REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - záhrada v Nových Zámkoch
Ponúkame Vám na predaj pozemok - záhradu v Nových Zámkoch v celkovej výmere 1564 m2. Záhrada je situovaná na okraji Nových Zámkov. Cena je 13 500 €.
Nové Zámky
13 500 €
REALFINN- NOVÉ ZÁMKY- 3 izbový byt na predaj po kompletnej rekonštrukcii.
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v Nových Zámkoch. Byt o rozlohe 72 m2 je po kompletnej rekonštrukcii, má murované jadro, plastové okná s vnútornými žalúziami, laminátové podlahy v celom byte, dlažbu v kúpeľni a na toalete,nová elektrina. Byt je klimatizovaný. DISPOZÍCIA : Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi, veľkej obývačky, spálne, detskej izby. Zariadenie bytu pri vážnom záujme sa bude riešiť na obhliadke bytu. Lokalita s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou .Čistý, udržiavaný vchod,slušní susedia. Cena 119 900 Bližšie informácie Vám rád poskytnem na t.č.0907 928769, alebo jholka98@gmail.com
Nové Zámky
119 900 €
REALFINN- NITRA -Čermáň-Rodinný dom na predaj
Iba u nás. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Nitre na sídlisku Čermáň . Tento štýlový dom disponuje vstupnou chodbou, kuchyňou , kúpeľňou a 3 izbami, priestrannými miestnosťami a výmerou úžitkovej plochy 110 m2. Svojim obyvateľom poskytuje komfort a súkromie. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, je v dobrom, obývateľnom stave s možnosťou okamžitého bývania . Za domom je murovaná stavba využiteľná na rôzne účely a altánok pre auto. Záhrada za domom má rozlohu 730 m2. Veľmi dobrá lokalita, slušní susedia. Dom je voľný po dohode s majiteľom. Cena 249 000 € Bližšie informácie Vám rád poskytnem na t.č.0907 928769, alebo jholka98@gmail.com
Nitra
249 000 €
REZERVOVANÝ - pekný 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Šuranoch
Iba u nás! Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový byt s vynikajúcou dispozíciou v obľúbenej lokalite mesta Šurany, okres Nové Zámky. Byt má výmeru 77 m2, disponuje loggiou a nachádza sa na 5. poschodí zo 7. Byt je po kompletnej rekonštrukcii: - moderná kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi - nová kúpeľňa so sprchovým kútom, oddelené WC Dispozícia bytu je: vstupná chodba, 2 priestranné izby, veľkorysá obývačka a kuchyňa, z ktorej je prístup na loggiu. V blízkosti je škôlka, škola, potraviny, obchody. Byt je slnečný, s pekným výhľadom. Bytový dom je zateplený, má novú fasádu a nový výťah. V meste Šurany sa nachádzajú základné školy, škôlky, stredné školy. Termálne kúpalisko v Podhájskej je vzdialené od Šurian cca 10 km. REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Šurany
dohodou
REALFINN - ŠURANY/ 8 km / - Stavebný pozemok na predaj o rozlohe 1400 m2
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok neďaleko Šurian . Jedná sa o rovinatý, oplotený pozemok o rozlohe 1400m2 v zastavanom území obce. Nachádza sa mimo hlavnej cesty v tichej ulici. Inžinierske siete ako sú elektrina, voda, plyn a kanalizácia sa nachádzajú pred pozemkom. Možná okamžitá výstavba rodinných domov, prípadne rekreačnej chaty. Na pozemok je predbežne vybavené povolenie na stavbu. Cena dohodou. Dohoda na cene je možná !!!! Bližšie informácie Vám rád poskytnem na t.č.0907 928769, alebo jozefholka@realfinn.sk
Šurany
dohodou
REALFINN - VRÁBLE /Tehla/- záhrada na predaj na výstavbu rodinného domu
Ponúkame Vám na predaj pozemok - v obci Tehla. Jedná sa oplotenú záhradu s prístupovou cestou a s IS v dosahu Plocha: pozemku 1000m2 s možnosťou úpravy rozlohy pozemku podľa požiadavky s majiteľom pri záujme o pozemok. Tichá lokalita, slušní susedia. Pozemok je voľný ihneď. Cena 20 €/m2 Bližšie informácie Vám rád poskytnem na t.č.0907 928769, alebo jholka98@gmail.com
Tehla
20 000 €
REALFINN Hľadáme rodinné domy, chalupy a pozemky v okolí Podhájskej
Hľadáme rodinné domy, chalupy a pozemky v okolí obce Podhájska, Šurany, Trávnica, Húl, Dedinka, Pozba, Bardoňovo, Radava a Veľké Lovce. Ďakujeme za ponuky. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Podhájska
dohodou
Kúpime aj zadĺžené byty, domy, pozemky v Nových Zámkoch.
