Na prenájom kancelárske priestory na Drobného ulici v Dúbravke
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v Dúbravke, v administratívnej budove na Drobného ulici s rozlohou od 32m2 na štvrtom poschodí. K dispozícii sú rôzne veľké samostatné kancelárske celky vo výmerách od 32 do 117 m2. Kancelárie je možné po dohode s majiteľom prispôsobiť na mieru nájomcovi.  V budove sa nachádza 2x osobný a raz nákladný výťah. Parkovanie je pred budovou bez problémové, možnosť prenájmu parkovacích miest vo dvore za 6,50 €/m2/mesiac plus DPH.   Toalety a kuchynka sú k dispozícii na chodbe. V budove sa nachádza recepcia s nonstop strážnou službou. Cena za prenájom je 6,50 -€/m2 mesačne bez DPH plus cena za služby a energie 5 €/m2 mesačne bez DPH. Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava IV - Dúbravka
208 €/mes.
Na predaj 2i byt na Solivarskej ulici v Ružinove
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej lokalite Bratislava II. Ružinov, na ulici Solivarská. Byt má rozlohu 62m2. Nachádza sa na 2. poschodí v bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica a má taktiež balkón. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii: nové plastové okná okrem jednej izby, pôvodné drevené parkety, kúpeľňa je so sprchovacím kútom po rekonštrukcii, kuchyňa v pôvodnom stave. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, MHD.
Bratislava II - Ružinov
200 000 €
Garáž 16m2 na Robotníckej ulici na predaj
Ponúkame Vám na predaj garáž na Robotníckej ulici. Garáž sa nachádza v podzemnej garáži. Vstup do garáží je na diaľkové ovládanie. Rozloha garáže je 16m2.
Bratislava III - Nové Mesto
38 000 €
Exkluzívny obchodný priestor na prenájom, Rohožník
Ponúkame na prenájom exkluzívne obchodné priestory v Rohožníku. Jedná sa o novo rekonštruované priestory s celkovou výmerou 64m2 v centre, smer na Sološnicu. Priestor je členitý a dáva možnosť pekného využitia so skladom, kuchynkou a WC. Po rekonštrukcii predpripravený odpad, teplá a studená voda na ďalšie dve umývadlá a klimatizáciu. Objekt zabezpečený alarmom a má 3 parkovacie miesta. Priestor je vhodný ako napr. Pobočka spoločnosti, predajňa, beauty centrum, barber, kozmetika, masáže..... Nájomné 700 € + energie - samostatné merače. Záujemca neplatí žiadnu províziu pre RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v nasej realitnej kanc. na 0948 854 777 v pracovne dni od 9 do 18 hod
Rohožník, Malacky
700 €/mes.
2 izbový byt na ulici na Križovatkách - Ružinov na predaj
Ponúkame Vám na predaj 2izbový byt v Ružinove na ulici Na križovatkách. Rozloha bytu je 64m2 vrátane balkóna. Byt sa nachádza na 2.poschodí v novostavbe s výťahom. Byt sa predáva v peknom štandarde, podlahy, komplet sanita, interiérové dvere a kuchyňa so spotrebičmi. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Bratislava II - Ružinov
239 000 €
Na predaj garáž na Hattalovej ulici v Novom Meste
Ponúkame Vám na predaj garáž na Hattalovej ulici v Novom Meste. Murovaná garáž o rozlohe 17m2.  V garáži je zavedená voda aj elektrina.
Bratislava III - Nové Mesto
40 000 €
Obchodný / skladový priestor 263m² v Ružinove na prenájom
Ponúkame na prenájom obchodný / výrobno-skladový priestor na Prešovskej ul. v BA II - Ružinov, s celkovou úžitkovou plochou 263m². Priestor nachádzajúci sa na zvýšenom prízemí v stráženom areáli s výhodnou polohou, pozostáva z prevádzkovej časti s prístupom z ulice, výrobno-skladovej časti s prístupom z vnútra areálu a vlastného WC. Predajná časť 90m² (18m x 5m) : - kazetový strop s výškou 2,5m, plávajúca podlaha + dlažba, umývadlo, plastové okná, plastové vchodové dvere, vykurovanie - radiátory. Výrobno-skladová časť 173m² : umývateľná podlaha, výška stropu 5m, denné svetlo, zásobovanie cez nakladaciu rampu a dvojkrídlovú plechovú bránu. Prístup 24/7 aj pre nákladnú dopravu, samostatné meranie energií, možnosť parkovania pri vstupe z ulice. Možnosť prenájmu kancelárskych priestorov v administratívnej budove v areáli. Voľný ihneď. Cena prenájmu je 5,50€/m2/mesiac + 2,60,-€ náklady na energie a služby (vodné, stočné, el.energia, kúrenie/temperovanie, strážna služba, dažďová voda a iné) + DPH. Nájomca neplati províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava II - Ružinov
1 446,50 €/mes.
