Kancelárie, Bojnická, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Bojnickej ul. v BA III, Nové mesto, o výmere 74m²,  nachádzajúci sa na 4.poschodí administratívnej budovy s výhodnou polohou. 2 miestnosti, plastové okná, podlaha - koberec, tel. linka, internet, recepcia, prístup 24/7, spoločné WC, 2x výťah, možnosť stravovania v budove, bezplatné parkovisko pre klientov, vyhradené parkovanie v areáli v cene 15,-€/mesiac. Cena je uvedená vrátane nákladov ne energie a služby bez DPH. Nájomca neplatí províziu RK.
Bratislava III - Nové Mesto
545 €/mes.
Kancelárie, Koceľova, Bratislava II
Ponúkame na prenájom  kancelárske priestory v administratívnej budove na Koceľovej ulici v Ružinove.  K dispozicii sú kancelárie od rozlohy 17 m² do 250 m². Vstup do budovy zabezpečený 24 hod. Voľné sú klimatizované i neklimatizované kancelárie. Budova prešla rekonštrukciou, nové plastové okná. Toalety a kuchynský kút sú spoločné pre poschodie. Výborná lokalita z hľadiska dopravnej dostupnosti ako i dostupnosti služieb. V blízkosti niekoľko zastávok MHD. Blízko centra. Bezproblémové parkovanie možné priamo na ulici. Cena nájmu sa pohybuje okolo 11 eur/m²/mesiac vrátane energí, v závislosti od stavu kancelárie. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Bratislava II - Ružinov
187 €/mes.
Kancelárie na Lamačskej ceste, Bratislava I
Ponúkame na prenájom kancelárie nižšieho štandardu, na Lamačskej ceste, neďaleko Patrónky, či Železnej studienky, Bratislava 1. Administratívna budova sa nachádza vo zóne,  s perfektnou dostupnosťou aj na diaľnicu, len 4 min. jazdy od centra mesta. V blízkosti sa nachádza pošta, reštaurácie a hotely. Možnosť stravovania priamo v areáli. Blízko zastávky MHD. Prístup 7/24, strážna služba, klimatizácia. Na prenájom kancelárie už od 17,1 m2, v cene od 151 €/mesiac. Možnosť prenájmu aj skladov. Nájomné je 5,5 €/m2/mesiac, + energie a služby 3,35 €/m2/mesiac. Parkovacie miesta na prenájom od 30 €/mesiac. Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
1 770 €/mes.
Kancelárie na Vajnorskej ulici, Bratislava III
Ponúkame na prenájom kancelárie na Vajnorskej ulici, neďaleko nákupného centra Palace na Zlatých Pieskoch, Bratislava 3.  Kancelárie rôzneho štandardu, výrobné priestory a haly, prístrešky, skladové priestory zateplené a nezateplené, garáže pre motorové vozidlá, voľné plochy – odstavné a skladové plochy rôznych rozmerov. Na prízemí sa nachádza reštaurácia s denným menu. Kancelárie sú rôzne, od výmery 14 m2, klimatizované. Internet optika (V-net). Nájomné je 9,08 €/m2/mesiac + energie a služby.   Napr. nájom 3 kancelárii na 3.p, celk. výmery 88 m2 (14+46+28 m2) je 841 €/mesiac + energie. V cene prenájmu je aj jedno PARKOVACIE MIESTO štatutára. Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava III - Nové Mesto
578,30 €/mes.
Kancelárie na prenájom - 500 m2, Ivánska cesta, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v mestskej časti Bratislava II. – Ružinov. Nachádzajú sa v administratívno-skladovom areáli. Situované sú v rámci poschodovej budovy na 1. Poschodí. Prenajíma sa celé poschodie o výmere 500 m2, pričom je možné ho rozdeliť na 2 rovnomerné samostatné uzamykateľné celky, každý o výmere 250 m2. Bonusom je priestranná terasa.  Priestory sú čiastočne zrekonštruované na účely kancelárií.  Interiér je predelený sadrokartónovými priečkami, takže nie je problém s dispozičným usporiadaním na mieru. Všetky siete vrátane internetu sú zavedené. Vstup do budovy je 24h/7dní v týždni. Vo vedľajšej budove sa nachádza reštaurácia. Parkovanie je možné vo dvore objektu. Vo vzdialenosti 600 m sa nachádza zastávka MHD, v blízkosti sú OC Avion, Ikea a pod. Cena prenájmu je dohodou, v závislosti od výmery, dĺžky nájmu a požadovaných úprav priestorov. Ak ste firma, ktorá hľadá rôzne členité kancelárske priestory pre svoju činnosť a táto ponuka Vás oslovila, neváhajte nás kontaktovať. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu.