Kúpime aj zadĺžené byty, domy, pozemky v Nových Zámkoch. Garantujeme bezpečný predaj. Zaplatíme za Vás všetky poplatky. • Zaplatíme Vaše dlhy • Zabezpečíme Vám bývanie PONÚKAME: • Kvalitné služby a právnu istotu • Individuálny prístup a skúsenosti Ak nám odporučíte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť, odmeníme Vás sumou 100 € po realizácii predaja! Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu, bližšie informácie radi poskytneme na 0903/788 444, prípadne nám pošlite SMS alebo e-mail na office@realfinn.sk a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme za prejavenú dôveru. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN Predaj - záhrada v Radvani nad Dunajom
V Radvani na Dunajom, 19 km od Komárna je na predaj záhrada 918 m2, na jej časti sa nachádza aj malá vinica, ovocné stromy. Pozemok je prípadne vhodný aj na výstavbu rodinného domu, nakoľko sa nachádza v zastavanej časti obce, elektrina, obecná voda a plyn sú pred pozemkom. Obec Radvaň nad Dunajom je vyhľadávaná vzhľadom k jej polohe - rieka Dunaj poskytuje veľa možností na rekreáciu, vodné športy, cyklistiku, turistiku, a oddych v termálnych kúpaliskám v Patinciach, Štúrove a Podhájskej. Dohoda o cene je možná. Ďalšie informácie Vám rada poskytnem na tel. 0948 052 271, martamosna@realfinn.sk U nás vybavíte všetko na jednom mieste. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Radvaň nad Dunajom
dohodou
STOP DRAŽBE! VÝKUP NEHNUTEĽNOSTÍ
Kúpime byt alebo pozemok v Nových Zámkoch. HOTOVOSŤ. Ponúkame riešenie do 24 hod. v hotovosti, bez zbytočného rizika, pomôžeme vyriešiť dlhy, ťarchy, exekúcie a iné. Máte záujem výhodne, spoľahlivo a komfortne predať svoju nehnuteľnosť? Chcete zjednodušiť predaj Vašej nehnuteľnosti a nemáte čas čakať na záujemcov? Preferujete rýchle a transparentné jednanie, nechcete naletieť podvodníkom? Nemáte čas a znalosti týkajúce sa dokumentov a povinností súvisiacich s predajom nehnuteľností, nechcete však platiť vysoké sumy za právne poradenstvo? Ponúkame riešenie v hotovosti, bez zbytočného rizika, pomôžeme vyriešiť dlhy, ťarchy, exekúcie, pomôžeme Vám nájsť iné bývanie atď. Bližšie informácie radi poskytneme na 0903 788 444. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
PREDANÉ. REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - 1 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII S BALKÓNOM, JUH, NOVÉ ZÁMKY
Hľadáte komfortné bývanie? Ak sa Vám tento byt páči, môžete si ho rezervovať u nás. EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt s balkónom Nové Zámky, Juh. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Plocha: úžitková 38m2. Nachádza sa na 4. poschodí z 7 s výťahom. Okná: plastové. Podlahy sú drevené 13mm dub, kuchynská časť 6mm kaučuk, ostatné keramická dlažba. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: nová kuchynská linka na mieru, vstavaná chladnička v záruke. Po dohode je možné odpredať byt so zariadením, ktoré bolo kupované pred rokom. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, internet. Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu. Cena: 76 500 € REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
76 500 €
prenájom kancelárskych/ výrobných priestorov
