5 izbový rodinný dom v obci Čáry na predaj
Ponúkame na predaj 5 izbový rodinný dom v obci Čáry, okres Senica. Dom má dve poschodia a je celý podpivničený. Na prízemí je obývačka, spálňa, kuchyňa, komora, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc. Na poschodí sú tri priestranné izby a terasa. V suteréne je garáž a tri veľké miestnosti. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, nové okná, podlahy, kúrenie zabezpečuje plynový kotol. Nehnuteľnosť je napojená na obecný vodovod, plyn a elektrinu. Pozemok s rozlohou 8á je rovinatý a je celý oplotený. Na pozemku je aj studňa. Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce v pešej dostupnosti k občianskej vybavenosti, ale zároveň mimo ruchu hlavnej cesty. Bez tiarch, predajom okamžite voľná.
Čáry
149 900 €
Príjemný 2 izbový byt v Starom Meste
Ponúkame na predaj  2-izbový byt  v Starom Meste na ulici Na námestí Martina Benku v Bratislava. Byt sa nachádza na 3 / 7 poschodí v  bytovom dome, postavenom v roku 2000,  s výťahom. Výmera bytu je 50 m2 vrátane loggie. Pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a samostatnej spálne, z ktorej je výstup na loggiu. V byte sa nachádza klimatizácia a predáva sa zariadený. Byt nedisponuje pivnicou. Mesačné prevádzkové náklady pre 2 osoby: správcovské poplatky 97 Eur, elektrina 30 Eur, internet 37 Eur. ZARIADENIE BYTU: kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, digestor, indukčná varná doska, rúra, , umývačka, chladnička, mikrovlnná rúra, barový stôl s barovými stoličkami, sedačka, konferenčný stolík, obývacia stena, posteľ so skriňami .  VÝHODY: zariadený byt, skvelá dostupnosť, bohatá občianska vybavenosť, nízke náklady PARKOVANIE: možné zabezpečiť prenájom garážového státia v bytovom dome Lokalita disponuje bohatými možnosťami na aktívne trávenie voľného času s množstvom zelene v okolí. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, kaviarne, MHD. Cena nehnuteľnosti je 219 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK, ktorá zahŕňa kompletný odborný a právny servis.
Bratislava I - Staré Mesto
219 000 €
Obchodný priestor s výkladmi na Prievozskú ulicu v BBC1, 312,20m2 + možnosť skladov
Ponúkame na prenájom obchodný priestor nachádzajúci sa na prízemí administratívnej budovy BBC1, na Plynárenskej ulici, Bratislava 2, celkovej výmery 320 m². Priestor je dobre viditeľný z frekventovanej Prievozskej ulice a prístupný z átria budovy tj. od recepcie alebo podľa dohody aj cez otvárateľné dvere z priamo Prievozskej ulice. Možnosť využívať ako showroom, kancelárie a pod. Z priestoru vedie točivé schodisko do ďalších priestorov/skladov o výmere cca 200-300m2, kt. možno využívať na napr. archív, skladovanie alebo iné – (z týchto priestorov je prístup na zásobovanie priamo z podzemnej garáže). Cena za prenájom je 8,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 6,10€/m2/mesiac + vlastná spotreba energií tj. elektrina + voda (samostatné merače) + DPH. Možnosť prenájmu garážových státí v podzemnej garáži,  92,-Eur/mesiac/miesto + DPH. V budove je aj klientsky parking. Záujemca neplatí províziu. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
2 653,70 €/mes.
Obchodný priestor 216 m² v OC KORZO na prenájom
Ponúkame na prenájom obchodný priestor v OC KORZO v Bratislave II - Ružinov s celkovou úžitkovou plochou 216m². Jedná sa o samostatne stojaci jednopodlažný kontajnerový objekt (9,00 x 24,00m) s hliníkovými výkladmi z prednej a zadnej strany a s reklamnými plochami na bočných stranách objektu. Prízemie, "openspace", 2x vstup cez hliníkové presklené dvere, klimatizácia + vykurovanie, vlastné merače energií. Bezproblémové parkovanie - 300 parkovacích miest pre klientov. Výborná dostupnosť z diaľnice D1, v blízkosti letiska M.R.Štefánika a nákupného centra IKEA a AVION. Voľný od 04/2024. Cena prenájmu je 15,- €/m²/mesiac + prevádzkové náklady 2,90-€/m²/mesiac + samostatne merateľné náklady na energie + DPH. Kaucia pri podpise Zmluvy - 3 mesačné nájmy. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky, kontaktujte uvedeného makléra
Bratislava II - Ružinov
3 240 €/mes.
