Prenájom admin. budovy s parkovaním v lukratívnej časti Starého Mesta
Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom administratívnu budovu na ulici Kráľovské údolie, Bratislava-Staré Mesto. Nehnuteľnosť je situovaná v tichej lokalite na pozemku so zastavanou plochou 386 m2. Celková úžitková plocha je 312m2 z toho kancelárska plocha tvorí 220 m2. Administratívny objekt je vhodný napr. ako sídlo pre rôzne organizácie, aj medzinárodné, štátne inštitúcie alebo obchodné zastúpenia spoločností na Slovensku. Na administratívne alebo prevádzkové účely. Napr. aj ako škola, vzdelávacie centrum a i. Nehnuteľnosť má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie a prenajíma sa ako celok. Na oboch nadzemných podlažiach sa nachádzajú administratívne priestory so zázemím. Na parkovanie je určených 5 samostatných garáží a priestranná priľahlá odstavná plocha. V kanceláriách sa nachádza funkčné vykurovanie, osvetlenie, rozvody elektrického prúdu a štruktúrovanej kabeláže. Interiér kancelárii je v súčasnosti prázdny, bez kancelárskeho vybavenia, na 1. a 2. nadzemnom podlaží sú zriadené nové kuchynské linky vrátane chladničky a mikrovlnnej rúry. Individuálna klimatizácia je inštalovaná v dvoch kancelárskych miestnostiach. Po dohode s budúcim nájomcom je možné uskutočniť stavebné úpravy a modernizáciu priestorov. Cena za celý administratívny objekt vrátane parkovacích miest a skladových priestorov je 3250 €/mesiac bez DPH + zálohové platby za energie cca 500 €/mesiac bez DPH alebo možný prepis energií na nájomcu. Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
3 250 €/mes.
Obchodné priestory s presklenými výkladmi v centre, Štúrova-Bratislava I
Ponúkame na prenájom obchodné priestory neďaleko Kamenného námestia v samotnom centre, Bratislava-Staré Mesto. Priestory sa nachádzajú na prízemí so vstupmi a presklenými výkladmi do frekventovanej Štúrovej ulice. K dispozícií sú 2 samostatné priestory: Priestor č.1 celkovej výmery 122,28m2, s galériou (1p. 50,54m2 a galéria 2p. 70,74m2). Je presvetlený denným svetlom, dobre viditeľný. Cena nájmu vr. prevádzkových nákladov je 4.950€/mesiac + energie podľa reálnej spotreby + DPH. Priestor č. 2 celkovej výmery 27,24m2. Priestor disponuje dvoma vstupmi (z frekventovanej ulice + pasáže). Cena nájmu vr. prevádzkových nákladov je 2.200€/mesiac + energie podľa reálnej spotreby + DPH. Parkovanie možné v okolí priestorov. Kaucia 3-mesačné nájomné vr. prevádzkových nákladov. Radi priestory predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
4 950 €/mes.
Obchodné priestory s presklenými výkladmi v centre, Štúrova-Bratislava I
Ponúkame na prenájom obchodné priestory neďaleko Kamenného námestia v samotnom centre, Bratislava-Staré Mesto. Priestory sa nachádzajú na prízemí so vstupmi a presklenými výkladmi do frekventovanej Štúrovej ulice. K dispozícií sú 2 samostatné priestory: Priestor č.1 celkovej výmery 122,28m2, s galériou (1p. 50,54m2 a galéria 2p. 70,74m2). Je presvetlený denným svetlom, dobre viditeľný. Cena nájmu vr. prevádzkových nákladov je 2 200 €/mesiac + energie podľa reálnej spotreby + DPH. Priestor č. 2 celkovej výmery 27,24m2. Priestor disponuje dvoma vstupmi (z frekventovanej ulice + pasáže). Cena nájmu vr. prevádzkových nákladov je 2.200€/mesiac + energie podľa reálnej spotreby + DPH. Parkovanie možné v okolí priestorov. Kaucia 3-mesačné nájomné vr. prevádzkových nákladov. Radi priestory predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
2 200 €/mes.
