Ikony Krista - Egon Sendler
Podnázov: Víra, umění, liturgie, teologie Kniha obsahuje farebné a čiernobiele fotografie, je nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16,50 €
Reč tela - Vojtěch Černý
Predám čítanú knihu. Väčší formát, tvrdé dosky, čiernobiele fotky a ilustrácie. DVD chýba. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14 €
Personalistika - Margaret Foot, Caroline Hook
V knihe je podčiarkované mäkkou ceruzkou, na pár stranách zelenou zvýrazňovačkou. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
20,50 €
Marketingová komunikace - Patrick De Pelsmacker
Kniha bola krátko použitá k štúdiu. Nikde nie je podčiarkované, ani vpisované. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
29 €
Tajomstvo sily srdca - Ruediger Schache
Tvrdé dosky s prebalom, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Aura v každodenním životě - Manuela Oetinger
Podnadpis: Jak myšlenkové formy a energetická pole utvářejí náš běžný život Kniha je nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Kniha proroctiev - Carlos Martin-Parker
Kniha je historickým prehľadom fenoménu predpovedania budúcnosti od najstarších čias až do súčasnosti. Väčší formát, tvrdé dosky, farebné fotky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
14 €
Knihy o zdravotníctve v dobe socializmu
Hľadám fotopublikácie s tematikou socialistické zdravotníctvo - staršie knihy o nemocniciach, poliklinikách, kúpeľoch, liečebných ústavoch, športovom a pracovnom lekárstve a pod.
Trenčín
dohodou
Tridsať rokov socialistického zdravotníctva ...
... v okrese Trebišov Autori: Sokira, Ján - Jalčovik, Michal Hľadám uvedenú knihu. Ak sa inzerát zobrazuje, je aktuálny.
Trenčín
dohodou
Zdravotnická pracovnice
Hľadám starý časopis Zdravotnická pracovnice. Aktuálne do vymazania.
Trenčín
dohodou
Tropické plody - Bernd Nowak, Bettina Schulzová
Predám málo používanú knihu, je ako nová. Tvrdé dosky, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7,50 €
Štyridsať rokov socialistického zdravotníctva ...
... v okrese Svidník Kúpim uvedenú knihu.
Trenčín
dohodou
Encyklopédia muškárenia - Milan Kurnocik
Veľký formát, tvrdé dosky, farebné a čiernobiele fotky, nákresy. Súčasťou knihy je farebná príloha s charakteristikami jednotlivých typov mušiek. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
20 €
Stromy - Allen J. Coombes
Podnázov: Obrazový sprievodca po viac ako 500 druhoch stromov z celého sveta Tvrdé dosky s prebalom, farebné fotografie a ilustrácie, kriedový papier, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14 €
Tajomstvo príťažlivosti sŕdc - Ruediger Schache
Predám raz prečítanú knihu, je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Slovenské kúpele
Kúpim časopis Slovenské kúpele, vychádzal ešte v dobe socializmu. Ak inzerát čítate, je aktuálny.
Trenčín
dohodou
Kate. Budúca kráľovná - Katie Nicholl
Predám raz prečítanú knihu v peknom stave. Tvrdé dosky s prebalom, farebné fotografie. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Jozef Bednárik - Andrea Coddington
Chýba prebal, raz prečítaná, vynikajúci stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Manikúra a pedikúra - Rosie Watsonová
Podnázov: Návod na profesionálnu úpravu nechtov Kniha bola krátko používaná, je v stave novej. Veľký formát, tvrdé dosky, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15,50 €
Hrajte lépe golf - Mike Adams, T.J.Tomasi
Predám knihu v zachovalom stave. Je čistá, nikde nie je vpisované, ani podčiarkované. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Ekonómia - Samuelson, Nordhaus
Predám 16. vydanie z roku 2000. Oškreté rohy a vyblednutý chrbát, textová časť je ako nová - čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
36,50 €
Logistika. Procesy a jejich řízení
Autori: Ivo Drahotský, Bohumil Řezníček Predám minimálne používanú knihu, je ako nová, čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Tkáčsky člnok s cievkami
Predám cca 70 - ročný tkáčsky člnok. Dovnútra sa vkladala cievka s priadzou. Cievok mám niekoľko desiatok. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci. Cenu navrhnite - reagujem iba na zmysluplné ponuky.
Trenčín
ponúknite
Drevené vidlice na výrobu tkaných kobercov
Predám pár vidlíc, pravdepodobne slúžili pri výrobe tkaných kobercov. Dĺžka 34 cm, ľahké mäkké drevo (zrejme nejaký druh ihličnatého stromu), na jednej je natlačený text "Podlieha skaze." Cena je za pár. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
24 €
1 14 15 16 17 18