KÚPIME POZEMOK, ORNÚ PODU OKR. NZ, KN, NR
Kúpim ornú pôdu, záhradu - pozemok v Nových Zámkoch, platba v hotovosti.Cena dohodou, za ponuky ďakujeme. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE PRENÁJOM - zariadený 2 izbový apartmán v Starej Lesnej, VIDEO
EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na prenájom zariadený a vybavený 2 izbový apartmán v Starej Lesnej, Stará Lesná. VIDEO nájdete na realfinn.sk Plocha: úžitková 50m2. Nachádza sa v apartmánovom dome s výťahom na 1. prvom nadzemnom podlaží, vstup do apartmánu je bezbariérový. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná doska, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet. Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, sauna, zateplený bytový dom. Cena od 60 €/deň. REZERVÁCIE A BLIŽŠIE INFORMÁCIE NA: https://.booking.com/hotel/sk/apartman-v-starej-lesnej.sk.html ZABEZPEČUJEME REKONŠTRUKCIE BYTOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Stará Lesná
60 €
Kúpime v hotovosti 1, 2, 3 , 4 izbový byt v Nových Zámkoch - CENA DOHODOU
Hľadáme nehnuteľnosti: garsónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, rodinný dom, pozemky a iné v Nových Zámkoch a okolí na predaj pre našich klientov. Garantujeme bezpečný predaj. Zaplatíme za Vás všetky potrebné poplatky nutné k prevodu nehnuteľnosti. Poskytujeme najvýhodnejšie podmienky sprostredkovania. Okrem bežných služieb ako komplexný právny servis v oblasti kúpy a predaja nehnuteľností, poskytujeme : • právne a poradenské služby renomovanej advokátskej kancelárie alebo notára (Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad, Preberací protokol....) • kvalifikovaný odhad trhovej ceny predávanej nehnuteľnosti • kvalitná prezentácia a starostlivosť o zverené nehnuteľnosti • asistencia pri zabezpečení hypotekárnych úverov, zabezpečenie všetkých potrebných dokumentov • pomoc pri komunikácii s Katastrálnym úradom a inými štátnymi orgánmi • oceňovanie a znalecké posudky nehnuteľností • investičné a finančné poradenstvo a pomoc s daňovou problematikou • účasť makléra pri odovzdávaní nehnuteľnosti Naším klientom sa snažíme radiť, ako postupovať pri takých situáciách ako sú napríklad exekúcie, dedičské konania, riešenie predaja ak je na nehnuteľnosti vložené záložné právo atď...tak, aby nedošlo k poškodeniu nášho klienta. Vyberte si z množstva realitných kancelárií takú, ktorá na Vás nebude šetriť ! VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - JIRÁSKOVA LUXUSNÁ NOVOSTAVBA BUNGALOV V NOVÝCH ZÁMKOCH, 3D PREHLIADKA A
PÁČI SA VÁM TÁTO NOVOSTAVBA V CENTRE MESTA, REZERVUJTE SI DOM U NÁS. EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu s garážou v Nových Zámkoch, centrum - JIRÁSKOVA. 3D PREHLIADKU A VIDEO nájdete na realfinn.sk. Jednoduché dopravné napojenie a výborná občianska vybavenosť sú ďalšou výhodou. Daná lokalita a okolitá zeleň ponúka pocit súkromia a pohodlia. Dom je navrhnutý tak, aby režijné náklady dosahovali minimálnu úroveň, používané materiály zaručujú bezpečné, pohodlné a kvalitné bývanie. Plocha: pozemku 450 m2, zastavaná 170 m2. Stav objektu: KVALITNÁ MUROVANÁ NOVOSTAVBA V CENTRE ZA VÝHODNÚ CENU ! Dispozícia domu : vstupná chodba, WC pre hostí, technická miestnosť, priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, komora, tri izby, veľká kúpeľňa, priestranná prekrytá