Priestory na Rebarborovej ulici v budove Harley Davidson na prenájom, BAII
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Rebarborovej ulici, Bratislava-Ružinov, v polyfunkčnom objekte Harley Davidson, v tesnej blízkosti cintorínu Vrakuňa. K dispozícií sú rôzne priestory na 1NP (aj výťah) napr.: 32,3m2 vr. podielu na spol. priestoroch, 46m2 vr. podielu (aj s umývadlom) a pod. Priestory možno využívať na administratívu, služby a pod. V budove sú zdieľané toalety. Bez kuchynky. V okolí je bezproblémové verejné parkovanie, príp. možnosť prenájmu parkovacích miest.   Nájomné je 9 €/m2/mesiac2/mesiac + prevádzkové náklady a záloha za energie 1,5€/m2/mesiac + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
414 €/mes.
Priestory na Rebarborovej ulici v budove Harley Davidson na prenájom, BAII
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Rebarborovej ulici, Bratislava-Ružinov, v polyfunkčnom objekte Harley Davidson, v tesnej blízkosti cintorínu Vrakuňa. K dispozícií sú rôzne priestory na 1NP (aj výťah) napr.: 32,3m2 vr. podielu na spol. priestoroch, 46m2 vr. podielu (aj s umývadlom) a pod. Priestory možno využívať na administratívu, služby a pod. V budove sú zdieľané toalety. Bez kuchynky. V okolí je bezproblémové verejné parkovanie, príp. možnosť prenájmu parkovacích miest.   Nájomné je 9 €/m2/mesiac2/mesiac + prevádzkové náklady a záloha za energie 1,5€/m2/mesiac + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
290,70 €/mes.
Kancelárske a administratívne priestory na prenájom
Ponúkame Vám na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v polyfunkčnej budove na Odborárskej ulici v Bratislave. Budova aktuálne prešla rekonštrukciou, využíva aj alternatívny zdroj energie (vlastnú fotovoltaickú elektráreň), energetická trieda B. VYBAVENIE BUDOVY: plne klimatizované priestory, každá miestnosť samostatne regulovateľná, otvárateľné okná, kuchynka s vybavením na každom poschodí (umývačka, mikrovlnná rúra, rychlov.kanvica, stoly, stoličky, kuchynské linka), bicyklové interiérové aj exteriérové stojiská zabezpečené a strážené kamerovým systémom, sprchy, fitness, relax zóny – interiér ( biliard, stolný futbal, stolný tenis) aj exteriér, štruktúrovaná kabeláž (LAN) s možnosťou umiestnenia sieťových prvkov v serverovni, optické dátové pripojenie, možnosť zriadenia virtuálneho sídla pre ďalšie spoločnosti, fotoateliér,  dieselagregát- záložný zdroj. SLUŽBY V BUDOVE: zriadenie sídla firmy, recepcia na vstupe 24/7, cez víkendy SBS, regulovaný prístup do objektu ( čipový systém ), bezpečnostný kamerový systém vstupov a okolia budovy, zabezpečenie stravovania - Bistro s ponukou obedov a občerstvenia, upratovanie spoločných priestorov každý pracovný deň + dezinfekcia, konferenčné a zasadacie priestory s WIFI, ozvučenie a dataprojektor, pokrytie služieb správy objektu 24/7, serverovne v štandarde podľa ISO 27001 K dispozícií sú priestory s kancelárskou plochou od 20m2. Priestory sú veľkostne variabilne. Priamo pri budove je možnosť parkovania: nekryté parkovacie miesto 12,60 €/m2/mesiac bez DPH, kryté p.miesto 60 € bez DPH. Možnosť voľného parkovania aj mimo objekt v pešej dostupnosti. Nájomné je 12,6€/m2 bez DPH. Cena je vrátane prevádzkových nákladov a služieb.   Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava III - Nové Mesto
378 €/mes.
