ZNÍŽENÁ CENA Pozemok na predaj 9417 m2, Sliač - Hájniky
[b]Investičná príležitosť ! [/b]Exkluzívne ponúkame na predaj slnečný pozemok v okrajovej časti k.ú. Sliač – Hájniky, v blízkosti kúpeľného mesta Kováčová.[b] Pozemok o výmere 9417 m2[/b], zapísaný na LV ako trvalý trávny porast sa nachádza neďaleko prebiehajúcej výstavby rodinných domov. Príjazdová cesta asfaltová, inžinierske siete v dosahu. Sliač má ideálnu polohu medzi dvoma mestami, len 12 km od Banskej Bystrice a 5 km od Zvolena. Ďalšou výhodou tohto pozemku je blízkosť štátnej cesty Krupina - Zvolen - Banská Bystrica a Bratislava - Zvolen - Lučenec. Územie neďaleko Kováčovej pretína aj [b]moderná štvorprúdová diaľničná komunikácia z Banskej Bystrice.[/b] Obec ako súčasť Zvolenského okresu patrí v súčasnosti medzi obce s najväčšou dynamikou rozvoja. Obec Sliač a Kováčová majú bohatú kúpeľnou tradíciou s kompletnou vybavenosťou, vytvárajú priestor pre rodinný život, prácu i aktívny voľný čas. Krásna príroda v okolí obce poskytuje možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom, v okolí obce sú vhodné podmienky na rekreáciu, turistiku i cykloturistiku. Celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie, miestne lesy sú obľúbeným cieľom prechádzok hubárov, asfaltové i lesné cesty zasa pre cykloturistov. [b] Kúpna cena 19 eur/m2 s možnosťou dohody. [/b] Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Kováčová, Zvolen
178 923 €
Stavebný pozemok 3.020 m2 Žarnovica na predaj
Stavebný pozemok vhodný pre VÝSTAVBU aj NÁJOMNÉ BYTY ( Pomôžeme VYBAVIŤ VŚETKY NÁLEŽITOSTI s tým spojené) rozloha 3.020 m2, poprípade pre komerčné účely na predaj. Stavebný pozemok sa nachádza pri ulici Fraňa Kráľa č. 43 za bytovkou V CENTRE mesta Žarnovica. Tento stavebný pozemok je rovinatý a slnečný. V dosahu pri pozemku sú všetky inžinierske siete. V ponuke je aj podiel na susednom pozemku. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Žarnovica
178 180 €
Ubytovanie pre seniorov, Zvolen
Penzión pre seniorov ponúka ubytovanie pre sebestačných dôchodcov s kompletnými službami. V prípade záujmu volajte priamo majiteľke: p. Kresilová 0915 809 552. Ubytovanie je v izbe garsonkového typu s vlastným sociálnym zariadením ( sprcha ), kuchynská linka s chladničkou, mikrovlnkou, káblová TV a internet. Suma je 370 €/mesiac. V cene nájmu sú obedy, upratovanie, pranie, žehlenie. V prípade potreby odvoz na lekárske ošetrenie. V prípade záujmu volajte priamo majiteľke: p. Kresilová 0915 809 552
Zvolen
370 €/mes.
Pozemky na predaj Dolná Kolónia Zvolen
Ponúkame na predaj pozemky v časti Dolná kolónia Zvolen. Výmera je 3.222 m2. Kúpna cena dohodou. Pre viac informácií nás kontaktujte. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
dohodou
Záhradka 404 m2 Zlatý Potok Zvolen
ZNÍŽENÁ CENA ! "Oáza pokojného relaxu čaká na vás! Predáme nádhernú záhradku s útulným altánkom, kde môžete úplne vypnúť a užívať si prírodu. Táto malebná záhrada je ideálnym miestom na oddych, grilovanie s priateľmi a rodinné stretnutia. Záhradka poskytuje veľa možností úprav podľa vlastných predstáv nového majiteľa na vysporiadanom pozemku. • Rozloha: 404 m2 • Altánok: Útulný drevený altánok, ktorý poskytuje tieň a ochranu pred slnkom. • Krásna zeleň: Pestrofarebné kvety, stromy a kríky vytvárajú nádhernú atmosféru. • Vlastná studňa a možnosť pripojenia na elektrickú energiu. • Tichá a pokojná časť sídliska Zlatý Potok Zvolen. Toto je jedinečná príležitosť získať si vlastnú záhradu s altánkom, kde môžete uniknúť od každodenného ruchu a stretnúť sa s prírodou. Nezmeškajte túto príležitosť na dokonalý oddych v príjemnom prostredí. Znížená kúpna cena je 15.990 EUR. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: info@akmkapital.sk. Tel. č. +421 908 930 525.
