PRENÁJOM - ELEGANTNÝ 2 IZBOVÝ - STARÉ SÍDLISKO, LODŽIA
Vaša Realitná ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom pekný, kompletne prerobený a zariadený 2 izbový byt na Starom sídlisku. LOKALITA BYTU: Vyhľadávaná  časť Starého sídliska, presnejšie ul. Björnsona. Atraktivitu lokality doplňuje kompletná občianska vybavenosť- v blízkosti škola, škôlka, pošta, ihrisko, potraviny, MHD, blízkosť nákupných centier, športovej haly, zimného štadiónu, mestského parku atď. DISPOZÍCIA BYTU: Dispozične riešený nasledovne: chodba so vstavanou skriňou, WC, kúpeľňa, kuchyňa spojená s jedálňou a obývacou izbou, spálňa s lodžiou. BYT: Podlahová plocha bytu predstavuje 51 m2. Orientovaný do východnej svetovej strany a taktiež mimo frekventovanej cesty do kľudného dvora. Nachádza sa na 4. poschodí, 7. poschodového bytového domu. K prednostiam bytu patrí dispozičné riešenie navrhnuté moderným štýlom, spojením kuchyne, jedálne a obývacej izby do jedného celku. VYBAVENIE BYTU : Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné dvere. Podlahy v obytných miestnostiach máme kvalitné plávajúce podlahy a ostatné keramické. Okná v celom byte plastové so žalúziami. V modernej kúpeľni umiestnený sprchový kút, umývadlo s úložným priestorom a nová práčka. Vkusnú kuchyňu na mieru so vstavanými spotrebičmi - vstavaná chladnička s mrazničkou, vstavaná rúra, sklokeramická varná doska, dopĺňa jedálenský stô so štyrmi stoličkami. Obývačka zariadená v príjemných tónoch s praktickou sedačkou. Súčasťou spálne je pohodlná posteľ aj vstavaná skriňa. K bytu patrí aj pivnica v suteréne. Byt pôsobí veľmi príjemným, útulným dojmom a prenajíma sa kompletne zariadený. Výhody: lokalita lodžia slušní susedia, čistý vchod možnosť okamžitého bývania PODMIENKY NÁJMU: 1 REZERVAČNÝ POPLATOK VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO (odmena RK), VRATNÁ KAUCIA VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO + 1 MESAČNÉ NÁJOMNÉ ZA MESIAC NADCHÁDZAJÚCI SPLATNÝ VŽDY K 30. V MESIACI ZA MESIAC NASLEDUJÚCI. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Prievidza
520 €/mes.
Priemyselná areál Prievidza Montážna ulica 4386 m2
Vaša Realitná ponúka na prenájomj : priemyselný areál v priemyselnej zóne presnejšie na ul. Montážna s rýchlou dostupnosťou na hlavný ťah z Prievidze do Novák alebo Handlovú. Súčasťou areálu je výrobná hala so zastavanou plochou 1260 m2. Napojená je na všetky inžinierske siete. Areál oplotený. Viac info v RK. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Prievidza
dohodou
Stavebný pozemok Tužina
Hľadáte pokojné, tiché miesto v peknom prostredí? Vaša Realitná vám ponúka pekný pozemok v obci Tužina, v okrese Prievidza. Nachádza sa v okrajovej časti Tužiny. Tento pozemok s rozlohou viac ako 866 metrov štvorcových ponúka dostatok priestoru pre rôzne možnosti rozvoja, či už plánujete postaviť svoj vysnívaný dom alebo investovať do lukratívneho realitného projektu. Vďaka svojej veľkosti ponúka pozemok možnosť pre výstavbu rovno 2 domov. Je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú bývanie v pokojnej lokalite. Inžinierske siete, ako plyn, voda, a elektrina sa nachádzajú 30 metrov od pozemku. Prístup k pozemku je po asfaltovej ceste. Pozemok sa nachádza 14 km od okresného mesta Prievidza. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Tužina
46 400 €
PREDAJ rodinného domu / chaty pri priehrade v NITRIANSKOM RUDNE
Chcete bývať  v nadčasom, príjemne zariadenom rodinnom dome bez  ďalších investícií? Máme pre vás exkluzívnu ponuku krásnej nehnuteľnosti v Nitrianskom Rudne na pozemku vo výmere 480 m2. LOKALITA DOMU Rodinný dom sa nachádza v tichej, slepej ulici obce Nitrianske Rudno, którá zaručuje budúcim majiteľom kľud a súkromie. Okolie ponúka rôzne možnosti - rybolov, turistiku, cykloturistiku, v zime bežkovanie. Nehnuteľnosť má predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V danej obci sa nachádza škôlka, škola, potraviny, pošta. Mestá Bojnice a Prievidza sú vzdialené 15 minút autom a ponúkajú kompletnú občiansku vybavenosť - obchodné centrá, banky, detské ihriská, školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne a iné. Nehnuteľnosť je vhodná pre ľudí, ktorý chcú bývať na vidieku a predsa na skok do mesta. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o samostatne stojaci rodinný dom so sedlovou strechou, skolaudovaný v roku 2004. Vchodovými dverami vstupujeme do chodby, kde máme dostatok miesta a odkladacieho priestoru. Priamo nás dovedie do rozľahlej obývacej izby s prepojenou kuchyňou a jedálňou. Ďalej je na prízemí situovaná kotoľňa, kúpeľňa s vaňou i bidetom a samostatná toaleta. Z obývacej časti si môžete vyjsť na terasu s vonkajším krbom. Budúcim majiteľom sú na poschodí k dispozícii tri samostatné spálne, dve majú balkón. Na pozemku sú vybudované spevnené plochy využívané na posedenie, grilovanie, zahradný domček, kde sa zmestí všetko náradie potrebné na údržbu záhrady. Konfortné parkovanie je vybudované rovno z príjazdovej cesty - bez problémov môžete zaparkovať tri autá. DOM: Moderný, dvojpodlažný rodinný dom zariadený s veľkou dávkou vkusu, obklopený peknou, udržiavanou záhradou s rozlohou 480 m2, napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Vyšší štandart, kvalita, priestrannosť, nadčasové materiály. Celý dom je zariadený v kombinácii dreva, šedej , bielej a zemitých farieb. TECHNICKÉ PARAMETRE - kolaudácia rok 2004 - vykurovanie podlahové, zabezpečuje plynový kotol - ohrev TÚV prietokový bojler - vchodové bezpečnostné dvere - plastové okná so zabudovanými sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami - krb v obývacej izbe s prieduchmi -kvalitná krytina strechy - škridla BRAMAC, obvodové múry hrúbky 40 cm. Zastavaná plocha domu - 70 m2, podlahová plocha -140 m2. VÝHODY DOMU: TOP LOKALITA, TICHÉ OKOLIE, BÝVANIE BEZ ĎALŠÍCH INVESTÍCIÍ, KRÁSNA ZÁHRADA V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Nitrianske Rudno
255 000 €
BYT V RODINNOM DOME SO ZÁHRADOU
Vaša Realitná ponúka na prenájom: Byt na prenájom v malebnom mestečku Bojnice. LOKALITA BYTU: Ponúka príjemné bývanie v srdci kúpeľného mesta Bojnice v pešej dostupnosti reštaurácií, bojnického zámku, ZOO, kúpeľov, parku, lesa, školy a škôlky. BYT: Keď vstúpite do apartmánu, privíta vás útulný, priestranný obývací priestor zdobený historickým nábytkom, ktorý dodáva atmosfére charakter. Hoci zariadenie možno považovať za klasické , vytvára hrejivú a príjemnú atmosféru, ktorá je ideálna pre tých, ktorí oceňujú šarm minulých rokov. Rozloha apartmánu je 90 m2. Kuchyňa je vybavená základnými spotrebičmi, ktoré uspokoja vaše každodenné potreby. Retro atmosféra dodáva nádych nostalgie. Ku kuchyni prilieha skromný jedálenský kút. V byte sa nachádzajú až 2 spálne. Kúpeľňa je čistá a funkčná, čo vám umožní prispôsobiť sa vašim každodenným zvykom. Výhoda tohto apartmánu je jeho poloha, ktorá vám umožní ponoriť sa do živej atmosféry Bojníc. Navyše Váš apartmán sa môže pýšiť očarujúcim výhľadom. Rozloha apartmánu je 90 m2. K apartmánu taktiež patrí parkovacie miesto a záhradka. VÝHODY BYTU: VÝHĽAD, LOKALITA, ZÁHRADKA PODMIENKY NÁJMU: 1 REZERVAČNÝ POPLATOK VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO (odmena RK), VRATNÁ KAUCIA VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO + 1 MESAČNÉ NÁJOMNÉ ZA MESIAC NADCHÁDZAJÚCI SPLATNÝ VŽDY K 30. V MESIACI ZA MESIAC NASLEDUJÚCI. CENA NÁJOMNÉHO ZA BYT JE 700 € V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Bojnice
700 €/mes.
ÚTULNÝ 2 IZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM
Hľadáte útulný dvoj izbový byt na dočasné bývanie? Vaša realitná ponúka na prenájom 2 izbový byt  v bytovom dome  umiestnenom v peknej lokalite mesta Prievidza. LOKALITA BYTU: Bytový dom je situovaný v kľudnej zóne mesta Prievidza na ulici Gavloviča v mestskej časti Staré sídlisko. Byty v danej lokalite sú veľmi vyhľadávané aj pre ich dostupnosť k občianskej vybavenosti, ako zdravotné stredisko, obchodné centrá, pošta, škola, škôlka. Centrum mesta je vzdialené 10 min. chôdze a taktiež aj kúpeľné mestečko Bojnice budete mať na pešo 20 min. BYTOVÝ DOM: Pozostáva z piatich vchodov a štyroch podlaží. Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá spočíva vo výmene vstupných dverí a elektronického vrátnika. Daný objekt je  zateplený, v suteréne domu sa pre každý byt nachádzajú pivnice a spoločné priestory pre odloženie bicyklov a kočíkov. DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa s jedálenským stolom, obývacia izba a spálňa. BYT: Je situovaný  na druhom poschodí. K prednostiam bytu patrí jeho svetlosť a dispozičné riešenie. V obytných miestnostiach, kuchyni a chodbe je plávajúca podlaha a zvyšok tvoria keramické dlažby. Byt sa ponúka zariadený tak ako môžete vidieť na fotkách. CENA NÁJOMNÉHO ZA BYT JE 470 €/mesiac MESAČNE AJ S ENERGIAMI A INTERNETOM PODMIENKY NÁJMU: 1 REZERVČNÝ POPLATOK VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMHÉHO (odmena RK)  VRATNÁ KAUCIA VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO + 1 MESAČNÉ NÁJOMNÉ ZA MESIAC NADCHÁDZAJÚCI SPLATNÝ VŽDY K 15. V MESIACI ZA MESIAC NASLEDUJÚCI. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Prievidza
470 €/mes.