Obchodný priestor 274m² v OC KORZO na prenájom
Ponúkame na prenájom obchodný priestor v OC KORZO v Bratislave II - Ružinov s celkovou úžitkovou plochou 274m². Prízemie, "openspace", vstup cez automatické hliníkové presklené posuvné dvere, bezbariérový prístup, klimatizácia + vykurovanie tepelným čerpadlom, vlastné merače energií. Bezproblémové parkovanie - 300 parkovacích miest pre klientov. Výborná dostupnosť z diaľnice D1, v blízkosti letiska M.R.Štefánika a nákupného centra IKEA a AVION. Voľný od 09/2024. Úpravy priestoru sú možné po dohode s prenajímateľom. Cena prenájmu je 15,-€/m²/mesiac + prevádzkové náklady 2,90-€/m²/mesiac + samostatne merateľné náklady na energie + DPH. Kaucia pri podpise Zmluvy - 3 mesačné nájmy. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky, kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava II - Ružinov
4 110 €/mes.
Predaj 2i bytu v novostavbe Moruše
Ponúkame Vám na predaj 2izbový byt v novostavbe Moruše. Byt má rozlohu 62m2 a nachádza sa na 3.poschodí s výťahom. Byt má taktiež priestrannú loggiu. Predáva sa kompletne zariadený: podlahy, dvere, sanita, kuchynská linka so spotrebičmi. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť.
Bratislava II - Ružinov
223 000 €
Garáž 18m2 vo vyhľadávanej lokalite na Prístavnej ulici
Ponúkame Vám na prenájom murovanú garáž vo vyhľadávanej lokalite na Prístavnej ulici. Garáž o výmere 18m2 je čerstvo vymaľovaná a pripravená na zaparkovanie vášho auta. Strecha garáže je vyspádovaná, garáž je odvetrávaná a je bez elektriny. Je vybavená výklopnými dverami, dvomi zámkami a bezpečnostným kovaním navyše. Pozemok na ktorom je garáž postavená je vo vlastníctve mesta Bratislava. Cena prenájmu je 110 EUR/mesiac.
Bratislava II - Ružinov
110 €/mes.
Garáž 18m2 vo vyhľadávanej lokalite na Prístavnej ulici
Ponúkame Vám na predaj murovanú garáž vo vyhľadávanej lokalite na Prístavnej ulici. Garáž o výmere 18m2 je čerstvo vymaľovaná a pripravená na zaparkovanie vášho auta. Strecha garáže je vyspádovaná, garáž je odvetrávaná a je bez elektriny. Je vybavená výklopnými dverami, dvomi zámkami a bezpečnostným kovaním navyše. Pozemok na ktorom je garáž postavená je vo vlastníctve mesta Bratislava.
Bratislava II - Ružinov
16 500 €
Obchodno-administratívny priestor s preskleným výkladom na Račiansku ulicu, 142m2
Ponúkame na prenájom obchodno-administratívny priestor v polyfunkčnej budove na Račianskej ulici v Novom Meste – Bratislava 3, neďaleko Billy, Figara alebo OD Slimák. Veľmi dobrá dostupnosť do centra. V celej budove sú použité kvalitné materiály. Všetky priestory sú vybavené PC štruktúrovanou kabelážou, klimatizáciou, s vlastnými meradlami el. energie, vstup čipovými kartami. Objekt je zabezpečený vlastným bezpečnostným systémom, a tiež každý priestor je vybavený vlastným alarmom, DSS linky a aj možnosť napojenia na optický kábel v budove. K dispozícii je priestor s vysokými stropmi o celkovej výmery 142m2 nachádzajúci sa na prízemí administratívnej budovy. Aktuálne slúži ako pobočka banky. Disponuje veľkými výkladmi orientovanými na frekventovanú Račiansku ulicu. Má viacero vstupov a vysoké stropy. V rámci priestoru je vlastná kuchynka, toaleta na chodbe. Priestory sú klimatizované, s optickým internetom. Vhodné sú aj ako kancelárie, ale aj ako showroom s možnosťou celoplošnej reklamy na veľkých oknách. Možnosť prenájmu parkovacích státí 85 €/miesto/mesiac + DPH. Nájomné je 12,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady a energie cca 4€/m2/mesiac. Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
1 775 €/mes.