Dáme do prenájmu budovu a pozemok ako kancelárske a prípadne aj výrobné priestory, Pozemok má približne 20 árov, voľná plocha je cca 18 m široká a 90 m dlhá, má betónový povrch a vedie k nemu cesta vhodná aj pre kamióny. Budova pozostáva z dvoch poschodí, stojí na pozemku so vstupom z hlavnej cesty a má vonkajší aj vnútorný bezpečnostný systém napojený na SBS službu, je orientovaná východ / západ, čiastočne zateplená. Výmera prízemia je cca 60 m2 a 1. poschodia 110 m2. Na prízemí sa nachádza jedna veľká miestnosť a na 1. poschodí sú 4 menšie kancelárie a príslušenstvo. Kúrenie je zabezpečované ústredne cez plynový kotol, sieťové pripojenie je k dispozícii, budova má vlastné merače. Nehnuteľnosť sa nachádza na Komárňanskej ceste – výpadovka z Nových Zámkov smer Komárno, v lokalite, ktorá je priemyselnou časťou Nových Zámkov s množstvom maloobchodných a veľkoobchodných prevádzok. K budove prislúchajú parkovacie miesta pre zamestnancov a návštevníkov. Cena: 800€/mesiac + energie Prenájom možný: ihneď Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo 0903 788 444 alebo office@realfinn.sk VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
800 €/mes.
REALFINN PREDAJ - KÚPA, asistenčné realitné služby
Ponúkame klientom asistenčné realitné služby - služby určené pre ľudí, ktorí chcú predávať alebo kupovať svoju nehnuteľnosť sami s využitím skúseností našich realitných poradcov. Zabezpečíme Vám asistenciu pri celom procese kúpy alebo predaja nehnuteľnosti z právneho, finančného aj daňového hľadiska. Preveríme nehnuteľnosť, ktorú chcete kupovať. Preveríme celkový stav listu vlastníctva (vlastnícke práva, ťarchy, či iné obmedzenia). Zabezpečíme vám všetky potrebné zmluvy a podklady. Zabezpečíme Vám v prípade potreby znalecký posudok, geometrický plán. Poradíme najvýhodnejšie financovanie vybranej nehnuteľnosti. Dohliadneme na riadne uhradenie kúpnej ceny. Pripravíme podklady k protokolárnemu odovzdaniu nehnuteľnosti. Pomôžeme Vám predísť neželaným komplikáciám (napr. neuhradenie kúpnej ceny, prerušenie konania, nevysťahovanie sa, realitné podvody,...) Cena: 380,- Eur. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE - NOVOSTAVBA BUNGALOV NOVÉ ZÁMKY, 3D PREHLIADKA
PÁČI SA VÁM TÁTO NOVOSTAVBA VZOROVÝ DOM, REZERVUJTE SI DOM U NÁS. FOTO = VZOROVÝ DOM. EXKLUZÍVNE. Ponúkame luxusnú novostavbu 4 izbového rodinného domu typ bungalov, lokalita Nové Zámky, je vzdialená od centra mesta pešou chôdzou 8 min. a v blízkosti sa nachádza obchodno - nákupné centrum .... 3D PREHLIADKU A VIDEO nájdete na realfinn.sk. Jednoduché dopravné napojenie a výborná občianska vybavenosť sú ďalšou výhodou. Daná lokalita a okolitá zeleň ponúka pocit súkromia a pohodlia. Dom je navrhnutý tak, aby režijné náklady dosahovali minimálnu úroveň, používané materiály zaručujú bezpečné, pohodlné a kvalitné bývanie. Plocha: pozemku 860m2, úžitková 121m2. Stav objektu: KVALITNÁ MUROVANÁ NOVOSTAVBA ZA VÝHODNÚ CENU ! Dispozícia domu : vstupná chodba, WC pre hostí, technická miestnosť, priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, komora, tri izby, veľká kúpeľňa, priestranná zastrešená terasa. TECHNICKÝ POPIS DOMU: Alarm ( dymový, záplavový, pohybový snímač ) Klimatizácia ( príprava - kabeláž ) Podlahové kúrenie ( digitálny termostat v každej miestnosti ) Krb Kuchynská linka na mieru, granitový drez BLANCO, kovania HETTICH a BLOOM, vstavané spotrebiče, LED podsvietenie ... Kompletne vybavená kúpeľňa, kvalitná sanita, dvoj umývadlo VILLEROY & BOCH, bidet, batérie HANSGROHE, LED podsvietenie ... Retifikované obklady, dlažby vyššej triedy Plávajúce podlahy Interiérové dvere vo vyššej kvalite Kompletné osvetlenie v celom dome svietidlá, bodovky interiér aj exteriér Zámková dlažba vyššej triedy - 115m2 Bariérové oplotenie Oceľová brána- otváranie na diaľkové ovládanie Kontaktný zateplovací systém EPS 150mm Striekaná izolácia Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia. Kúpa domu ponúka bývanie pre ľudí, ktorí sa chcú presťahovať blízko centra mesta, so zabezpečením kvalitného bývania s nízkymi nákladmi na bývanie, bývanie vhodné pre mladé rodiny.... Architektúra projektu poskytuje moderné, kvalitné bývanie pre všetky vekové skupiny, s využitím terás a záhrad, poskytujúcich komfort aj vidieckeho bývania. Odporúčame vidieť! Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, nemocnica, zastávka autobusu, krb. REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. AKO DARČEK DOSTANETE OD NÁS PRI KÚPE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI KUPÓN DO NAY ELEKTRODOM. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI. Cena energií: 120 Euro / mesiac
Nové Zámky
dohodou
REALFINN Kúpime aj zadĺžené byty, domy, pozemky v Nových Zámkoch.
Kúpime aj zadĺžené byty, domy, pozemky v Nových Zámkoch. Garantujeme bezpečný predaj. Zaplatíme za Vás všetky poplatky. • Zaplatíme Vaše dlhy • Zabezpečíme Vám bývanie PONÚKAME: • Kvalitné služby a právnu istotu • Individuálny prístup a skúsenosti Ak nám odporučíte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť, odmeníme Vás po realizácii predaja! Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu, bližšie informácie radi poskytneme na 0903/788 444, prípadne nám pošlite SMS alebo e-mail na office@realfinn.sk a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme za prejavenú dôveru. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
PREDANÉ.REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - LUXUSNÝ 3 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII, NOVÉ ZÁMKY
PÁČI SA VÁM TENTO BYT, REZERVUJTE SI BYT U NÁS. FOTO = VZOROVÝ BYT. Foto je ilustračné! EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj priestranný kompletne kvalitne zrekonštruovaný 3 izbový byt Nové Zámky. VIDEO a fotky nájdete na realfinn.sk Boli použité iba kvalitné materiály, obklady, batérie, sanita.....Nová rekonštrukcia, v byte sa ešte nebývalo. SENZOROVÉ PODSVIETENIE. Plocha: úžitková 74m2, podlahová 74m2, špajza, komora, pivnica. Podlaha: v izbách plávajúce, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové so žalúziami, nové interiérové dvere a zárubne. Vybavenie kúpeľne: vaňa, skrinka s dvoma umývadlami a LED svietidlom, kvalitné batérie. Oddelené WC - závesné Geberit, skrinka s umývadlom, bidetová sprcha. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi ( el. rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu ) a LED svietidlom. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia, murované jadro, nové rozvody elektriny, vody.... Znížené stropy s bodovým osvetlením. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu a stanica, zateplený bytový dom. Ihneď voľný. Réžia: 0 € /mes. ZABEZPEČUJEME REKONŠTRUKCIE BYTOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI. Cena energií: 120 Euro / mesiac
Nové Zámky
dohodou
Hľadáme domy, pozemky a iné na predaj okr. Nové Zámky