Bratislava II - Ružinov
500 €/mes.
Kancelárske priestory, Košická, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory  v polyfunkčnýom dome Viktória, ktorý je situovaný v širšom centre Bratislavy, medzi ulicami Košická a Viktorínova, v mestskej časti Ružinov. V blízkosti sa nachádzajú detské ihriská, škôlka, základná škola, nákupné centrá a dostatok zelene (nielen v okolí, ale aj priamo v poloverejnom vnútrobloku). K dispozícii sú priestory o rozlohe  od 15 m² na 2.poschodí. V cene nájomného je používanie zasadačky pre 8 ľudí a peknej kuchynky. Výhodný internet - optika. Parkovanie v garáži, prípadne prenajať si parkovacie státia v protiľahlej budove. Voľná je 1 kancelária výmery 28,6 m². Cena nájmu VRÁTANE zasadačky a prevádzkových nákladov a energií je 623 €/mesiac + DPH. Je voľná aj vedlašia. Nájom vátane vš. poplatkov za obe kancelárie je 1.246 €/mesiac + DPH. Záujemca neplatí neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Bratislava II - Ružinov
622,78 €/mes.
Kancelárie na prenájom, Dvojkrížna, Bratislava II
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Dvojkrížnej ulici v Podunajských Biskupiciach. Priestory sú v novostavbe s rozlohou kancelárií od 12 m² do 46 m². Cena prenájmu je 5,25€ / m²/ mesiac bez DPH+ energie 2,80€ / m²/ mesiac bez DPH. Parkovanie je možné prenajať vo dvore objektu (14€ mesačne bez DPH). Viac informácií u makléra. Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
241,50 €/mes.
Vojenský bunker na predaj, Stupava
Ponúkame na predaj Vojenský bunker, malé betónové opevnenie z tridsiatych rokov, tzv "řopík". Nachádza sa v lese pri Stupave, prístupný autom, vzdialenosť od cesty cca 50m. Stavba je v osobnom vlastníctve, riadne vedená na LV. Vhodné pre ľudí hľadajúcich netradičné miesto pre víkendový relax.
Stupava
5 000 €
2,5-izbový byt na prenájom, Biela - Staré mesto
Ponúkame na prenájom 2,5 izbový apartmán v centre mesta na Bielej ulici. Dispozícia apartmánu ponúka vstupnú halu so šatníkom na mieru, plne zariadenú obývačku a spálňu. LCD TV je umiestnené v spálni a ďalšia TV v obývačke. Obsahuje reprezentatívne prvky: má vysoké stropy a umelecky dekorované okná. Je slnečný, vybavený klimatizáciou a WiFi. Moderné žalúzie zabezpečuje hodnotný spánok. Je kompletne rekonštruovaný. Má nové podlahy, plastové okná, dvere, ako aj vlastné kúrenie. Apartmán obsahuje samostatnú miestnosť, ktorá môže slúžiť, ako pracovňa alebo detská izba. K štandardu patrí aj kúpelňa s wc, umývadlom a sprchovacím kútom, ako aj práčka, stojan na sušenie, žehliaca doska a žehlička. Kuchyňa je kompletne vybavená servisom a spotrebičmi (varná doska, rúra na pečenie, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, elektrická konvica). Nachádza sa na druhom poschodí bez výťahu. Schody sú však veľmi pohodlné a automaticky osvetlené. Vstupná brána je na kľúč. Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť a dostupnosť. Cena prenájmu je 900 Eur vrátane energií.
Bratislava I - Staré Mesto
900 €/mes.
