Prenájom - administratívny priestor 80 m2, Banská Bystrica, centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na komerčné účely o celkovej výmere 80 m2, Banská Bystrica, centrum (Hušták). Priestor sa nachádza na 2. poschodí administratívnej budovy. Stav priestoru je čiastočná rekonštrukcia (plastové okná, stierky, dlažba, nové radiátory, elektroinštalácia). Kúrenie je ústredné (doskové radiátory). Krytina strechy je pozinkovaný plech. K dispozícii je WC v priestore a umývadlo. Podlahy sú dlažba. Kancelársky priestor má: internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. Obchodná plocha je veľká 80 m2. Stavba má vek zhruba 70 rokov. Umiestnenie stavby: rušná časť obce. Počet miestností sú celkom 2 (vstupná hala, rokovacia miestnosť+ soc. zázemie). Možnosť rozdelenia priestoru podľa potreby nájomcu SDK priečkami. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu 706 Eur/mes, vr. energií (+ DPH). Záujemca o podnájom skladá pri podpise nájomnej zmluvy k rukám majiteľa vratný bezp. depozit vo výške jednomesačného nájmu. Priestor vhodný ako sídlo firmy, poradenstvo rôzneho druhu, poskytovanie služieb (finančných, právnych, realitných ap.) Parkovanie v centre limitované, spravidla za poplatok. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
706 €/mes.
Prenájom - obchodný priestor 96 m2, Banská Bystrica, centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom 2 ks obchodné priestory na komerčné účely, každý o výmere 96 m2, Banská Bystrica, blízko centra mesta. Priestory možno v prípade potreby prenajať i oddelené, každý po 1/2 (samostatný modul), teda 4 ks x 48 m2 Priestory sa nachádzajú na prízemí obchodno-administratívnej budovy. Stav budovy je veľmi dobrý. Kúrenie je podlahové teplovodné. Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC na podlaží sú 2. Podlahy sú dlažba. Obchodný priestor má: elektronickú ochranu, klimatizáciu, internet, na spol. chodbe výťah, vodovod, zavedená elektrina, kuchynka, umývadlo vo wc. K dispozícii je osobný výťah. Obchodná plocha je veľká 96 m2. Možnosť využitia skladu, prístup 24/7. Stavba má vek zhruba 20 rokov. Umiestnenie stavby: rušná časť obce. Budova je čiastočne v prevádzke. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu 835 Eur/mes. (vrát. služieb a energií) za priestor 96 m2, 418 Eur/mes. za priestor 48 m2. Priestory vhodné na prevádzku predajne, showroom, prevádzky s tovarom dlhodobej spotreby, bezproblémové parkovanie v blízkosti, maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
835 €/mes.
Prenájom - obchodný priestor 48 m2, 64 m2 Banská Bystrica, centrum
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na komerčné účely o celkovej výmere 48 m2 a 64 m2 (2 miestnosti), Banská Bystrica, v centre (smer Radvaň). Priestory sa nachádzajú na 1. poschodí. Technický stav budovy je veľmi dobrý. Kúrenie je podlahové teplovodné. Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC na podlaží sú 2. Podlahy sú keramická dlažba. Kancelársky priestor má: klimatizáciu, elektronická ochrana, internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, kuchynka, umývadlo vo wc. Obchodná plocha je veľká 48 m2, resp. 64 m2 (27+37 m2). Stavba tvorí jeden objekt. Počet miestností je 1-2. Kancelársky priestor je čiastočne v prevádzke. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu za priestor 418 Eur/mes. (+DPH), resp. 563 Eur/mes. (+DPH), vrátane energií a služieb. Prístup 24/7, možnosť využitia skladu. Optický internet pri budove. Lokalita blízko centra, vhodné na poskytovanie služieb rôzneho druhu, poradenstva, sídlo spol. ap., bezproblémové parkovanie, maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
418 €/mes.
Prenájom - kancelária 57 m2, Centrum, Banská Bystrica.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na komerčné účely o celkovej výmere 57 m2, Banská Bystrica, centrum. Priestor 57 m2 pozostáva z 3 spojených kancelárií (20, 19 a 18 m2). Stav je čiastočná rekonštrukcia (doskové radiátory, plávajúce podlahy). Priestory sa nachádzajú na 2/3 poschodí. Kúrenie je ústredné. Krytina strechy je pozinkovaný plech. Kancelársky priestor má k dispozícii 2x WC na chodbe a malú kuchyňku. Priestor je nezariadený. Kancelársky priestor má: internet, telefónna linka, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. Stavba má vek zhruba 90 rokov. Umiestnenie stavby: centrum. Stavba tvorí jeden objekt. Počet miestností sú 3. Stavba má 3 nadzemné podlažia. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu 5 Eur/mes. + energie podľa skut. spotreby (voda, el., kúrenie) + DPH, t.j. 346 Eur/mes. vr. DPH+energie. Dohoda na cene možná. Obmedzené možnosti parkovania v centre. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
285 €/mes.
Prenájom - sklad 149 m2 Banská Bystrica, Centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom skladový priestor na komerčné účely o výmere 149 m2, Banská Bystrica-centrum. Stav je čiastočná rekonštrukcia (nová odizolovaná betónová podlaha, plastové okná). Priestor je umiestnený v suteréne budovy a preto je vhodný najmä na skladové účely (nábytok, el. spotrebiče, rôzny materiál dlhodobej spotreby). Krytina strechy je pozinkovaný plech. K dispozícii je splachovacie WC a kúpeľňa na podlaží v budove. Podlahy sú betónové. Cena za prenájom 4 Eur/m2/mes., t.j. 596 Eur/mes. (+ energie + DPH). Minimálna spotreba energií. Obchodný priestor má: výťah, zavedený vodovod, zavedená elektrina, nakladacia rampa. Parkovanie vo dvore. Energetický certifikát stavby je vyhotovený. Záujemca pri podpise náj. zmluvy hradí 1x vratný bezpečnostný depozit vo výške mes. nájmu k rukám majiteľa. Vhodné na skladovanie rôzneho druhu tovaru, prístup podľa potreby, maklér odporúča! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
596 €/mes.