Hľadáme nehnuteľnosti (garsónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, rodinné domy, pozemky a iné v okrese Nové Zámky na predaj pre našich klientov . Garantujeme bezpečný predaj. Zaplatíme za Vás všetky poplatky nutné k prevodu nehnuteľnosti. Ak nám odporučíte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť, odmeníme Vás po realizácii predaja! Poskytujeme najvýhodnejšie podmienky sprostredkovania. Okrem bežných služieb ako komplexný právny servis v oblasti kúpy a predaja nehnuteľností, poskytujeme : • právne a poradenské služby renomovanej advokátskej kancelárie alebo notára (Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad, Preberací protokol....) • kvalifikovaný odhad trhovej ceny predávanej nehnuteľnosti • kvalitná prezentácia a starostlivosť o zverené nehnuteľnosti • asistencia pri zabezpečení hypotekárnych úverov, zabezpečenie všetkých potrebných dokumentov • pomoc pri komunikácii s Katastrálnym úradom a inými štátnymi orgánmi • oceňovanie a znalecké posudky nehnuteľností • investičné a finančné poradenstvo a pomoc s daňovou problematikou • účasť makléra pri odovzdávaní nehnuteľnosti a prepise energií Naším klientom sa snažíme radiť, ako postupovať pri takých situáciách ako sú napríklad exekúcie, dedičské konania, riešenie predaja ak je na nehnuteľnosti vložené záložné právo atď...tak, aby nedošlo k poškodeniu nášho klienta. Vyberte si z množstva realitných kancelárií takú, ktorá na Vás nebude šetriť ! VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE - LUXUSNÁ NOVOSTAVBA BUNGALOVU V NOVÝCH ZÁMKOCH, 3D PREHLIADKA A VIDEO
PÁČI SA VÁM TÁTO NOVOSTAVBA, REZERVUJTE SI DOM U NÁS. EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám novostavbu 4 izbového rodinného domu v Nových Zámkoch. 3D PREHLIADKU A VIDEO nájdete na realfinn.sk. FOTO = VZOROVÝ DOM. Jednoduché dopravné napojenie a výborná občianska vybavenosť sú ďalšou výhodou. Daná lokalita a okolitá zeleň ponúka pocit súkromia a pohodlia. Dom je navrhnutý tak, aby režijné náklady dosahovali minimálnu úroveň, používané materiály zaručujú bezpečné, pohodlné a kvalitné bývanie. Plocha: pozemku 1 m2, zastavaná 129 m2. Stav objektu: KVALITNÁ MUROVANÁ NOVOSTAVBA ZA VÝHODNÚ CENU ! Dispozícia domu : vstupná chodba, WC pre hostí, technická miestnosť, priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, komora, tri izby, veľká kúpeľňa, priestranná terasa. TECHNICKÝ POPIS DOMU: Alarm ( dymový, záplavový, pohybový snímač ) Klimatizácia ( príprava - kabeláž ) Príprava - kabeláž na vonkajšie rolety Podlahové kúrenie ( digitálny termostat v každej miestnosti ) Kuchynská linka na mieru, vstavané spotrebiče, LED podsvietenie ... Kompletne vybavená kúpeľňa, kvalitná sanita, bidet, batérie HANSGROHE, LED podsvietenie ... Retifikované obklady, dlažby vyššej triedy Plávajúce podlahy Interiérové dvere vo vyššej kvalite Kompletné osvetlenie v celom dome interiér aj exteriér Zámková dlažba vyššej triedy- 110m2 Bariérové oplotenie, predný dekoratívny plot Oceľová brána- otváranie na diaľkové ovládanie Kontaktný zateplovací systém EPS 150mm Striekaná izolácia ( viac informácií na vyžiadanie ) Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia. Architektúra projektu poskytuje moderné, kvalitné bývanie pre všetky vekové skupiny, s využitím terasy a záhrady, poskytujúcich komfort aj vidieckeho bývania. Odporúčame vidieť! Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, nemocnica, zastávka autobusu. REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI. Cena energií: 120 Euro / mesiac
Nové Zámky
dohodou
REALFINN Kúpime 2 alebo 3 izbový byt v Nových Zámkoch