Obchodný priestor s vysokými stropmi vhodný aj na kaviareň, Sliačska, 129,82m2
Ponúkame na prenájom nadštandardný obchodný priestor v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove na Sliačskej ulici v Novom Meste – Bratislava 3, neďaleko Figara alebo OD Slimák. Veľmi dobrá dostupnosť do centra. K dispozícii je priestor celkovej výmery 129,82m2 nachádzajúci sa na prízemí, hneď vedľa recepcie a vstupu do administratívnej časti budovy. Priestor disponuje vysokými stropmi a veľkými výkladmi orientovanými na dve strany. V rámci priestoru sú vlastné toalety. Vhodné aj na kaviareň, či showroom s možnosťou celoplošnej reklamy na veľkých oknách. Priestor bude dokončený a dostupný od cca 01.06.2024. Minimálna doba nájmu sú 3 roky.  Ponúka sa ako holopriestor, s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv. Možnosť prenájmu parkovacích státí v tesnej blízkosti za 85 €/miesto/mesiac + DPH. Nájomné je 12,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady a energie 5,05€/m2/mesiac. Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
1 622,75 €/mes.
Obchodný priestor s vysokými stropmi vhodný aj na kaviareň, Sliačska, 129,82m2
Ponúkame na prenájom nadštandardný obchodný priestor v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove na Sliačskej ulici v Novom Meste – Bratislava 3, neďaleko Figara alebo OD Slimák. Veľmi dobrá dostupnosť do centra. K dispozícii je priestor celkovej výmery 129,82m2 nachádzajúci sa na prízemí, hneď vedľa recepcie a vstupu do administratívnej časti budovy. Priestor disponuje vysokými stropmi a veľkými výkladmi orientovanými na dve strany. V rámci priestoru sú vlastné toalety. Vhodné aj na kaviareň, či showroom s možnosťou celoplošnej reklamy na veľkých oknách. Priestor bude dokončený a dostupný od cca 01.06.2024. Minimálna doba nájmu sú 3 roky.   Ponúka sa ako holopriestor, s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv. Možnosť prenájmu parkovacích státí v tesnej blízkosti za 85 €/miesto/mesiac + DPH. Nájomné je 12,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady a energie 5,05€/m2/mesiac. Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
1 622,75 €/mes.
Prenájom 3i bytu v Petržalke na Jasovskej ulici
Ponúkame Vám na prenájom zariadený 3izbový byt na Jasovskej ulici. Byt sa nachádza na 5.poschodí v dome s 2 výťahmi. K bytu prislúcha pivničná kobka a má taktiež zasklennú loggiu. Vstavané skrine, bezpečnostné dvere, káblova TV, wifi, kuchyňa kompletne vybavená: plynový šporák, el.rúra, chladnička, umývačka riadu, mikrovlnka, kúpeľňa s automatickou práčkou, oddelené wc. Pri dome Tesco, ihriská, MHD, škola, škôlka, dunajská hrádza, na dosah jazero Draždiak, nemocnica, príjazd D4. Bezproblémové parkovanie v blízkosti domu. Byt je voľný od 1.4.2024. Je vhodný pre 2 dospelé osoby, resp. manželský pár, prípadne pre študentov 2x2 do každej izby. Cena nájmu je 700 EUR vrátane energií a internetu.
Bratislava V - Petržalka
700 €/mes.
Moderný 4i byt v projekte Rínok Rača
Ponúkame vám na predaj nový a moderný 4-izbový byt o rozlohe 88,27m2. Byt sa nachádza na 5. poschodí. V cene: 1 parkovacie státie v podzemnej garáži a 1 pivničná kobka (2m2). Byt sa nachádza v projekte Rínok Rača a má jednu z najlepších orientácií(je orientovaný do tichého a príjemného prostredia) a dispozícií v projekte. Lokalita poskytuje nadštandardnú vybavenosť. Byt sa predáva v štandarde bez kuchynskej linky. Kolaudácia bude 04-2024. 