Prenájom - obchodný priestor 67 m2, Banská Bystrica, centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom obchodný priestor na obchodné účely o celkovej výmere 67 m2, Banská Bystrica, v priamom centre. Priestor s výhľadom do ulice sa nachádza na prízemí, pozostáva zo vstupnej haly, kuchynky s posedením, skladu a WC s umývadlom. Stav je čiastočná rekonštrukcia (kazetový strop, dlažba, okná). Kúrenie je lokálne elektrické (akumulačné kachle na nočný prúd). Krytina strechy je škridla. K dispozícii je splachovacie WC. Podlahy sú dlažba. Priestor je čiastočne zariadený (kuchynský kút, police) (pre podrobnosti sa spýtajte). Obchodný priestor má: internet, vyhradené státie pre 1 OMV, zavedený vodovod, zavedená elektrina, kuchynka, umývadlo vo wc. Obchodná plocha je veľká 55 m2. Výška nájmu 500 Eur/mes.+energie a DPH. Minimálna dĺžka nájmu 12 mesiacov. Stavba má vek zhruba 90 rokov. Umiestnenie stavby: centrum. Počet miestností sú celkom 3. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Frekventovaný priestor je vhodný ako obchodná prevádzka (predaj tovaru, poisťovňa, poradenské služby, kancelária, sídlo spol., ap.) so zázemím, maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
500 €/mes.
PREDAJ, rodinný dom - bungalov v pokojnej obci Bellova Ves, 30 km od Bratislavy
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. *** VIRTUÁLNA PREHLIADKA *** PONÚKAME na predaj rodinný dom - bungalov v obci Bellova Ves, vzdialenej približne 30 km od Bratislavy. Samotná stavba bola dokončená v roku 2011, nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 444 m2. Obytná plocha približne 90 m2, úžitková plocha vrátane terasy a garáže približne 150 m2. Nehnuteľnosť je postavená z ytongových tvárnic, krov drevený, krytina škridlová. Dispozične dom pozostáva z prepojeného obývačkovo - kuchynského priestoru, 2 izieb, vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety a technickej miestnosti. Kúrenie je ústredné, teplovodné, zdrojom je elektrický kotol so zásobníkom na vodu. Voda je dodávaná prostredníctvom vlastnej studne, odpad formou žumpy. *** POHĽAD VLASTNÍKA *** Tento priestranný, no zároveň útulný dom vás bude tešiť počas celého roka. Jar môžete využiť na relax v záhrade a jej zveľaďovanie, v lete si vychutnáte nádherné západy slnka s drinkom v ruke, na jeseň si užijete úrodu hrozna či fíg a v zime sa ohrejete pri rodinnom krbe. K dispozícii máte množstvo úložného priestoru, veľké neprechodné izby a WC oddelené od kúpeľne. Dispozícia domu je skvelá a rozumne delí priestor na dennú a nočnú časť. *** Náš maklér Mgr. Ján Pecník vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Bellova Ves
175 000 €
PREDAJ, rodinný dom - bungalov v pokojnej obci Bellova Ves, 30 km od Bratislavy
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. *** VIRTUÁLNA PREHLIADKA *** PONÚKAME na predaj rodinný dom - bungalov v obci Bellova Ves, vzdialenej približne 30 km od Bratislavy. Samotná stavba bola dokončená v roku 2011, nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 444 m2. Obytná plocha približne 90 m2, úžitková plocha vrátane terasy a garáže približne 150 m2. Nehnuteľnosť je postavená z ytongových tvárnic, krov drevený, krytina škridlová. Dispozične dom pozostáva z prepojeného obývačkovo - kuchynského priestoru, 2 izieb, vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety a technickej miestnosti. Kúrenie je ústredné, teplovodné, zdrojom je elektrický kotol so zásobníkom na vodu. Voda je dodávaná prostredníctvom vlastnej studne, odpad formou žumpy. *** POHĽAD VLASTNÍKA *** Tento priestranný, no zároveň útulný dom vás bude tešiť počas celého roka. Jar môžete využiť na relax v záhrade a jej zveľaďovanie, v lete si vychutnáte nádherné západy slnka s drinkom v ruke, na jeseň si užijete úrodu hrozna či fíg a v zime sa ohrejete pri rodinnom krbe. K dispozícii máte množstvo úložného priestoru, veľké neprechodné izby a WC oddelené od kúpeľne. Dispozícia domu je skvelá a rozumne delí priestor na dennú a nočnú časť. *** Náš maklér Mgr. Ján Pecník vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Bellova Ves
175 000 €
Prenájom - prevádzkový priestor 120 m2, Banská Bystrica, centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom prevádzkový priestor o celkovej výmere 120 m2 v centre mesta Banská Bystrica. Predmetné priestory sa nachádzajú neďaleko námestia SNP. Priestor má výklad. Priestor pozostáva z 3 miestností + zázemia, ktoré tvorí 3 x WC, 3 x umývadlo, šatňa, prípravňa jedál, sklad. Má vydané povolenie na reštauráciu, rýchle občerstvenie, kaviareň, ako aj obchod a služby. V prípade reštaurácie nie je nutná žiadna prestavba, priestor je prispôsobený na okamžitú prevádzku. K priestoru prináleží aj samostatný plynový kotol slúžiaci na kúrenie a prípravu teplej vody. Samostatné meranie spotreby energií (voda, el., plyn). Je nainštalované zabezpečovacie zariadenie. Výška nájmu 600 Eur/mes. (5 Eur/m2/mes.) +energie + DPH. Záujemca o prenájom priestoru pri podpise náj. zmluvy skladá k rukám majiteľa vratný bezpečnostný depozit vo výške jednomesačného nájmu. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
600 €/mes.