Hľadáme nehnuteľnosti (garsónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, rodinný dom, pozemky a iné v Nových Zámkoch a okolí na predaj pre našich klientov . Garantujeme bezpečný predaj. Zaplatíme za Vás všetky potrebné poplatky nutné k prevodu nehnuteľnosti. Ak nám odporučíte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť, odmeníme Vás po realizácii predaja! Poskytujeme najvýhodnejšie podmienky sprostredkovania. Okrem bežných služieb ako komplexný právny servis v oblasti kúpy a predaja nehnuteľností, poskytujeme : • právne a poradenské služby renomovanej advokátskej kancelárie alebo notára (Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad, Preberací protokol....) • kvalifikovaný odhad trhovej ceny predávanej nehnuteľnosti • kvalitná prezentácia a starostlivosť o zverené nehnuteľnosti • asistencia pri zabezpečení hypotekárnych úverov, zabezpečenie všetkých potrebných dokumentov • pomoc pri komunikácii s Katastrálnym úradom a inými štátnymi orgánmi • oceňovanie a znalecké posudky nehnuteľností • investičné a finančné poradenstvo a pomoc s daňovou problematikou • účasť makléra pri odovzdávaní nehnuteľnosti Naším klientom sa snažíme radiť, ako postupovať pri takých situáciách ako sú napríklad exekúcie, dedičské konania, riešenie predaja ak je na nehnuteľnosti vložené záložné právo atď...tak, aby nedošlo k poškodeniu nášho klienta. Vyberte si z množstva realitných kancelárií takú, ktorá na Vás nebude šetriť ! VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
Nové Zámky - Prenájom 4 kanceláriii v centre mesta s balkónom a klimatizácio
Ponúkame Vám na prenájom 4 kancelárie v centre mesta. Nachádzajú sa v polyfunkčnej budove, sú po rekonštrukcii, balkón a klimatizáciu. Priestory o rozlohe 26m2, 18m2, 9 m2 a 19 m2sa nachádzajú na 1. poschodí a sú voľné ihneď. Cena : Dohodou Bližšie informácie Vám rád poskytnem na t.č.0907 928769, alebo jholka98@gmail.com
Nové Zámky
1 €/mes.
REZERVOVANÉ. REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - LUXUSNÝ 3 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII, NOVÉ ZÁMKY
PÁČI SA VÁM TENTO BYT, REZERVUJTE SI HO U NÁS. EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj priestranný 3 izbový byt Nové Zámky po kompletnej rekonštrukcii, Prednádražie. VIDEO nájdete na realfinn.sk Boli použité iba kvalitné materiály, obklady, batérie, sanita.....Nová rekonštrukcia, v byte sa ešte nebývalo. Plocha: úžitková 74m2, podlahová 74m2, špajza, tmavá komora. Podlaha: v izbách drevené parkety, plávajúce, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové so žalúziami, nové interiérové dvere a zárubne. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, skrinka s umývadlom a LED svietidlom, kvalitné batérie GROHE. Oddelené WC - závesné Geberit. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi ( el. rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu ) a LED svietidlom. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia, murované jadro, nové rozvody elektriny, vody.... Znížené stropy s bodovým osvetlením. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu a stanica, zateplený bytový dom. Ihneď voľný. Réžia 100 €/mes 1 osoba. Cena dohodou. ZABEZPEČUJEME REKONŠTRUKCIE BYTOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI. Cena energií: 135 Euro / mesiac
Nové Zámky
dohodou
REALFINN Kúpim 1 izbový byt v Nových Zámkoch
Kúpim veľký 1 izbový byt Nové Zámky, hľadám byt aj v pôvodnom stave. Platba v hotovosti. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
Hľadáme byty, domy, pozemky a iné na predaj okr. Nové Zámky