Zvolen
15 990 €
Multifunkčný objekt o rozlohe 7.700 m2
V tomto areáli sa nachádza administratívna budova, garáže, mostová váha a oceľová hala s prístreškom. Administratívno - prevádzková budova sa nachádza pri vstupe do areálu. Ide o dvojpodlažnú panelovú stavbu bez výťahu. Na prízemí sa nachádzajú šatne, rozvodňa NN, kancelária a hygienické priestory. Na poschodí sú kancelárie, kuchynka a odpočiváreň. V objekte je zavedená elektrika, vodovod, kanalizácia, vykurovanie objektu je kombinované priamo výhrevom s infrapanelmi. Budova prešla v roku 2021 čiastočnou rekonštrukciou, pričom sa rekonštruovalo prízemie. Vymenené boli všetky rozvody spolu s prípravou na rekonštrukciu poschodia. Zastavaná plocha je ca190m2. Vážna búdka - kontajner s oceľovou kostrou je umiestnená pri vjazde do areálu, priamo pri mostovej váhe. Mostová váha je 8m zemná. Garáže sa nachádzajú za administratívnou budovou. Ich priestor je rozdelený na garážovanie nákladných vozidiel a malú príručnú dielňu so zavedenou elektrikou, vodou a kanalizáciou. Objekt je vykurovaný. Oceľová hala s prístreškom je jeden priestor, kde sa nachádza jama, pôvodne využívaná na lis. Zo severnej strany je pristavený prístrešok na skladovanie materiálu. Zastavaná plocha spolu je 1.328m2. Celý objekt je oplotený. Pri vážnom záujme Vám poskytneme podrobnejšie informácie v našej RK. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: info@akmkapital.sk. Tel. č. +421 908 930 525.
Banská Bystrica
1 167 000 €
Rodinný dom 563 m2 vhodný na rekreáciu v obci Muráň
Výnimočná príležitosť stať sa vlastníkom tohto zrekonštruovaného rodinného domu v obci Muráň, ideálneho pre rekreačné účely. Popis nehnuteľnosti: • Lokalita: Dom sa nachádza v srdci obce Muráň, ktorá ponúka nielen pokojné a rodinné prostredie, ale aj blízkosť prírody a turistických atrakcií. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú únik do prírody a oddych od každodenného zhonu. • Rekonštrukcia: Dom bol zrekonštruovaný s dôrazom na bývanie terajšej majiteľky. V dome boli kompletne zrekonštruované elektrické rozvody, rozvody vody, nová strecha, vyvložkovaný komín, plastové okná, vchodové dvere, oplotenie okolo pozemku, plávajúce podlahy. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom a radiátormi. Je osadená aj kachľová pec, ktorá tiež vykúri celý dom. Podkrovie je pred pripravené na bývanie ( je potrebné dorobiť schody a vymaľovať). • Rozloha pozemku: K nehnuteľnosti patrí priestranný pozemok o výmere 563 m2, kde si môžete užívať súkromie a príjemné chvíle na čerstvom vzduchu. • Dispozícia domu: Prízemie domu o približnej výmere 70 m2 je rozložené na vstupnú chodbu, kuchyňu, obývačku a dve menšie izby. Podkrovie je jedna veľká izba. Výhody: • Úplne zrekonštruovaný interiér vrátane elektriny a vody. Plynová prípojka sa nachádza na pozemku. • Ideálna lokalita pre oddych a turistiku s dostupnosťou prírodných krás. • Nový majiteľ má možnosť dom aj prenajímať ako ubytovanie pre turistov. • Nízke náklady na bývanie ( elektrina – nočný prúd a vody ) iba 65 EUR mesačne Cena: Táto nehnuteľnosť má cenu 129.900 EUR s možnosťou dohody. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807. Cena energií: 65 Euro / mesiac
Muráň
129 900 €
PRENÁJOM kancelárie v blízkom centre mesta, 20 m2, Zvolen
Kancelária na PRENÁJOM v blízkom centre mesta Zvolen na Nádvornej ulici. Kancelária je na 1 poschodí. Má 20,17 m2 a mesačný nájom je 181,00 Eur bez DPH a energií. Depozit je vratný a vo výške 2 mesačných nájmov. Kancelária sa prenajíma zariadená. V cene je zdarma parkovanie na nevyhradenom mieste pri budove. V kancelárii je klimatizácia. Pre viac informácií nás kontaktujte 0905 985 807 alebo na email laurova@akmkapital.sk Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
1 130,30 €/mes.
Investičná príležitosť ! Pozemky na predaj 31 124 m2, Zvolen
Exkluzívne Vám ponúkame možnosť získať pozemky o celkovej rozlohe 31 124 m2 v atraktívnej lokalite, pri Strážskej ceste vo Zvolene (nad spoločnosťou CONTINENTAL), ktorá je ideálna pre rozvoj rôznych projektov. Približná šírka pozemku je 70 m, dĺžka 433 m. V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj predaj priľahlých pozemkov podľa požiadaviek záujemcu. Tieto pozemky sa nachádzajú mimo zastavaného územia mesta Zvolen a podľa UP spadajú do plochy, ktorá je z hľadiska funkčného využívania definovaná ako zmiešané územie výroby, skladov a služieb. IS v dosahu. Výhody tohto pozemku: Strategická poloha: Nachádza sa v oblasti s rýchlym rozvojom a priamym prístupom k hlavným dopravným cestám (pár metrov od pozemku štvorprúdová diaľničná komunikácia z Banskej Bystrice do Žiaru nad Hronom). Ideálna poloha zaručuje ľahký prístup pre dodávateľov, zákazníkov a zamestnancov. Veľký potenciál pre rozvoj: S touto rozlohou a možnosťou prikúpenia ďalších pozemkov máte neobmedzené možnosti pre rôzne investičné projekty - priemyselný park. Nenechajte si ujsť túto unikátnu príležitosť investovať do budúcnosti. Bez ohľadu na to, či plánujete vytvoriť obchodné centrum alebo priemyselnú zónu, tento pozemok ponúka všetko, čo potrebujete pre úspešný projekt. Kúpna cena 55 eur/m2. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI Vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle +421905985807, mail: laurova@akmkapital.sk.
Zvolen
1 711 820 €
1 2