Skladovo – výrobný areál Kúty, Továrenská ulica
Ponúkame na prenájom skladovo – výrobný areál v Kútoch. Areál sa nachádza v priemyselnej časti obce Kúty s výbornou dostupnosťou aj pre kamiónovú dopravu. Objekt disponuje nájazdovou plošinou aj rampou. Objekt bol kolaudovaný v roku 2001 a bol využívaný len jednou firmou. Stavba je v pôvodnom stave nad halou je nová strecha z roku 2020 .  Rozmer haly je 48 x 36 metrov, výška stropov cca 5,5 metra.  Celková plocha na prenájom je cca 2040 m2 .Parkovanie pred budovou je bezproblémové. K dispozícii  ihneď. Cena:  4€ / m2 / mesiac + DPH  + energie ( 8160 € + DPH + energie).  Priestory Vám radi predstavíme na obhliadke. Záujemca neplatí províziu RK. Viac informácii u uvedeného makléra.
Kúty
8 160 €/mes.
Skladovo – výrobný areál Kúty, Továrenská ulica
Ponúkame na prenájom skladovo – výrobný areál v Kútoch. Areál sa nachádza v priemyselnej časti obce Kúty s výbornou dostupnosťou aj pre kamiónovú dopravu. Objekt disponuje nájazdovou plošinou aj rampou. Objekt bol kolaudovaný v roku 2001 a bol využívaný len jednou firmou. Stavba je v pôvodnom stave nad halou je nová strecha z roku 2020 .  Rozmer haly je 48 x 36 metrov, výška stropov cca 5,5 metra.  Celková plocha na prenájom je cca 2040 m2 .Parkovanie pred budovou je bezproblémové. Cena:  4€ / m2 / mesiac + DPH  + energie ( 8160 €  + DPH + energie) K dispozícii  ihneď. Priestory Vám radi predstavíme na obhliadke. Záujemca neplatí províziu RK. Viac informácii u uvedeného makléra.                                                                                                                                          
Kúty
8 160 €/mes.
Garáž 18 m2 na Teplickej ulici na predaj
Ponúkame Vám na predaj garáž na Teplickej ulici, vedľa Mladej Gardy. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží. Garáž má elektrickú prípojku a montážnu jamu. Pozemok a garáž sú v osobnom vlastníctve, bez tiarch. Ihneď voľná.
Bratislava III - Nové Mesto
27 000 €
Zariadený 1i byt v Dúbravke na predaj
Ponúkame na predaj 1 izbový byt v Bratislave, mestská časť Dúbravka. Výmera 37m2, poschodie 2/12. Byt má veľkú izbu, kuchyňu, kúpeľňu so sprchovým kútom a wc. Je po rekonštrukcii, k bytu patrí aj pivnica. Bytový dom tiež prešiel revitalizáciou. Byt sa predáva zariadený, momentálne sa prenajíma, v prípade investičnej kúpy môže pokračovať nájom ďalej. Dobrá lokalita, bez tiarch, skvelá investičná príležitosť.
Bratislava IV - Dúbravka
109 900 €
Nebytový/kancelársky priestor v Ivanke pri Dunaji na prenájom
Ponúkame na prenájom priestranný nebytový/kancelársky priestor v centre Ivanky pri Dunaji. Priestor na prenájom sa nachádza na 1. poschodí. Miestnosť o veľkosti 32m2 je prechodná do miestnosti o veľkosti 18m2 a do 12m2 zimnej záhrady. Spoločné priestory sú toaleta s kúpelkou. Celý priestor bude prázdny bez nábytku. Inžinierske siete: elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia, optika Vykurovanie je plynové, radiátory Priestor je voľný: od 1.5.2024 Cena nájmu: 450,-Eur vrátane energií Depozit: 450,-Eur Provízia RK: 450,-Eur Nájomné sa platí vždy mesiac vopred 450,-Eur vrátane energií V cene provízie je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo.
Ivanka pri Dunaji
450 €/mes.
Priestor na prenájom Haburská ulica
Ponúkame na prenájom priestor o výmere úžitkovej plochy 91m2 na lukratívnom mieste, Haburská ulica, Bratislava, novostavba bytového domu, so samostatným vstupom do priestorov. Priestor má 4 kancelárie, chodbu, kuchynku, wc, kúpelka so sprchovým kútom. Cena za prenájom: 9,-Eur/m2  + za energie 4,-Eur/m2 Spolu: 13,-Eur/m2 Za mesiac spolu: 1.183,-Eur Depozit: 1x mesačný prenájom V prípade záujmu je k dispozícii parkovacie miesto v suteréne budovy. Cena za jedno miesto je 90,-Eur/mesačne. Priestor je voľný ihneď. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo.