819 m2 samostatne stojaca hala s kanceláriou a 1izb. bytom ,Vysoká pri Morave
Ponúkame Vám na prenájom priem. halu v uzavretom areáli s prístupovou asfaltovou cestou. Priestory sú vhodné na skladovanie resp. výrobné účely. Hala s rozlohou 819 m2 je v pôvodnom stave. Výška stropu je 3,8m. Po vstupe cez plechové dvere a mrežu sa nachádza chodba, kde  máme po pravej strane 1 byt a oproti kancelária. Hala sa nachádza vo Vysokej pri Morave 10 min. od Stupavy a k pripojeniu na diaľnicu Brno-Bratislava, ale aj 5min do centra obce. Cena za prenájom haly 4€/m2/mes. Ceny sú uvedene bez DPH. Záujemca neplatí žiadnu províziu pre RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kanc. na 0948 854 777 v pracovné dni od 9 do 18 hod. 
Vysoká pri Morave
3 276 €/mes.
165 m2 sklad, kancelárie a výroba na prenájom
Ponúkame Vám na prenájom novostavbu objektu, ktorý môže slúžiť ako skladový priestor, na výrobné účely, resp. možnosť zriadiť kanceláriu. Budova sa nachádza v Ružinove v lokalite Domové Role.  Stavba je zateplená, vykurovaná, vetraná, v priestoroch je voda, elektrika, WC.  Do priestorov vedie jeden dverový vchod a jedna brána o rozmeroch 1,8m šírka x 2,0m výška, okná na oboch stranách budovy. Vnútorná výška v najnižšom bode 4m /v najvyššom 5,8m/. Nachádza sa v samostatnom uzavretom areáli (prístup 24/7). V areáli je aj jedáleň.  V cene je parkovisko aj kamerový systém, v noci je areál osvetlený. Dobré napojenie na blízky obchvat. Foto ilustračné, priestor je už pripravený pre nájomcu. Cena za prenájom priestoru je 1.500 Eur / mes. +  DPH + platba za spotrebované energie (voda, elektrika na samostatný merač). Pre ďalšie informácie alebo dohodnutie si obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava II - Ružinov
1 500 €/mes.
Priestranný 2i byt v atraktívnej lokalite Starého Mesta na predaj
Ponúkame Vám na predaj podkrovný byt, ktorý sa nachádza na druhom poschodí tehlového bytového domu na nároží Ľadovej, Beskydskej a Šancovej ulice. Dom so storočnou históriou nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou (reštaurované pôvodné prvky fasády, nová elektroinštalácia v spoločných priestoroch, nové stierky, reštaurované dvere a nový videovrátnik). V dome je 7 bytových jednotiek a jeden nebytový priestor. K bytu prislúcha podiel na pivničných priestoroch a pozemku. V súkromnom dvore bytového domu s pôdorysom v tvare písmena L sa nachádza tichá záhrada, ktorá slúži ako miesto pre relax domácich a nie je prístupná ani viditeľná z ulice. Parkovanie je možné v blízkosti bytového domu na rezidentskú parkovaciu kartu. Samotný byt bol vybudovaný pred dvadsiatimi rokmi spojením dvojizbového bytu a podkrovia. Má plastové okná, v izbách a na chodbe je položená laminátová podlaha, v predsieni, v kuchyni, v kúpeľni a vo WC dlažba. Byt má vlastné kúrenie (plynový kotol) a staršiu klimatizáciu. Dve nepriechodné izby (spálňa a detská izba) sú orientované do tichého dvora so záhradou. Obývacia izba je situovaná v otvorenom priestore bytu a vchádza sa z nej do detskej izby. Kuchyňu s linkou v tvare U od obývačky oddeľuje kúpeľňa a menšia pracovňa (pôvodne šatník). Kúpeľňa je dostatočne priestranná, nachádzajú sa v nej dve umývadlá, práčka, vaňa, sprchovací kút a toaleta. Dispozícia bytu: Predsieň so svetlíkom, Samostatná toaleta (s technickou miestnosťou)Kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, Kuchyňa, Obývačka, 2 izby, Pracovňa. Základné údaje: Poschodie: 2. NP bez výťahu. Celková plocha: 110,3 m2. Úžitková plocha: 110,3 m2. Parkovanie: verejné. Atraktívna poloha pri Račianskom mýte. Centrum Bratislavy s kompletnou infraštruktúrou. Možnosť využívať tichý dvor so záhradou.