Kancelárie v samotnom centre, od 50 m2
Ponúkame na prenájom kancelárie v administratívnej budove na Hviezdoslavovom námestí  v Starom Meste, Bratislava 1. Priamo v historickom centre mesta , výborne dostupné MHD s množstvom služieb a stravovacích možností v okolí. Kancelárie majú výmeru od 50 m², niektoré sú klimatizované. K dispozícii  sú zdieľané sociálne zariadenia a kuchynka, optický internet, výťah. Prístup 24/7.  Väčšie, uzavreté admin. celky, napr. 510 m2, čakajú na rekonštrukciu podľa predstáv klienta. Možnosť rozdelenia aj na menšie celky - výmera jedného poschodia je cca 170 m2. Cena nájmu je od 8 €/m²/mes. + cena energií a služieb 3,50 €/m²/mesiac + DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava I - Staré Mesto
450 €/mes.
Výrobno-skladový objekt v Šuranoch
Ponúkame na prenájom výrobno-skladový objekt na Partizánskej ul., Šurany. Úžitková plocha 2192m², nevykurovaný, prízemie, 5x vstupná brána (3,2 x 2,5m), el. brána na kamión, nakladacia rampa pre železničné vagóny a kamióny, svetlá výška 7m, podlaha - liaty betón, asfalt, denné svetlo, el. prípojka 380V, prístup 24/7 aj pre nákladnú dopravu. Voľné ihneď. Cena prenájmu skladu je 2,08-€/m²/mesiac bez nákladov na energie a služby + DPH. (dohoda) Nájomca neplatí províziu RK. Bližšie info u uvedeného makléra.
Šurany
4 559,36 €/mes.
2i RD v centre Pezinka na predaj
Ponúkame na predaj starší 2i RD v pôvodnom stave v tichej lokalite v centre Pezinka, na Bernolákovej ul. RD na pozemku 680m², zastavaná plocha pozemku 366m², zastavaná plocha domu 129m², celková úžitková plocha 101m², vhodný na rekonštrukciu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 obytných miestností, kuchyne so špajzou a komorou, kúpeľňou a samostatným WC, s technickou miestnosťou a letnou kuchyňou, s potenciálom zobytniť podkrovie. Dom je z pálenej tehly, čiastočne podpivničený. RD prebehol stavebnými úpravami v roku 1982 a následne prebehla rekonštrukcia v r. 2003 (strecha z pálenej škridle, plastové okná). Vykurovanie radiátormi a vlastným plynovým kotlom. RD je napojený na všetky IS, na pozemku je vlastná studňa, možnosť pripojenia optického internetu. Súčasťou predaja je pozemok-záhrada v extraviláne s výmerou 97m² Podhorská-Pezinok. Predajná cena 309000,- EUR vrátane poradenstva a právneho servisu potrebného ku zmene vlastníckeho práva. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra
Pezinok
309 000 €
Na predaj garáž na Valchárskej ulici, BA-Nivy
Ponúkame Vám na predaj Garáž, ktorá sa nachádza na Valchárskej ulici - roh Čipkárskej ulice, v Bratislave- Ružinov – časť Nivy. Rozloha garáže je 21m2, je murovaná, po rekonštrukcii (strecha, vnútorné stierky), brána manuálna, dvojkrídlová. V garáži nie je elektrina. Nachádza sa v radovej zástavbe garáži. Pozemok patri Hlavnému Mestu.
Bratislava II - Ružinov
39 999 €
Rodinný dom pod Devínskym hradom na predaj
Ponúkame Vám na predaj rozostavanú stavbu rodinného domu na Brigádnickej ulici pod Devínskym hradom s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv.    Stavba je z tehly a člení sa na prízemie a 1 nadzemné podlažie. Na dome sú navrhnuté veľkoformátové okná a sú dovedené všetky inžinierske siete. Na pozemku sa nachádza aj dostatok vzrastlej zelene, ktorá vytvára príjemné súkromie. Veľkosť pozemku je 500 m2 a zastavaná plocha 130 m2, t. j. rozmery domu sú 5,4 x 22,4 m. Na pozemku sú naprojektované aj parkovacie miesta pre 2 osobné autá.