Bratislava II - Ružinov
819 €/mes.
Predaj pozemku 2262 m2 v Bratislave - Vrakuňa
Ponúkame na predaj pozemok definovaný ako orná pôda a ostatná plocha, vo výmere 2262 m2. Na hranici pozemku je elektrina, vodovod a kanalizácia. Pozemky sa nachádzajú v mestskej časti Bratislava – Vrakuňa pri ČOV a letiskom.   Cena je vrátane kompletného právneho a poradenského servisu.
Bratislava II - Vrakuňa
75 000 €
Predaj 2i bytu v Ružinove na Astrovej ulici
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2izbový byt na Astrovej ulici v Ružinove. Byt o celkovej výmere 52,56m2. Nachádza sa na 3.poschodí v dome s výťahom. Byt pozostáva z 2 obytných miestností a príslušenstva - kuchyňa, WC, kúpeľňa, predsieň, loggia pozdĺž celého bytu a pivnica. Výborná občianska dostupnosť - zastávka Herlianska 7 min , Ružinovské jazero 5 min chôdze. Kompletná občianska vybavenosť v okolí.
Bratislava II - Ružinov
219 000 €
Zariadený 1i byt v Podunajských Biskupiciach na predaj
Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt v mestskej časti Bratislava - Podunajské Biskupice na Baltskej ulici. Byt má rozlohu 38m2 a nachádza sa v tehlovom dome na 3/4poschodí. Byt sa predáva aj so zariadením. K dispozícii je aj balkón. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
130 000 €
Kancelársky priestor, Krajná ul., Bratislava II na prenájom
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Krajnej ul. v BA II Ružinov s úžitkovou plochou 34,1m². Jedna miestnosť, 1.poschodie 3.podlažného administratívno-skladového objektu v areáli s kamerovým systémom a prístupom 24/7. Štandard : plávajúca podlaha, plastové okná, kazetový strop, klimatizácia, internetové pripojenie cez optický kábel za jednorazový poplatok 70,-€, (alebo cez vlastného poskytovateľa) možnosť prenosu vlastných telefónnych čísiel, možnosť prenájmu parkovacích miest v areáli v cene 50,- €/miesto/mesiac/ bez DPH pre osobné vozidlo a 100,- €/miesto/mesiac pre kamión. Cena za prenájom kancelárie je 14,90-€/m²/mesiac bez DPH vrátane energií a upratovania (kaucia vo výške 2 mesačných nájmov). Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra.
Bratislava II - Ružinov
508,09 €/mes.
Sklad 154m² v blízkosti Shopping Palace Zlaté piesky na prenájom
Ponúkame na prenájom skladový priestor v priemyselnej zóne v BA II Ružinov s celkovou úžitkovou plochou 154m². Samostatný celok pozostávajúci z dvoch skladov, kancelárie cca.10m², chodby, vlastného WC so sprchovým kútom a spoločného manipulačného priestoru. Prízemie administratívno-skladového objektu v areáli s kamerovým systémom a prístupom 24/7 aj pre nákladnú dopravu. Možnosť stavebných úprav po dohode s prenajímateľom. Nakladacia rampa s výsuvnou hydraulickou plošinou, bezprašná podlaha, voda+odpad, samostatný merač elektr.energie. Voľné ihneď. Možnosť pripojenia na internet za jednorázový poplatok 70,-€, alebo cez vlastného poskytovateľa internetu. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta v areáli v cene 50,- €/miesto/mesiac + DPH. Možnosť prenájmu klimatizovaných kancelárií vo výmerách od 15,7m² do 858m². Cena za prenájom skladu je 7,30-€/m²/mesiac + náklady na energie + DPH. Pri podpise zmluvy sa hradí depozit vo výške 2 mesačných nájmov. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky, kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava II - Ružinov
1 124,20 €/mes.
Predaj nového 1 izb. bytu v projekte Nový Ružinov
Ponúkame Vám na predaj skolaudovaný byt 1+kk v projekte Nový Ružinov na Bajkalskej ulici v Bratislave. Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží, je zariadený v štandarde, s už nainštalovanými vonkajšími žalúziami a predprípravou na klimatizáciu. Rozloha bytu je 36m2. K bytu prislúcha pivničná kobka priamo na poschodí, hneď oproti bytu. Aktuálne je zaplatená záloha vo výške 27 850 EUR. Doplatok 117 137 EUR. Predpokladané odovzdanie Máj 2024.