Bratislava I - Staré Mesto
395 000 €
Kancelársky celok s balkónom a vlastnou kuchynkou pri OC POLUS/VIVO
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na ulici Za Kasárňou, vo veľmi dobre dostupnej lokalite pri OC Polus/VIVO, v Bratislave 3. Budova bola kompletne zrekonštruovaná (plastové okná, žalúzie, recepcia, koberce...) a jej štandardom je kamerový systém, strážna služba, nákladný výťah, vyhradené parkovisko pre návštevy (1. hod zdarma) a tiež možnosť prenájmu vlastného vyhradeného státia. Na každom poschodí sa nachádza zdieľaná kuchynka a WC. K dispozícií sú: 144m2 celok na 3.NP: celkovej výmery 144m2 kompletne a vkusne zrekonštruovaný. Dispozične sa skladá z chodby s kuchynkou, 36m2 samostatnej kancelárie, 36m2 presklenej zasadačky, 4x 18m2 kancelárie a balkónom. 36m2: 2x samostatná kancelária celkovej výmery 36m2 (6x6m2).  Priestory sú klimatizované. Priestory sú vhodné na administratívne účely. Parkovanie verejné alebo vo dvore za poplatok 100,-Eur/miesto/mesiac + DPH. Optický INTERNET v cene nájmu. Cena nájmu je 8,50 €/m2/mesiac a cena prevádzkových nákladov a energií je 5€/m2/mesiac (kúrenie, elektrina, voda, bez dodatočného doúčtovania) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava III - Nové Mesto
1 224 €/mes.
Kancelárske priestory v administratívnej budove na Teslovej ulici v Ružinove, 153,58m2
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Teslovej ulici, Bratislava-Ružinov. K dispozícií je administratívny priestor na 1.NP/3.poschodovej budovy celkovej výmery 153,58 m2. Dispozične sa skladá z chodby, 6 samostatných kancelárií, kuchynky. Priestory sú klimatizované. Nájomné je 8,50 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady a energie 4 €/m2/mesiac + elektrina na základe spotreby (vlastné merače + DPH. Možnosť prenájmu parkovacích miest za 120€/miesto/mesiac. Recepcia 24/7.Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
1 305,43 €/mes.
Priestory vhodné na ambulancie, kliniku alebo rehabilitáciu, so zdravotníckym štandardom!
Ponúkame na prenájom priestory v polyfunkčnej budove na Grösslingovej ulici, v centre Bratislavy, v blízkosti Štúrovej ulice, len minútu pešo od pešej zóny. Budova je dobre dostupná autom aj MHD. Objekt má dokonca vlastnú podzemnú garáž. Priestory sú klimatizované a rekonštruované na ZDRAVOTNÍCKY štandard. Možnosť využívať aj na kancelárie. K dispozícii je priestor na 3.poschodí, celkovej výmery cca 180 m2. V priestore sú delené toalety, delené miestnosti a 1 veľký openspace. VÝHODY: flexibilné priestory s možnosťou úpravy dispozície, v takmer každej miestnosti umývadlo, otvárateľné okná, možnosť zriadenia recepcie na prízemí budovy alebo priamo v priestore, optický kábel, štruktúrovaná kabeláž, výťahy (jeden so vstupom priamo do priestoru). V objekte je 24 hodinová strážna služba. Vstup 24h.  Parkovanie v podzemnej garáži, priamo v budove, cena prenájmu parkovacieho miesta je 120 €/mesiac + DPH. (K dispozícií 4 miesta) Pôdorysy na vyžiadanie. Cena nájmu závisí od dĺžky nájmu, výmery a požadovaných zmien, od 9€/m²/mesiac + služby a energie 5 €/m²/mesiac. Ceny sú uvedené bez DPH. Nájomná doba aspoň 3 roky. Kaucia 2-mesačné nájomné vr. prevádzkových nákladov a energií. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
1 620 €/mes.
