie v dome podlahové, zabezpečené prostredníctvom tepelného čerpadla zn. Hyunday Splašky odvedené do 10 kubíkovej žumpy. Vstup na pozemok zabezpečuje zinkovaná, elektrická brána, okolie domu veľmi pekne a prakticky upravené, bývajúcim je k dispozícii zapustený, prekrytý bazén rozmerov 4 m x 2 m , hĺbky 90 cm. Daný rodinný dom má veľký potenciál na vytvorenie ideálneho rodinného bývania. VÝHODY DOMU: TICHÉ OKOLIE,KVALITNÉ PREVEDENIE, SLNEČNÝ POZEMOK, MOŽNOSŤ OKAMŽITÉHO BÝVANIA, BAZÉN V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Prievidza
1 €
REZERVOVANÉ - NOVOSTAVBA 1 IZBOVY BYT NORTH RESIDENCE S BALKÓNOM A PARKOVACÍM MIESTOM
Vaša Realitná vám ponúka na prenájom 1 izbový byt s balkónom, ktorý sa nachádza v novostavbe bytového domu North Residence na sídlisku sever v Prievidzi. Lokalita bytového domu ponúka veľmi príjemné a hlavne tiché bývanie v blízkosti prírody. Kedže sa jedná o kvalitnú novostavbu bytového domu ( tehlový bytový dom so zateplením minerálnou vatou) aj samotný byt ponúka kvalitné vybavenie a zariadenie, ako napríklad plastové okná s trojsklom, podlahové kúrenie s termostatom a mnoho ďalších nadštandardných prvkov. V bytovom dome je taktiež umiestnený moderný výťah pre 6 osôb. BYT A VYBAVENIE : V byte sa nachádzajú veľkoplošné laminátové podlahy, interiérové dvere na mieru, sanita, sprchovací kút, kvalitné obklady, dlažby, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi na mieru, skriňa. Byt je kompletne zariadený – nábytok, postel, vstavané spotrebiče, TV, stôl a podobne. Samozrejmosťou je prístup na internet a digitálna TV. K bytu patrí aj parkovacie miesto priamo pred bytom a pivnica v suteréne. Orientácia bytu je do východnej svetovej strany s výstupom na balkón, ktorý ponúka výhľad na široké okolie. Umiestnený je na 2. poschodí zo 4. Podlahová plocha bytu predstavuje 44 m2. Byt je nový, moderne a vkusne zariadený. Voľný od 01.05.2024 Výhody prenájmu: presvetlený byt, balkón, tiché prostredie, vlastné parkovacie miesto, príroda, novostavba Cena prenájmu je 420 €/mesiac vrátane energií. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 866 887, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná +, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Prievidza
420 €/mes.
REZERVOVANÉ - NOVOSTAVBA 1 IZBOVY BYT NORTH RESIDENCE S TERASOU A PARKOVACÍM MIESTOM
Hľadáte nadštandardný, nový byt v novostavbe s parkovacím miestom v meste v tesnej blízkosti lesoparku? Vaša Realitná vám ponúka na prenájom 1 izbový byt s terasou, ktorý sa nachádza v novostavbe bytového domu North Residence na sídlisku sever v Prievidzi. Lokalita bytového domu ponúka veľmi príjemné a hlavne tiché bývanie v blízkosti prírody. Kedže sa jedná o kvalitnú novostavbu bytového domu ( tehlový bytový dom so zateplením minerálnou vatou) aj samotný byt ponúka kvalitné vybavenie a zariadenie, ako napríklad plastové okná s trojsklom, podlahové kúrenie s termostatom a mnoho ďalších nadštandardných prvkov. V bytovom dome je taktiež umiestnený moderný výťah pre 6 osôb. BYT A VYBAVENIE : V byte sa nachádzajú veľkoplošné laminátové podlahy, interiérové dvere na mieru, sanita, sprchovací kút, kvalitné obklady, dlažby, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi na mieru, skriňa. Byt je kompletne zariadený – nábytok, gauč, vstavané spotrebiče, TV, stôl a podobne. Samozrejmosťou je prístup na internet a digitálna TV. K bytu patrí aj parkovacie miesto priamo pred bytom a pivnica v suteréne. Orientácia bytu je do východnej svetovej strany s výstupom na priestrannú terasu, ktorá ponúka krásny výhľad na široké okolie. Umiestnený je na 1. poschodí zo 4. Podlahová plocha bytu predstavuje 44 m2. Byt je nový, moderne a vkusne zariadený. Voľný od 01.06.2024 Výhody prenájmu: presvetlený byt, terasa, tiché prostredie, vlastné parkovacie miesto, príroda, novostavba Cena prenájmu je 420 €/mesiac vrátane energií. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 866 887, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná +, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Prievidza
420 €/mes.