Hľadáme nehnuteľnosti (garsónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, rodinný dom, pozemky a iné v Nových Zámkoch a okolí na predaj pre našich klientov . Garantujeme bezpečný predaj. Zaplatíme za Vás všetky poplatky nutné k prevodu nehnuteľnosti. Ak nám odporučíte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť, odmeníme Vás sumou 100 € po realizácii predaja! Poskytujeme najvýhodnejšie podmienky sprostredkovania. Okrem bežných služieb ako komplexný právny servis v oblasti kúpy a predaja nehnuteľností, poskytujeme : • právne a poradenské služby renomovanej advokátskej kancelárie alebo notára (Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad, Preberací protokol....) • kvalifikovaný odhad trhovej ceny predávanej nehnuteľnosti • kvalitná prezentácia a starostlivosť o zverené nehnuteľnosti • asistencia pri zabezpečení hypotekárnych úverov, zabezpečenie všetkých potrebných dokumentov • pomoc pri komunikácii s Katastrálnym úradom a inými štátnymi orgánmi • oceňovanie a znalecké posudky nehnuteľností • investičné a finančné poradenstvo a pomoc s daňovou problematikou • účasť makléra pri odovzdávaní nehnuteľnosti a prepise energií Naším klientom sa snažíme radiť, ako postupovať pri takých situáciách ako sú napríklad exekúcie, dedičské konania, riešenie predaja ak je na nehnuteľnosti vložené záložné právo atď...tak, aby nedošlo k poškodeniu nášho klienta. Vyberte si z množstva realitných kancelárií takú, ktorá na Vás nebude šetriť ! Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu, bližšie informácie radi poskytneme na 0903/788 444, prípadne nám pošlite e-mail, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme za prejavenú dôveru. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
KÚPIME POZEMOK, ORNÚ PODU OKR. NZ, KN, NR
Kúpim ornú pôdu, záhradu - pozemok v Nových Zámkoch, platba v hotovosti.Cena dohodou, za ponuky ďakujeme. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE PRENÁJOM - zariadený 2 izbový apartmán v Starej Lesnej, VIDEO
EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na prenájom zariadený a vybavený 2 izbový apartmán v Starej Lesnej, Stará Lesná. VIDEO nájdete na realfinn.sk Plocha: úžitková 50m2. Nachádza sa v apartmánovom dome s výťahom na 1. prvom nadzemnom podlaží, vstup do apartmánu je bezbariérový. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná doska, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet. Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, sauna, zateplený bytový dom. Cena od 60 €/deň. REZERVÁCIE A BLIŽŠIE INFORMÁCIE NA: https://.booking.com/hotel/sk/apartman-v-starej-lesnej.sk.html ZABEZPEČUJEME REKONŠTRUKCIE BYTOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Stará Lesná
60 €
Kúpime v hotovosti 1, 2, 3 , 4 izbový byt v Nových Zámkoch - CENA DOHODOU
Hľadáme nehnuteľnosti: garsónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, rodinný dom, pozemky a iné v Nových Zámkoch a okolí na predaj pre našich klientov. Garantujeme bezpečný predaj. Zaplatíme za Vás všetky potrebné poplatky nutné k prevodu nehnuteľnosti. Poskytujeme najvýhodnejšie podmienky sprostredkovania. Okrem bežných služieb ako komplexný právny servis v oblasti kúpy a predaja nehnuteľností, poskytujeme : • právne a poradenské služby renomovanej advokátskej kancelárie alebo notára (Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad, Preberací protokol....) • kvalifikovaný odhad trhovej ceny predávanej nehnuteľnosti • kvalitná prezentácia a starostlivosť o zverené nehnuteľnosti • asistencia pri zabezpečení hypotekárnych úverov, zabezpečenie všetkých potrebných dokumentov • pomoc pri komunikácii s Katastrálnym úradom a inými štátnymi orgánmi • oceňovanie a znalecké posudky nehnuteľností • investičné a finančné poradenstvo a pomoc s daňovou problematikou • účasť makléra pri odovzdávaní nehnuteľnosti Naším klientom sa snažíme radiť, ako postupovať pri takých situáciách ako sú napríklad exekúcie, dedičské konania, riešenie predaja ak je na nehnuteľnosti vložené záložné právo atď...tak, aby nedošlo k poškodeniu nášho klienta. Vyberte si z množstva realitných kancelárií takú, ktorá na Vás nebude šetriť ! VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - JIRÁSKOVA LUXUSNÁ NOVOSTAVBA BUNGALOV V NOVÝCH ZÁMKOCH, 3D PREHLIADKA A