Bratislava III - Rača
460 000 €
Moderné administratívne priestory s terasou na rohu ulíc Grosslingovej a 29. augusta, Bratislava-Sta
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory vysokého štandardu v novostavbe v historickom centre Bratislavy, na Ulici 29.augusta, v novej administratívnej budove, Bratislava 1. K dispozícií je priestor s terasou na najvyššom 5.NP o celkovej výmere 130m2, dispozične rozdelený na vstup s recepciou, open-space, 3 samostatné miestnosti, jedna s prístupom na terasu, priestrannú kuchynku a delené pánske a dámske toalety. Kancelárie sú delené sklenenými priečkami a disponujú svetlíkmi čo zaručuje dostatok denného svetla. Možnosť úpravy priestoru podľa požiadaviek. Cena nájmu 12€/m2/mesiac + prevádzkové náklady a energie 5€/m2/mesiac + DPH. Priestor má vlastný odpočet elektriky a vody. Priestoru sú klimatizované. K priestoru je možné doprenajať 2-3 parkovacie státia v garáži (prístup cez autovýťah) v cene 160€/miesto + DPH. Výhody: vlastná terasa s posedením a výhľadom na mesto, centrum mesta, dostatok parkovacích státí aj (autonabíjačky), prístup 24/7, video-vrátnik...   K dispozícií od 1.6.2024 alebo dohodou. Kaucia 2-mesačné nájomné vr. prevádzkových nákladov, energií  a DPH. Radi priestory predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
1 560 €/mes.
Skolaudovaná 4 izbová novostavba na predaj
V obci Čierny Brod ponúkame na predaj ihneď obývateľnú veľmi peknú novostavbu. Skolaudovaný priestranný 4 izbový rodinný dom sa predáva v štandarde. Dom má dobre riešenú dispozíciu, dennú a nočnú časť so svetlými izbami, úložným priestorom a krásnym pozemkom. IS: vodovod, kanalizácia, elektrina, studňa s čerpadlom Vykurovanie: podlahové elektrické – teplovodné, 120l bojler, predpríprava na krb, klimatizáciu, alarm, príprava rozvody na fotovoltaiku Stavba domu: Porfix 30cm + 20cm zateplenie – polystyrén, okná plastové trojsklo, vonkajšie elektrické žalúzie Strecha: škridla Euronit, podkrovie s úložným priestorom, izolácia stropu Nobasil 2x 18cm Pozemok: je celý oplotený, posuvná vstupná brána s automatickým ovládaním šírka 3m, bránka š 1m, celý dom je bezbariérový, vrátane parkoviska a vstupu do domu, parkovacie miesta, chodníky, terasa Dispozícia domu: Vstupnou chodbou s odkladacím priestorom sa prejde do prechodnej chodby, z ktorej sa vchádza do obývačky s kuchyňou a vstupom na priestrannú terasu (23m2), z kuchyne sa vojde do komory s oknom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou a spotrebičmi. Ďalej sa z prechodnej chodby ide do technickej miestnosti (el. kotol, zásobník TÚV, umývadlo so skrinkou a príprava na pračku a sušičku), do malej kúpelky (sprchový kút, wc, umývadlo so skrinkou), kúpeľne a dve nepriechodné izby s priestorom na vstavané skrine a spálňa so šatníkom. - možnosť HÚ V obci je občianska vybavenosť: škôlka, základná škola, kostol, pošta, obchody, kultúrny dom, telocvičňa, ihrisko, ... V blízkosti obce možnosť športu a oddychu – areál Aquarea, termálne kúpalisko Vincov les, Eko Park, cykloturistika, rybolov, výlety popri Dudváhu, ... Výborná dopravná dostupnosť na rôzne smery Galanta 7km, Sládkovičovo 6km, Trnava 32km, Bratislava 58km, Dunajská Streda 2km, autobusová doprava.