Predaj 1i bytu v Podunajských Biskupiciach, Bodrocká ulica
Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt o rozlohe 37m2 na Bodrockej ulici. Byt sa nachádza na 2. poschodí v dome s výťahom. Byt je po rekonštrukcii, ktorá prebehla pred pár rokmi. K bytu prislúcha taktiež pivnica. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
119 000 €
Pekný 3i byt v Petržalke na Lietavskej ulici
Ponúkame Vám na predaj pekný 3izbový byt v Petržalke na Lietavskej ulici. Byt má výmeru 77m2 a nachádza sa na 2.poschodí v dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou vkusnou rekonštrukciou. Nové rozvody, okná, podlahy, sanita, kuchyňa so spotrebičmi, interiérové dvere. K bytu prislúcha pivnica. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť.
Bratislava V - Petržalka
218 000 €
Obchodný priestor na prenájom
Ponúkame do dlhodobého prenájmu reprezentatívny priestor so vstupom priamo z ulice. Je vhodný ako obchod, showroom, sídlo firmy alebo kancelárie, pobočka inštitúcie, ambulancia lekára, zubára, módny, zdravotnícky, kozmetický alebo kadernícky salón, resp. iné po dohode. Priestor sa nachádza v Bratislave na Hradskej ulici. Je situovaný na prízemí polyfunkčnej budovy s výkladmi na frekventovanú cestu s rozlohou 88 m2. Cena prenájmu je 850 €/mesiac + energie( 270 Eur) + DPH.  Provízia za sprostredkovanie prenájmu vo výške 450 Eur. Priestor je dispozične veľmi dobre riešený, má dva vchody, disponuje 3 miestnosťami, toaleta s umývadlom, kuchynský kút a sprcha. V celom priestore je na podlahe keramická dlažba. Na všetkých oknách je zasúvacia mreža, ktorú je možné nechať odtiahnutú (vrátane veľkoplošných okien od ulice). V celom priestore je inštalovaná štruktúrovaná kabeláž. Vstup do priestoru je bezbariérový. K dispozícii sú všetky inžinierske siete, optika, parkovanie je zabezpečené priamo pri budove formou parkovacích miest vyhradených pre prevádzky a je teda v akomkoľvek čase bezproblémové. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza Vrakunský lesopark. Bezproblémové spojenie do mesta prostredníctvom MHD, zástavka MHD 150m od objektu, dobrá dostupnosť na diaľnicu. V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava II - Vrakuňa
850 €/mes.
3i byt v super lokalite na začiatku Petržalky
Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt v super lokalite na začiatku Petržalky na Belinského ulici. Rozloha bytu je 68m2 a nachádza sa na 1.poschodí v dome s výťahom. Výborná dostupnosť s MHD do centra, nákupných centier, či na vlakovú alebo autobusovú stanicu. V blízkosti chorvátske rameno, rôzne športoviská, škola i materská škôlka. Byt je kompletne zariadený a má pripojenie na internet. Cena prenájmu je 850 EUR vrátane energií. Max. počet osôb: buď rodina (dvaja dospelí a dve deti) alebo max 3 študenti. Voľný od 1.9.2024. 
Bratislava V - Petržalka
850 €/mes.
Veľký 2i byt blízko Horského parku
Ponúkame na prenájom veľký 2-izbový byt v Bratislave - Staré Mesto, blízko Horského parku. Poschodie 1/4, výmera 75m2. Byt má dve priestranné izby a samostatnú kuchyňu. Je zariadený, kuchynská linka so spotrebičmi, sporák, rúra, umývačka, mikrovlnka, chladnička, práčka.  Kúpeľňa s vaňou, samostatné wc. Okolo domu pekná záhrada a dvor na parkovanie iba pre obyvateľov domu.  Nájomné 780 €/mes. + energie 90€/mes. Na začiatku nájmu sa skladá vratná kaucia a provízia RK. Voľný ihneď.
Bratislava I - Staré Mesto
780 €/mes.
3i byt v Petržalke na Ševčenkovej ul. na predaj
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Petržalke na Ševčenkovej ulici. Byt má výmeru 74m2 a nachádza sa na 5.poschodí v panelovom dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou vkusnou rekonštrukciou, okná, podlahy, sanita, kuchyňa so spotrebičmi, dvere. Byt má loggiu a prislúcha k nemu pivnica. Bytový dom je taktiež po rekonštrukcii. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť.