*Ponúkame na predaj investičný pozemok na rodinný dom, 527 m2*
Viac podrobností poskytne Milan Vodrážka, 0907286399, milan.vodrazka@realitor.sk. Ponúkame na predaj slnečný pozemok, ktorý sa nachádza na okraji Sásovej, pri Pieninskej ulici, v tesnej blízkosti prírody. Pozemok je o celkovej výmere 527 m2 a je rovinatý. Pozemok je v zmysle územného plánu určený na výstavbu rodinného domu. V cene pozemku je aj podiel na prístupovej ceste. Pozemok je súčasťou novej zástavby rodinných domov projektu Ploštiny, kde momentálne prebieha územné konanie, ktoré by malo nadobudnúť právoplatnosť 5/2024. Následne budú zástupcovia pozemkov predkladať žiadosť o stavebné povolenie pre vybudovanie IS. Pozemok je v OV, voľný predajom. **Odporúčam obhliadku** Uhradíme za Vás potrebné správne poplatky a prevedieme vás celým nákupom. Zabezpečíme vám kvalitné kúpne zmluvy. Náš právnik je pripravený odpovedať všetky prípadné otázky spojené s kúpou nehnuteľnosti. Inzerovaná cena je kompletná, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Osobná asistencia makléra pri všetkých potrebných úkonoch je samozrejmosťou.
Banská Bystrica
62 900 €
Lacný prenájom - kancelársky priestor 17 m2, Banská Bystrica.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na komerčné účely o celkovej výmere 17 m2, Banská Bystrica, centrum (ul. Trieda SNP). Stav priestoru na vyššom podlaží je čiastočná rekonštrukcia (plastové okná, plávajúce podlahy, zateplená budova). Kúrenie je ústredné. VOda a WC na spoločnej chodbe. Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC na spoločnej chodbe sú 2. Podlahy sú plávajúca podlaha. Kancelársky priestor má: internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. K dispozícii je výťah. Nosnosť výťahu je 450 kg. Stavba má vek zhruba 45 rokov. Umiestnenie stavby: centrum. Stavba tvorí jeden objekt. Počet miestností je 1. Kancelársky priestor je čiastočne v prevádzke. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu 149 Eur/mes. vrátane energií. Parkovanie verejné pri budove. Priestor vhodný na administratívne účely, dĺžka nájmu min. 1 rok. Priestor je voľný od 1.4. 2024. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
149 €/mes.
Prenájom - obchodný priestor 72 m2, Banská Bystrica, Radvaň.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom obchodný priestor o dvoch miestnostiach na komerčné účely o celkovej výmere 72 m2 (2x 36 m2), Banská Bystrica, v časti Radvaň. Stav je kompletná rekonštrukcia (plastové okná, pláv. podlahy, znížený kazetový strop, nová elektroinštalácia, liatinové radiátory, nová sanita). Kúrenie je ústredné. Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC s umývadlom na chodbe sú 3. Obchodný priestor má: internet, vyhradené státie, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. Stavba má vek zhruba 40 rokov. Umiestnenie stavby: rušná časť obce. Počet miestností sú dve, navzájom prepojené. Parkovanie 1ks OMV pri budove v cene nájmu. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Obchodný priestor je čiastočne v prevádzke. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu 9 Eur/mes./m2+ 1,5 Eur/m2/mes. prevádzkové náklady+ 2 Eur/mes./m2 energie + DPH. Minimálna dĺžka nájmu 1 rok, preferovaný dlhodobý nájom. Možnosť využitia ako ordinácia, poskytovanie služieb rôzneho druhu, lektorská činnosť, kancelária ap. Záujemca o prenájom priestoru po podpise nájomnej zmluvy skladá k rukám majiteľa bezpečnostnú zálohu vo výške jednomesačného nájmu. Pekný priestor blízko centra mesta, kompletne renovovaný, maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
1 080 €/mes.
Prenájom - obchodný priestor 36 m2, Banská Bystrica, Radvaň.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom renovovaný obchodný/kancelársky priestor v Banskej Bystrici priestor na komerčné účely o celkovej výmere 36 m2, časť Radvaň. Stav priestoru na 1. poschodí je kompletná rekonštrukcia (plastové okná, nová elektroinštalácia, soc. zariadenia, plávajúca podlaha, nové vstupné dvere, znížený kazetový strop, liatinové vykur. telesá) . Kúrenie je ústredné. Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC na podlaží sú 3. Podlahy sú plávajúca podlaha. Obchodný priestor má: internet, vyhradené státie, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. Obchodná plocha je veľká 36 m2. Stavba má vek zhruba 40 rokov. Umiestnenie stavby: rušná časť obce. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Dĺžka nájmu min. 1 rok, preferovaný dlhodobý nájom. Parkovanie 1ks OMV pri objekte v cene nájmu. Výška nájmu 9 Eur/mes./m2 + prevádzkové náklady 1,5 Eur/mes./m2+ energie 2 Eur/mes./m2 + DPH. Záujemca o prenájom priestoru po podpise nájomnej zmluvy skladá k rukám majiteľa bezpečnostnú zálohu vo výške jednomesačného nájmu. Kompletne nový priestor blízko centra mesta, možnosť využitia: ordinácia, poradenské služby rôzneho zamerania, kancelária, konzultačné služby, lektorská činnosť ap. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
450 €/mes.