Čierny Brod
229 500 €
Kancelársky priestor 20,5 m2 Kopčianska, Bratislava V
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Kopčianskej v Bratislave V. Cena za prenájom je 10 €/ m2/ mesačne  + servisné poplatky 2,5 €/ m2/mesačne + DPH. Kancelárke priestory sa nachádzajú na 1.poschodí budovy s výťahom  . K dispozícii je kancelária  20,5 m2 .  Kuchynka a toalety na chodbe. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta , cena za prenájom  1 parkovacieho  miesta  je  35€ /mesačne  priamo za budovou , vstup cez rampu na čip.  Areál je dostupný 24/7 . K dispozícii  ihneď. Priestory Vám radi predstavíme na obhliadke. Záujemca neplatí províziu RK. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava V - Petržalka
205 €/mes.
3 izb. byt s loggiou vhodný na rekonštrukciu v Petržalke na predaj
Ponúkame na predaj 3-izbový byt s loggiou v Bratislave, mestská časť Petržalka. Výmera 70m2, poschodie 8/12. Byt je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, predsiene, detskej izby/pracovne, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne, samostatného wc a loggie. K bytu prislúcha pivnica situovaná priamo na poschodí pri byte. Orientácia na dve svetové strany V - Z. Bytový dom je zateplený, k bytu sa dostanete jedným z dvoch výťahov. Vyhľadávaná lokalita na začiatku Petržalky s výbornou dostupnosťou do mesta, bohatá občianska vybavenosť v tesnej blízkosti, školy, škôlky, obchody, MHD a veľa možností na oddych a športovanie (sad Janka Kráľa, hrádza Draždiak...). Bez tiarch, predajom ihneď voľný.
Bratislava V - Petržalka
189 990 €
Obchodný priestor v administratívnej budove BBC1 na Jarabinkovej ulici v Ružinove, 88m2
Ponúkame na prenájom obchodný priestor nachádzajúci sa na prízemí administratívnej budovy BBC1, na Plynárenskej /Jarabinkovej/Prievozskej ulici, Bratislava 2, celkovej výmery 88 m². Priestor je prístupný iba z átria resp. od recepcie budovy BBC1 má veľké presklené výklady do vnútrobloku. Možnosť využívať na rôzne typy prevádzok. Priestor je delený na viacero miestností a disponuje vlastným sociálnym zázemím. Predtým sa v priestore nachádzalo krajčírstvo/úprava odevov. Cena za prenájom je 13 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 3,90€/m2/mesiac + vlastná spotreba energií tj elektrina + voda (samostatné merače) + DPH. Možnosť prenájmu garážového státia v podzemnej garáži,  92,-Eur/mesiac/miesto + DPH. V budove je aj klientsky parking. Záujemca neplatí províziu. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
1 144 €/mes.
Predaj 4i bytu v novostavbe OPÁL JAROVCE
Ponúkame Vám na predaj 4-izbový byt v novostavbe OPÁL JAROVCE, ktorý sa nachádza na 3. podlaží o výmere 92,91m2. V byte sa nachádza kuchyňa s priestrannou obývačkou. Dve izby a spálňa. Kúpeľňa spojená s wc. V kuchyni sa nachádza taktiež špajza. Na loggiu je možné vstúpiť cez jednu z izieb a obývaciu izbu. Mezonet je dobre dispozične riešený, vhodný pre väčšiu rodinu, ktorej členovia budú mať dostatok súkromia, ale aj pre pár. PARKOVANIE: možnosť dokúpenia garážového miesta. CENA: 340 000 EUR VÝHODY: - priame napojenie na diaľničný obchvat R4D7 - tichá lokalita plná zelene v obklopení novopostavených rodinných domov - priamo pri projekte autobusová zastávka so spojmi do centra mesta Bratislava - obec Jarovce disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou
Bratislava V - Jarovce
340 000 €
Prenájom 1,5i bytu v novostavbe na Fialovej ulici
Ponúkame Vám na prenájom byt v novostavbe, Petržalka ulica Fialová. 1,5 izbový byt o rozlohe 60 m2 Nachádza sa na 4. poschodí v dome s výťahom. Byt má taktiež loggiu. Žiadne deti a zvieratá Maximálne pre dve osoby 800 EUR mesačne vrátane energií + 50 EUR parkovanie (nepovinné)
Bratislava V - Petržalka
800 €/mes.