Skladový priestor 300m² v Ružinove
Ponúkame na prenájom skladový priestor na Prešovskej ul. v BA II - Ružinov, s celkovou úžitkovou plochou 300m². Nevykurovaný priestor nachádzajúci sa na zvýšenom prízemí v stráženom areáli s výhodnou polohou v rámci BA, bol predošlým nájomcom využívaný na športové účely. Pozostáva zo skladovej časti a zázemia (2x WC a 2x sprcha). Výška stropu 6m, plávajúca podlaha + dlažba v zázemí, denné svetlo, vlastný kotol na TÚV, samostatné meranie energií. Zásobovanie cez nakladaciu rampu a dvojkrídlovú plechovú bránu. Prístup 24/7 aj pre nákladnú dopravu. Možnosť prenájmu kancelárskych priestorov v administratívnej budove v areáli. Voľný ihneď. Cena prenájmu je 5,50-€/m²/mesiac + 1,70-€ služby (strážna služba, poriadková služba, dažďová voda a iné) + náklady na energie podľa reálnej spotreby (voda,el.energia) + DPH. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava II - Ružinov
1 650 €/mes.
Obchodné priestory v tesnej blízkosti Prezidentského paláca, EUROPEUM
Ponúkame na prenájom lukratívne obchodné priestory v polyfunkčnom objekte Europeum, v centre Bratislavy na Hodžovom námestí/Suchom Mýte, neďaleko Prezidentského paláca a hotela Crown Plaza. K dispozícii sú priestory na prízemí: 552,70m2- Vstup a výklad iba z pasáže. V zadnej časti priestoru nakladacia rampa. Vlastné toalety v rámci priestoru. Cena nájmu 6€/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5,20€/m2/mesiac (vrátane kúrenia a chladenia) + vlastná spotreba energií (voda a elektrika) + DPH. Využitie i ako obchodný priestor so skladom, prípadne ako centrálny sklad pre e-shop, obchod, služby(Bolt, Wolt..) a pod. 284,54m2- Výklad smerom do ulice (Smer Suché Mýto). Vstup aj z ulice aj z pasáže. Vlastné toalety v rámci priestoru. Cena nájmu dohodou + prevádzkové náklady 5,20€/m2/mesiac (vrátane kúrenia a chladenia) + vlastná spotreba energií (voda a elektrika) + DPH. Priestor je možné rozdeliť na menšie prevádzky: 88,31m2, 84,03m2, 54,84m2, 57,36m2 159,08m2 reštaurácia a bar – Cena nájmu dohodou + prevádzkové náklady 5,20€/m2/mesiac (vrátane kúrenia a chladenia) + vlastná spotreba energií (voda a elektrika) + DPH. Priestory sú plne klimatizované. Bezpečnostná služba, kamerový systém. V podzemí sú vybudované 3 podlažia na parkovanie. Dostatočná kapacita umožňuje parkovanie nie len nájomcom, ale i návštevníkom budovy (PRISTUP NA DOPREDU UVEDENU ŠPZ alebo nahlásenia návštevy). Cena prenájmu parkovacieho státia je 140 €/mesiac + DPH. Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Províziu neplatíte. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Na predaj stavebný pozemok v obci Miloslavov, 696m2
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Miloslavov na Vrbovej ulici. Pozemok má výmeru 696m2 (šírka 24 x dĺžka 29). Na pozemku sú dostupné všetky siete (voda, kanalizácia, elektrika), prístupová cesta s verejným osvetlením. Cena: dohodou.