Obchodné a skladové priestory na predaj
V meste Dunajská Streda ponúkame na predaj nehnuteľnosť, ktorá má viacero možných možností na využitie priestorov: obchodnú, skladovú, výrobnú a prevádzkovú budovu s pozemkom. V budove sa nachádza i samostatný 3 izbový byt. Ponuka nehnuteľnosti sa nachádza cca 200m od MOL Arény (futbalový štadión). - Sklady 2x 360m2 - 80m2 má 3 izbový byt na poschodí IS: plyn, elektrina, vlastná studňa, žumpa (možnosť napojenia sa na kanalizáciu a vodovod) Znalecký posudok vyhotovený 06/2022   - možnosť HÚ V cene je zahrnutý kompletný právny servis  a poradenstvo.
Dunajská Streda
375 000 €
Predaj 1 izb. bytu v Petržalke - Slnečnice
Ponúkame Vám na predaj 1izbový byt v Petržalke v Slnečniciach. Rozloha bytu je 26m2 vrátane loggie a nachádza sa v novostavbe na 3.poschodí s výťahom. Byt sa predáva v štandarde, v byte sú podlahy, zariadená sanita, interiérové dvere. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť. Možnosť prikúpiť parkovanie a pivnicu.
Bratislava V - Petržalka
112 000 €
Nebytový priestor na prenájom
Ponúkame na prenájom priestrannú novostavbu v centre Ivanky pri Dunaji. Priestor o výmere 94m2 má 4 nepriechodné miestnosti, vstup na lodžiu, 1x samostatná toaleta, kúpelka s toaletou. Parkovanie: 2 parkovacie miesta Inžinierske siete: elektrina, vodovod, kanalizácia, optika Cena nájmu: 1200,-Eur + energie Depozit: 1200,-Eur Provízia RK: 1200,-Eur V cene provízie je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo.
Ivanka pri Dunaji
1 200 €/mes.
Nebytový/kancelársky priestor na prenájom
Ponúkame na prenájom nebytový/kancelársky priestor v centre Ivanky pri Dunaji. Dve miestnosti, jedna miestnosť je priechodná, vstupná chodba možné využitie napr. recepcia, kuchynka, toaleta, sklad, parkovacie miesto. Inžinierske siete: elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia, optika Vykurovanie plynové, radiátory Priestor je voľný: ihneď Cena nájmu: 975,-Eur vrátane energií Pri podpise zmluvy sa platí: Depozit: 1000,-Eur Provízia:   800,-Eur Nájomné sa platí vždy mesiac vopred. V cene provízie je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo.
Ivanka pri Dunaji
975 €/mes.
Na prenájom skladový priestor na Bratislavskej ulici v Pezinku, 300m2
V Pezinku na Bratislavskej ulici ponúkame na prenájom skladový priestor vo veľkosti 300m2. Vstup do priestorov skladu je bez bariér na prízemí z vnútrodvora, ktorý sa uzatvára. Parkovanie i pre zákazníkov je k dispozícii pred skladovým priestorom.   Dispozícia skladu: - hlavný sklad- kancelária- menší skladový priestor- sociálne zariadenie Kancelária a menší skladový priestor sú vykurované radiátormi (plynový kotol). Do hlavného skladového priestoru je dovedené plynové potrubie, ktoré je možné v prípade záujmu o vykurovanie domontovať fukár, ktorý by temperoval - vykuroval priestor plynovým kúrením. Výška vstupných brán cca 2,5m Výška priestoru max 3,6 m   Cena nájmu: 1350,-Eur + DPH + energie (elektrina, plyn, voda),platba  podľa podružných priestorov Depozit: vo výške 3 mesačného nájmu vyplatený pri podpise zmluvy. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo.
Pezinok
1 350 €/mes.