Garážové státie 12 m2 na Kríkovej ulici, Vila Lujza na predaj
Ponúkame Vám na predaj zaujímavo riešené garážové miesto v podzemí bytového domu na menšie auto (napríklad škoda fabia…) alebo motorky… s dvoma praktickými úložnými priestormi, napríklad na bicykle, pneumatiky a podobne… Vstup na diaľkové ovládanie... Okamžite k dispozícii… Bratislava, Vrakuňa, Kríková ulica, Vila Lujza Rozloha 12 m2
Bratislava II - Vrakuňa
24 000 €
Kancelársky priestor, Krajná, Bratislava II, 15,7m2
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Krajnej ul. v BA II Ružinov s úžitkovou plochou 15,7m². Jedna miestnosť, 1.poschodie 3.podlažného administratívno-skladového objektu v areáli s kamerovým systémom a prístupom 24/7. Štandard : plávajúca podlaha, plastové okná, kazetový strop, klimatizácia, internetové pripojenie cez optický kábel za jednorázový poplatok 70,-€, (alebo cez vlastného poskytovateľa) možnosť prenosu vlastných telefónnych čísiel, možnosť prenájmu parkovacích miest v areáli v cene 50,- €/miesto/mesiac/ bez DPH pre osobné vozidlo a 100,- €/miesto/mesiac pre kamión. Cena za prenájom kancelárie je 14,90-€/m²/mesiac bez DPH vrátane energií a upratovania (kaucia vo výške 2 mesačných nájmov). Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra
Bratislava II - Ružinov
233,93 €/mes.
Kancelársky priestor na prenájom
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Krajnej ul. v BA II Ružinov s úžitkovou plochou 71,6m², situovaný na 2.NP 3.podlažného administratívno-skladového objektu v oplotenom areáli s kamerovým systémom a prístupom 24/7. Klimatizovaný priestor pozostáva z 2 priechodných miestností s atypickým tvarom a s presklennou stenou s jedným vstupom z chodby. Plávajúca podlaha, kazetový strop, hliníkové okná, ústredné vykurovanie, internetové pripojenie cez optický kábel za jednorázový poplatok 70,-€ (alebo cez vlastného poskytovateľa), možnosť prenosu vlastných telefónnych čísiel, možnosť prenájmu parkovacích miest v areáli v cene 50,-€/miesto/mesiac/ + DPH. V budove sú k dispozícii aj rokovacie miestnosti. Cena prenájmu je 14,90-€ /m²/mesiac + DPH vrátane energií a upratovania (kaucia vo výške 2 mesačných nájmov pri podpise Zmluvy). Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info kontaktujte makléra.
Bratislava II - Ružinov
1 057,90 €/mes.
Predaj 2i bytu v novostavbe Petržalka City 1
Ponúkame Vám na predaj 2 – izbový praktický, svetlý, kompletne zariadený byt v novostavbe na Rusovskej ceste v bytovom dome Petržalka City 1, v Bratislave – Petržalke. Dispozícia bytu – vstupná chodba, samostatný šatník, kúpeľňa s wc s veľkou vaňou. Obývacia izba spojená s kuchyňou, samostatná spálňa, veľká loggia je po celej dĺžke bytu, orientovaná na južnú stranu smerom na Chorvátske rameno, pešiu promenádu a priľahlý les. Výmera 48,4 m2 z toho 37m2 podlahová plocha, loggia 9,8m2 pivničná kobka 1,6m2. Poschodie 7/9 s výťahom, bezbariérový prístup. BENEFITY BYTU - Veľkou výhodou je lokalita, vynikajúca dostupnosť do centra, MHD pri dome , spoje smerujúce cez všetky bratislavské mosty, električka č. 3 - zastávka 3 min, ZS Petržalka 10 min, CENTRUM mesta 4 min autom, nákupné centrum AUPARK a diaľnica 2 min autom. - Bezkonkurenčná kompletná občianska vybavenosť pešo do 4 minúty – Pošta, škôlky, školy , VUB banka, Primabanka, Kooperativa, zubár, lekáreň, ALZA box, Packeta, čerpacia stanica, psí park, trafika, reštaurácie, kaviarne, veľké detské ihrisko, Billa, Kaufland, Terno, DM, tenisové kurty, GYM. - Priestranná loggia s posedením poskytuje nádherný výhľad na Chorvátske rameno a zeleň, ktorý ponúka dennodenný relax a pohodu. - Samostatný šatník poskytuje dostatok úložného priestoru pre celý byt. - Priestranná kúpeľňa s wc s rozmermi 3,5x2,5m. Zariadenie bytu je kompletné. Náklady na bývanie pre 2 osoby 155 Eur / mesiac , meranie spotreby elektrickej energie, UK, vody je pre byt samostatne.