Bratislava IV - Devín
450 000 €
Obchodný priestor - Bar 179m² v BA I-Starom Meste na prenájom
Ponúkame na prenájom obchodný priestor na Hurbanovom nám. v BA I - Staré Mesto s celkovou úžitkovou plochou 179m², vhodný na prevádzkovanie disco baru, baru, kaviarne a pod. Priestor situovaný na 3,poschodí 5-podlažnej budovy Alizé na frekventovanom mieste v rámci Starého Mesta. Pozostáva z prevádzkovej miestnosti s kompletne zariadeným barovým pultom a sedením, chodby, skladu alkoholu, kancelárie a šatne pre zamestnancov a 2x WC. Prístup - výťah/schodisko, hliníkové okná a vstupné dvere, podlaha dlažba, centrálne chladenie aj vykurovanie, vzduchotechnika, videovrátnik, diaľkovo ovládané okenné žalúzie. Voľné ihneď. Cena prenájmu je 2500,-€ / mesiac + náklady na energie a spoločné prevádzkové náklady 967,-€ / mesiac + DPH, s vyúčtovaním skutočnej spotreby každých 6 mesiacov. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info, alebo dohodnutie obhliadky, kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava I - Staré Mesto
2 500 €/mes.
Kancelárie vysokého štandardu v BBC1 Plus, Plynárenská/Prievozská ulica - NIVY
Ponúkame na prenájom priestory v BBC 1 Plus, na rohu Plynárenskej a Prievozskej ulici, v Bratislave 2. Jeho strategická poloha je znásobená výbornou dostupnosťou vďaka napojeniu na hlavné mestské dopravné uzly a Prístavný most či most Apollo, ktoré vedú priamo na hlavný bratislavský obchvat. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú zastávky MHD s 12 autobusovými a trolejbusovými linkami, ako aj hlavná autobusová stanica Mlynské Nivy. Vynikajúca poloha zabezpečuje rýchlu a pohodlnú dostupnosť do všetkých častí Bratislavy. Kuchynka a delené toalety sú zdieľané na chodbe. Všetky kancelárie sú vybavené nastaviteľným osvetlením, vykurovaním a klimatizáciou, štruktúrovanou kabelážou. V rámci komplexu je k dispozícii centrálna recepcia, technická služba, 24-h strážna služba, pasáž zo stravovacími zariadeniami, kaviarňou, rôznymi obchodmi a službami. Základné nájomné je 12,80 €/m²/mesiac + prevádzkové náklady 3,90 €/m2/mesiac (3€/m2 správa budovy a 0,90€/m2 elektrika a plyn) + priama spotreba energií + DPH. Možnosť prenájmu parkovacích státí v podzemnej garáži za 92€/miesto/mesiac + DPH. Preferovaná doba nájmu aspoň 5 rokov. K dispozícii sú rôzne výmery. Dostupnosť na vyžiadanie. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
2 370,56 €/mes.
Reštaurácia v BA I - Staré mesto, na predaj
Ponúkame na predaj obchodný priestor - reštauráciu na Obchodnej ulici v Bratislave I - Staré mesto s celkovou úžitkovou plochou 400m². Trojpodlažný priestor so vstupom priamo z ulice pozostáva z reštauračnej časti s celkovou kapacitou 90 miest, kompletne zariadenej kuchyne, skladových a pivničných priestorov, samostatnej kancelárie pre prevádzkara a šatní so sprchou a toalety pre zamestnancov a výťahu na zásobovanie (1.NP 186m², 2.NP 110m², suterén 110m²). Priestor je možné využiť aj na iné obchodné účely. Aktuálne je ponúkaný so všetkým zariadením (v prípade potreby aj bez zariadenia). Predajná cena je 1 000 000,-€ (dohoda). Pre bližšie informácie, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte uvedeného makléra
Bratislava I - Staré Mesto
1 000 000 €
Na predaj 2-izbový byt na Tomášikovej ulici v Ružinove
Ponúkame Vám na predaj 2izbový byt v Ružinove na Tomášikovej ulici. Byt má rozlohu 53m2 + balkón. Byt sa predáva v štandarde, podlahy, sanita, interiérové dvere, kuchyňa so spotrebičmi. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť.
Bratislava II - Ružinov
263 000 €
Kancelárske priestory na Hattalovej ulici, BA3
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hattalovej ulici, Bratislava 3, s rozlohou od 22,5 m² až po uzavretý kancelársky celok s rozlohou cca 200 m². Kancelárie sa nachádzajú v zrekonštruovanej budove. WC na chodbe, v rámci spoločných priestorov. Aktuálna dostupnosť na vyžiadanie v RK. Výborné parkovacie možnosti pred objektom, ako aj za rampou za poplatok 50€/miesto/mesiac + DPH. Cena za prenájom kancelárie 6 €/m²/mesiac + správa a energie 3 €/m²/mesiac + elektrika podľa meračov + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu pre RK. Viac informácií v RK.