terasa, garáž. TECHNICKÝ POPIS DOMU: Alarm ( dymový, záplavový, pohybový snímač ) Klimatizácia ( príprava - kabeláž ) Príprava - kabeláž na vonkajšie rolety Podlahové kúrenie ( digitálny termostat v každej miestnosti ) Kuchynská linka na mieru, vstavané spotrebiče, LED podsvietenie ... Kompletne vybavená kúpeľňa, kvalitná sanita, bidet, batérie HANSGROHE, LED podsvietenie ... Retifikované obklady, dlažby vyššej triedy Plávajúce podlahy Interiérové dvere vo vyššej kvalite Kompletné osvetlenie v celom dome interiér aj exteriér Zámková dlažba vyššej triedy- 100m2 Bariérové oplotenie, predný dekoratívny plot Oceľová brána- otváranie na diaľkové ovládanie Kontaktný zateplovací systém EPS 150mm Striekaná izolácia ( viac informácií na vyžiadanie ) Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia. Architektúra projektu poskytuje moderné, kvalitné bývanie pre všetky vekové skupiny, s využitím terasy a záhrady, poskytujúcich komfort aj vidieckeho bývania. Odporúčame vidieť! Výhody: Centrum, luxusný, slnečný, tiché prostredie, nemocnica, zastávka autobusu. REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
dohodou
REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - 3 IZBOVÝ DOM, NOVÉ ZÁMKY
EXKLUZÍVNE. Ponúkame na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave v Nových Zámkoch. Na pozemku sa nachádzajú hospodárske budovy. Plocha: úžitková 80m2, zastavaná 557m2, pozemku 972m2. Stav objektu: pôvodný stav. Kúrenie: centrálne. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia. Cena:130.000€ REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
130 000 €
REALFINN PREDAJ - 1 IZBOVÝ BYT, BALKÓN, NOVÉ ZÁMKY
Ponúkame Vám na predaj priestranný 1 izbový byt v meste Nové Zámky, okr. Nové Zámky. Nachádza sa na 7. poschodí s výťahom. Okná: plastové. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 72.000 € REALIZUJEME VÝSTAVBU DOMOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
72 000 €
REALFINN EXKLUZÍVNE PREDAJ - 3 IZBOVÝ BYT, NOVÉ ZÁMKY
EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom Nové Zámky, Nábrežná. Plocha: podlahová 74m2, špajza, komora, pivnica, balkón. Stav objektu: pôvodný stav. Cena 90 000 €. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu a stanica, zateplený bytový dom. Ihneď voľný. Réžia: 140 € /mes. ZABEZPEČUJEME REKONŠTRUKCIE BYTOV NA KĽÚČ. VYDÁVAME POTVRDENIA O HODNOTE NEHNUTEĽNOSTÍ PRE DEDIČSKÉ KONANIA. ZABEZPEČUJEME VYPRATÁVANIE BYTOV A DOMOV. HĽADÁME DO NÁŠHO TÍMU KOLEGOV - OBCHODNÍKOV S REALITAMI.
Nové Zámky
90 000 €
REALFINN - NOVÉ ZÀMKY - 2 izbový byt na predaj neďaleko od centra mesta
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt s balkónom v pokojnom prostredí neďaleko centra mesta Nové Zámky. Byt s výmerou 64 m² sa nachádza na 10/13 poschodí, je po čiastočnej rekonštrukcii, plastové okná s vonkajšími žalúziami , murované jadro, podlahy ,sanita a disponuje balkónom dlhým 5,5 m a murovanou pivnicou v suteréne bytovky. Byt je svetlý, slnečný, má juhozápadnú orientáciu. Bytovka je situovaná v blízkosti materskej školy, základnej školy, kina Mier a parku Sihoť. Nehnuteľnosť je voľná ihneď. Slušní susedia, čistý udrźiavaný vchod. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. Cena: 84 990 € Bližšie informácie Vám rád poskytnem na t.č.0907 928769, alebo jozefholka@realfinn.sk
Nové Zámky
84 990 €
1 2