Charizmatický rodinný dom – Oslany
Vitajte v srdci pokojnej obce Oslany, v ktorej nachádza tento jedinečný a charizmatický rodinný dom. LOKALITA DOMU: Výhodou tohto domu je jeho výborná poloha, blízkosť k občianskej vybavenosti, škole a dopravným spojeniam, čo z neho robí ideálne miesto pre rodiny hľadajúce kombináciu pokoja vidieckeho života a prístupu k všetkým potrebným službám. DOM: Dvojpodlažný rodinný dom, obklopený peknou, udržiavanou záhradou, napojený na inžinierske siete – elektrina, plyn, voda, žumpa (možnosť pripojiť sa ku kanalizácií). Dispozícia 1. nadzemné podlažie – chodba, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, kuchyňa, pivnica, 3 izby a šatník. Suterén – priestranná miestnosť, samostatné WC a odkladací priestor. Podlažia momentálne nie sú prepojené, avšak pôvodné schodisko je možné obnoviť zrušením špajze. V exteriéri si budete môcť vychutnávať súkromie a pokoj v elegantnej záhrade, ktorá je starostlivo upravená a ponúka príjemné miesto na relaxáciu a rodinné stretnutia. Patrí k nej aj patrí záhradný domček. Vo dvore domu sa nachádza priestor na parkovanie. TECHNICKÉ PARAMETRE : vykurovanie zabezpečuje plynový kotol dom je zateplený plastové okná elektrina, plyn, voda, žumpa (možnosť pripojiť sa ku kanalizácií) zastavaná plocha domu – 117 m2 užitková plocha domu – 150 m2 Pozývame vás na osobnú obhliadku, aby ste sa mohli presvedčiť o výnimočných vlastnostiach tejto nehnuteľnosti a zistiť, či v nej nenájdete svoj nový domov. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Oslany
159 000 €
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU V BOJNICIACH
Snívate o novostavbe rodinného domu v lukratívnej časti mesta? Vaša Realitná ponúka na predaj novostavbu, moderný dvojpodlažný rodinný dom, ktorý ponúka veľkorysý priestor o rozlohe 206 m2 so záhradou v blízkosti centra mesta Bojnice na pozemku o rozlohe 284m2. Nehnuteľnosť sa predáva v stave ŠTANDARD so spevnenými plochami pred domom a okolo neho. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza na ulici Okrajová v kúpeľnom meste Bojnice. Je situovaný v novej časti mesta Bojnice, presnejšie v časti oproti potravinám LIDL. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti centra mesta Bojnice, kúsok od Prievidze a preto je samozrejmosťou kompletná občianska vybavenosť, ako je zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, pošta, banky, detské ihrisko, fitnes centrum RM SPORT RESORT, LIDL, KAUFLAND, OC KORZO, UNIKLINIKA, škola, škôlka a ostatná mestská vybavenosť cca 5min. chôdze. Dostupnosť MHD je cca. 3 minúty od domu. DISPOZÍCIA DOMU: Rodinný dom tvorí vstupná chodba, technická miestnosť a samostatné WC s umývadlom. Z chodby sa vstupuje do priestrannej dennej časti – kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou časťou, kde sa nachádza schodisko k druhému poschodiu. Denná časť presvetlená veľkými oknami orientovanými do juhovýchodnej svetovej strany s výstupom na veľkorysú terasu. Druhé poschodie tvorí spojovacia chodba pre samostatné WC s umývadlom a tri