Exkluzívne obchodné priestory na prenájom Malacky
Ponúkame na prenájom exkluzívne obchodné priestory o celkovej výmere 145m2 v Malackách na Sasinkovej ul. priestory sa nachádzajú v úplnom centre a predsa v tichej oáze nádvoria a prepojenia so susediacou  kaviarňou. Veľký obchodný priestor s kanceláriou, kuchynkou, WC s umývadlom a skladom. Moderný priestor je pripojený na verejný rozvod vody, plynu, elektrickej energie a kanalizácie. Má samostatné meracie zariadenia pre služby poskytované s užívaním nebytových priestorov.  Cena nájmu 1300EUR s DPH + Energie. Záujemca neplatí žiadnu províziu pre RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v nasej realitnej kanc. na 0948 854 777 v pracovne dni od 9 do 18 hod.
Malacky
1 300 €/mes.
Zrekonštruovaný výrobno-skladový priestor v Pezinku
Ponúkame na prenájom výrobno-skladový priestor v Pezinku s celkovou úžitkovou plochou 204m² + spevnená plocha pred vstupom do priestoru. Novozrekonštuovaná samostatná časť murovanej výrobnej haly v stráženom prevádzkovom areáli s prístupom 24/7 aj pre kamiónovú dopravu.. Pozostáva z dvoch miestností (77+103,5m²), kancelárie a toalety s umývadlom. Prízemie, vjazd do priestoru pre nákladné vozidlo, výška stropu 5m, nová podlaha - leštený betón, denné svetlo, LED osvetlenie, vykurovanie plynovým kotlom a radiátormi. K dispozícii od 1.7.2023. Kontrolovaný vstup do areálu, 24h bezpečnostná služba. Napojenie na diaľnicu E75 (D1) 11 km. Možnosť prenájmu kancelárií v admin.budove a spevnených plôch v rámci areálu. Cena prenájmu je 1600,- €/mesiac + DPH bez nákladov na energie podľa reálnej spotreby.. Nájomca neplatí províziu RK. Pre viac info, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Pezinok
1 600 €/mes.
Kancelárske priestory na NIVÁCH, CBC I a CBC II, Karadžičova
Ponúkame na prenájom priestory v administratívnej budove nového mestského bulváru, v CBC I a II Biznis centre na Karadžičovej ulici v Bratislave II, ktorá susedí s bratislavským Starým mestom. Výhodou je jednoduchý prístup do všetkých hlavných destinácií mestskou hromadnou dopravou (zastávka hneď pred budovou) aj autom. Výborná poloha s A štandardom priestorov. Výhodou je aj susedstvo s Hlavnou autobusovou stanicou Mlynské Nivy. K dispozícii sú rôzne výmery a rôzne dispozície. Možnosť vytvorenia priestoru na mieru. Dostupnosť na vyžiadanie. Kancelárie s denným svetlom, individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, možnosť prirodzeného vetrania, prístupom 24/7. Parkovacie miesta je možné rezervovať v podzemnej garáži (za poplatok 120 €/miesto/mes. + DPH).  Výborná dopravná dostupnosť, kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti. Všetky služby do 5 min pešo. V areáli sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, pošta, banky a mnohé iné. Zastávka MHD hneď pri budove. Cena prenájmu je od 11,95 €/m²/mesiac + DPH. Prevádzkové náklady 6,50€/m2/mesiac + energie (elek. energia a voda) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK. Cena energií: 5 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
2 151 €/mes.
Rodinný dom v blízkosti OC Polus/VIVO! vhodný aj na podnikanie
Ponúkame na prenájom rodinný dom blízkosti Polusu/VIVO! v Novom Meste – Bratislava 3. Ide o tehlový dvoj-poschodový rodinný dom s celkovou rozlohou 271 m², vhodný na bývanie alebo podnikanie. Nachádza sa v radovej zástavbe v tichej lokalite. Dispozične pozostáva z 11 miestností, 3 sociálne zariadenia (1 vaňa, 2 sprchy, 3 WC), garáž ako sklad, terasa a pekným átriom so zeleňou. Objekt je vybavený alarmom a počítačovými rozvodmi. Bezproblémové verejné parkovisko priamo pred domom. Voľný ihneď. Nájomné je 2575 Eur/mesiac + energie. Záujemca neplatí províziu. Dom Vám radi predstavíme na nezáväznej obhliadke. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava III - Nové Mesto
2 575 €/mes.