Bratislava III - Nové Mesto
270 €/mes.
Kancelárske priestory na Záhradníckej ulici na prenájom, Ružinov
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Záhradníckej ulici, neďaleko nákupného centra Centrál, v Ružinove, Bratislava 2.  K dispozícií sú rôzne výmery – dostupnosť na vyžiadanie. Parkovanie: možnosť prenájmu parkovacieho státia vo dvore za 70€/miesto/mesiac + DPH. Dostupnosť: budova je dostupná MHD zo všetkých hlavných smerov, zastávka cca 30m od budovy. Internet: každý nájomca si rieši internet vo vlastnej réžií. V budove je optika. V budove nie je výťah. Recepcia od 8:00-21:00 hod. Nájomné je od 10,50 €/m2/mesiac v závislosti od dĺžky nájmu + energie a služby 5,10€/m2/mesiac + DPH. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Bratislava II - Ružinov
525 €/mes.
Kancelárie, Palisády, Bratislava I
Ponúkame  na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v Starom Meste na ulici Palisády. Priestory sa nachádzajú v 4 podlažnej, kompletne zrekonštruovanej historickej budove na 4.NP (podkrovie) s výmerou 367 m² - dispozične 7x kancelária, zázemie, wc. Priestory je možne rozdeliť aj na menšie celky. Parkovanie je možné prenajať vo dvore. Objekt je klimatizovaný, s recepciou, optikou, štruktúrovanou kabelážou.  Cena prenájmu priestorov je rokovateľná (v závislosti od výmery a dĺžky nájmu)  cca. 7,9€ / m²/ mesačne bez DPH + správa objektu a zálohy energií cca. 3,5€ / m²/ mesačne bez DPH. Viac informácií u makléra. Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava I - Staré Mesto
2 899,30 €/mes.
Klimatizovaný kancelársky celok na prenájom
Ponúkame na prenájom samostatný kancelársky celok na Ivanskej ceste v BA II - Ružinov s kancelárskou plochou 95m² (bez chodby a zázemia) nachádzajúci sa na prvom poschodí 2-podlažnej administratívnej budovy s výbornou dostupnosťou z D1 a so zaujímavou polohou v blízkosti OC AVION, IKEA a letiska. Priestor pozostáva z troch kancelárií s výmerou 44m², 33m² a 18m², chodby, kuchynky, kúpeľne so sprchovým kútom a 2x WC. Klimatizácia, vlastný vstup cez vonkajšie schody, plastové okná, plávajúca podlaha v kanceláriách + dlažba na chodbe a v zázemí, štruktúrovaná kabeláž, alarm. Aktuálne je plánovaná rekonštrukcia sociálneho zázemia a výmena podlahy v kanceláriách. Prenajíma sa aj po menších častiach. Možnosť prenájmu parkovacích miest (13x) priamo pred budovou v cene 20,-€/mesiac za jedno miesto. Cena prenájmu je 10,50-€/m²/mesiac vrátane nákladov na energie a služby + DPH. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra. Cena energií: 2 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
997,50 €/mes.
Kancelárske priestory na prenájom 13-75,85 m2 Hraničná ulica
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory  na 3. poschodí administratívnej budovy AB3, v ktorej sídli viacero klientov. Kancelárie majú rozlohu 13m2,14.75m2,26.6m2,27.8m2,32.81m2,37.80m2,50.45m2,63.68m2,50.20m2,75.85m2 m2 .Spoločné priestory, chodba, 2x kuchynský kútik, 2 x dámske a pánske toalety. V kancelárii je položený koberec, na oknách sú horizontálne žalúzie. Priestor má klimatizáciu s vlastnou reguláciou teploty, ústredné kúrenie s reguláciou, a pripravenú štruktúrovanú kabeláž. V budove je na výber z internetových poskytovateľov: SWAN a Telecom.  Parkovanie v Areáli BRS: 50,00 € / státie / mesačne + DPH.  Ďalšie možnosti parkovania predstavujú mestské bezplatné státia v okolí areálu na priľahlých uliciach Hraničná a Mlynské nivy. Nájom: 9,10 € / m2 / mesačne + DPH Služby: 4,51 € / m2 / mesačne + DPH.  V prípade otázok nás, prosím, neváhajte kontaktovať. 