Bratislava II - Ružinov
145 000 €
Obchodný priestor s vysokými stropmi a veľkým výkladom do frekventovanej cesty v objekte Perla Ruži
Ponúkame na prenájom kancelársko-obchodné priestory nachádzajúce sa v polyfunkčnom objekte Perla Ružinova na Mierovej/ Gagarinovej/Kaštieľskej ulici, Bratislava – Ružinov. K dispozícií sú rôzne typy priestorov na prízemí a 1.NP: Prízemie: 132m2 – obchodný priestor s veľkým výkladom orientovaným na frekventovanú Gagarinovu ulicu. 2x vstup. WC v priestore. 1.NP: 106m2 – kompletne zariadený kancelársky priestor. Výhľad na Gagarinovu a Kaštieľsku. 131,03m2 – svetlý priestor s výhľadom na Mierovú ulicu. Bývalé fitness-centrum. 223m2 – priestor s možnosťou predelenia na dva samostatné priestory o výmere 105m2 a 118m2. Priestory na 1.NP sú prístupné výťahom i schodiskom. Prenajímajú sa v stave po predošlých nájomcoch, s možnosťou úpravy podľa vlastných preferencií. Možnosť prenájmu parkovacích státí v podzemnej garáži za 100€/miesto/mesiac  + DPH. Klientske parkovanie v podzemnej garáži 2 hodiny zdarma. Cena za prenájom je 9-13 €/m2/mesiac + prevádzkové náklady a energie 2,50€/m2/mesiac + DPH. Nájomné sa líši na základe umiestnenia priestoru (obchodné priestory na prízemí 13€/m2 a kancelársko-obchodné na 1.NP 9€/m2). Preferovaná doba nájmu je 5 rokov (možnosť dohody). Kaucia 3-mesačné nájomné vr. prevádzkových nákladov, energií a DPH. Záujemca neplatí províziu. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
1 716 €/mes.
Prenájom 3i bytu s terasou v TOP lokalite Ružinova, Líščie Nivy
Ponúkame Vám na DLHODOBÝ PRENÁJOM jedinečne riešený 3-izbový byt s veĺkou terasou v jednej z najžiadanejších lokalít Ružinova, na ulici Líščie nivy. Byt sa nachádza na prízemí 9.poschodového zatepleného BD. Výmera bytu 55m2 a terasy 32m2. VYBAVENIE Byt je kompletne zrekonštruovaný, zariadený. Upravujú sa už len posledné detaily a terasa. Vstup do bytu je zabezpečený bezpečnostnými dverami. Má vynikajúce dispozičné, bezbariérové riešenie. Cez chodbu sa vstupuje do všetkých izieb. Kuchyňa je prepojená s obývacou miestnosťou. Spolu so spálňou č.1 sú obe izby presvetlené veľkými francúzskymi oknami s možnosťou výstupu na terasu. Terasa je orientovaná do tichej, slepej ulice, plnej zelene, na Z stranu. Pred okolím je oddelená panelovým múrom, mrežami a vysokými tujkami, poskytujúce dokonalé súkromie. Spálňa č.2 je tiež samostatná a nepriechodná. V kúpelni je sprchový kút a wc. Internet a digitálny TV signál je zavedený f. Slovanet. LOKALITA ponúka kompletnú občiansku vybavenosť pre moderné bývanie s množstvom príležitostí v pešej dostupnosti. Pre NAKUPOVANIE /Billa, Lidl, Kaufland, trhovisko Miletičová, OC Central, OC Vivo/, ŠPORT, KULTÚRA /Zimný štadion, Futbalový štadión, Park Jama, letné kúpalisko Tehelko, Hot YOGA Centrum a neďaleké Štrkovecké jazero. Hneď oproti BD plaváreň s wellnesom v hoteli Nivy, naskok Radošinské a bábkové divadlo, pošta. V blízkej dostupnosti tiež Ružinovská nemocnica s poliklinikou, pohotovosť a nonstop lekáreň. Naskok ZÁSTAVKA MHD - Líščie nivy alebo Zimného štadióna O.Nepelu Vás rýchlo prepraví do všetkých častí Bratislavy. PARKOVANIE v rámci Ružinovskej rezidenčnej karty RU1 - zdarma cez víkendy, sviatky a cez týždeň v čase 6-14hod. Inak možnosť dodatočného prenájmu státia rovno oproti vchodu BD +120€. CENA mesačného prenájmu pre 1-2osoby je 900 EUR + energie 200 EUR. Vhodný pre nefajčiarov, bez detí a zvierat. Pri podpise zmluvy sa platí navyše provízia a vratná kaucia. Byt je ihneď k dispozícii.