LUKRATÍVNE POZEMKY PRE DEVELOPEROV
Hľadáte stavebný pozemok pre váš developerský projekt? Vaša Realitná exkluzívne ponúka krásny, scelený pozemok v lukratívnej časti mesta Prievidza v celkovej výmere 19 607 m2. LOKALITA: Je kľudná a tichá, napriek tomu má v dosahu kompletnú občiansku vybavenosť. Pozemok je situovaný vo veľmi vyhľadávanej zóne mesta Prievidza, konkrétne časť Kopanice. Prístup je bezproblémový z mestskej komunikácie. POZEMOK: Mierne kopcovitý s krásnymi výhľadmi, všetky siete dostupné na pozemku. V rámci územného plánu je nehnuteľnosť určená na výstavbu rodinných domov a bytovú výstavbu. VÝHODY: TOP LOKALITA, KRÁSNY VÝHĽAD, VŠETKY SIETE V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Prievidza
75 €/m²
Pozemok 211 m2 Prievidza oblasť Hôrka
Hľadáte pekný, slnečný pozemok v atraktívnej záhradkárskej oblasti  Hôrka? Ponúkame vám na predaj taký, v záhradkárskej oblasti Hôrka Banská cesta smer Handlová. Možnosť výstavby chatky alebo len ako záhradka na pestovanie rôznych plodín. Na pozemku úžitková voda. Pridanou hodnotou je poloha na konci záhradkárskej osady takmer bez susedov. Výhody: Prečo sa zamerať na kúpu tejto nehnuteľnosti? výborná poloha, dobrá dostupnosť do záhradkárskej osady možnosť stavby chatky V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel.  0915 323 883 alebo nám môžete napísať na mail na beseda@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná s.r.o. , Bojnická cesta 4  Prievidza
Prievidza
9 000 €
Rezervované - Zrekonštruovaný 4 izbový byt Zapotôčky Ul. Krasku Prievidza lodžia
Hľadáte priestranné bývanie bez ďalšej investície? Vaša realitná ponúka na predaj zrekonštruovaný a zariadený štvorizbový byt so zariadenou lodžiou na južnú svetovú stranu o rozlohe 84m2 v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dispozíciou a dizajnom je vhodný pre rodiny s deťmi alebo ľudí s potrebou mať priestor a dostupnosť  ku kompletnej občianskej vybavenosti. LOKALITA BYTU : sídlisko Zapotôčky , presnejšie UL. I. Krasku. Ide o začiatok sídliska Zapotôčky smerom od centra mesta Prievidza, kde bytový dom v ktorom sa byt nachádza tvorí hranicu rodinných domov a bytoviek, táto časť Zapotôčiek ponúka bezproblémové parkovanie a taktiež kompletnú občiansku vybavenosť – škôlka za domom, detské ihrisko, škola, potraviny, zástavka MHD, lekáreň, UNIKLINIKA, TESCO, KORZO, autobusová a vlaková stanica a ďalšie. Okolie domu pôsobí veľmi čistým a pokojným dojmom. BYTOVÝ DOM : prešiel rekonštrukciou, zateplený, vchod vymaľovaný, nový moderný výťah a mnoho ďalšieho. BYT: o rozlohe 84 m2 je na siedmom poschodí sedem poschodového bytového domu, riešený nasledovne, obývačka a spálňa izba sú orientované na severnú svetovú stranu s výhľadom na detské ihrisko, izby a kuchyňa s celootvárateľným balkónom sú orientované na juh. Byt je vybavený bezpečnostnými dverami, kvalitnou plávajúcou podlahou, kobercom, kompletne zariadenou kuchyňou aj so spotrebičmi, sedacou súpravou, manželskou posteľou spolu s nočnými stolíkmi, zariadenou detskou izbou s posteľou a ďalším vybavením a vstavaným nábytkom ako skrine, skrinka pod TV a iným nábytkom a zariadením. Byt sa predáva komplet zariadený za 149.000.-€ VÝHODY BYTU zateplený bytový dom, nový výťah, čistý vchod, TOP lokalita, jednoduché parkovanie, kompletná rekonštrukcia bytu a zariadenie bez ďalšej investície. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 756 855 alebo napíšte mail na peter.vrtak@vasarealitna.sk,  radi vám ich zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4  Prievidza
Prievidza
149 000 €
Stavebný pozemok v Bojniciach
Vaša Realitná vám ponúka veľkorysý slnečný  pozemok v celkovej výmere 993 m2 situovaného v kúpeľnom meste Bojnice. Skvelá príležitosť pre tých, ktorí hľadajú vlastný kúsok raja v krásnom prostredí. LOKALITA POZEMKU: Pozemok sa nachádza sa v kľudnej a tichej lokalite, s dobrou dostupnosťou. Jeho poloha poskytuje dostatok súkromia a zároveň je blízko ku všetkým potrebným službám ako sú napríklad obchody, škola, škôlka lekári a dopravné spojenie. Mesto Bojnice je známa svojimi historickými pamiatkami, ako je napríklad Bojnický zámok a termálne kúpele, takže je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu kľudu a príjemného prostredia s možnosťou tráviť čas aktívne. POZEMOK: Je ideálneho obdĺžnikového tvaru s možnými dvoma prístupmi po asfaltopvej ceste. Vďaka dvom plnohodnotným prístupom na pozemok je možné postaviť nezávisle dva samostatné rodinné domy. -šírka pozemku 16 m, - dĺžka pozemku 62 m, terén jemne svahovitý Daný pozemok je určený na výstavbu rodinného domu, inžinierske siete, ako voda, kanalizácia a elektrina na pozemku. VÝHODY POZEMKU: TOP LOKALITA, SLNEČNÝ, VŠETKY SIETE, KĽUD A SÚKROMIE V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Bojnice
155 €/m²
Slnečný pozemok na výstavbu chaty Chvojnica okres Prievidza 650 m2
Hľadáte slnečný, atraktívny pozemok, ideálny na výstavbu chaty alebo rodinného domu v tichom a atraktívnom prostredí ? Máme pre Vás veľmi zaujímavú ponuku !!! LOKALITA: V čarovnom horskom prostredí rekreačnej oblasti obce Chvojnica, blízko a ďaleko od Prievidze, ponúka Vaša Realitná rovinatý pozemok, orientovaný do východnej a západnej svetovej strany s vlastnou prístupovou cestou. Je umiestnený v tichom a kľudnom prostredí Chvojnickej doliny, blízko pri potoku s pekným výhľadom na okolie, mimo hlavnej cesty. POZEMOK: Pozemok je štvorcového tvaru o veľkosti cca 26 x 24 m2. Je rovinatý, s vlastnou prístupovou cestou. Na pozemku sa nachádza elektrina. V blízkosti tečie malý potôčik. V zmysle územného plánu je vhodný na výstavbu chaty alebo rodinného domu. VÝHODY: Prečo sa zamerať na kúpu tohto pozemku ? rovinatý pozemok výborná poloha, dobrá dostupnosť, blízke kúpele, Bojnický zámok, lyžiarske strediská, cykloturistika, hubárčenie, blízke aquaparky, golfový rezort v Rajci a hlavne pokoj a krásna prírody v Chvojnickej doline možnosť postaviť aj rodinný dom CENA POZEMKU JE 33.000,-€ A ZAHŔŇA VŠETKY POPLATKY SÚVISIACE S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 756 855, 0903 021 002 alebo nám môžete napísať na mail na peter.vrtak@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná Plus, Bojnická cesta 4.
