Skladovo – kancelárske priestory Stará Vajnorská
Ponúkame na prenájom  skladovo-obchodno-kancelársko-výrobné priestory na ulici Stará Vajnorská v Bratislave. Priestory na prenájom sa nachádzajú na prízemí a poschodí. Dá sa rozdeliť po rôznych častiach min. 300m2 maximálne 2500m2. Priestor sa dá využiť na skladovanie, predajňu, showroom a kancelárie. Energie sa vyčísľujú na základe vlastného elektromeru a vykuruje sa centrálne plynom, platí sa len vo vykurovacom období za vykurovanie.  Priestor je zariadený, v kanceláriách sa nachádzajú nové klimatizačné jednotky – priestory sú klimatizované, vstupy do rôznych častí priestorov sú zabezpečené  čipovými kartami, automatická brána na príjem a výdaj tovaru + nakladacia rampa pre kamión. Jednotlivé priestory sú prepojené serverovňou. V priestore sa nachádza aj nákladný výťah s nosnosťou 1800kg. Kompletné sociálne zariadenie vrátene sprchy. Parkovacie miesta sa nachádzajú pri budove. Možnosť dispozičných úprav. Voľné od 1.8.2023. Úžitková plocha je 2 500 m2. Cena: Prízemie – 6,50 €/m2 Poschodie – 5 €/m2 Areál funguje ako veľkoobchodné centrum viac ako 20 rokov s výhodami  hlavného mesta a s vynikajúcou dostupnosťou 1 km z diaľnice v smere od  Senca a s dobrou dostupnosťou do centra. Areál je strážený SBS službou  a kamerovým systémom, non-stop prístupný 24hod / 7dní v týždni/ 365 dní v  roku. Parkovanie priamo pri priestoroch, vysoko rýchlostný optický internet vo  všetkých priestoroch. Z areálu je dobrá dostupnosť do centra Bratislavy a skvelá dostupnosť do obchodných centier - Shopping Palace cca 1 km, VIVO! 3 km, Avion Shopping Park 3 km. Objekt sa nachádza v zastavanom území obce Bratislava, k. ú. Nové Mesto. Prístup k nehnuteľnosti je po spevnenej komunikácii, v areáli je aj možnosť stravovania v blízkom bistre. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s dobrou polohou, občianska vybavenosť je v jej dostupnej blízkosti. MOŽNOSŤ ZRIADENIA SÍDLA FIRMY!
Bratislava III - Nové Mesto
1 950 €/mes.
Pekný, priestranný 4i bungalov v Dunajskej Strede
Ponúkame na predaj veľmi pekný, priestranný 4 izbový rodinný dom - bungalov, s dobre riešenou dispozíciou, svetlými izbami a pozemkom. Rodinný dom sa nachádza v peknom, tichom a zastavanom prostredí v Dunajskej Strede. Veľkou výhodou je blízkosť občianskej vybavenosti no zároveň blízkosť relaxu a športových možností. - dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s vybavenou kuchyňou vstup na terasu, komora, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, 3 nepriechodné samostatné izby - úžitková plocha: 174m2 - IS: plyn, elektrina, kanalizácia, vodovod - terasa prestrešená, studňa, predpríprava na vonkajší bazén - kúrenie plynové podlahové v izbách sú radiátory - pozemok: 575m2, zámková dlažba, oplotenie z každej strany, na pozemku sú možné 2 parkovacie miesta + garáž je i so vstupnou bránou na elektrický pohon. Mesto Dunajská Streda žije mestským životom, historickým, kultúrnym a športovým vyžitím. Samozrejmosťou sú MŠ, ZŠ, stredné školy, pošta, zdravotné strediská, nemocnica, lekárne, obchody, reštaurácie, služby, štadióny, termálne kúpalisko, wellness a blízkosť krásnej prírody Žitného ostrova .... Veľmi dobrá dopravná infraštruktúra: vlak, autobusy, cesty 1.triedy, dokončená  R7 - zabezpečenie financovania cez HÚ V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo.