Prenájom - komerčný priestor 43 m2 Banská Bystrica, Centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom komerčný skladovo-kancelársky priestor vhodný na administratívne účely o celkovej výmere 43 m2, Banská Bystrica, Centrum (5 minút od Námestia SNP). Stav priestoru na prízemí s menším oknom je staršia kompletná rekonštrukcia (plastové okno, plávajúca podlaha, nový kuchynský kút s dresom). Kúrenie je ústredné. Krytina strechy je škridla. Prípojka vody a odpadu sa nachádza v priestore. K dispozícii je WC a kuchynka na chodbe. Podlahy sú plávajúce. Umiestnenie stavby: priame centrum. Počet miestností sú 2, predelené SDK priečkou. Stavba má 3 nadzemné podlažia. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu 7,50 Eur/mes. vrátane energií a služieb (+ DPH), v prípade využitia len ako kancelárie 8 Eur/m2/mes. vr. energií a služieb (+DPH). Priestor je vhodný na kombinované využitie (sklad/kancelária), príp. na účely poskytovania služieb (masáže, manikúra ap.). Dĺžka nájmu min. 1 rok. Záujemca o nájom priestoru pri podpise zmluvy skladá k rukám majiteľa vratný bezp. depozit vo výške 2-mesačného nájmu. Parkovanie v blízkosti (platené), neplatené cca. 400 m od budovy. Renovovaný priestor v centre mesta, maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
322 €/mes.
Predaj - podnikateľský objekt Banská Bystrica, centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na predaj lukratívny pozemok v centre Banskej Bystrice. Pozemok je o rozlohe 200 m2 a nachádza sa na ňom pôvodná murovaná stavba s celkovou zastavanou plochou 147 m2. V prípade záujmu o prestavbu na polyfunkčnú budovu (obchod, služby, kancelárie, ateliér a pod.) je v cene zahrnuté aj stavebné povolenie a projekt. Na budove je novo vymenená a zateplená strecha a vonkajšie izolácie. K budove patrí aj novovybudovaná spevnená plocha, parkovisko o celkovej výmere 50 m2. Cena 138000 €. Uvedená cena je bez DPH. k budove je možnosť využitia 2 parkovacích miest. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Uhradíme za Vás potrebné správne poplatky a prevedieme vás celým nákupom. Zabezpečíme vám kvalitné kúpne zmluvy. Náš právnik je pripravený odpovedať všetky prípadné otázky spojené s kúpou nehnuteľnosti. Inzerovaná cena je kompletná, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Osobná asistencia makléra pri všetkých potrebných úkonoch je samozrejmosťou.
Banská Bystrica
138 000 €
Prenájom - kancelársky priestor 110 m2, Banská Bystrica, Centrum
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom administratívny priestor na komerčné účely o výmere 110 m2, Banská Bystrica, v centre. Stav je čiastočná rekonštrukcia (plastové okná, dlažba, vymaľovanie priestoru). Priestory pozostávajú z 3 oddelených miestností (2 sú priechodzie) a zázemia (WC, umývadlo). Kúrenie je lokálne priamo výhrevné plynové. Krytina strechy je škridla. K dispozícii je 1 ks WC. Podlahy sú prevažne dlažba/bet.poter. Zariadenie je k dispozícii (pre podrobnosti sa spýtajte). Kancelársky priestor má: internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, plyn, pešia zóna, umývadlo vo wc. Úžitková plocha je veľká 110 m2. Stavba má vek zhruba 90 rokov. Umiestnenie stavby: centrum. Stavba tvorí jeden objekt. Počet miestností sú celkom 3. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Vhodné pre poskytovanie služieb, kancelárie rôzneho druhu, poradenstvo. Obmedzené možnosti parkovania v centre. Výška nájmu 7 Eur/m2/mes.(vrátane energií). Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
770 €/mes.
Predáme zrekonštruovaný 2-izbový byt v centrálnej časti Žiaru nad Hronom
Viac podrobností poskytne Attila Mészáros, +421905428163, attila@realitor.sk. Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 2-izbový byt v centre mesta Žiar nad Hronom s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis Podlahová plocha bytu je 50,3 m2 (bez výmery loggie a balkónu). K bytu patrí veľká loggia prístupná z obývacej izby a francúzsky balkón prístupný z kuchyne. Nachádza na prvom zvýšenom poschodí, čiže pod bytom je iný byt. Byt je po komplexnej rekonštrukcii ukončenej v máji 2023. Vykonané boli nasledovné práce: • Kompletná rekonštrukcia kúpeľne vrátane jej zariadenia. • Nová elektroinštalácia a svietidlá. • Nivelizácia a odborná pokládka podláh: kúpeľňa - dlažba, chodba – záťažový koberec, kuchyňa - kvalitné lepené PVC. • Úprava plastových okien a inštalácia sieťok. • Zbrúsenie parkiet v izbách a ich ošetrenie tvrdým voskovým olejom. • Obnova drevených interiérových dvier. • Vstavaný nábytok v spálni: veľká vstavaná skriňa, pracovné miesto s knižnicou a dreveným stropom. • Nová kuchynská linka na mieru s barovým pultom a vstavanými spotrebičmi: chladnička, elektrická rúra, umývačka riadu. Zásuvky a dvierka s brzdami. Dispozícia Byt pozostáva z dvoch nepriechodných izieb s veľkou lodžiou, kuchyňa s balkónom, kúpeľňa s WC, chodba a šatník. V rámci vnútornej inštalácie bytu je k dispozícií elektroinštalácia s 3 fázami, zemný plyn a optické internetové káble. K bytu je v užívaní aj murovaná