Chvojnica, Prievidza
33 000 €
KANCELÁRSKE PRIESTORY CENTRUM MESTA PRIEVIDZA
Budova, kde sa kancelárie nachádzajú je novozrekonštruovaná a zateplená. Súčasťou je aj výťah. Na budove sú osadené plastové okná. V rámci budovy sa nachádza cca 30 obchodných spoločností rôzneho zamerania. V cene prenájmu sú zahrnuté energie aj upratovanie kancelárie a aj iné služby ohľadom poradenstva pri podnikaní, ktoré poskytuje firma nachádzajúca sa v budove. Budova je štvorpodlažná. Predmetné nehnuteľnosti sa nachádzajú na 3 a 4 podlaží. Ide o kancelárske priestory o veľkosti 16m2 a 32m2 a 64m2 a sú nezariadené. Priestory sú vhodné pre malé aj stredné firmy, nakoľko kancelárie sa dajú aj pripojiť a vytvoriť väčší celok. Podlaha je nová, laminátová, čiže je na klientovi ako si zariadi predmetnú kanceláriu. Sociálne zariadenia sú nové, zrekonštruované, ktoré sa nachádzajú na každom podlaží. Vykurovanie priestorov je zabezpečené prostredníctvom ústredného kúrenia -vlastná kotolňa. Taktiež sa ponúkajú aj výrobné a garážové priestory. Klienti, ktorí majú prenajaté priestory majú k dispozícii bezplatné parkovanie.  CENA PRENÁJMU SPOLU S ENERGIAM, PARKOVANÍM A UPRATOVANÍM JE cca 9,-€ / m2 V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 866 887, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
140 €/mes.
Komerčná budova Prievidza
Hľadáte  zázemie pre svoje podnikanie? Vaša realitná vám ponúka na predaj Komerčný objekt. LOKALITA KOMERČNÉHO OBJEKTU: Objekt sa nachádza na Ul. Ciglianska cesta 3C v Prievidzi. Jedná sa o vysoko frekventovanú ulicu s veľmi dobrou viditeľnosťou a dostupnosťou celého objektu. Možnosť prezentovať činnosť  firmy. VYUŽITIE KOMERČNÉHO OBJEKTU: Objekt je vhodný ako sídlo spoločnosti, predajňa, servis, sklad a iné. predajňa, showroom. Prístup k objektu je z existujúcej komunikácie, ul. Ciglianska. Objekt je napojený na inžinierske siete: rozvod elektrickej energie, vodovod a kanalizáciu. K budove sú dostupné 2 parkovacie miesta. Vedla nehnuteľnosti sa taktiež  nachádza možnost parkovania zadarmo na mestskom objekte. INVESTIČNÉ VYUŽITIE OBJEKTU: Nehnuteľnosť sa dá dalej využit ako investícia. V budove sa  nachádza platiaci nájomca. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915873332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Prievidza
173 000 €
REZERVOVANÉ - Stavebný pozemok v Bojniciach, 497 m2
Hľadáte stavebný pozemok vhodný na výstavbu svojho vysnívaného rodinného domu? Vaša Realitná vám ponúka krásny, slnečný  pozemok v celkovej výmere  497 m2 situovaného v kúpeľnom meste Bojnice. Skvelá príležitosť pre tých, ktorí hľadajú vlastný kúsok raja v krásnom prostredí. LOKALITA POZEMKU: Pozemok sa nachádza sa v kľudnej a tichej lokalite, s dobrou dostupnosťou. Jeho poloha poskytuje dostatok súkromia a zároveň je blízko ku všetkým potrebným službám ako sú napríklad obchody, školy, lekári a dopravné spojenie. Mesto Bojnice je známa svojimi historickými pamiatkami, ako je napríklad Bojnický zámok a termálne kúpele, takže je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu kľudu a príjemného prostredia s možnosťou tráviť čas aktívne. POZEMOK: Je ideálneho obdĺžnikového tvaru s prístupom po vybudovanej asfaltovej ceste, ktorá slúži len pre obyvateľov danej ulice. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu, inžinierske siete, ako plyn, voda, kanalizácia a elektrina sú situované na hranici pozemku. VÝHODY POZEMKU: TOP LOKALITA, SLNEČNÝ, KRÁSNY VÝHĽAD, VŠETKY SIETE V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Bojnice
82 000 €
Byt s garážou a vlastnou záhradkou – Nováky
redstavujeme jedinečnú príležitosť vlastniť priestranný byt s rozlohou 72 m2. LOKALITA BYTU: Nachádza sa v bezpečnej štvrti, kde si môžete vychutnávať kľud a súkromie. Susedstvo charakterizuje príjemné a rodinné prostredie, ideálne pre tých, ktorí hľadajú harmonický životný štýl. Mesto Nováky je vzdialené 10 minút autom od okresného mesta Prievidza. Byty v danej lokalite sú veľmi vyhľadávané pre ich dostupnosť ku kompletnej občianskej vybavenosti – škola , škôlka, obchodné centrá, zdravotné strediská, pošta a iné. BYT: Byt poskytuje súkromie a samostatnosť so svojím vlastným vchodom. Podlahová plocha bytu predstavuje veľkorýsých 72 m2. Nachádza sa na 2. poschodí. Okrem toho, že tento byt poskytuje komfortné bývanie, môže sa pochváliť garážou pre bezproblémové parkovanie. K nehnuteľnosti patrí aj pozemok, ktorý dáva kupujúcemu ideálnu šancu navrhnúť si vlastnú súkromnú záhradnú oázu. Možnosť vytvorenia vlastného vykurovania. DISPOZÍCIA BYTU: Po vstupe do bytu cez samostatný vchod vás privíta malá špajza napravo, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Ďalej nájdete schodisko, vedúce k chodbe. Po ďalších krokoch sa ocitnete v priestrannej chodbe, kde naľavo sú umiestnené ďalšie úložné priestory a hneď vedľa je kúpeľňa a samostatné WC. Na pravo útulná spálňa. Pokračovaním po chodbe narazíte na kuchyňu, ktorá sa nachádza na ľavej strane a ponúka všetko potrebné pre prípravu chutných jedál. Na pravej strane nájdete ďalšiu miestnosť, ktorá môže slúžiť ako obývacia izba alebo pracovňa. Toto premyslené usporiadanie bytu zabezpečuje príjemné bývanie v každom z jeho kútov. VÝHODY BYTU: LOKALITA DISPOZIČNÉ RIEŠENIE ROZLOHA BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE GARÁŽ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 873 332, 0915 756 855 alebo napíšte mail na matusmajtanm@gmail.com alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Nováky