Bratislava V - Petržalka
237 000 €
Predaj 2i bytu v novostavbe v Slnečniciach
Ponúkame Vám na predaj 2izbový byt v novostavbe v Slnečniciach na Žltej ulici. Byt má rozlohu 57m2 a nachádza sa na 3.poschodí v dome s výťahom. Predáva sa vo veľmi peknom štandarde, podlahy, komplet sanita, kuchyňa so spotrebičmi, interérové dvere. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť. Možnosť prikúpiť parkovacie státie a pivnicu.
Bratislava V - Petržalka
228 000 €
Kancelárie na pešej zóne v krásnej historickej budove, Michalská ulica-Staré Mesto
Ponúkame na prenájom kancelárie v historickom objekte v pešej zóne Starého mesta na Michalskej ulici, neďaleko Michalskej brány, Bratislava 1 – Staré Mesto.  Polyfunkčná budova s dvoma samostatnými vchodmi a dvomi osobnými výťahmi disponuje administratívnymi, obchodnými priestormi a apartmánmi. Má 5 nadzemných podlaží a 2 podzemné podlažia. Objekt je prepojený pasážou kde sa nachádza nákupná galéria.. Kancelárie sú orientované do pasáže aj do Michalskej ulice s výhľadom na Michalskú bránu. K dispozícií sú: Priestor č. 218: celková výmera vr. podielu na spoločných priestoroch 30,84m2 (samotná kancelária má 25,92m2). Priestory č. 211-214: celková výmera vr. podielu na spoločných priestoroch 80,87m2 (kancelárska plocha 57,59m2). Dispozične je priestor rozdelený na chodbu a 3 samostatné kancelárie. Priestor č. 419: celková výmera vr. podielu na spoločných priestoroch 49,43m2 (samotná kancelária má 41,54m2). K priestorom nie je možné prenajať parkovacie státia. Kaucia vo výške 2-mesačného nájmu vr. prevádzkových nákladov, energií a DPH. Cena nájmu 10€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 3,25€/m2/mesiac + energie 3€/m2/mesiac + DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
494,30 €/mes.
Kancelárie na pešej zóne v krásnej historickej budove, Michalská ulica-Staré Mesto
Ponúkame na prenájom kancelárie v historickom objekte v pešej zóne Starého mesta na Michalskej ulici, neďaleko Michalskej brány, Bratislava 1 – Staré Mesto.  Polyfunkčná budova s dvoma samostatnými vchodmi a dvomi osobnými výťahmi disponuje administratívnymi, obchodnými priestormi a apartmánmi. Má 5 nadzemných podlaží a 2 podzemné podlažia. Objekt je prepojený pasážou kde sa nachádza nákupná galéria.. Kancelárie sú orientované do pasáže aj do Michalskej ulice s výhľadom na Michalskú bránu. K dispozícií sú: Priestor č. 218: celková výmera vr. podielu na spoločných priestoroch 30,84m2 (samotná kancelária má 25,92m2). Priestory č. 211-214: celková výmera vr. podielu na spoločných priestoroch 80,87m2 (kancelárska plocha 57,59m2). Dispozične je priestor rozdelený na chodbu a 3 samostatné kancelárie. Priestor č. 419: celková výmera vr. podielu na spoločných priestoroch 49,43m2 (samotná kancelária má 41,54m2). K priestorom nie je možné prenajať parkovacie státia. Kaucia vo výške 2-mesačného nájmu vr. prevádzkových nákladov, energií a DPH. Cena nájmu 10€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 3,25€/m2/mesiac + energie 3€/m2/mesiac + DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
808,70 €/mes.
Prenájom 1i bytu v blízkosti OC Centrál
Od 1.6. Vám ponúkame na dlhodobý prenájom 1 izbový pavlačový byt v Starom Meste na Šancovej ulici. Byt je plne zariadený. Rozloha bytu je 44 m2 a nachádza sa na zvýšenom prízemí. Je vhodný pre 2 osoby (nefajčiarov a bez zvierat). Nachádza sa v blízkosti obchodného domu Centrál. Cena 560 EUR zahŕňa aj energie, káblovku a internet.
Bratislava I - Staré Mesto
560 €/mes.
