Hľadám pozemok v Tovarnom a v blízkom okolí
Hľadám dom, prípadne chalupu alebo pozemok v Tovarnom. Môže byť v akomkoľvek stave. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Tovarné
dohodou
Rozsiahly pozemok s chatkou na okraji Slovenského krasu s výhľadom na okolie
Mierne svahovitý pozemok s výmerou viac ako 1 hektár, sa nachádza na okraji národného parku Slovenský kras v katastri obce Krásnohorská Dlhá Lúka. Pozemok je vhodný na rekreačné účely a ponúka nádherný výhľad na okolitú prírodu. Na pozemku sa nachádza malá chatka, ktorá momentálne nie je zariadená, no môže slúžiť ako útulný prístrešok pri oddychu v prírode. Okrem toho je na pozemku studňa a prameň s pitnou vodou. Vďaka polohe na okraji národného parku Slovenský kras je tento pozemok ideálnym miestom pre milovníkov prírody a turistiku. Okolie ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych a relax v prírode.
Krásnohorská Dlhá Lúka
46 000 €
Hľadám dom vo Svetliciach a v blízkom okolí
Hľadám dom, prípadne chalupu alebo pozemok vo Svetliciach. Môže byť v akomkoľvek stave. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Svetlice
dohodou
Kúpa domu, pozemku v okolí Humenného
Pre svojich klientov hľadám starší dom, chalupu alebo pozemok v okrese Humenné a jeho okolí. Ak ste vlastníkom nehnuteľnosti takéhoto typu alebo o nejakej takej viete, kontaktujte ma prosím na telefónnom čísle 0907 974 507, alebo na pira@romantickechalupy.sk
Humenné
dohodou
Kúpa chaty na Domaši
Hľadám chatu, alebo pozemok v RO Domaša na predaj. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Nová Kelča
dohodou
Kúpa pozemku na Domaši
Hľadám chatu, alebo pozemok v RO Domaša na predaj. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Nová Kelča
dohodou
Hľadám dom v Košarovciach a v okolí
Hľadám dom, prípadne chalupu alebo pozemok v Košarovciach. Môže byť v akomkoľvek stave. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Košarovce
dohodou
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí s výhľadom nad Nimnicou na predaj
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí s výhľadom nad Nimnicou na predaj. Je na miernom svahu blízko lesa, tiché miesto obklopené stromami, ďalej od obce, pri chatovej oblasti. Rozloha 7917 m2 - ideálne miesto na farmárčenie, permakultúru, pestovanie, pokojné bývanie, ničím nerušený oddych a načerpanie nových síl v prírode. Okolie je skvelé na romantické prechádzky, ponúka široké možnosti celoročnej turistiky, hubárčenie a cykloturistiku, okolitými horami vedú mnohé trasy. Len 3 km vzdialený Váh ponúka možnosti vodných športov a rybolovu, 5 km vzdialené Nimnické kúpele s ich bohatstvom minerálnych prameňov, Nosická priehrada a Považský hrad, to sú len ďalšie bonusy na trávenie voľného času. Výhodou je 6 km vzdialené okresné mesto Púchov, kde je plaváreň a obchody, dostupnosť do väčších miest a výjazd z diaľnice. V zime môžte využívať lyžiarske stredisko SKI Čertov, kde je 5 vlekov a 7 zjazdoviek, nachádza sa vo vzdialenosti 25 km. Ďalšie 2 km smerom k českým hraniciam je lyžiarske stredisko Kohútka, kde je 7 vlekov a 10 zjazdoviek.
Nimnica
79 000 €
Hľadám pozemok v Sačurove a v blízkom okolí
Hľadám dom, chalupu alebo pozemok v Sačurove. Môže byť v akomkoľvek stave. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Sačurov
dohodou
Hľadám dom v Udavskom a v blízkom okolí
Hľadám dom, prípadne chalupu alebo pozemok v Udavskom a v blízkom okolí. Môže byť v akomkoľvek stave. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Udavské
dohodou
Hľadám dom v Radvani n. Laborcom a v okolí
Hľadám dom, prípadne chalupu alebo pozemok v Radvani n. Laborcom. Môže byť v akomkoľvek stave. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o takej viete, kontaktujte ma prosím na mob. č. 0907 974 507. Ďakujem.