84 900 €
NOVOSTAVBA 3 IZBOVÝ BYT LÚČKY
Hľadáte útulný trojizbový byt s vlastným parkovacím miestom alebo garážou? Vaša Realitná ponúka na predaj 3 izbový byt v novostavbe bytového domu LÚČKY blok C v centre mesta Prievidza. Lokalita: Bytový dom je situovaný je v exponovanej časti mesta Prievidza, presnejšie na Ulici Terézie Vansovej. Objekt sa nachádza v centre mesta Prievidza a preto je samozrejmosťou kompletná občianska vybavenosť, ako je zdravotné stredisko cca. 3min. chôdze, obchody, reštaurácie, pošta, banky a ostatná mestská vybavenosť cca. 5min. chôdze. Na tej istej ulici sídli SOŠ stavebná a Gymnázium vzdialené cca. 10 minút chôdze. Dostupnosť MHD je cca. 2 minúty od bytového domu a autobusová a železničná stanica v Prievidzi je cca 5minút peši. V blízkosti bytového domu je športový areál SOU stavebné, kde sa nachádza futbalové ihrisko a tenisové kurty. Klimatizované fitnes centrum sa nachádza cca. 4 minúty chôdze. Bytový Dom: V 5. podlažnom bytovom dome sa nachádza 27 bytov. Bytový dom sa aktuálne stavia a bude kolaudovaný v roku 2023. Je zateplený a vybavený technológiami a konštrukciami, ktoré v predstihu vyhovujú prísnym, z roka na rok sa zvyšujúcim tepelno-technickým a energetickým nárokom ustanovených v technických normách. Energetická hospodárnosť budovy, podľa ktorého sa budovy zaraďujú do energetickej triedy,  je na najvyššej úrovni . V bytovom dome je taktiež moderný výťah. Vstup do bytového domu je cez elektronického vrátnika. Bytový dom je orientovaný do východnej a  západnej svetovej strany. V suteréne domu sa pre každý byt nachádzajú pivnice a spoločné priestory pre odloženie bicyklov a kočíkov. Byt: pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, kuchyne, dvoch spální, obývačky a terasy. VÝHODY: TOP POLOHA, NOVOSTAVBA, VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO, GARÁŽ CENA: 2NP 76m2 byt + 9m2 terasa / 156 000 € 3NP 76m2 byt + 9m2 terasa / 153.500€ 4NP 76m2 byt + 9m2 terasa / 156.000€ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel.+421 911 866 887, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
156 000 €
VÝNIMOČNÝ POZEMOK - NOVÁKY 600 m2
áte predstavu o svojom rodinnom dome a chýba vám miesto kde by ste ju zrealizovali? Ponúkame  slnečný stavebný pozemok určený na výstavbu rodinného domu vo výmere 600 m2. LOKALITA POZEMKU: Je situovaný v meste Nováky, v okrajovej, kľudnej časti Lelovce. Vedie k nemu asfaltová prístupová cesta, ktorá končí vstupom na pozemok a to podčiarkuje jeho výnimočnosť. V Novákoch sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, škola, škôlka, futbalové ihrisko, reštaurácie a iné. Kúpeľné mesto Bojnice je vzdialené iba 10 minút autom a taktiež okresné mesto Prievidza máte do desiatich minút. Pozemok  je vsadený v krásnom prostredí, ktoré predurčuje vytvorenie súkromia a bezpečného bývania. Za plotom hory, stvorené na turistiku a v tesnej blízkosti vybudovaná cyklotrasa. POZEMOK: Rovinatý  orientovaný na juho - západnú stranu, určený na výstavbu rodinného domu. Inžinierske siete - voda, elektrina, plyn na hranici pozemku. Rozloha predstavuje 600 m2. Rozmery: šírka 20 m2 dĺžka 30 m2. Pozemok sa predáva v celkovej sume 45 000,- EUR. VÝHODY POZEMKU: LOKALITA, SÚKROMIE, VŠETKY SIETE, CENA V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Nováky
45 000 €
PREDAJ ADMINISTRATÍVNEJ BUDOVY V RYBANOCH, OKRES BÁNOVCE NAD BEBRAVOU
Vaša realitná vám exkluzívne ponúka na predaj zachovalú  dvojpodlažnú administratívnu budovu s priľahlími  pozemkami v celkovej výmere 2789 m2. Nehnuteľnosť je situovaná v obci Rybany  okres Bánovce nad Bebravou. LOKALITA ADMINISTRATÍVNEJ BUDOVY: Budova sa nachádza v katastri obce Rybany, okres Bánnovce nad Bebravou, v Trenčianskom kraji, neďaleko centra okresného mesta Bánovce nad Bebravou, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Vzdialenosť obce od okresného mesta je cca 10 km. V okolí prevláda zástavba nebytových objektov a prevádzok viacerých firiem s bezproblémovým dopravným sporením prímestskou autobusovou dopravou pričom čas jazdy do okresného mesta je do 10. min. Lokalita je dobre dostupná osobnou aj nákladnou dopravou. Do areálu je možné sa dostať  osobným, aj nákladným vozidlom po spevnenej miestnej komunikácii. ADMINISTRATÍVNA BUDOVA: Samostatne stojaca dvojposchodová murovaná stavba s plochou strechou, podpivničená. Časť administratívy má dve nadzemné podlažia -  podpivničená