pivnička mimo bytu. Parkovanie je možné pri bytovom dome. Pri bytovke je detské ihrisko a malý parčík. V predajnej cene bytu je aj vstavaná skriňa, pracovný kút, kuchyňa so spotrebičmi postavená na mieru. Byt je vhodný pre mladú rodinu, ale aj pre staršie osoby. Z dôvodu takmer bezbariérového prístupu (dva schody k výťahu) je vhodný aj pre osoby so zníženou pohyblivosťou. Bytový dom Okrem bytu aj bytový dom nedávno prešiel komplexnou rekonštrukciou (ukončená bola v máji 2022), čím sa dosiahla energetická trieda B. Obnovila sa vstupná hala a schodištia, výťah, stúpačky, zateplila sa zateplila. Vstup do bytového domu je monitorovaný kamerami, na vchodových dverách je elektronický vrátnik. Lokalita Mesto Žiar nad Hronom disponuje dobrým dopravným napojením na rýchlostnú cestu R1, čo umožňuje rýchly prístup za prácou pre aktívnych ľudí, či študentov s potrebou pravidelného cestovania. Umiestnenie bytu v pešej dostupnosti ku všetkým obvyklým obchodom a službám je neoceniteľnou výhodou pre starších ľudí. Blízkosť škôl a predškolských zariadení je zase najpodstatnejším benefitom pre mladé rodiny. Náš názor Tento dvojizbový byt je univerzálny z pohľadu využitia a vhodný pre prakticky pre kohokoľvek. Nedávna rekonštrukcia sľubuje aj potenciál smerujúci k prenájmu. Hneď alebo neskôr – tá alternatíva tu pre nového majiteľa vždy bude. Do bytu nie je potrebné investovať, všetko je pripravené k jeho užívaniu. Navyše sa nachádza blízko centra a na dopravnej tepne v strede Slovenska. Je bez dlhov s možnosťou nákupu cez hypotéku. Náš maklér Attila Mészáros vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Žiar nad Hronom
79 300 €
Prenájom - obchodný priestor 135 m2 Banská Bystrica, Sásová.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom obchodný/kancelársky priestor na komerčné účely o celkovej výmere 135 m2, Banská Bystrica, v časti Sásová. Stav priestoru na 1. poschodí je čiastočná rekonštrukcia (stierky, kúrenie, plastové okná, plávajúca podlaha). Kúrenie je ústredné (radiátory). Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC sú 2. Podlahy sú prevažne dlažba. Obchodný priestor má: internet, vyhradené státie, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. Stavba má vek zhruba 27 rokov. Umiestnenie stavby: tichá časť obce. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Obchodný priestor je čiastočne v prevádzke. Výšky nájmu 4,50 - 6,90 Eur/m2/mes. (cena podľa využitia) + energie, služby a DPH. Záujemca o podnájom skladá k rukám majiteľa pri podpise nájomnej zmluvy vratnú bezp. zálohu vo výške min. 1-mesačného nájmu. Neplatené parkovanie pri objekte. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Vhodné využitie: prevádzka firmy, obchodná/kancelárska činnosť, ambulancia ap. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
1 215 €/mes.
Prenájom - kancelársky priestor 11 m2, 13 m2, centrum, Banská Bystrica.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Na prenájom kancelársky priestor na komerčné účely o výmere 11 a 13 m2 Banská Bystrica-centrum. Priestor sa nachádza na 1. poschodí. Stav priestoru je čiastočná rekonštrukcia. Kúrenie je ústredné. Krytina strechy je škridla. Počet WC na podlaží sú 2. Podlahy sú plávajúca podlaha. Kancelársky priestor má: internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, pešia zóna, umývadlo vo wc. Stavba má vek zhruba 60 rokov. Umiestnenie stavby: centrum. Stavba má 3 nadzemné podlažia. Kancelársky priestor je mimo prevádzky. Výška nájmu 6,25 Eur/m2/mes. + DPH + energie, t.j. 86,- Eur/mes.+energie, resp. 98,- Eur/mes.+energie. Správcovský poplatok 30 Eur/mes. + DPH.Min. dĺžka nájmu je 1 rok, preferovaná 5 rokov. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Vhodné kancelárske a administratívne využitie. Limitované možnosti parkovania v centre. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
6,25 €/mes.
*Ponúkame na predaj POSLEDNÝ STAVEBNÝ POZEMOK s IS na rodinný dom - Ilija*
Viac podrobností poskytne Milan Vodrážka, 0907286399, milan.vodrazka@realitor.sk. Ponúkame na predaj 2 slnečné pozemky, ktoré sa nachádzajú v obci Ilija, cca 5 km od mesta Banská Štiavnica. V zmysle rozhodnutia obce resp. územnoplánovacej informácie je pozemok určený na stavbu rodinného domu. Pozemky sú o celkovej výmere 778 m2 a 1.077 m2 a sú mierne svahovité. Na pozemkoch sa nachádza voda a elektrika. K pozemkom vedie makadamová prístupová cesta. V cene pozemku je aj podiel na prístupovej ceste. Pozemky poskytujú maximum súkromia a je z nich nádherný výhľad na okolitú prírodu. Pozemky sú v OV, voľné predajom. Pozemok o výmere 778 m2 - cena 76.000,- Eur - PREDANÝ Pozemok o výmere 1.077 m2 - cena 103.500,- Eur - VOĽNÝ Uhradíme za Vás potrebné správne poplatky a prevedieme vás celým nákupom. Zabezpečíme vám kvalitné kúpne zmluvy. Náš právnik je pripravený odpovedať všetky prípadné otázky spojené s kúpou nehnuteľnosti. Inzerovaná cena je kompletná, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Osobná asistencia makléra pri všetkých potrebných úkonoch je samozrejmosťou.