Obchodné priestory v exkluzívnej budove TOWER 5 v tesnej blízkosti štadióna Tehelné Pole, Kalinčiako
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v budove TOWER 5 na Kalinčiakovej ulici, hneď vedľa Národného futbalového štadióna Tehelné pole, Bratislava III. K dispozícií sú priestory na prízemí (vedľa recepcie) o výmere: 25m2, 48m2, 80m2 alebo 150m2. Vstup do priestorov je z átria budovy. Priestory nemajú vstup z ulice! Obchodné priestory majú presklené výklady iba do átria. Sú vhodné na služby (napr. Barber a pod.) Budova disponuje reprezentatívnou recepciou, Notárskym úradom(7.NP), kantínou/reštauráciou(5.NP), kaviarňou, SKY-BOXOM... Možnosť prenájmu parkovacích státí v podzemnej garáži (130€/miesto/mesiac + DPH). Minimálna doba nájmu je 5 rokov. Kaucia 3-mesačné nájomné vr. energií. Cena nájmu 21€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5,50€/m2/mesiac + elektrika, voda kúrenie (podľa reálnej spotreby) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
1 680 €/mes.
Obchodné priestory na prenájom v Bratislave Ružinov Bajkalská ulica
Ponúkame Vám na prenájom nebytové priestory v administratívnej budove na Bajkalskej ulici, Bratislava - Ružinov. K dispozícií sú priestory s plochou okolo 120m2 na prízemí budovy. Priestory sú nové a presvetlené, objekt je po kompletnej rekonštrukcii v roku 2021. Majú vysoké stropy a okná do ulice. Sú vhodné napr. ako showroom, kaviareň, prevádzka a pod. Recepcia je počas pracovných dní, prístup do budovy 24/7. Budova je klimatizovaná. Možnosť prenájmu zasadacej miestnosti v objekte budovy (80 m2) pre cca 50 osôb. Parkovanie pred budovou, alebo v garáži, cena dohodou. Nájomné je 16€/m2 bez DPH na mesiac. Cena je vrátane zálohových platieb za energie.   Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava II - Ružinov
1 920 €/mes.
Prenájom Open spacu - Palisády, 130 m2
Ponúkame na prenájom open-space kancelárske priestory v Starom Meste na Palisádach v novopostavenom objekte na Štetinovej ulici. Polyfunkčný objekt sa nachádza v historickej zástavbe mesta v atraktívnej diplomaticko - obchodnej zóne, s priamym prístupom motorových vozidiel, v blízkosti dopravných uzlov MHD. Objekt je presvetlený, vybudovaný vo  vysokom štandarde moderného architektonicko – technického riešenia.  Rozloha priestorov je variabilná, od cca 40 m2 až do cca 600 m2. Openspace je možné rozčleniť podľa požiadaviek nájomcu. Internet OPTIKA. Napr. je voľných 130 m2 na prízemí alebo uzavretý celok 2 kancelárii celk. veľkosti 90 m2. Cena za prenájom je 11,5 €/m2/mesiac + správa a energie vo výške 4,5 €/m2/mesiac + dohoda. Pri nájme dlhšie ako 3 roky je nižšia cena. Možnosť reklamy na oknách alebo na svetelnom paneli na fasáde. Za spoločné priestory a terasy sa nájomné neplatí. Parkovanie možné v rámci objektu vo dvore alebo garáži za 165 €/mesiac. Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava I - Staré Mesto
1 495 €/mes.