Miloslavov
dohodou
Kancelárske priestory, Pluhová, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v 4 podlažnej administratívnej budove na Pluhovej ulici v blízkosti OC Polus/Vivo, s dobrou dostupnosťou. K objektu je výborná dostupnosť verejnej dopravy. Objekt je vybavený centrálnou recepciou, klimatizáciou, vlastným stráženým parkoviskom, výťahmi, skladovacím priestorom s možnosťou využiť rampu. Prístupnosť 24/7. Voľné sú napr. klimatizované kancelárie: s výmerou 22,30m², 28,50m2, 29,50m2.                      neklimatizovaná: s výmerou 22,50m2, 25m2   Cena prenájmu 6,5 €/m²/mesačne + prevádzkové náklady a energie 5,50 €/m²/mesačne (s klimatizáciou 6,20 €/m²/mesačne), upratovanie až do kancelárii v cene. Možnosť prenajať si parkovacie státie v objekte (30 €/miesto/mesačne). Ceny sú uvedené bez DPH, v prípade jej neplatičov, možnosť fakturovať bez DPH. Viac informácií u uvedené makléra. Záujemca neplatí províziu RK.         
Bratislava III - Nové Mesto
191,75 €/mes.
Investičný stavebný pozemok v Moldave nad Bodvou
Ponúkame na predaj investičný stavebný pozemok v Moldave nad Bodvou. Pozemok s výmerou 534m2 sa nachádza v centre mesta, na ulici Československej armády (križovatka s Krátkou). K pozemku je vydané stanovisko mesta k funkčnému využitiu podľa platného územného plánu - pozemok je určený pre výstavbu garáží. Pravidelný obdĺžnikový tvar 45x12m, rovina, prístup z asfaltovej cesty.
Moldava nad Bodvou
80 000 €
Kancelársky priestor, Podunajská, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Podunajskej ul. v BA - II, Podunajské Biskupice, o výmere 18m². 2.poschodie administratívnej budovy s vrátnicou a strážnou službou, plávajúca podlaha, kazetový strop, žalúzie, spoločné WC a kuchynka. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta pred budovou v cene NaN,00 €/mesiac. Cena je uvedená vrátane energií a služieb bez DPH. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info volajte makléra.  
Bratislava II - Podunajské Biskupice
184,55 €/mes.
Administratívne priestory vysokého štandardu v Polus/Vivo Tower na Vajnorskej ulici, 940m2
Ponúkame na prenájom administratívne priestory vysokého štandardu A na známej adrese v Polus Tower na Vajnorskej ul. v Bratislave 3, na dopravnej tepne Vajnorská, Bajkalská a Tomášikova. Strategická lokalita robí Polus Towers ľahko dostupným pre všetky formy dopravy. Vzdialenosť od obchodného centra VIVO na obchvat po Bajkalskej je len 7 min. autom, rovnako aj do centra. Lokalita budov zaručuje vynikajúcu dopravnú dostupnosť, či už autom alebo MHD (9 spojov, vrátane električiek 2 a 4). Zamestnanci dochádzajúci z okolia Bratislavy uvítajú polohu vlakovej stanice Bratislava-Nové mesto – vlaky RegioJet. Dajú sa využiť aj alternatívne spôsoby prepravy ako bicykel, či kolobežka (k dispozícii CYKLOSTOJANY a SPRCHY). Z budovy je výhľad na jazero, okolité lesy a centrum mesta. Biznis centrum ponúka pestrú paletu služieb v nákupnej zóne Vivo, športové aktivity na dosah a nádhernú scenériu vďaka jazeru Kuchajda. Možnosť členenia priestoru na menšie i väčšie celky, na poschodí od 150 m² po 1020 m². ROZLOHA, ČLENENIE a ŠTANDARD podľa požiadaviek. Dispozične sa dajú deliť kancelárske celky na open space alebo samostatné na delené kancelárie, zasadačky atď, s vlastnými sociálnymi zariadeniami. Miestnosti sú klimatizované, zdvojené podlahy, optický internet, alarm. Budova je vybavená bezpečnostným kartovým systémom a monitorovaná kamerovým systémom. Vstup do budovy je 24 h denne cez recepciu. Parkovanie je možné v podzemnej garáži, aj na streche nižšieho objektu. Veľkou výhodou je priame prepojenie s OC Vivo podzemnou garážou, takže klienti majú parkovanie na 3 hod. zdarma. VÝHODY: reprezentatívna recepcia, chladiace trámy, zdarma využívanie reprezentatívnych meeting pointov/lobby miestností v blízkosti recepcie, k dispozícii 3 ZASADAČKY (4 / 8 / 16 ľudí) ZADARMO, parkovanie návštev ZADARMO. Cena nájmu je cca 12 €/m²/mesiac + servisné poplatky 4,50 €/m²/mesiac +  vlastná spotreba energií (voda, elektrina) + DPH. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta. Priestory sú moderné a radi ich predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
11 280 €/mes.