Bratislava II - Ružinov
900 €/mes.
Predaj 3i bytu v Petržalke na Jasovskej ulici
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Petržalke na Jasovskej ulici. Byt má rozlohu 73m2 a nachádza sa na 5.poschodí v dome s výťahom. Byt je po kompletnej vkusnej rekonštrukcii vrátane rozvodov. Všetko je úplne nové: okná, dvere, podlahy, komplet sanita a kuchyňa so spotrebičmi. K bytu prislúcha pivnica a má taktiež balkón. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.
Bratislava V - Petržalka
248 000 €
Stavebný pozemok v obci Jablonové
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Jablonové. Pozemok s výmerou 600m2 sa nachádza v novovznikajúcej lokalite určenej pre výstavbu rodinných domov, na okraji obce, mimo ruchu hlavnej cesty, v blízkosti lesa. Pozemok je rovinatý, čistý, bez náletových drevín, neoplotený, bez prípojok IS. Siete v dosahu cca 40m - elektrika, voda, plyn. Ponuka je určená pre klienta, ktorý hľadá pozemok v blízkosti prírody a zároveň v obci s dobrou dostupnosťou na Bratislavu (22km). 
Jablonové, Malacky
80 000 €
Na predaj pozemok v Stupave- k.ú. Mást
Ponúkame Vám na predaj ornú pôdu v katastrálnom území Stupava – Mást. Výmera pozemku je 3707 m2   Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce a nie je spoločnou nehnuteľnosťou. Bez tiarch. Cena pozemku je 45000 Eur + k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Pre viac informácií kontaktujte uvedeného makléra
Stupava
45 000 €
Kancelárie, Bojnická, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Bojnickej ul. v BA III, Nové mesto, o výmere 74m²,  nachádzajúci sa na 4.poschodí administratívnej budovy s výhodnou polohou. 2 miestnosti, plastové okná, podlaha - koberec, tel. linka, internet, recepcia, prístup 24/7, spoločné WC, 2x výťah, možnosť stravovania v budove, bezplatné parkovisko pre klientov, vyhradené parkovanie v areáli v cene 15,-€/mesiac. Cena je uvedená vrátane nákladov ne energie a služby bez DPH. Nájomca neplatí províziu RK.
Bratislava III - Nové Mesto
545 €/mes.
Kancelárie, Koceľova, Bratislava II
Ponúkame na prenájom  kancelárske priestory v administratívnej budove na Koceľovej ulici v Ružinove.  K dispozicii sú kancelárie od rozlohy 17 m² do 250 m². Vstup do budovy zabezpečený 24 hod. Voľné sú klimatizované i neklimatizované kancelárie. Budova prešla rekonštrukciou, nové plastové okná. Toalety a kuchynský kút sú spoločné pre poschodie. Výborná lokalita z hľadiska dopravnej dostupnosti ako i dostupnosti služieb. V blízkosti niekoľko zastávok MHD. Blízko centra. Bezproblémové parkovanie možné priamo na ulici. Cena nájmu sa pohybuje okolo 11 eur/m²/mesiac vrátane energí, v závislosti od stavu kancelárie. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Bratislava II - Ružinov
187 €/mes.
Kancelárie na Lamačskej ceste, Bratislava I
Ponúkame na prenájom kancelárie nižšieho štandardu, na Lamačskej ceste, neďaleko Patrónky, či Železnej studienky, Bratislava 1. Administratívna budova sa nachádza vo zóne,  s perfektnou dostupnosťou aj na diaľnicu, len 4 min. jazdy od centra mesta. V blízkosti sa nachádza pošta, reštaurácie a hotely. Možnosť stravovania priamo v areáli. Blízko zastávky MHD. Prístup 7/24, strážna služba, klimatizácia. Na prenájom kancelárie už od 17,1 m2, v cene od 151 €/mesiac. Možnosť prenájmu aj skladov. Nájomné je 5,5 €/m2/mesiac, + energie a služby 3,35 €/m2/mesiac. Parkovacie miesta na prenájom od 30 €/mesiac. Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
1 770 €/mes.