Dunajská Streda
249 000 €
Investičný pozemok v obci Bernolákovo na predaj
Ponúkame vám na predaj investičný pozemok na základe Územnoplánovacej informácie vydanej obecným úradom Bernolákovo na výstavbu rodinných domov, bytových domov . Pozemok sa nachádza v novej lokalite, na hranici katastrálneho územia Bernolákovo a tesne susedí s katastrálnym územím Chorvátsky Grob. Je zahrnutý v územnom pláne ako zmiešané plochy bývania a občianskej vybavenosti. Do lokality je už vybudovaný výjazd z diaľnice D1 (križovatka Triblavina). Buduje sa aj prepojenie (cesta – Ampérova ulica) priamo na cestu do Chorvátskeho Grobu, ktorá vedie z Bernolákova (ponad diaľnicu D1). Aktuálna výmera pozemku je 4 428 m2. Rozmery pozemku sú cca 49x90m . Momentálne sa priamo na pozemku nenachádzajú žiadne IS, ale v tesnej blízkosti je už skoro dobudovaný VGP park, ktorý je súčasťou projektu Park city Triblavina. Cena pozemku je 100,-Eur/m2,pri serióznom jednaní dohoda možná.
Bernolákovo
442 800 €
Obchodný priestor v blízkosti polikliniky Tehelná – Bratislava III
Ponúkame na prenájom lukratívny obchodný priestor nachádzajúci sa v Novom Meste – Bratislava 3, blízko polikliniky Tehelná. Priestor je na zvýšenom prízemí a má 390m2. Je možné ho predeliť na 130m2 a 260m2 priestor.  Výhodou je rozľahla terasa, vlastný vstup, nakladacia rampa a pod. Momentálne je schválený na gastro prevádzku. Vhodné na potraviny, priestor pre detské centrum, či škôlku a pod... Voľné od 1.7.2024. Možnosť prispôsobenia priestoru. Nájomné je 12,5 €/m2/mesiac + energie cca 3,5 €/m2/mesiac. Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra. 
Bratislava III - Nové Mesto
1 625 €/mes.
Na prenájom 2i byt na Narcisovej ulici v Ružinove
Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruovaný 2i byt na Narcisovej ulici v Ružinove. Byt má výmeru 55m2 + balkón 10m2 a prislúcha k nemu taktiež pivnica. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s novou kuchynskou linkou, obývacej izby, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného wc. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený – v prípade záujmu je však možné dozariadiť sedacou súpravou a posteľou. Cena prenájmu je 700€ vrátane energií. Pri podpise NZ sa platí 1x nájom, 1x vratný depozit a 1x sprostredkovateľská provízia RK.
Bratislava II - Ružinov
700 €/mes.
Predaj 2i bytu vo vyhľadávanej lokalite Ružinova
Ponúkame na predaj 2izbovy byt s dvomi balkónmi v Ružinove. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, mimo ruchu hlavnej cesty. Bezbariérový prístup, poschodie 4/6 s výťahom. Dve izby, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné wc. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, je prázdny, priravený ihneď k nasťahovaniu. Bytový dom je taktiež po kompletnej rekonštrukcii. Veľmi nízke mesačné náklady, bez tiarch, predajom okamžite voľný. Cena je konečná a nebude už navyšovaná, zahŕňa aj kompletný právny servis a všetky poplatky potrebné na prevod nehnuteľnosti.
Bratislava II - Ružinov
224 000 €
Na predaj 2-izbový byt na Nejedlého ulici v Dúbravke
Ponúkame na predaj 2i byt na Nejedlého ulici v Dúbravke. Byt má výmeru 51 m2 a nachádza sa na 5. poschodí v 8.podlažnom bytovom dome s výťahom. Orientovaná je na východ. K bytu prislúcha pivnica v suteréne BD. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej samostatnej obývačky (priechodnej), samostatnej nepriechodnej spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - boli vymenené plastové okná, položená nová plávajúca podlaha, nové interiérové dvere, bezpečnostné dvere. V kúpeľni je vaňa. Mesačné náklady sú 150€ na 2 osoby. Bytový dom je zrekonštruovaný a nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite Dúbravky s kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti je ZŠ, MŠ, OC Saratov, zverolekár, zdravotné stredisko, MHD zastávka. Za 4 min autom ste v Bory Mall. Cena bytu je 169 000 Eur a je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK. Bez tiarch, kúpou voľný.