Predaj 1i bytu / apartmánu v projekte Nový Ružinov
Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt vedený ako "nebytový priestor - apartmán" v projekte Nový Ružinov, ktorý sa nachádza v širšom centre mesta v lokalite Nivy. V blízkosti je zástavka MHD, chodník napojený priamo na cyklotrasu a chránená krajinná oblasť Dunajské luhy. V areáli sa nachádzajú potraviny, drogéria, kaviareň, multifunkčný park a detské ihrisko. Lokalita ponúka výbornú dostupnosť do centra, na novovybudovaný obchvat a na letisko. Byt sa nachádza na 1. poschodí (2. nadzemné podlažie) s výťahom a je kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi. Úžitková plocha 30 m2(25m2 byt, 5m2 logia) Vykurovanie bytu je ústredné, zabezpečené prostredníctvom radiátorov. Okno je plastové, veľkoformátové. V byte je zavedené optické pripojenie a televízia. Mesačné náklady sú poplatok správcovi 90 EUR + 25 EUR elektrika.
Bratislava II - Ružinov
119 900 €
Veľký 1 izbový byt v komplexe KOLOSEO
Ponúkame Vám na predaj veľký 1 izbový byt v bytovom dome KOLOSEO na Tomášikovej ulici v Novom Meste. Byt má výmeru 42m2 a nachádza sa na 5.poschodí s výťahom. Byt sa predáva v štandarde, podlahy, sanita, kuchyňa so spotrebičmi, interiérové dvere. Byt má taktiež loggiu. V blízkosti jazero kuchajda, Vivo, Yeme, Fresh Market, kompletná občianska vybavenosť.
Bratislava III - Nové Mesto
143 000 €
Kancelárske priestory v Novom Meste- Hattalova ulica
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na Hattalovej ulici v Bratislave III mestskej časti Nové Mesto. K dispozícii sú  2 priechodné  kancelárie  na treťom poschodí s výťahom :38,8 m2 a 19,4 m2 po rekonštrukcii s klimatizáciou. Kancelárske priestory sú klimatizované . Kuchynka a toalety sú na chodbe. Administratívna budova je prístupná 24/7 s nepretržitou službou vrátnice vo vstupnom vestibule. Parkovanie pred budovou je bezproblémové. K dispozícii  ihneď. Priestory Vám radi predstavíme na obhliadke. Záujemca neplatí províziu RK. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava III - Nové Mesto
378,30 €/mes.
30 m2 kancelária na prenájom v samom centre Malaciek
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v Malackách v samom centre. Kancelária sa nachádza na 2.posch. v budove bez výťahu. Jedná sa o kanceláriu s celkovou výmerou 30m2 Kancelária má balkón a koberec. K dispozícii sú WC pánske, dámske, kuchynka, internet. Ceny sú uvedené s DPH. V cene sú zahrnuté poplatky za energie. Záujemca neplatí žiadnu províziu pre RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kanc. na 0948 854 777 v pracovné dni od 9. do 18. hod.
Malacky
350 €/mes.
60 m2 kancelárie na prenájom v samom centre Malaciek
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v Malackách v samom centre. Kancelárie sa nachádzajú na 1.posch. v budove bez výťahu. Jedná sa o kancelárie s celkovou výmerou 60m.2. Kancelárie majú balkón  a koberec. K dispozícii sú WC pánske, dámske, kuchynka, internet.   Ceny sú uvedene s DPH. V cene sú zahrnuté poplatky za energie. Záujemca neplatí žiadnu províziu pre RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kanc. na 0948 854 777 v pracovné dni od 9. do 18. hod.
Malacky
550 €/mes.