Kancelárie na Vajnorskej ulici, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárie na Vajnorskej ulici, neďaleko nákupného centra Palace na Zlatých Pieskoch, Bratislava 3.  Kancelárie rôzneho štandardu, výrobné priestory a haly, prístrešky, skladové priestory zateplené a nezateplené, garáže pre motorové vozidlá, voľné plochy – odstavné a skladové plochy rôznych rozmerov. Na prízemí sa nachádza reštaurácia s denným menu. Kancelárie sú rôzne, od výmery 14 m2, klimatizované. Internet optika (V-net). Nájomné je 9,08 €/m2/mesiac + energie a služby.   Napr. nájom 3 kancelárii na 3.p, celk. výmery 88 m2 (14+46+28 m2) je 841 €/mesiac + energie. V cene prenájmu je aj jedno PARKOVACIE MIESTO štatutára. Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
578,30 €/mes.
Kancelárie na prenájom - 500 m2, Ivánska cesta, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v mestskej časti Bratislava II. – Ružinov. Nachádzajú sa v administratívno-skladovom areáli. Situované sú v rámci poschodovej budovy na 1. Poschodí. Prenajíma sa celé poschodie o výmere 500 m2, pričom je možné ho rozdeliť na 2 rovnomerné samostatné uzamykateľné celky, každý o výmere 250 m2. Bonusom je priestranná terasa.  Priestory sú čiastočne zrekonštruované na účely kancelárií.  Interiér je predelený sadrokartónovými priečkami, takže nie je problém s dispozičným usporiadaním na mieru. Všetky siete vrátane internetu sú zavedené. Vstup do budovy je 24h/7dní v týždni. Vo vedľajšej budove sa nachádza reštaurácia. Parkovanie je možné vo dvore objektu. Vo vzdialenosti 600 m sa nachádza zastávka MHD, v blízkosti sú OC Avion, Ikea a pod. Cena prenájmu je dohodou, v závislosti od výmery, dĺžky nájmu a požadovaných úprav priestorov. Ak ste firma, ktorá hľadá rôzne členité kancelárske priestory pre svoju činnosť a táto ponuka Vás oslovila, neváhajte nás kontaktovať. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu.
Bratislava II - Ružinov
500 €/mes.
Kancelárske priestory, Košická, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory  v polyfunkčnýom dome Viktória, ktorý je situovaný v širšom centre Bratislavy, medzi ulicami Košická a Viktorínova, v mestskej časti Ružinov. V blízkosti sa nachádzajú detské ihriská, škôlka, základná škola, nákupné centrá a dostatok zelene (nielen v okolí, ale aj priamo v poloverejnom vnútrobloku). K dispozícii sú priestory o rozlohe  od 15 m² na 2.poschodí. V cene nájomného je používanie zasadačky pre 8 ľudí a peknej kuchynky. Výhodný internet - optika. Parkovanie v garáži, prípadne prenajať si parkovacie státia v protiľahlej budove. Voľná je 1 kancelária výmery 28,6 m². Cena nájmu VRÁTANE zasadačky a prevádzkových nákladov a energií je 623 €/mesiac + DPH. Je voľná aj vedlašia. Nájom vátane vš. poplatkov za obe kancelárie je 1.246 €/mesiac + DPH. Záujemca neplatí neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Bratislava II - Ružinov
622,78 €/mes.
Kancelárie na prenájom, Dvojkrížna, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Dvojkrížnej ulici v Podunajských Biskupiciach. Priestory sú v novostavbe s rozlohou kancelárií od 12 m² do 46 m². Cena prenájmu je 5,25€ / m²/ mesiac bez DPH+ energie 2,80€ / m²/ mesiac bez DPH. Parkovanie je možné prenajať vo dvore objektu (14€ mesačne bez DPH). Viac informácií u makléra. Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
241,50 €/mes.
Vojenský bunker na predaj, Stupava
Ponúkame na predaj Vojenský bunker, malé betónové opevnenie z tridsiatych rokov, tzv "řopík". Nachádza sa v lese pri Stupave, prístupný autom, vzdialenosť od cesty cca 50m. Stavba je v osobnom vlastníctve, riadne vedená na LV. Vhodné pre ľudí hľadajúcich netradičné miesto pre víkendový relax.