detské izby. Ďalej tento priestor dopĺňa spálňa s výstupom na balkón a priestranná kúpeľňa s WC, vaňou, sprchovacím kútom a umývadlami. TECHNICKÉ VYBAVENIE: Dom je napojený na všetky inžinierske siete ako elektrika, plyn, kanalizácia a voda. Dom postavený z 300mm tehly a zateplený 200mm fasádnym polystyrénom. Všetky okná a balkónové dvere sú z  izolačného trojskla. Strecha je rovnako zateplená 200mm vatou plus 200mm spádovým polystyrénom a ako krytina je použitá fólia FATRAFOL. Kúrenie a ohrev teplej vody v dome môže zabezpečovať tepelné čerpadlo alebo plynový kotol v súčinnosti s podlahovým vykurovaním. VYHOTOVENIE ŠTANDARD: Položené podlahy, osadené interiérové dvere, sanita vo WC a kúpeľniach, vydláždená terasa, ploty, zrovnaný pozemok, zámková dlažba pred domom, podlahové kúrenie. VÝHODY: NOVOSTAVBA, TOP LOKALITA, SLNEČNÝ ROVINATÝ POZEMOK, VYHOTOVENIE ŠTANDARD, PARKOVANIE PRE 4 AUTÁ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Bojnice
339 900 €
REZERVOVANÉ - NOVOSTAVBA 3 IZBOVÝ BYT LÚČKY S TERASOU PRIEVIDZA
Pozeráte sa po niečom výnimočnom v atraktívnej lokalite ? Vaša Realitná ponúka na predaj nadštandardný, slnečný, zariadený trojizbový byt s priestrannou terasou orientovanou na juho  - západnú svetovú stranu na štvrtom poschodí 4 poschodového nového skolaudovaného bytového domu s výťahom a 2 x parkovacími miestami pred domom. LOKALITA BYTU: Bytový dom je situovaný je v exponovanej časti mesta Prievidza, presnejšie na ulici Lúčna sídlisko Žabník. Objekt sa nachádza v centre mesta Prievidza a preto samozrejmosťou kompletná občianska vybavenosť, ako je zdravotné stredisko cca. 3min. chôdze, obchody, reštaurácie, pošta, banky a ostatná mestská vybavenosť cca. 5min. chôdze. Na tej istej ulici sídli SOŠ stavebná a Gymnázium vzdialené cca. 10 minút chôdze. Dostupnosť MHD je cca. 2 minúty od bytového domu a autobusová a železničná stanica v Prievidzi je cca 5 minút peši. V blízkosti bytového domu je športový areál SOU stavebné, kde sa nachádza futbalové ihrisko a tenisové kurty. Klimatizované fitnes centrum sa nachádza cca. 4 minúty chôdze. BYTOVÝ DOM: V 4. podlažnom bytovom dome sa nachádza 42 bytov. Bytový dom  skolaudovaný v roku 2023. Je zateplený a vybavený technológiami a konštrukciami, ktoré v predstihu vyhovujú prísnym, z roka na rok sa zvyšujúcim tepelno-technickým a energetickým nárokom ustanovených v technických normách. Energetická hospodárnosť budovy, podľa ktorého sa budovy zaraďujú do energetickej triedy,  je na najvyššej úrovni . V bytovom dome je taktiež moderný výťah. Vstup do bytového domu je cez elektronického vrátnika. Bytový dom je orientovaný do východnej a  západnej svetovej strany. V suteréne domu sa pre každý byt nachádzajú pivnice a spoločné priestory pre odloženie bicyklov a kočíkov. BYT: je o rozlohe 82  m2 s 15 m2 terasou. Nachádza sa na štvrtom poschodí päťposchodového bytového domu s výťahom.  