Obchodný/administratívny priestor vhodný aj na Jóga štúdio, Vienna Gate, Kopčianska-Petržalka, 72,17
Ponúkame na prenájom priestor v obchodnej galérii Vienna Gate na ul. Kopčianska, Bratislava 5, Petržalka. Výborná dostupnosť na diaľničný obchvat. V objekte sa nachádzajú kaviarne, reštaurácia, bankomat, lekári, supermarket a iné. K objektu je výborná dostupnosť autom aj MHD (zastávka rovno pred objektom). Objekt je klimatizovaný. Priestor sa nachádza na 2.poschodí a jeho celková výmera je 72,17 m2. Disponuje veľkými presklenými výkladmi orientovanými na ŽST Petržalka a do átria budovy. Momentálne je prispôsobený na JOGA štúdio. Priestor je v prípade záujmu možné rozšíriť na výmeru 128,72 m2. Nájomné je 7 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5,80 €/m2/mesiac (raz ročne je vyúčtovanie reálnej spotreby) + DPH. Kaucia vo výške 2-mesačného nájmu vrátane prevádzkových nákladov a DPH. Parkovanie je možné v podzemnej garáži s dostatočnou kapacitou pre Vás a Vašich klientov (pre návštevníkov prvých 30 minút ZDARMA). Možnosť prenájmu garážového státia za 110€/miesto/mesiac + DPH.  Voľný ihneď.  Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava V - Petržalka
505,19 €/mes.
Obchodný/administratívny priestor vo Vienna Gate, Kopčianska-Petržalka, 56,55m2
Ponúkame na prenájom priestor v obchodnej galérii Vienna Gate na ul. Kopčianska, Bratislava 5, Petržalka. Výborná dostupnosť na diaľničný obchvat. V objekte sa nachádzajú kaviarne, reštaurácia, bankomat, lekári, supermarket a iné. K objektu je výborná dostupnosť autom aj MHD (zastávka rovno pred objektom). Objekt je klimatizovaný. Priestor sa nachádza na 2.poschodí a jeho celková výmera je 56,55 m2. Disponuje veľkými presklenými výkladmi orientovanými na ŽST Petržalka a svetlíkom. Momentálne je to holopriestor. V cene nájmu budú prenajímateľom dobudované podlahy(koberec/parkety) a kuchynka. Nájomné je 7 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady 5,80 €/m2/mesiac (raz ročne je vyúčtovanie reálnej spotreby) + DPH. Kaucia vo výške 2-mesačného nájmu vrátane prevádzkových nákladov a DPH. Parkovanie je možné v podzemnej garáži s dostatočnou kapacitou pre Vás a Vašich klientov (pre návštevníkov prvých 30 minút ZDARMA). Možnosť prenájmu garážového státia za 110€/miesto/mesiac + DPH.  Voľný ihneď.  Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava V - Petržalka
395,85 €/mes.
Prenájom 4 izbového bytu v centre Ivanky pri Dunaji
Ponúkame na prenájom priestrannú novostavbu 4 izbového bytu v centre Ivanky pri Dunaji. Obytný priestor o výmere 94m2 má 3 nepriechodné izby, kuchyňu s obývačkou a vstup na lodžiu, 1x samostatná toaleta, kúpeľňa s toaletou.   Parkovanie: 2 parkovacie miesta Inžinierske siete: elektrina, vodovod, kanalizácia, optika   Cena nájmu: 1200,-Eur + energie   Depozit: 1200,-Eur Provízia RK: 1200,-Eur   V cene provízie je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo.
Ivanka pri Dunaji
1 200 €/mes.
2i byt na Šoltésovej ulici v Starom Meste na predaj
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt po nedávnej kvalitnej rekonštrukcii (2 roky dozadu) na Šoltésovej ulici v Starom Meste. Byt o celkovej výmere 52m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí v 4 poschodovom bytovom dome postavenom z tehly. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, na ktorej sa nachádza kúpeľňa s WC, ďalej samostatná kuchyňa s komorou a 2 nepriechodné izby - obývačka s francúzskym balkónom a spálňa. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 3 m2, k bytu patrí aj podiel na pozemku vo dvore, kde sa dá pohodlne parkovať. Rekonštrukcia bytu bola pred cca 2 rokmi a bola rozsiahla: nová kuchynská linka, omietky na tehlu, nové sadrové omietky, nové el. rozvody, nové plynové rozvody, interiérové dvere, obklad, nové podlahy v chodbe a v kuchyni (dlažba) a v izbách pod kobercami sú pôvodné drevené parkety a nové protipožiarne bezpečnostné dvere. Kúpeľňa s novým elektro rozvodom sa práve rekonštruuje. Parkovanie je možné buď na ulici, kde je parkovanie vyhradené pre obyvateľov s trvalým pobytom na základe parkovacej karty alebo vo dvore, kde majú prístup len vlastníci bytov. Bytový dom je veľmi tichý, byt je orientovaný na dve strany - do dvora so zeleňou - obývačka a kuchyňa a jedna izba do ulice. Skvelá občianska vybavenosť (školy, škôlky), 2 min. detské ihrisko, 5 min. Medická záhrada, cez ulicu zastávka autobusu cca 5 min., OC Nivy a autobusová stanica Nivy. Poschodie: zvýšené prízemie Počet poschodí: 4 Počet izieb: 2 Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne, v prípade záujmu sa byt vyprace. Okná: plastové
Bratislava I - Staré Mesto
225 000 €
Garsónka na Šustekovej ulici v Petržalke na predaj
Ponúkame Vám na predaj Garsónku na Šustekovej ulici v Petržalke. Byt má výmeru 26m2. Nachádza sa na 7.poschodí v dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, boli menené nové okná, podlahy, kuchyňa a sanita. Byt má taktiež loggiu a prislúcha k nemu pivnica. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť.