Radvaň nad Laborcom
dohodou
ZNÍŽENÁ CENA! Historická kamenná chalupa Kopanice, Horuša Hámre
Ponúkame Vám rodinný dom v Kopaniciach, pôvodne administratívnu budovu, technická banská architektúra, podľa zachovaných prvkov z 18. storočia. Súčasťou budovy je a veľká čierna kuchyňa, klenby v dvoch miestnostiach, stavba je kamenná. Budova je plne obývateľná s charakterom vidieckeho domu, zrekonštruovaná v polovici 90 rokov. Vstupuje sa cez prístavbu s kúpeľnou, z ktorej prejdeme do jedálne a kuchyne. Ďalej prechodná spálňa a veľká miestnosť, ktorá slúžila v minulosti, ako obecný obchod. Tento priestor čaká na nového pána, nehnuteľnosť potrebuje investíciu, ale skôr kozmetického charakteru. Konštrukcie sú zdravé. Keď hľadáte chalupu v krásnom prostredí neďaleko vodných nádrží a zimnej turistiky, táto chalupa je tu pre Vás. V tichej časti osady v srdci Štiavnických vrchov len 14 km od Banskej Štiavnice. Neďaleko objektu je bezpočet rekreačných príležitostí ako bezprostredný Moderštôlniansky tajch a ďalej Richnavské jazerá a Počúvadlo. Neďaleko aj rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.
Hodruša - Hámre
70 000 €
Kúpa domu/chaty/chalupy v okolí obce Želovce
Hľadám pre klientov dom na chalupu na pokojnom mieste v blízkosti prírody. Prípadne pozemok na stavbu chalupy. Ak ste vlastníkom nehnuteľnosti takéhoto typu alebo o nejakej takej viete, kontaktujte ma prosím na telefónnom čísle 0915 166805 alebo na pazur@romantickechalupy.sk Sme jediná RK zaoberajúca sa predajom výhradne vidieckych a rekreačných nehnuteľností. Zabezpečíme kompletný právny a katastrálny servis. Máme profesionálny prístup a zároveň seriózne a príjemné jednanie.
Želovce
dohodou
Kúpa domu/chaty/chalupy v okolí obce Pastovce
Hľadám pre klientov dom na chalupu na pokojnom mieste v blízkosti prírody. Prípadne pozemok na stavbu chalupy. Ak ste vlastníkom nehnuteľnosti takéhoto typu alebo o nejakej takej viete, kontaktujte ma prosím na telefónnom čísle 0915 166805 alebo na pazur@romantickechalupy.sk Sme jediná RK zaoberajúca sa predajom výhradne vidieckych a rekreačných nehnuteľností. Zabezpečíme kompletný právny a katastrálny servis. Máme profesionálny prístup a zároveň seriózne a príjemné jednanie.
Pastovce
dohodou
Kúpa pozemku v Čiernom Balogu
Pre svojich klientov hľadám starší dom, chalupu, alebo pozemok v okolí Čierneho Balogu. Aj nevysporiadaný. Ak ste vlastníkom nehnuteľnosti takéhoto typu alebo o nejakej takej viete, kontaktujte ma prosím na telefónnom čísle 0903933659, alebo na bodnarik@romantickechalupy.sk Sme jediná RK zaoberajúca sa predajom výhradne vidieckych a rekreačných nehnuteľností. Ponúkame profesionálny prístup a seriózne jednanie. Zabezpečíme kompletný právny a katastrálny servis.