s valbovou strechou bez obytného podkrovia, časť administratívy má jedno nadzemné podlažie - plochá strecha pokrytá plechovou strešnou krytinou. V prednej časti sú situované kancelárie a v zadnej časti kuchyňa a jedáleň. Objekt je napojený na verejný rozvod elektriky, plynu, vody a kanalizácia do žumpy. DISPOZÍCIA ADMINISTRATÍVNEJ BUDOVY: Suterén pozostáva zo schodišťového priestoru, kotolne, uhoľne a skladov. Prízemie pozostáva zo zádveria, schodišťového priestoru, chodby, kancelárií, WC muži, WC ženy, kuchyne, jedáleň, sklady a miestnosť pre upratovačku. Poschodie pozostáva zo schodišťového priestoru, chodby a kancelárií. VYUŽITIE: Nehnuteľnosť je možné využiť na priemyselné účely, poľnohospodárske či výrobné, alebo skladovacie kapacity so zázemím a infraštruktúrou. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte mail na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01
Rybany
220 000 €
Novostavba rodinného domu v Bojniciach s nadštandardnými priestormi
Vaša Realitná ponúka na predaj, krásnu novostavbu rodinného domu s veľkorysým komfortom, premyslenou dispozíciou, situovanú v skvelej lokalite. Tento kvalitne postavený dom vás presvedčí, že v ňom chcete žiť a plne využívať súkromie, záhradu, krb, priestranné izby s vlastnými šatníkmi a kúpeľňami. LOKALITA RODINNÉHO DOMU: Dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite rodinných domov v pokojnej, slepej ulici mesta Bojnice časť Dubnica. Samotné mesto Bojnice je vyhľadávanou turistickou lokalitou, nachádza sa tu Bojnický zámok, Bojnické kúpele a ZOO, kde sa koná mnoho podujatí s vysokou návštevnosťou hlavne v letnom období. Okrem toho sa Bojnice stali strediskom pre oddych a celoročnú rekreáciu vďaka kúpeľom, ktoré v posledných rokoch prešli rekonštrukciou a sú vyhľadávané tuzemskými aj zahraničnými návštevníkmi. Obyvatelia mesta majú k dispozícii výbornú občiansku vybavenosť - školu, škôlku, poštu, potraviny, skvelé reštaurácie a kaviarne. Dané kúpeľné mestečko je prakticky prepojené s okresným mestom Prievidza, kde nájdete banky, stredné školy, obchodné centrá a iné... DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Ide o samostatne stojacu 5 izbovú novostavbu tvaru L so sedlovou strechou pozostávajúci z jedného nadzemného podlažia. Zastavaná plocha nehnuteľnosti 237 m2, pozemok vo výmere 983 m2. DISPOZÍCIA : vstupná hala, WC pre hostí, technická miestnosť a práčovňa, kancelária, komora, šatník, kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou s východom na prekrytú terasu, detská izba, hosťovská izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC, rodičovská spálňa s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, WC a prislúchajúcim šatníkom. Dom je veľmi prakticky rozdelený na dennú a nočnú časť, zamilujete si útulnosť interiéru navodenú využitím svetlých a naturálnych farieb. Spoločenské centrum celej rodiny v priestrannej obývacej miestnosti s krbom dotvára výnimočný a zároveň funkčný priestor. Vzdušnosť priestoru dodávajú nádherné vysoké stropy, ktoré podčiarkujú reprezentatívny charakter bývania. Každá obytná miestnosť má priamy vstup na záhradu s maximálnym súkromím. RODINNÝ DOM: Daná nehnuteľnosť je postavená a skolaudovaná v roku 2020 z kvalitných a nadčasových materiálov. ZASTREŠENIE : prekrytie domu sedlovou strechou, krov drevený, strešná krytina betónová BRAMAC, zateplená izoláciou ISOVER hr. 300 mm OKNÁ, DVERE : vstupné dvere bezpečnostné - hliníkové, vnútorné dvere dyhované v obložkových zárubniach, veľké presklenia hliníkové zostavy -  izolačné trojsklo, okná v kombinácii hliník - plast, izolačné trojsklo,  zn. INCON VÚTORNÉ POVRCHY : podlahy v statných  miestnostiach veľkoformátové keramické dlažby, podlahy v obytných miestnostiach veľkoplošné laminátové podlahy, omietky sadrové hladké KÚRENIE : vykurovanie podlahové, teplovodné, zdroj vykurovania tepelné čerpadlo vzduch - voda, alternatívny zdroj tepla zabezpečuje teplovzdušný krb OBVODOVÉ MÚRY : tehla hrúbky 300 mm, zateplenie keramická vata Splašky odvedené do verejnej kanalizácie. VÝHODY RODINNÉHO DOMU : LOKALITA, OTVORENÝ PRESVETLENÝ PRIESTOR, SÚKROMIE, ÚTULNÉ A ZÁROVEŇ MODERNÉ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0911 866 887, 0915 756 855 alebo napíšte Email na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Bojnice
445 000 €
Priemyselný areál Nováky 8302 m2
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Nováky. Plocha: úžitková 700m2, zastavaná 338m2.Stav objektu: pôvodný stav. Spoločnosť Vaša Realitná je realitná kancelária pôsobiaca na Hornej Nitre - v meste Prievidza. Sme profesionálna, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť disponujúca dlhoročnými skúsenosťami v oblasti realít s cieľom maximalizovať Vašu spokojnosť. Náš profesionálny tím poskytuje komplexné služby v oblasti realít. Špeciálne sa zameriavame na predaj, kúpu a prenájom bytov, domov, pozemkov, podnikateľských objektov a investície do nehnuteľností.