Obchodné priestory v exkluzívnej budove TOWER 5 v tesnej blízkosti štadióna Tehelné Pole, Kalinčiako
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v budove TOWER 5 na Kalinčiakovej ulici, hneď vedľa Národného futbalového štadióna Tehelné pole, Bratislava III. K dispozícií sú priestory na prízemí (vedľa recepcie) o výmere: 25m2, 48m2, 80m2 alebo 150m2. Vstup do priestorov je z átria budovy. Priestory nemajú vstup z ulice! Obchodné priestory majú presklené výklady iba do átria. Sú vhodné na služby (napr. Barber a pod.) Budova disponuje reprezentatívnou recepciou, Notárskym úradom(7.NP), kantínou/reštauráciou(5.NP), kaviarňou, SKY-BOXOM... Možnosť prenájmu parkovacích státí v podzemnej garáži (130€/miesto/mesiac + DPH). Minimálna doba nájmu je 5 rokov. Kaucia 3-mesačné nájomné vr. energií. Cena nájmu 21€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5,50€/m2/mesiac + elektrika, voda kúrenie (podľa reálnej spotreby) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
1 008 €/mes.
2i byt na Jiskrovej ulici - Nové Mesto predaj
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt na Jiskrovej ulici v Novom Meste. Byt o výmere 54 m2 sa nachádza na 3. poschodí tehlového bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne a dvoch samostatných izieb. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt je v pôvodnom stave, preto je určený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Byt je bez tiarch a ihneď voľný. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dostupnosť.  Cena nehnuteľnosti je 173000 Eur + k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK.
Bratislava III - Nové Mesto
169 000 €
Kancelárske priestory na NIVÁCH v CBC 1 a CBC 2 , Karadžičova
Ponúkame na prenájom priestory v administratívnej budove nového mestského bulváru, v CBC I a II Biznis centre na Karadžičovej ulici v Bratislave II, ktorá susedí s bratislavským Starým mestom. Výhodou je jednoduchý prístup do všetkých hlavných destinácií mestskou hromadnou dopravou (zastávka hneď pred budovou) aj autom. Výborná poloha s A štandardom priestorov. Výhodou je aj susedstvo s Hlavnou autobusovou stanicou Mlynské Nivy. K dispozícii sú rôzne výmery a rôzne dispozície. Možnosť vytvorenia priestoru na mieru. Dostupnosť na vyžiadanie. Kancelárie s denným svetlom, individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, možnosť prirodzeného vetrania, prístupom 24/7. Parkovacie miesta je možné rezervovať v podzemnej garáži (za poplatok 11,95 €/m2/mesiac. + DPH).  Výborná dopravná dostupnosť, kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti. Všetky služby do 5 min pešo. V areáli sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, pošta, banky a mnohé iné. Zastávka MHD hneď pri budove. Cena prenájmu je od 11,95 €/m²/mesiac + DPH. Prevádzkové náklady 6,50€/m2/mesiac + energie (elek. energia a voda) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Bratislava II - Ružinov
1 792,50 €/mes.
Obchodné priestory v exkluzívnej budove TOWER 5 v tesnej blízkosti štadióna Tehelné Pole, Kalinčiako
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v budove TOWER 5 na Kalinčiakovej ulici, hneď vedľa Národného futbalového štadióna Tehelné pole, Bratislava III. K dispozícií sú priestory na prízemí (vedľa recepcie) o výmere: 25m2, 48m2, 80m2 alebo 150m2. Vstup do priestorov je z átria budovy. Priestory nemajú vstup z ulice! Obchodné priestory majú presklené výklady iba do átria. Sú vhodné na služby (napr. Barber a pod.) Budova disponuje reprezentatívnou recepciou, Notárskym úradom(7.NP), kantínou/reštauráciou(5.NP), kaviarňou, SKY-BOXOM... Možnosť prenájmu parkovacích státí v podzemnej garáži (130€/miesto/mesiac + DPH). Minimálna doba nájmu je 5 rokov. Kaucia 3-mesačné nájomné vr. energií. Cena nájmu 21€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5,50€/m2/mesiac + elektrika, voda kúrenie (podľa reálnej spotreby) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
3 150 €/mes.
Kancelárie na prenájom v Bratislave Staré mesto Štefánikova
Ponúkame na prenájom dvoj kanceláriu v administratívnej budove o výmere 48 m2 na 3. poschodí budovy s výťahom. Na chodbe je kuchynka, dámske a pánske toalety. Vrátnik je k dispozícii v pracovné dni od rána do večera, prístup do budovy 24/7, parkovacie miesta aktuálne nie sú voľné žiadne. Video vrátnik, internet, upratovanie spoločných priestorov je v cene. Nájomné je 11€/m2 bez DPH na mesiac. Cena je vrátane zálohových platieb za energie.   Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
528 €/mes.