Banská Štiavnica
76 000 €
Predaj trojizbový byt, 71 m2, balkón, Banská Bystrica, Radvań
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. V lokalite Banská Bystrica, v časti Radvaň ponúkame na predaj trojizbový byt v osobnom vlastníctve o celkovej výmere 71 m2. Byt na stredovom podlaží zatepleného obytného domu má balkón a je zariadený, čiastočne renovovaný (plastové okná, plávajúce podlahy, stierky, vymenená kuch. linka, nová elektroinštalácia v kúpeľni a kuchyni, murované jadro). Izby sú nepriechodné. Kúrenie je ústredné (doskové radiátory s pomer. meračmi tepla). Teplá voda sa dodáva spolu s kúrením. Dvere: drevené dvere. Podlahoviny: plávajúca podlaha/dlažba. Súčasťou bytu je aj toto vybavenie: murované jadro, káblová tv, internet, zateplenie, vaňa klasická, oddelené wc, chladnička, mikrovlnka, plynový sporák, linka. Bytový dom má výťah. Dom je asi 40 ročný. Byt sa predáva zariadený nábytkom a el. spotrebičmi. K bytu patrí latková pivnica v suteréne domu. Energetický certifikát bytovky je vyhotovený. Parkuje sa v okolí bytového domu na verejných parkovacích miestach. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu možná. Všetka občianska vybavenosť (MŠ/ZŠ, športový areál, zdravotné stredisko, pošta, služby, reštaurácie, kostol, fitnes, obchody, nákupné centrá) v blízkosti, centrum mesta 10 minút pešo, maklér odporúča obhliadku! Náš maklér Ing. Jozef Grič vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Banská Bystrica
158 000 €
Predaj dom 1+3 Čerín, pozemok 720 m2, okr. Banská Bystrica-DOHODA.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame Vám na predaj murovaný rodinný dom s pozemkom o celkovej výmere 720 m2 v obci Čerín (14 km od Banská Bystrica). Stav domu je čiastočná rekonštrukcia (menená krytina strechy, plastové okná). Z konštrukčného hľadiska je dom zmiešaný materiál (kameň/tehla). Dom je zariadený. Kúrenie je radiátormi kotlom na pevné palivo a pecou na drevo v kuchyni. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Elektroinštalácia je 230v/400v. Pitnú vodu zabezpečuje verejný vodovod. WC je suché na pozemku. Studňa na pozemku. Odpad je riešený trativodom. Strešná krytina je pozinkovaný plech. Prístupová cesta je asfaltová. Pivnica má veľkosť asi 10 m2. Kúpeľňa je murovaná s vaňou a umývadlom. Osadené sú plastové okná. Dvere sú drevené dvere. Podlahy sú najmä linoleum/dlažba. Súčasťou domu je tiež záhrada, oplotenie pozemku, vnútorný kozub, bezpečnostné dvere, vaňa klasická, sporák, linka, garáž, dreváreň, sklad. Vek domu je asi 85, resp. prístavba má 40 rokov. Terén je rovinatý. Umiestnenie objektu: tichá časť obce. Približná obytná plocha predstavuje 90 m2. Počet izieb sú 3+kuchyňa, veranda, 2x predsieň, kúpeľňa. Dom je jednopodlažný. Orientačné mesačné náklady sú 80 eur / 3 os. Energetický certifikát domu nie je vyhotovený. Parkovanie je vo vlastnej garáži. Prístupová cesta je asfaltová. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu možná. V obci je bohatá občianska vybavenosť: OcÚ, MŠ, reštaurácia/hostinec, pálenica, pošta, ihrisko, potraviny, DHZ, fara, kostol, čerp. stanica PHM, ambulancia, hyd. farma, knižnica, urbár. Vidiecka lokalita blízko centra mesta, bývanie po vykonaní renovácie vhodné pre rodinu s deťmi, maklér odporúča obhliadku! Náš maklér Ing. Jozef Grič vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Čerín
135 000 €
Predaj dom 1+3 Čerín, pozemok 720 m2, okr. Banská Bystrica-DOHODA.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame Vám na predaj murovaný rodinný dom s pozemkom o celkovej výmere 720 m2 v obci Čerín (14 km od Banská Bystrica). Stav domu je čiastočná rekonštrukcia (menená krytina strechy, plastové okná). Z konštrukčného hľadiska je dom zmiešaný materiál (kameň/tehla). Dom je zariadený. Kúrenie je radiátormi kotlom na pevné palivo a pecou na drevo v kuchyni. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Elektroinštalácia je 230v/400v. Pitnú vodu zabezpečuje verejný vodovod. WC je suché na pozemku. Studňa na pozemku. Odpad je riešený trativodom. Strešná krytina je pozinkovaný plech. Prístupová cesta je asfaltová. Pivnica má veľkosť asi 10 m2. Kúpeľňa je murovaná s vaňou a umývadlom. Osadené sú plastové okná. Dvere sú drevené dvere. Podlahy sú najmä linoleum/dlažba. Súčasťou domu je tiež záhrada, oplotenie pozemku, vnútorný kozub, bezpečnostné dvere, vaňa klasická, sporák, linka, garáž, dreváreň, sklad. Vek domu je asi 85, resp. prístavba má 40 rokov. Terén je rovinatý. Umiestnenie objektu: tichá časť obce. Približná obytná plocha predstavuje 90 m2. Počet izieb sú 3+kuchyňa, veranda, 2x predsieň, kúpeľňa. Dom je jednopodlažný. Orientačné mesačné náklady sú 80 eur / 3 os. Energetický certifikát domu nie je vyhotovený. Parkovanie je vo vlastnej garáži. Prístupová cesta je asfaltová. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu možná. V obci je bohatá občianska vybavenosť: OcÚ, MŠ, reštaurácia/hostinec, pálenica, pošta, ihrisko, potraviny, DHZ, fara, kostol, čerp. stanica PHM, ambulancia, hyd. farma, knižnica, urbár. Vidiecka lokalita blízko centra mesta, bývanie po vykonaní renovácie vhodné pre rodinu s deťmi, maklér odporúča obhliadku! Náš maklér Ing. Jozef Grič vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Banská Bystrica