Priestory na Vajnorskej ulici na prenájom, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárske a skladovo-obchodné priestory v administratívnej budove na Vajnorskej ulici, Bratislava III. Budova prešla rekonštrukciou a jej výhodou je dostatok parkovacích miest pred a za budovou. Strážna služba 24/7. Zastávka električky a autobusu v oboch smeroch v tesnej blízkosti objektu. K dispozícií je viacero priestorov, napr.: Prízemie: cca 235m2 showroom/sklad (vstup cez podchod zo zadnej časti budovy). Dispozične delený na openspace a 5 menších miestností/skladíkov. Parkovanie priamo pred priestorom. Priestor je vykurovaný. 1.-2.NP: k dispozícií kancelárie od 50m2. Toalety a kuchynka zdieľané na poschodí. V blízkom okolí je rozsiahla občianska vybavenosť - nákupné centrum Shopping Palace & TESCO Zlaté Piesky len 650m od objektu. OC Golden City & Hotel Color len 200m od areálu smerom do centra mesta. Nájom 6,50€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 3,25€/m2/mesiac + energie 3€/m2/mesiac (fix, bez vyúčtovania) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
325 €/mes.
Priestory na Vajnorskej ulici na prenájom, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárske a skladovo-obchodné priestory v administratívnej budove na Vajnorskej ulici, Bratislava III. Budova prešla rekonštrukciou a jej výhodou je dostatok parkovacích miest pred a za budovou. Strážna služba 24/7. Zastávka električky a autobusu v oboch smeroch v tesnej blízkosti objektu. K dispozícií je viacero priestorov, napr.: Prízemie: cca 235m2 showroom/sklad (vstup cez podchod zo zadnej časti budovy). Dispozične delený na openspace a 5 menších miestností/skladíkov. Parkovanie priamo pred priestorom. Priestor je vykurovaný. 1.-2.NP: k dispozícií kancelárie od 50m2. Toalety a kuchynka zdieľané na poschodí. V blízkom okolí je rozsiahla občianska vybavenosť - nákupné centrum Shopping Palace & TESCO Zlaté Piesky len 650m od objektu. OC Golden City & Hotel Color len 200m od areálu smerom do centra mesta. Nájom 6,50€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 3,25€/m2/mesiac + energie 3€/m2/mesiac (fix, bez vyúčtovania) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
1 527,50 €/mes.
Kancelárske priestory 13,8 m2 a 16 m2 na prenájom
Ponúkame na prenájom posledné dve voľné kancelárie (13,8 m2 a 16 m2) v administratívnej 5 poschodovej budove s výťahom nachádzajúce sa na 3.p. Jednotlivé poschodia majú zabudovanú štruktúrovanú  kabeláž, možnosť napojenia na internet. Kancelárie a poschodia sú osadené zabezpečovacím zariadením napojené na centrálny pult ochrany. Cena prenájmu je vrátane energií a správy. Výmera 13,8 m2 v cene 220 Eur / mesiac  a výmera 16 m2 v cene 254 Eur / mesiac. K cene bude pripočítaná DPH. Pri podpise zmluvy sa platí trojmesačný depozit. Okolie poskytuje dostatok voľných parkovacích miest. Pre bližšie informácie alebo obhliadku kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava V - Petržalka
220 €/mes.
Kancelárske priestory na Palisádach, Bratislava I
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v historickej budove na Tolstého ulici, na Palisádach, neďaleko Prezidentského paláca, Bratislava 1.  Veľmi dobre dostupné MHD. K dispozícií sú: Polo-suterén – 78m2, novovybudovaný celok s vlastnou kuchynkou a s oknami do ulice. Vyvýšené prízemie – 87m2, celok 3 kancelárií s kuchynkou a delenými toaletami. Ponúka sa nezariadený. Podkrovie – 55m2, openspace – kuchynka a toalety zdieľané na chodbe. Priestory sú zrekonštruované. Vyššie stropy. V budove je recepcia, vstup na čip, štruktúrovaná kabeláž, prístup 24/7 (bez recepcie). Parkovanie verejné. K priestorom nie je možné prenajať parkovacie státie. Zdieľaná kuchynka a toalety na každom poschodí. Nájomné 11,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5€/m2/mesiac. K cenám sa nebude pripočítavať DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
1 000,50 €/mes.