Byt tvorí vstupná chodba so šatníkom a vstupom do ďalších miestností ako WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a dve spálne so stavanými skriňami. Ďalšiu časť bytu dopĺňa zariadená kuchyňa v modernom dizajne, so špičkovými spotrebičmi, jedáleň a  prepojená obývačka s výstupom na terasu. Z obývačky sa vychádza na priestrannú terasu orientovanú na juho - západnú svetovú stranu. Byt zabezpečujú bezpečnostné dvere s bezpečnostným zámkom. V byte sa nachádza taktiež aj klimatizácia, kvalitná laminátová plávajúca podlaha, WC Geberit, svietidlá bezbariérový sprchový kút, kompletne zariadená kuchyňa na mieru aj so spotrebičmi , vstavaný nábytok ako skrine a iný nábytok na mieru. Okná v byte zn. Slovaktual s trojsklom +  veľké posuvné balkónové dvere na terasu HST Portal. Byt sa predáva aj so zariadením za 229.000 €. Súčasťou bytu sú aj 2 pivnice nachádzajúce sa v suteréne bytového domu. VÝHODY BYTU: TOP POLOHA, NOVOSTAVBA, 2 X VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO, TERASA V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
229 000 €
NOVOSTAVBA 3 IZBOVÝ BYT DREAM RESIDENCE BOJNICE
Hľadáte nadštandardný, úplne nový byt v novostavbe s parkovacím miestom v garáži v Bojniciach? Vaša Realitná ponúka na prenájom 3 izbový byt s veľkorysou terasou, ktorý sa nachádza v novostavbe bytového domu DREAM RESIDENCE na ul. Reakreačná v Bojniciach. LOKALITA BYTU: bytového domu ponúka veľmi príjemné tiché bývanie v lone prírody. BYTOVÝ DOM: Kedže sa jedná o kvalitnú novostavbu bytového domu (tehlový bytový dom so zateplením minerálnou vatou) aj samotný byt ponúka kvalitné vybavenie a zariadenie, ako napríklad plastové okná s trojsklom, podlahové kúrenie s termostatom a mnoho ďalších nadštandardných prvkov. V bytovom dome je taktiež umiestnený moderný výťah pre 6 osôb. BYT: Je nový, moderne a vkusne zariadený. V byte sa nachádzajú veľkoplošné laminátové podlahy, interiérové dvere na mieru, sanita, sprchovací kút, kvalitné obklady, dlažby, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi na mieru, vstavaná skriňa. Byt je kompletne zariadený – nábytok, gauč, vstavané spotrebiče, TV, pracovný stôl a podobne. Samozrejmosťou je prístup na internet a digitálna TV. K bytu patrí aj parkovacie miesto priamo v garážovom dome, vonkajšie parkovacie miesto a pivnica v suteréne. Orientácia bytu je najmä do južnej svetovej strany s výstupom na priestrannú terasu, ktorá ponúka krásny výhľad na široké okolie. Umiestnený je na 2. poschodí zo 4. Podlahová plocha bytu predstavuje 80 m2 + terasa o veľkosti 50 m2 Byt voľný k nasťahovaniu od 01.05. 2024 VÝHODY BYTU: LUXUSNÝ A PRESVETLENÝ, VEĽKORYSÁ TERASA S VÝHĽADOM, TICHÉ PROSTREDIE, PARKOVACIE MIESTO VONKU AJ V GARÁŽI CENA PRENÁJMU: CENA NÁJOMNÉHO ZA BYT JE 890 €/mesiac MESIAC AJ S ENERGIAMI PODMIENKY NÁJMU: 1 REZERVAČNÝ POPLATOK VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO (odmena RK), VRATNÁ KAUCIA VO VÝŠKE 2 MESAČNÝCH NÁJOMNÝCH + 1 MESAČNÉ NÁJOMNÉ ZA MESIAC NADCHÁDZAJÚCI SPLATNÝ VŽDY K 15. V MESIACI ZA MESIAC NASLEDUJÚCI. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855, alebo napíšte Email na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Bojnice
890 €/mes.