Bratislava II - Ružinov
682,65 €/mes.
2i byt v obľúbenej časti Petržalky - Ovsište, prenájom
Ponúkame Vám na prenájom od marca 2024 čiastočne zrekonštruovaný byt s 2 samostatne stojacimi izbami v obľúbenej mestskej časti Petržalky - Ovsište, na ulici Lachova. Celková rozloha bytu je 55 m2(vrátane pivničnej kobky 1,6m2) Byt sa nachádza na 6.poschodí panelového domu, ktorý prešiel komplexnou rekonštrukciou. Byt je vhodný svojou polohou a veľmi dobrou občianskou vybavenosťou pre rôzneskupiny nájomcov. Dostupnosť pešo do centra hlavného mesta do 15 minút. Do bytu sa vstupuje chodbou zabezpečenou dverami na 6. Poschodí bytového domu. Po vstupe do bytu vchádzate do chodbového priestoru a vidíte pred sebou samostatne stojacu kúpeľňu a toaletu. Po pravej strane vchádzate dverami do spálne. Po ľavej strane vstupujete do kuchyne a obývačky. Kuchyňa je od obytného priestoru odčlenená. Poloha, v ktorej sa byt nachádza je veľmi priaznivá so zvýšeným záujmom o bývanie. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, ihriská pre deti, MHD, potraviny a ostatné služby plus rýchle napojenie na diaľničný obchvat. V pešej blízkosti sa nachádza aj nákupné centrum Aupark. Príjemným benefitom je blízkosť Chorvátskeho ramena, ktoré ľudia využívajú na prechádzky a šport. Pre športovcov je veľký benefit taktiež veľká petržalská hrádza. Byt prešiel po predchádzjúcej vlastníčke čiastočnou obnovou. V roku 2023 sa vymieňali parkety a veľká skriňa v spálni . Vzhľadom k tomu, že je byt stále v trvajúcom trvalom podnájme, nie sú tieto zmeny viditeľné v priloženej fotodokumentáci. V tomto mesiaci budú vymenené všetky interiérové dvere. Súčasťou bytu je aj nová TV a práčka so sušičkou. Možnosť obývať priestor s domácim miláčikom je dohodou. Cena Nájomné vo výške 560 EUR/mesiac + 150 EUR/mesiac energie ( v závislosti od počtu osôb )+ 32 EUR/mesačne aktuálne Telekom TV + I-net (voliteľné či si chce nájomca spravovať tento náklad samostatne).
Bratislava V - Petržalka
560 €/mes.
Predaj 3i bytu v Rači, Rendez - ulica Na pasekách
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Rači, Rendez, ulica Na pasekách. Rozloha bytu je cca 72m2 a nachádza sa na 8/8 poschodí v dome s výťahom. Byt prešiel rekonštrukciou pred 5-timi rokmi. Bytový dom je po rekonštrukcii. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Bratislava III - Rača
190 000 €
Svetlý 3 izbový byt na Obežnej ulici v Bratislave - Ostredky
Ponúkame na predaj svetlý zeleňou obklopený 3 izbový byt na Obežnej ulici v Bratislave - Ostredky. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2010, vymenené sú plastové okná s interiérovými žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere, kúpelka a samostatné wc sú murované s novou sanitou, kuchyňa je s novou linkou a vybavená spotrebičmi. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí bez výťahu. Obežná ulica sa nachádza v zabývanom a zeleňou obklopenom prostredí s veľmi dobrou dostupnosťou dopravy a MHD na rôzne smery a občianskou vybavenosťou. Popis bytu: Vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do samostatného wc,  kúpelky so sprchovým kútom a umývadlom a ďalej sa z chodby vchádza do nepriechodnej kuchyne a z obývacej izby s balkónom sa vchádza do dvoch nepriechodných izieb. - úžitková plocha bytu je 60,60m2 - balkón 2,09m2 - pivnica 5,05m2 - IS: plyn, elektrina, kanalizácia, vodovod, optický kábel od Orange - bytový dom prešiel v roku 2012 rekonštrukciou spoločných priestorov, výmena vstupných dverí, okien, v roku 2014 boli vymenené stúpačky do bytov, v roku 2005 výmena strechy Na ponúkanú nehnuteľnosť je vypracovaný znalecký posudok z 06/2022. Dohoda možná Možnosť HÚ V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo. Link na 3D prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=Tp2rYHkanXK