Bratislava IV - Dúbravka
169 000 €
33 m2 kancelária na prenájom v Stupave na Hlavnej ulici
Ponúkame na prenájom novo-zrekonštruované priestory v Stupave v priamom centre. Vstup do budovy je z bočnej strany a nachádza sa na 1.poschodí v budove bez výťahu. Jedná sa o pekný, slnečný priestor s celkovou výmerou 33 m2. Priestor je vhodný nielen ako administratívny. K dispozícii je internet, klimatizácia, WC panské a  dámske . Ceny sú uvedene bez DPH. V cene  sú zahrnuté poplatky za energie. Záujemca neplatí žiadnu províziu pre RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v nasej realitnej kanc. na 0948 854 777 v pracovne dni od 9 do 18 hod.
Stupava
430 €/mes.
Kancelárske priestory, Stará Vajnorská, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Starej Vajnorskej v BA III Nové mesto, vo výmerách od 9 do 52m2. Jedná sa o kancelárie nachádzajúce na 2. a 3. poschodí novostavby s vlastným parkoviskom priamo pri hlavnej ceste. Štandard : plastové okná, žalúzie, kazetový strop, spoločná kuchynka a WC, (kancelárie 52m2 majú vlastné WC a kuchynku), internet v cene 14,-€/mesiac - T-com, alebo 22,-€/mesiac optika, tel linka v cene 6,-E/mesiac, SBS, alarm+kamerový systém, výťah, parkovacie miesto v cene 33,-E/mesiac+DPH. Voľné ihneď. Nájomca neplatí províziu RK. 
Bratislava III - Nové Mesto
251,91 €/mes.
Kancelárske priestory, Rybničná, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Rybničnej ul. v BA III Vajnory. Jedná sa o zrekonštruované kancelárie v administratívnej budove vo výmerách od 20 do 1500m2. Aktuálne sú ihned k dispozícii kancelárie o výmere do 20m2, 36+17m2 na druhom poschodí, open space 53+14m2 na štvrtom poschodí a rôzne iné kombinácie. Súčasťou kancelárskych priestorov je koberec, nové osvetľovacie telesá, internet, telefón, plastové okná, klimatizácia, reštaurácia v budove. Parkovanie pred budovou. Možnosť prenájmu skladových priestorov. Cena je uvedená vrátane energií. Nájomca neplatí províziu RK.
Bratislava III - Vajnory
7 125 €/mes.
Pozemok v priemyselnej zóne, Bernolákovo, okr. Senec
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v priemyselnej zóne v obci Bernolákovo, o výmere 10717m², vhodný na komerčnú výstavbu. Výhodná poloha -  v tesnej blízkosti hlavného ťahu Senec - BA. Všetky IS v dosahu. Bližšie info v našej RK.
Bernolákovo
549 000 €
Kancelárske priestory, Košická, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory  v polyfunkčnýom dome Viktória, ktorý je situovaný v širšom centre Bratislavy, medzi ulicami Košická a Viktorínova, v mestskej časti Ružinov. V blízkosti sa nachádzajú detské ihriská, škôlka, základná škola, nákupné centrá a dostatok zelene (nielen v okolí, ale aj priamo v poloverejnom vnútrobloku). K dispozícii sú priestory o rozlohe  od 15 m² na 2.poschodí. V cene nájomného je používanie zasadačky pre 8 ľudí a peknej kuchynky. Výhodný internet - optika. Parkovanie v garáži, prípadne prenajať si parkovacie státia v protiľahlej budove. Voľná je 1 kancelária výmery 28,6 m². Cena nájmu VRÁTANE zasadačky a prevádzkových nákladov a energií je 623 €/mesiac + DPH. Je voľná aj vedlašia. Nájom vátane vš. poplatkov za obe kancelárie je 1.246 €/mesiac + DPH. Záujemca neplatí neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Bratislava II - Ružinov
1 246 €/mes.