PÁČI SA VÁM TÁTO NOVOSTAVBA V CENTRE MESTA, REZERVUJTE SI DOM U NÁS. EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu s garážou v Nových Zámkoch, centrum - JIRÁSKOVA. 3D PREHLIADKU A VIDEO nájdete na realfinn.sk. Jednoduché dopravné napojenie a výborná občianska vybavenosť sú ďalšou výhodou. Daná lokalita a okolitá zeleň ponúka pocit súkromia a pohodlia. Dom je navrhnutý tak, aby režijné náklady dosahovali minimálnu úroveň, používané materiály zaručujú bezpečné, pohodlné a kvalitné bývanie. Plocha: pozemku 450 m2, zastavaná 170 m2. Stav objektu: KVALITNÁ MUROVANÁ NOVOSTAVBA V CENTRE ZA VÝHODNÚ CENU ! Dispozícia domu : vstupná chodba, WC pre hostí, technická miestnosť, priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, komora, tri izby, veľká kúpeľňa, priestranná prekrytá terasa, garáž. TECHNICKÝ POPIS DOMU: Alarm ( dymový, záplavový, pohybový snímač ) Klimatizácia ( príprava - kabeláž ) Príprava - kabeláž na vonkajšie rolety Podlahové kúrenie ( digitálny termostat v každej miestnosti ) Kuchynská linka na mieru, vstavané spotrebiče, LED podsvietenie ... Kompletne vybavená kúpeľňa, kvalitná sanita, bidet, batérie HANSGROHE, LED podsvietenie ... Retifikované obklady, dlažby vyššej triedy Plávajúce podlahy Interiérové dvere vo vyššej kvalite Kompletné osvetlenie v celom dome interiér aj exteriér Zámková dlažba vyššej triedy- 100m2 Bariérové oplotenie, predný dekoratívny plot Oceľová brána- otváranie na diaľkové ovládanie Kontaktný zateplovací systém EPS 150mm Striekaná izolácia ( viac informácií na vyžiadanie ) Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia. Architektúra projektu poskytuje moderné, kvalitné bývanie pre všetky vekové skupiny, s využitím terasy a záhrady, poskytujúcich komfort aj vidieckeho bývania. Odporúčame vidieť! Výhody: Centrum, luxusný, slnečný, tiché prostredie, nemocnica, zastávka autobusu. REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - 3 IZBOVÝ DOM, NOVÉ ZÁMKY
EXKLUZÍVNE. Ponúkame na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave v Nových Zámkoch. Na pozemku sa nachádzajú hospodárske budovy. Plocha: úžitková 80m2, zastavaná 557m2, pozemku 972m2. Stav objektu: pôvodný stav. Kúrenie: centrálne. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia. Cena:130.000€ REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
130 000 €
REALFINN PREDAJ - 1 IZBOVÝ BYT, BALKÓN, NOVÉ ZÁMKY
Ponúkame Vám na predaj priestranný 1 izbový byt v meste Nové Zámky, okr. Nové Zámky. Nachádza sa na 7. poschodí s výťahom. Okná: plastové. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 72.000 € REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
72 000 €
REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - 3 IZBOVÝ BYT, NOVÉ ZÁMKY
EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom Nové Zámky, Nábrežná. Plocha: podlahová 74m2, špajza, komora, pivnica, balkón. Stav objektu: pôvodný stav. Cena 90 000 €. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu a stanica, zateplený bytový dom. Ihneď voľný. Réžia: 140 € /mes. ZABEZPEČUJEME REKONŠTRUKCIE BYTOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
90 000 €
1 2