Bratislava II - Ružinov
235 000 €
Rodinný dom v blízkosti OC Polus/VIVO! vhodný aj na podnikanie
Ponúkame na prenájom rodinný dom blízkosti Polusu/VIVO! v Novom Meste – Bratislava 3. Ide o tehlový dvoj-poschodový rodinný dom s celkovou rozlohou 271 m², vhodný na bývanie alebo podnikanie. Nachádza sa v radovej zástavbe v tichej lokalite. Dispozične pozostáva z 11 miestností, 3 sociálne zariadenia (1 vaňa, 2 sprchy, 3 WC), garáž ako sklad, terasa a pekným átriom so zeleňou. Objekt je vybavený alarmom a počítačovými rozvodmi. Bezproblémové verejné parkovisko priamo pred domom. Voľný ihneď. Nájomné je 2575 Eur/mesiac + energie. Záujemca neplatí províziu. Dom Vám radi predstavíme na nezáväznej obhliadke. Viac informácii u uvedeného makléra.
Bratislava III - Nové Mesto
2 575 €/mes.
Obchodný priestor vhodný na prevádzku, predajňu, showroom alebo kancelárie
Ponúkame na prenájom obchodný priestor, ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu a prešiel kompletnou rekonštrukciou o celkovej výmere 122m2. Priestor je vhodný na prevádzku akejkoľvek obchodnej činnosti vrátane služieb (kozmetika, kaderníctvo, masáže a pod.), vhodný ako showroom, predajňa, sídlo firmy, ateliér, ale aj ako kancelárie. Priestor sa nachádza v Bratislave, mestská časť Dúbravka na Repašského ulici a má výbornú dostupnosť MHD. Parkovanie je verejne dostupné v priamej blízkosti objektu. Priestor sa nachádza na prízemí bytového domu, je oplotený, dostupný priamo z ulice. Tvorí ho otvorená dispozícia, interiér je možné rozdeliť, alebo upraviť podľa potrieb nájomcu. Na stenách je omietka, na podlahách plávajúca podlaha. Prenajímaný priestor je na pôdoryse vyznačený červenou farbou. Schodisko bolo zrušené a nachádza sa tam plnohodnotná miestnosť. Mesačný prenájom je 12 Eur/m2 + DPH ( 1.464 Eur ) + energie v výške cca 450 Eur.   Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.
Bratislava IV - Dúbravka
1 464 €/mes.
Garsónka v Novom Meste na predaj
Ponúkame Vám na predaj garsónku v Novom Meste na Riazanskej ulici. Byt o rozlohe 19m2 sa nachádza na 1.poschodí. Je po kompletnej rekonštrukcii. V byte je nové okno, nová kuchynka, podlahy a sanita. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť.
Bratislava III - Nové Mesto
98 000 €
Priestor aj so sprchami
Ponúkame na prenájom obchodno kancelársky priestor na frekventovanej ulici – Kopčianska, Bratislava 5, neďaleko železničnej stanice Petržalka a obchodného centra Vienna Gate. Priestory sa nachádzajú v novopostavenej a reprezentatívnej budove. Výborný prístup na diaľničný obchvat. Priestor je na prízemí polyfunk. objektu a má celkovo 210  m2.. Pozostáva z dvoch veľkých miestností, 80 a 68 m2, zasadačky, kuchynky, 2x toaleta + sprchy. Priestor sa prenajíma nezariadený. Nájomné je 12,50 eur/m2/mesiac + energie. Budova má vyhradené parkovacie miesta pre zákazníkov + možnosť prenajať si parkovacie miesta 35 eur/ miesto. Ceny sú bez DPH. Ideálne napr. pre zabehnutý e-shop s osobným odberom, kancelária realitnej alebo cestovnej agentúry, a pod.. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra. Záujemca neplatí províziu RK.  
Bratislava V - Petržalka
2 625 €/mes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21