Kancelárske priestory na prenájom (60m2)Bratislava- Ružinov, ulica Galvaniho
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Galvaniho ul. v BA - II Ružinov s úžitkovou plochou 60m². Priestor sa nachádza na 3.N.P. administratívnej budovy v priemyselnej zóne s dobrou dostupnosťou z diaľničného obchvatu D1.Pozostáva z 3 zariadených miestností (30m²+15m²+15m² kuchynka), plastové okná, plávajúca podlaha/koberec, umývadlo, internet - optika, spoločné sociálne zariadenia, ústredné kúrenie. Dve parkovacie miesta priamo pred budovou v cene prenájmu. Voľné ihneď. Cena prenájmu je 8,33-€ /m²/mesiac bez DPH vrátane nákladov na energie a služby (el.energia, teplo, vodné, stočné, odvoz odpadu a správa areálu). Nájomca neplatí províziu RK. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie info kontaktujte makléra.
Bratislava II - Ružinov
499,80 €/mes.
Pozemok v k.ú. Vištuk , okres Pezinok na predaj
Ponúkame Vám na predaj pozemok v katastrálnom území Vištuk, okres Pezinok. Pozemok sa nachádza medzi obcami Vištuk a Modra, v blízkosti vodnej priehrady. Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce a nie je spoločnou nehnuteľnosťou.  Spôsob využívania pozemku- rastlinná výroba, pestovanie obilnín, zeleniny ale pozemok nemusí byť využívaný len pre rastlinnú výrobu. Celková výmera je 11 334 m2. Cena dohodou. Pre bližšie info kontaktujte uvedeného makléra.
Vištuk
dohodou
1i byt v Malackách, sídlisko Juh na predaj
Ponúkame na predaj 1i byt v Malackách, sídlisko Juh, poschodie 2/8, výmera 36m2. Byt prešiel rekonštrukciou, má nové okná, podlahy, murované jadro. Nová kúpeľňa so sprchovým kútom, spojená s wc. Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - el.rúra, varná doska. K bytu patrí aj pivnica. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, nové výťahy, zateplenie, fasáda, okná v spoločných priestoroch, elektronický vrátnik. Parkovanie priamo pred domom, bez tiarch, predajom okamžite voľné. 
Malacky
89 000 €
Novostavba rodinného domu v obci Plavecký Štvrtok
Ponúkame na predaj 3i rodinný dom v obci  Plavecký Štvrtok Ide o novostavbu typu bungalov, na pozemku s výmerou 450m2. Dom má dve nepriechodné izby, kúpeľňu s vaňou, samostatné wc , veľkú predsieň a kuchyňu spojenú s priestrannou obývačkou. Dom je postavený z kvalitných materiálov a luxusne zariadený, všetko vybavenie zostáva pri predaji v dome. Pozemok je oplotený, vjazd s posuvnou bránou s diaľkovým ovládaním. Nehnuteľnosť sa nachádza na okraji obce, na konci slepej ulice, čo zaručuje dokonalé súkromie. 
Plavecký Štvrtok
279 000 €
Kancelárie, Koceľova, Bratislava II
Ponúkame na prenájom  kancelárske priestory v administratívnej budove na Koceľovej ulici v Ružinove.  K dispozicii sú kancelárie od rozlohy 17 m² do 50 m². Vstup do budovy zabezpečený 24 hod. Voľné sú klimatizované i neklimatizované kancelárie. Budova prešla rekonštrukciou, nové plastové okná. Toalety a kuchynský kút sú spoločné pre poschodie. Výborná lokalita z hľadiska dopravnej dostupnosti ako i dostupnosti služieb. V blízkosti niekoľko zastávok MHD. Blízko centra. Bezproblémové parkovanie možné priamo na ulici. Cena nájmu sa pohybuje okolo 11 eur/m²/mesiac vrátane energí, v závislosti od stavu kancelárie. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Bratislava II - Ružinov
550 €/mes.