Čierny Balog
dohodou
Kúpa chalupy Štúrovo
Chcete predať nehnuteľnosť a radi by ste získali vhodných nových majiteľov ? Ponúknite Váš dom/chalupu pre našich klientov, ktorí hľadajú možno práve niečo také, ako predávate. Naši klienti hľadajú víkendové bývanie aj vo Vašom regióne (Štúrovo a okolie) a naša kancelária im pri tom pomáha už 18 rokov. Ak ste vlastníkom takejto nehnuteľnosti, alebo o nejakej na predaj viete, kontaktujte ma, prosím, na tel. čísle 0903765631 alebo mi pošlite mail : jakubikova@romantickechalupy.sk Na Slovensku sme jediná RK, ktorá pomáha s predajom výhradne vidieckych nehnuteľností, vrátane kompletného právneho a katastrálneho servisu. Na náš profesionálny prístup a jednanie sa môžete spoľahnúť.
Štúrovo
dohodou
INVESTIČNÁ príležitosť - rozsiahle pozemky Mýtna Dobroč Píla
Ponúkame na predaj prevažne poľnohospodárske ale aj lesné pozemky v katastroch obcí Mýtna, Píla a Dobroč. Pozemky sa nachádzajú v extravilánoch obcí v podielovom ale aj výlučnom vlastníctve predávajúceho. Celková výmera pozemkov je : 446 523, 56 m2 (44, 65 ha) . Rozmiestnené sú nasledovne : v k.ú. Mýtna v ha.: 37,593813, v k.ú. Píla v ha.: 5,088625 , v k.ú. Dobroč v ha.: 1,969917 . Pozemky sa predávajú naraz všetky a spolu. Celková cena vrátane provízie je 184000€, čo činí cca 0,41 €/m2. Foto ilustračné
Mýtna
184 000 €
Priestranný dom s rozľahlým pozemkom na okraji obce Bátorove Kosihy
Priestranný pôvodný dom sa nachádza na okraji plne vybavenej dedinky Bátorové Kosihy. Stojí na rozľahlom štvorcovom pozemku o rozlohe takmer 3400 m2, na ktorom sa nachádzajú aj hospodárske budovy, udiareň a drevená garáž. Dom s obytnou plochou cca 120 m2 pozostáva z dvoch priestranných a dvoch menších priechodných izieb, kuchyne so špajzou, kúpeľne, WC a ďalších menších miestností na uskladnenie potravín a kŕmnych zmesí pre zvieratá. K pôvodnej časti domu bola neskôr pristavaná zadná časť – kuchyňa a veranda s dvomi vchodmi.Pred pár rokmi boli vymenené hlavné vchodové dvere a okno v predsieni a spálni. Časť domu je podpivničená – používa sa ako kotolňa a je tu umiestnené čerpadlo na studňovú vodu, v minulosti sa kúrilo kotlom na tuhé palivo, ktoré je možné napojiť znova. V súčasnosti je kúrenie kombinované – ústredné kúrenie na elektrický kotol a v kuchyni je možné kúriť peterkami. Dom je vybavený troma komínmi, takže kúrenie tuhým palivom by bolo možné vo viacerých miestnostiach. Do domu je zavedená elektrina, voda sa používa z pôvodnej studne, ktorá sa nachádza pod domom. Druhá studňa, ktorá slúžila na polievanie záhrady sa nachádza za domom. Pozemok sa dodnes používa na záhradkárčenie a pestovanie kukurice, v jeho zadnej časti sa nachádza zopár radov viníc. Malá časť pozemku je odčlenená kanálom, ktorý pramení v centre obce a vlieva sa do miestneho jazera, ktoré je od domu vzdialené len pár stoviek metrov. Neďaleké wellness Patince alebo termálne kúpalisko Štúrovo je ideálnym miestom na víkendový relax. Nekonečné štrkové pláže rieky Dunaj, prírodná rezervácia Kováčovské kopce alebo historické mesto Ostrihom sú ďalšími destináciami na výlety. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 1 km.