Bratislava V - Petržalka
212 000 €
Predaj - 3i byt v Petržalke na Jungmannovej ulici
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Petržalke na Jungmannovej ulici. Byt o rozlohe 72m2 sa nachádza na 6.poschodí v dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica a taktiež má loggiu o výmere 4,8 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred pár rokmi, nové rozvody, okná, podlahy, komplet sanita, kuchynská linka z decembra 2023 a interiérové dvere. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť. Cena nehnuteľnosti je 209000 Eur + k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK.  Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky neváhajte kontaktovať uvedeného makléra. 
Bratislava V - Petržalka
209 000 €
Pekný štartovací byt v Dúbravke na predaj
Ponúkame na predaj garsónku v Dúbravke. Poschodie 7/12, výmera 26m2. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má izbu s oddelenou spacou časťou, kuchynský kút a kúpeľňu s wc. Príjemná orientácia na juhozápad, do tichej časti mimo ruchu hlavnej cesty. Bytový dom je zateplený, nová brána s elektronickým vrátnikom. Bezproblémové parkovanie priamo pri dome, výborná dostupnosť k mhd. Výborný ako štartovací byt, alebo investícia. Predáva sa zariadený, takže je ihneď pripravený napríklad na prenájom. Bez tiarch.
Bratislava IV - Dúbravka
109 000 €
Predaj garsónky v novostavbe na Šustekovej ul. BA V
Ponúkame Vám na predaj garsónku v Petržalke na Šustekovej ulici. Byt má rozlohu 29m2 a nachádza sa na 3.poschodí v novostavbe s výťahom. Byt má taktiež loggiu. Predáva sa v štandarde: podlahy, dvere, sanita a kuchynská linka so spotrebičmi. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť.
Bratislava V - Petržalka
123 000 €
Veľkometrážny 1i byt v obľúbenej lokalite Ružinova na prenájom
Ponúkame Vám na prenájom komplet zariadený, veľkometrážny 1 izbový byt v obľúbenej lokalite - Ružinova, na Papraďovej ulici. Byt sa nachádza na 1.p., s celkovou rozlohou 50m2, vrátane balkóna. Celý byt je kompletne zariadený, vrátane elektrospotrebičov. Bytový dom je 9 ročný vstup možný iba s čipom. Voľný od 01.03.2024. LOKALITA : Skvelá poloha a občianska vybavenosť: v pešej dostupnosti MHD všetkého druhu (MHD zastávky priamo pred bytovým domom), obchody, reštaurácie, autom 10 min. do centra mesta, veľmi dobré napojenie na dopravné uzly. Táto lokalita Ružinova, konkrétne okolo OC Retro, ponúka tiché bývanie uprostred rozsiahlej parkovej zelene s dobrým a rýchlym spojením do centra mesta (trolejbusom, autobusom alebo električkou) alebo napojením sa na obchvat mesta. Cena mesačného nájmu: 590,- Eur + 30,- Eur elektrika - 1 osoba, 590,- Eur + 50,- Eur elektrika 2 osoby Byt je vhodný pre max. 2 osoby, bez domácich zvierat.
Bratislava II - Ružinov
590 €/mes.
Garáž 17,28m2 na Dlhých dieloch - Jamnického ul. na predaj
Ponúkame vám na predaj garáž na Dlhých dieloch o rozlohe 17,28m2. Samostatný vjazd do garážového domu je z ulice Jamnického.
Bratislava IV - Karlova Ves
52 900 €
Prenájom 2i bytu v modernom projekte RENDEZ
Ponúkame Vám do prenájmu byt v novostavbe, projekt RENDEZ - Rača. 2 izbový velmi priestranný byt v modernom projekte. Kompletne zariadený, vstavané spotrebiče, velká loggia, garážové státie, pripravený pre prvého nájomcu. Cena 800 EUR vrátane energií. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Bratislava III - Rača
800 €/mes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21