Kancelárske priestory na Palisádach, Bratislava I
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v historickej budove na Tolstého ulici, na Palisádach, neďaleko Prezidentského paláca, Bratislava 1.  Veľmi dobre dostupné MHD. K dispozícií sú: Polo-suterén – 78m2, novovybudovaný celok s vlastnou kuchynkou a s oknami do ulice. Vyvýšené prízemie – 87m2, celok 3 kancelárií s kuchynkou a delenými toaletami. Ponúka sa nezariadený. Podkrovie – 55m2, openspace – kuchynka a toalety zdieľané na chodbe. Priestory sú zrekonštruované. Vyššie stropy. V budove je recepcia, vstup na čip, štruktúrovaná kabeláž, prístup 24/7 (bez recepcie). Parkovanie verejné. K priestorom nie je možné prenajať parkovacie státie. Zdieľaná kuchynka a toalety na každom poschodí. Nájomné 11,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5€/m2/mesiac. K cenám sa nebude pripočítavať DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
632,50 €/mes.
Kancelárske priestory na Palisádach, Bratislava I
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v historickej budove na Tolstého ulici, na Palisádach, neďaleko Prezidentského paláca, Bratislava 1.  Veľmi dobre dostupné MHD. K dispozícií sú: Polo-suterén – 78m2, novovybudovaný celok s vlastnou kuchynkou a s oknami do ulice. Vyvýšené prízemie – 87m2, celok 3 kancelárií s kuchynkou a delenými toaletami. Ponúka sa nezariadený. Podkrovie – 55m2, openspace – kuchynka a toalety zdieľané na chodbe. Priestory sú zrekonštruované. Vyššie stropy. V budove je recepcia, vstup na čip, štruktúrovaná kabeláž, prístup 24/7 (bez recepcie). Parkovanie verejné. K priestorom nie je možné prenajať parkovacie státie. Zdieľaná kuchynka a toalety na každom poschodí. Nájomné 11,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5€/m2/mesiac. K cenám sa nebude pripočítavať DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
897 €/mes.
2i byt na Sibírskej ulici, BA - Nové Mesto na predaj
Ponúkame Vám na predaj 2izbový byt vo výbornej lokalite na Sibírskej ulici - Nové Mesto.  Byt o výmere 52 m2 sa nachádza na 5/5 poschodí v bytovom dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred pár rokmi vrátane nových stierok a elektriny. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s rolldoorom, priestrannej obývacej miestnosti s novými prebrúsenými parketami, spálne v ktorej sa nachádza ďalší rolldoor , kuchyne s linkou na mieru, kúpeľne s vaňou a oddeleného WC. Z kuchyne je výstup na balkón, zo spálne na zasklenú loggiu, dodatočný priestor predstavuje  pivnica a kočikáreň.  Bytový dom je zateplený, vstup na čip. Parkovanie v okolí bytového domu - systém regulovaného parkovania PAAS. Okolie bytového ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dostupnosť.  Cena bytu je 194 900 Eur + k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK.  Provízia zahŕňa kompletný právny a finančný servis , ktorého súčasťou je aj príprava kúpnych zmlúv , poplatky na katastri a u notára. Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky neváhajte kontaktovať uvedeného makléra
Bratislava III - Nové Mesto
194 900 €
Novostavba 2i bytu v komplexe Bory Nový Dvor
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt Bory Nový Dvor, ulica Michala Bučiča, Bratislava IV. Byt sa nachádza na 3./5. poschodí, juhozápadná orientácia s rozlohou 56,81 m2 (byt 45,47 m2, loggia 11,34 m2 z toho externý sklad 1,21 m2) za cenu 183 000 EUR. Byt pozostáva zo vstupnej časti, obývačky s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálne, loggie cez celú šírku bytu, kúpeľne s vaňou, umývadlom a samostatného WC s umývadlom. V byte s kvalitným štandardom je laminátová podlaha, v kúpeľni a na WC dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové okná s izolačným 3-sklom. Za bytovým domom je k dispozícii uzatvorený zelený park s detským ihriskom, pieskoviskom a oddychová zóna s lavičkami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, parky, ihriská, cyklotrasa, fitness, plaváreň, obchody, nákupné centrum BORY MALL, nemocnica a napojenie na diaľnicu. K bytu sa predáva pivnica v suteréne blízko pri dverách s rozlohou 2,20 m2 za cenu 3.500 EUR. K bytu sa predáva vonkajšie parkovacie státie (51) hneď pri vchode s rozlohou 12 m2 za cenu 10.000 EUR. Cena spolu: 183.000 EUR + 3.500 EUR + 10.500 EUR = 197.000 EUR s DPH Vlastníkom nehnuteľnosti je spoločnosť, platca DPH. Voľné a k dispozícii ihneď.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