Nováky
dohodou
SUNNY PARADISE B NOVOSTAVBA RODINNÝ DOM PRIEVIDZA
Snívate o nadštandardnej novostavbe rodinného domu v lukratívnej časti mesta? Vaša Realitná ponúka na predaj novostavbu, moderný jednopodlažný rodinný dom v novom rezidenčnom komplexe SUNNY PARADISE. Nehnuteľnosť je zaujímavá veľkorysým priestorom o rozlohe 150m2 plus terasou a záhradným domčekom. Nachádza sa v Prievidzi v blízkosti mesta Bojnice na pozemku o rozlohe 508m2. Nehnuteľnosť sa predáva so spevnenými plochami okolo domu a výsadbou zelene pred domom a okolo neho. LOKALITA DOMU: ponúka pokojné bývanie v novovybudovanej prestížnej rezidenčnej časti mesta Prievidza v blízkosti mesta Bojnice. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť ako je zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, pošta, banky, detské ihrisko, fitnes centrum RM SPORT RESORT, LIDL, KAUFLAND, OC KORZO, UNIKLINIKA, škola, škôlka a ostatná mestská vybavenosť cca 10minút chôdze. Neodmysliteľnou súčasťou lokality je mestský park s minigolfom a jazerom pretínajúci rieka Nitra. RODINNÝ DOM: Rodinný dom tvorí priestranná vstupná chodba, na ktorej sa nachádza samostatné WC s umývadlom. Z chodby sa vstupuje do veľkorysej dennej časti – kuchyne so špajzou spojenej s jedálňou a obývacou časťou. Denná časť je presvetlená veľkými dverami HS Portal orientovanými do juhovýchodnej svetovej strany s výstupom na privátnu terasu prekrytú hliníkovou pergolou. Táto ponúka dostatok miesta na relax, gril párty, ale aj na vírivku, prípadne bazén. V zadnej časti domu sú dve detské izby, rodinná kúpeľňa s ďalším WC, sprchovým kútom, vaňou a priestorom pre dve umývadlá. Ďalej je technická miestnosť pre práčku, sušičku, kotol a iné vybavenie domu. Spálňa ponúka miesto pre manželskú posteľ a vstavanú skriňu. TECHNICKÉ VYBAVENIE DOMU: Dom je napojený na všetky inžinierske siete ako elektrika, kanalizácia a voda. Dom je postavený z 250mm ITONG a zateplený 120mm - 160mm fasádnym polystyrénom. Všetky okná a balkónové dvere sú z izolačného trojskla značky SLOVAKTUAL.  Strecha je rovnako zateplená 300mm vatou plus spádovým polystyrénom a ako krytina je použitá fólia SIKAPLAN. Kúrenie a ohrev teplej vody v dome zabezpečuje tepelné čerpadlo VIESSMANN - jednotka na trhu, v súčinnosti s podlahovým vykurovaním.   Ako bonus urobil investor prípravu na inteligentnú závlahu záhrady, prípravu na dobíjaciu stanicu na elektromobil a myslel aj na funkčné prekrytie smetných košov pred domom. Rovnako nezabudol na dnes stále neštandardnú inteligentnú centrálnu rekuperáciu a antracitovú hliníkovú bránku deliacu súkromie záhrady od ulice. VÝHODY DOMU: NOVOSTAVBA NADŠTANDARDNÉ MATERIÁLY GARÁŽ POLOHA SLNEČNÝ ROVINATÝ POZEMOK MOŽNOSŤ DOKONČENIA PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV CENA V STAVE HOLODOM JE 375.000€ FOTKY SÚ ILUSTRAČNÉ. LINK NA STRÁNKU K PROJEKTU: https://sunnyparadise.sk/ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0905333660, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mironpetras@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
375 000 €
2-izbový byt na Starom sídlisku, Prievidza
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt o rozlohe 55 m2 v meste Prievidza v kludnej časti Starého sídliska na ulici Alexandra Rudnaya. BYTOVÝ DOM: Nachádza sa na vyvýšenom prízemí z 3 v tehlovom bytovom dome, jedná sa o stredný byt, okná otočené do dvora. DISPOZÍCIA BYTU: Dispozične riešený nasledovne: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, napravo obývacia izba prepojená s kuchyňou a nalavo spálňa BYT: Byt je po rekonštrukcii - plastové okná, na chodbe a v kuchyni dlažba, stierky, nová elektroinštalácia, nové interiérové dvere, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, bezpečnostné vstupné dvere. Je v osobnom vlastníctve. Predáva sa tak ako môžete vidieť na fotografiách. VÝHODY BYTU: rekonštrukcia, kompletná občianska vybavenosť bezproblémové parkovanie Možné financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme aj bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel. 0915 323 883, mail beseda@vasarelitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
75 000 €
ZARIADENÝ 2 IZBOVÝ BYT , STARÉ SÍDLISKO
Vaša realitná ponúka na predaj 2 izbový byt, umiestný v peknej lokalite mesta Prievidza. LOKALITA BYTU: Bytový dom je situovaný v kľudnej zóne mesta Prievidza na ulici Rudnaja v mestskej časti Staré sídlisko. Byty v danej lokalite sú veľmi vyhľadávané aj pre ich dostupnosť k občianskej vybavenosti, ako zdravotné stredisko, obchodné centrá, pošta, škola, škôlka. Centrum mesta je vzdialené 10 min. chôdze a taktiež aj kúpeľné mestečko Bojnice budete mať na pešo 20 min. BYTOVÝ DOM: Pozostáva z dvoch vchodov a štyroch podlaží. Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá spočíva vo výmene vstupných dverí a elektronického vrátnika. V suteréne domu sa pre každý byt nachádzajú pivnice a spoločné priestory pre odloženie bicyklov a kočíkov. DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa prepojená s obývačkou a spálňa. BYT: Je situovaný na prvom poschodí a prešiel rekonštrukciou, ktorá spočíva vo výmene všetkých rozvodov, radiátorov a v neposlednom rade vo výmene okien. K prednostiam bytu patrí jeho svetlosť a dispozičné riešenie, celkovo pôsobí príjemne. V obytných miestnostiach, kuchyni a chodbe je plávajúca podlaha a zvyšok tvoria keramické dlažby. VÝHODY BYTU: lokalita, bezproblémové parkovanie, blízkosť mestského parku Byt v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie možné cez HÚ s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0911 866 887, alebo napíšte Email na mirkamajtanova@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Prievidza
82 000 €
Kancelárske priestory v centre mesta Prievidza 64 m2
Vaša Realitná ponúka na prenájom kancelárske priestory v centre mesta Prievidza v krídle budovy Priemstav s vlastným vyhradeným parkoviskom. Budova, kde sa kancelárie nachádzajú je novozrekonštruovaná a zateplená. Súčasťou je aj výťah. Na budove sú osadené plastové okná. V rámci budovy sa nachádza cca 30 obchodných spoločností rôzneho zamerania. V cene prenájmu sú zahrnuté energie aj upratovanie kancelárie a aj iné služby ohľadom poradenstva pri podnikaní, ktoré poskytuje firma nachádzajúca sa v budove. Budova je štvorpodlažná. Predmetné nehnuteľnosti sa nachádzajú na 4 podlaží. Ide o kancelárske priestory o veľkosti 64 m2 a sú nezariadené. Podlaha je z PVC, čiže je na klientovi ako si zariadi predmetnú kanceláriu. Sociálne zariadenia sú nové, zrekonštruované, ktoré sa nachádzajú na každom podlaží. Vykurovanie priestorov je zabezpečené prostredníctvom ústredného kúrenia -vlastná kotolňa. Taktiež sa ponúkajú aj výrobné a garážové priestory. CENA PRENÁJMU SPOLU S ENERGIAMI A UPRATOVANÍM JE 450.-€ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0905333660, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mironpetras@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Hviezdoslavova 3 (bývalá budova “C” Priemstavu, vchod vedľa lekárne), Prievidza.