Kancelárske priestory, Rybničná, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Rybničnej ul. v BA III Vajnory. Jedná sa o zrekonštruované kancelárie v administratívnej budove vo výmerách od 20 do 1500m2. Aktuálne sú ihned k dispozícii kancelárie o výmere do 20m2, 36+17m2 na druhom poschodí, open space 53+14m2 na štvrtom poschodí a rôzne iné kombinácie. Súčasťou kancelárskych priestorov je koberec, nové osvetľovacie telesá, internet, telefón, plastové okná, klimatizácia, reštaurácia v budove. Parkovanie pred budovou. Možnosť prenájmu skladových priestorov. Cena je uvedená vrátane energií. Nájomca neplatí províziu RK.
Bratislava III - Vajnory
190 €/mes.
Kancelárske priestory v centre mesta - 175,58 m2, Michalská - Staré mesto
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na 5. poschodí historickej budovy na  Michalskej ulici v Starom Meste,  Bratislava I. Klimatizované priestory vo výmere  175,58 m² zahŕňajú recepciu, samostatnú kanceláriu, open space a zázemie. K dispozícii je kuchynka a toalety. Cena nájmu je 1 650 €/mesiac. a cena energií a služieb je 450 €/ mesiac, celkom 2100 €/mes + DPH. V cene nájmu je zahrnuté aj zariadenie priestorov nábytkom, ktorý je k dispozícii. Parkovanie za poplatok 152,25 €/mes + DPH. Výborná dostupnosť MHD, kompletné občianske vybavenie. Kancelárie sú k dispozícii IHNEĎ. Priestory Vám radi predstavíme na obhliadke. Záujemca neplatí províziu RK. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
1 650 €/mes.
Kancelárie na prenájom 26 - 3000m2, Mostová - Bratislava I, Carlton Savoy
Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárie na Mostovej ulici v centre mesta v Bratislave I - Staré mesto. Ide o veľkolepý komplex, priamo na Hviezdoslavovom námestí, na najlepšej adrese v Bratislave. Lukratívna budova ponúka samostatné alebo priechodné kancelárie, už od 25 m². Fixná cena bez vyúčtovania energií, zasadacie miestnosti a internet + wi-fi v cene, parkovanie priamo v komplexe, ľahká dostupnosť MHD, kaviareň a reštaurácie priamo v komplexe. Svojím vysokým štandardom sú vhodné aj pre náročných klientov. K dispozícii recepcia, prístup 24/7. Parkovacie státie je možné zarezervovať v Carlton garage. Cena nájmu je od 500 €/mesiac bez DPH za 26 m² nájomnej plochy (vr. podielu spoloč. priestorov) a zahŕňa všetky prevádzkové náklady (všetky energie) a internet. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.        
Bratislava I - Staré Mesto
500 €/mes.
Predaj 3i bytu v Petržalke na Jasovskej ulici
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Petržalke na Jasovskej ulici. Byt má rozlohu 73m2 a nachádza sa na 5.poschodí v dome s výťahom. Byt je po kompletnej vkusnej rekonštrukcii vrátane rozvodov. Všetko je úplne nové: okná, dvere, podlahy, komplet sanita a kuchyňa so spotrebičmi. K bytu prislúcha pivnica a má taktiež balkón. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.
Bratislava V - Petržalka
248 000 €
Na predaj pozemok v Stupave- k.ú. Mást
Ponúkame Vám na predaj ornú pôdu v katastrálnom území Stupava – Mást. Výmera pozemku je 3707 m2   Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce a nie je spoločnou nehnuteľnosťou. Bez tiarch. Cena pozemku je 45000 Eur + k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Pre viac informácií kontaktujte uvedeného makléra
Stupava
45 000 €
1 17 18 19 20 21