183 000 €
Predaj 2 izbového bytu v projekte RENDEZ
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt v projekte RNDZ - RENDEZ, Ulica Eduarda Wenzla, Bratislava - Rača, na 2. zo 6. poschodí, juhozápadná orientácia s rozlohou 63,29 m2 (byt 51,01 m2, loggia 12,28 m2) za cenu 179.000 EUR. Byt pozostáva zo vstupnej časti, obývačky s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálne, loggie, kúpeľne s vaňou, umývadlom a WC. V byte s kvalitným štandardom je laminátová podlaha, v kúpeľni dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové okná s izolačným 3-sklom. Medzi bytovými domami je k dispozícii detské ihrisko s cvičiacou a oddychovou zónou s lavičkami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, parky, ihriská, cyklotrasa, fitness a obchody. K bytu sa predáva kobka (K.A.54) v suteréne s rozlohou 1,81 m2 za cenu 2.500 EUR. K bytu sa predáva garážové parkovacie státie (GS.A.33) v suteréne s rozlohou 12 m2 za cenu 14.500 €. Cena spolu: 179.000 EUR + 2.500 EUR + 14.500 EUR = 196.000 EUR s DPH Vlastníkom nehnuteľnosti je spoločnosť, platca DPH. Voľné a k dispozícii ihneď.
Bratislava III - Rača
179 000 €
EXKLUZÍVNE: Na predaj bytový objekt a menší dom v srdci Bratislavy
Ponúkame Vám EXKLUZÍVNE na predaj bytový dom na Šancovej ulici v Starom Meste s 3 bytmi, s prevádzkovými miestnosťami a samostatne stojaci menší dom.  IDEÁLNE PRE INVESTOROV, KTORÍ CHCÚ REALIZOVAŤ REKONŠTRUKCIU, NADSTAVBU, PRESTAVBU PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. V okolí nehnuteľnosti bolo už realizovaných viacero náročnejších projektov a rekonštrukcií s úspešným koncom.  DISPOZÍCIA A ROZLOHA : Bytový dom obsahuje 3 bytové jednotky, veľký prevádzkový priestor so samostatným vchodom z ulice a veľkú povaľ o výmere 150m2 kde je možné nadstaviť si ďalšie dve bytové jednotky. Prevádzkový priestor má 97m2 a pozostáva z jednej miestnosti v nadzemnom podlaží, z ktorej je prístup do suterénu ktorý pozostáva zo štyroch miestností s príslušenstvom. Na prízemí bytovému domu  sa nachádza jeden 2-izbový byt s príslušenstvom o výmere 60,61m2. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie dva 2-izbové byty o výmere 62,41m2 a 45m2.  K objektu patrí ešte samostatne stojaci menší dom s pivnicou, kde sa nachádza aj vináreň s krbom, má výmeru 76 m2. Je plne podpivničený s dvoma nadzemnými podlažiami. POZEMOK: K nehnuteľnosti prislúcha pozemok o výmere 350 m2, ktorý ponúka súkromie a miesto pre relax a oddych  jeho budúcim majiteľom.  VÝHODY : - priestranný dom - pôvodný stav vhodný na prerobenie a zmenu dispozície - zvýšené stropy - originálne drevené parkety  - lokalita v centre mesta - vlastný kotol - nízke mesačné náklady - kúpou voľný - orientácia – ZÁPAD A JUH  PARKOVANIE: Možnosť parkovania je na súkromnom parkovisku presne oproti nehnuteľnosti, do budúcna bude parkovanie riešené v dvoch podzemných podlažiach nového polyfunkčného objektu SCHANZ, ktoré poskytnú až 218 parkovacích miest.  LOKALITA: Rozhranie medzi Starým a Novým Mestom v Bratislave je výborné svojou dostupnosťou kamkoľvek v rámci mesta bez nutnosti použitia auta. V tesnej blízkosti sú električkové a autobusové zastávky (Račianske a Trnavské mýto) a pár minút chôdze je Hlavná železničná stanica. Park Račianske mýto a neďaleká Koliba sú ako stvorené na ľahkú turistiku, prechádzky, poprípade venčenie domácich miláčikov. Kaviarne, reštaurácie a nočné bary na posedenie s priateľmi v okolí sú samozrejmosťou Objekt sa predáva ako celok.   Cena 669 000 € vrátane provízie pre RK. Provízia zahŕňa kompletný právny a finančný servis , ktorého súčasťou je aj príprava kúpnych zmlúv , poplatky na katastri a u notára.  Pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra. 