Prievidza
450 €/mes.
Štýlová rodinná chata Poruba pozemok 750 m2
Hľadáte štýlovú rekreačnú chatu alebo atypický rodinný dom v krásnom prostredí na okraji obce ? Vaša Realitná + vám ponúka na predaj presne takú nehnuteľnosť v obci Poruba. LOKALITA CHATY: Rodinná chata sa nachádza v tichej slepej ulici mimo zástavby rodinných domov obce Poruba. Jedinečnosť lokality umocňuje blízkosť prírody, zároveň na pešo do centra obce. Má taktiež predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V obci Poruba sa nachádza takmer kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, futbalové ihrisko, pohostinstvo a iné. Za plotom hory, stvorené na turistiku a bicyklovanie. DISPOZÍCIA CHATY: Ide o samostatne stojacu rekreačnú chatu postavenú na začiatku roku 2005 pozostávajúca z 2 nadzemných podlaží. Na 1. NP sa nachádza 2x izba, predsieň, chodba, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou, špajza, jedáleň Na 2. nadzemnom podlaží podkrovné priestory na spanie REKREAČNÁ CHATA: Dvojpodlažná samostatne stojaca rekreačná chata postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 750 m2. Pozemok slnečný, orientovaný na juho – západnú svetovú stranu. Zastavaná plocha domu predstavuje 148 m2. Úžitková plocha domu je 168 m2 NOSNÉ KONŠTRUKCIE: základové konštrukcie betónové pásy. Nosné murivo porobetónové a drevená konštrukcia. Stropnú konštrukciu tvorí drevený strop. ZASTREŠENIE: prestrešenie domu pultovými strechami, krov drevený, strešná krytina galvanizované plechové tvárnice s keramickým posypom. Odvodnenie RD dvomi vonkajšími zvodmi OKNÁ, DVERE: plastové, vstupné dvere drevené VNÚTORNÉ POVRCHY: Podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, veľkoplošné laminátové podlahy. Obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. Plochy stien štukové omietky VONKAJŠIE POVRCHY: drevený obklad a silikónovej omietky ROZVODY: elektroinštalácia motorická medená, rozvody vody, plynu a odpadu zodpovedajúce stavu KÚRENIE: Vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom plynového kotla, radiátory, krbové kachle v obývačke ODPADY: Splašky odvedené do žumpy s možnosťou napojenia do obecnej kanalizácie – prípojka 7 metrov. Súčasťou rodinnej chaty je aj prestrešená terasa s vonkajším krbom a ohniskom. Výhodou nehnuteľnosti je taktiež možnosť rozdelenia na dve samostatné parcely. Zvyšnú časť tak využiť na stavbu novej stavby, nakoľko aj k tejto časti pozemku je zabezpečený prístup. Chata je vedená v katastri nehnuteľností ako rodinný dom, čo znamená bezproblémové financovania hypotekárnym úverom. K chate je možné dokúpiť aj stavebný pozemok so sieťami na hranici pozemku o veľkosti 500 m2. VÝHODY CHATY: lokalita slnečný pozemok do juhozápadnej svetovej strany veľkorysý pozemok štýlové prevedenie stavby Rodinná chata v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie nehnuteľnosti možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel.0915 756 855, 0903 021 002, alebo alebo napíšte mail na peter.vrtak@vasarealitna.sk alebo priamo na adrese Vaša Realitná + s. r. o., Bojnická cesta 4, Prievidza.
Poruba
143 000 €
Jedinečný stavebný pozemok s úžasným výhľadom Bojnice
Kúpa ideálneho pozemku pre váš vysnívaný rodinný dom môže byť niekedy zložitá. Vaša Realitná vám však ponúka na predaj tento neobyčajný stavebný pozemok o veľkosti 750 m2, ktorý nie lenže očarí vaše srdce svojím nádherným výhľadom na okolitú krajinu, ale ponúka aj kompletnú infraštruktúru potrebnú pre váš budúci domov. Skvelá príležitosť pre tých, ktorí hľadajú vlastný kúsok zeme v krásnom prostredí. LOKALITA POZEMKU: Pozemok je situovaný v kľudnej, tichej lokalite, s dobrou dostupnosťou. Jeho poloha poskytuje dostatok súkromia a zároveň je blízko ku všetkým potrebným službám ako sú napríklad obchody, školy, lekári a dopravné spojenie. Presnejšie sa nachádza na ul. Rekreačná. Okolie pozemku je stvorené na príjemné prechádzky v prírode i športovanie. Vysadnúť na bicykel alebo prebehnúť sa do lesa vyvetrať si hlavu. Mesto Bojnice je známe svojimi historickými pamiatkami, ako je napríklad Bojnický zámok a termálne kúpele, takže je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu kľudu a príjemného prostredia s možnosťou tráviť čas aktívne. POZEMOK: Je ideálneho obdĺžnikového tvaru s dostatočnou šírkou a s priamym prístupom po asfaltovej ceste. Juhovýchodná orientácia s panoramatickým výhľadom na Prievidzu a Bojnice určite zjednoduší budúcim majiteľom osadenie rodinného domu do terénu. Rozmery pozemku : 22m  x 34 m Pozemok je určený v zmysle územného plánu na výstavbu rodinného domu. Inžinierske siete, ako plyn, voda, kanalizácia a elektrina sú situované na hranici pozemku. VÝHODY POZEMKU: TOP LOKALITA, SLNEČNÝ, KRÁSNY VÝHĽAD,  SIETE V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0915 756 855 alebo napíšte mail na peter.vrtak@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza 971 01.
Bojnice
149 990 €
1 2 3