Stupava
5 000 €
2,5-izbový byt na prenájom, Biela - Staré mesto
Ponúkame na prenájom 2,5 izbový apartmán v centre mesta na Bielej ulici. Dispozícia apartmánu ponúka vstupnú halu so šatníkom na mieru, plne zariadenú obývačku a spálňu. LCD TV je umiestnené v spálni a ďalšia TV v obývačke. Obsahuje reprezentatívne prvky: má vysoké stropy a umelecky dekorované okná. Je slnečný, vybavený klimatizáciou a WiFi. Moderné žalúzie zabezpečuje hodnotný spánok. Je kompletne rekonštruovaný. Má nové podlahy, plastové okná, dvere, ako aj vlastné kúrenie. Apartmán obsahuje samostatnú miestnosť, ktorá môže slúžiť, ako pracovňa alebo detská izba. K štandardu patrí aj kúpelňa s wc, umývadlom a sprchovacím kútom, ako aj práčka, stojan na sušenie, žehliaca doska a žehlička. Kuchyňa je kompletne vybavená servisom a spotrebičmi (varná doska, rúra na pečenie, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, elektrická konvica). Nachádza sa na druhom poschodí bez výťahu. Schody sú však veľmi pohodlné a automaticky osvetlené. Vstupná brána je na kľúč. Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť a dostupnosť. Cena prenájmu je 900 Eur vrátane energií.
Bratislava I - Staré Mesto
900 €/mes.
Kancelárie v samotnom centre, od 50 m2
Ponúkame na prenájom kancelárie v administratívnej budove na Hviezdoslavovom námestí  v Starom Meste, Bratislava 1. Priamo v historickom centre mesta , výborne dostupné MHD s množstvom služieb a stravovacích možností v okolí. Kancelárie majú výmeru od 50 m², niektoré sú klimatizované. K dispozícii  sú zdieľané sociálne zariadenia a kuchynka, optický internet, výťah. Prístup 24/7.  Väčšie, uzavreté admin. celky, napr. 510 m2, čakajú na rekonštrukciu podľa predstáv klienta. Možnosť rozdelenia aj na menšie celky - výmera jedného poschodia je cca 170 m2. Cena nájmu je od 8 €/m²/mes. + cena energií a služieb 3,50 €/m²/mesiac + DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
450 €/mes.
Výrobno-skladový objekt v Šuranoch
Ponúkame na prenájom výrobno-skladový objekt na Partizánskej ul., Šurany. Úžitková plocha 2192m², nevykurovaný, prízemie, 5x vstupná brána (3,2 x 2,5m), el. brána na kamión, nakladacia rampa pre železničné vagóny a kamióny, svetlá výška 7m, podlaha - liaty betón, asfalt, denné svetlo, el. prípojka 380V, prístup 24/7 aj pre nákladnú dopravu. Voľné ihneď. Cena prenájmu skladu je 2,08-€/m²/mesiac bez nákladov na energie a služby + DPH. (dohoda) Nájomca neplatí províziu RK. Bližšie info u uvedeného makléra.
Šurany
4 559,36 €/mes.
2i RD v centre Pezinka na predaj
Ponúkame na predaj starší 2i RD v pôvodnom stave v tichej lokalite v centre Pezinka, na Bernolákovej ul. RD na pozemku 680m², zastavaná plocha pozemku 366m², zastavaná plocha domu 129m², celková úžitková plocha 101m², vhodný na rekonštrukciu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 obytných miestností, kuchyne so špajzou a komorou, kúpeľňou a samostatným WC, s technickou miestnosťou a letnou kuchyňou, s potenciálom zobytniť podkrovie. Dom je z pálenej tehly, čiastočne podpivničený. RD prebehol stavebnými úpravami v roku 1982 a následne prebehla rekonštrukcia v r. 2003 (strecha z pálenej škridle, plastové okná). Vykurovanie radiátormi a vlastným plynovým kotlom. RD je napojený na všetky IS, na pozemku je vlastná studňa, možnosť pripojenia optického internetu. Súčasťou predaja je pozemok-záhrada v extraviláne s výmerou 97m² Podhorská-Pezinok. Predajná cena 309000,- EUR vrátane poradenstva a právneho servisu potrebného ku zmene vlastníckeho práva. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra
Pezinok
309 000 €
Na predaj garáž na Valchárskej ulici, BA-Nivy
Ponúkame Vám na predaj Garáž, ktorá sa nachádza na Valchárskej ulici - roh Čipkárskej ulice, v Bratislave- Ružinov – časť Nivy. Rozloha garáže je 21m2, je murovaná, po rekonštrukcii (strecha, vnútorné stierky), brána manuálna, dvojkrídlová. V garáži nie je elektrina. Nachádza sa v radovej zástavbe garáži. Pozemok patri Hlavnému Mestu.
Bratislava II - Ružinov
39 999 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21