135 000 €
PREDAJ, rodinný dom - bungalov v pokojnej obci Bellova Ves, pozemok 444 m2
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. *** VIRTUÁLNA PREHLIADKA *** PONÚKAME na predaj rodinný dom - bungalov v obci Bellova Ves, vzdialenej približne 30 km od Bratislavy. Samotná stavba bola dokončená v roku 2011, nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 444 m2. Obytná plocha približne 90 m2, úžitková plocha vrátane terasy a garáže približne 150 m2. Nehnuteľnosť je postavená z ytongových tvárnic, krov drevený, krytina škridlová. Dispozične dom pozostáva z prepojeného obývačkovo - kuchynského priestoru, 2 izieb, vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety a technickej miestnosti. Kúrenie je ústredné, teplovodné, zdrojom je elektrický kotol so zásobníkom na vodu. Voda je dodávaná prostredníctvom vlastnej studne, odpad formou žumpy. *** POHĽAD VLASTNÍKA *** Tento priestranný, no zároveň útulný dom vás bude tešiť počas celého roka. Jar môžete využiť na relax v záhrade a jej zveľaďovanie, v lete si vychutnáte nádherné západy slnka s drinkom v ruke, na jeseň si užijete úrodu hrozna či fíg a v zime sa ohrejete pri rodinnom krbe. K dispozícii máte množstvo úložného priestoru, veľké neprechodné izby a WC oddelené od kúpeľne. Dispozícia domu je skvelá a rozumne delí priestor na dennú a nočnú časť. *** Náš maklér Mgr. Ján Pecník vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Šamorín
175 000 €
PREDAJ, rodinný dom - bungalov v pokojnej obci Bellova Ves, pozemok 444 m2
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. *** VIRTUÁLNA PREHLIADKA *** PONÚKAME na predaj rodinný dom - bungalov v obci Bellova Ves, vzdialenej približne 30 km od Bratislavy. Samotná stavba bola dokončená v roku 2011, nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 444 m2. Obytná plocha približne 90 m2, úžitková plocha vrátane terasy a garáže približne 150 m2. Nehnuteľnosť je postavená z ytongových tvárnic, krov drevený, krytina škridlová. Dispozične dom pozostáva z prepojeného obývačkovo - kuchynského priestoru, 2 izieb, vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety a technickej miestnosti. Kúrenie je ústredné, teplovodné, zdrojom je elektrický kotol so zásobníkom na vodu. Voda je dodávaná prostredníctvom vlastnej studne, odpad formou žumpy. *** POHĽAD VLASTNÍKA *** Tento priestranný, no zároveň útulný dom vás bude tešiť počas celého roka. Jar môžete využiť na relax v záhrade a jej zveľaďovanie, v lete si vychutnáte nádherné západy slnka s drinkom v ruke, na jeseň si užijete úrodu hrozna či fíg a v zime sa ohrejete pri rodinnom krbe. K dispozícii máte množstvo úložného priestoru, veľké neprechodné izby a WC oddelené od kúpeľne. Dispozícia domu je skvelá a rozumne delí priestor na dennú a nočnú časť. *** Náš maklér Mgr. Ján Pecník vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Dunajská Streda
175 000 €
Predaj trojizbový byt, 75 m2, Banská Bystrica, širšie centrum-DOHODA.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na predaj trojizbový byt v osobnom vlastníctve o celkovej výmere 75 m2 v časti Banská Bystrica-Fončorda (ul. THK). Byt je zariadený, čiastočne renovovaný (plastové okná, murované jadro s vaňou, vymenená kuchynská linka). Kúrenie je ústredné (doskové radiátory). Teplá voda sa dodáva spolu s kúrením. Počet loggií sú 4 o približnej veľkosti 8 m2. Izby sú nepriechodné. Pivnica v suteréne je veľká 2 m2. K dispozícii je samostatná kúpeľňa s vaňou. V byte je oddelené WC. Dvere: drevené dvere. Podlahoviny: parkety izby/linoleum chodba. Súčasťou bytu je aj toto vybavenie: murované jadro, komora v byte, káblová tv, internet, zateplenie, vaňa klasická, oddelené wc, plynový sporák, linka. Bytový dom má výťah. Dom je asi 45 ročný. Priemerné náklady sú 150 eur / 2 os mesačne. Energetický certifikát bytovky je vyhotovený. Parkuje sa v okolí bytového domu na verejných parkovacích miestach. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu možná. Možnosť výmeny za 1i byt na Fončorde+doplatok. DOHODA na cene je možná v príp. seriózneho záujmu. Obľúbená bytová lokalita blízko centra mesta, v blízkosti ZŠ/MŠ, potraviny, služby, kúpalisko, tenisové kurty, MHD, maklér odporúča obhliadku! Náš maklér Ing. Jozef Grič vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Banská Bystrica
160 000 €
Predaj trojizbový byt, 63 m2, lodžia Banská Bystrica, Sásová-DOHODA
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. V lokalite Banská Bystrica, v časti Sásová ponúkame na predaj trojizbový byt v osobnom vlastníctve o celkovej výmere 63 m2. Byt typu MNKS na ul. Tatranská na vyššom podlaží zatepleného bytového domu je zariadený, čiastočne renovovaný (plastové okná, vymenená odpadová rúra, vstavané skrine chodba). Kúrenie je ústredné (doskové radiátory s pomerovými meračmi tepla). Teplá voda sa dodáva spolu s kúrením. Loggia má veľkosť 2 m2. Latková pivnica je veľká 2 m2. K dispozícii je nemurovaná kúpeľňa s vaňou, WC je oddelené. Izby sú nepriechodné. Dvere: drevené dvere. Podlahoviny: linoleum. Súčasťou bytu je aj toto vybavenie: káblová tv, internet, zateplenie, vaňa klasická, plynový sporák, linka. Bytový dom má výťah, je zateplený. Dom je asi 40 ročný. Priemerné náklady sú 150 eur / 3 os mesačne. Energetický certifikát bytovky nie je vyhotovený. Parkuje sa v okolí bytového domu na verejných parkovacích miestach. Mestská časť Sásová disponuje komplexnou občianskou vybavenosťou (ZŠ/MŠ, reštaurácie, ihriská, pošta, poliklinika, podn. inkubátor, hypermarket, služby, SŠ, fakulta UMB, kostol, blízkosť prírody) a je preferovaná mladými rodinami. Cena DOHODOU, maklér odporúča obhliadku! Náš maklér Ing. Jozef Grič vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Banská Bystrica