Veľkometrážny 3 izbový byt Staré Sídlisko Prievidza 90 m2 lodžia Ul. Gavloviča
Vaša Realitná ponúka na predaj veľkometrážny 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na dobrej adrese. LOKALITA BYTU: Vyhľadávaná lokalita mesta Prievidza s kompletnou občianskou vybavenosťou ulica Ul. A.H. Gavloviča. V tesnej blízkosti sa nachádzajú : námestie Jozefa Cígera Hronského, mestský park, Supermarkety, obchodný dom Korzo, športová hala, zimný štadión, uniklinika, potraviny, škola, škôlka, športoviská, atď. Dostupnosť MHD je cca. 20 m od bytového domu, kde je autobusová zastávka. BYTOVÝ DOM: V 4. podlažnom bytovom dome sa nachádza 8 bytov. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Vstup do bytového domu je cez elektronického vrátnika. Bytový dom je orientovaný do severnej a južnej svetovej strany. DISPOZÍCIA BYTU: Dispozícia: vstupná hala, šatník, WC a kúpeľňa s rohovou vaňou, kuchyňa spojená s obývacou izbou, jedáleň, spálňa do dvora s výstupom na priestrannú lodžiu, detská izba BYT: Veľkorysá podlahová plocha bytu predstavuje 90 m2. Orientovaný je do východnej a západnej svetovej strany. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží 4 podlažného bytového domu s pekným výhľadom na námestie Jozefa Cígera Hronského. Veľkou prednosťou bytu – dispozičné riešenie navrhnuté moderným štýlom. Každá izba má samostatný vstup. VYBAVENIE BYTU : Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné protipožiarne dvere. Podlahy v obytných miestnostiach sú veľkoplošné vinylové podlahy, koberec v spálni a zvyšok tvoria keramické dlažby. Okná sú v celom byte sú plastové so žalúziami, doladené peknými závesmi a záclonami. V priestrannej kúpeľni je umiestnená rohová vaňa ,umývadlo s úložným priestorom a oddelený kút na práčku a sušičku. Kuchyňu na mieru so vstavanými spotrebičmi dopĺňa jedálenský kút, ktorý je prepojený s obývacou časťou. Samozrejmosťou kompletne zrekonštruovaného bytu sú aj nové rozvody vody, elektroinštalácie, sadrokartónové stropy, stierky, tapety, kvalitné interiérové drevené dvere. Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie možné aj cez HÚ s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel.0915 756 855, 0903 021 002, alebo vám ich môžeme poskytnúť na adrese Vaša Realitná s.r.o., Prievidza, Bojnická cesta 4.