Bratislava V - Petržalka
113 000 €
Predaj 3i bytu v Petržalke na Farského ulici
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Petržalke na Farského ulici. Byt má rozlohu 75m2. Byt má taktiež loggiu a prislúcha k nemu pivnica. Nachádza sa na 3.poschodí v dome s výťahom. Prešiel kompletnou rekonštrukciou, nové rozvody, okná, podlahy, sanita, kuchyňa so spotrebičmi. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Výborná dostupnosť.
Bratislava V - Petržalka
209 000 €
Na predaj rodinný dom na Orenburskej ulici v Podunajských Biskupiciach
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom ako samostatne stojaci objekt osadený v uličnej zástavbe rodinných domov v Bratislave – Podunajské Biskupice, cca 100 metrov od železničnej stanice na Orenburskej ulici. Stavba je situovaná na 7 árovom pozemku, napojená na všetky IS: verejný vodovod, elektrina, plyn, telekomunikácie, kanalizačná prípojka vedená do žumpy, ale pripravená na skolaudovanie do obecnej kanalizácie. Dom je v dobrom technickom stave, rekonštrukcie prebehli len v interiéri niekoľkokrát. Skladá sa z pivnice 177 m2, prízemná časť 246 m2 a podkrovie 246 m2 a samostatná dvoj-garáž 26 m2. Spolu 609 m2. Parkovanie je možné aj vedľa domu za plotom a pred domom sú k dispozícii 2 parkovacie miesta. Záhrada je riešená zeleným trávnatým porastom a dookola plotu osadené tuje smaragd. Nová výsadba tují prebehla pred rokom. Architektonické riešenie domu je nadčasové, dom disponuje prepojením prízemia s podkrovím galériou a má obrovský prísun denného svetla. Denná časť – kuchyňa je situovaná na uličnú časť a ostatok izieb v dome je zasadený do tichého záhradného prostredia a tak je obyvateľ odizolovaný od hluku áut a ulice . V blízkosti je autobusová zástavka MHD, železničná stanica smer Nové Mesto a taktiež aj školy a škôlky, TESCO na Dolných Honoch a veľmi sympatické námestie v obci Podunajské Biskupice. Dostupnosť na diaľničný obchvat do 5 minút. Výborné bývanie poskytujúce život v obci, ale zároveň aj príchuť mesta. DISPOZÍCIE: 1/ pivnica s kotolňou a skladovými priestormi, 2/ prízemie sa skladá: zádverie a chodba, schody do pivnice a schody do obytného podkrovia, predizbová časť rozdelená na veľkú obývačku so samostatným vstupom na terasu do záhrady a veľká kuchyňa s jedálňou a oddychovou časťou, hosťovské WC, práčovňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a samostatným WC, spálňa, detská izba a pracovňa a samostatný šatník. Obytné podkrovie tvorí jedna obrovská plocha 246 m2, ktorá kopíruje prízemnú časť domu.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
450 000 €
Predaj 3i bytu v Petržalke na Kapicovej ulici
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Petržalke na Kapicovej ulici. Byt má rozlohu 69m2 a nachádza sa na 5.poschodí v dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou vkusnou rekonštrukciou, nové rozvody, okná a podlahy, dvere, sanita a kuchyňa so spotrebičmi. Byt má taktiež zasklennú loggiu a patrí k nemu pivnica. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, výbornú dostupnosť.