Bratislava I - Staré Mesto
669 000 €
Vidiecky rekreačný rodinný dom v obci Doľany
Ponúkame na predaj vidiecky rekreačný rodinný dom v lokalite Doľany na jedinečnom mieste. V súčasnosti je využívaný ako víkendový dom. Na liste vlastníctva je definovaný ako rodinný dom. Kľud, ticho, príroda, susediaci les, potok pred domom a zároveň možnosť využívať občiansku vybavenosť obce Doľany. Pozemok je umiestnený v zastavanom území obce na konci slepej ulice priamo pod lesom. Pozemok má aj vlastnú vstupnú bránku priamo do lesa. Je vzdialený z Bratislavy cca 40min autom (cca 35km). Parkovanie je možné pred domom alebo na pozemku za vstupnou bránou. DOM: Vo vidieckom dome sa nachádzajú 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora a pivnica. Na pozemku je umiestnená drevená kôlňa na náradie a technické vybavenie. Dom má taktiež prístupnú povalu v súčasnosti využívanú len na skladovanie. Za domom sa nachádza altánok, ktorý slúži ako úschovňa na drevo. V pivnici sa nachádza vlastná studňa s pitnou vodou. Po dohode s urbárom je záhrada rozšírená o 1000m2. Na pozemku sa nachádza ohnisko s posedením, domček na strome so šmykľavkou pre deti, ovocné stromy, obrovský starý jedlý gaštan. Dom je napojený na elektrinu, plyn a vodu. Je postavený z pálenej aj z nepálenej tehly, na kamenných základoch v lete sa neprehrieva (udržuje zdravú klímu v interiéri). Kúrenie je na plyn alebo tuhé palivo. V obci nie je kanalizácia, preto bol pripojený na vlastnú bio čističku odpadových vôd bez potreby energie. V dome bola zrekonštruovaná elektrika, má komplet nové kúrenie (kotol, rozvody, radiátory). Boli taktiež vymenené okná, vstupné dvere a v dvoch miestnostiach aj omietky. POZEMOK: Rozloha pozemku – zastavaná plocha a nádvorie 461 m2 Zastavaná plocha domu: 96 m2 (5.5x17.5m) Obytná plocha domu 1.NP. 70.5 m2, podkrovný priestor má zhruba rovnakú výmeru - pochôdzna povala, možnosť nadstavenia 2. NP. Pivnica: 12m2 Kôlňa: 16m2 CENA: 239 000,-EUR vrátane vybavenia, spotrebičov a záhradnej techniky. Cena nebude navyšovaná o žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. LOKALITA: Vinohradnícka obec Doľany známe pútnické miesto (historicky Ompitál, Ottóvölgy a Ottenthal) sa nachádza na úpätí južných svahov Malých Karpát neďaleko hradu Červený kameň a obce Častá. Je to posledná obec v Bratislavskom samosprávnom kraji na ceste č. 502 z Modry do Smoleníc. Od hlavného mesta je vzdialená 35 km, priamy prístup autom je aj od Trnavy (cez Suchú nad Parnou, 16 km) a od Senca (výjazd Senec-východ z D1 cez Blatné a Budmerice, 20 km). V roku 2021 mala obec 1 071 obyvateľov. Obec Doľany je zasadená priamo do hory, hneď za domami sa nachádzajú horské lúky, cestičky, vinohrady. Turistika, rybolov, hubárčenie, bežecké lyžovanie, cyklistika, lesné zvieratá, čerstvý vzduch a krásna príroda sú priamo na dosah.