Kancelárie na prenájom v Bratislave Staré mesto Štefánikova
Ponúkame na prenájom dve dvoj kancelárie o výmere 48m2 a dve samostatné kancelárie v administratívnej budove o rozmeroch 33 m2 a 28 m2 na 4. a 5. poschodí. Toalety sú na každom poschodí a kuchynka je iba na 5. poschodí. Budova má výťah. Internet a upratovanie spoločných priestorov je v cene nájmu. Priestory sú bez možnosti parkovacích miest. Nájomné je 11€/m2 bez DPH na mesiac. Cena je vrátane zálohových platieb za energie.   Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
528 €/mes.
Kancelárske priestory na NIVÁCH v CBC I a CBC II, Karadžičova
Ponúkame na prenájom priestory v administratívnej budove nového mestského bulváru, v CBC I a II Biznis centre na Karadžičovej ulici v Bratislave II, ktorá susedí s Bratislavským Starým mestom. Výhodou je jednoduchý prístup do všetkých hlavných destinácií mestskou hromadnou dopravou (zastávka hneď pred budovou) aj autom. Výborná poloha s A štandardom priestorov. Výhodou je aj susedstvo s Hlavnou autobusovou stanicou Mlynské Nivy. K dispozícii sú rôzne výmery a rôzne dispozície. Možnosť vytvorenia priestoru na mieru. Dostupnosť na vyžiadanie. Kancelárie s denným svetlom, individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, možnosť prirodzeného vetrania, prístupom 24/7. Parkovacie miesta je možné rezervovať v podzemnej garáži (za poplatok 120 €/miesto/mes. + DPH).  Výborná dopravná dostupnosť, kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti. Všetky služby do 5 min pešo. V areáli sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, pošta, banky a mnohé iné. Zastávka MHD hneď pri budove. Cena prenájmu je od 11,95 €/m²/mesiac + DPH. Prevádzkové náklady 6,50€/m2/mesiac + energie (elek. energia a voda) + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK. Cena energií: 5 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
2 987,50 €/mes.
3 izbový byt v Karlovej Vsi na Pribišovej ulici na prenájom
Ponúkame Vám na prenájom zariadený 3-izb. byt v tichej lokalite na Pribišovej ulici v Karlovej Vsi- Dlhé Diely. Byt sa nachádza na 2 poschodí, všetky izby sú mimo hlavnej cesty - 2 izby sú samostatné, nepriechodné a z obývačky sa vchádza do kuchyne vybavenej spotrebičmi. Byt má samostatné WC, kúpeľňu a dostatok úložného priestoru. Vhodný je pre max.3 osoby, resp. rodinu s dieťaťom. Zvieratá nie sú akceptované. Podmienkou je dlhodobý prenájom. Nájom 690€ vrátane energii (elektrina, plyn) pre 2 osoby, mimo spotrebných nákladov (voda, kúrenie a služby).
Bratislava IV - Karlova Ves
690 €/mes.
Administratívna budova so skladovými priestormi a ubytovaním na predaj
Ponúkame Vám na predaj novostavbu polyfunkčnej budovy vo Svätom Jure. Budova bola kolaudovaná v roku 2021, poskytuje skladové priestory, administratívne priestory, aj priestory určené pre ubytovanie vrátane sociálneho zázemia. Celková zastavaná plocha 790m2, celková úžitková plocha 960m2, pozemok 2.000m2. Vonkajšie plochy sú vyasfaltované, prístup možný aj kamiónmi, parkovanie aj pre osobné vozidlá.  Objekt má kamerový systém, siete, zabezpečovací systém a káblový internet, Nehnuteľnosť je bez tiarch. Predajom voľná. Cena na vyžiadanie u realitného makléra.
Svätý Jur
dohodou
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 21