Prievidza
139 990 €
REZERVOVANÉ - Jedinečný 3 izbový byt Prievidza Staré sídlisko 106 m2 balkón
Snívate o nadštandardnom tehlovom byte v atraktívnom prostredí Starého sídliska ? Hľadáte niečo výnimočné, dizajnové, čo ladí s vašimi predstavami a od prvého momentu vás chytí za srdce?  Ponúkame vám na predaj veľkometrážny, nadčasový 3 izbový byt na Starom sídlisku na skok od námestia J.C. Hronského na ul. Trhová. Svojou polohou, rozlohou, vybavením a dispozičným riešením patri určite medzi tie výnimočné v meste Prievidza. LOKALITA BYTU: Poloha bytového domu je v úplnom centre, srdci Starého sídliska, s ľahkou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti, presnejšie na  ul. Trhová. V tesnej blízkosti sa nachádzajú : námestie Jozefa Cígera Hronského, mestský park, Supermarkety, obchodný dom Korzo, športová hala, zimný štadión, Uniklinika, potraviny, škola, škôlka, športoviská, atď. Dostupnosť MHD je cca. 20 m od bytového domu, kde je autobusová zastávka. Parkovanie priamo vo dvore bytového domu. BYTOVÝ DOM Ide o kvalitný tehlový bytový dom. Prešiel rekonštrukciou –  vstupné dvere, plastové okná, strecha a stupačky. Vstup do bytového domu je cez elektronického vrátnika. DISPOZÍCIA BYTU Dispozične riešený nasledovne: vstupná hala so samostatným šatníkom/botníkom,  samostatná miestnosť - komora, práčka + sušička, samostatná kuchyňa s jedálňou, chodba so vstupom do kúpeľne s WC a vstup do spálne,  kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou + WC s dverami,  spálňa so šatníkom, obývacia izba so vstupom na balkón s klimatizáciou, izba detská so šatníkom s klimatizáciou. Nie len celková výmera bytu ohromí, ale aj samotná veľkosť a priestrannosť jednotlivých izieb. BYT: Podlahová plocha bytu predstavuje 106  m2. Orientovaný je do východnej a južnej svetovej strany. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží zatepleného 4. podlažného bytového domu VYBAVENIE BYTU : Byt je po kompletnej nadštandardnej rekonštrukcii s novým štýlovým zariadením. V byte boli použité kvalitné materiály, nadčasové prvky a funkčná architektúra pod dozorom bytového dizajnéra. Prvý krok do tohto nádherného trojizbového bytu naozaj príjemne prekvapí a očarí moderným dizajnom vstupnej chodby, kde sa stretáva veľkorysý priestor so štýlovým vstavaným nábytkom. Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné protipožiarne dvere. Podlahy v obytných miestnostiach veľkoplošné drevené podlahy , zvyšok tvoria keramické dlažby. Okná v celom byte  plastové so žalúziami, doladené peknými závesmi a záclonami. V priestrannej kúpeľni umiestnená vaňa, samostatný sprchovací kút, umývadlo s úložným priestorom a oddelený priestor WC s rebríkovým radiátorom. Kuchyňu na mieru so vstavanými spotrebičmi dopĺňa jedálenský kút. Samozrejmosťou kompletne zrekonštruovaného bytu sú aj nové rozvody vody, elektroinštalácie, sadrokartónové stropy, stierky, kvalitné interiérové dyhované drevené dvere, dyhované obklady stien a ďalšie nadčasové prvky od firma CASTILL. Nezabudlo sa taktiež ani na úložný priestor, komora s práčovňou, samostatná  skriňa v chodbe, v spálňa so šatníkom, 2 x klimatizácia ZARIADENIE BYTU: Byt je zariadený na mieru.  Zariadenie a dekorácie zahrnuté už v cene bytu. Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie možné aj cez HÚ, s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel.0915 756 855, 0903 021 002, alebo vám ich môžeme poskytnúť na adrese Vaša Realitná s.r.o., Prievidza, Bojnická cesta 4.