Bratislava V - Petržalka
228 000 €
Garsónka v projekte Nový Ružinov na predaj
Ponúkame Vám na predaj garsónku v projekte Nový Ružinov na Bajkalskej ulici. Dokončená s kuchynskou linkou, práčkou a klimatizáciou. Rozloha bytu je 26m2 + 5m2 loggia. Nachádza sa na 5/7 poschodí s výťahom. Orientácia bytu je na východ. Mesačné náklady sú 130 EUR. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť. Možnosť prikúpiť vonkajšie parkovacie státie, cena 10 000 EUR.
Bratislava II - Ružinov
119 000 €
3,5i byt s parkovacím státím v Ružinove na predaj
Ponúkame Vám na predaj 3,5 izbový byt na ulici Trnavská cesta v Bratislave – mestská časť Ružinov. Byt pozostáva z 3,5 obytných miestností a príslušenstva, ktorým sa chápe kuchyňa, WC, kúpeľňa, predsieň, detská izba, spálňa, pracovňa a loggia s výmerou 4,5m2, pivnica s výmerou 1,86m2 + zväčšenie 2,57 m2, predsieň s výmerou 8,51m2, celková výmera plochy bytu je 86 m2 z toho vykurovaná plocha je 64,60m2, úžitková plocha je 80 m2. Byt je postavený veľmi prehľadne a logicky. Tvoria ho 3,5 nepriechodné izby, veľká obývačka spojená s presklenou loggiou, spálňou z ktorej je výhľad na štadión pasienky, vedľa spálne je ďalšia veľká priestranná izba so šatníkovou skriňou a tretia izba je menšia využiteľná ako pracovňa z týchto troch izieb sa prechádza na chodbu kde je umiestnená stavaná skriňa. Z chodby je vstup do kúpeľne, samostatného WC a veľkej priestrannej kuchyne ako aj do obývačky. Hneď vedľa bytu sa nachádza pivnica + spoločný pivničný priestor v ktorom je veľká vstavaná skriňa a police. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou začiatkom roku 2012 - nové plastové okná, vyrovnané podlahy, parkety, čiastočná rekonštrukcia elektroinštalácie, nové omietky a maľovka, bezpečnostné dvere. Bytový dom bol postavený v roku 1993 a zrekonštruovaný - zateplený v roku 2019 – NOBASIL - 20cm, nové zábradlia na balkónoch + nová hydroizolácia s kachličkami, nové parapety, vstupné dvere do domu, zrekonštruovaná a zateplená strecha, nový výťah Schindller a spoločné priestory sú vybavené novou elektrickou inštaláciou vrátane osvetlenia na pohyb. Centrálne kúrenie je z externej kotolne. K bytu prislúcha 1 parkovacie miesto za domom. Pred aj za domom sú voľne dostupné bezplatné pakovacie miesta. Dá sa kúpiť aj celoročné vyhradené parkovanie. Super poloha - Byt je umiestnený v blízkosti prístupu ku všetkým MHD spojom, všetkým typov športovísk, škôlok, škôl a ihrísk. 3 minúty peši od bytu je Štrkovecké jazero, BIG BILLA. Byt je situovaný hneď oproti domu Kaufland a futbalovému štadiónu Pasienky. Ružinovská nemocnica je vzdialená vzdušnou čiarou cca. 1 kilometer. V blízkosti 500 – 900 m sa nachádza športová hala pasienky, štadión Ondreja Neplelu, futbalový štadión Slovan, kúpalisko Tehelné pole, NTC, jazero Kuchajda, nákupné centrum Vivo atď..... Byt je v osobnom vlastníctve jedného majiteľa, bez ťarchy a vecného bremena a má platnú vyhovujúcu elektrickú revíziu z 27.4.2023. Dlhy a nedoplatky nie sú. Byt je predávaný s nábytkom a spotrebičmi, nakoľko mnohé sú vyrobené na mieru. Cena bytu vrátane parkovacieho státia je: 259000 Eur  Cena energií: 260 € / mesiac.
Bratislava II - Ružinov
249 000 €
Garáž 18m2 na Rajčianskej ulici na predaj
Ponúkame Vám na predaj väčšiu garáž v radovej zástavbe na Rajčianskej ulici v Bratislave. Garáž má zavedenú elektriku, neónové osvetlenie, elektrickú bránu, alarm, liatu podlahu, regále. Garáž má 18 metrov štvorcových 3,6 x 5,1 metra. Zmestí sa tam auto aj s motorkou, alebo kopa vecí. Pozemok je v prenájme.
Bratislava II - Vrakuňa
40 000 €
1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 21