Doľany, Pezinok
239 000 €
Zrekonštruovaný 3i byt s parkovaním a terasou v Starom Meste
Ponúkame Vám na prenájom krásny, komplet zrekonštruovaný 3 izbový byt vo vile so samostatným vchodom na Okánikovej ulici v Starom Meste. Byt o výmere 100 m2 sa nachádza na prízemí a prislúcha k nemu priestranná terasa s jacuzzi o výmere 20 m2. Prenajíma sa kompletne zariadený a vybavený všetkými elektrospotrebičmi, samozrejmosťou je internetové pripojenie. Parkovanie až pre 3 autá je možné na pozemku a je zahrnuté v cene + možnosť parkovania v garáži za poplatok 100 Eur/ mesiac. Cena prenájmu je 990 Eur + energie 360 Eur/ dve osoby. Voľný ihneď.   Byt sa nachádza v príjemnej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta, okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť – škola, škôlky, obchody, potraviny. Pre bližšie info a dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
990 €/mes.
Ihneď voľný 1 izbový byt v Rohožníku
Ponúkame na predaj 1 izbový byt v Rohožníku. Výmera 36m2, poschodie 3/3. Byt má vymenené okná, inak je v pôvodnom zachovalom stave. Je prázdny, pripravený na okamžité užívanie. K bytu patrí aj pivnica. Bytový dom je zateplený, bezproblémové parkovanie priamo pred domom. Bez tiarch, predajom ihneď voľný.
Rohožník, Malacky
81 000 €
Prenájom obchodného priestoru vhodného na prevádzku, predajňu, služby alebo kancelárie
Ponúkame na prenájom nebytový priestor, ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu s priamym vstupom z ulice o celkovej výmere 70 m2. Priestor je vhodný na prevádzku akejkoľvek obchodnej činnosti vrátane služieb (kozmetika, kaderníctvo, masáže, pilates, joga... a pod, nie gastro.), vhodný ako predajňa, sklad, sídlo firmy, ateliér, ale aj ako kancelárie. Nachádza v Bratislave, mestská Rača, na ulici Karpatské námestie v bytovom dome. Pod priestorom sú garáže, nad priestorom byty. Najväčšou výhodou je určite dostupnosť. Blízko pri dome je zastávka električky a priamo pri dome je stále dostupné verejne parkovanie. Možný aj bezbariérový prístup do objektu priamo z parkoviska.   Dispozične priestor pozostáva zo vstupnej chodby, jednej veľkej a dvoch menších kancelárii, kuchynky, toalety, sprchy a skladu.  Na stenách je omietka, na podlahách plávajúca podlaha a dlažba. Mesačný prenájom je 600 Eur + DPH. V prípade nájomcu, ktorý nie je platca DPH, môže byť táto cena ako cena konečná. Priestor je k dispozícii ihneď.   Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava III - Rača
600 €/mes.
Predaj garážového státia v suteréne novostavby v Dúbravke
Ponúkame na predaj garážové státie v Dúbravke, v suteréne novostavby bytového domu na Agátovej ulici. Cena : 19500 Eur   
Bratislava IV - Dúbravka
19 500 €
Predaj 2i bytu v širšom centre na Jégého ulici
Ponúkame Vám na predaj 2izbový byt s loggiu v širšom centre na Jégého ulici. Byt má rozlohu 54m2 a nachádza sa na 7.poschodí v novostavbe s výťahom. Byt sa predáva v štandarde, podlahy, sanita, interiérové dvere a komplet kuchyňa so spotrebičmi. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť. 
Bratislava II - Ružinov
248 000 €
Predaj 3i bytu v Starom Meste, Moskovská ulica
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Starom Meste na Moskovskej ulici. Byt má výmeru 81m2 a nachádza sa na zvýšenom prízemí v tehlovom dome. Je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá prebehla pred 10-timi rokmi. K bytu prislúcha pivnica. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť.
Bratislava I - Staré Mesto
287 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21