1 €
Prenájom - kancelársky priestor 14-144 m2, Banská Bystrica, Sídlisko.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na komerčné účely o výmere 14 -144 m2 (8 kancelárií, výmery: 26 m2, 2x14 m2, 4x13 m2, 44 m2), Banská Bystrica, širšie centrum, v časti Sídlisko. Priestory sa nachádzajú na prízemí renovovanej budovy. Možnosť ich prenájmu samostatne i spoločne. Stav je úplná rekonštrukcia (pl. podlahy, stierky, plast. okná, elektroinštalácia). Kúrenie je ústredné (radiátory). Krytina strechy je betónová. Počet WC sú 2. Podlahy sú plávajúca podlaha/dlažba chodba. Zariadenie je k dispozícii (pre podrobnosti sa spýtajte). Kancelársky priestor má: klimatizácia, internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, kuchyňa, umývadlo vo wc. Stavba má vek zhruba 40 rokov. Výška nájmu 5,50 Eur/mes./m2+ energie (2 Euro/mes./m2)+DPH. K cene sa pripočítava podiel nájomného za pomernú časť spol. užívaných priestorov. Parkovanie pri objekte za mierny poplatok (parkovanie 1x OMV v cene), neplatené cca. 300 m. Umiestnenie stavby: tichá časť obce. Počet miestností na prenájom je 1-8. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Kancelársky priestor je čiastočne v prevádzke. Energetický certifikát stavby je vyhotovený. Vstup 24/7. Záujemca o priestor skladá k rukám majiteľa pri podpise nájomnej zmluvy vratnú bezpečnostnú zálohu vo výške dvojmesačného nájmu. Doba nájmu min. 12 mesiacov. Objekt je chránený elektrickým zabezpečovacím zariadením a monitorovaný kamerovým systémom. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
77 €/mes.
Ponúkam na predaj 3 izbový dom vo Svite
Viac podrobností poskytne Ing Ivona Valocká, 0948303659, ivona.valocka@realitor.sk. Ponúkam na predaj poschodový 3 izbový dom (byt) pod Tatrami, v radovej zástavbe baťovského 9 bytového domu na Štúrovej ulici vo Svite. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia), v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa požiadaviek a predstáv nového majiteľa s potenciálom moderného pohodového bývania. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: prízemie (47 m2) – veranda, chodba, kuchyňa, obývačka, komora, WC, 2 x schodište, prechod na zadný dvor poschodie (47 m2) –2x izba, šatník, kúpeľňa pivnica (47 m2) – kotolňa strecha – podkrovie s dostatočnou svetlou výškou na realizáciu ďalšej plnohodnotnej miestnosti. K domu patrí pozemok za domom, záhradka s výmerou 91 m2. Nachádza sa v tichej lokalite v centrálnej časti mesta s dobrou občianskou vybavenosťou, na skok do obchodu aj do prírody, všetky služby, zdravotné stredisko, vlaková a autobusová stanica sú do 5 minút pešo. Základná škola je 10 minút pešo. Vzdialenosť do okresného mesta Poprad je cca 6 km, výjazd na diaľnicu je cca 5 km. Príroda v okolí Svitu patrí k najkrajším kútom Slovenska. Tvorí ju predhorie Tatranského národného parku a Národného parku Nízke Tatry. Len tri kilometre vzdialená Lopušná dolina je centrom letných, ale hlavne zimných športových aktivít. Sú tu svahy s umelým zasnežovaním a tromi vlekmi a lyžiarska škola. Za zmienku stoja aj neďaleké národné parky Pieninský národný park a Národný park Slovenský raj. Svit má možnosti kultúrneho aj športového vyžitia, má dva domy kultúry, športovú halu, krytú plaváreň s rehabilitačným strediskom, tenisové kurty, kolkáreň, viacúčelový štadión a dve hokejbalové ihriská, ktoré v zimnom období slúžia ako verejné klziská. Do Svitu sa dá dostať po ceste, železnicou ale aj letecky, len pár kilometrov vzdialeným letiskom Poprad – Tatry. Mesto Svit má v súčasnosti niečo viac ako 7 800 obyvateľov. Rozlohou územia najmenším mestom na Slovensku. Náš maklér Ing Ivona Valocká vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Svit
135 000 €
Prenájom - kancelársky priestor 20 m2, Banská Bystrica, Sásová.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelársky/prevádzkový priestor na komerčné účely o celkovej výmere 20 m2, Banská Bystrica, v časti Sásová. Priestor je renovovaný (plastové okná, dlažba, siete, stierky, zateplenie budovy). Kúrenie je ústredné (doskové radiátory). Počet WC na spol. chodbe sú 3. Zariadenie nie je k dispozícii. Kancelársky priestor má: internet, výťah, zavedená elektrina. Nosnosť výťahu je 500 kg. Stavba má vek zhruba 7 rokov. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Energetický certifikát stavby je vyhotovený. Priestor vhodný ako kancelária, príp. prevádzka (salón, napr. nechtové štúdio, salón pre psy, masérsky salón, ap.). Priestor je voľný od 1.1. 2024. Samostatné meranie energií. Parkovanie pri objekte v cene nájmu. Výška nájmu 194 Eur/mes.+energie +DPH. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
194 €/mes.
1 2 3