Prievidza
179 000 €
Slnečné stavebné pozemky na Predaj - Šútovce
Vaša Realitná ponúka  na predaj pozemky v malebnej dedine Šútovce, ktorá je obklopená nádhernou prírodou. Tieto pozemky predstavujú ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto pre svoj domov. Pozemky sú vhodné pre výstavbu rodinných domov, chatiek alebo rekreačných chát. Sú dostatočne veľké, aby poskytovali súkromie a súčasne umožňovali tvorbu krásnych záhrad alebo terás. Všetky pozemky majú kompletnú infraštruktúru vrátane v prístupu k vode, elektriny a kanalizácie. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Šutovce
49 900 €
Zrekonštruovaná a zariadená garsónka ul. Stavbárov Prievidza Žabník
Vaša Realitná ponúka na predaj peknú garsónku v tichej lokalite mesta Prievidza. Lokalita bytu Lokalita bytového domu ponúka veľmi príjemné a hlavne tiché bývanie takmer v tichej časti Prievidza s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa na ul. Stavbárov na sídlisku Žabník. Bytový dom : Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Je zateplený, má plastové okná a taktiež aj zrekonštruované vchody. Prízemie tvoria pivnice a technické miestnosti. Veľkou výhodou je vlastná kotolňa priamo v bytovom dome a nový výťah pre 6 osôb Byt a vybavenie : Ide o vzdušný ,slnečný byt. V byte sa nachádzajú veľkoplošné laminátové podlahy, interiérové dvere na mieru, sanita, sprchovací kút, nové obklady, dlažby, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi . Byt je kompletne zariadený – nábytok, gauč rozkladací gauč, závesy. Samozrejmosťou je prístup na internet a digitálna TV. Orientácia bytu je do južnej svetovej strany. Umiestnený je na 4. poschodí zo 7. Podlahová plocha bytu predstavuje 23 m2. Nízka náklady na bývanie 49 900 € mesačne VÝHODY BYTU: LOKALITA, KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA, BEZPROBÉMOVÉ PARKOVANIE V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel.0915 756 855, 0903 021 002, alebo vám ich môžeme poskytnúť na adrese Vaša Realitná s.r.o., Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
49 900 €
Prenájom autoumyvárne s kaviarňou v Partizánskom
Vaša Realitná ponúka na prenájom zabehnutú autoumyváreň so štýlovou kaviarňou situovanú v meste Partizánske. VYBAVENIE AUTOUMÝVARNE : Autoumyváreň disponuje profesionálnym vybavením, vrátane moderných umývacích zariadení, suchých a mokrých vysávačov, tlakových čističov a ďalších potrebných nástrojov pre efektívne čistenie vozidiel. Súčasťou zariadenia je pohodlná kaviareň s terasou, kde môžu zákazníci relaxovať počas čakania na dokončenie umývania svojho vozidla. Zastavaná plocha nehnuteľnosti - 168 m2. Viac informácií v RK. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Partizánske
1 500 €/mes.
REZERVOVANÉ - PEKNÝ RODINNÝ DOM V LEHOTE POD VTÁČNIKOM
Hľadáte rodinný dom ktorý vám vyčarí oázu pokoja a rodinnej pohody s možnosťou okamžitého bývania? Vaša Realitná vám ponúka na predaj zrekonštruovaný, 6-izbový rodinný dom, postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 830 m2. Zastavaná plocha domu predstavuje 100 m2. Úžitková plocha domu je 280 m2. LOKALITA DOMU: Nehnuteľnosť sa nachádza v zástavbe rodinných domov obce Lehota pod Vtáčnikom. Jedinečnosť lokality rodinného domu umocňuje blízkosť kúpeľného mesta Bojnice, vzdialeného 10 minút autom a v neposlednom rade blízkosť okresného mesta Prievidza. Jedná sa o veľmi oblúbenú lokalitu, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť potraviny, poštu, školu, škôlku, futbalové ihrisko, reštauráciu a taktiež výbornú dostupnosť  k obecnej dopravnej infraštruktúre. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o samostatne stojaci rodinný dom so sedlovou strechou pozostávajúci z dvoch nadzemných podlaží a jedného podzemného podlažia. Podzemné podlažie - práčovňa, kotoľňa, 2-krát sklad, špajza,WC, garáž s montážnou jamou Prvé nadzemné podlažie - vstupná hala, predsieň, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, obývačka s jedálňou s východom na terasu, kuchyňa vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi, spálňa, detská izba Druhé nadzemné podlažie - kúpeľňa, WC, predsieň, spálňa + šatník, dve samostatné izby, rozľahlá terasa. Podlažie je v stave holodom - všetky rozvody pripravené, omietky dokončené, treba položiť podlahy a obložiť kúpeľňu K rodinnému domu prislúcha komfortná , vybetónovaná plocha s možnosťou parkovania štyroch áut. RODINNÝ DOM: Daná nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2017 z kvalitných nadčasových materiálov. ZASTREŠENIE : prekrytie domu šikmá strechou, krov drevený s plným debnením, clik - systém strešná, krytina plechová OKNÁ, DVERE : plastové okná, vonkajšie dvere plastové - zn. INCON, vnútorné dvere drevené VÚTORNÉ POVRCHY : podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, veľkoplošné laminátové podlahy, na schodisku položené drevené stupne. Obklady v kúpeľni keramické. Plochy stien omietky. KÚRENIE : podlahové, vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom plynového kotla, ohrev vody  - bojler, predpríprava na solárne panely, možnosť využitia krbu, komín vyvlôžkovaný nerezou Splašky odvedené do žumpy. Na pozemku je sitovaná podpivničená hospodárska budova. Rodinný dom pôsobí veľmi príjemným, útulným dojmom s peknou záhradou a jablkovým sadom. VÝHODY DOMU : LOKALITA, PRIESTRANÝ DOM, VEĽKÝ SLNEČNY POZEMOK, DOSTATOK PARKOVACÍCH MIEST V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte Email na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Lehota pod Vtáčnikom
220 000 €
PRIESTRANNÝ RODINNÝ DOM NITRIANSKE RUDNO POZ. 970 m2
Hľadáte starší rodinný dom k rekonštrukcii na dobrej adrese ? Vaša realitná ponúka na predaj starší rodinný dom v udržiavanom, pôvodnom stave v obci Nitrianske Rudno. LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici obce Nitrianske Rudno mimo hlavnej cesty, ktorá zaručuje budúcim majiteľom kľud a súkromie. Okolie ponúka rôzne možnosti – rybolov, turistiku, cykloturistiku, v zime bežkovanie. Nehnuteľnosť má predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V danej obci sa nachádza škôlka, škola, potraviny, pošta. Mestá Bojnice a Prievidza sú vzdialené 15 minút autom a ponúkajú kompletnú občiansku vybavenosť – obchodné centrá, banky, detské ihriská, školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne a iné. RODINNÝ DOM: trojpodlažný, kompletne podpivničený, na pozemku o rozlohe 970 m2. Postavený v 50 rokoch minulého storočia. Obvodové murivo tehlové o hr. 375 mm. Strecha sedlová, pôvodná škridla. Vykurovanie v dome ústredné cez radiátory prostredníctvom plynového kotla. Ohrev vody cez elektrický bojler. 1.PP – Kotolňa, 3 x sklad, chodba, 1.NP – predsieň, obývacia izba, kuchyňa, komora, WC a kúpeľňa so sprchovým kútom 2.NP – schodište, 2 x izba. podkrovné priestory Orientovaný Východ – Západ. Rodinný dom v pôvodnom stave okrem rekonštrukcie kúpeľne na 1. NP. Zastavaná plocha domu 113 m2 a úžitková poloha 280 m2. Dom je napojený na inžinierske siete ako elektrika, plyn, voda. Splašky sú vedené do žumpy. VÝHODY DOMU: SLNEČNÝ POZEMOK, ZACHOVALÝ RODINNÝ DOM, PRÍSTUP Z DVOCH STRÁN Rodinný dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Možnosť financovania aj prostredníctvom úveru, s ktorým vám vieme bezplatne poradiť a pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 756 855, 0903 021 002 alebo napíšte mail na peter.vrtak@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná+, Bojnická cesta 4, Prievidza. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad , uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľnosti.
Nitrianske Rudno
124 900 €
1 2 3