Bátorove Kosihy
83 000 €
Zaujímavá ponuka! Dve útulné chalupy v malebnej dedinke – Repejov
Sen každého chalupára na dosah – dve chalupy na dvoch osobitných pozemkoch v čistej, tichej a prírodou očarujúcej lokalite. Exkluzívne Vám ponúkame dve chalupy nachádzajúce sa v obci Repejov, ktorá leží mimo hlavných cestných komunikácií. Chalupa v tvare L pozostáva zo vstupnej predsiene, dvoch izieb, kúpeľne a krásnej tradičnej chalupárskej kuchyne. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska časť (vstup možný zvonku aj zvnútra) ktorá má predispozíciu na vytvorenie ďalších obytných miestností. Táto chalupa prešla čiastočnou rekonštrukciou: nová podlaha, elektroinštalácia, vodoinštalácia, kúrenie (lokálne), vytvorenie novej kúpeľne. V kuchyni sa nachádza nová murovaná kuchynská linka a kachľová pec, čo určite ocenia práve tí, ktorí hľadajú únik z uponáhľanej technickej doby. Voda je napojená zo studne, odpad zvedený do žumpy. Celková plocha pozemku, na ktorom stojí táto chalupa, je 808 m2. Pozemok je celý oplotený a prístup k pozemku je po asfaltovej ceste z vedľajšej cesty. Druhá chalupa sa nachádza o pár metrov ďalej pri potôčiku. Ide o pôvodnú chalupu, ktorá pozostáva z dvoch izieb a hospodárskej časti. K chalupe je zavedená elektrina a na pozemku pri dome sa nachádza studňa. Pozemok s celkovou výmerou 1649 m2 z väčšej časti obmýva potôčik stekajúci z lesa, protiľahlá strana je oplotená. Lokalita vám ponúka pokoj, ticho, čistý vzduch, žiaden ruch, možnosti k hubárčeniu a lesnej turistike. Najbližšie mesto je Stropkov, vzdialené 20 min autom. Viac fotografií a info. nájdete na webe www.romantickechalupy.sk
Repejov
73 000 €
Pozemok obkolesený lesom nad Nimnicou na relax v prírode
Pozemok obkolesený lesom nad Nimnicou na relax v prírode. Pozemok je dlhodobo udržiavaný a využívaný, šírka 13 m. Ideálny na pobyt v tichom kľudnom prostredí, oddych či mobilný dom. Výhodou je dostupnosť osobným automobilom cca 300 m od pozemku, zvyšok cesty je možné ísť terénnym vozidlom.
Nimnica
12 000 €
Rozsiahly pozemok na výstavbu v okrajovej časti Divína
Len u nás nájdete - rozsiahly pozemok určený na výstavbu. Pozemok je mierne svahovitý s pekným výhľadom o rozlohe 29795 m2. Vedie k nemu asfaltová a spevnená cesta. IS v dosahu. V územnom pláne určený na výstavbu rekreačnej nehnuteľnosti prípadne nehnuteľnosti na podnikanie so zameraním na agroturistiku. Obec Divín je malebná dedinka s kompletnou občianskou vybavenosťou, obklopená krásnou prírodou Javoria, ideálnou na turistiku, cyklistiku a pod. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná vyhľadávaná v lete pre jej rekreačné účely a rekonštruovaný kaštieľ a hrad.
Divín
11 €
Pozemok s výhľadom nad obcou Lysá pod Makytou na rekreáciu a investíciu
Pozemok s výhľadom nad obcou Lysá pod Makytou zatiaľ na rekreáciu a ako investícia dobudúcna. Svojou rozlohou 2802 m2 poskytuje priestor na relax, oddych od mesta s možnosťou pestovania, či chovu. Momentálne je vhodný len pre mobilný dom, dobudúcna je tu plánovaná vystavba i pre na rodinný dom.
Lysá pod Makytou
27 900 €
1 30 31 32 33 34